|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kraków - część 8. i na pewno nie ostatnia :)
Cytat:
Ale niektóre boskie 7 i 10 I cudowne buty te błękitne Cytat:
Olej...
...Popatrz prawdzie w oczy On Cię zauroczył... Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life Edytowane przez Shiruvii Czas edycji: 2011-02-06 o 21:07 |
||
|
|
|
#3662 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
a zakazane będę ściągać, ale po sesji, czyli za tydzień. To za dwa tygodnie się przypominam i romansujemy.
|
|
|
|
|
#3663 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#3664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A skąd będziesz miała zdjęcia, skoro w sumie nie wypaliło?
|
|
#3665 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#3666 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie sprzeciwiali sie bo widzieli ze siedzialam z nosem w ksiazkach przez prawie cala klase maturalna
|
|
|
|
|
#3667 |
|
Copyraptor
|
http://vod.onet.pl/rozmowy-w-toku,ro...4,odcinek.html
|
|
|
|
#3668 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3669 |
|
Zakorzenienie
|
Projektantka i jej mąż (fotograf) to moi bardzo dobrzy znajomi i stąd będę miała Za 2 tyg sesja ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Przegoniłam w gadulstwie nawet Mallę!
|
#3670 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja ciągle nie mogę zrozumieć, czemu tu nie zostałaś. Byłaś w pełni dysponowana, więc mogłaś szukać czegoś jeszcze, zarabiałaś więcej niż ja mam na miesiąc, a czynsz + rachunki mam wyższe od Ciebie... Dokładnie, Emilka dobrze mówi. Zamiast się kłócić, burzyć czy olewać (ekhm, Shiru ) powinnaś pokazać, że wiesz co robisz, że tego chciałaś.Zgłośmy się do Ewy! Przecież to w Krakowie nagrywane, a zawsze coś zarobimy na nowe zakupy
And when I kick my legs, I got rythm My great grandpa was a blues lover He'd be rockin' his moonshine to B.B.King and Jimmy Reed... Edytowane przez Mjucaczek Czas edycji: 2011-02-06 o 21:31 |
|
|
|
|
#3671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3672 |
|
Copyraptor
|
U mnie też było "gadanie", jak olałam japonistykę. "A co, jak kolejny kierunek też Ci się znudzi? I też Ci się nie będzie podobać? Nie możesz sobie tak rezygnować z dwóch-trzech kierunków i testować co chcesz robić!"
|
|
|
|
#3673 |
|
Zadomowienie
|
Jestem niesamowicie zadowolona z maty teflonowej! Dzisiaj robiłam na niej pierwszy raz, pięknie odchodzi ciasto od niej, nic nie przywiera, nie przypala się, po wyjęciu stygnie w sekundę!
|
|
#3674 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nieraz słucham muzyki tylko dla samego słuchania, nie robiąc nic i to chyba nie jest takie rzadkie ![]() Cytat:
![]() A wspinacze potrafią tak na skałach, masakra... 4 pewnie będzie w zupełnie innym stylu, a szkoda, bo ten mi pasuje. Ale to nie wyklucza, że może być lepsza ![]() Słuchawki ograniczają przestrzeń dla dźwięków, z głośników można je chłonąć każdym narządem, przenikają kości, odbijają się od ścian i kręcą wokół głowy, można nawet usłyszeć, jak była rozłożona orkiestra I wcale nie trzeba nastawiać max. głośności. Cytat:
), zalecenie przytycia i ruchu w celu zwiększenia pokrywy tłuszczyku i mięśni przy kręgosłupie.Gorzej, jeśli to coś z dyskiem, wtedy wkraczają silniejsze leki, fizjoterapia, może nawet operacja... Nie halny, to Po Prostu Też ciepły i silny, ale nie z tych kierunków i nie z takiej przyczyny co halny. I tak czułam się jak przy halnym, przespałam prawie cały weekend, także na stojąco nad garnkami...Mi się to nie podoba. Jest wiele kierunków, na których nie ma dużo roboty, a na stypendium szanse nikłe, bo wykładowcy powaleni. Współczuję zwłaszcza humanistom, dla których 2 kierunki to nie był problem, a standard.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-02-06 o 22:39 |
||||
|
|
|
#3675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dobrze radzę olewanie tego, bo słuchanie wiecznych narzekań i "dobrych rad" do niczego dobrego nie doprowadzi. Trzeba robić swoje i się nie przejmować. A Neciak wie czego chce. Słuchanie "dołowania" na pewno jej nie zmobilizuje. http://www.youtube.com/watch?v=_-clFZFdLQk
|
|
#3676 |
|
Pani Buka
|
Nie dam rady Was dokładnie nadrobić, wracam do życia częściowo dopiero jutro, bardziej w środę.
Widziałam, że było o pigmentach - obiecuję, że po jutrzejszym albo środowym egzaminie to ogarnę, może się z kimś podzielę, coś wybiorę, no, zobaczę. Widziałam, ze było o serialach - ja jestem jakaś dziwna bo mało co oglądam kiedyś LOST (ale przy jakimś 4 sezonie się pogubiłam i przestałam), potem z polskich 39 i pół i Usta Usta. Teraz wzięliśmy się z TŻ za House'a i jesteśmy na samym początku Także jakby któraś miała te pierwsze sezony na DVD to chętnie bym pożyczyła ![]() A i jeszcze jedno - Ecrulo, co Ty właściwie za przedmioty masz na tej swojej kognitywistyce?
|
#3677 |
|
Zadomowienie
|
Shiru - Słuchanie rodziców i rozmawianie z nimi jest lepsze, od ich olewania
Wiedzą co mówią, nie zawsze robią to w dobry sposób, ale tak (dobrze) chcą. Jestem pewna, że sama swoim dzieciom bym tak truła, bo chciałabym dla nich jak najlepiej, po prostu. To działa demobilizująco, jeśli rodzic nie umie rozmawiać, ale wtedy trzeba mu o tym powiedzieć zamiast burzyć się. Rozmowa jest lepsza od olewania, bo wtedy nie będą Cię traktować poważnie. Chyba, że dla kogoś zdanie rodzica/ów nie jest istotne, dla mnie jednak jest.Maleńczuk Ola - ten cień to z Max Factor jest! Z outdoor girl cosmetics, wyczytałam, że to ich firma przeznaczona tylko na rynek angielski. Czyli z Max ale nie z Max http://3.bp.blogspot.com/_en0FJSeRqF...00408-1646.jpg ten po lewej mam, ładniej wygląda na żywo :PO, doczytałam, że to była firma Max, ale już nie jest Max, za dużo informacji ![]() http://allegro.pl/outdoor-girl-by-ma...2.html#gallery o o o, dokładnie ten. Kupiłam za 9,90 ale razem z super mięciutkim pędzelkiem z tej firmy Tanie rzeczy mają, a chwalą ich produkty, w Pepco są!Malla - to musiało być coś lekkiego, bo ketonal wzięłam i lepiej. Gorzej, bo to mój 5 (przedwczoraj z powodu @ aż 4 x 50tki i wczoraj jedna... ech, ale ranigast wzięłam, bo ponoć żołądek choć trochę chroni ) I bardzo możliwe,że to brak ruchu, przecież siedzę na tyłku cały czas, ech, przyrastam do krzesła ;< Jakbym mieszkała sama to też bym wolała głośniki, jednak tu wolę słuchawki, odizolowują mnie od reszty otoczenia (ekhm, furiatki, ekhm). W domu jak jestem sama to ZAWSZE rano włączam sobie Introducing Joss Stone, głośno, energicznie, tańczę w samych majtkach po całym domu Gorzej, bo prawie zawsze właśnie wtedy dzwoni listonosz ;<
And when I kick my legs, I got rythm My great grandpa was a blues lover He'd be rockin' his moonshine to B.B.King and Jimmy Reed... Edytowane przez Mjucaczek Czas edycji: 2011-02-06 o 22:37 |
|
|
|
#3678 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam taki list motywacyjny, że uhuhuhuhu, nawet dodałam podpis elektroniczny! Musi zrobić wrażenie
|
#3679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle już któryś raz spotykam się z takim dziwnym podejściem. Byle studia (nawet byle jakie) i to jak najszybciej i potem do pracy. Byle mieć tego mgr, potem do roboty, tyrka i zero możliwości rozwoju. Straszne to dla mnie...
|
|
#3680 | |||||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale to za dużo roboty, wolę klasyczną zalotkę albo MF2000kal. z wygiętą szczoteczką.Cytat:
![]() Cytat:
![]() I tak nikt ich nie czyta, a przynajmniej mam zaliczone Wolę napisać 2 tasiemce niż nabijać 50 postów.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Fajne to podświetlane
|
|
|
#3681 |
|
Copyraptor
|
Malla, ja zawsze czytam Twoje tasiemce w całości
![]() Breaking Bad jest o nauczycielu chemii, który dowiaduje się, że ma raka, i chcąc zapewnić swojej rodzinie godziwe życie bierze się za produkcję metamfetaminy. A ten drugi to Stany Zjednoczone, prohibicja, mafia, te klimaty
|
|
|
|
#3682 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przede wszystkim z tego powodu nie o wszystkim Mama wie... A to podejście jest typowe dla rodziców "naszego" pokolenia. W większości oni skończyli studia i od razu poszli do pracy, z reguły niezwiązanej ze skończonymi studiami, bo były takie czasy. Na przykład moja Mama - mgr historii, podyplomowe z historii sztuki, a całe życie pracowała w biurze. Jak miała w czasach PRL-u uczyć historii, a tym bardziej potem? Jej uczono, że Katyń to Niemcy, wszystko co złe to Niemcy... W PRL-u w to nie wierzyła, więc nie chciała uczyć kłamstw, a później musiałaby na nowo uczyć się wszystkiego... My za to chcemy się rozwijać, mieć jak najwyższe kwalifikacje, mamy nadzieję, że nie będziemy siedzieć na tyłku w biurach tylko robić coś co kochamy, dlatego dla nas "zmarnowane" 3 lata nie są tak istotne, jeśli potem oddamy się temu całkowicie. Niestety z reguły rodzice nie wierzą w to oddanie, uważają, że to tylko słowa, potem się rozmyślimy, a oni znowu będą wykładać na to grube pieniądze... Tu im się nie dziwię, bo jeśli miesięcznie wydają na nas - dajmy na to - 1000zł, to w ciągu 2 lat ile "stracili" ?! Oni patrzą na to zbyt praktycznie, a my wg nich bujamy w obłokach, bo jeszcze nie dojrzeliśmy :P Mówię bardzo ogólnie, na szczęście moja Mama uważa, że dojrzałam, moje plany zna i bardzo jej się podobają, boi się tylko czy wypalą :P Malla - też czytam w całości Twoje tasiemce Moja Ciocia na święta miała wiejskiego kurczaka. Nie mówię, że mięso jest ciemne, jak wołowe, ale zdecydowanie intensywniejszy smak ma od kurczaka z Reala :P Dużo, dużo lepszy. Może kiedyś przywiozę, upiekę i Ci pokażę ![]() Co do łyżeczki to próbowałam wczoraj, ale nie wyszło :< MF2000 ma podkręcaną szczoteczkę?! I teraz się o tym dowiaduję?! Kiedy już zrobiły zamówienie ?:< a moim rzęsom tak brakuje podkręcenia...
And when I kick my legs, I got rythm My great grandpa was a blues lover He'd be rockin' his moonshine to B.B.King and Jimmy Reed... Edytowane przez Mjucaczek Czas edycji: 2011-02-06 o 22:50 |
|
|
|
|
#3683 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tak
---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
|
|
|
#3684 |
|
Zadomowienie
|
http://www.flickr.com/photos/25353034@N03/5420914139/ ta jest fajna
Trust - czy uważasz, że ta Pani nadawała się bardziej niż Ty? Według mnie kiepsko się prezentuje, jak na modelkę... Neciak - ale nie będą wypominać 2 lat, bo to 3... Mówiłaś w Alter Ego, że zarabiasz ok. 1000zł.
|
|
#3685 | |
|
Zakorzenienie
|
Niestety mam na odwrót i jak słyszę ciągłe pieprzenie o nauce to się nie uczę, bo już bez książek nią rzygam..
|
|
|
#3686 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#3687 |
|
Copyraptor
|
Mju, masz koncepcję na jakieś szybkie ciastka wycinankowe?
I nie maślane, bo akurat nie mam dobrej jakości masła pod ręką, tylko jakieś syfne margaryny... |
|
|
|
#3688 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja jestem chyba bardziej z tych dążących do realizacji własnych planów i marzeń, a nie "byle uczepić się stołka i tak byle do śmierci na tym stołku właśnie". Stracony rok czy dwa tak naprawdę wcale nie są straconymi, bo przez ten czas czegoś się nauczyliśmy, coś przeżyliśmy. Stracić rok mogłabym, gdyby mnie ktoś zamknął w piwnicy i potem wypuścił. A kwestie finansowe też nie są dla mnie żadnym argumentem.
|
|
#3689 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3690 |
|
Zakorzenienie
|
W poprzednim cytowanym też podobnie. Słuchanie pierd*lenia za uszami nie działa mobilizująco
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:08.

a zakazane będę ściągać, ale po sesji, czyli za tydzień. To za dwa tygodnie się przypominam i romansujemy.
Nie sprzeciwiali sie bo widzieli ze siedzialam z nosem w ksiazkach przez prawie cala klase maturalna 

albo w lato założyć lżejszą sukienkę, bluzkę bez rękawów itp.

Broadwalk obejrzałam tylko 3 odcinki, i ma bardzo fajny klimat.