|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 35,94% |
Już coraz bliżej końca więc czekamy na naszego brzdąca... |
4 | 6,25% |
Nasze dzieciątka solidne kopniaki dają i na świat się już pchają... |
0 | 0% |
Piłki te - to nasze brzuszki, dokazują w nich maluszki |
2 | 3,13% |
Za oknami już przedwiośnie - czas zapiep***, dziecko rośnie |
24 | 37,50% |
Za oknami pachnie wiosną - dzieci coraz większe rosną |
11 | 17,19% |
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
Czytałyście to może??
http://portalwiedzy.onet.pl/4870,511...zasopisma.html ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4772 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
listopadowa80 ciuszki boskie, takie dziewuszyńskie
![]() i brzusio też dziewuszyński ![]() kasia1361 łoooo manio ! to będą Ci teraz te ósemkę wyrywać ??? to czasami są bardzo trudne zabiegi i boli ![]() świetnie że malutka zdrowiutka moria44 też byłam w smyku ![]() Siasiek to zależy jak się z nianią umówisz, niektóre nawet gotują, nasza niania opiekuje się tylko Zosią, nie sprząta, nie gotuje i wychodzi z nią na spacer ![]() mężu poszedł usypiać Zosię ja jestem po cieplutkiej kąpieli, bo miałam ochotę sobie trochę w wannie poleżeć twardnieje mi dziś brzusio po tym wypadzie zakupowym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4773 |
Zakorzenienie
|
Nieśmiało i po cichu obwieszczam że @ mi się spóźnia
blada kreska na teście dziś była w laboratorium, zbadać "betę" czekam na wyniki ![]() ![]() ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4774 | |
Wtajemniczenie
|
Pani doktor andziot, poleć coś na katar
![]() Bo się męczę ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4775 |
Raczkowanie
|
może sie orientujecie w tych wszytskich przepisach jak to jest po urodzeniu dziecka dostaje sie becikowe tak? a z ubezpieczenia tez sie cos dostaje jezeli jestem ubezpieczona np w Krus-ie?
♥ Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... ♥ Moje Maleństwo ♥ Pusta miska - napełnij miske |
![]() ![]() |
![]() |
#4776 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4777 |
Zakorzenienie
|
Listopadowa sliczne bodziaki
![]() anulinka2009 co przeziebilas sie?? no ja na taki straszny katar to wszystkiego probowalam, psikalam sprayem z sola morska, mleko z czosnkiem i miodem, tez ostatnie dwa dni mialam troche kataru znowu, ale naszczescie przechodzi ![]()
![]() |
#4778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4779 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4780 |
Wtajemniczenie
|
matall - sama uczyłam języka dzieci, które ledwo co mówiły i uważam, że taka "nauka" jest jak najbardziej wskazana ale nie polega na tym, że dziecko nauczy się od razu jakichś słówek ale osłucha się z językiem i będzie mu łatwiej później w szkole
![]() ![]() Ogólnie to dla mnie i tak trochę za drogo w tym Smyku, niby promocja ale zestaw sukienka+bluzeczka (56cm) za 45zł to drogo, tak samo pajace takie ładniejsze 30zł ![]() ![]() mamaoptymistka - dzięki za cynk ![]() ![]() zaciskammmmm ![]() ![]()
#4781 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() (napisz nam jaki wynik, dziś będziesz miała ???) Cytat:
nienawidzę kataru więc nienawidzę się z nim męczyć mężu kazał się spytać czy Wy mnie w ogóle lubicie tu ???? ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
bluzeczki dla Zosi za 25zl a to jakoś tanio nie jest bodziaki też przecenione w cenach gdzie indziej za tyle kupisz bez przecen ale tej sukienusi dla Zosi nie mogłam się oprzeć ![]() ![]() a w pepco są fajne ciuszki tylko mnóstwo róóóóóóóóóóóóżżżżżżżżżuuu uuuuuuu dla dziewczynek |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4782 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4783 |
Zakorzenienie
|
moria o jaka nauke jezyka chodzi?? bo przeoczylam gdzies Twoj post
![]() Weredka no czytalam, mozg deba staje ![]() Dziewczyny a bylyscie np. w Benetton Baby znaczy w dziale dziecieco-noworodkowym w Benettonie, u mnie akurat sa oddzielne sklepy, tam duzo rzeczy Flawciowi w promocji kupilam, jak sa przeceny to naprawde sie oplaca, nie wiem jak chicco, tez tam pare rzeczy upolowalam, jutro mam zamiar pojechac do Zara baby ![]()
#4784 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() My jak mieliśmy nianie a trochę się ich przewinęło to tylko i wyłącznie pilnowanie młodego, nawet bez spacerów bo jakoś się bałam (chyba się za dużo filmów naoglądałam ![]() Cytat:
Ja nie mam pojęcia ale też nie lubię takiego stanu tzn kataru ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
C & N I know we have our problems13 01 2007 i 10 05 2011 But we're not the only ones It's not about you, it's not about me It's not about anger It's more about the loneliness we feel Edytowane przez Siasiek Czas edycji: 2011-02-08 o 18:46 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4786 |
Zakorzenienie
|
katarzynka00 mooocno trzymam kciuki
![]() ![]() ![]() ![]()
#4787 |
Moderatoreska
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4788 |
Zakorzenienie
|
nie ma mojego tytulu w ankiecie
![]() aaaaaaaaaaaaaaa smutno |
![]() ![]() |
![]() |
#4789 | ||
Zadomowienie
|
Listopadowa oglądnęłam wszystkie zdjęcia ciuszków, ale przy twoim brzuszku każda jedna kreacja blednie
![]() ![]() ![]() Kasia ![]() ![]() Cytat:
..i płytkę zawitkowskiego i dzidzię ![]() ![]() ![]() Cytat:
Anulinko ja znam tylko zwykły, tradycyjny.. Pochylasz się nad umywalką, palcem zatykasz jedną dziurkę i katar z drugiej wysiąkujesz do oporu, potem zmiana. Metoda, jak metoda, ale ponoć katar schodzi szybciej, niż przy wydmuchiwaniu z obu dziurek równocześnie.. ale jak jest na prawdę, czy szybciej, nie wiem.. ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4790 |
Zakorzenienie
|
Siasiek, tak na dole tylko brzucha... kompletnie nic mnie jak dotad nie bolało i az sie wystraszyłam... nie moge powiedziec, ze to jest ból ale dziwne uczucie, własnie takiego jakby ściśniecia wewnątrz i az zaczełam sie denerwowac troszke
#4791 | ||||||
Zakorzenienie
|
my z TZtem ogladalismy film o drugiej wojnie swiatowej, jest taka seria, Wojna w nowym swietle, kadry z prawdziwych ujec z czasow wojny w kolorze obronione, naprawde super, ale taka sie nadrwazliwa zrobilam w ciazy, ze przeryczalam polowe, a to dopiero 41 rok pokazuja, wiec sporo wylanych lez jeszcze przede mna
![]() Cytat:
![]() co do opiekunek, to u nas na szczescie nie ma tego problemu, bo dzieciaczkowi od roku zycia przysluguje przedszkole ![]() ![]() Cytat:
no aktywnie, ja tez tak mam co ktorys dzien, plus praca i powiem ci ze oddechu nie moge zlapac, slabo mi nawt jak siedze w autobusie, czuje sie jak hipopotam, plus jakos tak nei umiem sie przyzwyczaic, ze tak musze wszystko robic wolno, bo ja z tych energicznych biegajacych i robiacych wszystko emga szybko, ale kochana damy rade, jeszcze tylko niecale 3 miesiace ![]() co w smyku kupilas? Cytat:
![]() Cytat:
to ja sie juz po cichuuutku cieszee i trzymam kciuki ![]() Cytat:
mnie tez zawsze brzusio twardnieje po zakupach wiekszych ...moze dzidzie chca nam powiedziec: Mama, nei szalej, juz dosc mam tych ciuchow nooo ![]() Cytat:
![]() ![]() moj kochany TZ przyniosl mi ze sklepu ciasteczka cytrynowe bo mi sie zachcialo, jak ja go kocham dzisiaj noooo ![]() i kolezanka dzwonila, ze spi u kogos innego, bo pozno skoncza i nie chce ciezarnej po nocach na chate sie zwalac, ufff.....wiec goscie od jutra ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4792 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wiem, ze z pewnych powodow mialam sie tutaj nie udzielac, ale chcialam o cos zapytac.
Mala od ponad godziny co kilka minut bardzo energicznie sie rusza a wczesniej nie czulam jej wcale, czy to normalne? |
![]() ![]() |
![]() |
#4793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, normalne ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4794 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale jak czujesz na dole a reszta brzucha ok to może dzidzia się jakoś dziwnie wierci i akurat takie uczucie. Mój też ma czasem akcje, że mega się dziwnie ułoży i ciśnie się na dół, a jednocześnie z boku ![]()
![]() |
#4795 |
Zakorzenienie
|
Andziot-dawałam u siebie, a oni wysyłają to do szpitala, więc pewnie ok piątku.Nie miałam możliwości podjechać na izbę przyjęć do szpitala.
Pozostaje czekać.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4796 |
Zakorzenienie
|
Ja wlasnie wypilam kakao ze slodka buleczka, znowu sie obzeram
![]() ![]() Wiecie co nie podoba mi sie ten tytul co ma najwiecej glosow ![]()
#4797 |
Wtajemniczenie
|
katarzynkaOO tzrymamy mocno
![]() dziewczyny niby nic takiego nie robiłam przekładałam tylko rzeczy z pudeł a tak mnie kręgosłup boli... tragedia jakaś potrzebuje masażysty najlepiej przystojnego bruneta z sokiem bananowo wiśniowym z lodem ![]() antropia dziękuję za komplemencik ![]()
#4798 |
Zakorzenienie
|
anula_81 podziwiam, że takie ciężkie filmy oglądasz
![]() ![]() .... tak sie odczuwa skurcze chyba ![]() ![]() moj kochany TZ przyniosl mi ze sklepu ciasteczka cytrynowe bo mi sie zachcialo, jak ja go kocham dzisiaj noooo ![]() [/QUOTE] no jak ładnie dba o Ciebie małż ![]() dzieki za odzew Anulka, bo jak dotad nie odczuwałam nic dziwnego, jedynie ruchy dzidzi Siasiek, moze to i takie ułozenie małej bo az czuje ze jakby mi cos to muszelki promieniowało...
#4799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to prędzej Ci chyba test pokaże wyraźną kreche ![]() to jak jutro zobaczysz mega kreche to daj znac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4800 |
Wtajemniczenie
|
mam wypłatę
![]() korci mnie allegro ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:07.