|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: obóz 2011 - Hiszpania <3
no i właśnie moje plany legły w gruzach bo nie ma wyjazdu ze szczecina ;//
|
|
|
|
#2222 |
|
Raczkowanie
|
o kurde ;/;/ szkoda ;x
|
|
|
|
#2223 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Rzeczywiście, na obozie jest jeszcze obiad, czyli wychodzi na to, że śniadanie ok.8, obiad ok. 13.30 i kolacja o 19.
|
|
#2224 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Hiszpania - Lloret de Mar: obozy - wątek zbiorczy; część IV
Ja osobiście najbardziej cenię Funclub xD:P
Oferta ciekawa, i zawsze realizowana tak jak jest napisane. Ogólnie w miare lajtowa opieka, a "normalne" ceny xD:P |
|
|
|
#2225 |
|
Przyczajenie
|
Wybiera się ktoś na wycieczkę z FunClubu Hiszpania + Paryż + Wenecja oczywiście Lloret de Mar
Termin w wakacje jest właściwie tylko jeden 29.06.2011 - 11.07.2011 . http://www.funclub.pl/oferty/wzhotel...html?label=383 Lub samo Copacabana http://www.funclub.pl/oferty/hiszpan...lato_2210.html ?? Ja bym preferował opcję pierwszą xd |
|
|
|
#2226 |
|
Przyczajenie
|
Zachęciłyście mnie do Lloret de mar.
Mam pytanie kto się wybiera na wycieczkę Hiszpania/Paryż/Wenecja ? http://www.funclub.pl/oferty/wzhotel...lato_2269.html Ewentualnie sam "wypoczynek" http://www.funclub.pl/oferty/hiszpan...html?label=383Chociaż jakbym miał jechać to preferuje opcję pierwszą xd |
|
|
|
#2227 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam takie dość specyficzne pytanie.. Czym ktoś kto był w Lloret jest zawiedziony? Z tego co tutaj wyczytałem, to przynajmniej pod względem opiekunów wszyscy mieli spoko, typu totalna samowolka bez żadnych zakazów...
|
|
|
|
#2228 |
|
Przyczajenie
|
hej
![]() Mam 14 lat i chciałabym pojechać na kolonie do hiszpani znacie jakieś fajne miejsca ? |
|
|
|
#2229 |
|
Raczkowanie
|
laza, poważnie zamykali hotel? nie ma mowy o nocnych wyjściach?
|
|
|
|
#2230 |
|
Raczkowanie
|
ja też jadę ;D
|
#2231 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
szkoda zmarnowanego czasu. Za dwa lata możesz pojechać.. wcześniej lepiej jedź do Bułgarii albo Grecji.. tam 12nastolatki na dyskoteki już wpuszczają
|
|
|
|
|
#2232 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A orientujesz się może co było na obiadach? Bo na kolacji były takie obiadowe rzeczy, więc nie wiem co oni na obiady podawali Chyba że też frytki, w takim razie już rozumiem czemu ludzie z obozu mieli ich dość bardziej niż ja
|
|
|
|
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
no niestety tak było w zeszłym roku przynajmniej =/ do 24 otwarty hotel po 24 zamykany także ani nikt nie wyszedł ani nie wszedł no i ok 3 w nocy wchodzili tylko ludzie z dyskoteki i ponownie był zamykany... jedyne co to że mogliśmy spać gdzie się chciałoi wgl nie musiliśmy iśc spać mogliśmy przez cala noc siedziec u kogos z innego piętra, tak samo lipa z dyskotekami bo bylismy do 2.30. raz do 4 a ludzie z innych hoteli do bialego rana ;<
|
|
#2234 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kontakt mieliśmy bo jadąc do Hiszpanii poznaliśmy się i później na baletach się trzymaliśmy razem, chodziliśmy do nich na basen albo na plaże na drinki. W Lloret jest fuuuuuuuuul dyskotek także nie mogę ci polecić jeszcze jakiś, bo w sumie do nich nie chodziłam. Tropics mi wystarczył, jedynie co nie polecam ZOO, bo tam same naćpane dzieciaki latały ;/ Hotel był zamykany w nocy, ale przy kluczach od pokoju były klucze od głównego wejścia, także zero problemów. Jak to nie ma wyjazdu ze Szczecina? Przecież ja jestem ze Szczecina i w tamtym roku normalnie wyjeżdżałam ze Szczee. Ale pisałaś do nich, albo dzwoniłaś czy widziałaś na stronie internetowej?
|
|
#2235 |
|
Raczkowanie
|
Polecicie mi jakieś biuro, gdzie można dobrze zaimprezować?:P Chodzi mi o Bułgarię
ma ktoś jakieś ciekawe doświadczenie? Bo już któryś dzień szukam czegoś ciekawego i dalej nie mogę się w 100% zdecydowac Co myślicie o Beatur? Czy może jakieś inne? )
|
|
|
|
#2236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko się stawić na zbiórkę o 10.30 i powiedzieć czy ktoś chce iść na plaże czy co. Pozwalali chodzić na dyskoteki 12 latką. Ogólnie pełen luz
|
|
#2237 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki bardzo
a opiekunowie młodzi? same chodziłyście na dyskoteki?
|
|
|
|
#2238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My nie chciałyśmy iść raz na dyskotekę nie pamiętam już nazwy clubu to zaprowadziły nas do innego miały przyjść po nas owo o 4 i zapomniały. Zresztą mieszkałyśmy na samym parterze także zwiewałyśmy w nocy przez balkon i nikt nie sprawdzał pokoi. Hotel mieliśmy z wyżywieniem al inclusive , mieliśmy różowe opaski więc nie mogłyśmy same brać alkoholu ale poznałyśmy tyle wiary Niemców itp. także codziennie byłyśmy zaopatrzone
|
|
#2239 |
|
Raczkowanie
|
greenaurie, a Mas był zamykany na noc?
I do ludzi, którzy byli w Masie/Juan Ramonie, kazali Wam chodzić na śniadania? czy jak ktoś chciał to nie musiał iść? Aa Endorfinaa, mówisz, że mieliście klucze? czyli na lajcie można było wyjść se z hotelu w nocy? laza, Ty nie miałaś takich kluczy? Kurna sory, że Was tak męcze pytaniami, ale chcę mieć pewność, bo bez nocnych bibek się nie obejdzie, a jak nie będę mogła wyjść w nocy z hotelu to słabo. Edytowane przez monqes Czas edycji: 2011-02-07 o 19:44 |
|
|
|
#2240 |
|
Raczkowanie
|
o kurcze, lipa z tymi opaskami :P a nie da rady sciągnąc?;>
|
|
|
|
#2241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2242 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki wielkie za inf!
|
|
|
|
#2243 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma za co : D Ty byłas w zeszłym roku w Bułgarii ze Steji c'nie? bo ja tam się chyba w tym roku wybieram ; p znalazłam ofertę all inclusive tylko na wakacje bede miała 17,5 lat i nie wiem czy będę mogła tam korzystać z barku, darmowe drinki i te sprawy ; p wiesz może jak to z tym jest?
|
|
#2244 |
|
Raczkowanie
|
No, byłam, byłam, dalej mnie kusi Bułgaria, ale zastanawiam się czy jechać do Lloret w tym roku ; p O nie, z tym to Ci nie pomogę, nie mam pojęcia.
|
|
|
|
#2245 |
|
Zakorzenienie
|
no trudno ; d ja do Lloret mam zamiar wrócić za rok ale to już na wczasy : D
|
|
#2246 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie ze śniadaniem było tak, że jak ktoś nie chciał to nie szedł bo opiekunowie wiedzieli, że mieliśmy czasami takiego kaca, że nie mogliśmy się zwlec z łóżka... Czyli wszystko tak naprawdę zależy od opiekunów, nie od samego biura podróży...
|
|
#2247 |
|
Raczkowanie
|
Nawet nie wiecie dziewczyny jak Wam zazdroszczę,że jedziecie do Lloret w tym roku!!
Tak mi się właśnie zebrało na wspomnienia o Lloret. Ja w tym roku być może gdzieś pojadę,ale raczej nie będzie to Lloret,bo wiadomo kosztuje to duużo.. Wiem tylko jedno! Nigdy nie pojechałabym już więcej na obóz,a szczególnie do Lloret! Za duzo ograniczeń ! Tylko na wczasy W Lloret jest tyle miejsc i rzeczy do robienia,które będąc na obozie się niestety przegapia
Edytowane przez olka1183 Czas edycji: 2011-02-09 o 18:51 |
|
|
|
#2248 |
|
Przyczajenie
|
a wie ktoś może, czy Copacabana była zamykana na noc?
nie było żadnych problemów z wyjściem?
|
#2249 |
|
Przyczajenie
|
hej, ja i moja przyjaciółka wybieramy się z FC do Lloret
hotel Mas/Juan... może by ktoś też jechał tak koniec lipca początek sierpnia ;D ? trzeba by dobrrrąą ekipe zeebraaać ! ;DD |
|
|
|
#2250 |
|
Zakorzenienie
|
masz linka?
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.

Generalnie w hotelu się spędza mało czasu :P Jedzenie jest podawane w hotelu Florida i powiem, że zależy jak dla kogo. Ja jestem wybredna jeśli chodzi o jedzenie, a dużo rzeczy mi tam smakowało i dało się przeżyć

Wiem tylko jedno! Nigdy nie pojechałabym już więcej na obóz,a szczególnie do Lloret! Za duzo ograniczeń ! Tylko na wczasy
W Lloret jest tyle miejsc i rzeczy do robienia,które będąc na obozie się niestety przegapia
nie było żadnych problemów z wyjściem?