![]() |
#691 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część IV
Mam pytanie do posiadaczek plisowanej sukienki (tej za 199). Czy ona się rozciąga w trakcie użytkowania, tzn. po jakimś czasie. Pytam, bo zastanawiam się cały czas nad nią i nad rozmiarem. M-ka jest na mnie dość dopasowana w biuście i zastanawiam się czy się później rozciągnie czy lepsza będzie jednak większa (żeby nie wyglądała jak po młodszej siostrze
![]()
![]() |
![]() |
#692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#693 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak to jest ze zwrotem w Zarze, jeśli płaciłam kartą?
Bo wysłałam TŻ-ta ze zwrotem (płaciłam kartą), dałam mu swoją kartę żeby nie było problemu ze zwrotem, to dostał odmowę i muszę jechać osobiście ![]() Zdziwiłam się, bo wielokrotnie widziałam jak babki oddawały coś nieswojego i nawet nie miały czyjejś karty, to dostawały bez problemu zwrot na swoją (nawet raz gotówkę dostały), a teraz to nawet na TŻ jak prosił nie chciały zwrócić ![]() No chyba, ze myślały, że TŻ zarekwirował mi kartę bo źle że kupiłam i bez mojej wiedzy chciał zwrócić ![]() Tylko ciekawe, że jak oddaje płacone gotówką, bez problemu zwracają ![]() Zła jestem, bo jutro mija termin zwrotu a ja nie mam czasu ani głowy teraz jeździć ![]()
![]() |
#694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
też miałam taką sytuację i niestety musiałam sama się pofatygować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, czy inaczej, raczej będziesz musiała sama jechać zrobić zwrot... polityka Zary coraz częściej mnie dobija. ![]()
![]() |
![]() |
#696 |
Zakorzenienie
|
no niestety wkurzające są te zasady dotyczące zwrotów
zamierzałam dzisiaj wysłać TŻ z moją kartą, żeby oddał 2 pary spodni wrrrrrrrr chociaż jak mamy takie samo nazwisko i pokazałby swój DO to może by mu przyjęli po jakiejś małej aferze ... zaraz chyba do nich zadzwonię w tej sprawie Edytowane przez izabellini Czas edycji: 2011-02-07 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#697 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Rozumiem, że swoją kartą trzeba płacić osobiście (wiadomo), ale żeby zwrotu nie zrobili?? A gotówkę to mogą komukolwiek. Przecież chyba nawet zwrot na kartę kupującego jest pewniejszy że do właściwej osoby trafi ![]() A jeszcze chciał żeby zrobić wtedy na jego, bo często robią że na tego co oddaje (np. "siostra dała do zwrotu, niestety nie mam jej karty i może Pani zwrócić na moją" - "ok") to "nie" i już ![]()
![]() |
![]() |
#698 |
Zakorzenienie
|
zadzwoniłam do Blue City
nie ma możliwości zwrotu na moją kartę przez męża, nawet jeśli pokaże swój DO trzeba przyjechać osobiście paranoja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#699 |
Rozeznanie
|
w takiej sytuacji chyba najlepiej powiedzieć, że tamta karta ( ta, którą dokonana była płatność) została zgubiona/straciła ważność/ zrezygnowało się z prowadzenia tamtego konta etc i wtedy muszą oddać gotówkę lub dokonać zwrotu na inną kartę.. wiem, że kłamstwo nie popłaca ale to akurat takie kłamstwo w dobrej wierze
![]() Edytowane przez canaduelle Czas edycji: 2011-02-07 o 12:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#700 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ona w ogóle nie powinna Ci sprzedać towaru jeśli płaciłaś nie swoją kartą ![]() no chyba, żeby TŻ był obok i zezwolił na to ![]() także błąd już był popełniony przy sprzedaży przez kasjera ![]() dziewczyny, nie ma co się pieklić ![]() niestety, ale bardzo łatwo jest w dzisiejszych czasach posługiwać się nie swoją kartą - kradzieże, podbieranie rodzicom itp. zdarzają się bardzo często fakt jest to denerwujące, ale wymagane ![]() trzeba się przyzwyczaić i mieć na uwadze jaką kartą się płaci aby np. w przypadku zwrotu nie było żadnych problemów i nie tracić czasu i nerwów z tego powodu ![]()
Edytowane przez pronunciation Czas edycji: 2011-02-07 o 12:04 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#702 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() konkluzja taka, że jeśli planujemy zapłacić czyjąć kartą i w grę wchodzi później ewentualny zwrot, wówczas od razu lepiej wypłacić kasę z bankomatu i kłopot z głowy ![]()
![]() |
![]() |
#703 |
Zakorzenienie
|
Dawno nie byłam w Zarze bo ta sesja to mnie wykończy...
zostało mi przeglądanie tylko sklepu on line ![]() widziałyście w sklepach te płaszczyki? ten ostatni podoba mi się w tym jaśniejszym kolorze ze strony jednak na www nie ma tego płaszcza tylko sam kolor ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o widzisz, fajnie, że miałaś okazję je widzieć i jak twierdzisz, wyglądają na dobre gatunkowo ![]() Na składach niestety się nie znam ![]() czarny Exterior 46% POLYESTER 3% ELASTANE 6% COTTON 45% VISCOSE/ RAYON beżowy Exterior 49% POLYESTER 4% ELASTANE 47% COTTON one są z woman czy basic? ja też ogólnie noszę się w trenczach bo taki mam styl ,ale w związku z zakończeniem studiów i krokiem w nowe życie ![]() ![]() czarny przyda się zawsze, na jakieś oficjalne wyjście jak znalazł ten jasny właśnie na wiosnę, podoba mi się bardzo ![]() A ten trencz z ostatniego też chcę nabyć żeby w nim biegać tu i ówdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Płaszczyki są chyba z basic. Co do składu to jakoś mnie nie przekonuje, tzn płaszczyki wyglądały porzadnie a nie szmatkowato, ale skład polyester i wiskoza jest chyba mocno średni ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam jeden płaszczyk z Zary o podobnym składzie strasznie obłazi i jest mało przyjemny w dotyku zależało mi na kroju, więc przymknęłam oko ![]() najlepsze są z przewagą dużej ilości wełny, angory, kaszmiru ![]() Edytowane przez izabellini Czas edycji: 2011-02-07 o 14:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję za pomoc ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#710 |
Raczkowanie
|
hej, a co sadzicie o tych butach? Sa z poprzedniego lata czy jeszcze z wczesniejszego? Jaka byla mniej wiecej ich cena?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#711 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dziś wróciłam z czarną wersją różowej sukienki ![]() ![]() krótsza to s, dłuższa m - różnica między nimi jest niezbyt duża ![]()
![]() |
![]() |
#712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#714 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#715 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: znalazlam zdjecie nawet z cena ![]() Cytat:
![]() ![]()
Fitnesuję od 12.10.2009. teraz 3 razy w tygodniu ![]() Codziennie godzinny spacerek z Abi ![]() Bez słodyczy od 07.04.2010 ![]() ![]() Edytowane przez budgetka Czas edycji: 2011-02-07 o 16:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#716 |
Zakorzenienie
|
Witam na wątku Zary
![]() Dziewczyny chciałam się zapytać czy na tym zdjęciu dziewczyna ma buty z Zary ? Czy one są jeszcze dostępne w sklepach ? Ewentualnie jaki to może ktoś wie, jaka cena i jak wygląda rozmiarówka ![]() ![]() ![]() Z góry dziękuję Wam za odpowiedzi ![]()
![]() |
#717 |
Raczkowanie
|
witam Dziewczyny czy istnieje w zarze cos takiego jak karta stałego klienta??zastanawiam sie czy Zara ma dla swoich klientow jakies dodatkowe zniżki czy tez kupony rabatowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#718 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Swoją drogą płaszcz z kaszmiru widziałam tylko w łączeniu ze zwykła wełną w Simple, ale był bardzo drogi. Uwielbiam kaszmir na swetrach więc na pewno płaszcz też byłby boski. Swetry 100% kaszmiru były w Promodzie na wyprzedażach za 99zł i 129zł odpowiednio z 350zł i 400zł.
![]() |
![]() |
#719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pomimo urazu do zarowych butów kupiłam panterkowe baleriny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wolno używać cudzych kart płatniczych.Nawet jak żona płaci kartą męża. Pani w sklepie w momencie sprzedaży popełniła błąd. Nie będę wnikać w powody jej zachowania. Jak dawno temu pracowałam w zarze szkolono nas aby sprawdzać podpisy na karcie i nie przyjmować cudzych kart. I ja faktycznie zawsze to sprawdzałam. ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Nigdy nie było w zarze kart stałego klienta ani kuponów rabatowych. Nawet w noc zakupów jakie się czasem odbywają w centrach handlowych w zarze , chyba jako w jedynej sieciówce, nie było żadnych zniżek.Niższe ceny są podczas wyprzedaży. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.