|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII
Napewno będzie dobrze wkońcu wyjścia nie mamy
![]() Cholerko jaka laska z Ciebie. Brzuszek marzenie ![]() ![]() Moja pospała 1,5h więc dzisiaj przed 22 już będzie spać I dobrze bo ostatnio daje mi w kość i marze o spokojnym "wieczorku" W sobotę na tydzień jadę z Julią do rodziców. Załatwię wszystkie sprawy bo nawet bilansu Julci zrobic tutaj nie mogę. Przy okazji odwiedzę kuzynkę i jej synusia, przyjaciół. Zapowiada się ciekawy tydzień
|
#1382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piękne włosy marzę o takich.
|
|
#1383 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ufff udało mi się was nadrobić Dziś w pracy nie miałam czasu czytać więc nawet jak weszłam to musiałam iść dalej robić. Kashmirko co do mojej obecności na spotkaniu nie obiecuję, że będę ale też nie mówię nie. Zazwyczaj na weekendy jeździmy do mnie i jeśli nie pojedziemy i nic nam nie wypadnie to na pewno się zjawię na spotkaniu Wiem że mój brat planuje chrzciny pod koniec lutego ale na dziś jeszcze nic nie wiem. Ja na temat wydatków się nie wypowiadam bo nie umiem oszczędzać o styczniu już nie wspominam bo mamy 8 luty a ja już 800 zł wydałam z jeden strony lekarz i apteka same 250 zł no ale sam fakt.
|
|
|
|
#1384 |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie się dowiedziałam, że jutro idę na pobranie krwi do badań i że nie powinnam w sumie jeść już obiadu, a ja nie dość, że obiad, to jeszcze cukierki, sałatka i hektolitry herbaty
no nic teraz nie zrobię ![]() w ramach oszczędzania kupiliśmy eurobiznes zielony i będziemy inwestować w grunty aż się boję... Ijaa - gratuluję egzaminu ![]() Cholerka - bardzo fajna spódnica zapomniałam co jeszcze napisać
|
#1385 |
|
Zakorzenienie
|
Ijaa własnie gratuluję 5 z egzaminu zdolna dziewczynka z ciebie
|
|
|
|
#1386 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Lili nie może bo ma dziecko pod opieką wybaczam Ci, wybaaczam Ci, wybaaaaaczam Ciiiii (głosem Agnieszki Chylińskiej ![]() Effie szkoda, no ale rozumiem ![]() Marcia wyglądasz uroczo! Bardzo mi się podoba Cholerka świetna figura i dobrze dobrana do niej spódnica ![]() dobra spadam huuuuulać, bede zaaaaś potem
|
|
|
|
|
#1387 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem w czarnej d odnośnie jutrzejszego egzaminu
Mam jeszcze trochę czasu i będę zakuwać, albo przynajmniej powtarzać to co umiem, ale jest sporo rzeczy których zwyczajnie nie rozumiem... Mogę prosić o kciuki jutro o 8:30
|
|
|
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
Kelpie kciuki będą
![]() Kurde mol mam taką ochotę na słodycza Zaraz idę ćwiczyć![]() Poodkurzałam, pomyłam na mokro, a jutro z rana poprasuje to co wyschło. Mam nadzieje, że jutro będzie fajna pogoda, to znowu gdzieś z Tż wybędziemy. Może na cmentarze poodwiedzać bliskich. |
|
|
|
#1389 |
|
Zakorzenienie
|
Walnęłam, a co!
![]() Pohulałam, pozmywałam. Zasiadam z powrotem do Corel'a.
|
|
#1390 |
|
Konto usunięte
|
No i cacy
ja powiesiłam pranie, pohulałam a zaraz idę pod prysznic
|
|
|
|
#1391 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kciuki oczywiście mocno zaciśnięte. ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
No to pewnie teraz masz w mieszkanku błysk. ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Powiem Wam że mam już dość leżenia,tylko osłabłam przez tą chorobę,jutro wstaję rano i biorę się za porządki bo mieszkanko pod rządami mojego mężyka zapuściło się cholernie
|
|
#1392 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
to chyba dość wysokie macie te raty, że tyle aż wychodzi miesiecznie ![]() Cytat:
ale my dość mało jemy, jakby mój P. jadł tyle co mój Tata czy Brat to byśmy pewnie do 1000 dobili |
||
|
|
|
#1393 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Hej Laseczki
![]() nadrobiłam u na dzisiaj była pyszniutka jarzynowa my wydaliśmy ok 1800 zł w styczniu i 50 zł oszczędności na koncie zostało![]() dzisiaj sie dowiedzialam ze umowa o moje szkolenie juz podpisana i czekam na pieniazki na koncie. mam nadzieję że będą szybko bo wydatków trochę mamy- musimy kupic tż garniak i chciałabym sie zalapac na promocje, sobie chce kupic sukienkę (moja wymarzona jest znowu przeceniona )Cytat:
ja tez sie obawiam tych doplat- troche glupota, bo my mamy prognoze za wode 20 zł/ miesiac a potem pojda 2 stówy doplaty... już bym co miesiac wolala zaplacic wiecej, niz tak na raz taka kwoteCytat:
Cytat:
a rodzice Tżta o tym wiedza???Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i ta talia osy no i spódniczka bardzo fajna, na pewno będziesz ją czesto zakładać
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
||||||||
|
|
|
#1394 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem wam, że my w styczniu też dobrze 4000 zł wydaliśmy no ale też kupiliśmy coś dla siebie ja perfumy i 7 par majteczek, tż samochodzik na baterie, krewetkarium, pościel, ręczniki ściereczki dużo poszło na lekarza tż i lekarstwa ;/ ogólnie resztę przepuściliśmy to, bo na jedzenie to chyba więcej niż 1500 zł nie wydaliśmy?? mam popisane rachunki ale żeby podliczyć to mi się nawet nie uśmiecha. Tym bardziej, że my aż tak dużo nie jemy ale np. tż pije dużo green up i napoi w puszkach lepsze to niż kupić 2 litry coli i później pół butelki wylać bo jest wygazowana i nikt nie chce wypić. Tak przynajmniej nie marnuję ale płacę drożej.
W poniedziałek tż w końcu ma ten zabieg i już nawet nie myślę ile trzeba będzie zapłacić ale niech w końcu przestanie go noga boleć i kłopoty z nią bo wykończę się psychicznie. Kashmirko póki co myślę, że będę na spotkaniu. Bo najczęściej jedziemy do mnie jak mój tato zjeżdża z niemiec a ten ma zaplanowany na ten weekend jeśli nic nie uległo zmianie ale o tym dowiem się w czwartek ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- cholernarejestracja śliczna spódniczka a o figurce to nie wspominam bo zazdroszczę
|
|
|
|
#1395 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do tych karykatur to świetny pomysł. Trzymam kciuki żebyś pieniążki szybko dostała i szybko wydała TŻ kąpie małą a ja lecę kolację im zrobić
|
|
#1396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ponad tysiąc mamy ratę za mieszkanie i tysiąc za samochód.,do tego dochodzi jeszcze komputer,opłaty i się nazbiera taka kwota.
|
|
#1397 |
|
Zakorzenienie
|
Ja będę trzymać jednego - zgodnie z zasadą, że idziemy na jakość, nie na ilość
![]() I pięknie! ![]() Dziewczyny, uwaga uwaga... 3x 15 brzuszków za mną! Powiecie "Pfi, co to jest 45 brzuszków". Ale dla mnie to naprawdę ogrooomny wyczyn! I sam fakt, że je zrobiłam ![]() Teraz już motywacja na jutro podwójna
|
#1398 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie życie byłoby bez nich piękne. ![]() Cytat:
![]() A mnie brzuch rozbolał. Nie wiem po czym.
|
|
|
#1399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie bez kredytów byłoby cudowne ale to tylko marzenia,z drugiej strony znowu gdyby nie kredyty to nic byśmy nie mieli bo za gotówkę nie ma szans.Pocieszam się że za rok będziemy tysiąc do przodu bo auto spłacimy ale wogóle stwierdziłam że musimy przystopować z tymi ratami jak chcemy dzidzię bo ciężko tak na styk żyć.A może za długo hulałaś że brzuch Cię boli?
|
|
#1400 |
|
Zadomowienie
|
Mam pytanie: ile płaci się za potwierdzenie nadania listu??
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli waży normalnie to coś około 4,5 zł polecony.
|
#1402 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cześć Wam (i chwała)
![]() A ja miałam dziś wolne ![]() Ijaa, za egzaminCytat:
![]() Cytat:
, fajna spódniczka i super w niej wyglądasz ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
oby tak dalej!!
|
|||||
|
|
|
#1403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A boli, tak jakbym zjadła coś ciężkostrawnego, jakby mnie wzdęło. Właśnie piję miętkę - mam nadzieje, że pomoże. ![]() Idę obcinać czuprynę TŻowi. Niech Bóg ma go w swojej opiece.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-02-08 o 21:01 |
|
|
|
|
#1404 |
|
Zadomowienie
|
A mogą mi jeszcze SPD,które wystawiają rzeczy na allegro podac cenniki? Bo ja mój wzięłam ze strony poczty i dzisiaj byłam nadać paczke i zapłaciłam więcej;/
|
|
|
#1405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za czuprynę tż.
|
|
#1406 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1407 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja jeszcze dodam, iż szkoda że święta nie są co najmniej co 3 mc
![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat:
Ja wysyłasz rzeczy na allegro to popatrz po aukcjach jak mają i tym wzorem wysyłaj. Lub masz na stornie poczty polskiej cennik http://www.poczta-polska.pl/cennik.htm i możesz sobie obliczyć. A do tego cennika ze strony trzeba co najmniej 1 zł doliczyć bo ceny się zmieniły jakoś niedawno
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2011-02-08 o 22:01 |
|
|
|
|
#1408 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1409 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1410 |
|
Zakorzenienie
|
ja mojego też obcinam chyba że latem to się goli na zapałkę bo wtedy najwygodniej mu
---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- marcia45 jaka ty szczuplutka kobietka jesteś ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Paulunia, Lili i Dudi w jakim wieku są wasze skarby?? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.

Będzie dobrze. 
I dobrze bo ostatnio daje mi w kość i marze o spokojnym "wieczorku"

bo nie umiem oszczędzać o styczniu już nie wspominam bo mamy 8 luty a ja już 800 zł wydałam
no nic teraz nie zrobię 

Zaraz idę ćwiczyć

to chyba dość wysokie macie te raty, że tyle aż wychodzi miesiecznie
my wydaliśmy ok 1800 zł w styczniu i 50 zł oszczędności na koncie zostało
mój poszedł tak sobie, ale powinnam zdać