|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV
Cytat:
mnie interesowało właśnie to czy objawy widziałaś już podczas przyzwyczajania do glutenu czy dopiero po ekspozycji no i jakie to były obiawy dlatego dziękuję za informacje bo wiesz no w ksiażkach jedno a w życiu drugie.. nie byłam pewna czy coś już można zaobserwować wcześniej czy mimo ekspansji wszytko wychodzi później.. no i jakie obiawy przeważają bo wiesz no pełno tego jest... a tak naprawdę wszytko moze być z czegoś innegono i współczuję jeśli okaże się że to wina i glutenu i laktozy aczkolwiek mam nadzieję że nie i skończy się tylko na strachu...
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-02-08 o 13:19 |
|
|
|
|
#1682 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV
no właśnie dopiero później jak miał 11 miesięcy , wcześniej nic nie zauważyłam ,ale wcześniej były to małe dawki i może organizm tak nie zareagował ostro, jak przy dawce większej i zaczął się odwadniać bo go męczyly biegunki, strasznie płakał bo go brzuszek bolał no i te bąki bardzo dużo teraz tez go męczą, ma mleko bebilon pepti więc napewno nie to a teraz czasami mi robi biegunki i wtedy wiem mniej więcej od czego bo jak mu coś podam z glutenem to zaraz go czyści odrazu , ale muszę próbować cały czas małe bo małe dawki ale trzeba musze być pewna że to od tego
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#1683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ona chyba myślała że pracę dostała to jej przedłużą a niczym się nie wykazała tylko szybkością wchodzenia na nk ale siara robiłam teraz babeczki z konfiturą i zapomniałam dać oleju zauważyłam to jak już do foremek wylałam że w kubku z miarką olej został teraz pieką się bułeczki a później biorę się za obiad i kiełkownicę ale babeczki zjadliwe różnicę widzę tylko w wyglądzie że nie popękały jak na opakowaniu co sądzicie o tym http://allegro.pl/niezwykla-soczysta...440381838.html myślałam na balkon kupić
09.04.2012 córa 19.04.2017 31.01.2018 06.02.2019 Kropek Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2011-02-08 o 13:53 |
|
|
|
|
#1684 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Baw się dobrze na kursie ![]() Cytat:
|
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
chodziło mi że po studiach ale uprawnienia pedagogiczne dalej trzeba będzie mieć
bo teraz można być technikiem bhp i wszystkie te osoby muszą iść na studia
09.04.2012 córa 19.04.2017 31.01.2018 06.02.2019 Kropek Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2011-02-08 o 14:25 |
|
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
U nas w pacy też nigdy nie brało się l4, zresztą u nas jest to tak sprytnie rozwiązane, ze większość ma umowy agencyjne, tzn. mają działalności, a wtedy kodeks pracy nie obowiązuje.
a to taka wspaniała, ogólnopolska firma![]() Zamówiłam sobie ciążowe biodrówki na all, ale nie wypał, bo nie są za wygodne, już wole takie z golfikiem
|
|
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki przyleciałam
![]() no iiiii Natusia jest dalej kobitką waży ok 2600 +/-400, obróciła sie juz głowka w dół (tylko zapomniałam zapytac czy moze sie kopyrtnąć spowrotem no ale w piątek juz nie zapomne ) serduszko bije prawidłowo, kitke ma około 7 cm![]() i niestety zdjecia wam nie pokaze bo sie tak ułozyła ze buzią patrzy w moje pośladki... tez ma widok...plecki idą wdłóż mojego lewego boku beztóż mnie tak leje raczkami nózkami po prawym boku ![]() wiec mam zdiecie tylko oczka i kawałka noska iiiiiii dówód na otwierdzenie ze dalej kobitka ale tez takie marniutkie bo takie szarawe i nie widac nic na nim ![]() ah i moja lekarka jak mnie zobaczyła na kozetce to mowi ło jeeeeee a kiedy cie tak wypchneło bo przeciez nie miałas takiego duzego brzucha wiec jej mowie ze chyba miałam a ona mi mowi ze miałam ale nei taki do przodu wypchnięty i ze super to wygląda a ja jej nooo jak slonik wygladam a ona mi conajwyżej pszczółka maja!!! i jakos mi sie tak miło zrobiłoa i o Natusi mowiła cały czas królewna ![]() ide nadrabiac
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2011-02-08 o 14:32 |
|
|
|
#1688 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Martuś w moim LO najlepszy był Pan z Przysposobienia Obronnego, ten to dopiero robił sprawdziany, trzeba było pisać maksymalnie ile się da, a on nawet tego nie czytał, raz chłopcy chcieli sprawdzić czy faktycznie tak jest i napisali w środku pracy modlitwy z drogi do nieba, dostali piątki bo facet przeczytał 1 stronę, zerknął ile tego jest i tak wystawiał oceny wogóle to ja miałam samych dziwnych nauczycieli, ale teraz mam co wspominać, można by prace lic na ten temat napisać![]() śliweńka ale bym zjadła takie świeże truskawki Anika super że z Natką ok, mała już sie szykuje powoli do wyjścia!
Dawidek 18.10.2012 57cm i 3340g szczęścia Nasz Ślub 30.05.2009 Edytowane przez mona_ja Czas edycji: 2011-02-08 o 14:35 |
|
|
|
|
#1689 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A duży już masz brzunio?A oto nasza pralka, właśnie studiuję instrukcję obsługi ![]() http://www.electro.pl/produkt-CANDY_...-65996,76.html |
|||
|
|
|
#1690 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosi brzuch mam duży, ale ciągle bardziej tłuszczowy niż ciążowy
![]() W sumie chodze jeszcze w swoich spodniach, ale juz ciasnawo mi jak siedze. Po domku mam dresik z golfikiem. |
|
|
|
#1691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam być królikiem doświadczalnym ktosia to jest slim wersja? pamiętaj klamry na bębnie wymontować!!!!!!!! scio tak jak Ci pisałam u nas zapewne też będą do tego dążyć
09.04.2012 córa 19.04.2017 31.01.2018 06.02.2019 Kropek Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2011-02-08 o 14:42 |
|
|
|
|
#1692 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W "normalnych" spodniach szybko przestałam chodzić, bo przez to chudnięcie zaczęły mi spadać, a pasek mnie bardzo uwierał. A w ogóle to mogłabyś wkleić zdjęcie brzucholka (choć może się nie będę odzywać za głośno, bo sama obiecałam swoje wstawić )---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
![]() Mówisz o tych klamrach z tyłu? |
||
|
|
|
#1693 |
|
Wtajemniczenie
|
śliweńka jak urosną to przyjade skosztować
Ktosia, Scio poprosze fotki brzucholków, ale już! Ktosia fajna pralka i nieduża, nie wiem jak ta firma bo nikt ze znajomych nie ma, mam nadzieję że bedziesz zadowolona.
|
#1694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obiecuję, ze dziś naładuję baterie do aparatu i najdalej jutro wkleję zdjęcie ![]() I ja też mam nadzieję, ze będę zadowolona z pralki Teściowa ma Candy (ale inny model) od wielu lat i bardzo sobie chwali. Poza tym czytałam sporo pozytywnych opinii o niej, także jestem dobrej myśli
|
|
|
|
|
#1695 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Aniu, masz super Panią Doktor, zauważa zmiany u Ciebie i jeszcze w taki naturalny sposób potrafi Ci poprawić humor. Ekstra! i królewna.... jak ładnie! Cytat:
![]() Ktosia a właśnie ktoś nam tu fotkę obiecał i co? Fotki z tego co pamiętaj nie było...
|
|
#1696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i pewnie cie nei duzo natniemy wiec ja pytam jak ładne a ona nooo masz bardzo plastyczna skórę i jak znam zycie bedzie dobrzea jeśli już cie ładnie pozszywamy to i maz bedzie zadowolony i tobie bedzie lepiej bo nie bedziesz miała problemów z trzymaniem moczu i babskimi przypadłościami
|
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tylko pojawi się ciążowy brzuch to na pewno wkleje, na razie nie będę Was straszyć moim tłuszczem
|
|
|
|
#1698 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Skoro teściowa nie ma z nią problemów to myślę że wam długo posłuży.
|
|
#1699 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Cytat:
Dziękuję |
|||
|
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dziś wiatr....
Sliweńka i jakie kiełki siejesz?? Anika gratulacje ![]() Jutro mam radę ped i o 17.00 wywiadówkę, więc liczę na kciuki (wiecie o co chodzi
Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2011-02-08 o 16:38 |
|
|
|
#1701 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
masakra i to takie, ze ledwo glowke 3maja ![]() a my wczoiraj na usg bylismy malutka rosnie zaslonila miedzy nozkami caly sprzet, wiec nadal 3mamy sie, ze nic tam nie wyroslo wazy juz 1150g glowke ma nad moim pepkiem, troche po prawej stronie, nozki po lewej a dole i tam tez mnie najwiecej gigla i kopie u mnie wszystko okej ozamykane na 4 spusty, i nie mam rwy kulszowej tylko ucisk na miednice ![]() odpoczywac i jeszze raz duzo odpoczywac a kobieta w ciazy odpoczywa TYLKO I WYLACZNIE lezac na lewym boku ![]() i przez 3manie mojej diety (odmawialam sobie wielu rzeczy, prawie wszystkiego) przytylam az 1 kg gin mnie pochwalil ![]() kolejna wizyta 23 lutego teraz tak co 2,5 tygodnia juz bedziemy chodzic u nas remont skonczony, trwal az 2 dni dzisiaj przywiezli lozko sypalniane, stoliczki i wczoraj odebralismy wozek takze dzieje sie u nas duzo ale przez moj ucisk nie moge chodzic, strasznie kuleje, wiec godzina w miescie i mam koniec ![]() jak ja wszystko reszte pokupuje to ja nie wiem |
||
|
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś super, że z małą wszystko dobrze.
Dziś się mnie uczeń pyta "proszę Pani, ma pani naszą klasę" a ja, że wczoraj usunęłam a tu połowa klasy "uuuu i nie zdążyliśmy zobaczyć Pani zdjęć"
|
|
|
|
#1703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak słodko
|
|
#1704 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
we walentynki chodzimy do pizzeri i jedną mamy ulubioną zawsze podczas pobytu tam wspominamy poprzednie wizyty Cytat:
![]() Ciekawy temat tej pracy mgr kiedyś nawet się nad tym zastawiałam jak to wygląda? czy w takich ośrodkach specjalnych Ci ludzi mają na "to" pozwolenie? Cytat:
![]() miła ta lekarka |
|||
|
|
|
#1705 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a ona zakłada z tego co piszesz, że choć minimalne to na pewno będzie... a przecież nie musi...Cytat:
pokaż ciotkom zamek księcia/księżniczki ![]() Cytat:
Jaki wózek kupiliście? ![]() Imię już macie wybrane? bo nie pamiętam? Cytat:
A tak swoją drogą ta fryzjerka co u niej wczoraj byłam jest w siódmym miesiącu ciąży a nadal pracuje i mówi, że czuje się doskonale i chce pociągnąć do końca marca, a termin ma na maj jak dla mnie to wow
|
|||||
|
|
|
#1706 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedys przyleciał haje mi robi że pralka mu lata po całej łazience a klamr nie ściągnął Cytat:
Cytat:
Cytat:
teraz co mam jakoś płukać ileś razy dziennie to czy co?? Cytat:
wszyscy zapewne chcieli cie już zaprosić
|
|
#1707 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wozek mamy emjot "treeco" jak tz porobi fotki to wtawie imie na 90 % Aleksandra |
||
|
|
|
#1708 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co do fryzjerki, to z jednej strony faktycznie wow, ale z drugiej to będzie potem żałować takiej decyzji. Moja szwagierka też tak zrobiła, ze odeszła dopiero miesiąc przed porodem i do teraz mówi, ze to głupota, bo nie zdążyła odpocząć. ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Cytat:
A klamry ściągnęliśmy zaraz po odpakowaniu pralki
|
|||
|
|
|
#1709 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ślicznie Cytat:
|
||
|
|
|
#1710 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.

dlatego dziękuję za informacje bo wiesz no w ksiażkach jedno a w życiu drugie.. nie byłam pewna czy coś już można zaobserwować wcześniej czy mimo ekspansji wszytko wychodzi później.. no i jakie obiawy przeważają bo wiesz no pełno tego jest... a tak naprawdę wszytko moze być z czegoś innego
teraz pieką się bułeczki a później biorę się za obiad i kiełkownicę 

a to taka wspaniała, ogólnopolska firma

:p