|
|
#1831 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(
CrazyOlcia, czytając Twój post cisnęły mi się na usta tylko jedne słowa: co za świnia z niego.
Cytat:
2. No właśnie, kłocicie się, trzeba było mu podkreślić, że on też bierze w tym udział. 3. ja bym dała w twarz. Choć usłyszałam od faceta, że nie wie czy mnie kochał jak pierwszy raz poszliśmy do łóżka i nie dałam, bo to był dla mnie dosyć duży szok. Niby wielka miłość...4. Mojego nikt nie akceptował, no tata jako tako, ale on go i tak nie znał za dobrze, reszta była na nie. Twojemu też to mogło przeszkodzić. Nikomu nie jest miło jak czuje, że wszystko są źle do niego nastawieni. Więc pewnie uciekł z nadzieją, że mamusia innej go pokocha. 5,6 Albo sie kogoś kocha, albo nie. Takie pierdoły powinno się akceptować.7. Rodziny się nie wybiera. Cytat:
|
||
|
|
|
#1832 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A tu nagleee.. dostalam lawinę informacji, co ze mną jest nie tak..
|
|
|
#1833 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Spotyka się z tą mona lisą od tygodnia? napisał mi,że widział się z nią 2 razy. Wiesz > Tydzień po tym jak mnie zostawił już takie coś? nie poznaję Go, nie poznaję faceta z którym byłam... Jak ja się fatalnie czuję ![]() nie ma mnie nawet kto przytulić i pocieszyć. Już tak dobrze się trzymałam, radziłam sobie z tym, nie myślałam... a dzisiaj taki CIOS...
|
|
|
|
|
#1834 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1835 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1836 |
|
Rozeznanie
|
Qrwaaa! Dlaczego to życie z facetami.. jest takie skomplikowane?
Dlaczego wielka miłość nie może mieć normalnego happy end'u? Czemu... musimy się kłócić..fochować..mieć.. jakieś wonty.. ? Bleeeeeeee... A wiecie co jest najlepsze, że mój już ex TŻ..założył sobie konto na wizażu.. i czyta moje posty.. ;P I powiem Wam.. że niech poczyta też Wasze..odpowiedzi na moje posty..
Edytowane przez CrazyOlcia Czas edycji: 2011-02-07 o 23:37 |
|
|
|
#1837 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1838 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na prawdę się trzymałam, aż jestem pod wrażeniem, do teraz... Wiecie na co mam ochotę ? zadzwonić do Niego i zapytać dlaczego? Czym na to sobie zasłużyłam ? Dlaczego jeszcze tydzień temu mnie obejmował, dotykał, całował , kochał się ze mną ? Bo mu się gzić chciało? Dlaczego przez jakąś typiarę mnie odtrącił... czy jakaś nowo poznana panna jest w stanie zakończyć coś co było takie piekne? ja bym nie potrafiła od razu po rozstaniu zacząć sie z kimś spotykać, nie mówiąc już o całowaniu, jak On tak może... Dopiero co mnie całował a już ją... Jejku jak cierpię nie potrafię sobie z tym teraz poradzić |
|
|
|
|
#1839 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z nikim tak dobrze się nie czułam..z nikim.. hmm.. tak fajnie nie spędzało mi się czasu.. uwielbiałam jego naprawianie autka.. asystowałam mu.. Robił najlepszy sos czosnkowy.. pizzę.. Fakt.. dupa rosła..ale co tam.. ![]() Qrwaa.. a teraz będę go pewnie niedługo na mieście spotykać z inną wywłoką.. Chciałabym, żebyśmy po porstu się zmienili.. poprawili..swoje relację.. i zaczęli normalnie funkcjonować.. aleee.. to niestety.. tylko moje marzenia.. ! Co tu dużo mówic.. serce złamaneee..czuje się potwoirnie.. Wszystko mi w domu go przypomina.. nawet głupia przyprawa którą bardzo lubi..poduszka na której lubiał spać.. nawet materace, ktore się rozjezdzały jak spał...w łazience dalej mam jego szczoteczkę.. deo.. w szafie bokserki.. chodzę w jego kapciach.. mimo że nie nawidzę chodzić w żadnym obuwiu po domu.. A w komórce dalej jego zdjęcie.. ze szkolenia, gdzie wysyla mi buziaka.. Depilowalam dziś...nogi..depilatorem od niego... Qrwaaa.. moja bańka mydlana pękła! ;( Qrwaaaa.. jest do dupy!
Edytowane przez CrazyOlcia Czas edycji: 2011-02-07 o 23:47 |
|
|
|
|
#1840 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1841 |
|
Zadomowienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=Yp_03xaTQ18
"Chodzimy po sklepach, wybieramy z myshką lakiery" ![]() No. |
|
|
|
#1842 |
|
Zadomowienie
|
Jest na gg ;/
zabierzcie mi komputer i telefon |
|
|
|
#1843 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Usuń go z gg, a jak nie jesteś jeszcze na to gotowa, to zamknij aplikację. telefon wyłącz i oddaj mamie, albo współlokatorom, albo włóż go w najciemniejszy kąt. Jesteś silna. Dasz radę nie odezwać się teraz.
|
|
#1844 |
|
Zadomowienie
|
Pamiętaj że przede wszystkim on musi tego chcieć. Jak tu wcześniej któraś podała przykład "choćby giewont wstał i mieczem sie zamachnął nic z tego nie będzie". Ty możesz sobie chcieć, czekać, czekać, i czekać... a jego nic nie ruszy, on sam musi poczuć ten impuls, że to Ty byłaś tą jedyna. Najbardziej mnie smieszą tacy ludzie, którzy budzą się po miesiacu dwóch, że mieli piękną miłość i zrezygonwali z niej, i jak wcześniej mówili "nie ma szans żebyśmy byli razem, to sie na pewno nie uda", tak teraz proszą, płaszczą się i zapewniaja o stuprocentowej miłości.
|
|
|
|
#1845 |
|
Raczkowanie
|
Co do napisu WIELKA czcionka, koles jest powazny ?
Przypomne sie tylko, facet ze mna zerwal 2,5 miesiaca temu, od 1 stycznia zyje normalnie, a od 2 tygodni On chce do mnie wrocic. Ale ja silna i szczesliwa singielka mowie NIE. Ale chcialam przytoczyc kilka jego wypowiedzi: to ze ja sie ponizalam proszac, ze sie zmienie i aby wrocil do mnie stwierdzil, ze wcale nie uwaza, ze to bylo cos zlego, On dzieki temu zrozumial, ze mnie kocha, a ja jego, wiec powinnam do niego wrocic . I druga rzecz: powinnam do niego wrocic, bo on byl mi zawsze wierny i mnie kocha, odkad usunal na drugi dzien od zerwania nasze zdjecie z nk, klientki do niego pisza i gdyby chcial to by mial juz nie jedna no nie wiem mnie te teksty nie ruszaja, z reszta zawsze jak np. kolezanki sie dziwily, ze nie jestem o niego zazdrosna powtarzalam: kto by go chcial - i nie mowilam tego bo byl brzydki glupi, a bylam z nim yyy nie wiem dla pieniedzy - po prostu wiedzialam, ze nie warto sie tym wszystkim przejmowac, moze teraz lepiej i lagodniej przechodze to rozstanie...
|
#1846 | |
|
Flawless
|
Cytat:
![]() Żadnego dzwonienia, pisania, już Ci udowodnił na jakim jest poziomie, nie zniżaj się do niego! Wiem, co czujesz, też wysyłałam eksowi jakieś błagalne smsy, żeby mi wyjaśnił dlaczego, ale miał mnie gdzieś. Sądzę, że Twój jeszcze Ci jakoś w zwrotnym dowali, więc nie warto
|
|
|
#1847 |
|
Rozeznanie
|
howdoi pisz tu nie do niego! Pod ŻADNYM pozorem nie wolno Ci do niego napisać! Pisz tutaj żeby Ci ulżyło, po to jesteśmy.
|
#1848 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja2 23:55:36 az tak cie do niej ciagnie? bejbe 23:56:19 o co chodzi? bejbe 23:56:29 i tak jestem fałszywcem Ja2 23:57:17 nie mogłes wczoraj powiedziec jak rozmawialismy,ze to koniec, cieszyłam sie ze moze uda mi sie powalczyc, naszykowałam niespodzianke na ptk a ty mi dzisiaj piszesz ze sie z nia całowałes Ja2 23:57:31 wiec sie pytam czy az tak cie do niej ciagnie Ja2 23:57:41 tydzien temu jeszcze mnie a dzisiaj juz ja ;/ bejbe 23:58:02 spotykam sie i tyle bejbe 23:58:06 o co chodzi bejbe 23:58:12 ![]() Ja2 23:58:20 co o co chodzi? Ja2 23:58:45 nie spodziewałam sie, ze tak predko o mnie zapomnisz i juz bedziesz zabawiał sie z inną bejbe 23:59:11 bawie sie bejbe 23:59:13 ladne slowa Ja2 23:59:25 a nie jest tak? Ja2 23:59:32 to dlaczego sie z nia całowałes? bejbe 0:00:38 czy to wazne? Ja2 0:00:52 po prostu chciałabym wiedzieć Ja2 0:01:00 aby sobie już całkowicie odpuscic bejbe 0:02:02 acha Ja2 0:02:14 powiesz mi? bejbe 0:02:17 mhm Ja2 0:02:25 czy tutaj jzu nie ma nic do wyjasnienia? bejbe 0:02:28 mam sie spowiadać? bejbe 0:02:48 ... bejbe 0:03:01 chcesz porozmawiać na inny temat? Ja2 0:03:06 ok, przepraszam,ze pytałam. nie znałam Cie od takiej strony, nigdy nie pomyslałabym ,ze bedziesz w stanie cos takiego zrobić. nie poznaje Cię Ja2 0:03:13 na jaki temat? bejbe 0:03:25 ok żaden bejbe 0:03:28 nie mam humoru bejbe 0:03:31 ani sił bejbe 0:03:34 caly dzien nic nie jadelm Ja2 0:03:48 mogę zadzwonić Ja2 0:03:50 ? bejbe 0:04:06 w celu? bejbe 0:04:14 porozmawiac czy pretensje miec? Ja2 0:04:27 po prostu porozmawiać bejbe 0:04:41 za 3 minuty bejbe 0:04:45 koncze jesc sniadanie |
|
|
|
|
#1849 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Nic mu nie powiedziałam, żeby nie psuć sobie dobrego humoru. Na jego zdawaniu oczywiście byłam i trzymałam go za rączkę, mógł sie mi pochwalić i przytulić jak wysiadł z auta, a ja co? Tłum gapiów widzących szczęśliwą dziewczynkę, wszyscy uśmiechnięci bo komuś sie udało, a ja szukałam wśród nich eksa. Oj troche przykro mi było.
|
|
|
|
|
#1850 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gdyby była miłość.. byśmy pewnie byli razem.. zwyciężyli wszystko! Zamieszkali razem.. byłam skłonna do wyrzeczeń na rzecz tego, żebyśmy byli normalnie razem.. ![]() Nooo..i to cudowne dzidzi.. które miało być owocem naszej wielkiej.. miłości.. Mały Franio.. ![]() A teraz jestem sama.. a on za jakiś czas zapomni.. Dla mnie zawsze będzie wyjątkowy.. bo ten.."pierwszy".. który miałbyć jedynym.. ![]() Qrdee...mega mocno się zaangażowałam.. i naprawdę myślałam, że będziemy ze sobą.. na dobre i na złeee.. że..się nam udaaa..;(
Edytowane przez CrazyOlcia Czas edycji: 2011-02-08 o 00:11 |
|
|
|
|
#1851 | |
|
Flawless
|
Cytat:
Po co dzwonić?
|
|
|
#1852 |
|
Rozeznanie
|
howdoi kurde!
Co Ty chcesz żeby Ci powiedział? Wkurzy się i nagada Ci debilizmów, a Ty całą noc będziesz ryczała! Na co Ci to kobieto? Przecież nie powie Ci teraz prawdy. Powie Ci wszystko żeby Ci tylko dosrać. Widzę to po tym gnojowatym pisaniu na gg jego.
|
#1853 |
|
Raczkowanie
|
howdoi nie warto, szkoda tylko Twoich nerow
|
#1854 |
|
Zadomowienie
|
hodwoi, nie rozmawiaj już z nim. To palant, idiota skończony. Boże, jak on w ogóle do Ciebie pisze. Co za kretyn, no większy od mojego eksa!
|
|
|
|
#1855 |
|
Rozeznanie
|
howdoi widzę, że jednak zadzwoniłaś... No trudno... Pisz tutaj, damy radę razem
|
#1856 |
|
Zakorzenienie
|
howdoi BOZEEEEEEE daj se siana nie dzwon wiem ze cie nerwy ponosza ale jak ochłoniesz bedziesz załowac nawet tego gg :/ on ma zwałe z ciebie ubaw nie pisz w ogole !!!!!!!! po co;/ i co ze ma inna ? widac ze to bachor! moj ex w ten sam dzien poszedł się pier**** ze swoją byłą i co ? nie odezwałam się do dzisiaj,. mam honor dume i szanuje siebie.
nie ponizaj sie, i to jeszcze przed taka osoba sie płaszczyć daj se luz POOO COOOOO sobie to robisz. LUZ LUZ i jeszcze raz luz tacy ludzie to smieci. zrozum to w koncu.
Edytowane przez AguŚ87 Czas edycji: 2011-02-08 o 00:24 |
|
|
|
#1857 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No ja w ogóle nie wiem jak on może do niej takie rzeczy pisać "o co chodzi", "bawie sie", "glodny jestem". No ku.rwa, rozwala jej życie a ten ma problem bo jeść mu sie chce. Takiemu sama bym dała w twarz. |
|
|
|
|
#1858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
howdoi ZĘBY W ŚCIANE KOMÓRKA POD PODUSZKE I NARAAAAAAAA ! przespać się z tym a nie w nerwach łapać tel i wydzwaniac.. i nie robić z siebie DESPERATKI. będziesz potem załowac ze sie dałas tak osmieszać i ponizac, nie wolno dawac się tak traktować przez ludzi.
Edytowane przez AguŚ87 Czas edycji: 2011-02-08 o 00:32 |
|
|
|
|
#1859 |
|
Rozeznanie
|
Brakuje mi jego pocałunków...
Tych w szyje.. z zaskoczenia.. Tego jak mnie trzymał w swoich ramionach... Qrwaaa.. tęsknie już za nim niesamowicie.. ![]() Ja chciałam być tylko kochana.. i móc go kochać.. Qrwaaaa!!!
Edytowane przez CrazyOlcia Czas edycji: 2011-02-08 o 00:31 |
|
|
|
#1860 |
|
Zadomowienie
|
Oni tylko na to czekają. Po co dawać im tą satysfakcje i zwiększać ich ego? Howdoi, on i tak NIC nie zrozumie. Możesz tłumaczyć, produkować się, płakać, prosić, błagać o chociaż pare słów wyjaśnień. A ten Ci odpowie, że je kanapkę. No kretyn.
CrazyOlcia, koniec mazania się. Ocieramy łzy i idziemy dalej. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.

ja bym dała w twarz. Choć usłyszałam od faceta, że nie wie czy mnie kochał jak pierwszy raz poszliśmy do łóżka i nie dałam, bo to był dla mnie dosyć duży szok. Niby wielka miłość...

Duuuuuuuuużo zmian! 

. I druga rzecz: powinnam do niego wrocic, bo on byl mi zawsze wierny i mnie kocha, odkad usunal na drugi dzien od zerwania nasze zdjecie z nk, klientki do niego pisza i gdyby chcial to by mial juz nie jedna