|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
Cytat:
kolejne 4 str przepisane
|
|
|
#362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i 2 spr
|
|
|
|
|
#363 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() a z czego piszesz mat??
|
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#365 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc
![]() Zapomnialam co chcialam napisac, starosc nie radosc No to lece tyle co pamietam :Caate - kurcze, te kurzajki... Azot jest chyba najlepszy a jezeli na Ciebie nie dziala to hmm, niestety bywa i tak, sa osoby ze skora ktora tak reaguje i te kurzajki odrastaja i tak wiec cyklicznie trzeba je usuwac. Moze sprobuj isc jeszcze raz? Jak Cie to pocieszy to ja mam z kolei skore sklonna do rozrastania sie po urazach czyli z kazdej blizny, nawet najpiekniej zszytej w rowna kreseczke robi mi sie bliznowiec. Chirurg mi powiedzial ze taka moja uroda Himalaya - recencja mam zestaw szampon i krem do skory glowy. Szampon placze mi wlosy podobnie jak babydream - ale ma dobry ziolowy sklad i ogolnie nic do tego placzenia nie mam bo i tak zawsze uzywam odzywki i rozczesuja sie pieknie i co najwazniejsze wypada ich o wiele o wiele mniej i mam wrazenie ze sa grubsze i lepiej sie kreca, takie spiralki mi sie robia ![]() Krem - staram sie uzywac regularnie raz na dobe (takie zalecenia sa). Delikatnie wsmarowuje w skore glowy ale bez masazu bo nie mam na to czasu. Za wczesnie na spektakularne efekty ale juz teraz moge Ci powiedziec ze wypada prawie nic w porownaniu do tego co bylo wczesniej i nie wiem czy dobrze widze ale chyba tak - rosna szybciej. Na razie nie pije pokrzywy, lykam merz ale po samym merzu nie mialam takich efektow jak po merz plus ten krem ![]() Montii - dobrze ze kontynuujesz studia Po przerwie podobno ciezko wrocic z tego co slyszalam.U nas dziewczyny niestety maja gorzej bo nie da rady isc na zaoczne bo ich po prostu nie ma. A zajecia od 7.30 lub 8 do 15 codziennie wiec tryb indywidualny tez odpada bo nie ma jak samemu odrobic cwiczen na oddziale z okreslona grupa pacjentow. Wiecie ze moja kolezanka ktora zaszla w ciaze na 4 roku i urodzila sliczna coreczke to na przerwach musiala sobie odciagac mleko i chowala je w lodowkach u pan pielegniarek? Masakra. A jak samopoczucie, obawiasz sie porodu? Bo to jest cos czego ja sie boje strasznie, zwlaszcza naciecia krocza a jak nie naciecia to rozerwania. Normalnie sobie cesarke strzele, tak mysle ![]() Snow - przez Ciebie obejrzalam inne przedmioty u tego sprzadajacego i kupilam dzinsy rurki, 2 sweterki i 2 koszulki - kusicie tymi linkami och kusicie ![]() ![]() ![]() ![]() blondyneczka - daj mezowi troche pozyc toz to normalnie on sie biedny musi czuc jak na smyczy takiej telefonicznej skoro gdy idzie sobie pograc a sie chwile spozni Ty juz dzwonisz ![]() Ja to normalnie jak mam czas taki wiecie, tylko "kobiecy" bo TZ np idzie sobie na piwko z kolegami albo na rower (Jego pasja) albo po prostu sobie gra (kolejna pasja) to az nie wiem za co sie zabrac tyle mam zaleglosci Np - 3 ksiazki z biblioteki do przeczytania, 2 zalegle numery cosmo, skoczyc do drogerii, Was nadrobic, kawa z przyjaciolka i babskie ploty itd Kazdy potrzebuje czasu dla siebie ![]() Aaaa i zajrzy do klubu bo tam czekaja wiadomosci dla Ciebie, zobaczysz ze nie zawsze mam odmienne zdanie ![]() Kitka - ja Ci dam Nie no zartuje ale jak mozesz mowic o sobie stara To ja to chyba skamielina albo dinozaur jestem z moim wiekiem A co do balowania i straszenia ze sie daleko nie zajdzie - sluchajcie, jak bylam w 1 klasie podstawowki nauczycielka wzywala moja mame do szkoly z powodu takiego: ze zle pisze literke b bo wszystkie dzieci pisaly tak jak ona chciala czyli takie b z haczykiem, nie wiem jak to wytlumaczyc a ja pisalam takie "b" z brzuszkiem. No i ze ze mnie ale to nic a nic nie bedzie. Aha i szlaczkow nie lubilam robic wiec tez jestem do niczego. Niewazne bylo ze czytalam plynnie bo zaczelam w wieku 4 lat. Jednak cos ze mnie wyroslo I co jeszcze A tak - dzis sie mnie pacjent spytal czy po operacji oczka moze uprawiac bardzo intensywny seks. Na poczatku mnie wcielo ale po chwili doszlam do siebie i ladnie panu wytlumaczylam co i jak Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2011-02-07 o 17:51 |
|
|
|
#366 | |
|
CABIN CREW
|
a wy macie mate obowiązkową chyba??? ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
ale wiesz- na tym drugim kierunku tak sie czuje bo tam wszyscy mają 19 lat a JA ![]() angel sto lat
|
|
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#368 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chce kupic jakis krem i smarowac, moze czegos nie mialam a pomoze, skoro i tak mi odrasta, to wole cos kupic i jak sie pojawia lekko to juz je potraktowac preparatem, zeby sie nie rozrastaly... nie iwem czy dobrze mysle czyli ogolnie himalaye polecasz ?ja narazie nafte kupilam, olejek rycynowy ze wzgledu na koszty ![]() a merz to do lykania? zostaly mi 2tabletki Vitapilu i mysle czy kupic Vitapil czy Merz, bo nadal wlosy leca, a Vitapil juz 2opakowania zuzylam czyli 4miesiace... pacjent dobry ![]() ale dobrze, ze sie pytal, wolal wiedziec niz sie pozniej stresowac ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
Talullah dziękuje.
Napisałam coś w klubie... .
|
|
#370 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Merz Special Ja lykam prawie 2 miesiace i juz widze efekty, jeszcze chce brac miesiac zeby byl trymestr brania i potem przerzucam sie na falvit tez na 3 miesiace a potem robie przerwe ![]() Mysle ze jak juz bierzesz 4 miesiace Vitapil a efekty male to ja bym zmienila na cos innego
|
|
|
|
|
#371 | ||
|
Zakorzenienie
|
Talullah
pacjent rewelacja jeszcze pewnie nie jedna rzecz Cię rozśmieszy a jeśli o poród chodzi, oczywiście nie do mnie pytanie ale nacięcie to jest to czego się i ja najbardziej boję.. sam poród nie ale to nacięcie mnie przeraża ![]() Cytat:
i byłam pierwszym rocznikiem, który ją pisał no to będzie jaaaaaazda nic się nie przejmuj, ja śmiałam nad kartką :p cel: byle na 30% :P cudem udało mi się na 56, co było dla mnie powodem do Cytat:
|
|
|
#372 | ||
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
Cytat:
angelinmyheart wszystkiego najlepszego |
||
|
|
|
#373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
merz kiedys bralam przez 2miesiace i byly duzo lepsze efekty niz po Vitapilu, tylko cena troche przeraza.. ![]() a ten falvit, to kobiety w ciazy go stosuje? to ten o ktorym pisalas jaki czas temu? jutro przejde sie i wypytam jakas farmaceutke o preparaty na kurzajki i kupie co bedzie, innego wyjscia nie widze ![]() aa i jeszcze jedno orientowalas sie cos w sprawie tych tabletek anty? za 4dni mam wizyte, dlatego pytam ![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- zrobilam wlasnie przelew za mandat, ale mi zal bylo przeslac im pieniadze
|
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#375 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
Dzisiaj trzymali nas na praktykach do 16, czyli normalnie znów 8 godzin, bo szef był w hotelu, jakby nie mógł sobie w końcu gdzieś wyjechać tylko siedzi i siedzi i się kręci Miałyśmy dziś ogrom sprzątania, jak to po weekendzie, ja akurat sprzątałam pokoje i powiem Wam, że im bogatszy gość, tym większy syf robi, naprawdę, jak apartamenty sprzątałyśmy to totalna porażka,jakby tam stado nie wiem czego przeleciało i uświniło tak, że aż szkoda gadać... Ale ładna pogoda się zrobiła, znaczy zimny wiatr jest, fakt faktem, ale takie słoneczko wyszło i tak przyjemnie, to wróciłam do domu, zjadłam obiad i wyszłam z pieskiem na taki dłuugi spacer i tak mi aż lepiej A teraz zrobiłam sobie kawusię, jakieś pół godziny temu nałożyłam nafty i olejek babydream na włosy i postanowiłam zrelaksować się przed Wizażem
|
|
#376 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba żartujesz Cytat:
|
|
|
#377 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#378 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na studiach nie spotkalam ani jednego pacjenta z tym ustrojstwem a na oku wiadomo ze takich nie mamy ![]() Jak masz zamiar czesto smarowac to ja bym poszla do apteki i poprosila o cos w miare w rozsadnej cenie bo tak naprawde te preparaty sie wiele od siebie nie roznia ![]() Nooo ja pisalam o Matruelle i o Falvit ze sie miedzy nimi nie moglam zdecydowac ale chyba wezme Falvit - Matruelle jest niestety dosc drogi chociaz kusi mnie tym ze ma omega w skladzie. Ale Falvit ma dobry sklad na paznokcie i wlosy czyli to na czym mi najbardziej zalezy A o tabletkach pamietam, jutro lub pojutrze obiecuje ze napisze - na razie mam szal cial bo wyobrazcie sobie ze mam za kilka dni egzamin zzzz uwaga - okulistyczno - ogolnomedycznego jezyka angielskiego. Ustny Loluska - ja pamietam, naprawde ![]() Wezcie mnie zastrzelcie bo podejrzewam ze nie zrozumiem co ten profesor do mnie mowi Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2011-02-07 o 18:23 |
|
|
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
Angel - sto lat !
![]() Wrr... Tydzień temu zamówiłam okulary na allegro i do tej pory nie przyszły :kwaśny: Taką opinię trzasnę sprzedającemu że się nie pozbiera normalnie
|
|
|
|
#380 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() jesteś genialna mój Tz swoja kurzajkę potraktował celowo ![]() Cytat:
o Chryste a co to w ogóle?? :P wszystko po ang? Jak to??
|
|
|
#381 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#382 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wzielam angielski bo sie najbardziej przydaje, najwiecej artykulow i badan, gazet, ksiazek jest w tym jezyku. Egzamin jest ustny z profesorem od danego jezyka - na razie, w przyszlosci maja wprowadzic ogolny test w warszawie. No i rozmowa sie toczy z zakresie slownictwa i na temat danej specjalizacji jaka sie robi ale wiadomo ze tez trzeba ogolnie mowic w miare plynnie po angielsku zeby moc ladnie wplatywac tam okulistyczne nazewnictwo ![]() Wiec mnie zastrzelcie |
|
|
|
|
#383 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak juz bedziesz miala wiecej luzu, to popytma sie o moje oczy, bo nie wiem gdzie sie uda i jak poprowadzic wizyte, zbeym byla zadowolona, bo zawsze czuje ze mam zle dobrane szkla i samochodu w nich nie potrafie prowadzic, a w nocy okulary by mi sie przydaly tymbardziej, ze mam wade spora, +0,5 i na prawe oko +1,75, mam astygmatyzm i ogolnie coraz gorzej i wszysstko mi sie rozmazuje, jezeli chodzi o tekst... a na cere Falvit pomaga? bo mi zalezy na twarzy, merz mi bardzo pomogl, nic nie musialam uzywac, ciagle byla idealna. bo teraz nie wiem, jak Ty polecasz tez go, to nie wiem czy Falvit kupic czy merz, a jutro juz chce kupic, to mam malo czasu na decyzje ![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
i nie zastrzelimy, bo za bardzo nam tu pomagasz swoja wiedza i radami
|
|
#384 |
|
Wtajemniczenie
|
Jego nastepne pytanie to bylo czy jak pojdzie na impreze karnawalowa to moze tanczyc czy ma tylko siedziec przy stoliku
![]() Ale ogolnie byl sympatyczny ![]() Dzieki ![]() Caate - na cere bralabym zdecydowanie merz Mi na cerze tak nie zalezy bo nie mam z nia zadnych problemow wiec spokojnie zmieniam ![]() A co do oczek to bardzo chetnie tylko szkoda ze tak daleko mieszkasz bo chetnie bym Cie sama dokladnie obejrzala, ciezko cos doradzic nie widzac oczek na zywo. Ale napisz na PW za te kilka dni dokladnie jakie masz okulary, czy masz sfery czy cylindry, w jakiej osi. Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2011-02-07 o 18:48 |
|
|
|
#385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz, tacy ludzie sie przydaja, wprowadzaja cos nowego w taka rutynowa prace i mozna sie posmiac
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
Przede wszystkim - ANGEL - Wszystkiego Naj Naj Najlepszego, Dużo Zdrowia, Cudownej Miłości, Uśmiechu na co dzień, Prawdziwych Przyjaciół, Spełnienia Wszystkich Marzeń i Abyś Żyła Tak Jak Ty Tego Chcesz!
Montii - hehe, cieszę się, ale tak jak zauważyła to Buahhot, to nie jest nowy film Ale nie zmienia to faktu, że świetny, naprawdę Ja chcę bardzo oglądnąć Śniadanie do łóżka, Weekend, Oh Karol 2 i przede wszystkim Czarnego Łabędzia Kalpana - srebrny też ładnie wygląda z niebieskimi oczkami I nie przejmuj się - ja w ogóle nie mam konta na facebooku ![]() E.J - oo, to Twój Tż ma ciekawe zainteresowania Mój wiem, że interesuje się historią i geografią, znaczy uwielbia te wszystkie programy na Discovery itd. i te jak co jest skonstruowane też Może coś w tym kierunku pójdę Ale nie wiem, czy to tak wypada, bo mi się zawsze wydawało, że na rocznicę, to powinny być prezenty, które będą się kojarzyć ze związkiem, ale nie wiem czy dobrze myślę, czy jak to jest? Jak to tylko! To już AŻ rok ! angelinmyheart - też dobree z tym pucharem To może zainwestuj w bazę po prostu? Mi bardzo pomogła I gratuluję wygranej !! Świetne zakupy blondii1985 - aaa, no to już pannica z niej A przepraszam, że tak spytam, w Twoim nicku jest Twoja data urodzenia, tak? Bo jeśli tak, to widzę, że na forum mamy same młodziutkie mamusie caate - zagadywała, ale ten się uparł, że ma być 8 godzin i już, w ogóle od zeszłego roku tak przestrzegają tego 8godzinnego trybu pracy praktykantów, że szok, zazwyczaj to puszczali po 2, 3 godzinach i tyle a tu 8 godzin i tyle roboty, że szok i jeszcze za darmo....A co do kurzajek, to masz to samo co moja koleżanka - chodziła i na azot i po lekarzach i apteczne kupowała i pomagało wszystko na chwilę i zaraz znów powrót i ona na razie doszła do wniosku, że musi je zaakceptować, bo nic nie pomaga..Nie wiem właśnie od czego to zależy ![]() loluska - aaa rozumiem, rozumiem ![]() Prymulkaa - ojej, Kochana, co za okropny dzień ![]() Bardzo mi przykro z powodu dzieciaczka... Trzymaj się! Soph - załatwione, kciuki będą trzymane, tylko ciekawe jak tacę uniosę z zaciśniętymi kciukami ![]() ![]() Talullah - szok z tą koleżanką co musiała mleko chować, makabra...Ale za to jak się uśmiałam przy tej opowieści z pacjentem Dasz radę samaraNW - że co żeś zrobiła z tą kurzajką?! Hardcore ! ![]() Idę sobie po batona
|
|
#387 |
|
Zadomowienie
|
zaprosiłam caate , Kitke i loluśkę do znajomych ;D więcej znaleźć na fb nie umiem..:P
bo całodniowym nic nie robieniu boli mnie łeb:-[
|
|
#388 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w podstawówce miałam kurzajkę na ręce i ją rozwaliłam cyrklem
i nie odrosła ![]() Co do prezentów dla TŻta, to nigdy nie protestował, jak mu kupowałam takie rzeczy, więc chyba źle nie jest Ustawia sobie wszystko ładnie na meblach No a poza tym walentynki to jest jednak święto ZAKOCHANYCH, więc chciałam, żeby prezent z tej okazji nie był praktyczny, tylko romantyczny. A serduszko sobie powiesi pewnie w samochodzie ![]() Dostałam maila, że pieniądze dotarły do sprzedawcy na all Jutro mi pewnie wyśle
|
|
|
|
#389 |
|
Zakorzenienie
|
samaraNW, ekomonika, _Alessandra, Kitka
dziękuje. _Alessandra o dziękuje, bo właśnie szukam jakieś niedrogiej bazy pod cienie, a tak to zaraz ta z Kobo znajdzie się na mojej lisie "must have". A z polskiego Waxa to ja mam tego https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ia.html&next=1 i, jak dla mnie jest lepszy, niż ten zagraniczny, ale to zależy od włosów.
|
|
#390 |
|
Zadomowienie
|
http://moda.allegro.pl/ocieplane-lat...448386666.html
co myslicie o tych legginsach ale tak szczerze bo chyba sobie je zamowie.... ale chcialam Was jeszcze zapytac o zdanie, moj TŻ m akonto na allegro i by mogl mi juz jutro zamowic, moze miala ktoras takie
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.

Miałyśmy dziś ogrom sprzątania, jak to po weekendzie, ja akurat sprzątałam pokoje i powiem Wam, że im bogatszy gość, tym większy syf robi, naprawdę, jak apartamenty sprzątałyśmy to totalna porażka,jakby tam stado nie wiem czego przeleciało i uświniło tak, że aż szkoda gadać...

Ale nie wiem, czy to tak wypada, bo mi się zawsze wydawało, że na rocznicę, to powinny być prezenty, które będą się kojarzyć ze związkiem, ale nie wiem czy dobrze myślę, czy jak to jest? 
Hardcore !