|
|
#1381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(
Cytat:
wiecie to nie ja mu wypsuje ze trsknie i go lubie i scisakm i nie buziaczkuje, wiec skoro nie piszę to znaczy że czekam na spotkanie bo na jakieś takie pisanie to troche za wczesnie....a jeśli on pisze a potem się nie wywiązuje z tego co pisze no to swiadczy o nim nie o mnie... ad2 jak dla mnie to po prostu coś Ci się nazbierało, moze to zblizajace sie urodziny i jakies podsumowania z tego powodu sprawiły że chciaąłbyś już czegoś stablizniejszego i może dlatego to wszystko...bo jak dla mnie to Twój sie zachowuje bardzo fajnie
|
|
|
#1382 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny ;*
![]() Ale mam dziś jakiś dobry humor Wczoraj jak pisałam z bratem na gg, to stwierdził, po moich wypowiedziach, że chyba staję się zimną su*ą Znieczulica... Może i fajnie Ale mam ochotę się bawić Chyba dziś gdzieś wyjdę...ILONA! Pisałam ci coś, a j wiem najlepiej, bo robiłam to samo i nic z tego nie ma. Facet jeszcze bardziej się wku***, a na pewno nie wróci. Odpuść już.
|
#1383 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
![]() Tak więc wcale nie jest oczywiste, że czekasz na następne spotkanie.
|
|
|
#1384 |
|
Zakorzenienie
|
jak dla mnie to po prostu coś Ci się nazbierało, moze to zblizajace sie urodziny i jakies podsumowania z tego powodu sprawiły że chciaąłbyś już czegoś stablizniejszego i może dlatego to wszystko...bo jak dla mnie to Twój sie zachowuje bardzo fajnie
Chyba masz rację, to chyba też przez te urodziny.... Nie mam za dobrego nastroju ostatnio. dolce - elve ma rację - on czeka na jakiś sygnałą od ciebie. Dla mnie też byłoby za wcześnie na słodzenie w smsach, ale powiedziałabym o tym facetowi. on może być niepewny twoich uczuć, nie jest wróżką, żeby sie domyślać, czy chcesz się z nim spotkać. Jest na tyle odważny i nie boi sie być szczey, ale myślę, że jak nie okażesz mu odrobiny zainteresowania, to nie będzie się narzucał. Ja uwielbiem takie sucze. Zwłaszcza na dyskotekach: takie dziewczyny nie stroją sie jak choinki, nie malują jak do burdelu, ale maja za to w sobie taka moc i magnetyzm, że sama bym na taka poleciała. I widać, że byle kto do takiej dziewczyny nie podejdzie.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . Edytowane przez kimi1000 Czas edycji: 2011-02-06 o 11:23 |
|
|
|
#1385 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1386 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiedizłąm ze ze wzgledu bezpieczenstwa nie będę sotykac się po nocach ...dlatego piewrsze spotkanie było od 10 do 14 ![]() ad2 aha, czyli to jakiś obowizek od razu po piwerszym spotkaniu ( 4 godzinach) pisac że sie tęskni za kims, ze chce sie spotkac, buziaczkowac etc....bo inaczej facet nie będzie wiedział że jestem zainteersowana? no to super, bo skoro tak tęskni to czemu sie nawet nie zainteewsuje jak moje zdrowie ? pisze sobie dla samego pisania ze tęskni, a nie szczerze? a moze tak wypisuje do innych? moze tylko dlatego tak pisze bo oczekuje tego samego ode mnie a nie dlatego że szczerze to czuje? bo jak taki słowny jest a nieszczery no to chyba same mi przyznacie ze to nic cieakwego ![]() ad3 oczywiste, bo jednak nie miałam planów na weekend, sama zapronowałąoam że nie stoi nic na przeszkodzie zeby przyjechał więc niejako tylko sie nastawiłam na przyjazd...skoro mnie zwodził, że tęskni i mysli i buziaczkuje jak to na spacer chce pójsc, etc ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
co do pogrubionego....kimi....j akie uczucia moga byc po 4godiznnym spotkaniu nie musi byc wrózka żeby przeczytac to, co napisałam konkretnie w smsie- nic nie stoi na przeszkodzie zebys przyjechał na weekend .... ![]() a że sobie zaspał ....
/Evita Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2011-02-06 o 11:41 |
||
|
|
|
#1387 | |||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
Ja tam Ci nie współczuję, już po pierwszym razie powinnaś go olać sikiem prostym z odpowiednim komentarzem w gratisie, a Ty zgodziłaś się na kolejny raz. "Takiego masz faceta, jakiego wybrałaś."
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
no cóz...jakbym kogoś tak zapewniałą w smsach ze tęsknie i te inne szmery bajery to nie dlatego że oczekuje tego samego od kogoś innego ...tylko dlatego że po prostu tak jest...a skoro ja nie tesknie ( mam zatęsknic za kimś kogo znam zaledwie 4 h - to jakiś obowiązek, WTF
) no to nie bede mu takich rzeczy pisac...cieszyłam sie ze pisał, odpisywąłam mu, inteesowąłam isę tym co napisał, a nie tylko dzien dobry i dobranoc.... i na tym etapie znajomosci (czyli jednym spotkaniu ) to było wystarczajace....a co do afery.... rozumiem ze nie miałabym powodu żeby zrobić afere (moim zdaniem tylko dizele sie spostrzezeniami ale ok ) gdyby nic takeigo nie pisał nie robił , nie miałby tak w zwyczaju (mój tata taki jest...nie mówi że kocha, bo nie dzieli sie uczuciami) a ja mam pretensje ze sie mną nie interesuje jak moje zdrowie, ale skoro chce sie spotykać i o tym psize a potem mnie zlewa... nie rozumiem skąd taka niekonsekwencja... .no to pytam o co kaman ![]() czyzby sztuka dla sztuki ...a pod spodem wielkie nic ?..no to spoko słowność
/Evita Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2011-02-06 o 11:47 |
|
|
|
#1389 |
|
po drugiej stronie szafy
|
[QUOTE=d0lcevita;24888035] ( mam zatęsknic za kimś kogo znam zaledwie 4 h - WTF
)Czyli wniosek z tego, że jego smski o tęsknocie zalatywały Ci desperacją - to po co w ogóle sobie tym kolesiem głowę zawracasz? I nam przy okazji?
|
|
#1390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodziło mi raczej o to, czy jesteś zainteresowana, tym, że chcesz rozwijać tą znajomość. Dla mnie to jest takie zwykłe pisanie jak do kumpla; o pupci maryni. Można gadać o tym, jak w pracy - byle nie za dużo i na milion innych tematów. To może oznaczać, że chcesz się spotkać, ale niekoniecznie. Ja chciałabym mieć wyraźny sygnał. Może mi sie wydaje, ale może chcesz za bardzo mieć coś czarno na białym, nie wiem, jak to nazwać...
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
|
#1391 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A z eksem też pogadałam, po póltorej miesiaca nie odzywania się, spoko . Ogólnie ustaliliśmy, że przywiezie mi moje rzeczy, ale chyba jednak wolalabym pocztą. Jakoś nie mam ochoty spotykac sie z nim, wczesniej chcialam, choćby po to żeby zobaczyl co stracil, teraz mysle że na kij mi to . Tylko ogolnie jego rzeczy troche ważą, bo to nie są same ciuchy, wiec robienie paczek byloby uciążliwe, więc niech juz przyjedzie, weźmie i spada. Ale rozmawialo mi się jakoś tak dziwnie, pierwszy raz czułam że jestem górą, że jestem nad nim, a nie pod albo na równi. Napisał coś głupiego, albo chcial mnie sprowokowac czy obrazic, to tak mu odpisalam że aż go zatkalo. Żadnego obrażania ani nic, ale pokazalam mu gdzie jego miejsce. Nie wiem czy to przez to forum tak mi sie jezyk wyostrzyl, ale jestem z siebie dumna, ze potrafilam mu jasno napisac to co mysle, w dwoch zdaniach, zamiast rozwodzic lamęty jaki to on byl zly na dwie strony. I w tym wszystkim utwierdzilam sie tylko jak bardzo jest mi obojętny. I git .
|
|
|
|
|
#1392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja sie nie znam ....pierwszy raz mi sie zdarza zeby facet tesknił za mna jesli mnie 1 raz na oczy widział i nawet nie pocałował ![]() i nie chciaąłm go z tego powodu skreślać bo to ze angazuje się ktoś szybko to jeszcze nie ejst powód do skkreslania, ale jak ktos ma problem z tego powodu że ja nie odzwajaemniam tego bo wg powinnam robic to co on....no to wybornie jak widac cczłowiek nawet nie moze po swojemu zareagowac bo wtedy już foch i choruj sobie dziewcyzno skoro za mną nie tęskniłaś nie odwzajemniałas moich głębokich uczuć.... bo ja tak bardzo sie starałem że darmowe smsy do ciebie pisałem ![]() a dlaczego zawracam sobie nim głowę? spodobał mi się i przez 4 godziny było bardzo fajnie więc czemu miałąm sobioe nim głowy nie zawracac
/Evita Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2011-02-06 o 12:01 |
|
|
|
|
#1393 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
że co? rozumiem że można sie wystraszyc, ale żeby wyzywać? No to masz odpowiedź. Trzeba było hamować się troche, zniechęciłaś go do siebie robieniem cyrków przy ludziach to masz. Facet Ci jeszcze mówił co robisz źle (ja to cenie, bo przynajmniej wiemy o co mu chodzi i czy możemy albo chcemy to zmienic), a Ty siedzialas z zalozonymi rączkami, bo jak z Tobą jest to zawsze będzie i możesz nim pomiatać. No Ilona, widzę że u was uklad był fifti-fifti. |
|
|
|
|
#1394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 nie , nie przeprosił nie miał do mnie przyjść tytlko mieslimy sie spotkac na miescie więc by mi nie rpzeszdzałao jakby się umówił w pt...a on w pt zamilkł a w sb tylko napisał że nie rpzyjedzie, z pytaniem kiedy mam czas w tygodniu i w nastepny weekend 2 wyrazny sygnał miał o godz. 19 w pt mój sms - przyjedz w ten weekned ![]() i zaspał
/Evita Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2011-02-06 o 11:59 |
|
|
|
|
#1395 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1396 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A z eksem też pogadałam, po póltorej miesiaca nie odzywania się, spoko . Ogólnie ustaliliśmy, że przywiezie mi moje rzeczy, ale chyba jednak wolalabym pocztą. Jakoś nie mam ochoty spotykac sie z nim, wczesniej chcialam, choćby po to żeby zobaczyl co stracil, teraz mysle że na kij mi to . Tylko ogolnie jego rzeczy troche ważą, bo to nie są same ciuchy, wiec robienie paczek byloby uciążliwe, więc niech juz przyjedzie, weźmie i spada. Ale rozmawialo mi się jakoś tak dziwnie, pierwszy raz czułam że jestem górą, że jestem nad nim, a nie pod albo na równi. Napisał coś głupiego, albo chcial mnie sprowokowac czy obrazic, to tak mu odpisalam że aż go zatkalo. Żadnego obrażania ani nic, ale pokazalam mu gdzie jego miejsce. Nie wiem czy to przez to forum tak mi sie jezyk wyostrzyl, ale jestem z siebie dumna, ze potrafilam mu jasno napisac to co mysle, w dwoch zdaniach, zamiast rozwodzic lamęty jaki to on byl zly na dwie strony. I w tym wszystkim utwierdzilam sie tylko jak bardzo jest mi obojętny. I git .[/QUOTE]I bardzo dobrze! Mam nadzieję, że i mnie się kiedyś uda pokazać siłę. Raz pokazałam, więc może i teraz też się uda, ale nic na siłę
|
|
#1397 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
|
|
|
#1398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do tej pory byłam 2 ale jaki kimi? co konretnie na tym etapie znajomosci może byc tym sygnałem ?3 nie musze meic czarno na białym na tym etapie nzajomosci ale jeśli ktoś wysyła sprzeczne sygnały ze teskni, chciałby na dwa dni sie spotkać a potem niem przyjeżdza wogole i nie napisze nawet głupiej odpowiedzi na smsa no to chyba normalne ze widze w tym jakaś niespójsnosc
|
|
|
#1399 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny! Wczoraj na tej imprezie wyrwałam typa
Jest kompletnie nie w moim stylu, wogóle masakra... Ciągle go porównuje z eksem. Jest miły, wział nr, chce po mnie przyjść jutro po szkole... dobrze! Niech eks widzi Wgóle to eks zaprosił mnie na fejsie, a tak sie zarzekał, że nie zalozy konta... Ech... |
|
|
|
#1400 |
|
Zakorzenienie
|
wąłsnie napisąłam - o jego niespójność ![]()
|
|
#1401 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
No dla mnie beztroskie przyznanie się, że koleś traktuje mnie jak rzecz do chwalenia się przed znajomymi jest pardon, ale błędem, którego nie zapominam ot tak. Jak również nie lubię, jak facet przy pierwszym wyjściu we dwójkę się nieźle wstawia. Tak, takie mam zasady i dobrze na nich wychodzę. Znowu się obrażasz - topsz. Nikogo nie zmuszam do myślenia jak ja, skoro wypowiadasz się na forum, to licz się z tym, że odpowiedzi spotkasz różne. Jako że nie mogę obiecać, że nie będę odpisywać na Twoje posty, to poproszę o ignora, żebym nie musiała Cię drażnić swoimi wypocinami. ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Ty też średnio spójna jesteś ![]() A wiesz, weź mu napisz to, co tutaj nam Zobaczymy jak zareaguje
|
|
|
#1402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego nie chce bym ja byla oceniania jako ta dobra i zly facet ktory mnie zostawil. A to byl jeden z nielicznych moich bledow-swieta nie jestem ![]() I nie bylam nigdy.. ON wkurzal sie np o to ze przeklinam..(dosc duzo) .. W glupich sytuacjach i zwracal mi uwage ze kobiecie tak nie wypada. Np (tramwaj i kasownik z tylu nie dzialal i sie wkurzylam i mowie :ku... i ide szukac innego)
|
|
|
#1403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ze jest niespójny ? ze pisze ze teskni a potem nawet nie odpisze smsa i o zdrowie nie zapyta że oczekuje ze ja bede po 4 godzinach spotkania pałać do niego uczuciem i fochuje się ze tego nie robię ![]() ze podchodzi mnie tak ze niby akcpetuje ze nie zamierzam widywac się po nocach a tu nagle wyjeżdza mi ze spotkaniem w piatek wieczorem na które jest gotowy przyjechac a w nastepny dzien juz nie
/Evita Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2011-02-06 o 12:22 |
|
|
|
|
#1404 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Na pewno jego odpowiedź da Ci więcej, niż nasze
|
|
|
#1405 | |
|
Zakorzenienie
|
A co mi tam, podniosę sobie ciśnienie troszkę
![]() Cytat:
. Działałaś chłopu na nerwy to miał Cię w końcu dość. Tak wolisz, żeby Ci pisać?![]() Często zmieniasz taktyki |
|
|
|
|
#1406 |
|
Zakorzenienie
|
Nie skomentowalyscie tego co napisalam :/
|
|
|
|
#1407 |
|
Zakorzenienie
|
hehe...jak się odezwie to sie spytam...a jak nie...to pozostane w błogiej nieświaodmosci
|
|
#1408 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Chce przeczytać "no to skoro oboje byliście tacy dla siebie niedobrzy, to idealnie do siebie pasujecie, będziecie żyć długo i szczęśliwie, biegnij do niego, dzwoń natychmiast, leć, rzuć mu się na szyje, miłość wam wszystko wybaczy i będzie cudoooooooooooownie" i tak dalej Ilona, podjęłaś już decyzję, więc po co to wszystko nam piszesz? Decyzja podjęta, klamka zapadła, czekamy na relację z tego, co się dzieje. I tyle.
|
|
|
#1409 |
|
po drugiej stronie szafy
|
|
|
#1410 |
|
Zakorzenienie
|
Wg mnie głupio robisz spotykając się z facetem tylko po to, żeby zrobić na złość eksowi.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.

Wczoraj jak pisałam z bratem na gg, to stwierdził, po moich wypowiedziach, że chyba staję się zimną su*ą
Znieczulica... Może i fajnie
) a na jeden już nie no to po co pytał jakie mam plany w kolejny weekend? 

) no to nie bede mu takich rzeczy pisac...cieszyłam sie ze pisał, odpisywąłam mu, inteesowąłam isę tym co napisał, a nie tylko dzien dobry i dobranoc.... i na tym etapie znajomosci (czyli jednym spotkaniu ) to było wystarczajace....