|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubi± aktywno¶æ fizyczn± i chc± spaliæ zbêdne kalorie. Wejd¼, poznaj ¶wiat fitnessu i ró¿ne rodzaje aktywno¶ci fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#601 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
Dot.: Kluby Fitness w Krakowie-które polecacie???
Hej!!! Zumba jest w AZIK na Wys³ouchów
Sama siê tam na ni± wybieram
|
|
#602 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 418
|
Ile stoj± karnety w M³ynie, bo wywalili cennik ze strony, a ja ju¿ nie pamiêtam?
Studencki najlepiej, tylko na si³owniê ;p
|
|
|
|
|
#603 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 128
|
Cytat:
Open si³ownia + fitness na pewno kosztowa³ 180 z³. Dziwne, ¿e usunêli ten cennik, mam nadzieje, ¿e nie podwy¿a cen. Nie by³o mnie tam ju¿ ponad miesi±c i chcia³am znowu zacz±æ chodziæ od nastêpnego tygodnia
|
|
|
|
|
|
#604 |
|
Zadomowienie
|
By³am, zapyta³am, na si³owniê open 130 z³, po zni¿ce -10%. Drogo jak na biednego studenta, kusi 69 z³ w Platinium, ale to ju¿ na koñcu ¶wiata. Eh, nie ma idea³ów ;p
|
|
|
|
|
#605 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 128
|
Znam ten ból
Ale m³yn to pierwszy fitness jaki mi naprawdê spasowa³, no i troche ¿al mi sie przerzucaæ na co¶ innego ![]() Nie wiedzia³am, ¿e w Platinium tak tanio, w sumie za takie pieni±dze mozna by spróbowaæ
|
|
|
|
|
#606 |
|
Zadomowienie
|
Tanio, bo tylko od 12 do 17, ale mo¿na korzystaæ z si³owni, fitnessu i sauny, wiêc ostatecznie siê op³aca.
W ¶rody i pi±tki od 17-19 s± bezp³atne konsultacje z trenerem, a 17 stycznia od 17-19 bêdzie bezp³atna konsultacja dietetyczna, dowiedzia³am siê w³a¶nie. Dobra, postanowi³am, jako ¿e tanio + konsultacje to uderzam w Platinium na razie, jak ju¿ na si³owni nie bêdê niczym dziecko we mgle pomy¶lê nad M³ynem. Gdybym tylko mieszka³a bli¿ej...
|
|
|
|
|
#607 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 41
|
Karnet studencki w Platinium kosztuje teraz 79 z³
|
|
|
#608 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 12 449
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- chodzi³am do Body HIT prawie rok i by³am b. zadwolona |
|
|
|
|
|
#609 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#610 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 41
|
Raczej nie ma myd³a
|
|
|
#611 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 224
|
Witam ponownie
W zesz³ym miesi±cu otwarto nowy klub Infinity Fitness na Bosaków. Czy która¶ z Was mo¿e ju¿ tam by³a? Jakie¶ opinie?
|
|
|
|
|
#612 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 10
|
Polecam klub fitness Fit by Step. Przemi³a atmosfera i ¶wietni instruktorzy. Maj± te¿ ¶ciankê wspinaczkow±,wiêc jak kto¶ lubi siê wspinaæ to jak najbardziej.
|
|
|
|
|
#613 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 633
|
Cytat:
Witam! Planuje siê zapisaæ na zajêcia fitnessu, najlepiej te¿ trochê si³owni. Móg³by kto¶ wiêcej napisaæ na temat tego klubu (Fit By Step) przy ul. Królewskiej? |
|
|
|
|
|
#614 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 545
|
A czy ktos byl w klubie Cascada na Kobierzynskiej? Strona wyglada imponujaco...
Jutro chce sie tam wybrac z karta Multisport.....
|
|
|
|
|
#615 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 499
|
Dziewczyny, szukam jakiej¶ si³owni, w której nie bêdê nara¿ona na obrzydliwe sapanie i stêkanie za plecami. Co¶ damskiego albo przynajmniej nie obleganego przez wielkich, spoconych ABS-ów (Absolutny Brak Szyi).
Mo¿ecie mi co¶ poleciæ? Najchêtniej w centrum, ewentualnie okolice AGH albo Czy¿yny.
|
|
|
|
|
#616 |
|
Wtajemniczenie
|
A interesuj± Ciê okolice Lublañskiej, Dobrego Pasterza, M³yñskiej... ??
|
|
|
|
|
#617 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
BOREK FA£ÊCKI ew Góra Borkowska!!
Witajcie Dziewczyny! Czy która¶ z Was wie czy w pobli¿u Borku Fa³êckiego/ Góry Borkowskiej jest jaki¶ fitness/si³ownia? Dziekujê za info! pozdrawiam i mi³ego dzionka ¿yczê
|
|
|
|
|
#618 |
|
Wtajemniczenie
|
Na Wadowickiej 6 (to chyba w Buma Square) jest Le Premier
Nie znam tego klubu tak wiêc nic Ci nie powiem na jego temat...
|
|
|
|
|
#619 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 545
|
Ja tam bylam raz i wiecej mnie tam nie bedzie. Nie wiem jak z grupowymi zajeciami (niestety terminy mi nie pasuja w ogole), ale silownia beznadziejna. Tylko 2 bieznie, ktore podczas calego mojego godzinnego pobytu byly zajete; wiekszosc klubowiczow to faceci, ktorzy przygladaja sie kazdemu twojemu ruchu; nie ma zadnej porzadnej strefy stretchingowej albo na takie zwykle zajecia na macie zeby np brzuszki zrobic itp; 2 przysznicy, wychodzac z ktorych przechodzisz naga/w bieliznie/w reczniku metr drogi na widoku u wszyscych plywajacych na basenie (akurat z przysznicow jest takie przyjscie na basen bez drzwi). Moze wyolbrzymiam (bo bylam tylko raz jednak), a moze jestem zbyt rozpieszczona po rocznym czlonkowstwie w PURE, ktory teraz po odwiedzeniu kilku innych klubow (z powodu przeprowadzki) wydaje sie byc na prawde idealny....
|
|
|
|
|
#620 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 207
|
Polecam energym na Czy¿ynach. Nowy o¶rodek, zadbany, fajnie wyposa¿ony. Jest kilka orbitreków, du¿o bie¿ni, rowerki, sala do æwiczeñ brzucha i bicepsów i co¶ tam jeszcze, co mnie nie interesuje.
Fitness te¿ ok, zale¿y jakie zajêcia kto preferuje ![]() My¶lê, ¿e warto spróbowaæ. |
|
|
|
|
#621 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Dziêkujê Dziewczyny za pomoc!
|
|
|
|
|
#622 |
|
Perfumoholik z wyboru
Wiadomo¶ci: 3 761
|
dziewczyny, a jakie opinie o wellnesie, w koncu sie nie zapisalam a intryguje mnie to miejsce, jest chyba dosc tanie jak na open karnety ?
|
|
#623 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 024
|
Cytat:
Nie wiem gdzie by³a¶ pod tym prysznicem skoro chodzi³a¶ naga, bo w obu szatniach damskich s± prysznice zakryte i nic nie widaæ. Chodzê tam tylko na jogê, wiêc wiele powiedzieæ nie mogê (ach, te rymy ;p). Ale wgl±da to na niewielki, ale ok klub.
|
|
|
|
#624 |
|
Wtajemniczenie
|
Dagmara, wed³ug mnie Park Wodny nie jest tani no ale wiadomo, ¿e to kwestia "siedzenia"
Chodzi³am tam kiedy¶ ale to by³o bardzo dawno temu a aktualnej oceny nie jestem w stanie udzieliæ.W chwili obecnej chodzê do Infinity na Bosaków. Nowy klub, pisa³am o nim wcze¶niej, wed³ug mnie wszystko super urz±dzone, fajna obs³uga i klimat, niestety nadal do¶æ ma³o "klubowiczów" przez co czêsto nie odbywaj± siê zajêcia fitness (do po³udnia), na których g³ównie by mi zale¿a³o. |
|
|
|
|
#625 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 394
|
Cytat:
Chodzê do wellness, jest dosyæ fajnie - tylko zastanawiam siê, czy nie spróbowaæ czego¶ innego. Najbardziej interesuj± mnie zajêcia przed po³udniem, a w wellnesie dosyæ ma³a oferta takich. Jakie zajêcia tam polecasz?
|
|
|
|
#626 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 29
|
Witam
czy która¶ z Was korzysta³a mo¿e z "FITNES 5" przy ulicy Gromady Grudzi±¿ 5 i mo¿e cos powiedzieæ o tym miejscu??
|
|
|
|
|
#627 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 432
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#628 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 120
|
Hej dziewczyny,
czy która¶ z was chodzi na fitness do Strefy Fit na Kurdwanowie? Jest tam do¶æ tanio z tego co siê orientowa³am. Jednak sama siê nie mogê zmotywowaæ by tam i¶æ, jakby która¶ z was rozwa¿a³a to miejsce, to by³abym chêtna na wspólne zajêcia
|
|
|
|
|
#629 |
|
Wtajemniczenie
|
Przepraszam, ¿e d³ugo nie odpisywa³am ale dopad³o mnie jakie¶ wstrêtne grypsko i staram siê go pozbyæ.
Co do karnetów w Infinity to niestety nie ma czego¶ takiego jak studencki. Najtañszy jest karnet open (fitness, spinning, si³ownia, sauna) do godz. 15 - kosztuje 109 z³. Je¶li chodzi o ca³odniowy to jest kilka opcji, w zale¿no¶ci czy bierzesz tylko miesiêczny czy podpisujesz kontrakt na d³u¿ej (od 3 do 12 m-cy). Wszystkie karnety s± open, nie ma osobnego podzia³u na si³owniê czy fitness. Sophie, z porannych zajêæ podobaj± mi siê Body Ball, BPU, Step, TBC i Pilates. W sumie wiêkszo¶æ zajêæ lubiê, jedynie Zumba mi nie odpowiada (ale to nie z winy prowadz±cej a po prostu charakteru tych zajêæ, wiadomo, ró¿ne s± gusta ).Tyle, ¿e tak jak pisa³am ju¿ wcze¶niej wiele z nich siê nie odbywa przez brak chêtnych. Jest jeszcze spinning ale na nim jeszcze nigdy nie by³am. Mam nadziejê, ¿e moja odpowied¼ by³a wyczerpuj±ca, idê siê kurowaæ dalej ![]() pozdrawiam Edytowane przez Galijka Czas edycji: 2011-02-15 o 16:29 |
|
|
|
|
#630 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 432
|
Galijka- szybkiego powrotu do zdrówka
![]() Szkoda, ¿e nie maj± tañszej opcji dla studentów. ceny s± zniechêcaj±ce- dzwoni³am tam dzisiaj i miesiêczny karnet open na ca³y dzieñ kosztuje chyba 195 z³
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.

Sama siê tam na ni± wybieram 

Studencki najlepiej, tylko na si³owniê ;p

Chodzi³am tam kiedy¶ ale to by³o bardzo dawno temu a aktualnej oceny nie jestem w stanie udzieliæ.