|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(
Ogólnie czuje ze mam niemoc :/ Znowu!
Siedziałam na przystanku i... poryczałam sie, bo doszłam do wniosku, że ten nowy nie uleczy mojego złamanego serca, że dalej kocham eksa I tu jak na złość... EKS! Podszedł do mnie i mnie objął, zapytał czemu płacze, wytrał łzy i powiedział, że możemy sie gdzieś przejść, bo jeszcze chwila do autobusu... Ja, na to, że no dobra... I poszliśmy, a on mnie dorwał za jakąś kamienicą, przytulił i zapytał, co sie ze mna dzieje, że jakaś dziwna jestem i wogóle, czy ten "mój nowy z zawodówy" ( ) coś mi zrobił... A ja, że nie... I on zaczał sie pytać o niego, na co odpowiedziałam (ech, sama nie wiem dlaczego Ale ten koleś ma chyba nadzieje, bo ciągle pisze i dzwoni i wczoraj nawet powiedział, że jak bede chciała sie spotkać, to żebym napisała, bo on bardzo chętnie... :/ A ja mu musze powiedzieć, że sajonara, bo tylko się truje :/ |
|
|
|
#2012 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
:/ masakra... A do mnie w czwartek przyjeżdża snowboardzista. Chce mnie oficjalnie zaprosić na te połowinki. Dziwne to trochę dla mnie ![]() mam nadzieje, że nie chce się pochwalić przed kolegami czy mnie wykorzystać ... Nie wiem już sama co o tym myśleć. |
|
|
|
|
#2013 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie są leki uspokajające lub antydepresyjne bez recepty?
Myślicie, że to dobry pomysł wspomóc się takim czymś? ..
|
#2014 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I koleżanka robi za tydz. urodziny i mam koniecznie być! Ech... ![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
Ja jem labofarm. Valerin jest też bez recepty. Czy warto, nie wiem... Mi tam pomagają. Zjedzmniebejbe , a co sie dzieje? |
||
|
|
|
#2015 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szczerze ? Nie chciałabym pocieszenia w osobie jakiegoś faceta ( chyba, że Go znam, jest moim dobrym kolegą, przyjacielem, któremu mogę wszystko powiedzieć ) nie chciałabym aby sobie robił nadzieję czy coś ... |
|
|
|
|
#2016 |
|
Zakorzenienie
|
Na stronie 64 jest wszystko opisane. Ogólnie to do Was wracam.
Chcę kupić coś na uspokojenie. Mimo że tera człowiek jest bardziej świadomy tego wszystkiego - wiem że będzie ciężko..
|
#2017 |
|
Zadomowienie
|
Ilony nie ma drugi dzień, więc chyba z naszego spotkania w piątek nici... ;/
|
|
|
|
#2018 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
.
|
||
|
|
|
#2019 |
|
Zadomowienie
|
Ale jestem głupia, jak jeszcze walczyłam o Niego wymyśliłam sobie coś na Walentynki, chciałam jechać rano do Wrocławia, zadzwonić aby wyszedł z domu iii iiii planowałam takie coś zrobić ( wysyłałam już link:p )
http://www.youtube.com/watch?v=QA8DMHkY2hA |
|
|
|
#2020 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio wrzuciłam na forum tego demota o walentynkach
![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Zrobiłam 20km na rowerku stacjonarnym, jeszcze brzuszki i fajne ćwiczonka z neta przede mną . Stwierdzam, że nic nie działa tak wspaniale na moją psychikę jak wysiłek fizyczny
|
|
|
|
#2021 | |||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Mi pomagają preparaty z walerianą, ale nie powinno się ich długo stosować. Cytat:
Nie twierdzę, że on ją chce zdradzić, ale może nie zdaje sobie sprawy z tego, że tamta może sobie robić nadzieje.Cytat:
Link dobry Mam nadzieję, że to nie aluzja do Ciebie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że nie będzie, bo wiem, że z kasą jest krucho zarówno u Niego jak i u mnie. Mam nadzieję, że nie będzie
|
|
|
|
|
#2023 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale niczego bym nie łykała..bo.. to się potem może "zemścić"...
|
|
|
#2024 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale niestety w takim ogniu to można się w popiół obrócić.Cytat:
![]() ___ Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A sobie musisz dać czas na wyleczenie roztrzęsionych emocji. Przejdziesz ten najgorszy okres, to wygrasz. Nie poddaj się po prostu. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Przecież nie musicie się od razu zakochiwać ![]() Cytat:
|
|||||||||||
|
|
|
#2025 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co robisz aby zrzucić zbędne kilogramy ?Ja od 2 tygodni nie jem po 18 i nie jem słodkiego i schudłam 2 kg :p |
|
|
|
|
#2026 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wiesz, nie jest tak, że mam mu płakać w rękaw, tylko, że poznać itp. Cytat:
I jakoś nie wierze w jego szczerość, że niby czuje sie odpowiedzialny... Może przy swojej "szajce" doradców gra kozaka...
|
||
|
|
|
#2027 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
lily - kutwa, weź kobieto przestań tak dopieszczać ego swojego eksa, bo to już się wkurzające robi
![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Ogień, ogień...na kochanka by był idealny, na przyjaciela też...na towarzysza mojego życia niestety, jak owo życie pokazało, się nie nadaje. Może za ileś lat, jak już oboje będziemy stonowani i w słusznym wieku, każde z odchowannymi dziećmi, po rozwodach, to do siebie wrócimy wcześniej nie planuję on też nie
|
|
|
#2028 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hmmm to , że nagle nie mam faceta i już dawni kumple się odzywają i On... Może przesadzam, panikuję, pójdę z Nim , powiedziałam już to byłemu jak pisaliśmy na gg wczoraj to była cisza przez 5 min. ale kij z nim. też należy mi się coś od życia. Jakaś chwila przyjemności. |
|
|
|
|
#2029 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam pytanie...
Pisałam przez dosyć długi czas z chłopakiem o którym de facto tu pisałam ![]() Przysłowiowy "góral"... No i w sumie było wszystko ok,chłopak achował i ochował,powiedział,ze spotkamy sie po mojej sesji... I choć bym nie wiem co zrobiła nie chce przełożyć spotkania... Zero wiadomości od paru dni i nie wiem czy zapracowany czy co ![]() Ale cały czas mnie podgląda na portalu wiec nie wiem co robić ![]() Dać sobie spokój czy czekać aż sie odezwie??
|
#2030 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Po jakiego grzyba powiedziałaś o tym eksowi? Odgrywanie się za jego nową laskę? ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- " Byś się odezwał, skoro już mnie odwiedzasz, a nie tak podglądasz cichaczem, jak ten Szpieg z Krainy Deszczowców, karrramba "
|
|
|
#2031 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Słodycze w kąt! Nie jem! Dieta MŻ-WR! Biegam Jeżdże na rowerze Dziś zaliczyłam siłkę w domu ćwiczę.. a do tego zmartwienia z moim TŻ.. no i ..jakoś tak.. zleciało!
|
|
|
#2032 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ojjj nie nie jestem taka bay się odgryzać. Pytał się co u mnie więc mu odpowiedziałam. I tak jak pisałam wcześniej ? dzisiaj bądź wczoraj mówił abym głupstw nie robiła ![]() ![]() heh jakby już miał na to wpływ iiiiiiii jakby był władca moim , tak się czuję przez to jak się zachowuje i co pisał. On zerwał i może wszystko, ja według niego Nie.
|
|
|
|
|
#2033 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#2034 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja naprawde sie czuje bezradna. Chce o nim zapomnieć, serio. Umówiłam sie nawet z typem... Ale poprostu uświadomiło mi to tylko, że wciąż go kocham i nie umiem sobie z tym poradzić
|
|
|
|
|
#2036 |
|
Nie depcze krokusów
|
"Mam nadzieję, że Twoje chore gardło wyzdrowieje aż będziesz w stanie coś powiedzieć, a nie tylko podglądać mnie..."
|
|
#2037 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
|
|
#2038 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przejdzie Ci naprawde
|
|
#2039 |
|
Wtajemniczenie
|
Nadrobiłam
![]() Ale nie mam czasu na odpisywanie, bo chcę poćwiczyć i wziąć się za naukę ![]() Zjedzmniebejbe, jestem w szoku po przeczytaniu Twojej opowieści. Trzymaj się Dziewczyny już Ci tam dobrze odpisały, więc ja się pod to podłączam
|
#2040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A poza tym, prześlij mi tak z 4kg pocztą, wszczepię sobie w odpowiednie miejsca, bo jedna mi już tu obiecywała, ale nic z tego A btw, chyba przytyłam Tzn przytyłam na pewno co najmniej 4kg, ale myślę, że ostatnio jeszcze trochę, bo pupa jest znowu okrągła i staniki znowu mam po co nosić Śmieszne, że jedni muszą się tak męczyć, żeby schudnąć, a ja się muszę tak przeokrutnie katować, żeby nie mieć niedowagi Los to jest jednak stary cynik.
Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2011-02-08 o 20:16 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:43.

) coś mi zrobił... A ja, że nie... I on zaczał sie pytać o niego, na co odpowiedziałam (ech, sama nie wiem dlaczego 

Nie twierdzę, że on ją chce zdradzić, ale może nie zdaje sobie sprawy z tego, że tamta może sobie robić nadzieje.

i nie daj Boże mu wybczę (CO NIE WCHODZI W GRĘ! ) .. ale człowiek różnie się zachowuje. Potrzebuje teraz ciszy i spokoju, żeby nabrać tej siły i krzyknąć mu w razie czego NIE. Tak jak on każde zdanie w samochodzie zaczynał od słowa NIE. Ciężko będzie nabrać tej odwagi jeśli on będzie starał się ją zniszczyć. A to prawdopodobne. Może czeka aż sama do niego przybiegnę, bo bez Kociaczka żyć nie umiem? Dzisiaj płakałam drugi raz. Czemu? Bo bałwan się odezwał. Buduję wokół siebie mur dla niego a on próbuje go niszczyć. Ehhh. Niech on się wreszcie ZAMKNIE. Najgorsze jest to, że teraz z choler*nym niespokojem w sercu spoglądam na tel i myślę 'oooho, zaraz napiszę' -> bo wiem, że napiszę. Mam masę nauki ale jak tu się skupić jak ten telefon jest równie niespokojny jak moje serce?
Ale czegoś takiego to się żadna z nas chyba nie spodziewała...
Śmieszne, że jedni muszą się tak męczyć, żeby schudnąć, a ja się muszę tak przeokrutnie katować, żeby nie mieć niedowagi