|
|
#1321 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame część VIII
Dziewczyny,a która wygląda jak na prochach? Bo wstyd sie przyznać ale nie zauważyłam
|
|
|
|
#1322 |
|
Zakorzenienie
|
Dotyczyło tylko zielonej serii.
|
|
|
|
#1324 |
|
Raczkowanie
|
Aaa dzięki.
Ja myślałam,że całej serii Discover.
|
#1325 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje tłuścioszku
|
|
|
|
#1326 |
|
Raczkowanie
|
Faktycznie ta modelką wygląda jak była by na haju.
Ciekawe jak mogli coś takiego do katalogu wstawić....
|
#1327 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1328 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja dzisiaj miałam Nude Bronze, ale nie zdążyłam go nawet obejrzeć z zewnątrz... Klientka była niedługo po tym jak dostałam paczkę i ledwo dałam radę spakować kosmetyki. Potem nie miałam czasu z nią porozmawiać, żeby omówić katalog, bo miałam innego bardzo ważnego gościa i w końcu pojechała Głupio mi, ale nic nie poradzę... A chciałam się zorientować jak faktycznie wyglądają na ustach ![]() Cytat:
Jak to określił mój TŻ: "wygląda jak zdjęty z pani lekkich obyczajów pochodzącej zza wschodniej granicy naszego kraju"
|
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wiem, wiem
Ale chciałam ją obejrzeć A że paczkę odbieram w oddziale mam możliwość oddania czegoś od razu Dlatego zamówiłam, obejrzałam i oddałam
|
|
|
|
#1330 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1331 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie to ten nowy tusz nie różni się jakoś szczególnie od zwykłego Wondera... Odcień "czarności" jest taki sam
|
#1332 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe, dlaczego w katalogu na stronie przy wodach Sun, Moon i Eclipse jest wielki napis "Na zadbane usta"
).Podoba mi się seria Cherry Garden ostatnio właśnie rozmyślałam, że przydałby mi się cień w dokładnie tym odcieniu zieleni, jaki pojawi się w tej serii
|
#1333 | ||
|
Wtajemniczenie
|
jaki ładny kolorek - on jest taki delikatny czy w rzeczywistości jest mocniejszy?
![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
|
|
#1334 |
|
Raczkowanie
|
Mi się kolorowe łańcuszki podobają.Przynajmniej się większości nie podoba to mało osób będzie nosić i dobrze. Straszne... dopuścili do tego, ze jej zdjęcie jest w katalogu. A ja mam oczy przez które przez połowę swojego życia musiałam słuchać, że jestem przyćpana. I to nie jest miłe. Więc możecie co najwyżej przypuszczać a nie osądzać.
|
|
|
|
#1335 |
|
Raczkowanie
|
Ta biżuteria to tandeta i jak ktoś ładnie określił dobra dla pań lekkich obyczajów. ^^
|
#1336 |
|
Konto usunięte
|
Witam was, mam do was pytanie. Czy orientujecie się może czy w biurach regionalnych będę mogła kupić próbki podkładów, chodzi mi szczególnie o podkład mineralny Giordani Gold?
Pozdrawiam .
|
|
|
|
#1337 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1338 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ec3ecf67ca645da9bcfb4d4 b64140b93ac2efc56_5e41ee9 4bdeb6;24953335]Witam was, mam do was pytanie. Czy orientujecie się może czy w biurach regionalnych będę mogła kupić próbki podkładów, chodzi mi szczególnie o podkład mineralny Giordani Gold?
Pozdrawiam .[/QUOTE]To zależy od biura, teoretycznie nie mogą sprzedawać próbek, ale często można je tam odkupić od jakiegoś dyrektora.
Tak właśnie. Edytowane przez ola_gie Czas edycji: 2011-02-08 o 22:44 |
|
|
|
#1339 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ślicznie dziękuje
Cytat:
Skoro ty masz takie oczy, to takie masz i nikt nie powinien zwracać ci uwagi. Ja jestem gruba i niech ktoś spróbuję mnie skrytykować ![]() Ale w katalogu nie ma grubych modelek ![]() Co do biżuterii... Może gdyby nie ten gruby pomarańczowy i zakładam że plastikowy łańcuch, to wyglądałaby znacznie lepiej, ale nadal nie byłaby w moim stylu. Po prostu nie pasowałaby do niczego co mam w szafie Aczkolwiek komuś, np. tobie może jak najbardziej pasować taki styl
|
|
#1340 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja mialam zamieszanie z zamowieniem, bo mialam na styk 100PP i chcialam zlozyc ok 14 zamowienie okazalo sie ze nie ma zelu do brwi gg.. mama wiec na sile kupila wondera. Ale dzis patrze jest zel wiec anulowałam zamowienie bo nie bylo jeszczy wydrukowane i zlozylam drugie.
a katalog 4 nie zachwyca mnie - zamowię jakąs szminkę albo Full albo Power Shine i moze róż jak zobacze na zywo kolory w biurze (podoba mi sie ten srodkowy, tylko mam ciemna karnacje i najczesciej uzycie rózu u mnie nic nie daje). Poza tym nie fair jest to ich obnizanie cen w katalogu na stronie....
|
#1341 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny a może z tym zdjęciem o to chodziło,by uzyskać efekt pijanej/na prochach modelki
W końcu jest napisane,że sznury zapewniają kreacji klubowy look Tak mi się skojarzyło
|
#1342 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() może jest na haju a może po prostu takie ma oczy, nie róbcie halo bo nie ma z czego a łańcuszek pewnie spodoba się nastolatkom które szaleją z kolorami a nie ustatkowanym kobietom w czerni i złocie |
|
|
|
|
#1343 |
|
Zakorzenienie
|
Moja paczka dzisiaj będzie:d aż dwa duże kartony
|
|
|
|
#1344 |
|
Zadomowienie
|
Ja juz swoja odebrałam i juz testy zrobiłam... Błyszczyk power shine rewelacja -mam naj jasniejszy kolor- super powiększył moje usta - on ma cos takiego jak giętka szpatułka , która się maluje nie gąbka,nie pędzelek.Tusz wonder kruczo czarny - jest mocno czarny ale zbyt świezy -lubie jak tusz troszkę się zrobi gesty...
|
#1345 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1346 |
|
Zadomowienie
|
Tylko pogłębił kolor moich ust , nadaje minimalną barwę.
|
#1347 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale się zdenerwowałam... Nie uznali mi reklamacji na brak pędzli
Rzekomo waga się zgadza... No faktycznie - teraz spojrzałam na dane z faktury: Waga produktów = 3,04 Dane z naklejki na fakturze: Netto = 3,046 Brutto = 3,236 Teoretycznie niczego nie brakuje, ale zobaczyłam na naklejkę na kartonie i tam jest podane 3,039 kg !!! Daje to różnicę prawie 200g między wagą z faktury, a wagą na kartonie Ewidentnie czegoś brakowało, czyli w tym przypadku akurat zestawu pędzli
|
#1348 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1349 |
|
Raczkowanie
|
A ja wciąż czekam na ten mój płyn marcepanowy, mam nadzieje ze dostane go jutro w koncu
|
|
|
|
#1350 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak też zrobiłam. Zrobiłam zdjęcie naklejki z kartonu oraz zdjęcie góry faktury (skan całej wysłałam wcześniej). Do tego wyszczególniłam gdzie jest różnica tak jak wam tutaj. Jak mi tego nie uznają teraz, to nie odpuszczę. Pojadę z tym kartonem do filii, bo to na pewno nie jest wina DHL, tylko Oriflame. Karton przyszedł w nienaruszonym stanie zaklejony tak jak być powinien.
Jesteś tu pierwszy raz? Zanim o cokolwiek zapytasz przeczytaj pierwszy post lub skorzystaj z wyszukiwarki ![]() Edytowane przez Li O Czas edycji: 2011-02-09 o 11:22 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.

. Ten komplet biżuterii jest fatalny, ja już chyba za stara jestem 

Ja dzisiaj miałam Nude Bronze, ale nie zdążyłam go nawet obejrzeć z zewnątrz... Klientka była niedługo po tym jak dostałam paczkę i ledwo dałam radę spakować kosmetyki. Potem nie miałam czasu z nią porozmawiać, żeby omówić katalog, bo miałam innego bardzo ważnego gościa i w końcu pojechała
Ale chciałam ją obejrzeć
A że paczkę odbieram w oddziale mam możliwość oddania czegoś od razu