![]() |
#2881 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
ja na jesień wyrywałam zęby w hurcie i miedzy innymi jedną ósemkę
rwanie miałam pod narkozą i ósemka mnie w ogóle nie bolała tylko dziury po innych zębach //braku ósemki w ogóle nie odczuwałam // a rwanie miałam prywatnie w gabinecie. Judi wiem że może już kiedyś pisałaś ale nie pamiętam jeśli możesz odświeżyć mi pamięć /choć nie musisz/ gdzie ty pracujesz/ co robisz/ że mówisz że charakter pracy by przeszkadzał twojej ciąży |
![]() ![]() |
![]() |
#2882 |
Zakorzenienie
|
ja niestety mam na tyle traumatyczne przeżycie z usunięciem poprzedniej ósemki, którą jak już pisałam wydłubywali mi z kości żuchwy, że muszę iść do sprawdzonego miejsca. już wolę zapłacić
![]() ![]() Kristi ja pracuję w hurtowni chemii gospodarczej i kosmetyków. Po pierwsze tylko na nocki (co od razu wyklucza pracę kobiet w ciąży), po drugie praca fizyczna. Np masz dać 12 płynów do mycia naczyń czy 5 vizirów 6 kilowych itd. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2883 |
Zakorzenienie
|
no ja od wrzesnia conajmniej raz w miesiacu bylam przeziebiona i to ostro, takze nigdy nie wiesz kiedy Cie trafi chorobsko!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Zakorzenienie
|
Heh, ja miałam wydłubywać 8 parę dni temu, ale z wiadomych przyczyn się wstrzymałam.. mam nadzieję, ze się przez najbliższy rok nie odezwie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2885 |
Zakorzenienie
|
no właśnei Sosno więc śpiszę się z remontem mej osoby
![]() ![]() Tylko ten ząb ciagle mnie męczy- by go usunąć bo w niczym nie odczuwam że go mam. No oprócz tego że ostatnio mnie ucho bolało i jak się okazało to od tej pierońskiej 8... pozatym mam wszystkie zęby w super stanie prócz 7 która psuje się od strony 8... i niedługo 7 pewnie musiałabym też usunąć... ja bym ten zabieg przekładała ile by się dało, by nie cierpieć, ale zawzięłam się i Muszę to zrobić ![]() Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2011-02-07 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2886 |
Zakorzenienie
|
jeszcze co do glupiego zus, to wqrza mnie to, ze ile osob siedzi w pracy jak jest chorym, ile razy sama nie bralam l4 bo nie bylo jak, a teraz jak jestem w ciazy i na serio nie moge pracowac, to oni mnie sprawdzaja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Zakorzenienie
|
Verona współczuję
![]() Ja sama pamietam jak w kwietniu czyli w 6 miesiącu ciąży z Tymkiem miałam takie nerwobóle pleców, pod lewą łopatką mnie tak kuło że czasem nie mogłam wytrzymać z bólu... pemiętam to doskonale bo wtedy byłam na dwóch weselach i myślałam że zdechnę po godzinie siedzenia przy stole ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2889 |
Zakorzenienie
|
ja prawie nigdy nie chorowałam od (11 lat) początku mojej zawodowej drogi
![]() serio, zazwyczaj to jakiś katar tylko mnie dopadał, na szczęście oczywiście ![]() no ale z Mikim przesiedziałam prawie od początku na L4 , więc wykosiłam chyba stu letni przydział chorobowego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2891 |
Zakorzenienie
|
ok spadam, wiecie o 7.30 mam tam byc, a o tej porze to ja normalnie jeszcze sie na 2 bok przekladam, takze dzis musze wczesniej isc spac.
ja przez 4,5 roku mojej "kariery" zawodowej mialam tylko 2mies zwolnienia na B i teraz w ciazy, a tak to jak glupia zawsze chodzilam, z grypa, temp., przeziebieniem itp....czlowiek to na prawde glupi jest |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2892 |
Zakorzenienie
|
nie tyle głupi co nie chce mu sie biegać po lekarzach , chyba nikt za tym nie przepada
i jak chce sie juz dostać do lekarza rodzinnego to numerków brak tak z marszu jakby miał lekarza w pełnym słowa tego znaczeniu rodzinnego/domowego to może inaczej by na to patrzył, byłby bardziej doleczony, nie z jakimiś przechodzonymi lekko grypami, nie osłabiał by serca, ogólnie lepszy model pracownika |
![]() ![]() |
![]() |
#2893 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() co do elmexu to widze ze z fluorem, wiec mnie oswieccie, bo mi kiedys w aptece powiedzieli ze poki dziecko połyka pastę to nie wolno z fluorem ![]() Veronka a ta ciesnia nadgarstka to tak przy okazji ciąży? moja mama miała cos takiego i operowali jej to z pol roku temu ![]() u mnie w pracy z kolei rzadko kto chodzi na L4 z tego względu ze na l4 tracimy napiwki ![]() ![]() ![]() ![]()
#2894 |
Zakorzenienie
|
piewrsza
![]() przyszøam sie przywitac i lece sie ogarnac, kurde ynowu mi sie klawiatura pryestawila
#2895 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2896 |
Zakorzenienie
|
Bryyyy...
![]() A ja mam znowu dzisiaj wolne ![]() ![]() Zaraz się biorę za porządki, też muszę wykorzystać sytuację. Wpadłam tylko żeby ustawić kolegę S. na jedną aukcję. Ale marnie to widzę bo jak nikt przez tydzień nie licytował tak się dziś sępy zleciały ![]() ![]() Maluśna, za ten brak fotek to Ci się bacik należy... wiesz o tym ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Zakorzenienie
|
hello
bylam, wrocilam. zwolnienie ofkors zasadne, dr mnie zbadala, zapytala o to co mi dolega, wymienilam wszystko co mi jest no. kazala sie polozyc na kozetce i zauwazyla, ze mam przepuchline na pepkiem. tak tez ostatnio podejrzewalam, bo mnie zaczela bolec. mam powiedziec o tym ginowi, bo to wazne przy porodzie i moze byc wskazaniem do cc. takze poszlam, zeby sprawdzili, czy nie klamie z l4, a wyszlam z jeszcze jedna diagnoza hehe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2898 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ajjj, nie bij za mocno ;> wiem, że się należy ale normalnie taka skleroza mnie nachodzi ostatnio, że szok...robiłam moją ukochaną nokią, ale niestety ma kiepski aparat ![]() ![]() a samopoczucie teraz ciut lepiej, olewam porządki domowe i mam syf ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2899 |
Zakorzenienie
|
Maluśna, dokładnie
![]() ![]() ![]() Co do spraw nocnikowych to u nas też się zdarzył taki dzień, że nie wołała. Chyba musi to naszym panienkom wejść w nawyk ![]() ![]() ![]() Dobra... odklejam się od neta i idę doprowadzić mieszkanie do porządku. Jeszcze wycieczka na pocztę mnie czeka, a na zewnątrz taka pizgawica ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2900 |
Zakorzenienie
|
Witam się i ja
![]() U nas ładnie rano świeciło słonko a teraz jakoś się pochmurno zrobiło. Piorą mi się miśki Tymka, powieszę i idziemy na spacer ![]() Dzisiaj już niestety do pracy na 19. Miłego dzionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2902 |
Zakorzenienie
|
buahahahah Cestusia
![]()
#2903 |
Zakorzenienie
|
hello
u nas ciepło i sucho z rana piękne słońce, teraz raczej pochmurnie super Veronka że wszystko ok, bo wszak jak mogło być inaczej ![]() Miki reperuje quada, mam spokój na chwilę, ale na dwór nie da sie wyciągnąć, żadne perswazje nie przemawiają mówi żebym sama poszła i mu gumę kupiła on zostanie w domku ![]() śmieci muszę jednak wynieść to jakoś musimy przynajmniej na dół zejść , będzie spacer po klatce mam pecha to wyższych szklanek , typu jakiś pokal na piwo, siłą przyciągania ziemskiego bardzo na nie działa, dziś kolejna spadła z suszarki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2904 |
Zakorzenienie
|
hej.
ja odp. aż na 1 ogłoszenie, taka posucha,że wpadam już w dóóóóóóóóół ![]() pozatym przygotowałam paczki dla wizażanek i po 13. podjadę sobie na pocztę, odbiorę torebkę i zajrzę do 2 sklepów z ciuchami. co rano u mnie zaczęło się już "mamusiu ja nie chcę iść do psiećkola. a mozie jaziębinka dziś zamknięta?" (to ost. z wielką nadzieją wypowiadane) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2906 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() a ja Ciebie za te teksty ![]() ![]() Jowisz - aż mi żal Igusi... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() też mi jej żal,bo taka aspołeczna. często jest tak,że po spaniu kiedy dzieci mają już wolny czas i bawią się czym chcą do przyjścia rodziców to wszystkie w kupie na podłodze,a tylko moja Iga na krzesełku przy stole sama i obserwuje jedynie ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2908 |
Zakorzenienie
|
nie wiem jeszcze, ale mysle ze cc nie bedzie. boli mnie to jak siedze i chodze, mloda czesto wypycha tu swoje odnoza i to poteguje bol. w pon. mam ostatnie usg, wiec zobaczymy co dr powie.
tz sie tylko smieje, ze zus wola, zeby sprawdzic czy nie symuluje i odnajduje jeszcze cos hehe |
![]() ![]() |
![]() |
#2909 |
Zakorzenienie
|
fiuu Veronko, ale w razie co cc jest git. nie bój żaby
![]() Z. dziś lepiej, tem. nie ma wcale, ale wymiata tekstami, aż mnie brzuch ze śmiechu dziś boli ![]() ![]() a ja nadal dumam nad wózkiem i wysłałam tż, żeby obejrzał te 2 i sam wybrał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.