|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Naprawdę? To fantastycznie, bo mam dość ćwiczeń bez, bo z jest mi bardzo niewygodnie.
Czy masz taki - http://www.sklep.brubeck.pl/images/produkt/9_max.jpg ? |
|
|
|
#932 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.sklep.brubeck.pl/produkt.php?&id=147 Uwazam, ze powienno sie cwiczyc w podobnych sportowych stanikach, no po pierwsze lepiej trzymaja biust, a po drugie wiadomo, ze sie pocimy, wiec nie jest to zbyt higieniczne cwiczyc w stanikach, w ktorych sie chodzi na codzien, chyba ze macie je w duzej ilosci i czesto pierzecie... Edytowane przez Tigressa Czas edycji: 2011-02-05 o 23:50 |
|
|
|
|
#933 |
|
Rozeznanie
|
to i ja się pochwalę wymiarami
wzrost 160 waga 48 talia 63 brzuch 72 biodra 85 pupa 85 udo w najgrubszym miejscu 48 nad kolanem 35 łydka 31,5 ramię 24,5 może wymiary wskazują, że jestem szczupła i rzeczywiście nie jest tak źle, ale chciałabym mieć brzuszek bez tłuszczu, a ładnie zarysowane mięśnie ale pracuję nad tym. choroba powoli odpuszcza więc dzisiaj już ćwiczę
|
#934 |
|
Zadomowienie
|
Moje wymiary:
wzrost 173 waga 60 talia 66 brzuch 81 biodra 88 udo w najgrubszym miejscu 55 nad kolanem 39 łydka 37 ramię 30.5 jest z czego zrzucać, ale dam radę (razem z Szaliną )
|
#935 |
|
Lady D.
|
bardzo bym prosila o jakis link o tych cwiczen..
|
|
|
|
#936 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Ależ tu ruch się ostatnio zrobił. Coraz więcej Nas się robi
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Albo potratować to jako wyzwanie i od razu TF ![]() Cytat:
Gdybyś ćwiczyła kilka miesięcy i nic się nie ruszyło przy odpowiednich ćwiczeniach, odżywianiu, itp, to byłoby to jakoś dziwne. Ale w tak krótkim czasie ja nie nakręcałabym się negatywnie tak od razu ![]() A ja już zaczęłam się zastanawiać co będę robić po TF i mam rozpiskę na 5 miesięcy TF&CE hybryda i tak mnie kusi, tym bardziej, że ciekawie wygląda
|
|||
|
|
|
#937 |
|
Raczkowanie
|
Posiadam na swoim chomiku komplet cwiczen, rozpiske, i skany z ksiazeczek i inne info dotyczace TF, diete tez
Filmiki sa w trakcie ladowania. Na PW moge przeslac nazwe chomika. Pozdrawiam
|
|
|
|
#938 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja na Twoim miejscu bym tylko ćwiczyła A6W, core z TF i abs z TF dla zaawansowanych, na zmianę
|
|
|
#939 |
|
Lady D.
|
niestety nie mam chomika
|
|
|
|
#940 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#941 |
|
Lady D.
|
|
|
|
|
#942 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bez sensu ćwiczyć a6w i inne pierdoły, kiedy ma się jeszcze tłuszczyk na brzuchu i boczki najpierw spalę to co trzeba, a później będę rzeźbić
|
|
#943 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#944 |
|
Rozeznanie
|
wiem, wiem
do TF dorzuciłam od niedawna BBL, żeby tyłeczek i uda były ładniejsze, bo mimo, że są szczupłe to galaretowate. dzisiaj już ćwiczę, chociaż kaszel jeszcze troszkę męczy.
|
#945 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#946 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja kiedyś ćwiczyłam A6W, ale wspominam to niezbyt miło. Pamiętam, że to był harcore i efekty jako takie były, ale tłuszczu mi na brzuchu nie spalało. Doszłam chyba do połowy i się poddałam
Ale zarysowane mięśnie były
|
|
#947 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#948 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#949 |
|
Lady D.
|
|
|
|
|
#950 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wiem tylko, że filmiki są na chomiku, ale o tym już było mówione.
A innych źródeł gdzie można byłoby je znaleźć nie znam |
|
|
|
#951 |
|
Raczkowanie
|
Jutro wrzuce filmiki na jakis serwer, tak zeby kazdy bez problemu mogl sobie pobrac. Dzisiaj nie dam rady, bo mam jutro egzamin o 11
|
|
|
|
#952 |
|
Zadomowienie
|
Problem rozwiazany u mnie, dostalam filmiki na torrenta od Blameworthy, za co musze
Chyba najpewniej zebrac je tym sposobem ![]() Milej nocy i jutro zaczynamy, byle mi sil starczylo, bo tez mam trening interwalowy jutro na zajeciach xD |
|
|
|
#953 |
|
Lady D.
|
hej mam juz caly pakiet
dziękuje i mam parę pytan, nie mam narazie czasu czytac tych wszystkich ksiazeczek jeszcze tym bardziej moj angielski nie jest perfect ![]() zatem ograniczacie się do samych cwiczen wg tej rozpiski? czy korzystacie z innych rad, czy diety zawartej w tych ksiazkach?? co tam w ogole jest ciekawego proszę o wszelkie rady typu jak zacząć
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#954 | |
|
Zadomowienie
|
ćwiczę bez
jeszcze mi nie pourywało ![]() ![]() Cytat:
![]() mamy taki sam wzrost.. i znowu mi się zazdrocha włączyła w biodrach masz o 14 centymetrów mniej niż ja i w udzie o 5 cm z tego co pamietam ..czuję się gruba i brzydka ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Dziewczyny po tym co tu przeczytałam to jestem chyba największa zazdroszczę Wam strasznie.. W ogóle to nie wiem sama co mam robić.. już pisałam że do ćwiczeń potrzebny mi jest telewizor który zwykle zajmuje mój "wężowy" a bez niego nie poćwiczę (komp tez jest podłączony pod niego) jednak mam możliwość ćwiczyć 3 razy w tygodniu czasem 4 ale czy to przyniesie jakieś efekty?? Trochę się łamię .. no nie trochę.. bardzo się łamię.. Tak sobie jeszcze pomyślałam żeby ćw. te 3 dni w tygodniu + w te dni co nie ćw. np. skakanka i callanetics? Czy ja mam jakieś szanse?Przypominam biodra 102 udo 60 (najgrubsze miejsce na samej górze) to są moje zmory |
|
|
|
|
#955 |
|
Zadomowienie
|
Dobrenka
Jak moj nauczyciel od teorii treningu xD mowi: lepsze efekty beda po 3x 30 min wysilku w tyg niz 2x 1h. Jesli zas znajdziesz czas na 3x w tyg 30 min np. interwalow (potrzebujesz interwalow aby spalic tluszcz!) to bedzie super. Np u mnie przed chwila 10 min interwalow 7x1min biegu i 6x30s przerwy=10 min 10 min rogrzewki, 5 minut rozciagania i masz 25 minutowy, bardzo skuteczny trening. Tyle, ze musisz sie zmusic do BIEGU z intensywnoscia duza, i ukonczyc interwal. Albo mozesz sobie zrobic jeden interwal 20 min, czyli dwie serie i dwa krotsze w tygodniu. Nie wiem jak pogoda w PL i czy da sie biegac. Jak nie, to proponuje wyglad sobie ktoregos HIITa i trenowac 3x tyg. Tu spytaj sie dziewczyn ktory program nadaje sie na mocny wycisk 3 razy w tygodniu. Tluszczu nie spali sie cwiczeniami o niskiej intensywnosci, jesli masz motywacje, to schudniesz, ale trzeba sie troche spocic
|
|
|
|
#956 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
TF mi pasi bo tam się dzieję to i owo a bieganie jest takie nudneWiesz jak planowałam.. po prostu robic to TF po kolei jak leci tylko te 3 razy w tygodniu tak jak po prostu mogę.. Mam ogromną motywację. .Schudłam juz około 15 kilo. Ważę teraz (przepraszam resztę dziewczyn będę się powtarzać) 61 kilo jestem wstanie spaść do 57 jednak moje centymetry w biodrach i udach są takie same jak przy mojej obecnej wadze.. Przy 57 nie mam cycków mam wklęsły brzuch i zapada mi się buzia.. dlatego stwierdziłam że tylko ćw. mnie moga uratować
|
||
|
|
|
#957 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
1) wężowy robi sobie przerwę od tv na jakąś około godzinkę (w końcu powinien cię wspierać, a nie utrudniać życie) 2) wężowy ćwiczy z Tobą (o tak ! panowie też mogą, dowód tutaj <klik> )3) komputer odłącza się od tv, ty masz kompa, wężowy ma tv i wszyscy są happy (oczywiście o ile jest to technicznie możliwe) Cytat:
(a nawet nie wiem co to jest ten callanetics o którym piszesz, ale muszę się dokształcić i zerknąć o co chodzi)
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#958 |
|
Zadomowienie
|
Jest brzydko i blotniscie, ale jesli chcesz schudnac, a mezczyzna nie chce udostepnic telewizora - biegaj. Z cukru nie jestes. To tylko 20 min dziennie! Jesli puscisz sobie muzyke do tego i bedziesz sie starac, to nie bedzie nudno.
Interwaly to cwiczenia ktore sa intensywne i przerywane - to najlepsza metoda, aby zgubic tluszcz i nabrac kondycji. O ile oczywiscie masz tez diete A przy tym sa proste i ciezko je zepsuc. Co do Turbo Fire, to kompleksowe cwiczenia. Nie widze sensu, aby je rozbijac, nie jest wtedy ich skutecznosc zapewniona, wiec sama eksperementujesz. Nie zabieraj Stretchow!! Jesli nie masz odpowiedniej wiedzy o treningu, nie baw sie w rozdzielanie i zmienianie i komponowanie, mozesz sobie zaszkodzic. Jesli nie masz czasu albo mozliwosci, zeby robic program, to biegaj i tyle. Albo wyjasnij swojemu mezowi, ze masz codziennie godzine cwiczen i musi uszanowac to, przeciez to nie jest caly dzien przed ekranem, tylko niecale 60 min dla Twojego ciala. tygryskowym_okiem
|
|
|
|
#959 | ||
|
Zadomowienie
|
Ty wiedźmo
Dziękuje za szczere słowa bo takie lubię najbardziej Cytat:
Cytat:
2) węzowy własnie ćw. 3 razy w tygodniu i to jest moja szansa właśnie ![]() 3) za dużo kabli.. noi nie mam monitora (oddałam mojemu tacie bo mu się spalił no własnie tak sobie pomyśłam żeby lecieć po kolei te ćw. które sa w rozpisce w te dni które mogę + callanetics (to są ćw. rozciągające, wysmuklające i rzeźbiące) i skakanka w pozostałe dni + od marca rower około 10 km dziennie.. |
||
|
|
|
#960 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, jestem na antybiotyku od wczoraj do czwartku, czyli ćwiczenie dalej TF na razie odpada, bo z gorączką wolę tego nie robić. Czyli będzie 5 dni "wolnego", to mogę zrobić tak, że po prostu w następnych tygodniach nie będę miała wolnego dnia ?
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:45.