|
|
#1261 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame część VIII
Cześć dziewczyny
Mam pytanko Czy któraś z was, co zamawiała i dostała już ten płyn marcepanowy, może mi powiedzieć jaki on jest? Czy ładny ma zapach czy śmierdzi?
|
|
|
|
#1262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1263 |
|
Raczkowanie
|
Żałuje że nie ma już takiego kremu do rąk co był rok temu chyba na walentynki
|
|
|
|
#1264 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jestem super happy
Mialam miec pake na czwartek, a przyszla dzisiaj DHLem. Zamawialam wczoraj rano, a dzis mam w domu, niezle
|
|
#1265 |
|
Raczkowanie
|
Pytam tak o ten zapach płynu bo w koleżanki z klasy katalogu zapach zwietrzał juz prawie cały i mało było go czuć, a że kocham takie słodkie specyfiki to poszłam jak to mówią za głosem serca heheheh
|
|
|
|
#1266 |
|
Raczkowanie
|
aneczka 2238 - super.
w takim razie czekam.
Edytowane przez pariolla Czas edycji: 2011-02-08 o 12:03 |
|
|
|
#1267 |
|
Raczkowanie
|
Łasiczko, zamawiałas może płyn marcepanowy?
![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- |
|
|
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, niestety nie, ale za to mam te rzeczy:
- woda Magnolia - mydelka Magnolia - kosmetyczka Flower - 3 blyszczyki Powershine: Pink, Coral, Berry - tusz Wonder Intense Black - zel do brwi GG
|
|
#1269 |
|
Raczkowanie
|
Ja swój płyn powinnam dostać w czwarteczek
U mnie w klasie zawsze taki sam rytuał, koleżanka patrycja przynosi katalog i wszystkie sie zapisujemy po kolei która bedzie go oglądac Przepraszam dziewczyny ze tyle pisze, ale nie dość ze jestem gadułą to jeszcze jak chodzi o kosmetyki to podwójną |
|
|
|
#1270 |
|
Zakorzenienie
|
Już wrzuciłam na katalogowy. Moim zdaniem ta torba Luxary to straszna tandeta... Aż mi wstyd dać ją klientce. Te rączki i na dole w rogach jest takie złote, ble...
A płyn marcepanowy pachnie tak jak w katalogu - marcepankiem. Jak dla mnie ładny, słodki zapach ![]() A do tego w paczce miałam wylany żel... Coś za często im się to ostatnio zdarza
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2011-02-08 o 12:22 |
|
|
|
#1271 |
|
Raczkowanie
|
Oj
Trudno sie mowi Ale widze ze masz te mydełka nad którymi rozmyślałam Ale 25 g to jedna czwarta normalnego mydełka chyba nie?![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Aneczka2238 dziękuje bardzo za odpowiedź ![]() P.S masz racje ta torba nie jest ładna |
|
|
|
#1272 |
|
Zakorzenienie
|
plyn marcepanowy ma sliczny zapach
|
|
|
|
#1273 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1274 |
|
Raczkowanie
|
Hehehehehe dziewczyny tak sie zastanawiam, czy ja tu pasuje do tej strony bo wy macie juz chyba po 20 lat nie? Ja jestem tu nowa aż od dzis hahahaha mam 15 lat i na imię Daria
![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Tobie Garfield też dziekuje za odpowiedz |
|
|
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=dominikowaa;2493681 7]Oj
Trudno sie mowi Ale widze ze masz te mydełka nad którymi rozmyślałam Ale 25 g to jedna czwarta normalnego mydełka chyba nie?![]() Mydelka sa male, ale za to bardzo ladnie opakowane, no i pachna tymi perfumami Magnolia Lubie takie gadzety
|
|
#1276 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie dostałam sms, że przyjedzie dziś do mnie paczka. Więc z niecierpliwością na nią czekam
|
|
|
|
#1277 |
|
Zadomowienie
|
A mi przed chwilką przyszła druga paczka którą zamówiłam pózniej a ta pierwsza jeszcze nie wyszła..jestem zaskoczona
|
#1278 |
|
Raczkowanie
|
No napewno mydełka muszą ładnie pachnieć
I kąpiel staje sie przyjemniejsza![]() Anultek a ty co ciekawego zamawiałas jesli oczywiście moge wiedzieć? ![]()
|
|
|
|
#1279 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję za zdjęcia torebki. mojej mamie się spodobała,i chciała ją sobie zamówić ale spróbuję ją odwieść od tego pomysłu.
|
|
#1280 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A więc z nowości to: - błyszczyk Soft Coral; - tusz Wonder; -bransoletka Charity; - stokrotkowy zestaw; - kilka produktów z Oriflame Disney dla dziewczynek; - płyn marcepanowy; I to by było na tyle. Aha no i mam pytanie do konsultantów potrzebuje dobrego kremu nawilżającego do swojej skóry mieszanej i wrażliwej jednocześnie, a wiek to 22 lata. Może byście mi jakiś konkretny produkt polecili. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#1281 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1282 |
|
Zadomowienie
|
a mozesz napisac jak z tuszem???? czy faktycznie daje obiecany efekt mega czarny????
|
#1283 |
|
Raczkowanie
|
Ooooooo Anultek zamówiła płyn marcepanowy;D Ja właśnie na niego czekam
Nie jestem konsultantką jak wy, ale interesuje sie Oriflamem jak wy i może kiedyś zdecyduje sie byc konsultantką![]()
|
|
|
|
#1284 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dostałam obie paczki. Niestety w paczce brakuje zestawu pędzli z PW
|
#1285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kobity, spokojnie...niecierpliwe babska ![]() Jutro rano sie nim wymaluje, to zdam relacje
|
|
|
#1286 |
|
Raczkowanie
|
Zobacze co jutro w paczce przyjdzie ale takie zamawianie o 6 rano to nie wiem jak Wam ale dla mnie to prawie jak przez sen i potem nie jestem świadoma wielu rzeczy np co było a co nie i w ogóle nie myśle chyba logicznie o tej godzinie
![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Li O a na fakturze sa pedzle tylko w paczce nie ma?? Bo u mnie na fakturze są sprawdzałam więc niech tylko ich nie będzie ...
"Na zakręcie jestem życia Taki przyszedł czas Jutro też jest dzień Tak pociesza każdy mnie Mówią- nie daj się, trzeba dzielnie trzymać się Trzeba zacząć od początku, trzeba zamknąć drzwi" [ori_bas]478720[/ori_bas] [ori_ivo]478720[/ori_ivo] |
|
|
|
#1287 |
|
Raczkowanie
|
Hehehehe dziewczyny ale sie ciesze
Te kremy co beda po 4.50 to ja dwa razy zamawialam pomaranczowy i dwa razy byl w brakach Ale teraz juz chyba nie zamowie;D Jakby byl w tym katalogu ten Full Moon krem to zamowie![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- My zdecydowanie jestesmy niecierpliwe babska ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Jest,jest,jest,jest!:jupi : Znowu bedzie płyn marcepanowy w kolejnym katalogu Zamowie drugą buteleczkę
|
|
|
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj zamówiłam torbę Camelia, ale jak tylko ją dostałam to od razu zwróciłam. JAKOŚ tak słabo zrobiona ;/ Ładny wzór, ale materiał w-g mnie badziewny i te cienkie rączki
a taka fajna się wydawała na wiosnę
|
|
|
|
#1289 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy ja dobrze widzę, czy w 4K nie będzie tej serii Full Moon?
![]()
|
|
|
|
#1290 |
|
Raczkowanie
|
Druga paczka już wysłana
Plan na 2 miesiące: - dbam o włoski, paznokcie i przede wszystkim o cerę! - zdrowo się odżywiam, - łykam witaminy, - uczę się niemieckiego - opalam się (rozsądnie!) - piję dużo wody. 30.06.2011- nowy kolor włosów ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:36.

Mam pytanko
Czy któraś z was, co zamawiała i dostała już ten płyn marcepanowy, może mi powiedzieć jaki on jest? Czy ładny ma zapach czy śmierdzi?

Trudno sie mowi

a taka fajna się wydawała na wiosnę