Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-08, 17:11   #1381
Paulunia8713
Zadomowienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Na pocieszenie, luty jest krótszym miesiącem. Będzie dobrze.
Napewno będzie dobrze wkońcu wyjścia nie mamy

Cholerko jaka laska z Ciebie. Brzuszek marzenie Spódniczka śliczna Pozazdrościć

Moja pospała 1,5h więc dzisiaj przed 22 już będzie spać I dobrze bo ostatnio daje mi w kość i marze o spokojnym "wieczorku"
W sobotę na tydzień jadę z Julią do rodziców. Załatwię wszystkie sprawy bo nawet bilansu Julci zrobic tutaj nie mogę. Przy okazji odwiedzę kuzynkę i jej synusia, przyjaciół. Zapowiada się ciekawy tydzień
Stary 2011-02-08, 17:12   #1382
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Dziękuję

I niezbyt - są mocno zniszczone, bo je zawsze noszę rozpuszczone...

http://i17.photobucket.com/albums/b8...ire/wlosy2.jpg tu jest ich absolutnie najlepsze zdjęcie, zaraz po wizycie u fryzjera - wymodelowane i wysuszone na okrągłej szczotce, normalnie to od wysokości ramion mniej więcej sterczą mi pojedyncze włosy w różne strony teraz z przodu mam trochę krótszych pasm przy buzi.

Piękne włosy
marzę o takich.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 18:05   #1383
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Witam

Ufff udało mi się was nadrobić

Dziś w pracy nie miałam czasu czytać więc nawet jak weszłam to musiałam iść dalej robić.

Kashmirko co do mojej obecności na spotkaniu nie obiecuję, że będę ale też nie mówię nie. Zazwyczaj na weekendy jeździmy do mnie i jeśli nie pojedziemy i nic nam nie wypadnie to na pewno się zjawię na spotkaniu Wiem że mój brat planuje chrzciny pod koniec lutego ale na dziś jeszcze nic nie wiem.

Ja na temat wydatków się nie wypowiadam bo nie umiem oszczędzać o styczniu już nie wspominam bo mamy 8 luty a ja już 800 zł wydałam z jeden strony lekarz i apteka same 250 zł no ale sam fakt.
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 18:22   #1384
golden_eye
Wtajemniczenie

właśnie się dowiedziałam, że jutro idę na pobranie krwi do badań i że nie powinnam w sumie jeść już obiadu, a ja nie dość, że obiad, to jeszcze cukierki, sałatka i hektolitry herbaty no nic teraz nie zrobię
w ramach oszczędzania kupiliśmy eurobiznes zielony i będziemy inwestować w grunty aż się boję... pogoda pod spacer idealna ale wieje strasznie. sąsiedzi (bo tym razem sąsiad) dalej uprawiają kuratelę, dziś on stał w drzwiach i patrzył jak wychodzę z mieszkania. nie wiem o co im chodzi...

Ijaa - gratuluję egzaminu
Cholerka - bardzo fajna spódnica
zapomniałam co jeszcze napisać
Stary 2011-02-08, 18:34   #1385
oliwka__
Zakorzenienie

Ijaa własnie gratuluję 5 z egzaminu zdolna dziewczynka z ciebie
Stary 2011-02-08, 19:04   #1386
201604250957
Konto usunięte

Cytat:

Chwila, chwila. Jak nie lubimy?
A Martini?
Z kim ja je będę popijać w Poznaniu jak nie z Tobą?

Też chyba sobie taki ustawię, bo zbiegło się kilka wydatków i muszę na prawdę nieźle zacisnąć pasa..
no ze mną ze mną a z kim? Lili nie może bo ma dziecko pod opieką ale chodzi mi ze nie lubimy na codzień tak jak np. inni lubią piwko wypić codziennie np. 1 a my nie lubimy wcale piwa a martini to ja lubie na wyjątkowe okazje- np. taka jak przyjazd Ijii do Poznania

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Wiem, dlatego kupiłam
A podpis... Skopiowałam... Bez pytania Wybaczysz?
wybaczam Ci, wybaaczam Ci, wybaaaaaczam Ciiiii (głosem Agnieszki Chylińskiej ) dobrze, ze ustawiłaś, jak nas bedzie wiecej motywacja bedzie wieksza! Ijaa Ty też sobie walnij, a co

Effie szkoda, no ale rozumiem Oliwka to daj znać jak już bedziesz wiedziała czy możesz być

Marcia wyglądasz uroczo! Bardzo mi się podoba

Cholerka świetna figura i dobrze dobrana do niej spódnica

dobra spadam huuuuulać, bede zaaaaś potem
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 19:35   #1387
Kelpie
Zakorzenienie

Jestem w czarnej d odnośnie jutrzejszego egzaminu

Mam jeszcze trochę czasu i będę zakuwać, albo przynajmniej powtarzać to co umiem, ale jest sporo rzeczy których zwyczajnie nie rozumiem...

Mogę prosić o kciuki jutro o 8:30
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 19:39   #1388
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Kelpie kciuki będą

Kurde mol mam taką ochotę na słodycza Zaraz idę ćwiczyć

Poodkurzałam, pomyłam na mokro, a jutro z rana poprasuje to co wyschło. Mam nadzieje, że jutro będzie fajna pogoda, to znowu gdzieś z Tż wybędziemy. Może na cmentarze poodwiedzać bliskich.
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 19:56   #1389
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Ijaa Ty też sobie walnij, a co
Walnęłam, a co!

Pohulałam, pozmywałam. Zasiadam z powrotem do Corel'a.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 20:00   #1390
201604250957
Konto usunięte

No i cacy ja powiesiłam pranie, pohulałam a zaraz idę pod prysznic no i czekam na P. bo miał dzisiaj jakieś dalekie zlecenie i jeszcze go nie ma
Stary 2011-02-08, 20:10   #1391
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość

Mam jeszcze trochę czasu i będę zakuwać, albo przynajmniej powtarzać to co umiem, ale jest sporo rzeczy których zwyczajnie nie rozumiem...

Kciuki oczywiście mocno zaciśnięte.

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Kelpie kciuki będą

Kurde mol mam taką ochotę na słodycza Zaraz idę ćwiczyć

Poodkurzałam, pomyłam na mokro, a jutro z rana poprasuje to co wyschło. Mam nadzieje, że jutro będzie fajna pogoda, to znowu gdzieś z Tż wybędziemy. Może na cmentarze poodwiedzać bliskich.

No to pewnie teraz masz w mieszkanku błysk.

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Powiem Wam że mam już dość leżenia,tylko osłabłam przez tą chorobę,jutro wstaję rano i biorę się za porządki bo mieszkanko pod rządami mojego mężyka zapuściło się cholernie

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Stary 2011-02-08, 20:15   #1392
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Ja też podliczyłam nasze wydatki i za styczen wyszło nam 4053zł
Oczywiście w tym jest wszystko(opłaty,rachunki, raty,jedzenie,paliwo)mnie j niestety nie ma szans uzyskać i tak bardzo zaciskałam pasa w tym miesiącu.
ponad 4 tysie to chyba dość wysokie macie te raty, że tyle aż wychodzi miesiecznie

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Ja podliczyłam wczoraj wieczorem wydatki na jedzenie ze stycznia i wyszło 1229 zł. Przeholowaliśmy troche. W tym miesiącu musze się wziąć w garść bo już 270 zl wydaliśmy na jedzenie
Kraven mi się wydawało ze 760zł to dużo na dwie osoby wiec 1229 to dla mnie czysta abstrakcja ale my dość mało jemy, jakby mój P. jadł tyle co mój Tata czy Brat to byśmy pewnie do 1000 dobili
Stary 2011-02-08, 20:16   #1393
ssnowdrop
Zadomowienie

Hej Laseczki
nadrobiłam u na dzisiaj była pyszniutka jarzynowa my wydaliśmy ok 1800 zł w styczniu i 50 zł oszczędności na koncie zostało
dzisiaj sie dowiedzialam ze umowa o moje szkolenie juz podpisana i czekam na pieniazki na koncie. mam nadzieję że będą szybko bo wydatków trochę mamy- musimy kupic tż garniak i chciałabym sie zalapac na promocje, sobie chce kupic sukienkę (moja wymarzona jest znowu przeceniona) i pierwszą część prezentu na wesele (chce poprosic kolezankę zeby narysowała karykatury młodych i dac im oprawione )

Cytat:
Napisane przez Paulunia8713 Pokaż wiadomość
Dostaliśmy rozliczenie za gaz, prąd i ogrzewanie
i tak za prąd mamy nadpłatę 12zł a za gaz i ogrzewanie 18zł O tak skakałam z radości bo bałam się, że będzie tyle co wody 300zł i jestem szczęśliwa
ciesze się że jest o tyle mniej ja tez sie obawiam tych doplat- troche glupota, bo my mamy prognoze za wode 20 zł/ miesiac a potem pojda 2 stówy doplaty... już bym co miesiac wolala zaplacic wiecej, niz tak na raz taka kwote

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
a do mnie właśnie dzwonił tż i stwierdził, że strasnzie się za mną stęsknił i wogóle musimy pobyć trochę ze sobą i tak oto jedziemy w poniedziałek na 2-3 do Władysławowa nawet nie wiecie jak się ciesze
ale słodko...życzę Wam udanego i romantycznego pobytu!

Cytat:
Napisane przez effie22 Pokaż wiadomość
Kash to ja starzeje się razem z tobą. Jak się dowiedziałam, że siostra mojego Tżta( 14 lat) ma chlopaka z którym uprawia sex, to z szoku nie mogłam wyjść. Aż mnie zatkało, a mój Tż aż się za głowe chwycił. Ja w tym wieku miałam inne rzeczy w głowie, ale widocznie świat idzie do przodu i za chwile będzie jeden wielki burdel
a rodzice Tżta o tym wiedza???

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Dziewczyny siedze i rycze Właśnie wróciłam od fryzjera, wydałam 100 zl(niby kupon z grupona) i wygladam tak samo. Może odrostów nie mam(miałam nieduże), odcień może o ton inny, a tamten nawet mi się bardziej podobał.
wysłalam zaproszenie Kochana, zeby zobaczyc fotki. a teraz juz nie placz, bo nic juz nie zmienisz marciu

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
hej
jestem ale zła. wkurzyłam się na baby w recepcji w mojej przychodni. czy ja komuś krzywdę robię tym, że ma raz na rok zanieść świstek do podpisu lekarza i że nie ja go odbiorę a siostra czy matka? czy to jest kurna jakiś wielki problem? czy ona tam ma inne zadania czy za to jej płacą? bo już sama nie wiem. lekarz problemu nie robi a ona tak, z wieeeelką łaską i pretensjami i po telefonie moim. jak jej praca nie pasuje to z przyjemnością ją mogę zastąpić.
co za babsztyl... ale wiesz ja się zawsze śmieję, że zasze najwięcej do powiedzenia mają Ci na najniższych stanowiskach. Np. ostatnio jak rozwieszaliśmy ulotki w akademiku to nikt nie mial z tym problemu (ani rektor która wydała zgode, ani kierownicy akademikow) tylko sprzątaczki. ale nauczylam sie ze nie ma co z taki dyskutowac

Cytat:
Właśnie dostałam na maila raport z wynikami jednego z egzaminów i skaczę z radości bo przy moim nazwisku widnieje 5.
gratulacje

Cytat:
Raaaaaaaaany, jak cudownie jest na dworze. Wieje - chwilami tak, że chce głowę urwać (swoją drogą zupełnie niepotrzebne się czesałam), ale jest ciepło, słonecznie, bardzo przyjemnie, niemalże wiosennie. Moja ulubiona pora roku zbliża się wielkimi krokami (mam nadzieję).
u mnie też dzisiaj było pięknie: słoneczko, błekitne niebo, wietrzyk. zrobiłam sobie spacer na pocztę nawet z tej okazji

Cytat:
dupeczka jesteś zarąbistai ta talia osy no i spódniczka bardzo fajna, na pewno będziesz ją czesto zakładać
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
don't care about other pain infront of me
cause im just tryin be happy
ssnowdrop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 20:34   #1394
oliwka__
Zakorzenienie

Powiem wam, że my w styczniu też dobrze 4000 zł wydaliśmy no ale też kupiliśmy coś dla siebie ja perfumy i 7 par majteczek, tż samochodzik na baterie, krewetkarium, pościel, ręczniki ściereczki dużo poszło na lekarza tż i lekarstwa ;/ ogólnie resztę przepuściliśmy to, bo na jedzenie to chyba więcej niż 1500 zł nie wydaliśmy?? mam popisane rachunki ale żeby podliczyć to mi się nawet nie uśmiecha. Tym bardziej, że my aż tak dużo nie jemy ale np. tż pije dużo green up i napoi w puszkach lepsze to niż kupić 2 litry coli i później pół butelki wylać bo jest wygazowana i nikt nie chce wypić. Tak przynajmniej nie marnuję ale płacę drożej.
W poniedziałek tż w końcu ma ten zabieg i już nawet nie myślę ile trzeba będzie zapłacić ale niech w końcu przestanie go noga boleć i kłopoty z nią bo wykończę się psychicznie.

Kashmirko póki co myślę, że będę na spotkaniu. Bo najczęściej jedziemy do mnie jak mój tato zjeżdża z niemiec a ten ma zaplanowany na ten weekend jeśli nic nie uległo zmianie ale o tym dowiem się w czwartek

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

cholernarejestracja śliczna spódniczka a o figurce to nie wspominam bo zazdroszczę
Stary 2011-02-08, 20:34   #1395
Paulunia8713
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
Hej Laseczki
nadrobiłam u na dzisiaj była pyszniutka jarzynowa my wydaliśmy ok 1800 zł w styczniu i 50 zł oszczędności na koncie zostało
dzisiaj sie dowiedzialam ze umowa o moje szkolenie juz podpisana i czekam na pieniazki na koncie. mam nadzieję że będą szybko bo wydatków trochę mamy- musimy kupic tż garniak i chciałabym sie zalapac na promocje, sobie chce kupic sukienkę (moja wymarzona jest znowu przeceniona) i pierwszą część prezentu na wesele (chce poprosic kolezankę zeby narysowała karykatury młodych i dac im oprawione )

ciesze się że jest o tyle mniej ja tez sie obawiam tych doplat- troche glupota, bo my mamy prognoze za wode 20 zł/ miesiac a potem pojda 2 stówy doplaty... już bym co miesiac wolala zaplacic wiecej, niz tak na raz taka kwote
I ja się bardzo Cieszę bo gdyby przyszło nam jeszcze coś dopłacać to nie wiem co by z nami było. Luty będzie straszny ale trzeba dać radę

A co do tych karykatur to świetny pomysł. Trzymam kciuki żebyś pieniążki szybko dostała i szybko wydała

TŻ kąpie małą a ja lecę kolację im zrobić
Stary 2011-02-08, 20:37   #1396
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
ponad 4 tysie to chyba dość wysokie macie te raty, że tyle aż wychodzi miesiecznie

Kraven mi się wydawało ze 760zł to dużo na dwie osoby wiec 1229 to dla mnie czysta abstrakcja ale my dość mało jemy, jakby mój P. jadł tyle co mój Tata czy Brat to byśmy pewnie do 1000 dobili

No ponad tysiąc mamy ratę za mieszkanie i tysiąc za samochód.,do tego dochodzi jeszcze komputer,opłaty i się nazbiera taka kwota.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Stary 2011-02-08, 20:41   #1397
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Ja będę trzymać jednego - zgodnie z zasadą, że idziemy na jakość, nie na ilość

Cytat:
Walnęłam, a co!
I pięknie!

Dziewczyny, uwaga uwaga... 3x 15 brzuszków za mną!
Powiecie "Pfi, co to jest 45 brzuszków". Ale dla mnie to naprawdę ogrooomny wyczyn! I sam fakt, że je zrobiłam
Teraz już motywacja na jutro podwójna

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 20:47   #1398
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
No ponad tysiąc mamy ratę za mieszkanie i tysiąc za samochód.,do tego dochodzi jeszcze komputer,opłaty i się nazbiera taka kwota.
U nas też niestety raty. Za samochód, oraz część mebli i generalny remont dwóch pokoi.

Jakie życie byłoby bez nich piękne.

Cytat:
Powiecie "Pfi, co to jest 45 brzuszków". Ale dla mnie to naprawdę ogrooomny wyczyn! I sam fakt, że je zrobiłam
Super, braaaaaaaaaaawo.

A mnie brzuch rozbolał. Nie wiem po czym.

Stary 2011-02-08, 20:52   #1399
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:
U nas też niestety raty. Za samochód, oraz część mebli i generalny remont dwóch pokoi.

Jakie życie byłoby bez nich piękne.

Super, braaaaaaaaaaawo.

A mnie brzuch rozbolał. Nie wiem po czym.

Życie bez kredytów byłoby cudowne ale to tylko marzenia,z drugiej strony znowu gdyby nie kredyty to nic byśmy nie mieli bo za gotówkę nie ma szans.Pocieszam się że za rok będziemy tysiąc do przodu bo auto spłacimy ale wogóle stwierdziłam że musimy przystopować z tymi ratami jak chcemy dzidzię bo ciężko tak na styk żyć.

A może za długo hulałaś że brzuch Cię boli?

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Stary 2011-02-08, 20:54   #1400
ssnowdrop
Zadomowienie

Mam pytanie: ile płaci się za potwierdzenie nadania listu??
i gotta find my place
i wanna hear my sound
Stary 2011-02-08, 20:56   #1401
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:
Mam pytanie: ile płaci się za potwierdzenie nadania listu??

Jeśli waży normalnie to coś około 4,5 zł polecony.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Stary 2011-02-08, 20:59   #1402
wiznatalka
Rozeznanie

Cześć Wam (i chwała)

A ja miałam dziś wolne szkoda że tak szybko dzień zleciał, no ale się wyspałam, ogarnęłam trochu nasze lokum no i w sumie reszte dnia przesiedziałam standardowo przed kompem, aha no i jeszcze Biedroneczkę zaliczyłam

Ijaa, za egzamin

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Cześć! Nadrobiłam co napisałyście.
Ijaa gratuluje zdolniacho

Ja podliczyłam wczoraj wieczorem wydatki na jedzenie ze stycznia i wyszło 1229 zł. Przeholowaliśmy troche. W tym miesiącu musze się wziąć w garść bo już 270 zl wydaliśmy na jedzenie

Ja siedze na dyżurze i dzisiaj nawet nie jest tak źle.
kurcze, faktycznie sporo.. pewnie dużo na mieście jadacie

Cytat:
Ja mam sprawdzony przepis na pyszne, ale bardzo grube ciasto jeżeli takie lubicie, to polecam.

Przyłączam się do gratulacji egzaminacyjnych mój poszedł tak sobie, ale powinnam zdać na pocieszenie kupiłam sobie spódniczkę

http://i17.photobucket.com/albums/b8.../spodnicaa.jpg
http://i17.photobucket.com/albums/b8...spodnica22.jpg
o, cholercia , fajna spódniczka i super w niej wyglądasz

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
idealna ale wieje strasznie. sąsiedzi (bo tym razem sąsiad) dalej uprawiają kuratelę, dziś on stał w drzwiach i patrzył jak wychodzę z mieszkania. nie wiem o co im chodzi...

Ijaa - gratuluję egzaminu
Cholerka - bardzo fajna spódnica
zapomniałam co jeszcze napisać
bardzo dziwni ci Twoi sąsiedzi.. ja bym pewnie nie wytrzymała i zapytała o co kaman

Cytat:

Twa prośba zostanie wysłuchana

Cytat:
Ja będę trzymać jednego - zgodnie z zasadą, że idziemy na jakość, nie na ilość

I pięknie!

oby tak dalej!!
wiznatalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 21:00   #1403
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Życie bez kredytów byłoby cudowne ale to tylko marzenia,z drugiej strony znowu gdyby nie kredyty to nic byśmy nie mieli bo za gotówkę nie ma szans.Pocieszam się że za rok będziemy tysiąc do przodu bo auto spłacimy ale wogóle stwierdziłam że musimy przystopować z tymi ratami jak chcemy dzidzię bo ciężko tak na styk żyć.

A może za długo hulałaś że brzuch Cię boli?
No właśnie nie długo. Tyle co zwykle.

A boli, tak jakbym zjadła coś ciężkostrawnego, jakby mnie wzdęło.
Właśnie piję miętkę - mam nadzieje, że pomoże.

Idę obcinać czuprynę TŻowi. Niech Bóg ma go w swojej opiece.

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2011-02-08 o 21:01
Stary 2011-02-08, 21:02   #1404
ssnowdrop
Zadomowienie

A mogą mi jeszcze SPD,które wystawiają rzeczy na allegro podac cenniki? Bo ja mój wzięłam ze strony poczty i dzisiaj byłam nadać paczke i zapłaciłam więcej;/
i gotta find my place
i wanna hear my sound
Stary 2011-02-08, 21:03   #1405
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:

Trzymam kciuki za czuprynę tż.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Stary 2011-02-08, 21:08   #1406
wiznatalka
Rozeznanie

Cytat:

na pewno wyjdzie dobrze
wiznatalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 21:58   #1407
oliwka__
Zakorzenienie

A ja jeszcze dodam, iż szkoda że święta nie są co najmniej co 3 mc

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cytat:
A mogą mi jeszcze SPD,które wystawiają rzeczy na allegro podac cenniki? Bo ja mój wzięłam ze strony poczty i dzisiaj byłam nadać paczke i zapłaciłam więcej;/
zwykły list polecony priorytet kosztuje 4,15 zwykły polecony 3.75 , jak wysyłasz w kopercie bombelkowej to już przekracza tą dopuszczalną wagę przy 1 taryfie i wówczas jest coś 6 zł.
Ja wysyłasz rzeczy na allegro to popatrz po aukcjach jak mają i tym wzorem wysyłaj. Lub masz na stornie poczty polskiej cennik http://www.poczta-polska.pl/cennik.htm i możesz sobie obliczyć.
A do tego cennika ze strony trzeba co najmniej 1 zł doliczyć bo ceny się zmieniły jakoś niedawno

Edytowane przez oliwka__
Czas edycji: 2011-02-08 o 22:01
Stary 2011-02-08, 22:12   #1408
aaby
Zakorzenienie

Cytat:

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 22:23   #1409
Martita88
Rozeznanie

Cytat:

Mój TŻ na szczęście już od kilku lat obcina się sam
Martita88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 22:54   #1410
oliwka__
Zakorzenienie

ja mojego też obcinam chyba że latem to się goli na zapałkę bo wtedy najwygodniej mu

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

marcia45 jaka ty szczuplutka kobietka jesteś wy tu chyba wszystkie chudzinki jesteście, a fryzurka ładna taka naturalna a ta dlugość włosków

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Paulunia, Lili i Dudi w jakim wieku są wasze skarby??
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości