Rozstanie z facetem - część 15 :( - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-07, 23:20   #1831
siaaaa
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(

CrazyOlcia, czytając Twój post cisnęły mi się na usta tylko jedne słowa: co za świnia z niego.

Cytat:
Napisane przez CrazyOlcia Pokaż wiadomość
Generalnie kilka dni temu przeszliśmy rozmowę, w której.. on zarzucił mi wiele.. błędów, które popełniam...
1. mam fochy
2. kłocimy się o pierdoły
3. nie jestem aż takim demonem w łózku
4. do tego moja rodzina...
5.. nie noszę w porfelu pieniędzy
6.. nie nosze kapci..
7.. mam porąbaną rodzinę..

.. itd...

No i dziś wysłał mi sms'a ... że to koniec.. z jego strony.. że kocha.. aleee.. no właśnie.. jest to aleee...
1. Masz fochy... no ku.rwa, a on to co? Oaza spokoju?
2. No właśnie, kłocicie się, trzeba było mu podkreślić, że on też bierze w tym udział.
3. ja bym dała w twarz. Choć usłyszałam od faceta, że nie wie czy mnie kochał jak pierwszy raz poszliśmy do łóżka i nie dałam, bo to był dla mnie dosyć duży szok. Niby wielka miłość...
4. Mojego nikt nie akceptował, no tata jako tako, ale on go i tak nie znał za dobrze, reszta była na nie. Twojemu też to mogło przeszkodzić. Nikomu nie jest miło jak czuje, że wszystko są źle do niego nastawieni. Więc pewnie uciekł z nadzieją, że mamusia innej go pokocha.
5,6 Albo sie kogoś kocha, albo nie. Takie pierdoły powinno się akceptować.
7. Rodziny się nie wybiera.

Cytat:
Napisane przez Miviki666 Pokaż wiadomość
Dziewczyny tez musze się do was przyłączyc. Po prawie 5 letnim związku moj chlopak dzisiaj mnie zostawil....przez tydzień milczal co do nas. Ja płakałam, nie wiedzialam co myśleć czy jestesmy razem czy nie, leciałam na tabletkach uspakajających i to wszystko po to żeby usłyszeć ,że to już koniec.....jest mi ciężko. Żle to znosze. Ale musze się przestawić, no nie mam wyjścia......najsmiejszni ejsze w tym wszystkim jest to ze 3 lata temu tez mnie tak zostawil, w tym samym miesiacu co teraz, tyle ,żę po walentynkach.....po 3 miesiącach się zeszliśmy. Gdybym wiedziała to bym się w to nie pakowała....będe znowu cierpiała przez niego....
Nie będziesz. Teraz możesz zacząć nowe życie, bez bólu, łez, rozczarowań. Możesz sobie wszystko poukładać jak tylko chcesz.
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 23:27   #1832
CrazyOlcia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość
CrazyOlcia, czytając Twój post cisnęły mi się na usta tylko jedne słowa: co za świnia z niego.

2. No właśnie, kłocicie się, trzeba było mu podkreślić, że on też bierze w tym udział.
3. ja bym dała w twarz. Choć usłyszałam od faceta, że nie wie czy mnie kochał jak pierwszy raz poszliśmy do łóżka i nie dałam, bo to był dla mnie dosyć duży szok. Niby wielka miłość...
4. Mojego nikt nie akceptował, no tata jako tako, ale on go i tak nie znał za dobrze, reszta była na nie. Twojemu też to mogło przeszkodzić. Nikomu nie jest miło jak czuje, że wszystko są źle do niego nastawieni. Więc pewnie uciekł z nadzieją, że mamusia innej go pokocha.
Nagorsze właśnie jest,to że..on nie mowil mi tego wszystkiego na bieżąco.. kiedy pytalma, co by zmienil.. zawsze mowil, zeee.. jest bosko! Że.. to wlasnie to...

A tu nagleee.. dostalam lawinę informacji, co ze mną jest nie tak..
Wyprawa życia -> już niedługo
Generalnie zmiany Duuuuuuuuużo zmian!

Żyjeeeeee...Kolooooorami.. !!!
CrazyOlcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 23:28   #1833
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość
howdoi lol a o co w gole chodzi on ma panne ? i po co ci to pisze ? Napisz że nie ma przeszkadzać bo przytulasz się do X.

Spotyka się z tą mona lisą od tygodnia? napisał mi,że widział się z nią 2 razy. Wiesz > Tydzień po tym jak mnie zostawił już takie coś? nie poznaję Go, nie poznaję faceta z którym byłam... Jak ja się fatalnie czuję nie ma mnie nawet kto przytulić i pocieszyć. Już tak dobrze się trzymałam, radziłam sobie z tym, nie myślałam... a dzisiaj taki CIOS...
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-07, 23:28   #1834
Miviki666
Zadomowienie

Cytat:

Nie będziesz. Teraz możesz zacząć nowe życie, bez bólu, łez, rozczarowań. Możesz sobie wszystko poukładać jak tylko chcesz.
Wiem ,że moge teraz życie ulożyc na nowo i być może na lepsze. Z jednej strony dobrze się stało ale z drugiej....będzie mi go strasznie brakowało, bo to jednak bylo 5 lat....ale to byl toksyczny zwiazek....niby nigdy mnie nie uderzy, ani nie wyzwal ale swoim postepowaniem zniszczył moją psychikę....
Stary 2011-02-07, 23:32   #1835
kopamatakawa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość
Spotyka się z tą mona lisą od tygodnia? napisał mi,że widział się z nią 2 razy. Wiesz > Tydzień po tym jak mnie zostawił już takie coś? nie poznaję Go, nie poznaję faceta z którym byłam... Jak ja się fatalnie czuję nie ma mnie nawet kto przytulić i pocieszyć. Już tak dobrze się trzymałam, radziłam sobie z tym, nie myślałam... a dzisiaj taki CIOS...
Kochanie, olej gnoja ciepłym moczem. W sumie on nawet na to nie zasługuje. Dasz radę. Dzięki tej informacji jeszcze szybciej się go pozbędziesz ze swojej główki i serducha Teraz to boli, ale potem będziesz jeszcze silniejsza.
Stary 2011-02-07, 23:32   #1836
CrazyOlcia
Rozeznanie

Qrwaaa! Dlaczego to życie z facetami.. jest takie skomplikowane?
Dlaczego wielka miłość nie może mieć normalnego happy end'u?
Czemu... musimy się kłócić..fochować..mieć.. jakieś wonty.. ?

Bleeeeeeee...

A wiecie co jest najlepsze, że mój już ex TŻ..założył sobie konto na wizażu.. i czyta moje posty.. ;P
I powiem Wam.. że niech poczyta też Wasze..odpowiedzi na moje posty.. co myślą kobiety

Edytowane przez CrazyOlcia
Czas edycji: 2011-02-07 o 23:37
Stary 2011-02-07, 23:35   #1837
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Nagorsze właśnie jest,to że..on nie mowil mi tego wszystkiego na bieżąco.. kiedy pytalma, co by zmienil.. zawsze mowil, zeee.. jest bosko! Że.. to wlasnie to...

A tu nagleee.. dostalam lawinę informacji, co ze mną jest nie tak..
No ja to samo miałam, zawsze było zaje.biście, pytał jaki kryzys, o co mi chodzi, wg niego wszystko było w porządku. A jak dowalił to porządnie i zepsuł obraz nawet dobrych chwil. Ale tym samym sprawił, że nie jest mi żal że już z nim nie jestem, bo wiem że nie byłabym z nim szczęśliwa.

Cytat:
Wiem ,że moge teraz życie ulożyc na nowo i być może na lepsze. Z jednej strony dobrze się stało ale z drugiej....będzie mi go strasznie brakowało, bo to jednak bylo 5 lat....ale to byl toksyczny zwiazek....niby nigdy mnie nie uderzy, ani nie wyzwal ale swoim postepowaniem zniszczył moją psychikę....
Będzie Ci go brakowało, bo nie jest tak łatwo wyrzucić kogoś z serca z dnia na dzień, chodzi nawet o zwykłe przyzwyczajenie się do drugiej osoby. Ale jestem pewna, że jak minie troche czasu to poukładasz sobie wszystko w głowie i zobaczysz jak wzmocniło Cie to rozstanie.
Stary 2011-02-07, 23:40   #1838
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kopamatakawa Pokaż wiadomość
Kochanie, olej gnoja ciepłym moczem. W sumie on nawet na to nie zasługuje. Dasz radę. Dzięki tej informacji jeszcze szybciej się go pozbędziesz ze swojej główki i serducha Teraz to boli, ale potem będziesz jeszcze silniejsza.

Na prawdę się trzymałam, aż jestem pod wrażeniem, do teraz...
Wiecie na co mam ochotę ? zadzwonić do Niego i zapytać dlaczego? Czym na to sobie zasłużyłam ? Dlaczego jeszcze tydzień temu mnie obejmował, dotykał, całował , kochał się ze mną ? Bo mu się gzić chciało? Dlaczego przez jakąś typiarę mnie odtrącił... czy jakaś nowo poznana panna jest w stanie zakończyć coś co było takie piekne? ja bym nie potrafiła od razu po rozstaniu zacząć sie z kimś spotykać, nie mówiąc już o całowaniu, jak On tak może... Dopiero co mnie całował a już ją... Jejku jak cierpię nie potrafię sobie z tym teraz poradzić
Stary 2011-02-07, 23:45   #1839
CrazyOlcia
Rozeznanie

Cytat:
No ja to samo miałam, zawsze było zaje.biście, pytał jaki kryzys, o co mi chodzi, wg niego wszystko było w porządku. A jak dowalił to porządnie i zepsuł obraz nawet dobrych chwil. Ale tym samym sprawił, że nie jest mi żal że już z nim nie jestem, bo wiem że nie byłabym z nim szczęśliwa.
Dla mnie to on był moim pępkiem świata..nikt się tak nie liczył..
Z nikim tak dobrze się nie czułam..z nikim.. hmm.. tak fajnie nie spędzało mi się czasu.. uwielbiałam jego naprawianie autka.. asystowałam mu..
Robił najlepszy sos czosnkowy.. pizzę.. Fakt.. dupa rosła..ale co tam..

Qrwaa.. a teraz będę go pewnie niedługo na mieście spotykać z inną wywłoką..

Chciałabym, żebyśmy po porstu się zmienili.. poprawili..swoje relację.. i zaczęli normalnie funkcjonować.. aleee.. to niestety.. tylko moje marzenia.. !

Co tu dużo mówic.. serce złamaneee..czuje się potwoirnie.. Wszystko mi w domu go przypomina.. nawet głupia przyprawa którą bardzo lubi..poduszka na której lubiał spać.. nawet materace, ktore się rozjezdzały jak spał...w łazience dalej mam jego szczoteczkę.. deo.. w szafie bokserki.. chodzę w jego kapciach.. mimo że nie nawidzę chodzić w żadnym obuwiu po domu..
A w komórce dalej jego zdjęcie.. ze szkolenia, gdzie wysyla mi buziaka..
Depilowalam dziś...nogi..depilatorem od niego...
Qrwaaa.. moja bańka mydlana pękła! ;(
Qrwaaaa.. jest do dupy!

Czas edycji: 2011-02-07 o 23:47
Stary 2011-02-07, 23:47   #1840
Miviki666
Zadomowienie

Cytat:

Będzie Ci go brakowało, bo nie jest tak łatwo wyrzucić kogoś z serca z dnia na dzień, chodzi nawet o zwykłe przyzwyczajenie się do drugiej osoby. Ale jestem pewna, że jak minie troche czasu to poukładasz sobie wszystko w głowie i zobaczysz jak wzmocniło Cie to rozstanie.
Wiem ,że się ogarne za jakiś czas, ale to musi troche potrwać jednak.....On pewnie ma gdzieś moje uczucia...bardziej sie oprzejmuje nie zdanym prawkiem niz mna......ja to mam szczęscie do buraków
Stary 2011-02-07, 23:50   #1841
siaaaa
Zadomowienie

http://www.youtube.com/watch?v=Yp_03xaTQ18
"Chodzimy po sklepach, wybieramy z myshką lakiery"
No.
Stary 2011-02-07, 23:51   #1842
howdoi
Zadomowienie

Jest na gg ;/
zabierzcie mi komputer i telefon
Stary 2011-02-07, 23:53   #1843
kopamatakawa
Rozeznanie

Cytat:
Wiecie na co mam ochotę ? zadzwonić do Niego i zapytać dlaczego? Czym na to sobie zasłużyłam ? Dlaczego jeszcze tydzień temu mnie obejmował, dotykał, całował , kochał się ze mną ? Bo mu się gzić chciało? Dlaczego przez jakąś typiarę mnie odtrącił... czy jakaś nowo poznana panna jest w stanie zakończyć coś co było takie piekne? ja bym nie potrafiła od razu po rozstaniu zacząć sie z kimś spotykać, nie mówiąc już o całowaniu, jak On tak może... Dopiero co mnie całował a już ją... Jejku jak cierpię nie potrafię sobie z tym teraz poradzić
Wiem co czujesz. Powiem Ci, że nawet jeśli by było dłużej też by zabolało. Sama niespełna miesiąc temu pisałam dziewczynom, że były ma panne do bzykania. Potem przypadkiem znalazłam w necie jego fotę z jakąś typiarą. Zabolało mnie to, pewnie. Jednak teraz pozwoliło mi być silniejszą. Już nie jęczę za nim, bo widzę, że on nie jest wart tego i udowodnił to każdą rzeczą, którą zrobił. A Twój eksio może z nią nawet nie jest, może teraz będzie zaliczał wszystko, co ma dziurę i na drzewo nie ucieka. Kto wie? Różne debilowate rzeczy oni robią. Jednak to nie jest teraz ważne. Najważniejsza jesteś Ty. Dzisiaj pokazał Ci tym smsem, że nie zasługuje na żadną Twoją łzę i na żaden kontakt z Twojej strony. Pisząc tak żałosnego smsa do Ciebie pokazał, że nie warto. Teraz boli, poboli i przestanie, czas zrobi swoje, a potem Ty napiszesz nam, że faktycznie nie zasługiwał na Ciebie i co Ty w ogóle z nim robiłaś. Zasługujesz na wspaniałego faceta i zdrowy związek, a nie na pisanie debilowatych smsów po zerwaniu. Jak on się zachował? Co to niby miało na celu? Jednak Ty nie odpisuj mu. My wiemy i Ty wiesz, że Ci ciężko z tą informacją, ale nie daj jemu satysfakcji

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

Cytat:
Jest na gg ;/
zabierzcie mi komputer i telefon
Usuń go z gg, a jak nie jesteś jeszcze na to gotowa, to zamknij aplikację. telefon wyłącz i oddaj mamie, albo współlokatorom, albo włóż go w najciemniejszy kąt. Jesteś silna. Dasz radę nie odezwać się teraz.
Stary 2011-02-07, 23:58   #1844
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Chciałabym, żebyśmy po porstu się zmienili.. poprawili..swoje relację.. i zaczęli normalnie funkcjonować.. aleee.. to niestety.. tylko moje marzenia.. !
Pamiętaj że przede wszystkim on musi tego chcieć. Jak tu wcześniej któraś podała przykład "choćby giewont wstał i mieczem sie zamachnął nic z tego nie będzie". Ty możesz sobie chcieć, czekać, czekać, i czekać... a jego nic nie ruszy, on sam musi poczuć ten impuls, że to Ty byłaś tą jedyna. Najbardziej mnie smieszą tacy ludzie, którzy budzą się po miesiacu dwóch, że mieli piękną miłość i zrezygonwali z niej, i jak wcześniej mówili "nie ma szans żebyśmy byli razem, to sie na pewno nie uda", tak teraz proszą, płaszczą się i zapewniaja o stuprocentowej miłości.
Stary 2011-02-07, 23:59   #1845
watermelon
Raczkowanie

Co do napisu WIELKA czcionka, koles jest powazny ? Przypomne sie tylko, facet ze mna zerwal 2,5 miesiaca temu, od 1 stycznia zyje normalnie, a od 2 tygodni On chce do mnie wrocic. Ale ja silna i szczesliwa singielka mowie NIE. Ale chcialam przytoczyc kilka jego wypowiedzi: to ze ja sie ponizalam proszac, ze sie zmienie i aby wrocil do mnie stwierdzil, ze wcale nie uwaza, ze to bylo cos zlego, On dzieki temu zrozumial, ze mnie kocha, a ja jego, wiec powinnam do niego wrocic. I druga rzecz: powinnam do niego wrocic, bo on byl mi zawsze wierny i mnie kocha, odkad usunal na drugi dzien od zerwania nasze zdjecie z nk, klientki do niego pisza i gdyby chcial to by mial juz nie jedna no nie wiem mnie te teksty nie ruszaja, z reszta zawsze jak np. kolezanki sie dziwily, ze nie jestem o niego zazdrosna powtarzalam: kto by go chcial - i nie mowilam tego bo byl brzydki glupi, a bylam z nim yyy nie wiem dla pieniedzy - po prostu wiedzialam, ze nie warto sie tym wszystkim przejmowac, moze teraz lepiej i lagodniej przechodze to rozstanie...
Stary 2011-02-07, 23:59   #1846
Phoce
Flawless

Cytat:
Nie, nie, nie, nie, veto, nie pozwalam!
Żadnego dzwonienia, pisania, już Ci udowodnił na jakim jest poziomie, nie zniżaj się do niego!
Wiem, co czujesz, też wysyłałam eksowi jakieś błagalne smsy, żeby mi wyjaśnił dlaczego, ale miał mnie gdzieś. Sądzę, że Twój jeszcze Ci jakoś w zwrotnym dowali, więc nie warto
Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 00:02   #1847
kopamatakawa
Rozeznanie

howdoi pisz tu nie do niego! Pod ŻADNYM pozorem nie wolno Ci do niego napisać! Pisz tutaj żeby Ci ulżyło, po to jesteśmy.
Stary 2011-02-08, 00:05   #1848
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Phoce Pokaż wiadomość
Nie, nie, nie, nie, veto, nie pozwalam!
Żadnego dzwonienia, pisania, już Ci udowodnił na jakim jest poziomie, nie zniżaj się do niego!
Wiem, co czujesz, też wysyłałam eksowi jakieś błagalne smsy, żeby mi wyjaśnił dlaczego, ale miał mnie gdzieś. Sądzę, że Twój jeszcze Ci jakoś w zwrotnym dowali, więc nie warto

Ja2 23:55:36
az tak cie do niej ciagnie?
bejbe 23:56:19
o co chodzi?
bejbe 23:56:29
i tak jestem fałszywcem
Ja2 23:57:17
nie mogłes wczoraj powiedziec jak rozmawialismy,ze to koniec, cieszyłam sie ze moze uda mi sie powalczyc, naszykowałam niespodzianke na ptk a ty mi dzisiaj piszesz ze sie z nia całowałes
Ja2 23:57:31
wiec sie pytam czy az tak cie do niej ciagnie
Ja2 23:57:41
tydzien temu jeszcze mnie a dzisiaj juz ja ;/
bejbe 23:58:02
spotykam sie i tyle
bejbe 23:58:06
o co chodzi
bejbe 23:58:12

Ja2 23:58:20
co o co chodzi?
Ja2 23:58:45
nie spodziewałam sie, ze tak predko o mnie zapomnisz i juz bedziesz zabawiał sie z inną
bejbe 23:59:11
bawie sie
bejbe 23:59:13
ladne slowa
Ja2 23:59:25
a nie jest tak?
Ja2 23:59:32
to dlaczego sie z nia całowałes?
bejbe 0:00:38
czy to wazne?
Ja2 0:00:52
po prostu chciałabym wiedzieć
Ja2 0:01:00
aby sobie już całkowicie odpuscic
bejbe 0:02:02
acha
Ja2 0:02:14
powiesz mi?
bejbe 0:02:17
mhm
Ja2 0:02:25
czy tutaj jzu nie ma nic do wyjasnienia?
bejbe 0:02:28
mam sie spowiadać?
bejbe 0:02:48
...
bejbe 0:03:01
chcesz porozmawiać na inny temat?
Ja2 0:03:06
ok, przepraszam,ze pytałam. nie znałam Cie od takiej strony, nigdy nie pomyslałabym ,ze bedziesz w stanie cos takiego zrobić. nie poznaje Cię
Ja2 0:03:13
na jaki temat?
bejbe 0:03:25
ok żaden
bejbe 0:03:28
nie mam humoru
bejbe 0:03:31
ani sił
bejbe 0:03:34
caly dzien nic nie jadelm
Ja2 0:03:48
mogę zadzwonić
Ja2 0:03:50
?
bejbe 0:04:06
w celu?
bejbe 0:04:14
porozmawiac czy pretensje miec?
Ja2 0:04:27
po prostu porozmawiać
bejbe 0:04:41
za 3 minuty
bejbe 0:04:45
koncze jesc sniadanie
Stary 2011-02-08, 00:08   #1849
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Wiem ,że się ogarne za jakiś czas, ale to musi troche potrwać jednak.....On pewnie ma gdzieś moje uczucia...bardziej sie oprzejmuje nie zdanym prawkiem niz mna......ja to mam szczęscie do buraków
Nooo.. sama widzisz jaki był. Przypomniałam sobie jak ja zdawałam prawko,miał przyjechać posiedzieć ze mną, specjalnie nie poszedł do szkoły. Nie przyjechał, bo poszedł z kolegą na piwo. Nic mu nie powiedziałam, żeby nie psuć sobie dobrego humoru. Na jego zdawaniu oczywiście byłam i trzymałam go za rączkę, mógł sie mi pochwalić i przytulić jak wysiadł z auta, a ja co? Tłum gapiów widzących szczęśliwą dziewczynkę, wszyscy uśmiechnięci bo komuś sie udało, a ja szukałam wśród nich eksa. Oj troche przykro mi było.
Stary 2011-02-08, 00:09   #1850
CrazyOlcia
Rozeznanie

Cytat:
Pamiętaj że przede wszystkim on musi tego chcieć. Jak tu wcześniej któraś podała przykład "choćby giewont wstał i mieczem sie zamachnął nic z tego nie będzie". Ty możesz sobie chcieć, czekać, czekać, i czekać... a jego nic nie ruszy, on sam musi poczuć ten impuls, że to Ty byłaś tą jedyna. Najbardziej mnie smieszą tacy ludzie, którzy budzą się po miesiacu dwóch, że mieli piękną miłość i zrezygonwali z niej, i jak wcześniej mówili "nie ma szans żebyśmy byli razem, to sie na pewno nie uda", tak teraz proszą, płaszczą się i zapewniaja o stuprocentowej miłości.
Mam nadzieje,że on zatęskni.. że będąc z inną.. zda sobie sprawę.. że to było to"coś"!
Gdyby była miłość.. byśmy pewnie byli razem.. zwyciężyli wszystko!
Zamieszkali razem.. byłam skłonna do wyrzeczeń na rzecz tego, żebyśmy byli normalnie razem..
Nooo..i to cudowne dzidzi.. które miało być owocem naszej wielkiej.. miłości.. Mały Franio..

A teraz jestem sama.. a on za jakiś czas zapomni..
Dla mnie zawsze będzie wyjątkowy.. bo ten.."pierwszy".. który miałbyć jedynym..

Qrdee...mega mocno się zaangażowałam.. i naprawdę myślałam, że będziemy ze sobą.. na dobre i na złeee..
że..się nam udaaa..;(

Czas edycji: 2011-02-08 o 00:11
Stary 2011-02-08, 00:10   #1851
Phoce
Flawless

Cytat:
Ja2 23:55:36
az tak cie do niej ciagnie?
bejbe 23:56:19
o co chodzi?
bejbe 23:56:29
i tak jestem fałszywcem
Ja2 23:57:17
nie mogłes wczoraj powiedziec jak rozmawialismy,ze to koniec, cieszyłam sie ze moze uda mi sie powalczyc, naszykowałam niespodzianke na ptk a ty mi dzisiaj piszesz ze sie z nia całowałes
Ja2 23:57:31
wiec sie pytam czy az tak cie do niej ciagnie
Ja2 23:57:41
tydzien temu jeszcze mnie a dzisiaj juz ja ;/
bejbe 23:58:02
spotykam sie i tyle
bejbe 23:58:06
o co chodzi
bejbe 23:58:12

Ja2 23:58:20
co o co chodzi?
Ja2 23:58:45
nie spodziewałam sie, ze tak predko o mnie zapomnisz i juz bedziesz zabawiał sie z inną
bejbe 23:59:11
bawie sie
bejbe 23:59:13
ladne slowa
Ja2 23:59:25
a nie jest tak?
Ja2 23:59:32
to dlaczego sie z nia całowałes?
bejbe 0:00:38
czy to wazne?
Ja2 0:00:52
po prostu chciałabym wiedzieć
Ja2 0:01:00
aby sobie już całkowicie odpuscic
bejbe 0:02:02
acha
Ja2 0:02:14
powiesz mi?
bejbe 0:02:17
mhm
Ja2 0:02:25
czy tutaj jzu nie ma nic do wyjasnienia?
bejbe 0:02:28
mam sie spowiadać?
bejbe 0:02:48
...
bejbe 0:03:01
chcesz porozmawiać na inny temat?
Ja2 0:03:06
ok, przepraszam,ze pytałam. nie znałam Cie od takiej strony, nigdy nie pomyslałabym ,ze bedziesz w stanie cos takiego zrobić. nie poznaje Cię
Ja2 0:03:13
na jaki temat?
bejbe 0:03:25
ok żaden
bejbe 0:03:28
nie mam humoru
bejbe 0:03:31
ani sił
bejbe 0:03:34
caly dzien nic nie jadelm
Ja2 0:03:48
mogę zadzwonić
Ja2 0:03:50
?
bejbe 0:04:06
w celu?
bejbe 0:04:14
porozmawiac czy pretensje miec?
Ja2 0:04:27
po prostu porozmawiać
bejbe 0:04:41
za 3 minuty
bejbe 0:04:45
koncze jesc sniadanie
No i po co....? -.-
Po co dzwonić?
Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 00:10   #1852
kopamatakawa
Rozeznanie

howdoi kurde! Co Ty chcesz żeby Ci powiedział? Wkurzy się i nagada Ci debilizmów, a Ty całą noc będziesz ryczała! Na co Ci to kobieto? Przecież nie powie Ci teraz prawdy. Powie Ci wszystko żeby Ci tylko dosrać. Widzę to po tym gnojowatym pisaniu na gg jego.
Stary 2011-02-08, 00:10   #1853
watermelon
Raczkowanie

howdoi nie warto, szkoda tylko Twoich nerow
Stary 2011-02-08, 00:15   #1854
siaaaa
Zadomowienie

hodwoi, nie rozmawiaj już z nim. To palant, idiota skończony. Boże, jak on w ogóle do Ciebie pisze. Co za kretyn, no większy od mojego eksa!
Stary 2011-02-08, 00:20   #1855
kopamatakawa
Rozeznanie

howdoi widzę, że jednak zadzwoniłaś... No trudno... Pisz tutaj, damy radę razem
Stary 2011-02-08, 00:22   #1856
AguŚ87
Zakorzenienie

howdoi BOZEEEEEEE daj se siana nie dzwon wiem ze cie nerwy ponosza ale jak ochłoniesz bedziesz załowac nawet tego gg :/ on ma zwałe z ciebie ubaw nie pisz w ogole !!!!!!!! po co;/ i co ze ma inna ? widac ze to bachor! moj ex w ten sam dzien poszedł się pier**** ze swoją byłą i co ? nie odezwałam się do dzisiaj,. mam honor dume i szanuje siebie.

nie ponizaj sie, i to jeszcze przed taka osoba sie płaszczyć daj se luz

POOO COOOOO sobie to robisz. LUZ LUZ i jeszcze raz luz tacy ludzie to smieci. zrozum to w koncu.

Edytowane przez AguŚ87
Czas edycji: 2011-02-08 o 00:24
AguŚ87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 00:27   #1857
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
howdoi BOZEEEEEEE daj se siana nie dzwon wiem ze cie nerwy ponosza ale jak ochłoniesz bedziesz załowac nawet tego gg :/ on ma zwałe z ciebie ubaw nie pisz w ogole !!!!!!!! po co;/ i co ze ma inna ? widac ze to bachor! moj ex w ten sam dzien poszedł się pier**** ze swoją byłą i co ? nie odezwałam się do dzisiaj,. mam honor dume i szanuje siebie.

nie ponizaj sie, i to jeszcze przed taka osoba sie płaszczyć daj se luz

POOO COOOOO sobie to robisz. LUZ LUZ i jeszcze raz luz tacy ludzie to smieci. zrozum to w koncu.
No właśnie. SZANUJ SIĘ.

No ja w ogóle nie wiem jak on może do niej takie rzeczy pisać "o co chodzi", "bawie sie", "glodny jestem". No ku.rwa, rozwala jej życie a ten ma problem bo jeść mu sie chce. Takiemu sama bym dała w twarz.
Stary 2011-02-08, 00:30   #1858
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie. SZANUJ SIĘ.

No ja w ogóle nie wiem jak on może do niej takie rzeczy pisać "o co chodzi", "bawie sie", "glodny jestem". No ku.rwa, rozwala jej życie a ten ma problem bo jeść mu sie chce. Takiemu sama bym dała w twarz.
Wiesz co moze z czasem człowiek się uczy zeby takich olewac,. tez mi kiedys jeden ex tak reobił. Zmądrzaaaaaaaaałam ! moze dzięki temu forum tez. teraz total olewka.. grozą mi total olewka. zycie.

howdoi
ZĘBY W ŚCIANE KOMÓRKA POD PODUSZKE I NARAAAAAAAA !
przespać się z tym a nie w nerwach łapać tel i wydzwaniac..
i nie robić z siebie DESPERATKI.
będziesz potem załowac ze sie dałas tak osmieszać i ponizac, nie wolno dawac się tak traktować przez ludzi.

Edytowane przez AguŚ87
Czas edycji: 2011-02-08 o 00:32
AguŚ87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 00:30   #1859
CrazyOlcia
Rozeznanie

Brakuje mi jego pocałunków...
Tych w szyje.. z zaskoczenia..
Tego jak mnie trzymał w swoich ramionach...

Qrwaaa.. tęsknie już za nim niesamowicie..

Ja chciałam być tylko kochana.. i móc go kochać..
Qrwaaaa!!!

Czas edycji: 2011-02-08 o 00:31
Stary 2011-02-08, 00:41   #1860
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
i nie robić z siebie DESPERATKI.
Oni tylko na to czekają. Po co dawać im tą satysfakcje i zwiększać ich ego? Howdoi, on i tak NIC nie zrozumie. Możesz tłumaczyć, produkować się, płakać, prosić, błagać o chociaż pare słów wyjaśnień. A ten Ci odpowie, że je kanapkę. No kretyn.

CrazyOlcia, koniec mazania się. Ocieramy łzy i idziemy dalej.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości