|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2131 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maniaczka nie wiosny wypatruje ale o kolekcję nową wciąż truje-etorebka cz.23
Spiochy wstawac
![]()
#2132 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maniaczka nie wiosny wypatruje ale o kolekcję nową wciąż truje-etorebka cz.23
Jestem wstanięta ale idę za chwilkę do kościoła... :/
Miłej niedzieli życzę ![]() Dziękuję wszystkim dziewczynom, które patrzyły albo będą patrzeć za leginsami ( teraz czytałam posty i wczoraj mi troche umknęło ![]() ![]() Do potem - kiedykolwiek to będzie - nie lubię niedziel:/ ![]()
#2133 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- o to jest rozwiązanie ![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2134 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
![]() Nadrobiłam ![]()
![]() |
#2135 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2136 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, potrzebuje Waszej porady. Nie jestem już młodziutka, jak większość z Was (bliżej 40 niż 30
![]() 1. Emili brudny róż: jak "brudny" jest ten róż ![]() 2. Madara czarna: czy jest sztywna? Jak dużo zeszytów formatu a4 zmieści? Czy jest w związku z tym pojemna, jak mi się wydaje, czy nie? Czy zameczek jest wytrzymały? Czy mozna ją nosić swobodnie na ramieniu? 3. Jeneil jasna: Czy jest pojemna? Jak dużą ilość papierów a4 zmieszczę do środka? Czy skórka się bardzo brudzi? 4. Niki niebieskawo-turkusowa: No właśnie: kto ma i napisze, czy kolor nie jest zbyt jaskrawy? Czy mieści a4 i w jakiej ilości? 5. Kristy taka wiśniowa: no właśnie? czy zmieści cokolwiek a4? Jak się nosi? Z góry dziękuję, pozdrawiam bardzo serdecznie ![]()
#2137 |
Konto usunięte
|
hello
![]() wiecie co, wystawilam moja Laine .... ![]() i stwierdzam, ze chyba smutno bedzie mi sie z nia rozstawac... to smieszne, ale autentycznie jest mi smutno na sama mysl ze mam sie jej pozbyc ![]() nie potrafie sie rozstawac z torebkami nawet z tymi ktorych nie uzywam, a w sumie musialabym sprzedac jeszcze z 2 inne.... czy Wy tez tak macie czy tylko ja taka dziwna jestem? ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2138 | ||
Zakorzenienie
|
Ładne
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2139 | |||
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 1. Emilka jest bardzo fajna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2. Madara jest sztywna ![]() pytasz, czy skórka się brudzi. w mojej szarej vivi zabrudziła się od kurtki. ale troszkę mydła i wody i jest jak nowa ![]() ![]() 5. średnia Kristy nie mieści a4 w ogóle. jest za to bardzo pakowna. ma wygodny, długi pasek. rączka ogólnie jest krótka, do ręki ok, ale na zgięciu łokcia raczej jej nie ponosisz, bo niewygodnie. myślę,że pomoże ci katalog zdjęć real fotek e-torebek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=364231 zobaczysz real kolory i jeszcze poczytasz recenzje ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2141 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
![]() ale na tym watku zawsze czuje sie rozumiana ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2142 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak ![]() ![]() ja lubię wszystkie obcasy ![]() Cytat:
![]() No ![]() ![]() chyba wezmę... ale jeszcze czaję się na inne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2144 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny jestem tak do tyłu że szok....................: eek: nawet nie wiem kiedy pojawiły się te nowości na etorebce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2145 | ||
Zakorzenienie
|
hello
![]() ![]() ![]() Cytat:
co do wymienionych modeli 1. emili pudrową polecam, to jedna z moich ulubionych etorebek, noszę ją do brązów, do czerni, do "mundurków" służbowych typu czarne spodnie, czarna marynarka i biała bluzka (koszula), jako jedyny akcent kolorystyczny, jest urocza, szczerze polecam 2. madara - tym razem pojawiła się nieco odmieniona wersja, mam poprzednią i jest super pojemna, usztywniona, zamek trzyma jak trzeba, zmieściła nawet laptopa 15,6 cala ![]() 3. jeneil miałam, ale podarowałam komuś, jest śliczna, ale płaska bardzo mało pojemna, niestety, nie nosiłam w niej A4 ale z tego co pamiętam mieści ten format 4. niki nie znam, ale chyba jest intensywny ten kolor 5. kristy średnia nie mieści A4, mieści jej większa wersja, ale jest tylko w 2 kolorach czarnym i karmelowym brązie mam nadzieję, że trochę pomogłam ![]() Cytat:
![]() wystawiałam na aukcję anę i ją usuwałam po 3 dniach bo mi jej żal było... wiem dobrze, że nie noszę torebki zbyt często, miałam może raz w ciągu kilku miesięcy a i tak mi żal...
http://cozazapach.blogspot.com/ Edytowane przez ankhax1 Czas edycji: 2011-02-06 o 10:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2146 |
Przyczajenie
|
Bardzo dziękuję wszystkim za szybką i skuteczną pomoc i poradę
![]()
#2147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2148 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2149 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Czy ktoś rozumie ekonometrie a dokładnie interpretacje modeli ekonometrycznych ? ![]()
#2150 |
Zakorzenienie
|
Witam ponownie
![]() Niby 2 stopnie na plusie, niby ciepło ale jednak jakoś nieprzyjemnie:P DObrze że już w domu ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- zawsze marzyłam o własnej garderobie - pokoju ![]() ![]()
#2151 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale mam od rana przygody z mężem ![]() tzn bez skojarzeń ![]() nie mogę sie doczekać mojej aidy ![]() w ogóle ja będę mowic o niej imogene ![]() ![]()
#2152 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do :"brudnej" Emilki - moja siostra ją ma. Nosi ją do wieelu ubrań - moim zdaniem ten kolor nie ma nic wspólnego z różem - to jest taki brudnawy fiolet - na pewno nie róż, ale na żywo jest naprawde naprawdę śliczny ![]() ![]() A co do praktyczności to dwie Emilki były z nami na wycieczce w Paryżu w tym roku i były niezastąpione ![]() A Kristy - ja mam jasną z poprzedniej partii. A4 nie zmieści. Ale nosi się świetnie - trzyma fason, do zapięcia można sie przyzwyczaić ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
![]() Nie jesteś dziwna- też nie lubię rozstawać się z rzeczami, chyba że faktycznie ich kompletnie nie używam albo już kompletnie mi się nie podobają... Chociaż i tak zawsze się zastanawiam czy kiedyś jednak nie będzie mi to potrzebne... ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
![]() Dobrze że dodałaś bez skojarze bo się zaczełam zastanawiać jakie to przygody:P I w ogóle zawsze jak piszesz "mężem" to CI tak zazdroszczę:P Od kiedy zarezerwowaliśmy termin ślubu to codziennie mysle o tym że już chce ![]() ![]() A co do imienia - znowu będe musiała TŻ-ta nowego imienia torebki uczyć, bo zawsze go wysyłam : "podaj MI Kristy" albo "zeszyt jest w Jacky" itP
![]() |
#2153 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Świetna ta Aida na fotkach ![]() ![]()
![]() |
#2154 |
BAN stały
|
Ja Was tylko witam i lecę śniadanie robić, dopiero wstaliśmy
![]() Czeeeeeeeeść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2155 |
Zakorzenienie
|
e torebka dzis pracuje, właśnie zasili mi konto i mam zmieniony status zamówienia na przygotowane do wysłania:P
#2156 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez moniuleczka Czas edycji: 2011-02-06 o 11:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2157 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() Nadrobiłam wczorajszy i dzisiejszy dzień ![]() ![]() ![]() Śliczna jest ta czarna Aida ![]() ![]() Ciekawe jak inne kolory ? ![]() Reniu zdrówka życzę dla tej osoby o którą tak się martwisz ![]() Kali - jeszcze jest nadzieja - więc może dostaniesz tą pracę ? ![]() Wszystkim życzę miłego dnia i zmykam do kuchni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2158 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2159 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam podział - płaskie (minimalny obcas wchodzi w grę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2160 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:08.