Fitness i Si³ownia- KRAKÓW :) - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubi± aktywno¶æ fizyczn± i chc± spaliæ zbêdne kalorie. Wejd¼, poznaj ¶wiat fitnessu i ró¿ne rodzaje aktywno¶ci fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2011-01-04, 12:25   #601
alicita
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 3
Dot.: Kluby Fitness w Krakowie-które polecacie???

Hej!!! Zumba jest w AZIK na Wys³ouchów Sama siê tam na ni± wybieram
Stary 2011-01-04, 21:44   #602
eweelinaa91
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 418

Ile stoj± karnety w M³ynie, bo wywalili cennik ze strony, a ja ju¿ nie pamiêtam? Studencki najlepiej, tylko na si³owniê ;p
eweelinaa91 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-01-06, 13:06   #603
frozenstrawberries
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 128

Cytat:
Napisane przez eweelinaa91 Poka¿ wiadomo¶æ
Ile stoj± karnety w M³ynie, bo wywalili cennik ze strony, a ja ju¿ nie pamiêtam? Studencki najlepiej, tylko na si³owniê ;p
Wydaje mi siê, ¿e ok 160 z³ ale moge siê myliæ - 10% zni¿ki dla studentów.
Open si³ownia + fitness na pewno kosztowa³ 180 z³.

Dziwne, ¿e usunêli ten cennik, mam nadzieje, ¿e nie podwy¿a cen. Nie by³o mnie tam ju¿ ponad miesi±c i chcia³am znowu zacz±æ chodziæ od nastêpnego tygodnia
frozenstrawberries jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-01-07, 11:46   #604
eweelinaa91
Zadomowienie

By³am, zapyta³am, na si³owniê open 130 z³, po zni¿ce -10%. Drogo jak na biednego studenta, kusi 69 z³ w Platinium, ale to ju¿ na koñcu ¶wiata. Eh, nie ma idea³ów ;p
Stary 2011-01-07, 22:44   #605
frozenstrawberries
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 128

Znam ten ból Ale m³yn to pierwszy fitness jaki mi naprawdê spasowa³, no i troche ¿al mi sie przerzucaæ na co¶ innego

Nie wiedzia³am, ¿e w Platinium tak tanio, w sumie za takie pieni±dze mozna by spróbowaæ
frozenstrawberries jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-01-08, 12:38   #606
eweelinaa91
Zadomowienie

Tanio, bo tylko od 12 do 17, ale mo¿na korzystaæ z si³owni, fitnessu i sauny, wiêc ostatecznie siê op³aca. W ¶rody i pi±tki od 17-19 s± bezp³atne konsultacje z trenerem, a 17 stycznia od 17-19 bêdzie bezp³atna konsultacja dietetyczna, dowiedzia³am siê w³a¶nie. Dobra, postanowi³am, jako ¿e tanio + konsultacje to uderzam w Platinium na razie, jak ju¿ na si³owni nie bêdê niczym dziecko we mgle pomy¶lê nad M³ynem. Gdybym tylko mieszka³a bli¿ej...
Stary 2011-01-08, 15:42   #607
Basiek.
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 41

Karnet studencki w Platinium kosztuje teraz 79 z³
Stary 2011-01-08, 16:00   #608
201704210903
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 12 449

Cytat:
Napisane przez iceflower Poka¿ wiadomo¶æ
Poszukujê informacji i opinii o klubie Glamour na G³owackiego, czy kto¶ bêdzie w stanie pomóc? Wszelkie wpisy na ich temat s± sprzed ok. 2 lat, potrzebujê ¶wie¿szych informacji.
by³am tam jaki¶ rok temu - warunki niezbyt mi sie podoba³y, klub mie¶ci siê w jaki¶ piwnicach, nie ma szafek na rzeczy osobite, a zajecia takie sobie...

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Cytat:
Napisane przez JellyJumper Poka¿ wiadomo¶æ
a by³ kto¶ mo¿e w BodyHIT?
chodzi³am do Body HIT prawie rok i by³am b. zadwolona
201704210903 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-01-08, 18:02   #609
eweelinaa91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Basiek. Poka¿ wiadomo¶æ
Karnet studencki w Platinium kosztuje teraz 79 z³
Hm, ¿ycie. Dziêki za informacjê.

A jeszcze mam pytanie, co z prysznicem? S± tam jakie¶ myd³a? Mam ma³± torbê. ;p
Stary 2011-01-09, 15:43   #610
Basiek.
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 41

Raczej nie ma myd³a
Stary 2011-01-11, 18:09   #611
Galijka
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 224

Witam ponownie W zesz³ym miesi±cu otwarto nowy klub Infinity Fitness na Bosaków. Czy która¶ z Was mo¿e ju¿ tam by³a? Jakie¶ opinie?
Galijka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-01-19, 17:53   #612
wiola_1985
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 10

Polecam klub fitness Fit by Step. Przemi³a atmosfera i ¶wietni instruktorzy. Maj± te¿ ¶ciankê wspinaczkow±,wiêc jak kto¶ lubi siê wspinaæ to jak najbardziej.
wiola_1985 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-01-21, 18:40   #613
Seline16
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 633

Cytat:
Napisane przez wiola_1985 Poka¿ wiadomo¶æ
Polecam klub fitness Fit by Step. Przemi³a atmosfera i ¶wietni instruktorzy. Maj± te¿ ¶ciankê wspinaczkow±,wiêc jak kto¶ lubi siê wspinaæ to jak najbardziej.

Witam! Planuje siê zapisaæ na zajêcia fitnessu, najlepiej te¿ trochê si³owni. Móg³by kto¶ wiêcej napisaæ na temat tego klubu (Fit By Step) przy ul. Królewskiej?
Seline16 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-01-23, 16:21   #614
Tigressa
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 545

A czy ktos byl w klubie Cascada na Kobierzynskiej? Strona wyglada imponujaco... Jutro chce sie tam wybrac z karta Multisport.....
Tigressa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-02-04, 15:12   #615
Agemia
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 499

Dziewczyny, szukam jakiej¶ si³owni, w której nie bêdê nara¿ona na obrzydliwe sapanie i stêkanie za plecami. Co¶ damskiego albo przynajmniej nie obleganego przez wielkich, spoconych ABS-ów (Absolutny Brak Szyi). Mo¿ecie mi co¶ poleciæ? Najchêtniej w centrum, ewentualnie okolice AGH albo Czy¿yny.
Agemia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-02-06, 16:37   #616
Galijka
Wtajemniczenie

A interesuj± Ciê okolice Lublañskiej, Dobrego Pasterza, M³yñskiej... ??
Stary 2011-02-08, 09:50   #617
ivy181
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 2

BOREK FA£ÊCKI ew Góra Borkowska!!

Witajcie Dziewczyny!

Czy która¶ z Was wie czy w pobli¿u Borku Fa³êckiego/ Góry Borkowskiej jest jaki¶ fitness/si³ownia? Dziekujê za info!

pozdrawiam i mi³ego dzionka ¿yczê
ivy181 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-02-10, 18:19   #618
Galijka
Wtajemniczenie

Na Wadowickiej 6 (to chyba w Buma Square) jest Le Premier Nie znam tego klubu tak wiêc nic Ci nie powiem na jego temat...
Stary 2011-02-10, 19:24   #619
Tigressa
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 545

Cytat:
Napisane przez Galijka Poka¿ wiadomo¶æ
Na Wadowickiej 6 (to chyba w Buma Square) jest Le Premier Nie znam tego klubu tak wiêc nic Ci nie powiem na jego temat...
Ja tam bylam raz i wiecej mnie tam nie bedzie. Nie wiem jak z grupowymi zajeciami (niestety terminy mi nie pasuja w ogole), ale silownia beznadziejna. Tylko 2 bieznie, ktore podczas calego mojego godzinnego pobytu byly zajete; wiekszosc klubowiczow to faceci, ktorzy przygladaja sie kazdemu twojemu ruchu; nie ma zadnej porzadnej strefy stretchingowej albo na takie zwykle zajecia na macie zeby np brzuszki zrobic itp; 2 przysznicy, wychodzac z ktorych przechodzisz naga/w bieliznie/w reczniku metr drogi na widoku u wszyscych plywajacych na basenie (akurat z przysznicow jest takie przyjscie na basen bez drzwi). Moze wyolbrzymiam (bo bylam tylko raz jednak), a moze jestem zbyt rozpieszczona po rocznym czlonkowstwie w PURE, ktory teraz po odwiedzeniu kilku innych klubow (z powodu przeprowadzki) wydaje sie byc na prawde idealny....
Tigressa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-02-11, 14:12   #620
KolorowaJa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 207

Polecam energym na Czy¿ynach. Nowy o¶rodek, zadbany, fajnie wyposa¿ony. Jest kilka orbitreków, du¿o bie¿ni, rowerki, sala do æwiczeñ brzucha i bicepsów i co¶ tam jeszcze, co mnie nie interesuje.
Fitness te¿ ok, zale¿y jakie zajêcia kto preferuje
My¶lê, ¿e warto spróbowaæ.
KolorowaJa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-02-11, 16:06   #621
ivy181
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 2

Dziêkujê Dziewczyny za pomoc!
ivy181 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-02-12, 16:13   #622
DagmaraRose2000
Perfumoholik z wyboru

Wiadomo¶ci: 3 761

dziewczyny, a jakie opinie o wellnesie, w koncu sie nie zapisalam a intryguje mnie to miejsce, jest chyba dosc tanie jak na open karnety ?

"Don't you know there ain't no devil, there's just God when he's drunk."
DagmaraRose2000 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-02-12, 17:11   #623
Praan
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 024

Cytat:
Napisane przez Tigressa Poka¿ wiadomo¶æ
Ja tam bylam raz i wiecej mnie tam nie bedzie. Nie wiem jak z grupowymi zajeciami (niestety terminy mi nie pasuja w ogole), ale silownia beznadziejna. Tylko 2 bieznie, ktore podczas calego mojego godzinnego pobytu byly zajete; wiekszosc klubowiczow to faceci, ktorzy przygladaja sie kazdemu twojemu ruchu; nie ma zadnej porzadnej strefy stretchingowej albo na takie zwykle zajecia na macie zeby np brzuszki zrobic itp; 2 przysznicy, wychodzac z ktorych przechodzisz naga/w bieliznie/w reczniku metr drogi na widoku u wszyscych plywajacych na basenie (akurat z przysznicow jest takie przyjscie na basen bez drzwi). Moze wyolbrzymiam (bo bylam tylko raz jednak), a moze jestem zbyt rozpieszczona po rocznym czlonkowstwie w PURE, ktory teraz po odwiedzeniu kilku innych klubow (z powodu przeprowadzki) wydaje sie byc na prawde idealny....
W la Premiere sie zmieni³o, si³ownia jest teraz 2 razy wiêksza, kiedy p³ywam tam na basenie czêsto widujê kobiety.
Nie wiem gdzie by³a¶ pod tym prysznicem skoro chodzi³a¶ naga, bo w obu szatniach damskich s± prysznice zakryte i nic nie widaæ.
Chodzê tam tylko na jogê, wiêc wiele powiedzieæ nie mogê (ach, te rymy ;p). Ale wgl±da to na niewielki, ale ok klub.
Stary 2011-02-12, 21:35   #624
Galijka
Wtajemniczenie

Dagmara, wed³ug mnie Park Wodny nie jest tani no ale wiadomo, ¿e to kwestia "siedzenia" Chodzi³am tam kiedy¶ ale to by³o bardzo dawno temu a aktualnej oceny nie jestem w stanie udzieliæ.
W chwili obecnej chodzê do Infinity na Bosaków. Nowy klub, pisa³am o nim wcze¶niej, wed³ug mnie wszystko super urz±dzone, fajna obs³uga i klimat, niestety nadal do¶æ ma³o "klubowiczów" przez co czêsto nie odbywaj± siê zajêcia fitness (do po³udnia), na których g³ównie by mi zale¿a³o.
Stary 2011-02-13, 17:42   #625
Sophie86
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 394

Cytat:
Dagmara, wed³ug mnie Park Wodny nie jest tani no ale wiadomo, ¿e to kwestia "siedzenia" Chodzi³am tam kiedy¶ ale to by³o bardzo dawno temu a aktualnej oceny nie jestem w stanie udzieliæ.
W chwili obecnej chodzê do Infinity na Bosaków. Nowy klub, pisa³am o nim wcze¶niej, wed³ug mnie wszystko super urz±dzone, fajna obs³uga i klimat, niestety nadal do¶æ ma³o "klubowiczów" przez co czêsto nie odbywaj± siê zajêcia fitness (do po³udnia), na których g³ównie by mi zale¿a³o.
Galijka, a ile tam kosztuje karnet open studencki?

Chodzê do wellness, jest dosyæ fajnie - tylko zastanawiam siê, czy nie spróbowaæ czego¶ innego. Najbardziej interesuj± mnie zajêcia przed po³udniem, a w wellnesie dosyæ ma³a oferta takich. Jakie zajêcia tam polecasz?

Once I wanted to be the greatest

Sophie86 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-02-14, 15:11   #626
magaragga
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 29

Witam czy która¶ z Was korzysta³a mo¿e z "FITNES 5" przy ulicy Gromady Grudzi±¿ 5 i mo¿e cos powiedzieæ o tym miejscu??
magaragga jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-02-14, 20:42   #627
Olenia20
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 432

Cytat:
a ile kosztuje studencki karnet open w klubie Inifinity?
Olenia20 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-02-14, 22:21   #628
no one
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 120

Hej dziewczyny,

czy która¶ z was chodzi na fitness do Strefy Fit na Kurdwanowie? Jest tam do¶æ tanio z tego co siê orientowa³am. Jednak sama siê nie mogê zmotywowaæ by tam i¶æ, jakby która¶ z was rozwa¿a³a to miejsce, to by³abym chêtna na wspólne zajêcia
no one jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-02-15, 16:27   #629
Galijka
Wtajemniczenie

Przepraszam, ¿e d³ugo nie odpisywa³am ale dopad³o mnie jakie¶ wstrêtne grypsko i staram siê go pozbyæ.
Co do karnetów w Infinity to niestety nie ma czego¶ takiego jak studencki. Najtañszy jest karnet open (fitness, spinning, si³ownia, sauna) do godz. 15 - kosztuje 109 z³. Je¶li chodzi o ca³odniowy to jest kilka opcji, w zale¿no¶ci czy bierzesz tylko miesiêczny czy podpisujesz kontrakt na d³u¿ej (od 3 do 12 m-cy). Wszystkie karnety s± open, nie ma osobnego podzia³u na si³owniê czy fitness.
Sophie, z porannych zajêæ podobaj± mi siê Body Ball, BPU, Step, TBC i Pilates. W sumie wiêkszo¶æ zajêæ lubiê, jedynie Zumba mi nie odpowiada (ale to nie z winy prowadz±cej a po prostu charakteru tych zajêæ, wiadomo, ró¿ne s± gusta ).
Tyle, ¿e tak jak pisa³am ju¿ wcze¶niej wiele z nich siê nie odbywa przez brak chêtnych. Jest jeszcze spinning ale na nim jeszcze nigdy nie by³am.
Mam nadziejê, ¿e moja odpowied¼ by³a wyczerpuj±ca, idê siê kurowaæ dalej
pozdrawiam

Edytowane przez Galijka
Czas edycji: 2011-02-15 o 16:29
Stary 2011-02-15, 22:15   #630
Olenia20
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 432

Galijka- szybkiego powrotu do zdrówka
Szkoda, ¿e nie maj± tañszej opcji dla studentów. ceny s± zniechêcaj±ce- dzwoni³am tam dzisiaj i miesiêczny karnet open na ca³y dzieñ kosztuje chyba 195 z³
Olenia20 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2019-10-01 22:02:26

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.