![]() |
#61 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wizażanki z Leicester???
Cytat:
![]() Hm.. a no jak widac sa rozni ludzie. Oby TŻ mi tutaj nie weszedl 'przypadkiem' bo sie niezle moze naczytac jak to ja narzekam na jego Mamusię ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | ||
Zakorzenienie
|
Chcialabym
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#63 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
![]() Dokladnie trzymamy kciuki za najszybsze zareczyny!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziekuje za kciuki, pochwale sie jak juz to sie stanie napewno ![]()
![]() |
![]() |
#66 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Dziekuje dobrze, i ta i poprzednia ciaze przechodze bez zadnych dolegliwosci, oprocz nadmiaru kg oczywiscie ![]() Ale obylo sie bez diet, kupilam sobie orbitreka ale niestey z systematycznascia w cwiczeniach u mnie ciezko ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- SimplyDivine witamy serdecznie ![]() Cytat:
![]() A mi przez to ze moj P dzis pracowal wydaje sie ze to poniedzialek i teraz caly tydzien bede chodzic do tylu. Katie super ze chociaz perfumik sie trafil, ja zazwyczaj jak ide kupic cos do ubrania to tez nic nie moge znalezc a tak to mi sie milion rzeczy podoba ![]() Katie a ty pilnujesz dzieci u siebie w domu ? Edytowane przez Ewangelia Czas edycji: 2011-02-06 o 20:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Ja musze uciekac dziewczyny . Moj M wrocil z pracy i juz mi zapowiedzial ze potrzebuje lapka bo musi przeczytac wszystkie informacje na temat wypadku roberta kubicy. ma fiola na punkcie f1 no i roberta co mnie doprowadza do szalu bo jak jest zeson f1 to nigdzie nie mozemy wyjsc jak jest wyscig!!! No coz niech mu bedzie niech sobie chlopak poczyta bo bedzie marudzil i tak juz jest zdruzgotany wiadomoscia o wypadku . Zycze wszystkim przyjemnego wieczorku i do napisania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Przyczajenie
|
Skad ja to znam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Katie a ty pilnujesz dzieci u siebie w domu ?[/QUOTE]
Nie , jezdze codziennie za leicester do takiej malej wioski. Jest tam chyba tylko z 20 domow wiec na prawde jest mala ale jest ok. Ludzie tez w pozadku wiec jak ide z maluchami na spacer zawsze sie ktos znajdzie do pogadania. Oki teraz na prawde usze uciekac bo mi juz ktos tutaj placze nad glowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I koniecznie pochwal sie pierscionkiem ! ![]() Dajcie spokoj dziewczyny, mam to samo. Sprawadzałam swoje stronki, a TŻ siedzial nademna mówiąc zebym go wpuscila bo musi przeczytac o Kubicy. Ledwo co usiadł to odrazu onet i pudelek. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Przyczajenie
|
Witam sie popoludniowo
![]() Jak wam dziewczyny minol poniedzialek ? My oprócz godzinego spaceru caly dzien w domu, obiad , sprzatanie -nudy na budy ![]() Ja chce juz wiosne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
Czesc Ewangelia.
![]() Moj poniedzialek nienalezal do najfajniejszych.. prezentacje mialam, poza tym spac nie moglam cos w nocy, a jak juz zasnelam to spalam takim lekkim snem. Tez nie moge sie doczekac wiosny i kwitnacych drzewek w Abbey Parku ![]()
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny
![]() ![]() Emciu uczysz sie dziennie ?? A co jesli mozna wiedziec? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
Tak, ucze sie dziennie i jestem na full-time w collegu, na biznesie
![]()
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Doczytalam, że Ty jestes tutaj 2 lata, jak Tobie na poczatku bylo tutaj?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
Niedlugo juz bedzie 3 lata jak tutaj jestem. Bylo ciezko nie powiem. Zreszta zawsze bylam ososba ktora nielubila opuszczac rodzinnego domu. przemoglam sie na studiach jak mnie moj terazniejszy maz wyciagnal na work&travel do stanow. Tam poraz pierwszy zdezylam sie z jezykiem angielskim tak na prawde. I co z tego ze tyle lat sie uczylam to nic. Rozumialam duzo ale strasznie ciezko mi sie bylo odezwac. Bylam tam 2 razy wiec jak tutaj przyjechalam bylo troche latwiej - chociaz ten ich akcent
![]() ![]() Ty to juz pewnie wymiatasz po angielsku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Wtajemniczenie
|
hehe, uwierz ze mi tez sie zdarza palnac cos tak glupiego ze glowa mala... sa sytacje kiedy nadal czegos nie zrozumiem, wtedy sie zaczynam smiac
![]() Wlasnie sobie przegladam KWC i poszukuje jakiegos dobrego podkladu .
![]() |
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
Nic tylko wam pozazdroscic spikania po angielsku
![]() A moze poprostu moja glowa nie nadaje sie do jezyków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |
Raczkowanie
|
A ja robie zamowienie z Avonu. Niby nie mam duzo zamowien a zawsze zajmuje mi to tyyyylllleee czasu.
Ja chwale sobie podklady clinique. Mialam tez bobi brown kiedys i nie byl zly. Tylko ja mam taki problem ze mam tlusta cere/ tradzikowa - dopiero niedawno pogodzilam sie z tym ze z nim nie wygram ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Wtajemniczenie
|
Nadaaaje
![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
![]() Mamy chyba bardzo podobny typ cery. Ja tak samo gdzie sie nie rusze zawsze w torebce biore ze soba puder w kamieniu. Na szczescie nie mam problemu z tradzikiem - jedynie przed miesiaczka mnie troszke na czole wysypie. U mnie jest identycznie, jest ok zaraz po nalozeniu podkladu na buzie.. ale po jakichs 2-3 godzinach buzia wyglada strasznie niekorzystnie.. JEST PRZETLUSZCZONA! zwlaszcza w okolicach 'T'. TEZ mnie to do szlu doprowadza.. poniewaz ciagle musze poprawiac makijaz bo inaczej czuje sie okropnie. Wielokrotnie rozgladalam sie za bibulkami matujacymi w np. Bootsie, jednak nigdzie ich nie ma. Szukalam nawet na ebay-u. Katie, gdzie nabywasz swoje? Jestes konsultantką ? ![]()
because someday you will realize you have lost a diamond while you were busy collecting stones. Edytowane przez emciu Czas edycji: 2011-02-07 o 20:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Ja swoje kupuje w Polsce. Zawsze jak tam jestem sie zaopatruje. Moi znajomi jada w tym tygodniu autem do Pl , ja skladam zamowienie , jak chcesz to moge poprosic ich o te bibulki dla Ciebie. Bedzie okajza sie spotkac
![]() Z tym Avonem to przypadek. Szukalam kogos od Avonu jak tu przyjechalam a ze nie znalazlam to sama zostalam konsultantka zeby od czasu do czasu cos zamowic. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
TAAAAK! kurcze byłabym bardzo wdzieczna! Powiedz mi, ile te bibulki kosztuja mniej wiecej? I ile jest ich w takim opakowaniu? W Polsce sie nie malowalam, i nie musialam uzywac tych genialnych wynalazkow, dlatego pytam ![]() Heh, mi czasami wrzucaja katalogi do domu przez szparke na listy, potem chodzi dziewczyna i zbiera zamowienia. W ogole to co sie stalo z reszta dziewczyn, ucichly cos nam... ![]()
because someday you will realize you have lost a diamond while you were busy collecting stones. Edytowane przez emciu Czas edycji: 2011-02-07 o 21:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tez szukalam tutaj i nigdzie nie ma . ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- No to kiedy sie umawiamy ![]() No wlasnie co z reszta dziewczyn. Moze nie maja czasu. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.