|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 35,94% |
Już coraz bliżej końca więc czekamy na naszego brzdąca... |
4 | 6,25% |
Nasze dzieciątka solidne kopniaki dają i na świat się już pchają... |
0 | 0% |
Piłki te - to nasze brzuszki, dokazują w nich maluszki |
2 | 3,13% |
Za oknami już przedwiośnie - czas zapiep***, dziecko rośnie |
24 | 37,50% |
Za oknami pachnie wiosną - dzieci coraz większe rosną |
11 | 17,19% |
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kasiu no to co imię wybrane?
![]() ![]() |
![]() |
#4382 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
ddaaiissyy Ale ja wtedy niespecjalnie, tylko u dziadków przyszłych byliśmy
![]() 24kasia86 ![]() ![]() Jeju, jeju... Strasznie się cieszę na Edzika, ale córkę też bym strasznie chciała... Te ubranka, czesanie włosków i w ogóle... ![]() No i nam się wyrównują dziewczyny z chłopakami na wątku ![]() A jeszcze co do butelek - to ja kupiłabym jedną, gdybym kupowała tylko do wody/herbatki, ale uważam, że przezorny zawsze ubezpieczony, a na allegro taniej, więc będę mieć łącznie 3 na wszelki wypadek gdybym karmić nie mogła ![]() Taka mała panikara ze mnie, że wolę mieć na zapas ![]() andziot Hmm... No to ja już nie wiem, ale przeszkadza Tobie, że tak ciągle np. o butelkach piszemy? Bo w sumie w takim teoretyzowaniu nie ma nic złego... Mi na przykład od tego lepiej, bo sobie o tym poczytam, co teoretycznie najlepsze. Wiem, że życie zweryfikuje tą teorię, ale dopiero za kilka miesięcy. Zresztą nie wiadomo, czy każda, która chce, będzie mogła karmić piersią, no i nie wszystkie chcą, wiec temat uważam za bardzo przydatny ![]() No i wiadomo, że dziewczyny, które już mają dzidzie więcej wiedzą i mniej się zastanawiają, ale z mojego punktu widzenia to takie teoretyzowanie jak na pierwszą ciążę jest bardzo w porządku ![]() Zresztą... Po to mamy to forum, żeby se można było pogadać ![]()
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15) Killer abs lvl 3 (9/10) Biegam (419,5 km) Rower (43 km) Zumba (13) Joga (2) Gluten, Sugar & Meat Free ![]() More water&vegetables 13/100 sugarfree days Edytowane przez matallewar Czas edycji: 2011-02-07 o 17:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4383 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiedziałam, że mnie nie opuścisz ![]() Ja też byłam na początku średnio szczęśliwa że to dziewuszka, bo liczyłam na facecika a mój małż to juz w ogole prawie ducha wyzionął na USG z wrazenia, gdy sie dowiedział, ze chłopak ; ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No ja moze szczypiorek to nie jestem ale raczej drobna byłam.. bo 52kg to az tak duuzo nie jest.... Tylko ze jem duzo słodkiego, a wczesniej w ogole nie jadałam i mysle, że to może mi już zostac na zawsze.. te ciążowe grzeszki... ale skoro Gabrysi sie chce, to nie mogę jej tego zrobić i odmówić, no nie ![]() ![]() ![]() ![]() a ile razy byłas ? Teraz w jakiejś sieciowce jest promocja 99zł (W czewie tez oni są, na ul. warszawskiej) ale nie dowiadywalam sie szczegółów.
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 ![]() ![]() Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-02-07 o 17:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4384 | ||||
Zakorzenienie
|
ja wciagnelam obiadek i dalej mi zle, na szczescie czulam zly humor o po drodze do domu wstapilam do cuudnej cukierni, drogiej jak fix, ale co nalezy mi sie! i kupilam pysszzzne babeczki z truskawkami dla mnie i tzta, wiec zaraz sie ulozymy do TV(chyba pojdzie top gear) i spalaszujemy je na pocieszenie!
Cytat:
plus mala sie chyba przekrecila i kopie mnie po wzgorku lonowym az mnie naciska tak w dol, a szuchci sie strasznie ![]() normalnie czasem sie zastanawiam kiedy spi. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4385 |
Zakorzenienie
|
GRATULACJE !!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() (ja stawiałam na synka ![]() i jaka duża już ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4386 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bedziesz z nami sukieneczki kupowac , chlopczyk jak pisza dziewczyny bedzie nastepny zobaczysz ![]() najwazniejsze ze zdrowe ![]() koniecznie zdjecia chcemy! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4389 |
Zakorzenienie
|
kasia jakie imię wybraliście ???????????
|
![]() ![]() |
![]() |
#4390 |
Zakorzenienie
|
anula, oj to przegwizdane z tą zima
![]() Tak jak princi prawie jej nie ma to Ty za to aż nadto ![]() Co za chore prawo, że tyle trzeba pracowac ![]() Ja dobrze pamiętam, że do 7msc musisz pracowac? Andziot, jestem pod wrazeniem owieczkowej zabawy ![]() ![]() ![]()
#4391 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() wiecie nie moge wstawic fotek bo mam je jako pliki BMP a wizaz przyjmuje JPG, ktora sie na tym zna??? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4392 |
Wtajemniczenie
|
ddaaiissyy byłam 3 razy ale fajnie robiła bo pod różnym kontem
słyszałam że w czewie jakieś promocje no ale teraz nie mogę się zdecydować nazbieram kaski na nóżki i będę już miałą spokój
#4393 |
Zakorzenienie
|
matallewar ja tez bardzo sie ciesze na Flawcia, ale z mezem marzylismy o coreczce, a tu 24kasia86 pisze, ze oni chcieli chlopca, no czlowieka to nie zadowolisz hehe wymienimy sie a co
![]() anula_81 u mnie juz przesilenie wiosenne przespalam prawie caly dzien, az wstydze siem ![]()
#4394 |
Zakorzenienie
|
Paulizia, cos o meksyku... http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos..._Meksyku_.html
A mnie sie marzył kiedys rejs po karaibach ich liniami.....
#4395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() princi No dokładnie, babie nie dogodzisz ![]() A mój tż chciał syna bardziej i jest zadowolony teraz strasznie ![]() Ale z córki wiem, że też by się cieszył. Nam tylko zależy, żeby i synka i córę mieć... ![]()
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15) Killer abs lvl 3 (9/10) Biegam (419,5 km) Rower (43 km) Zumba (13) Joga (2) Gluten, Sugar & Meat Free ![]() More water&vegetables 13/100 sugarfree days Edytowane przez matallewar Czas edycji: 2011-02-07 o 17:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4396 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() jednak faceci to przezywaja ciaze jedynie przez kopniaki i nasz rosnacy brzuchol, hehe reszta to juz niezbyt przyjemne zachcianki, nastroje itp:P Cytat:
![]() przyszly moje leginsy ciazowe, ocieplane, hehe ale ejstem szczesliwaaaaaa ![]() megaaaaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4397 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4398 |
Wtajemniczenie
|
Moria44 prosze o dopisanie malej na liste
![]() ![]() ddaaiissyy kochana jestes!!!!!!! ![]() nie moge teraz za bardzo pisac bo jest u mnie siostra Tż. Musze sie nią zająć ![]() ![]() buziaczki i trzymajcie sie!!!! bede tesknic......
![]() |
#4399 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ile macie bodziakow na 62, nie wiem czy taki bodziak to codziennie sie zmienia czy np. 2x dziennie jak sie maluszek zafajda
![]()
#4400 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja mam pytanko, skad laseczki wiecie ze material poscieli dla dzidzi na allegro jest OK, by nie byl za cienki albo nieprzyjemny, ja szukam juz kilka dni, sa fajne niby jede tanie maja te same wzory co drozsze, i napisane ze np 100% bawełna, no alee.. z jednej strony po co przeplacic, a z drugiej mysle ze lepsze sa droższe.. ja chyba zamowie sobie wypelnienia, osobno, i ochraniacz bialy a do tego kupie jeden zestaw drozszej poscieli i jeden lub 2 te tańsze.. a jeszcze wymairy ktore bierzecie ja chyba 135 na 100 od razu, wkoncu te 120 na 90 i tak trzeba podwijac.. do lozeczka 120 na 60cm.. wiem ze to juz temat byl milion razy aleee.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4401 |
Zakorzenienie
|
violisia ja posciel kupie normalnie w sklepie, i jeszcze potrzebuje do szpitala tez dla dzidzi bo tu tak wymagaja a ile masz takich polspioszkow czy pajacykow na 62??
#4402 | |
Rozeznanie
|
dopiero zasiadłam do Was
![]() ![]() już się nie mogę doczekać jak doczytam co tam u Kasi po USG i czy ten wymarzony siurek jest czy nie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ddaaiissyy... jasne, że moge mailem i tak to exel ![]() ![]() ![]() czytam dalej ... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4403 |
Raczkowanie
|
Kasia86 gratuluje córuni
![]() ![]() Principessina ja mam 4 z dlugim rekawkiem i 6 z krotkim ale tych z krotkim planuje dokupic jeszcze 7pak z georga ![]() Wczoraj bylismy u mojego chrzestnego z zaproszeniami on ma 5 tygodniowego synka i moj tż powiedział że nie wiedzial ze dziecko jest takie malutkie, że on bedzie bał sie wziąc na rece a swoje to dopiero potrzyma jak bedzie slusznych rozmiarów....ehhh faceci
![]() ![]() Edytowane przez TheXanthippe Czas edycji: 2011-02-07 o 18:04 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4404 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() niekupuje wiecej poczekam az sie urodzi, i jestem z mam ugadana ze jak bedzie corcia to babcia leci do sklepu i robi wyprawke ![]() ![]() sorki kaftaniki mam 4 hehe zapomnialam ze dzis zas kupilam:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4405 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() piszcie ile chcecie, chciałam tylko pomóc, żebyście się tak nie męczyły z wyborem ![]() ale widzę, że takie męczenie przyjemność Wam sprawia więc się zamykam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jak dziecko ulewa to możesz co chwile zmieniać bodziaka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4406 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4407 |
Zakorzenienie
|
TheXanthippe to nie za duzo tych bodziakow?? ja na 62 mam 4...na 56 mam do szpitala 3 na krotki i 3 na dlugi rekaw, na 62 chcialam tak ze 4 jeszcze dokupic...
![]() |
#4408 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() masakra jeszcze 2 miesiace....jak ja dotrwam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() wlasnie jak sie pozalilam mojej przyjaciolce, to powiedziala, ze jestem wyjatkowo marudna, ze myslala, z ejak po poronieniu zajde w ciaze to juz nie bede marudzic tylko sie cieszyc, ze jak nasza druga kolezanka byla w ciazy to cala ciaze nie marudzila, a ja marudze wiec chyba mam taki charakter, ze ona wiedziala, ze tak bedzie. przykro mi sie zrobilo.... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4409 |
Wtajemniczenie
|
renessme wydaje mi się ze wszystko chcesz kupować
jak dla mnie część rzeczy jest nie potrzebna no ale to moje zdanie jeśli uznam że coś mi się przyda to najwyżej dokupię ![]()
#4410 |
Zadomowienie
|
86kasia24 gratuluje córeczki
![]() ![]() vanes 650 zł za bikini zapłaciłaś laserowe??? To ile za sesję i ile ich musiałaś mieć? Ja robiłam laser na nogach, ale tylko 4 zabiegi na łydki, 3 na uda i więcej nie dałam rady, tak bolało...Włosów mam połowę mniej, ale nadal są. Poza tym z tego co wiem, to taka depilacja nie jest raz na całe życie, przeważnie trzeba powtórzyć po 2-3 latach chociaż z 1-2 zabiegi. Dziewczyny, a myślicie, że jak urodzimy maj-czerwiec to dziecko będzie spało pod kołderką normalnie? Czy w śpiworku? Bo chyba tu na forum któraś mamusia pisała że za ciepło będzie na kołdrę i na początek śpiworek wystarczy. Ja śpiworek już mam, ale kołderkę i pościel też kupuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.