|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4861 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -część V
Cytat:
![]() ![]() dobranoc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() smacznego i pa pa ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4863 |
Zakorzenienie
|
dobra piekne ja tez uciekam bo spali mi sie lapek faktycznie
![]() ![]() dobranoc
![]()
![]() |
#4864 |
Rozeznanie
|
bunny
dzieki za odp ![]() ![]() ![]() snow- o to ja jutro wyprobuje ta odzywke bo dzisiaj juz nic nie robie z wlosami, rano farbowanko ![]() ![]()
#4865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A gdzieś Ty Mysie dorwała hmm? ![]()
![]() |
#4866 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała Edytowane przez asiabb1983 Czas edycji: 2011-02-08 o 20:50 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4867 | |
Zakorzenienie
|
No momentami to był koszmar- ile one jadły, jak trzeba było każdemu lapy wytrzeć nim do domu z dworu weszły albo jak były w mieszkaniu wszedzie dosłownie
![]() Cytat:
Nie polecam czerwonego do farbowanych i nowego z serii owocowej co masz odzywkę czyli ciemnoróżowego bo maja silikony i wlosy sa lepkie i klapią.
![]() |
#4868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4869 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi sie zapach takiego domowego kota np kojarzy z taką zasypką pudrową dla dzieci ![]() I psy i koty są fajne, ale ja bym psa np nie umiała wychować. Nie umiem byc stanowcza a jednak trzeba być mimo wszystko ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4870 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc blondyny
![]() ![]()
#4871 |
Zakorzenienie
|
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
![]() ![]() |
![]() |
#4872 |
Zakorzenienie
|
Bunny dziękuję kochana
![]() ale mam wątpliwości już czy warto tam iść bo to było w takiej maluskiej papierowej torebeczce i może nawet wyrzuciła do kosza od razu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4873 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Lady szkoda kolczykow ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4874 |
Wieczne Kutango
|
xLADYx pomalowałam odrosty tą farbą co mi polecałas i wyszło tragicznie siwo fioletowe włosy miałam
![]()
![]() |
#4875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4876 | ||
Zakorzenienie
|
Buahhot szkoda no ale co zrobię że gapa jestem
![]() powtórzę pytanko farbował ktoś tym kremem pielęgnującym GARNIERA super blondem E0 ? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
a C12 używa Bunny ma jasne włoski i nic fioletowego jej nie wychodzi z tego co mi widziałam na zdjęciach ![]() ![]() może faktycznie masz już zniszczone włosy przetrawione tym rozjaśniaczem i dlatego takie coś Ci wyszło ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No tak mysle moze nałozyc np 9.1 z Garniera na to co mam to by sie wyrównało, a i wypłukało szybko do jasniejszego kolorku. No ale nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czekoladka a kiedy będziesz farbować? daj znać którą farbką. nie boisz sie jednak tego garniera?
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała Edytowane przez asiabb1983 Czas edycji: 2011-02-08 o 21:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4879 |
Zakorzenienie
|
"nie dziękuję" Asiu
![]() E0 dobrze niech wyjdzie żółta chociaż na moim białym łbie pewnie nie wyjdzie żółta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam ten Srebrny Pył z Joanny i nie wiem czy kłaść tą, czy np z Joanny też tą: http://www.skapiec.pl/site/cat/140/comp/443662 Ona sie co prawda mega szybko wypłukuje. Ale bankowo wyrówna mi włosy bo juz to mam opracowane z ta farbą tylko z naturalnym blondem. Tylko nie wiem czy mi zgasi rudosci. A srebrny pył na pewno zgasi, ale góra pewnie zostanie nadal taka mega jasna, chociaz kolor na opakowaniu niby ciemniejszy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4881 |
Zakorzenienie
|
Ja wchodzę na Wizaż a wszystkie spać idą
![]() Lady kolczyki na pewno się znajdą, babki z Natury raczej sobie ich nie przygarneły ![]() cascada no tak, komputer póki działa my na Wizażu tez dzialamy ![]() snowhitee Ja też myslałam o Mysi i to już od dłuższego czasu. Ciekawe czemu wraca do naturalek kitkulka ptasie mleczko, mniam, prześlij mi trochę i przepis nam tu zapodaj ![]() Co do kotów ja mam oprócz 2 psów 2 koty i jedna z nich ma ruje i to pierwszą w życiu. Pies to nic z kotem - kocica w rui takie cuda wyprawia, nadstawia się psom, wydaje z siebie takie odgłosy że slychac w całym domu, mruczy, piszczy, wyje, no nie do opisania. A druga nasza kotka jest wysterylizowana-ruję znosiła fatalnie a teraz jest super. Teraz będzie czas żeby tę kotkę wysterylizować. No ale ze sterylizacją kotów nie ma chyba tyle kłopotu co psów. I jak tamta nie była wysterylizowana zdażyło jej się nasikać - raz nasikała na kołdrę mojej Siostry to nawet po praniu była na nic tak śmierdziała i musieliśmy wyrzucić. Kocie szczochy śmierdza okropnie ![]() A w ogóle nasz watek jest mylny w nazwie bo my w sumie włosow nie rozajsniamy (ktoś moze pomyśleć że rozjasniaczem) Powinien się nazywać WŁOSY NA BLOND MALUJEMY I O ŻYCIU DYSKUTUJEMY ![]() Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-02-08 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4882 |
Zakorzenienie
|
aaa wybaczcie to opoznienie z fotkami, ale to wina TZ i jego niespodzianek
![]() nie było mnie w domu poł dnia i słonce zaszło takze fotek w dziennym nie zdazyłam zrobic ;/ ale jutro wstawie, promise ![]() poki co-daje w sztucznym, robione komórką bez lampy, także wybaczcie jakość ![]() ale aparatem z lampą to w ogóle nie podobny kolor wychodził ![]() w każdym razie-dobrze widać, jak odrost fajnie wzielo, kładłam na 1,5 cm odrostu ![]() dla przypomnienia: schwarzkopf natural&easy 532 |
![]() ![]() |
![]() |
#4883 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() lecę do łóżeczka pa pa dziewczynki do jutra ![]() jeszcze skomentuje infatuated widać że równiutko złapało .pięknie !
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała Edytowane przez asiabb1983 Czas edycji: 2011-02-08 o 22:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4884 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ta Joanna bardzo naturalnie wychodzi ![]() Jutro poszukam na płytach zdjecia to moge wam wkleic jak chcecie. Dla mnie to jest taka farba na szybko kiedy cos nie wyszło bo mega szybko sie spłukuje a pomarancze czy żółcie pokrywa pieknie - a ja miałam dosłownie rażącą pomarańcz. Cytat:
![]() Czekam na zdjecia w dziennym ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4885 | |
Zakorzenienie
|
taak Agatko, fajną nazwe wymysliłaś, faktycznie słowo "rozjaśniamy" się może kojarzyć z rozjasniaczem
![]() ale zleciało Dziewczynki, VI czesc niedługo... ![]() ja też zostaje do konca ![]() ![]() co do Mysi, to zaskoczyłyście mnie, że do naturalek wraca... ![]() pamiętam, jak już miała taki pomysł i pofarbowała na naturalny kolor. Potem płakała na wątku i cudowała z kąpielami rozjasniającymi itd ![]() no ale jak widać kobieta zmienną jest ![]() ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Cytat:
![]() i dobranoc ![]() no cos tam widac, ale wiadomo, że w dziennym to inaczej ![]() ok ok, jutro wstawie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4886 | |
Wieczne Kutango
|
Cytat:
![]() Chyba już wolalabym mieć żółte niż siwe ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4887 |
Zakorzenienie
|
AGATKO mam nadzieję
![]() ![]() a co do wątku to masz rację ten tytuł by bardziej pasował ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4888 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kocie siki masakra odór- a jak kot znakuje to w ogóle mieszkanie po prostu capi i nie idzie tego niczym umyć ![]() Z tym tytułem to też nie do końca- bo my wykonujemy farbowanie rozjaśniajace ![]() Cytat:
![]() A tyle czasu żadna z nas nie chciała wypróbować tej farbki- kiedy ja mówiłam że ładnie wchodzi- ech baby... ![]()
![]() |
#4889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4890 |
Zakorzenienie
|
hej wszystkim
![]() wczoraj tak wpadlam na watek gdzie wracaja do naturalek i sobie poczytalam z ciekawosci i powiem wam ze podziwiam takie osoby ze najpierw beda chodzic z mega odrostem a pozniej scinac wlosy ja bym tak nie mogla ![]() szkoda wlosow i szkoda zycia na jakies *******y ze rozjasnianie szkodzi ![]() przeciez naturalne wlosy sa takie nudne ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.