|
|
#3241 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Betterware
Nowy zestaw katalogów Betterware
Z przyjemnością informujemy, że w sprzedaży dostępny będzie od poniedziałku 7 lutego 2011r. nowy zestaw 10 katalogów w cenie 15zł. Kupując 10 szt. katalogów w zestawie zapłacisz tylko 1,5 za sztukę! Kod na zestaw 10szt. katalogów lutowych to PL180 Kod na zestaw 10szt. katalogów marcowych to PL181 Zapraszamy do zakupów!
|
#3242 |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=7Paulina7;24865264] Nowy zestaw katalogów Betterware
Z przyjemnością informujemy, że w sprzedaży dostępny będzie od poniedziałku 7 lutego 2011r. nowy zestaw 10 katalogów w cenie 15zł. Kupując 10 szt. katalogów w zestawie zapłacisz tylko 1,5 za sztukę! Kod na zestaw 10szt. katalogów lutowych to PL180 Kod na zestaw 10szt. katalogów marcowych to PL181 Zapraszamy do zakupów A gdzie znalazłaś taką inf.? |
|
|
|
#3245 |
|
Raczkowanie
|
to już dobrze tanieją katalogi
|
|
|
|
#3246 |
|
Przyczajenie
|
faktycznie dostałam maila ale po 11-stej dlatego się dziwiłam skąd 7Paulina7 miała tą inf. o katalogach
|
|
|
|
#3247 |
|
Raczkowanie
|
Tak myślałam, że te torebki z kosmetyczką za 29,90 to tylko pic na wodę.. Jest poczatek lutego, a oni mają juz wyprzedane ;D
|
|
|
|
#3248 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zrobilam 2 i 4 lutego i bede robic jeszcze pod koniec miesiaca
|
|
|
|
|
#3249 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Będę jeszcze zamawiać ok. 20 lutego, mam nadzieję, że to co było w brakach będzie uzupełnione.
|
|
|
#3250 |
|
Zakorzenienie
|
zamawial juz ktos moze te katalogi po 15 zl? dzwonie do nich, zamawiam i place tylko 15 zl, bez oplaty? place przy odbiorze czy musze miec splacone obie faktury?
|
#3251 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3252 |
|
Przyczajenie
|
Hej, a ja też dzisiaj odebrałam paczuszkę z 2/02 i szykuję się do drugiego zamówienia w swojej "karierze"
Poproszę Was o szczere opinie na temat nakładki na deskę do prasowania, czy kl. były zadowolone, czy miałyście jakieś zwroty i czy zdarzały się Wam inne kolory niż na zdjęciu?
|
|
|
|
#3253 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3254 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nakładki są bdb, są raczej na duuuże deski, ale zdolne kobity też sobie poradzą, ja sobię od spodu pozszywałam gumkami, ale są mocne i fajnie się prasuje...choć u mnie nie zdarza mi się to często Do kompletu też fajna jest siatka do prasowania. Mi zawsze trafiały się te pasiaste, ale podobno bywały inne kolory też. Reklamacji nie miałam.Gratuluję kolejnych zamówień.
Edytowane przez asia_bydgoszcz Czas edycji: 2011-02-07 o 19:38 |
|
|
|
|
#3255 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki Asia za miłe słowo
Co do nakładki mam nadzieję, że spełni oczekiwania... mojej teściowej Bo to jej pierwsze zamówienie, więc zależy mi żeby była zadowolona
|
|
|
|
#3256 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ale wczesniej moze ze 30... naprawde warto
|
|
|
|
|
#3257 |
|
Przyczajenie
|
A czy zamawiając rzeczy rano czekacie aż pojawi się informacja o brakach
czy nie zwracacie na to uwagi? |
|
|
|
#3258 |
|
Raczkowanie
|
Ja zamawiam wtedy kiedy potrzebuję, a sprawdzam czy ewentualne braki będą uzupełnione i kiedy...
|
|
#3259 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Możecie mi powiedzieć, jak mogę zamówić katalogi? Jestem przedstawicielką, ale zawsze kolega zamawiał hurtowe ilości i ja od niego brałam... A teraz gdy od marca jest możliwość zamówienia 10 sztuk, to spadło na mnie ![]() PL181 to jest kod na 10 katalogów, ale co ja mam z tym zrobić? Pomóżcie mi ![]()
|
|
|
|
#3260 |
|
Przyczajenie
|
Hejka
![]() Ja złożyłam wczoraj swoje drugie zamówienie w swojej krótkiej karierze na 152 punkty a katalogi dostałam w piątek i muszę przyznać, że zaczyna mi się to podobać Tylko miałam braki na 3 pilniczki szklane i 3 rolki do zbierania sierści...Czy jeżeli przy pilniczkach jest napisane "wyprzedane" to jest możliwość, że jeszcze się pojawią za jakiś czas? Bo nie wiem co dziewczynom powiedzieć... Rolki zamówię w tym miesiącu jeszcze jak dojdą braki. Dziewczyny fajnie, że napisałyście o deskach bo u mnie też idą ale mam też pytania odnośnie toreb próżniowych bo miałam teraz 3 zamówienia i jeszcze się zastanawia moja klienteria Zdają one wogóle egzamin?---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Dzikun albo zadzwoń do firmy i zamów albo zamów razem z zamówieniem wpisując kod
|
|
|
|
#3261 |
|
Zakorzenienie
|
Czy jak napiszę do nich mail z zamówieniem katalogów, to czy płacę za przesyłkę?
---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Dzięki, poradziłam sobie ![]() Zadzwoniłam i po krzyku. |
|
|
|
#3262 |
|
Raczkowanie
|
Patka_1986 jeżeli coś jest wyprzedane to już tego nie będzie zwłaszcza,że to jest na wyprzedaży( chociaż dla mnie raz udało się wbić kod towaru,który był wyprzedany najlepiej zawsze sprawdż)
|
|
|
|
#3263 |
|
Zakorzenienie
|
moja tesciowa dzis mnie zaskoczyla. powiedziala, ze praska do ziemniakow, ktora kupila jej kolezanka jeszcze w czerwcu sie wygiela i ona ja reklamuje. powiedzialam, ze nie ma mowy bo na reklamacje jest 14 dni, to ona do mnie, ze jak ta praska bedzie w promocji to ona ja zamowi, ja policze ja jej bez mojego zarobku i ona ja da tej pani... na szczescie maz interweniowal i wybilismy jej te glupoty z glowy
ale co najlepsze, ta klientka praski do ZIEMNIAKOW uzywala do gotowanej marchewki (chyba jeszcze ujdzie) i bialego sera na pierogi !!!
|
#3264 |
|
Raczkowanie
|
klienci są różni u mnie jedna zamówiła mleczko różowe i jeszcze chciała rabat
|
|
|
|
#3265 |
|
Raczkowanie
|
miała któraś ten kubek z pierścionkiem? one są zapakowane w pudełka i naprawdę na początku widać tylko pierścionek? a kubka nie widać przy otwarciu? czyli jest prawdziwa szansa na zaskoczenie?
|
|
|
|
#3266 |
|
Przyczajenie
|
Ostatnio gadałyśmy z dziewczynami na temat tego kubka i wszystkie jednogłośnie doszłyśmy do wniosku, że gdybyśmy dostały taki prezent to byśmy chyba dały w zęby swoim facetom
|
|
|
|
#3267 |
|
Raczkowanie
|
Witam, zamierzam dziś złożyć zamowienie. Byłabym wdzięczna za jakiekolwiek opinie na temat Płynu do mycia łazienek. Z góry dziękuję.
|
|
|
|
#3268 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3269 |
|
Przyczajenie
|
Chciałam właśnie złożyć zamówienie, ale wprowadzając kod wałka do mięsa jest inf "brak towaru" myślicie że jest szansa żeby jednak dzisiaj"wskoczył"?
|
|
|
|
#3270 |
|
Raczkowanie
|
wpisuj kod, czasami ktoś rezygnuje z zamówienia ale pamiętaj po 2 godzinach system wyrzuci Cię i będziesz musiała wbijać kody od nowa
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)