Rozstanie z facetem - część 15 :( - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-07, 16:57   #1711
monilkaa
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
Opowiadaj
To ten, o którym już wspominałaś?
Nie wiem o kim wspomniałam, ale to świeże mięcho, więc chyba nie
Chwilowo nie ma co opowiadać, boję się, że znowu zapeszę, ale powiem Wam, że ma taki tatuaż na plecach, że łojezu
Zawsze gardziłam elo jou ziomami, bo myślałam, że to strasznie bezmózgie bestyje, a tu taki suprajs Wziął mnie z zaskoczenia, w dżinsach chodzi, nie dresach i tatuaż był ukryty i głowy nie ma wygolonej na łyso. Oszukana się czuję
Stary 2011-02-07, 16:58   #1712
juniorka89
Wtajemniczenie

Spadam do maleństwa

Do przeczytania jutro zapewne
Chyba,ze matka mnie wyprowadzi z równowagi
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 16:58   #1713
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
ex mi strzałkę puścił...
Zero reakcji

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
O Jezu, nie widziałam co wcześniej pisałaś, bo 2 dni miałam mało czasu i czytałam bardzo pobieżnie, ale takie coś trzeba raz a dobrze ukrócić!!!

Nasyłać bym nie nasyłała, bo się pozabijają i będzie nieszczęście, najpierw powiedziałabym (i nie kłamałabym!), że wszystkie te smsy, i wiadomości na gg są rejestrowane i że jeśli dostaniesz JESZCZE JEDNĄ wiadomość w tym guście, to zgłaszasz to w lokalnej komendzie miejskiej policji, oskarżeniem z tytułu Art. 190 Kodeksu Karnego, za co grozi im kara pozbawienia wolności do lat dwóch. Powiedz, że rozmawiałaś z prawnikiem i powiedział Ci, że jest to w stanie bezproblemowo udowodnić przed Sądem Okręgowym na podstawie zgromadzonego przez Ciebie materiału dowodowego. Krótka piłka, żeby z tego jakichś problemów nie było.

A Twój były namawia ich do tego? Bo na to też jest paragraf.
kobieto ale pojechałaś zaraz sobie to na przyszłosć już spisuje... jeszcze jeden ruch z ich strony i dostaną tą wiadomosc. Dziwie się bo ja się nie odzywam a oni dalej swoje.

Cytat:
Napisane przez monilkaa Pokaż wiadomość
Hej dziewoje
Próbowałam nadrobić w nocy, ale po 3.30 zabrakło mi sił

Kutwa, ale poznałam faceta
Opad szczeny, nogi z waty i wszystko to, co lubię
Monilkaaaaaaaaaa mów kisiel w gaciach ?
Stary 2011-02-07, 17:02   #1714
monilkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość
Monilkaaaaaaaaaa mów kisiel w gaciach ?
Właśnie miałam pisać, że i Ty tutaj
Witamy znowu na starych śmieciach Ja ciągle "opłakuję" tego samego
Fubizka dobrze prawi

Kisiel w gaciach na widok dresa Ale oszukał mnie
Stary 2011-02-07, 17:04   #1715
Fubizka
Zakorzenienie

Aguś, dla takich jak oni nie mam żadnej litości

Od dawna jestem zdania, że dawniej, jak kobiecie jacyś mężczyźni grozili, robili krzywdę itd, to zbierali się bracia i szli im i spokój był. Ale były takie przypadki w moim mieście, że przy takim wyrównywaniu rachunków ktoś zginął, więc nie radzę Ci takiego wyjścia.

Mój wujek ma wnuczkę w wieku gimnazjalnym i chłopaki też bez przerwy jakieś chamskie zaczepki do nich, klepanie po tyłkach, niby końskie zaloty... tylko że ona wracała do domu zapłakana. Wszyscy inni rodzice czekali nie wiadomo na co, były pogadanki w szkole, były kary dla tych uczniów, były wzmożone dyżury nauczycieli itd. Mój wujek jak się dowiedział, przyszedł do szkoły z kopertami, jedną zaadresowaną na policję, drugą prokuraturę, trzecią do kuratorium oświaty a czwartą do mediów. I powiedział, że jeszcze raz coś takiego się stanie, to gówniarze pójdą do poprawczaka, a do tej szkoły już nikt nie będzie chciał dziecka posłać. I się gówniarze nagle grzeczni zrobili. Dziwi mnie, że reszta rodziców czekała na cud boski a potem dziwne, że dziewczynki się wieszają na skakance w pokoju i nikt nie wie dlaczego. A ja chyba po nim charakter mam w takich kwestiach.

Edytowane przez Fubizka
Czas edycji: 2011-02-07 o 17:06
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 17:13   #1716
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Nie wiem o kim wspomniałam, ale to świeże mięcho, więc chyba nie
Chwilowo nie ma co opowiadać, boję się, że znowu zapeszę, ale powiem Wam, że ma taki tatuaż na plecach, że łojezu
Zawsze gardziłam elo jou ziomami, bo myślałam, że to strasznie bezmózgie bestyje, a tu taki suprajs Wziął mnie z zaskoczenia, w dżinsach chodzi, nie dresach i tatuaż był ukryty i głowy nie ma wygolonej na łyso. Oszukana się czuję
Łooo, to fajny musi być. Aż Ci zazdroszczę

Fubizka, ale przygoda z "misiem", ja bym chyba ze strachu umarła
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 17:14   #1717
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
Aguś, dla takich jak oni nie mam żadnej litości

Od dawna jestem zdania, że dawniej, jak kobiecie jacyś mężczyźni grozili, robili krzywdę itd, to zbierali się bracia i szli im i spokój był. Ale były takie przypadki w moim mieście, że przy takim wyrównywaniu rachunków ktoś zginął, więc nie radzę Ci takiego wyjścia.

Mój wujek ma wnuczkę w wieku gimnazjalnym i chłopaki też bez przerwy jakieś chamskie zaczepki do nich, klepanie po tyłkach, niby końskie zaloty... tylko że ona wracała do domu zapłakana. Wszyscy inni rodzice czekali nie wiadomo na co, były pogadanki w szkole, były kary dla tych uczniów, były wzmożone dyżury nauczycieli itd. Mój wujek jak się dowiedział, przyszedł do szkoły z kopertami, jedną zaadresowaną na policję, drugą prokuraturę, trzecią do kuratorium oświaty a czwartą do mediów. I powiedział, że jeszcze raz coś takiego się stanie, to gówniarze pójdą do poprawczaka, a do tej szkoły już nikt nie będzie chciał dziecka posłać. I się gówniarze nagle grzeczni zrobili. Dziwi mnie, że reszta rodziców czekała na cud boski a potem dziwne, że dziewczynki się wieszają na skakance w pokoju i nikt nie wie dlaczego. A ja chyba po nim charakter mam w takich kwestiach.
o ja : o ja narazie nie reaguje chce byc madrzejsza i moze im sie znudzi. co za dzieci myślą ze mnie zastarszą ? nie ma opcji. Gorzej chyba moja rodzina się przejmuje..
Stary 2011-02-07, 17:16   #1718
howdoi
Zadomowienie

Ja również poznałam kolesia na desce, co najlepsze zanim zdążyłam do Niego napisać, znalazł mnie na nk.

Czuję, że jest taką odskocznią od problemów, niezły z Niego żartowniś ale jest bardzo bardzo inteligenty fajnie, mądrze pisze... lecz co mogę innego oczekiwać po jednym dniu pisania.
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 17:18   #1719
monilkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość
Łooo, to fajny musi być. Aż Ci zazdroszczę
Sia, na razie to nie ma czego Ale nie powiem, taki facet no
Stary 2011-02-07, 17:39   #1720
Fubizka
Zakorzenienie

siaaaa - no ja byłam z siebie totalnie dumna, że zachowałam się tak racjonalnie zamiast biegać w kółko wrzeszcząc i płacząc "ZGINIEMY NIECHYBNIE!" To tylko kolejny raz pokazuje, że kiedyś byłam naprawdę stabilna psychicznie Ale cóż, panta rei
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 17:59   #1721
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
zachowałam się tak racjonalnie zamiast biegać w kółko wrzeszcząc i płacząc "ZGINIEMY NIECHYBNIE!"

Monilka, to chyba nie o tym słyszałam Ja o jakimś poznanym na fejsbuku
W takim razie trzymam kciuki

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 18:07   #1722
monilkaa
Zakorzenienie

Cytat:

Monilka, to chyba nie o tym słyszałam Ja o jakimś poznanym na fejsbuku
W takim razie trzymam kciuki
Pipa trochę z niego, niezdecydowany, to co się będę A wiesz virtualne znajomości mnie mało jarają Tak jak czytałam własnie wątek o związku z Arabem przez neta Niestety, wymagam więcej
Stary 2011-02-07, 18:07   #1723
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Sia, na razie to nie ma czego Ale nie powiem, taki facet no
Mi też sie trafił taki facet, że łoo, ale go pogoniłam. Przystojny, inteligentny, zabawny, mądry i bardzo ambitny, ale cóż skoro nie czułam chemii. Czasem samej siebie nie rozumiem. Ale ciesze się że na razie jestem sama i mogę sobie odpocząć od związków. Jakoś mi nie tęskno za zamartwianiem się o drugą osobę.

W ogóle to dzisiaj tata zapytał mnie jak tam studia i wyleciał do mnie w tekstem, że widzi, że to miało na mnie dobry wpływ. Oczywiście chodziło mu o rozstanie z eksem. Jezu, no nie chce nic mówić, bo już był jaki był, i było między nami jak było, ale on mnie serio pod względem nauki zaniżał do swojego poziomu. Nigdy nie widziałam, żeby siedział w książkach, nigdy nie dostałam od niego smsa że idzie się uczyć, zazwyczaj jak miał się uczyć to konczyło sie na robieniu ściąg, albo rozmowie z mamusią, bo przecież musi sobie z nią pogadać. Oceny w szkołe same mówiły za siebie. Ja nie mówię, że ktoś jest zły bo nie został obdarzony talentem do nauki, ale eks na prawdę miał dużo zdolności, tylko trzeba było je rozwijać a nie zakopać w ziemi.
Stary 2011-02-07, 18:09   #1724
annonim
Rozeznanie

Wkurzam się na fryzjera. Poszłam podciąć końcówki, a teraz czuję się, jakbym miała połowę włosów mniej
annonim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 18:19   #1725
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez annonim Pokaż wiadomość
Wkurzam się na fryzjera. Poszłam podciąć końcówki, a teraz czuję się, jakbym miała połowę włosów mniej

Ojjj wiem coś o tym jak miałam włosy do pasa i chciałam podciąć 5 cm tylko bo były już zniszczone wyszłam z włosami do ramion, tak wycieniowane, że pożal się Boże, grzywka miała być prosta, była falowana a włosy od spodu tak krótkie, że nawet nie dało ich się spiąć a miało być tylko kilka cm, fryzjerka powiedziała, że inaczej się nie dało. To odparłam jej, że jeśli nie umie ciąć niech się za to nie zabiera bo wychodzi jej to fatalnie
Stary 2011-02-07, 18:24   #1726
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Pipa trochę z niego, niezdecydowany, to co się będę A wiesz virtualne znajomości mnie mało jarają Tak jak czytałam własnie wątek o związku z Arabem przez neta Niestety, wymagam więcej
No tak Też nie lubię niezdecydowanych osób, można się wahać, ale bez przesady
Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość
Ja nie mówię, że ktoś jest zły bo nie został obdarzony talentem do nauki, ale eks na prawdę miał dużo zdolności, tylko trzeba było je rozwijać a nie zakopać w ziemi.
Po co się męczyć jak można się nie męczyć i żyć w miernocie, nie?

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość
fryzjerka powiedziała, że inaczej się nie dało. To odparłam jej, że jeśli nie umie ciąć niech się za to nie zabiera bo wychodzi jej to fatalnie
Taa, nigdy się inaczej nie da jak nie umie Kiedyś mi miała obciąć z 5cm, a obcięła z 15, bo podobno się ruszyłam i jej się krzywo ciapnęło i musiała dorównać To nieźle musiałam tą głową machać, że jej się niechcący krzywo 10cm więcej ciapnęło

.
Stary 2011-02-07, 18:27   #1727
kopamatakawa
Rozeznanie

Źle mi i to strasznie Już chyba nie mam siły na to wszystko Idę się rozryczeć
Stary 2011-02-07, 18:30   #1728
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kopamatakawa Pokaż wiadomość
Co się stało ?
Stary 2011-02-07, 18:31   #1729
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
nie, nie ma ryczenia
nie warto daj sobie spokój oczy ci spuchną i jak będziesz wyglądac ;>
ja juz nie placze, jak mam ochote to sobie mowie.. kurde przez ciebie mam wyc przez ciebie ? to juz wole z faktu iz jest brzydka pogoda
Stary 2011-02-07, 18:32   #1730
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
No tak Też nie lubię niezdecydowanych osób, można się wahać, ale bez przesady

Po co się męczyć jak można się nie męczyć i żyć w miernocie, nie?

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Taa, nigdy się inaczej nie da jak nie umie Kiedyś mi miała obciąć z 5cm, a obcięła z 15, bo podobno się ruszyłam i jej się krzywo ciapnęło i musiała dorównać To nieźle musiałam tą głową machać, że jej się niechcący krzywo 10cm więcej ciapnęło

Dlatego jak mam iść do fryzjera to jestem chora, nigdy w życiu chyba nie byłam obcięta tak jakbym chciała
Stary 2011-02-07, 18:35   #1731
kopamatakawa
Rozeznanie

Nie jest mi źle przez eksa. Jest mi źle, bo wszystko mi się chrzani. Latam teraz na szkolenia do piątku, do jakiejś głupiej pracy, którą nie wiem, czy dostanę, czy nie. Już bym wolała w Biedronce pracować Na *&^% mi studia były Przepraszam, ale mnie przerata już wszystko. Sorry za offtopa

Edytowane przez kopamatakawa
Czas edycji: 2011-02-07 o 18:36
kopamatakawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 18:39   #1732
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Dlatego jak mam iść do fryzjera to jestem chora, nigdy w życiu chyba nie byłam obcięta tak jakbym chciała
A to tak jak ja wiecznie jestem na etapie zapuszczania źle opitolonych włosów ostatnio mi obcięła jakieś 6-7cm za dużo - dawno nie używałam waxa tak regularnie jak teraz
Stary 2011-02-07, 18:39   #1733
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Nie jest mi źle przez eksa. Jest mi źle, bo wszystko mi się chrzani. Latam teraz na szkolenia do piątku, do jakiejś głupiej pracy, którą nie wiem, czy dostanę, czy nie. Już bym wolała w Biedronce pracować Na *&^% mi studia były Przepraszam, ale mnie przerata już wszystko. Sorry za offtopa
Zawsze możesz zmienić pracę Jeśli ta Ci się nie spodoba Myśl pozytywnie, nie dołuj się Ja się trzymam choć zawsze narzekałam, tydzień temu mój były mnie zostawił i staram się żyć, nie myśleć o tym.
Zrób sobie relaksującą kąpiel, maseczke czy pomaluj paznokietki i na pewno humorek Ci się poprawi
Stary 2011-02-07, 18:39   #1734
annonim
Rozeznanie

Cytat:
Ojjj wiem coś o tym jak miałam włosy do pasa i chciałam podciąć 5 cm tylko bo były już zniszczone wyszłam z włosami do ramion, tak wycieniowane, że pożal się Boże, grzywka miała być prosta, była falowana a włosy od spodu tak krótkie, że nawet nie dało ich się spiąć a miało być tylko kilka cm, fryzjerka powiedziała, że inaczej się nie dało. To odparłam jej, że jeśli nie umie ciąć niech się za to nie zabiera bo wychodzi jej to fatalnie
Ja mam loki - tak mi wycięła, że tył owszem można spiąć (ale jest go jakoś tak mało), ale nad uszami tak wypitoliła, że nijak tego w kucyk zgarnąć, tylko sterczą w bok
annonim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 18:40   #1735
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Sorry za offtopa
Spoko, nF nie ma

Ja się cały czas zastanawiam co ze sobą zrobię jak mi się zachce rzucić szkołę...powieszę się zapewne, bo nawet w Biedronie mnie nie zechcą

A szkolenie się przyda, korzystaj
Stary 2011-02-07, 18:43   #1736
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnie był taki zakład fryzjerski, gdzie były 2 fryzjerki widać bardzo doświadczone, bo zawsze się wypytywały czy tak czy na pewno tak i miałam na głowie mniej więcej to co chciałam i nie płakałam po powrocie do domu Ale potem zachciało im się rozbudować ten zakład i wzięły (tak podejrzewam) dziewczyny z pobliskiej zawodówki fryzjerskiej, które tak partoliły włosy, że ojej. Chciałam mieć wycieniowane włosy, to z jednego boku nic nie wycieniowała, a z drugiej strony ucięła mi po prostu jedno duże pasmo włosów i ślepy by zauważył, że mam krzywo obcięte włosy A w dodatku jak chciałam grzywkę na bok, żeby mi obcięła, to zrobiła mi coś krótkiego zwisającego nad oczami

.
Stary 2011-02-07, 18:43   #1737
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
A to tak jak ja wiecznie jestem na etapie zapuszczania źle opitolonych włosów ostatnio mi obcięła jakieś 6-7cm za dużo - dawno nie używałam waxa tak regularnie jak teraz
Haha tak jak ja Wiecznie co zapuszczę z 10 cm, idę do fryzjera obciąć dosłownie 1 CM a tu wychodzę z wyciętymi 15cm ? MASAKRA
Stary 2011-02-07, 18:46   #1738
kopamatakawa
Rozeznanie

Siedzę i ryczę teraz jak głupia Już nie wiem co mam robić Praca już mi się nie podoba od samego początku. Jednak postaram się ją dostać, bo to oznacza moje być albo nie być. Jeśli zdam egzamin, to mnie wezmą i chociaż przez miesiąc będę mieć pracę i zarobię tylko na mieszkanie To nie takie proste zmienić pracę teraz Jestem załamana dziewczyny. Już nie ogarniam tego burdelu. Muszę się komuś wygadać
Stary 2011-02-07, 18:46   #1739
siaaaa
Zadomowienie

Wiecie co mnie najbardziej wkurza u fryzjerek? TĘPE NOŻYCZKI. Jak mi obetnie te 5 cm za dużo, co sie praktycznie zawsze zdarza to jeszcze pół biedy, 2 miesiące i będą takie same, gorzej jak mi tak obetnie, że po tygodniu wszystkie końce rozdwojone i tak jakby "pozaciągane":confuse d:. Ostatnio byłam u innego fryzjera i cud, ponad miesiąc minął, suszę włosy jak zawsze, prostuje od czasu do czasu, a końce nienaruszone.
Stary 2011-02-07, 19:11   #1740
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Siedzę i ryczę teraz jak głupia Już nie wiem co mam robić Praca już mi się nie podoba od samego początku. Jednak postaram się ją dostać, bo to oznacza moje być albo nie być. Jeśli zdam egzamin, to mnie wezmą i chociaż przez miesiąc będę mieć pracę i zarobię tylko na mieszkanie To nie takie proste zmienić pracę teraz Jestem załamana dziewczyny. Już nie ogarniam tego burdelu. Muszę się komuś wygadać

To słuchamy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości