Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-07, 15:30   #1561
śliweńka
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Mi też już jakiś czas wizaz szwankuje

A praca na wsi ma jeden +, dodatek do wypłaty
no tak

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
o to fajnie
przynajmniej sie nie nudzisz
i nie martw sie zaniedlugo waga napewno poleci w dol

mialam Ci wlasnie pisac ze calkiem inaczej wygladasz

glupie babsko

juuzzz? ale ten czas leci

Madzia - daj znac jak Ci poszlo

My wczoraj z Mezulem ogladalismy "Projekt dziecko" .. o Boze jaki beznadziejny film

Wrzucam wam zdjecia lazienki na dole to jedno zdjecie wyszlo mi jakos ciemno szafka jest taka jasna jak na tym drugim

Ok zmykam sprzatac reszte domku
mogę zostać twoją siostrą

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 15:49   #1562
atomufka
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV

zabcia powodzenia w sprzataniu życze widzę,że nie macie płytek w toalecie,fajnie to wyglada,to sa panele?

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 15:52   #1563
kasiaher
Wtajemniczenie

hej wam

madzialenka daj no znać jak tam
martucha super ja to się boje puścić tak Dominika mimo że chodzimy z nim na basen odkąd skończył jakoś chyba też 4 albo 5 miesięcy

anika no brzuch już spory znaczy się że córa zdrowa i rośnie poprostu , a to że puchniesz to takie uroki ciąży w sumie przed porodem sporo się puchnie , jak spojrze na swoje zdjęcia z przed porodu jakieś 3 -4 tygodnie to też spuchłam może nie tak bardzo jak ty opisujesz ale też , potem wszystko spada jakoś w ciągu 2-3 tygodni , także się nie martw , wróci wszystko do normy zaraz po porodzie

żabcia super łazieneczka , to chyba ubikacja taka mniejsza ?

india dla mnie wszystko jest super, kanapa, kuchnia, łazienka no no bomba

scio a gdzie rodzisz na prostej czy na kościuszki , nie wiem czy juz mówiłaś ale pytam bo nie pamiętam

gucia a kto taki nie dobry kazał ci tyle w pracy siedzieć ?

mona dobra księgowa powinna takie rzeczy wiedzieć, matko kochana jaka pusta baba, no ja jak czegoś nie wiedziałam to zawsze dopytała i dodzwoniłam żeby wiedzieć na 100% czy to do ZUS czy do US , wolałam stracić czas na czytanie i dokształcanie się niż później ponosić tego konsekwencje

a u mnie po staremu , normalnie pisze i piszę już mi się płakać chce , bo musze kurcze dopisywać duzo rzeczy bo mój promotor twierdzi że wszystko jest ok tylko mało stron więc rozwijam to co już napisałam mam już 1, 2 i 3 rozdział jeszcze poprawki no i czwarty w sumie to dużo mam ale jakos tak średnio mi to wszystko idzie, jeszcze wstęp , zakończenie , wnioski dopisać ło matko

mam dosyć już wszystkiego czekam na męża to się na niego rzuce z pazurami , muszę się wyżyć bo młody tak mnie wnerwia że szok, przydały by mi się wakację od niego, bo nie daje rady, te noce nie przespane, dni spędzone na pisaniu pracy a drugim okiem pilnowaniem Dominika, dosyć mam
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 15:54   #1564
india83
Zakorzenienie

wow Anika jaki brzusio a pamietam jak jeszcze niedawno wspominałas, że nic jeszcze nie widac hihi

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
dzieci do 5 mce maja zakodowane jeszcze z brzucha że zamykają buzie - tzn otwierają żeby wypuscić powietrze ale pod wodą go nie wciągają potem to zanika w okolicach 7-9mce trzeba się tego uczyć więc już wtedy dupa
ale on jeszcze pamietał
niewiarygodne

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
No i po raz kolejny dostaliśmy propozycję od R rodziców wybrania sobie parteru bądź drugiego piętra do zamieszkania, bo oni zaczynają na wiosnę remont i jakby co to będą robić pod nas. A ja R powiedziałam, że narazie o tym nie gadam, bo przecież nawet nie jestem jego narzeczoną ...hehe
oo to teraz lada dzien spodziewaj sie pierscionka hihi

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
India super! a ten stolik chyba faktycznie lepiej równolegle do balkonu no i to gniazdko w łazience.. bałam się efektu jak o tym wspominałaś jakiś czas temu, ale teraz wygląda całkiem dobrze no i Ty też ślicznie wyglądasz

A dzisiaj idę do fryzjera a od jutra zamierzam rozwozić cv i pytanie do n-elek czy listy motywacyjne też pisać? czy tylko cv?
dziekuje a ze stołem bedziemy kombinowac w srode wiec wkleje foto innych wersji ciesze sie, ze kontakt nie razi w oczy

czekamy na efekty po wizycie

Cytat:
a ano poniedziałek - a ja mam mocno napięty tydzień dziś idziemy do przyjaciół jutro kurs w Katowicach w środę przychodzą znajomi w czwartek idę na spotkanie do baru z moimi dziewczynami a w piątek miała przyjechać moja przyjaciółka z poznania na weekend no ale napisała mi dziś że będzie już w środę superrr pogadamy sobie oj ale się za nią stęskniłam, ostatnio jej się w życiu uczuciowym pomieszało dosyć mocno no i dlatego się cieszę że będzie wcześniej bo pogadamy od serca jak wojtka nie będzie... no i miałam nie iść na spotkanie z dziewczynami ale mnie mąż wysyła bo on weźmie wtedy winko i chce pogadać z Karolą jak facet i może jej coś też pomoże
wiec będzie wesoło
odpocznę bynajmniej od wizażu
no niezle się zapowiada, intensywnie tak jak lubie. mi brakuje mojej przyjaciolki, niestety spotkanie jest nierealne bo jest na Cyprze

superowe zdjecie Pata

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Domek coraz ładniejszy Stół ok, ale może rzeczywiście lepiej wzdłuż balkonu. A i schodów z bajki się dorobicie, narazie nie jest źle, podoba mi się rozwiązanie z tymi kartonami

ładniutkie mieszkanko

ja dałam i to i to

"normalne" schody moze pojawią się pod koniec roku, na razie kartonowe muszą wystarczyc

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
kochanie wiesz jak mi poprawic nastrój

ide sie połozyc

te małpy znow mi tak rece pokuły ze mam juz sine,
jak weszłam do zabiegowego to tylko jękneły jak mnie zobaczyły i poleciały po jakas babke zeby mi pobrała
juz 3 kobiety mi nie chca pobierac tam
jak skonczyła mi pobierac (tak kreciła ta igła ze nigdy wczesniej tak nie bolało) jak doszłam do siebie po zasłabnieciu to tylko zapytały ile mi jeszcze zostało wiec mowie ze miesiąc tylko mine zrobiły i powiedziały aaaa to pewnie jeszcze sie spotkamy

eh
współczuje....

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.Wzięłam sobie specjalnie dzień wolny,żeby zrobić badania krwi no i nic z tego nie wyszło,lekarka nie umiała mi pobra c krwi powiedziała, ze mam przyjechać za tydzień....no kurde...tylko mi rękę pokłuła...
ale macie pecha z tym nakłuwaniem

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
India wasz domek już prawie gotowy do zamieszkania, kiedy przeprowadzka?
Ja mam trochę zmartwień bo mąż ma problemy z urzędem skarbowym, i to częściowo z winy księgowej bo zamiast mu powiedzieć co może a czego nie to po prostu brała faktury, rozliczała i tyle, mogła go poinformować co robi źle, mam nadzieję że nie wlepią mu jakieś ogromnej kary.
sama nie wiem kiedy, bo nie mamy na nia czasu po pierwsze czekam na łózko i szfe co bym miała gdzie ubrania trzymac poza tym trzeba tam jeszcze posprzatac i przewizc rzeczy a na to brakuje czasu, od pn-pt odpada, a ten weekend mam zajety jade na studia do Poznania, wiec najszybiej przypadałoby na koniec lutego (ale watpie)

ja się na ksiegowosci nie znam wiec wspolczuje problemów

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
[India ale fajowy dom wow Co do sofy starsznie duza wiec napewno jest wygodna I faktycznie wygląda na taką mięciutką.
.
narożnik naprawde jest super wygodny

Cytat:
Wrzucam wam zdjecia lazienki na dole to jedno zdjecie wyszlo mi jakos ciemno szafka jest taka jasna jak na tym drugim

Zabciu a ta lazienke macie tylko pomalowana? tez nad tym myslałam u siebie, zawsze to jakies tymczasowe rozwiazanie

niestety niektore posty mi ucieło, pozostałym tez dziekuje za miłe komentarze o domku

a u mnie przeziebienia ciąg dalszy, jakas pechowa jestem na te infekcje, jestem sama ide sie wylegiwac w łozeczku. no i moze troszke sie poucze
Stary 2011-02-07, 15:59   #1565
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ej.... mnie tu mnie a mi tyłek obrabiają

Nie, jak już wyszłam z domu to było spoko. Od razu poszłam do dyrekcji i wszystko się wyjaśniło, ale to zaraz wam opisze w klubie Za to jestem na maksa wkurzona - ale to też w k

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 16:04   #1566
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 16:12   #1567
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
wow Anika jaki brzusio a pamietam jak jeszcze niedawno wspominałas, że nic jeszcze nie widac hihi

niewiarygodne

oo to teraz lada dzien spodziewaj sie pierscionka hihi

dziekuje a ze stołem bedziemy kombinowac w srode wiec wkleje foto innych wersji ciesze sie, ze kontakt nie razi w oczy

no niezle się zapowiada, intensywnie tak jak lubie. mi brakuje mojej przyjaciolki, niestety spotkanie jest nierealne bo jest na Cyprze

superowe zdjecie Pata

"normalne" schody moze pojawią się pod koniec roku, na razie kartonowe muszą wystarczyc

współczuje....

ale macie pecha z tym nakłuwaniem

sama nie wiem kiedy, bo nie mamy na nia czasu po pierwsze czekam na łózko i szfe co bym miała gdzie ubrania trzymac poza tym trzeba tam jeszcze posprzatac i przewizc rzeczy a na to brakuje czasu, od pn-pt odpada, a ten weekend mam zajety jade na studia do Poznania, wiec najszybiej przypadałoby na koniec lutego (ale watpie)

ja się na ksiegowosci nie znam wiec wspolczuje problemów

narożnik naprawde jest super wygodny

Zabciu a ta lazienke macie tylko pomalowana? tez nad tym myslałam u siebie, zawsze to jakies tymczasowe rozwiazanie

niestety niektore posty mi ucieło, pozostałym tez dziekuje za miłe komentarze o domku

a u mnie przeziebienia ciąg dalszy, jakas pechowa jestem na te infekcje, jestem sama ide sie wylegiwac w łozeczku. no i moze troszke sie poucze
india my jedną łazienkę mamy tylko pomalowaną,jeśli użyjesz takiej specjalnej farby to nie powinno nic się dziać a na ścianie można powiesić jakiś fajny obrazek i wsio Kupa kasy zaoszczędzona ,a łazienka nie będzie stała pusta No i u nas nie będzie to tymczasowe
teraz w wynajmowanym jedną łazienkę mamy tylko pomalowaną ,a płytki są w prysznicu tylko i dobrz się to sprawuje

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
ej.... mnie tu mnie a mi tyłek obrabiają

Nie, jak już wyszłam z domu to było spoko. Od razu poszłam do dyrekcji i wszystko się wyjaśniło, ale to zaraz wam opisze w klubie Za to jestem na maksa wkurzona - ale to też w k
e tam obrabiają tęskniłyśmy to dlatego

Robię właśnie chicken curry

szafa

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2011-02-07 o 16:14
Stary 2011-02-07, 16:21   #1568
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Cytat:
juz wrrr przepraszam jak cos mało składnie ale jestem wkurzona

Stary 2011-02-07, 16:25   #1569
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia relaks złość piękności szkodzi zaraz idę czytać do k.

Martucha przypomniałam sobie ,że pytałaś o ten nabór do programu Trinny i Suzzana...otóż tak jest casting,w necie znalazłam cały formularz zgłoszeniowy i wydaje mi się,że będą brali ludzi z angielskim ,bo jest pytanie jak oceniasz swój poziom ang ,z drugiej strony to trochę nie sprawiedliwe ,więc może jednak będzie tłumacz.Im pewnie prościej by było się dogadać z kimś kto się posługuje tym językiem...

szafa

Stary 2011-02-07, 16:38   #1570
Ana***
Zakorzenienie

No i jestem zaraz drukuję cv a na 20 jedziemy do teściów

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Cytat:
Co robisz z wloskami?
Ścięłam tak jak ostatnio, bo mi się podobało przód dłuższy, tył krótszy no i nie jestem modna... bo zrobiłam odrosty

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
ja rozwoziłam tylko CV hmm tzn. zaniosłam do wydziału Oświaty Urzędu Miasta gdzie każda szkoła ma swoją teczkę na pocztę do nich
hmm to chyba tam zawiozę dodatkowo, a co a ten wydział oświaty normalnie jest w urzędzie miasta?

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
a u mnie po staremu , normalnie pisze i piszę już mi się płakać chce , bo musze kurcze dopisywać duzo rzeczy bo mój promotor twierdzi że wszystko jest ok tylko mało stron więc rozwijam to co już napisałam mam już 1, 2 i 3 rozdział jeszcze poprawki no i czwarty w sumie to dużo mam ale jakos tak średnio mi to wszystko idzie, jeszcze wstęp , zakończenie , wnioski dopisać ło matko
Idziesz jak burza a ile masz stron?

Cytat:

To czekam na efekty i zdjęcia

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Cytat:
pokaż się jak wrócisz..
Postaram się
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 16:51   #1571
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

heloł

India fajnie u Was w tym domeczku

Anika fajowy brzusio

a ja się dzisiaj znow wkurzyłam.. pamietacie ajk pisałam o naszej uszkodzonej wannie? zamowilismy drugą i przysłali tez uszkodzoną- wrrrrrrr ale tym razem nie przyjęlismy. byla w ogole nie zapakowana tylko folią owinięta i nic poza tym. az koles z transportu sie dziwil ze wyglada jak z wystawki.. no wiec spisalismy z nim protokol, odesłalismy wanne i zadzwonilismy. no i niby powiedzieli ze ok, nie ma sprawy przyślą kolejną... wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrr no zobaczymy.. bo jak nzow będzie cos nie tak to sie wkurze....
a tatko powiedzial ze jakszybko wanna przyjedzie to na nastepny weekend będzie finito i bedziemy sie wprowadzac....
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 17:00   #1572
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Kasiaher będę rodzic na Prostej

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 17:00   #1573
atomufka
Zakorzenienie

neska co za pech,teraz wygląda na to,że tamta też pewnie w transporcie się uszkodziła

szafa

Stary 2011-02-07, 17:03   #1574
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
neska co za pech,teraz wygląda na to,że tamta też pewnie w transporcie się uszkodziła
nie mam pojecia czy w transporcie czy dali wadliwaą. Zobaczymy co dalej. czekam na rozwój wypadków... no ale musialo sie cos sknocić bo cały remont szedł ok bez zadnych awarii, reklamacji itd,.. no to na koniec
"chociaz" wanna ;/ wrrrrrrr
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 17:57   #1575
iwka28
Wtajemniczenie

Hej

India - ładnie to wszystko u Was wygląda Nawet schody które są "dezajnerskie" Jak to mówią nie wszystko na raz.
Stół bym przestawiła i przesunęła narożnik bliżej środka salonu żeby nie był tak blisko ściany.

Cytat:
Dziewczynki chciałyście obejrzec mieszkanko Natalii
mąż zawyrokował dziś "wiesz ale ty masz juz tak nisko ten brzuch teraz to juz ci opadł"
sama nie wiem czy opadł czy nie opadł...

z gory przepraszam za opuchlizne.. bo znow opuchłam niestety
Anika - super wyglądasz w tej sukience!

Cytat:
Właśnie wydrukowałam listę przedszkoli i szkół podstawowych na całą okolice trochę tego jest ale muszą porozmawiać z tż i cześć do wykreślenia co za daleko tylko nie wiem które
No i dylemat mam czy list motywacyjne też dołączać hmmm skoro to zależy od dyrektora to nie wiem przecież czy chce czy nie najwyżej chyba dowozić będę... albo lepiej mieć i dać? ale to znowu pisze się personalnie więc trzeba by było mieć do każdej placówki...
No i mam nadzieję, że to nie za wcześnie i że mnie nie pogonią

A i w cv mam w wykształceniu że studiuję "18.10.2008 – nadal" więc chyba to zrozumiałe że kończę w tym roku??

kochany

ja już nie wiem

bidulka

Zgłupiałam

Aniko
Marta ma rację, może warto zmienić laboratorium...
Ja bym dołączyła list motywacyjny - w którym bym wyjaśniła, że się bronię w czerwcu i od września chciałabym pracować u Państwa w ............. Będę wdzięczna za wzięcie mojej kandydatury pod uwagę w przypadku posiadania wakatu na stanowisku ............ itp.
Słowo "nadal" niczego nie wyjaśnia, mogłaś być ze 3 lata na dziekance, powtarzać rok, mieć obronę w październiku - różnie bywa. A tak wyjaśniasz wszystko w najprostszy sposób. Ja przeglądając CV szukałam konkretnych informacji o kandydacie, a nie "domyślania się" co miał na myśli pisząc to i tamto.
Do tego krótkie umotywowanie dlaczego chcesz pracować w zawodzie (i nie pisz że jesteś ambitna i się szybko uczysz, bo to pisze każdy a tak naprawdę również nie wiadomo co ma kandydat na myśli) - podawaj przykłady. Dzięki temu Twój list nie będzie sztampowy. Powodzenia.
Aha - i rozważyłabym dojazdy pod miasto - bywa że jest mało kandydatów do pracy w takim miejscu, a jak dojazdy będą ok 0,5 godz. to nie jest tragedia.

Cytat:
Cześć!

Iwka ja jak wchodzę do sklepu i widzę na wyprzedażach szmatki z 3 ostatnich lat, do tego poupychane na wieszakach tak że trudno cokolwiek wyszukać to zaraz wychodzę, nie chce mi się w tym grzebać

India wasz domek już prawie gotowy do zamieszkania, kiedy przeprowadzka?

Anika ale duży brzusio, widać że już niedługo rozwiązanie, ja się nie znam ale też mi się wydaje że się ciut obniżył ładnie ci w tej sukienkce, to ta z all?

Ja mam trochę zmartwień bo mąż ma problemy z urzędem skarbowym, i to częściowo z winy księgowej bo zamiast mu powiedzieć co może a czego nie to po prostu brała faktury, rozliczała i tyle, mogła go poinformować co robi źle, mam nadzieję że nie wlepią mu jakieś ogromnej kary.
Mona - mam nadzieję że jakąś umowę Twój Tż z nią podpisał - wtedy możecie dochodzić w sądzie zwrotu kary i odszkodowania od niej za niewywiązanie się z umowy.
US nie interesuje kto rozliczał - tłumaczy się osoba składająca zeznanie - inaczej każdy by się tłumaczył że on nic nie wie i ktoś inny go rozliczał.
Trzymam kciuki aby wszystko wyjaśniło się na Waszą korzyść
Myślę że czas zmienić księgową.

Cytat:
Zaczelam pakowac ciuchy no i okazuje się,że mam ich mnóstwooo ,a wiecie jak przychodzi co do czego to nie mam się w co ubrać
Skąd ja to znam?....

Cytat:
zmniejszyli sklep to i obrót będzie mniejszy to pracowników tyle nie trzeba

idzia111 tak fajnie że mam wydział oświaty tylko że np. nie składam do szkół pod moim miastem musiałabym jeździć ale może złożę do jakiejś szkoły we wiosce

wizaż coś mi wiariuje
Złóż, złóż, nawet jak miałabyś dojeżdżać, to po jakimś czasie możesz poszukać pracy bliżej, a będziesz miała już doświadczenie!

Cytat:
o to fajnie
przynajmniej sie nie nudzisz
i nie martw sie zaniedlugo waga napewno poleci w dol

glupie babsko

juuzzz? ale ten czas leci

Madzia - daj znac jak Ci poszlo

My wczoraj z Mezulem ogladalismy "Projekt dziecko" .. o Boze jaki beznadziejny film

Żabcia - podoba mi się Twoja szafka

Cytat:
hej wam

madzialenka daj no znać jak tam
martucha super ja to się boje puścić tak Dominika mimo że chodzimy z nim na basen odkąd skończył jakoś chyba też 4 albo 5 miesięcy

anika no brzuch już spory znaczy się że córa zdrowa i rośnie poprostu , a to że puchniesz to takie uroki ciąży w sumie przed porodem sporo się puchnie , jak spojrze na swoje zdjęcia z przed porodu jakieś 3 -4 tygodnie to też spuchłam może nie tak bardzo jak ty opisujesz ale też , potem wszystko spada jakoś w ciągu 2-3 tygodni , także się nie martw , wróci wszystko do normy zaraz po porodzie

żabcia super łazieneczka , to chyba ubikacja taka mniejsza ?

india dla mnie wszystko jest super, kanapa, kuchnia, łazienka no no bomba

scio a gdzie rodzisz na prostej czy na kościuszki , nie wiem czy juz mówiłaś ale pytam bo nie pamiętam

gucia a kto taki nie dobry kazał ci tyle w pracy siedzieć ?

mona dobra księgowa powinna takie rzeczy wiedzieć, matko kochana jaka pusta baba, no ja jak czegoś nie wiedziałam to zawsze dopytała i dodzwoniłam żeby wiedzieć na 100% czy to do ZUS czy do US , wolałam stracić czas na czytanie i dokształcanie się niż później ponosić tego konsekwencje

mam dosyć już wszystkiego czekam na męża to się na niego rzuce z pazurami , muszę się wyżyć bo młody tak mnie wnerwia że szok, przydały by mi się wakację od niego, bo nie daje rady, te noce nie przespane, dni spędzone na pisaniu pracy a drugim okiem pilnowaniem Dominika, dosyć mam
Kasia - a mama nie może Ci pomóc i popilnować małego przez 1-2 dni? Żebyś nadrobiła z pracą?

Never regret something that once made you smile

Edytowane przez iwka28
Czas edycji: 2011-02-07 o 17:58
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 17:59   #1576
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Kasiaher będę rodzic na Prostej
no to ok, mam nadzieje że zniosą w końcu ten zakaz odwiedzin, no w sumie to nie sam zakaz ale przynajmniej mężów mogli by wpuszczać , bo z tym to masakra
a masz juz położną? bardzo fajna jest jedna babka akurat na moim porodzie nie była ale słyszałam same dobre opinie o niej i własnie dwa tygodnie temu odbierała poród mojego brata ciotecznego żony zresztą mojej imienniczki , ale miała fajny poród bo rodziła dosłownie godzinę od momentu podania oksytocyny , też bym tak chciała
Cytat:

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Ścięłam tak jak ostatnio, bo mi się podobało przód dłuższy, tył krótszy no i nie jestem modna... bo zrobiłam odrosty

hmm to chyba tam zawiozę dodatkowo, a co a ten wydział oświaty normalnie jest w urzędzie miasta?

Postaram się
wiesz co w sumie to wyjdzie mi jakieś 80 stron wydaje mi się za dużo moim skromnym zdaniem wystarczyło by 60 ale mój promotor postanowił mi rozbić pracę na 4 rozdziały a nie na trzy , więc mam cztery na każdy rozdzial mniej więcej po 20 stron mi się wydaje że z 15 wystarczyło by , no ale przecież on mądrzejszy
no ok tylko musze teraz dopisywac bo to co wydaje mi się najważniejsze to napisałam ale teraz musze to rozpisac zarówno pierwszy jak i trzeci rozdział bo akurat 2 wyszedł mi na 21 stron

Cytat:
spokojnie kochana
no niestety mój mąż mnie nie rozumie i kurcze chyba muszę zrobić coś na przekór niego cholerka mam naprawdę dosyć muszę jakoś odpocząć , więc chyba wyślę go z Dominikiem do teściowej na weekend i będę miała cały dla siebie , kurde no muszę jakoś uwolnić się od nich bo zwariuje no..

iwka no własnie nie moge bo moja mama pracuje, też siostra ma swoja córkę, wszystkie moje koleżanki pracują i nikt nie może mi się zająć Dominikiem , nawet mama jak ma wole jeden dzień to lata od rana po lekarzach wpadnie do mnie na godzinkę albo dwie i tyle , nie mam nikogo kto by mógł się zająć Dominikiem narazie , i mam dosyć poprostu bo tu nie chodzi o same pisanie pracy tylko potrzebuje odpoczynku od męża i Dominika , odstresowac się całkowicie i nie myśleć o obowiązkach w domu czy przy dziecku
poprostu się dusze i czuje to i widze jak reaguje na sytuacje w domu w życiu codziennym nawet do Dominika, łapę się na tym żeby nie krzyknąć do niego normalnie nie wiem co się dzieje , jestem zmęczona jakas deprecha mnie chyba łapię

Edytowane przez kasiaher
Czas edycji: 2011-02-07 o 18:04
Stary 2011-02-07, 18:10   #1577
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
no to ok, mam nadzieje że zniosą w końcu ten zakaz odwiedzin, no w sumie to nie sam zakaz ale przynajmniej mężów mogli by wpuszczać , bo z tym to masakra
a masz juz położną? bardzo fajna jest jedna babka akurat na moim porodzie nie była ale słyszałam same dobre opinie o niej i własnie dwa tygodnie temu odbierała poród mojego brata ciotecznego żony zresztą mojej imienniczki , ale miała fajny poród bo rodziła dosłownie godzinę od momentu podania oksytocyny , też bym tak chciała

wiesz co w sumie to wyjdzie mi jakieś 80 stron wydaje mi się za dużo moim skromnym zdaniem wystarczyło by 60 ale mój promotor postanowił mi rozbić pracę na 4 rozdziały a nie na trzy , więc mam cztery na każdy rozdzial mniej więcej po 20 stron mi się wydaje że z 15 wystarczyło by , no ale przecież on mądrzejszy
no ok tylko musze teraz dopisywac bo to co wydaje mi się najważniejsze to napisałam ale teraz musze to rozpisac zarówno pierwszy jak i trzeci rozdział bo akurat 2 wyszedł mi na 21 stron

spokojnie kochana
no niestety mój mąż mnie nie rozumie i kurcze chyba muszę zrobić coś na przekór niego cholerka mam naprawdę dosyć muszę jakoś odpocząć , więc chyba wyślę go z Dominikiem do teściowej na weekend i będę miała cały dla siebie , kurde no muszę jakoś uwolnić się od nich bo zwariuje no..

iwka no własnie nie moge bo moja mama pracuje, też siostra ma swoja córkę, wszystkie moje koleżanki pracują i nikt nie może mi się zająć Dominikiem , nawet mama jak ma wole jeden dzień to lata od rana po lekarzach wpadnie do mnie na godzinkę albo dwie i tyle , nie mam nikogo kto by mógł się zająć Dominikiem narazie , i mam dosyć poprostu bo tu nie chodzi o same pisanie pracy tylko potrzebuje odpoczynku od męża i Dominika , odstresowac się całkowicie i nie myśleć o obowiązkach w domu czy przy dziecku
poprostu się dusze i czuje to i widze jak reaguje na sytuacje w domu w życiu codziennym nawet do Dominika, łapę się na tym żeby nie krzyknąć do niego normalnie nie wiem co się dzieje , jestem zmęczona jakas deprecha mnie chyba łapię
W takim razie myślę że masz całkiem dobry pomysł z wysłaniem męża z małym do teściowej. Nie dziwię Ci się że jesteś zmęczona, każdy potrzebuje chwili wytchnienia Pakuj im torby

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 18:15   #1578
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
wrzucam pare fotek z dziś, mimo sprzatania nadal syf, prosze nie patrzec na nasze okna
india, pięknie jest!

Cytat:
Dziewczynki chciałyście obejrzec mieszkanko Natalii

mąż zawyrokował dziś "wiesz ale ty masz juz tak nisko ten brzuch teraz to juz ci opadł"

sama nie wiem czy opadł czy nie opadł...

z gory przepraszam za opuchlizne.. bo znow opuchłam niestety
Ale duuży brzuszek! Śliczny A opuchlizna zejdzie szybko!

Cytat:
tak tak Magda musisz kontynuować swoje... no i trzymam kciuki

zobaczcie właśnie dostaliśmy fotkę od pani instruktor z aqua baby

ale wyszedł grubasek pod tą wodą
ale fajna fotka! szok! I Patryk jaki grubasek super!

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
HEja
U nas weekend minał spokojnie. Pierwszy raz od jakiegoś czasu sobotę spedziliśmy w domu Tzn, bylismy i na zakupach i u R rodziców, ale wieczór mieliśmy spokojny. Wczoraj znów R rodzice byli u nas, wpadli z prezentem na moje imieniny
Anika...ale brzucholek fajowy
No i po raz kolejny dostaliśmy propozycję od R rodziców wybrania sobie parteru bądź drugiego piętra do zamieszkania, bo oni zaczynają na wiosnę remont i jakby co to będą robić pod nas. A ja R powiedziałam, że narazie o tym nie gadam, bo przecież nawet nie jestem jego narzeczoną ...hehe
ooo, cóż za miła odmiana, weekend w domku Ciekawa jestem co tam R wymyśli w sprawie tej "narzeczonej"

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
martucha nieeeee usg bioderek. gina w przyzszlym tyg musze zaliczyc chyba
a Zuu skonczyla wczoraj 7tyg

atomufka łojesu
7 tyg już?!!! wow!

Cytat:
mam nadzieje, że wszystko się dobrze skończy.

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
pracuję

a pływać też nie umiem
tzn. umiem stylem SMND - Szukajcie Mnie Na Dnie
padłam! Justynko tęskniłam za Tobą!
Ja umiem pływać, ale tylko przy brzegu i żabką po swojemu

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
heloł

Anika fajowy brzusio

a ja się dzisiaj znow wkurzyłam.. pamietacie ajk pisałam o naszej uszkodzonej wannie? zamowilismy drugą i przysłali tez uszkodzoną- wrrrrrrr ale tym razem nie przyjęlismy. byla w ogole nie zapakowana tylko folią owinięta i nic poza tym. az koles z transportu sie dziwil ze wyglada jak z wystawki.. no wiec spisalismy z nim protokol, odesłalismy wanne i zadzwonilismy. no i niby powiedzieli ze ok, nie ma sprawy przyślą kolejną... wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrr no zobaczymy.. bo jak nzow będzie cos nie tak to sie wkurze....
a tatko powiedzial ze jakszybko wanna przyjedzie to na nastepny weekend będzie finito i bedziemy sie wprowadzac....
mam nadzieje, że wanna szybko przyjdzie i tym razem nie uszkodzona.

Kurcze, pokasowało mi posty, za dużo cytowałam,
Justynko, cieszę się, że jesteś. Podoba mi się wenus I jak pojedziemy do tej silesi to zrobimy sobie już imprezę w pociągu - pojedziemy razem z krk Przykro mi, że straciliście pracę ale cieszę się, że już stajecie na nogach. Będzie dobrze!

Śliweńka, co do tego wypowiedzenia, to pracodawca w każdym momencie może dać wypowiedzenie, ale Ty nie koniecznie musisz je podpisać. Jeśli zebranie było obowiązkowe i było w grafiku, to na tą godzinę pracownik był w pracy więc powinien podpisać. Nawet jak nie chodzisz do pracy, jesteś na l4 możesz dostać wypowiedzenie. Jeśli wyślą poleconym a Ty potwierdzisz odbiór, to pozamiatane.

Żabcia, jak tam przeprowadzka?

przepraszam, reszta postów mi uciekła

no. WITAJCIE!!!! Rosi, Martucha - uwielbiam Was Tak dzisiaj załatwiałam cudniaste cuda. I tak cały weekend. Dzisiaj o 16:00 miałam złożyć ważne dokumenty, dziennik podawczy zamykają o 16:00 a ja tam byłam 16:10. ... udało się Pouśmiechałam się najpierw do portiera, później do Pana, który przyjmuje dokumenty i się udało!

Teraz proszę o kciuki i tak do 23 lutego... to nasze być albo nie być.

Jutro odbieramy samochód. Mechanik weźmie od nas 400zł. Powiedział, że jakby miał wymienić wszystkie części to minimum zaplacilibyśmy 2tys zł.... o matko! Jak dobrze, że na niego trafiliśmy!

Kasiu, no musiałam przez weekend popracować. Szefowie kazali. Ale bardzo nie narzekam. W sobote poszłam na 10:00 później impreza z mężem. W niedziele byłam tylko na chwilę o 19:00. Także nie jest źle.

Aaaa no i przeżyłam nalot teściowejcałkiem miło było. dostałam bluzeczke, a sama kupiłam sobie jeansy z dziurami mąż powiedział, że wyglądam 10 lat młodziej w nich

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 18:40   #1579
martucha84
Zakorzenienie

no to wykład prawny strzeliłam w klubie a teraz idę czytać coście naskrobały

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

idzia tak tak potwierdzam jest dodatek za prace na wsi

ktosia ojj może znajdziecie jakieś takie zajęcia.. trzymam kciuki w zakładaniu akwarium

kasiaher wiesz jak bym była w wodzie z Patem to bym się bała ale to mąż wie co i jak bo jest koło niego patrzy na relacje... wyślij tż z małym.. i odpocznij należy ci się.. naprawdę..

india ja też uwielbiam takie intensywne dni, nareszcie się czuje jak w swoim żywiole... ojj na cyprze? a co ją tam wywiało? mówiłam ci już że ci piekielnie zazdroszczę domku? ehsss...

Madzialenka a tak za raz że obrabiają kciuki trzymałyśmy

atomufka dziękuję za wyjaśnienie

neska ale macie przygody z tą wanną... ehss...

Gucia no taki w wodzie wyszedł pulchny pewnie przez powietrze w buzi tyyyy pani od cudów chyba cię będę wynajmować do załatwiania spraw beznadziejnych...
Stary 2011-02-07, 18:54   #1580
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta dobra, dobra a ja się zastanawiałam co mnie dziś cały dzień uszy pieką

Stary 2011-02-07, 19:02   #1581
Ana***
Zakorzenienie

ufff ile tego drukowania cv i poprawiania kochane a jak chciałabym w liście motywacyjnym napisać, że się bronie w tym roku jak to ując? bo ja jeszcze nie wiem czy w czerwcu czy w lipcu wypadnie obrona... ?? to jak napisać?
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 19:05   #1582
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
india, pięknie jest!

ooo, cóż za miła odmiana, weekend w domku Ciekawa jestem co tam R wymyśli w sprawie tej "narzeczonej"

7 tyg już?!!! wow!

Justynko, cieszę się, że jesteś. Podoba mi się wenus I jak pojedziemy do tej silesi to zrobimy sobie już imprezę w pociągu - pojedziemy razem z krk Przykro mi, że straciliście pracę ale cieszę się, że już stajecie na nogach. Będzie dobrze!

Śliweńka, co do tego wypowiedzenia, to pracodawca w każdym momencie może dać wypowiedzenie, ale Ty nie koniecznie musisz je podpisać. Jeśli zebranie było obowiązkowe i było w grafiku, to na tą godzinę pracownik był w pracy więc powinien podpisać. Nawet jak nie chodzisz do pracy, jesteś na l4 możesz dostać wypowiedzenie. Jeśli wyślą poleconym a Ty potwierdzisz odbiór, to pozamiatane.

no. WITAJCIE!!!! Rosi, Martucha - uwielbiam Was Tak dzisiaj załatwiałam cudniaste cuda. I tak cały weekend. Dzisiaj o 16:00 miałam złożyć ważne dokumenty, dziennik podawczy zamykają o 16:00 a ja tam byłam 16:10. ... udało się Pouśmiechałam się najpierw do portiera, później do Pana, który przyjmuje dokumenty i się udało!

Jutro odbieramy samochód. Mechanik weźmie od nas 400zł. Powiedział, że jakby miał wymienić wszystkie części to minimum zaplacilibyśmy 2tys zł.... o matko! Jak dobrze, że na niego trafiliśmy!

Kasiu, no musiałam przez weekend popracować. Szefowie kazali. Ale bardzo nie narzekam. W sobote poszłam na 10:00 później impreza z mężem. W niedziele byłam tylko na chwilę o 19:00. Także nie jest źle.

Aaaa no i przeżyłam nalot teściowejcałkiem miło było. dostałam bluzeczke, a sama kupiłam sobie jeansy z dziurami mąż powiedział, że wyglądam 10 lat młodziej w nich
to na ile teraz wyglądasz na 15 ? hehe

Super że tak Wam się udało z autem

szafa

Stary 2011-02-07, 19:05   #1583
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:

Postaram się
u mnie jest normalnie osobny budynek UM Wydział Oświaty

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Hej

India - ładnie to wszystko u Was wygląda Nawet schody które są "dezajnerskie" Jak to mówią nie wszystko na raz.
Stół bym przestawiła i przesunęła narożnik bliżej środka salonu żeby nie był tak blisko ściany.

Ja bym dołączyła list motywacyjny - w którym bym wyjaśniła, że się bronię w czerwcu i od września chciałabym pracować u Państwa w ............. Będę wdzięczna za wzięcie mojej kandydatury pod uwagę w przypadku posiadania wakatu na stanowisku ............ itp.
Słowo "nadal" niczego nie wyjaśnia, mogłaś być ze 3 lata na dziekance, powtarzać rok, mieć obronę w październiku - różnie bywa. A tak wyjaśniasz wszystko w najprostszy sposób. Ja przeglądając CV szukałam konkretnych informacji o kandydacie, a nie "domyślania się" co miał na myśli pisząc to i tamto.
Do tego krótkie umotywowanie dlaczego chcesz pracować w zawodzie (i nie pisz że jesteś ambitna i się szybko uczysz, bo to pisze każdy a tak naprawdę również nie wiadomo co ma kandydat na myśli) - podawaj przykłady. Dzięki temu Twój list nie będzie sztampowy. Powodzenia.
Aha - i rozważyłabym dojazdy pod miasto - bywa że jest mało kandydatów do pracy w takim miejscu, a jak dojazdy będą ok 0,5 godz. to nie jest tragedia.

Mona - mam nadzieję że jakąś umowę Twój Tż z nią podpisał - wtedy możecie dochodzić w sądzie zwrotu kary i odszkodowania od niej za niewywiązanie się z umowy.
US nie interesuje kto rozliczał - tłumaczy się osoba składająca zeznanie - inaczej każdy by się tłumaczył że on nic nie wie i ktoś inny go rozliczał.
Trzymam kciuki aby wszystko wyjaśniło się na Waszą korzyść
Myślę że czas zmienić księgową.

Skąd ja to znam?....

Złóż, złóż, nawet jak miałabyś dojeżdżać, to po jakimś czasie możesz poszukać pracy bliżej, a będziesz miała już doświadczenie!

Żabcia - podoba mi się Twoja szafka

Kasia - a mama nie może Ci pomóc i popilnować małego przez 1-2 dni? Żebyś nadrobiła z pracą?
jasne

chciałam iść na kilka godzin też jako pedagog ale ta babka co byłam na rozmowie w tej szkole to pow jak kupowała u nas kamerę że bardzo dobre wrażenie zrobiłam na sobie ale zatrudnili chłopaka z poradni psych.-ped. i jakiegoś jeszcze i pytała pięć razy ale czy ja na pewno chciałabym chociaż na te kilka godzin a ja że jasne myślałam że się przewrócę TŻ pow od razu że po znajomości kogoś wzięli

dziś znów przypomniała mi się akcja z DD

Cytat:
india, pięknie jest!

7 tyg już?!!! wow!

no tak ale Ty możesz nie wiedzieć co jest w kopercie a podpiszesz z tego co wiem nie można zwolnić pracownika na L4 albo urlopie

dzisiaj znów TŻ dręczyłam by założyć akwarium

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 19:25   #1584
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Kasia nie ma juz chyba zakazu (wtedy chyba był ze względu na ta grypę) bo ja leżałam w grudniu (z tym, ze na ginekologii) i mój M. normalnie siedział ze mną na odziale

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 19:26   #1585
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Gucia no taki w wodzie wyszedł pulchny pewnie przez powietrze w buzi tyyyy pani od cudów chyba cię będę wynajmować do załatwiania spraw beznadziejnych...
polecam się

Cytat:
to na ile teraz wyglądasz na 15 ? hehe

Super że tak Wam się udało z autem
no faktycznie wychodzi 15 To chyba troszkę przesadził

moje spodnie na 4 zdjęciu http://www.motivi.com/lookbook

A z samochodem faktycznie się udało. cieszę się, bo już miałam stracha... zobaczymy jeszcze jak ten nasz samochód wygląda...

Cytat:
no tak ale Ty możesz nie wiedzieć co jest w kopercie a podpiszesz z tego co wiem nie można zwolnić pracownika na L4 albo urlopie

dzisiaj znów TŻ dręczyłam by założyć akwarium
no wiem... ale właśnie taka jest luka i tak mogą zrobić. Nie wiem jak jest z urlopem, ale na pewno tak jest z L4 (no chyba, że jesteś w ciąży).
Wiesz, sporo osób ucieka na L4 żeby uniknąć zwolnienia i to jest sposób dla pracodawcy. I właśnie o to chodzi, że odbierasz list, nie wiedząc co jest w środku.

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 19:55   #1586
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
anika ale brzucholek duży i śliczny a opuchlizną się nie martw.Moja siostra też sporo przybrała przez wodę w organizmie w ciąży,ale potem szybko zeszło.Widzę,że też masz problemy z żyłami...ech
Cytat:
Cześć!

Anika ale duży brzusio, widać że już niedługo rozwiązanie, ja się nie znam ale też mi się wydaje że się ciut obniżył ładnie ci w tej sukienkce, to ta z all?
Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość

Anika wygladasz przeslicznie w tej ciąży !!! Brzusio kochany i nie martw sie wszystko ładnie rzucisz kwestia czasu
Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Dziękuję wszystkim za gratulacje dotyczące ocen Siedzę w domu, to aż wstyd byłoby się nie uczyć

Anika świetny masz brzuszek Na buźce faktycznie się zmieniłaś, ale wcale to nie znaczy, że na gorsze Bo wyglądasz kwitnąco
Cytat:

Cytat:
Cytat:
Cytat:
heloł

Anika fajowy brzusio
Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Hej

[QUOTE=Gucia0987;24921863]india, pięknie jest!

[QUOTE]

dzięki dziewczynki

własnie wrociłam od rodziców
i jestem mega zmeczona chyba sie klapniemy podrezmać maż ma wrocić w nocy... jak by juz nie było nocy...

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 20:07   #1587
india83
Zakorzenienie

Cytat:
[india dla mnie wszystko jest super, kanapa, kuchnia, łazienka no no bomba
ZUS czy do US , wolałam stracić czas na czytanie i dokształcanie się niż później ponosić tego konsekwencje

dziękuje
Kasiu nie dziwie się, że jesteś zmęczona. Pmaietam mnie dobijało pisanie pracy, a Ty dodatkowo masz zajęcie z dzieckiem. podziwiam jak dajesz rade. moze warto pogadac z męzem o jakim urlopie, tzn on z małym a Ty odpoczywasz i sie relaksujesz

Cytat:
india my jedną łazienkę mamy tylko pomalowaną,jeśli użyjesz takiej specjalnej farby to nie powinno nic się dziać a na ścianie można powiesić jakiś fajny obrazek i wsio Kupa kasy zaoszczędzona ,a łazienka nie będzie stała pusta No i u nas nie będzie to tymczasowe
teraz w wynajmowanym jedną łazienkę mamy tylko pomalowaną ,a płytki są w prysznicu tylko i dobrz się to sprawuje

Robię właśnie chicken curry
mnie nigdy jakos zaspecjalnie sie pomalowane lazienki nie podobały, kojarza mi sie jeszcze takie stare czasy. ale rzeczywiscie teraz możliwosci sa zupelnie inne i ładnie mozna taka lazienke urzadzic. pomysle

Cytat:
heloł

Anika fajowy brzusio

dziękuje

oj co za firma, raczej bym z ich usług zrezygnowała

Cytat:
india, pięknie jest!

dzieki

o dobrze, ze wam sie tak z autem udało
nie ma to jak się odmłodzic

Cytat:
no to wykład prawny strzeliłam w klubie a teraz idę czytać coście naskrobały [COLOR="Silver"]

india ja też uwielbiam takie intensywne dni, nareszcie się czuje jak w swoim żywiole... ojj na cyprze? a co ją tam wywiało? mówiłam ci już że ci piekielnie zazdroszczę domku? ehsss...
...

wywiało ja do pracy miała kilka powrotów, ale w tym naszym grajdole cięzko o prace i musiała wrócić a mi jej strasznie brakuje.
Marta nie ma czego Wy też macie swoje i to najważniejsze... a w pzryszlosci moze jeszcze cos pokombinujecie

Cytat:
u mnie jest normalnie osobny budynek UM Wydział Oświaty

chciałam iść na kilka godzin też jako pedagog ale ta babka co byłam na rozmowie w tej szkole to pow jak kupowała u nas kamerę że bardzo dobre wrażenie zrobiłam na sobie ale zatrudnili chłopaka z poradni psych.-ped. i jakiegoś jeszcze i pytała pięć razy ale czy ja na pewno chciałabym chociaż na te kilka godzin a ja że jasne myślałam że się przewrócę TŻ pow od razu że po znajomości kogoś wzięli

dziś znów przypomniała mi się akcja z DD

:
ech te znajomosci, w wielu miejscach tak jest
Stary 2011-02-07, 20:12   #1588
kasiaher
Wtajemniczenie

scio znieśli znieśli ale teraz jakos w ciągu tych 3 tygodni znowu w tv zaczeli straszyć więc znowu zakaz odwiedzin

martucha my zawsze pływamy w trójkę na basenie , jak ja się zmęcze to bierze go tz i tak na zmianę
gucia na urlopie nie można dać wypowiedzenia ale już dzien po tak albo dzień przed

muszę muszę odpocząć chociaż mam lęki przed zostawieniem tż samego z Dominikiem i to w dodatku u teściowej ale zobaczymy narazie to mam tak wszytskiego dosyć że juz na nic nie patrze , trudno przecież krzywdy mu nie zrobi jak zostanie z nim sam
Stary 2011-02-07, 20:14   #1589
kliwia
Zakorzenienie

a propo basenow - wczoraj w jakims programie mowili, zeby z dzieckiem nie chodzic do jacuzi - bo tam jest ciepla woda i do tego paruje i babluje, i ze chloru w powietrzu jest wiecej i dla dziecka to nie jest dobre.
A bardzo czesto na basenie widzilaam wlasnie rodzicow z niemowlakami w jacuzi.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 20:36   #1590
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
ufff ile tego drukowania cv i poprawiania kochane a jak chciałabym w liście motywacyjnym napisać, że się bronie w tym roku jak to ując? bo ja jeszcze nie wiem czy w czerwcu czy w lipcu wypadnie obrona... ?? to jak napisać?

Napisz, że jesteś na finalizacji studiów i właśnie przygotowujesz się do obrony pracy mgr. Myślę, że nie musisz podawać szczegółowo czy to będzie czerwiec czy lipiec

W sumie już niejako skończyłaś studia bo została Ci właściwie tylko obrona więc nawet jak wymagają wyższego to pewnie to już zaliczą.
Ewentualnie napisz w CV po studiach "w trakcie obrony pracy mgr."

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Cytat:

,
Justynko, cieszę się, że jesteś. Podoba mi się wenus I jak pojedziemy do tej silesi to zrobimy sobie już imprezę w pociągu - pojedziemy razem z krk

dziękuję Ci Kochana
strasznie się cieszę, że Wenus się podoba

impreza z pociągu tak tak tak

pokaż jeansy

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

A ja się taka przystojna zrobiłam

Polecam przy okazji serial WHITE COLLAR

Idę oglądać Telekamery
Do jutra Dziewczyny

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości