|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia LI - LOVE LIVES FOREVER
chyba po to, żeby pokazać głupotę innych, którzy doprowadzają do takich sytuacji... ale makabryczne zdjęcia nie polecam
|
#752 | ||
|
Zakorzenienie
|
biedak ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
a ja dzisiaj na drodze widziałam sarnę... martwą... ![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
w sumie to po co mają serwisować kompy, jak się zepsuje to się kupuje nowy... a co do zarobków to jak się przeliczy na polskie to się wydaje jakaś tam kwota, ale prawdą jest, że Polaczki kokosów na brytyjskie warunki nie zarabiają...
|
||
|
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
hej wam
wiecie co? spłakałam się http://www.youtube.com/watch?v=lSTeV...eature=related
|
#754 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nie prawda
Pisałam to wcześniej Kamie ![]() Cytat:
![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;24892385]Biedny Kubica ![]() Blue, jesteś? Bo wiesz, że forum Borussii udziela się taki Karol, fan Gieksy i zastanawiam się czy go znasz [/QUOTE]Hmm... Nic mi to nie mówi ![]() A co takiego wypisuje ? Coś złego ? Cytat:
![]() Ja nie napisałam nigdzie,że są to "kokosy" ![]() ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Cytat:
Skąd Ty to Aniśku wzięłaś ![]() O matkooooo
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj mam faze na karaoke i takie cudne podklady muzyczne MJ znalazlam na YT ze sie rozplywam
az mam ochote se pospiewac i nagrac ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Motylku, nie pytaj ![]() natknelam sie przypadkiem, pozniej obejrzalam tego goscia blood on the dancefloor i skisłam na miejscu ![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- szczaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaam ![]() http://www.youtube.com/watch?v=33aM7...eature=related
Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is Edytowane przez Anisia25 Czas edycji: 2011-02-06 o 17:59 |
|
|
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
Co za gościu, zobaczcie sobie "Jam"
Nie no, musiałam to wyłączyć - nie mogę takich rzeczy oglądać
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
kfaaaaaaaaaaaaa
![]() cos dla katriny ![]() http://www.youtube.com/watch?v=_JBae...eature=related
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
O matko on nawet Britney Spears śpiewa
|
#759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Popyt rodzi podaż, więc gdyby byli potrzebni to z pewnością by funkcjonowali... Mój tż kilka lat był w UK i wychodzi z takiego założenia, że jak ma robić formata to kupuje nowy komp... Producenci tak robią sprzęty by były do wymiany... Zresztą coraz to nowe rzeczy wchodzą, więc się wymienia by być na czasie...No, ale niestety my biedne żuczki musimy naprawiać i kombinować... ![]() A co do pieniędzy to nie można przeliczać na polskie, bo co z tego, że ktoś zarabia 4500 zł, na angielskie to jest około 1000 Ł czyli tak jakby zarabiało się 1000 zł...
|
|
|
|
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
ja pertole on tam jeszcze tanczy
|
#761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaki paski na siebie pozakładał...
|
|
|
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
on sie przebiera do kazdego teledysku
![]() remember the time mnie sponiewierał
|
#763 |
|
Zakorzenienie
|
z tym przejsciem to pech, ze akurat zlapali, ale jak nie dozwolone, to nie dozwolone, ale dobrze, ze odpuscili
matko z tym Kubica ![]() a co do tuszu, to dziwne z tym 2000, bo to ja mam zawsze problemy z tuszami i tylko ten mi pasuje i falsh effect, ulubiony, ale 2000 jest lepszy jak troche podeschnie ![]() Moze Blue masz geste bardzo rzesy i Ci skleja za mocno ![]() snili mi sie koledzy z podstawowki, i oboje pracowali w aptece, a ten jeden wczesniej naprawde pracowal kiedys tam w miesnym, nie wiem jak teraz i ja w tym snie do niego : - no lepiej tu, niz machac ciagle siekierka
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak się wyłania na tle szafy ska Ty go wytrzasnęłaś? ![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- i bluzka z muszelką w WII
|
|
|
|
|
#765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
Heal the world jaki uśmiech, boże to jest Gracjan amerykański dosłownie...
|
|
|
|
#767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku, mozesz polecic jakis program antywirusowy ?
---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- a zobaczcie to na 1.20 ![]() http://www.youtube.com/watch?v=l0Bz_...eature=related zawsze leje na Tragedy, ale ten to w ogole
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#769 | |
|
Zakorzenienie
|
taaak
![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=N99-P...eature=related a tooo
|
|
|
|
|
#770 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uśmiech mnie juz boli, serio ![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
![]() on sie chyba sam sobą podniecił
|
|
#771 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mnie nie chodzi o przeliczanie z angielskiego na polskie, bo ja nie przeliczam. Cytat:
![]() Z darmowych Avast jest w porządku ![]() A z płatnych ludzie chwalą Kaspersky
Edytowane przez Blue_Butterfly_ Czas edycji: 2011-02-06 o 18:46 |
||
|
|
|
#772 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
![]() Mnie takie rzeczy strasnzie niszczą wewnętrznie
|
||
|
|
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
Daria przelicz sobie na norweskie warunki
- jedzenie juz w podobnej cenie jak w Pl (niektore rzeczy juz tansze) - tansza energia - tansze paliwo - tansze telefony, sprzety etc. - mieszkania w cenach podobnych do Warszawskich zarobki od 10krotnie wyzszych po 30krotnie wyższe nadal nie oplaca się przeliczać ??---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- w koncu dorobilam sie aparatu cyfrowego dostalam od mamci tylko musze sobie kupic karte pamieci ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
Ja se odpuszczam oglądanie tego gościa, bo mój poziom estetyki umiera
|
|
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
Groszek ja używam pandę
jest super ![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- ej dlaczego ten gosciu jest taki opasany takimi cienkimi paskami, wyglada jak szyneczka ??
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
Kubica jest już po operacji, udało się przywrócić krążenie w dłoni i nastawić kości, kolejne godziny będą kluczowe
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
Panda to zuoooo
![]() Kiedyś miałam straszny problem z netem. Pokazywało mi się, że jest wszystko podłączone itd... a mniej więcej po 30 minutach żadna strona nie chciała mi się wgrać...pokazywało się, ze nie może wyświetlić, a niby wszystko ok z połączeniem. Po dłuższym czasie wraz z panią z infolinii A dodatkowo zanim mi się w ogóle komp uruchomił to trwało strasznie muli kompa Panda... - mówię z własnych doświadczeń I mimo, że na ochronę nie można bylo narzekać, to na całą reszte juz owszem ![]() Mam Avasta i nie narzekam teraz
|
|
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
ogłądałam Black Swan
Portman rzeczywiście nie da się lubić w tym filmie ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- a nie, podali info, że operacja nadal trwa od 16
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
a mi nic nie muli, śmiga i zero wirusów
|
#780 |
|
Konto usunięte
|
Niee, skądże, jest bardzo miły, ale tak się tylko zastanawiałam czy się może znacie
![]() Wiecie co się stało? ![]() Ogólnie dziś po tej akcji ze Strażą Miejską zadzwoniłam do mojego Padre i uderzyłam w ryk, kompletna histeria. Myślę, że po prostu nawarstwiły się stresy związane z sesją, egzaminami, wieczną nauką, wyskakującymi korkami ( Odbieram a tam jakiś nieznany mi głos "Ja do Asi Przybyły". Otwieram i cała w nerwach, że to może jednak Straż Miejska ). Winda wjechała, dzwonek do drzwi, otwieram a tam... moi rodzice! Mówili, że się stęsknili i nie mogli słuchać mojej rozpaczy i postanowili mi zrobić niespodziankę!
Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 Czas edycji: 2011-02-06 o 19:26 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:08.

że je karmiłam 

i to w sumie nie małą

Odbieram a tam jakiś nieznany mi głos "Ja do Asi Przybyły". Otwieram i cała w nerwach, że to może jednak Straż Miejska