|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe |
|
23 | 35,94% |
| Już coraz bliżej końca więc czekamy na naszego brzdąca... |
|
4 | 6,25% |
| Nasze dzieciątka solidne kopniaki dają i na świat się już pchają... |
|
0 | 0% |
| Piłki te - to nasze brzuszki, dokazują w nich maluszki |
|
2 | 3,13% |
| Za oknami już przedwiośnie - czas zapiep***, dziecko rośnie |
|
24 | 37,50% |
| Za oknami pachnie wiosną - dzieci coraz większe rosną |
|
11 | 17,19% |
| Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
helloo antropia
Jak to Ci psina miedyz autami biegała? JEzdzacymi autami? Chyba bym umarła na zawał serca, ze ją cos rozjedzie Chyba bym zaczeła rodzic ze stresu.A moj małz własnie wrocil z pracy i musze go pochwalic... napisałam mu seska, ze dzis słabo sie czuje i mam duzo pracy domowej i bardzo go prosze, aby jak wroci zrobił mi koktajl truskawkowo-bananowy. Truskawy wyjełam z zamrazalnika by sie rozmroziły i powiem Wam, że od progu jak tylko wszedł, jeszcze w kurtce krzyczał ze juz mi idze robic... No i zrobił.. Dodał jeszcze lody smietankowe... własnie sobie popijam... aha, i powiedziałam mu ze obiadu tez dzis nie ma, no bo słabo sie czuje teraz sobie robi cheesburgery andziotka co dałąs swojej Gabi że tak wariuje, to ja i moją podkarmię by pobrykała, bo ona chyba leniuszek jest... ma to po mami
|
#4442 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
Andziot nie ty jedna masz przemeblowanie w brzuchu
pierwszy raz wypchnął mnie z jednej strony hehe ale śmiesznie wyglądam
|
#4443 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi własnie podobają sie takie proste obrączki, bez łączeń kolorów, brylancików, dodatków i innych udziwnień Poza tym uwieeelbiam oglądać biżuterię, zwłaszcza obrączki
|
|
|
|
|
#4444 |
|
Zakorzenienie
|
ooo to oni maja depilacje laserowa po 99zł kazda część
http://www.nomasvello.pl/ a tu o nich artykul http://www.biomedical.pl/aktualnosci...zaniu-700.html
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-02-07 o 20:19 |
|
|
|
#4445 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i mam ochotę na jabłuszko tylko kto mi obierze ??????????? hmmmm chyba wiem ten Pan co tam siedzi ------------------> (tak mi się porobiło że nie zjem jabłka ze skórką, nie smakuje mi )![]() heheh zgodził się |
|
|
|
|
#4447 |
|
Rozeznanie
|
aaaa.... i jeszcze Wam napisze najnowsze wieści od Deltima... oczywiście to dla dziewczyn, które rozważają zakup x-landera... dzisiaj otrzymałam odpowiedź od nich, że aktualna kolorystyka ta z 2010 obowiązuje też w 2011, jednakże kolory jungle, voolcano i arctic są tylko do wyczerpania zapasów z magazynów... już ich nie produkują
napisali, że po połowie 2011 roku maja zacząć wprowadzać powoli nowe kolory... cokolwiek to oznacza... My akurat jesteśmy na 90% zdecydowani na kolor voolcano, a planowaliśmy zakup w kwietniu... ale skoro wycofują ten kolor, to chyba poważnie rozważę zakup wózka w marcu
|
|
|
|
#4448 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze takie wyprzedaże zniżki i okazje trafiają nam się kiedy jesteśmy w ciąży
ja np dostałam ostatnio karnet na siłownie od znajomej za 20 zł albo zabieg u kosmetyczki w wysokości 50zł na zabiegi w salonie o wartości 200zł nie wykorzystałam ale mój kuzynek był zachwycony prezentem
|
#4449 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie w ciazy takze do jablek baaaaaaaaaaardzo baaaaaaaaardzo ciagnie, dzien w dzien zjadam po 2-3 Wczesniej zjadałam 2-3 na miesiac to ja spapuguje z Ciebie te płatki ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
|
|
#4450 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ona sobie krzywdy nie da zrobić....jest zbyt inteligentna...zrobiła to ze złości bo sama w domu była dzisiaj dość długo... i w sumie to nie wim jak to się stało, że się odpięła bo dosłownie w ułamku sekundy zostały mi szelki ze smyczą w ręku a jej już ie było... pobiegła za autobusem i smignęła koło strazy miejskiej...całe szczęscie, że ich to za bardzo nie ruszyło i mi mandatu nie wlepili, ze pies sobie biega...jeszcze tego by mi brakowało jak nam pierwszy raz uciekła to byłam przerażona, choć zdarzyło sie to moze ze trzy razy to wiem, ze nie ucieknie daleko, biega tak by nie spuścić nas z oka...i pod same koła tez się nie pcha...bardziej boje się zawsze o to,że policja będzie jechałą, ablo traz miejka, albo jakis inny pies sie pojawi na horyzoncie...wtedy pojawaia sie problem... oj...ja tez chce taki koktajl chociaz dzisiaj się przejadłam tymi naleśnikami ![]() brawa dla tż ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- andziot ja tez jabłuszka bez skórki i to jeszcze pokrojone w ćwiarteczki musze mieć
|
|
#4451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4452 |
|
Zadomowienie
|
Ja też chce, a Ddaaiissyy się nie dzieli tylko chwali
![]() a u mnie pusto w zamrażalniku jeśli chodzi o owocki
|
|
|
|
#4453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lolunia, juz sie dziele, więcej nie mogłam i reszta koktajliku chłodzi sie do jutra w lodówce... tak wiec zostało, baaardzo zapraszam do Krk chętne ![]() ![]() a przy okazji
|
|
#4454 | ||
|
Zakorzenienie
|
kochana
juz sie nie przejmuje, cieply prysznic i modelki dzialaja cuda!!wlasnie wielkie placze bo im wlosy chca obcinac i robia makeover ![]() jeju jak ja bym chciala, zeby mi ktos za darmo taki zrobil, a te histeryzuja ....ehh Cytat:
![]() moze ten pan co tam siedzi mnie by tez obral....? ja tez ostatnio åpotrafie 5 jablekk dziennie wcinac ![]() Cytat:
ja chyba wszamie grejfruta
|
||
|
|
|
#4455 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
byłam parę lat temu i sie zakochałam normalnie
|
|
#4456 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ok, czyli te 80x80 małe.. zostanę przy tych 100x100.. Dzięki Andziotku |
|
|
|
|
#4457 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No może nie, bo my tak szybko kończymy wątki, że to mało prawdopodobne ale u innych mamuś w szóstej odsłonie wątku już są maluszki Cytat:
Piękna waga córci Cytat:
![]() Nadrabiam dalej.... gaduuuuły kochane
|
|
#4458 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4459 |
|
Zakorzenienie
|
uf uf wlasnie skoczylam prasowanie jednej partii ciuchow, reszta jutro, juz nie daje rady wszystkiego na raz
![]() Dziewczyny ja od kilku lat chodze regularnie na wosk nog i bikini i powiem Wam, ze wloski naprawde sa o wiele jasniejsze i slabsze, laserem to bym sobie usunela tatuaz, moze w przyszla zime a skoro jestesmy przy takich innych tematach to slyszalyscie o agopunturze na pocace sie stopy i dlonie? przymierzam sie do tego, ale to chyba dopiero jak skoncze karmic piersia, powiem Wam, ze w lato straszliwie poca mi sie stopi i dlonie, ale to tak ze np. nie jestem w stanie utrzymac dlugopisu w rece a stopy z klapek mi sie wysuwaja, straszne to, probowalam juz wszystkiego, nie wiem czy tu jest poprostu dla mnie za goraco, ale moj maz tak nie ma...
|
#4460 |
|
Wtajemniczenie
|
Mary – nie mogę tej użytkowniczki AgaBJ znaleźć, możesz mi jakiś link do jej filmików wkleić?
![]() O i piszesz, że rzeczy Hani zmieściły Ci się w Malmie ale bez pieluszek, kremików? Bo ja ciągle się zastanawiam czy wszystko w niej pomieszczę. Organizery też kupuję violisia – Rozalka i Helenka geniaaalne! Eweska – super ten wózeczek, w ogóle to kolor extra anula – widzę, że i Ciebie dopada „przesilenie III’go trymestru”. Już teraz łatwiej nie będzie, bo będziemy coraz większe obolałe kulki ale ja się pocieszam tym, że coraz bliżej nam do mety a tam ukochana dzidzia
|
#4461 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
gratulacje!!!!!!!!!!!! Cytat:
![]() wlasnie mam chwile po kolejnym zabieganym dniu zeby usiasc i was doczytac . cos mi dzisiaj brak humoru dopisuje i zmeczenie.
|
||||||
|
|
|
#4462 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja krew! tez lubie to serie, szczegolnie jak znajduja jakies stare brytyjskie zamki, ewentualnie stodoly i pzrebudowuja, oj marzy mi sie taki stary norweski tradycyjny drewniany dom i polaczenie nowego z tradycja, ojjj kiedys kiedys sobie zaprojektuje, jak juz bede slawna...Cytat:
![]() Cytat:
(hmmm ewentualnie po rozmowie dzisiejszej z moja psiapsiola)ale za to jak kladziemy sie spac z tztem i obserwujemy podskakujacy brzuszek to te chwile sa bezcenne i nei zamienilabym ich na zadne inne
|
|||
|
|
|
#4463 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale możesz napisać coś więcej jak jesteś zorientowana w temacie? może być na priva, bo my kupę kasy w tym roku wydaliśmy na remont i fakturki mamy ![]() Cytat:
i zamówiłam sobie właśnie persil sensitive - proszek i płyn do prania i jeszcze lenor sensitive do płukania ![]() a mogłabyś podlinkować ten wątek niemieckich mamusiek? jestem ciekawa co jeszcze polecają
|
|
|
#4464 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hehhee, widzę, że wszystkie po porodach mamy podobne plany - będziemy super laskami, zrzucimy wszystkie zbędne kilogramy, wylaserujemy całe ciało, nie będziemy się pocić
. Ja proponuję już tytuł na poczekalnię:„ Bikini depilujemy, strasznie chudniemy, w brzuchy wsmarowujemy maście - przyszłe Tap Madl 2012” ![]() moniqac – już Ciebie dziewczyny wybiczowały więc myślę, że wiesz, że masz zakaz odkurzania ![]() anula – ee tam, przyjaciółką się nie przejmuj, po prostu nie wie jak to jest i tyle ddaaiissyy – Kochana Ty moja i złota Tak coś za mną chodziło, coś mi się słodkiego chciało ale nie wiedziałam co no i już wiem! Idę sobie zrobić koktajl truskawa+banan. Lody waniliowe też mam ![]() Cytat:
|
|
#4465 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajna ta Twoja Zosia notabene ma imię mojej mamY![]() Cytat:
![]() kopnij go w lewe jajo:
|
|
#4466 |
|
Zadomowienie
|
Kasia Gratuluje
ciesze sie, ze wkoncu znasz plec i ,ze wszystko oki![]() skad paczka od gerbera? Sama sie zdziwilam, wypelnialm ankiete jakis czas temu na ich stronie a tu dzis taka niespodzianka z podziekowaniami, ze wszystko wypelnilam ![]() andziot, skorka w jabluszku najdrowsza.
|
#4467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A, no i wymyśliłam może nie remont, ale przemeblowanie. Zamieniamy łóżko na sofę z IKEA i wszystko przestawiamy tak, żeby w razie czego się łóżeczko w maju zmieściło. Jestem z siebie bardzo dumna
|
|
|
#4468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skoro kochasz takie stare domy to spodobaloby ci sie u nas w Norwegii, tu jest duzo takiej tradycji mieszkaniowej, wnetrza tez uwielbiaja takie z duchem czasu, ja natomiast uwielbiam mieszac i kombinowac. w takim starym domu zrobilabym np jedna sciane z betonowej wylewki calkiem surowa i na niej np stara lampe i stara kanape z zeliwnymi okuciami ![]() http://www.vakrehjem.com/Annonselinker.html ale ja juz mam duze zboczenie zawodowe i np nowoczesnosc tez, ale taka ekstremalna wtedy czysty beton, biale szare i np czerwony akcent, piekne, ale mieszkac sie w tym nie da, sztuka dla sztuki ajjj przepraszam weszlam na mojego konika wiec mnei ponioslo ![]() powoli sie zbieram do spania i jakiejs lektury bo zaniedbuje ksiazki ostatnio (hmm....czyzby przez wizaz....? )
|
|
|
|
|
#4469 |
|
Zadomowienie
|
Mój mąż już mi obiecuje że zajmie się Hanią jak będę chciała na aerobik iść
Tylko co będzie jak się Małej cycka zachce?;> W ogóle pory karmienia jak na razie mnie przerażają Jak wyjść gdzieś z małym dzieckiem jak nie wiadomo czy zaraz go nie trzeba nakarmić, przewinąć...Przecież się nie rozłożę na środku ulicy...
Edytowane przez spice1985 Czas edycji: 2011-02-07 o 21:29 |
|
|
|
#4470 |
|
Wtajemniczenie
|
lece kochane
![]() zaraz małzon wróci pracy papatki do jutra
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.

Jak to Ci psina miedyz autami biegała? JEzdzacymi autami? Chyba bym umarła na zawał serca, ze ją cos rozjedzie
Chyba bym zaczeła rodzic ze stresu.
teraz sobie robi cheesburgery

Mi własnie podobają sie takie proste obrączki, bez łączeń kolorów, brylancików, dodatków i innych udziwnień

a przy okazji

ciesze sie, ze wkoncu znasz plec i ,ze wszystko oki