Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011 - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-08, 19:07   #2941
87czarna
Zakorzenienie

Dot.: Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011

Jokr No jeszcze troszkę...już tuż,tuż Ale Ci zazdroszczę!

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 19:14   #2942
iweczka
Zakorzenienie

Dot.: Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011

szara myszka, współczuję Ci takiej wizyty na IP, tylko wystrzelać tego całego "guru" i innych wałkoni tam pracujących
niestety, ale teraz coraz częściej spotyka się takie "akcje" w szpitalacj, że podchodzą do nas jak do wariatow, bo dla nich przyjeżdżamy z "byle czym i zajmujemy miejsce w kolejce" ale dla Nas to są Najwazniejsze sprawy w zyciu bo chodzi o Nasze dzieci.
Ja też już mialam jedną przygodę z IP w ciąży, bo powiedziano mi że jestem "pacjentką z ulicy", bo nie chodze do ordynatora na prowadzenie ciązy do jego prywatnego gabinetu, tylko do innego lekarza. , i też wyszlam stamtąd ze łazami w oczach, ale teraz już wiem, że jakby coś takiego się powtórzyło, to bym tak zrobiła taki raban, że kapcie by im pospadały. wtedy nie miałam na to ani sily ani ochoty. Ale jak tak się będzie im odpuszczać to będą tak robić cały czas.
trzymaj się kochana i nie płacz już, bo malenstwo też się denerwuję w tej sytuacji,
Trzeba miec nadzieję, że idąc na poród trafimy na normalnych lekarzy!!!!!

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

jokr, to normalnie już lada moment
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 19:22   #2943
trzyrazyi
Zadomowienie

[QUOTE=Szara Myszka;24946694]Widzę, że nastroje macie dzisiaj różne... Ja od wczoraj wylałam morze łez......

Czytam i czytam i nie moge uwierzyc w to co widze....jak tak mozna potraktowac czlowieka.......nie powinnas tego tak zostawic udusilabym tego lekarza...po prostu szok i nawet nie wiem jak to skomentowac bo az same przeklenstwa cisna mi sie na usta....jedyne co moge ci pow.to jak masz szanse to zmien szpital i na bank zrobcie cos z tym bo tak byc nie moze zeby tak traktowac drugiego czlowieka do ktorego powinnysmy miec zaufanie
trzyrazyi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 19:31   #2944
kolba
Raczkowanie

Czesc Kochane!!!
Wybaczcie ze tak rzadko sie odzywam. I to wcale nie jest tak ze Ola zabiera 100% czasu, tylko po prostu jak spi lub jest od razu po jedzeniu, maz zostaje z Mala a ja w samochod i albo na zakupy albo jade umyc auto albo po pampersy i powiem Wam, ze to jest swietny sposob na odreagowanie siedzenia w domu do poludnia.
Olenka jest aniolkiem, w nocy czasem spi 4 a czasem nawet 6,5h nic nie placze, a jak boli brzuszek (bo dalej walczymy z kolka) to troche sie powierci, pojeczy i pomarudzi.
Pisalyscie o Oilatum i powiem Wam, że ja uzywam, ale tylko dlatego ze kazali nam do szpitala kupic i zostala prawie cala duza butelka. Poza tym podobno dlatego ze jest wczesniaczkiem i ta skorka jest taka delikatna to zalecaja wlasnie te emolienty. Po kapieli jest fajnie natluszczona ale i tak za sucha i pediatra polecil nowa serie z Avene - Pediatril i teraz sie balsamujemy tym (smierdzi mi ten balsam, ale trudno).
Aaaa, polecam Wam purelan - ta masc na brodawki. U mnie swietnie się sprawdza. No i majtki siateczkowe do szpitala to podstawa Jesli chodzi o podklady to ja mialam z beli, ale nie bylam zachwycona. Cale szczescie mialam lignine z oddzialu i dawalam miedzy majty a te podklady wlasnie bo inaczej balabym sie ze przecieknie.
Spadam Kochane, bo kolka wlasnie atakuje i moje Maleństwo cierpi na kocyku - musze Ją troszke ponosic to przejdzie! Jak mi sie cos przydatnego przypomni to napisze!!
Pozdrawiam Was wszystkie baaaaardzo goraco i za kazda z osobna trzymam kciuki, bo to juz koncowka w koncu!!
Aaa i chwale sie moim Skarbem!!
kolba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 19:34   #2945
aja1
Zakorzenienie

Jok3r jaaaaaaaaaaaa...

Ja też chcę

Szara Myszka współczuję Ci takiego "przyjęcia" na IP
Natomiast jeśli chodzi o wrzaski rodzących, to powiem Ci tak. Jeśli bym w tym samym czasie była na sali porodowej co taka krzykaczka to pewnie bym w końcu sama ją ochrzaniła, bo wbrew pozorom to bardzo przeszkadza i po prostu wkurza.
Zamiast się skupić na sobie i dziecku słyszysz krzyk, co rozprasza.

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 19:35   #2946
kolba
Raczkowanie

Cos mi sie nie zaladowalo poprzednio
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC13152.jpg (75,7 KB, 89 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC13154.jpg (42,9 KB, 99 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ola 06.02.2011.jpg (40,9 KB, 83 załadowań)
Stary 2011-02-08, 19:39   #2947
87czarna
Zakorzenienie

Ijaaa kolba malutka jest cudowna!!! A te ciemne włoski-bajeczne! Życzę Wam dużo zdrówka,Kochane... Odzywaj się częściej

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-08, 19:40   #2948
aja1
Zakorzenienie

O jakie ma włosiny
Śliczna jest

Mój Aniołek 30.12.2016
Stary 2011-02-08, 19:43   #2949
tajka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolba Pokaż wiadomość
Jaka ona cudowna... i te wloski i oczka...

Ja chce moja mala ze mna;(

Jutro ide na SR... zobaczymy co z tego wyjdzie.
Nie ide do pracy to bede miala chwile poczytac i cosik napisac

tajka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 19:43   #2950
patrycja_22
Rozeznanie

Jok3r to już tak niedługo - super

SzaraMyszko po prostu nic tylko za jaja takiego lekarza powiesić kawał chama i tyle. Myśli, że jak lekarz to może ludzi obrażać Nie przejmuj się kochana takim człowiekiem bo nie warto a poród na pewno nie będzie taki zły

Kolba śliczna ta Twoja córeczka i jakie ma włoski piękne

Edytowane przez patrycja_22
Czas edycji: 2011-02-08 o 19:44
patrycja_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 19:45   #2951
Anessa
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do Anessa Send a message via Skype™ to Anessa

Jok3r - jaaaa cie.... To juz bliziutko!! ty na porodowke a ja dopiero 32 tydzien rozpoczne Twoj porod jakos tak przyspieszy moj
Psychicznie oczywiscie

szara Myszka - bardzo ci wspolczuje bycia potraktowana w tak paskudny sposob Uspokoj sie teraz i odpoczywaj a idz rodzic gdzie indziej
I nastepnym razem pozwol mezowi interweniowac i nawet zrobic awanture, bo to tak nie moze byc pozostawione dopoki lekarze nie uslysza paru ostrych slow - najlepiej na korytarzu, wedlug ich praktyk - to wszystko bedzie sie toczyc wedlug ich gry, a tego przeciez nie chcemy

Ja ide na SR Bedziemy jakis fim ogladac - tematyka nieznana

Moj Nino

02.06.2014, 4.24 - Flavia e' con noi!!!
Anessa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-08, 19:47   #2952
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
ale slicznaaa kruszyna
Stary 2011-02-08, 19:51   #2953
Montii
Zakorzenienie

Myszko tak mi Ciebie żal... na prawdę współczuję tej akcji na IP i sama obawiam się,że trafię na konowałów... tego boję się bardziej niż porodu...

Jok3r z jednej strony fajnie znać datę kiedy utulisz małego..a z drugiej...takie przerażenie ( dla mnie ) to tuż tuż...

kolba- masz prześliczną córę.... piękna jest jak z okładki

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 20:07   #2954
Ewelqa1985
Zadomowienie

jok3r ooo jestes fajnie ze wszystko masz juz ustalone i za chwilke maly bedzie z nami poki co bedzie pierwszy facetem na wizazu chyba ze Cie ktoras wyprzedzi

kolba malenka sliczna i te wloski sama slodycz
Ewelqa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 20:09   #2955
diatoma
Zadomowienie

kolba ale cudowne dzieciątko, no i te włoski

jok3r dobrze znać termin, teraz tylko trzeba jakoś wytrzymać do tego czasu

szara myszko to okropne co cie spotkalo, a masz inny szpital w poblizu czy na ten jestes skazana. masakra ze taki cham jest ordynatorem, w dupach im sie poprzewracalo. ja pie.... nóż się w kieszeni otwiera na coś takiego

12. 09. 2015 Tosia
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 20:11   #2956
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:

ale czarnulkaaa boska do schrupania

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 20:13   #2957
Tity
Zakorzenienie

SzaraMyszko tego lekarza to Cham chamem na wieki wieków...
kolba Oleńka cudna jest
Jok3r no to już wiesz na czym stoisz, zazdroszczę, bo możesz już się nastawić psychicznie Ja dopiero ws przyszły czwartek się dowiem co i jak...

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 20:21   #2958
Ewelqa1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
SzaraMyszko tego lekarza to Cham chamem na wieki wieków...
kolba Oleńka cudna jest
Jok3r no to już wiesz na czym stoisz, zazdroszczę, bo możesz już się nastawić psychicznie Ja dopiero ws przyszły czwartek się dowiem co i jak...
Tity to wlasnie w cc uwazam za "fajne" zna sie termin a z sn jest niespodzianka
Ewelqa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 20:26   #2959
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez izunia233 Pokaż wiadomość

wanilia83 w takim razie zapraszam do mnie. Mam termin na 29 kwietnia i jakoś odwlekam wszelkie pranie i prasowanie bo jeszcze mam czas Ale jak ty się nudzisz to szkoda twojego poweru żeby się nie zmarnował

Power już na wyczerpaniu jestem tak wyczerpana że mnie nawet oczy szczypią, ale za to w domu błysk teraz mam dylemat jakie ciuszki na wyjście ze szpitala wybrać i nie mam zielonego pojęcia, czy takie maciupkie czy te większe już wybrać no i przede wszystkim co

Cytat:
Napisane przez patrycja_22 Pokaż wiadomość
wanilia ja za GBS płaciłam 20zł

wiedziałam że u nas cena z kosmosu

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
wiesz co mnie moja niuśka tłucze po prawym boku i biodrze a lewa strone brzucha mam wypchaną i dzis sie wyjasniło czemu
bo niusia ma główke w dole potem kregosłup wygięty w luk od dołu do mojego cyca i raczki i nozki skierowane w moj prawy bok noooo to ma pole do popisu z kopniakami

a ja po dzisieszym usg sie dowiedziałam
ze Natusia jest dalej kobitką waży ok 2600 +/-400, obróciła sie juz głowka w dół (tylko zapomniałam zapytac czy moze sie kopyrtnąć spowrotem no ale w piątek juz nie zapomne) serduszko bije prawidłowo, kitke ma około 7 cm
i niestety zdjecia wam nie pokaze bo sie tak ułozyła ze buzią patrzy w moje pośladki... tez ma widok...plecki idą wdłóż mojego lewego boku beztóż mnie tak leje raczkami nózkami po prawym boku
wiec mam zdiecie tylko oczka i kawałka noska iiiiiii dówód na otwierdzenie ze dalej kobitka
ale tez takie marniutkie bo takie szarawe i nie widac nic na nim

ah i moja lekarka jak mnie zobaczyła na kozetce to mowi ło jeeeeee a kiedy cie tak wypchneło bo przeciez nie miałas takiego duzego brzucha wiec jej mowie ze chyba miałam
a ona mi mowi ze miałam ale nei taki do przodu wypchnięty i ze super to wygląda a ja jej nooo jak slonik wygladam a ona mi conajwyżej pszczółka maja!!! i jakos mi sie tak miło zrobiło
a i o Natusi mowiła cały czas królewna
i jeszcze dowiedziałam sie ze jeszcze troszke przybierze na wadze tak na oko do 3300 / 3500 wiecej nie powinna wiec ze smiechem jej mowie ze mam nadzieje ze nie wiec bo mnei chyba rozerwie a ona mowi eeeeee nie rozerwie masz ŁADNE KROCZE i pewnie cie nei duzo natniemy wiec ja pytam jak ładne a ona nooo masz bardzo plastyczna skórę i jak znam zycie bedzie dobrze
a jeśli już cie ładnie pozszywamy to i maz bedzie zadowolony i tobie bedzie lepiej bo nie bedziesz miała problemów z trzymaniem moczu i babskimi przypadłościami
super

szaramyszka a w jakim mieście ten szpital ?? trzeba się go wystrzegać bo widzę że jakiś kretyn tam na porodówce rządzi ja bym tam nie wróciła, mam nadzieję że masz w okolicy jeszcze jakiś szpital do wyboru ?

Jok3r jeszcze tylko dwa tyg o rany aż mnie strach obleciał nie wiedzieć czemu

Kolba jeeeeee jaka śliczna po prostu słodki cukiereczek zaglądaj do nas częściej i dziel się swoimi spostrzeżeniami

wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-08, 20:28   #2960
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Na szybko napisze co i jak, bo nie mam mocy nadrabiac, wiec jak ktos cos do mnie pisal to przeczytam pozniej jak odsapne.

No wiec termin mam na 23 lutego. 21 czyli w pn ide do szpitala, wtorek badania, sroda ciecie i w niedziele wypis. Nie da rady szybciej, bo jesli sie nic nie dzieje to lepiej, zeby maly posiedzial jak najdluzej, bo lepiej pozniej wyjsc ze zdrowym dzieckiem do domu niz odwiedzac je w szpitalu. Dostala w koncu skierowanie na badania i niestety zostalam wrobiona w to cholerne badanie smaku. Okazalo sie, ze faktycznie gine ma z tego kaske dlatego tak cisnie, zeby na to chodzic i mendziaz zapisal mnie od razu na czwartek i piatek, a w zamian obiecal, ze ladnie mnie potnie, zeby nic nie bylo widac. Juz sie zgodzilam, bo sobie mysle jeszcze pod koniec mi cos wymysli to juz sie przemecze. Z malym wszystko ok, na bole mam brac Nospe i czekac. Tak wiec Aja wpisz mi tp na 23 luty
no to znasz już tp. pewnie otworzysz listę rozpakowanych mam zazdroszczę Ci że za 2 tygodnie będziesz już tulić maleństwo

Cytat:
Czesc Kochane!!!
Wybaczcie ze tak rzadko sie odzywam. I to wcale nie jest tak ze Ola zabiera 100% czasu, tylko po prostu jak spi lub jest od razu po jedzeniu, maz zostaje z Mala a ja w samochod i albo na zakupy albo jade umyc auto albo po pampersy i powiem Wam, ze to jest swietny sposob na odreagowanie siedzenia w domu do poludnia.
Olenka jest aniolkiem, w nocy czasem spi 4 a czasem nawet 6,5h nic nie placze, a jak boli brzuszek (bo dalej walczymy z kolka) to troche sie powierci, pojeczy i pomarudzi.
Pisalyscie o Oilatum i powiem Wam, że ja uzywam, ale tylko dlatego ze kazali nam do szpitala kupic i zostala prawie cala duza butelka. Poza tym podobno dlatego ze jest wczesniaczkiem i ta skorka jest taka delikatna to zalecaja wlasnie te emolienty. Po kapieli jest fajnie natluszczona ale i tak za sucha i pediatra polecil nowa serie z Avene - Pediatril i teraz sie balsamujemy tym (smierdzi mi ten balsam, ale trudno).
Aaaa, polecam Wam purelan - ta masc na brodawki. U mnie swietnie się sprawdza. No i majtki siateczkowe do szpitala to podstawa Jesli chodzi o podklady to ja mialam z beli, ale nie bylam zachwycona. Cale szczescie mialam lignine z oddzialu i dawalam miedzy majty a te podklady wlasnie bo inaczej balabym sie ze przecieknie.
Spadam Kochane, bo kolka wlasnie atakuje i moje Maleństwo cierpi na kocyku - musze Ją troszke ponosic to przejdzie! Jak mi sie cos przydatnego przypomni to napisze!!
Pozdrawiam Was wszystkie baaaaardzo goraco i za kazda z osobna trzymam kciuki, bo to juz koncowka w koncu!!
Aaa i chwale sie moim Skarbem!!
jejku ale masz cudną córkę piękna i te włoski zazdroszczę Ci że już masz ją przy sobie.
cieszę się że u was wszystko ok . odzywaj się jak tylko będziesz miała czas i wstawiaj zdjęcia małej- jest taka cudna że aż nie mogę się napatrzyć

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpri09kp5b04ypq.png

Kacper 18.04.2011

Edytowane przez laseczkaa
Czas edycji: 2011-02-08 o 20:29
laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 20:31   #2961
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

dziewczyny ja mam kupione 4 sztuki tych siateczkowych majtek... czy to mi starczy?
czy powinnam dokupić?

Stary 2011-02-08, 20:35   #2962
kolba
Raczkowanie

Cytat:
dziewczyny ja mam kupione 4 sztuki tych siateczkowych majtek... czy to mi starczy?
czy powinnam dokupić?
Ja mialam 5, w szpitalu dali mi 2 czyli w sumie 7, zostaly mi 1 Podobno wielorazowe ale ja wyrzucalam. Moim zdaniem 4 wystarcza.
Stary 2011-02-08, 20:43   #2963
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

u mnie na szkole rodzenia kolezanka pracuje w aptece i w sumie mowiła zeby te podpaski poporodowe kupic najlepiej tena lady extra a nie te bella bo bella sie bardzo zwijają i nie trzymają a te tena są anatomiczne i lepiej sie sprawdzają

a ja głupia kupiłam 2 opakowania tych różowych bella

i jeszcze tyakie teraz znalazłam
tez chyba wygodne w stosowaniu
http://allegro.pl/pieluchomajtki-ten...441091369.html

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2011-02-08 o 20:45

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-08, 20:50   #2964
kolba
Raczkowanie

Cytat:
u mnie na szkole rodzenia kolezanka pracuje w aptece i w sumie mowiła zeby te podpaski poporodowe kupic najlepiej tena lady extra a nie te bella bo bella sie bardzo zwijają i nie trzymają a te tena są anatomiczne i lepiej sie sprawdzają

a ja głupia kupiłam 2 opakowania tych różowych bella

i jeszcze tyakie teraz znalazłam
tez chyba wygodne w stosowaniu
http://allegro.pl/pieluchomajtki-ten...441091369.html
No niestety potwierdzam ze sie zwijaja ale da sie przezyc Jak jest lignina (szersza niz podpaska) to jest spoko. Polecam Wam jeszcze tantum rosa - uzywalam codziennie od dnia porodu w czasie wieczornego prysznica - nie wiem czy to zasluga tego tantum, ale naprawde rana po nacieciu i szyciu szybko mi sie zagoila. Poza tym generalnie fajnie sie po tym czułam "tam" A oprocz tego mialam lactacyd ale to od dawna uzywam.
Stary 2011-02-08, 20:52   #2965
aja1
Zakorzenienie

Czytałyście ten tekst Chylińskiej po urodzeniu pierwszego dziecka??

http://kobieta.interia.pl/wiadomosc-...-sciema,772463

Ja uwielbiam go czytać

Mój Aniołek 30.12.2016
Stary 2011-02-08, 20:53   #2966
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
No niestety potwierdzam ze sie zwijaja ale da sie przezyc Jak jest lignina (szersza niz podpaska) to jest spoko. Polecam Wam jeszcze tantum rosa - uzywalam codziennie od dnia porodu w czasie wieczornego prysznica - nie wiem czy to zasluga tego tantum, ale naprawde rana po nacieciu i szyciu szybko mi sie zagoila. Poza tym generalnie fajnie sie po tym czułam "tam" A oprocz tego mialam lactacyd ale to od dawna uzywam.
kolba a jak to jest bo po urodzeniu łozyska bardzo mocno sie krwawi ... a kiedy to krwawienie przechodzi w tradycyjny okres?

chyba jednak kupie te tena a bella zostawie na nie wiem kiedy

Stary 2011-02-08, 20:55   #2967
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
czy powinnam dokupić?
ja kupiłam takie :
http://allegro.pl/poporodowe-majtki-...406971322.html
jednorazowe i w opakowaniu jest 5 sztuk ... powinny starczyć czy dokupić jeszcze jedno opakowanie ? tak się zastanawiam...

Cytat:
a ile zużyłaś tego tantum rosa(saszetek)? jak długo je stosowałaś ? bo nie wiem ile saszetek kupić

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpri09kp5b04ypq.png

Kacper 18.04.2011

laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 20:58   #2968
kolba
Raczkowanie

Cytat:
kolba a jak to jest bo po urodzeniu łozyska bardzo mocno sie krwawi ... a kiedy to krwawienie przechodzi w tradycyjny okres?

chyba jednak kupie te tena a bella zostawie na nie wiem kiedy
Wiesz co, ja urodzilam niekompletne lozysko i mialam lyzeczkowanie zaraz po porodzie wiec to krwawienie mialam mniejsze. Ten zabieg nawet byl mi na reke wlasnie z powodu tych odchodow pologowych.
Stary 2011-02-08, 20:59   #2969
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość
ja kupiłam takie :
jednorazowe i w opakowaniu jest 5 sztuk ... powinny starczyć czy dokupić jeszcze jedno opakowanie ? tak się zastanawiam...

a ile zużyłaś tego tantum rosa(saszetek)? jak długo je stosowałaś ? bo nie wiem ile saszetek kupić

noooo własnie to są te niepolecane z flizeliny strasznie są potliwe i nieprzewiewne
ja te siateczkowe tez mam zamiar stosowac jak jednorazowe

a saszetek ja mam wziętych 6 tyle jest w opakowaniu

Stary 2011-02-08, 21:00   #2970
kolba
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość
ja kupiłam takie :

5 powinno Ci wystarczyc. A tego tantum rfosa jest 10 saszetek w opakowaniu - ja zuzylam 9 (na ostatnia nie chcialo mi sie juz wody przegotowywac).
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości