|
|
#1441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Cześć
Cytat:
Dzisiaj tez tylko Wam zamacham kwieciem Miłego dnia |
|
|
|
|
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
Siemanko
![]() Byłam w kinie na "Jak się pozbyć celulitu?" uśmiałam się i cieszę się, że nie pojawiła sie tam Kuna, Olszówka i te z "lejdis",bo już za dużo ich było jak dla mnie Kupiłam sobie w Cubusie spodnie za 30zł
|
|
#1443 | |
|
Zakorzenienie
|
nie no wiedzieli, ale nie wiedzieli, ze przyjdzie im za to zaplacic po 4 latach
![]() Cytat:
a to potrzymac chwile na buzi czy nie?
|
|
|
|
|
|
#1444 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, tradycyjnie ściorana jestem
![]() Robiłam wczoraj maseczkę aspirynową - jak mnie się podoba jak wygląda moja skóra od razu po zmyciu ![]() |
|
|
|
|
#1445 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cześć Lachony
![]() Ale miałam dzisiaj zonka w robocie .Komp mam cały zawirusowany, ale to tak, że się w ogóle korzystać nie da. Nawet durnego kalkulatora nie mogę włączyć. Wyskakuje komunikat, że plik jest zawirusowany a jedyną możliwością jego uratowania jest zakup progamu antywirusowego za 70 dolców I tak co minutę. jedyna strona, jaka się otwiera, to oczywiście ta, gdzie można kupić ten program, na inne mnie nie wpuszcza przeglądarka Nożesz kuuuuur... ![]() Informatyk na jutro dopiero umówiony i dzisiaj cały dzień nudy... A najgorsze, że to chyba przez stronę o2 mi przylazło [koleżanka z pokoju miała to samo kilka dni wcześniej i nie wiem, czy nie od tego się zaczęło, bo nie mogła nic zrobić na swoim kompie, to chciała skorzystać z mojego ].Mam nadzieję, że jutro już będę miała normalny komp i będę mogła się z Wami porozumiewać ![]() A reszta po staremu. Yao mi sajgon na dywanie zrobiła straszny, nie chce mi się sprzątać .NK dziękuję za pędzlaczek, właśnie przyszedł
|
|
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1447 | |
|
|
Cytat:
Hehehe, no co Ty... w dzień to właściwie niewiele się na wiżażu dzieje, a jakby był jakiś wir to by Zło pewnie od razu database error zrobił, żeby nie narażać wizażanek
|
|
|
|
#1448 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do usług ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
z tego co widziałam to ona ma taki spłaszczony kształt
|
||
|
|
|
|
#1449 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oni szybko wysyłają więc w tym tygodniu powinnam go już mieć.Cytat:
![]() |
||
|
|
|
|
#1450 | ||
|
|
Cytat:
![]() Uważaj przy logowaniu ![]() Cytat:
|
|
|
|
#1451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj się logowałam i lajtowo |
|
|
|
|
|
#1452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Ale u mnie dmucha ! Wietrzysko, że ho, ho ! Pewnie mi zaraz prąd wyłączą. Już przygotowałam dwa termosy z gorąca wodą, tak na wszelki wypadek. No, nie jest to wizualnie i dotykowo najfajniejsze, ale za to skuteczne. Nakładasz na twarz i tak pocierasz, jak przy peelingu. Jejku, jejku ! U mnie główne ustrojstwo w komputerze, to właśnie o2. Cytat:
Miłego dnia |
|
|
|
|
|
#1453 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() nie było mnie troche, a żadna nie zauważyła mojej nieobecnosci ![]() żartuje oczywiscie czytałam wszystko jak zawsze tylko jakoś nie miałam weny na pisanie, zreszta klawiatura mi sie ciagle psuje i czasem nic nie moge napisac ![]() A gdzie nasza druga Karolina?
|
|
#1454 | |
|
|
Nieeee, po prostu nie analizowałam dokładnie tych zdjęć i nastawiałam się na okrągły pędzel
![]() Naprawione. Może masz mocniejsze zabezpieczenia, to i nie wpuścic Ci tego antywirus. Cytat:
Ja ostatnio weny nie mam bardzo, inne dziewczyny tez piszą coś dość leniwie, to i pomyślałaśmy, że na Ciebie zimowe przemęczenie przelazło. Często ostatnio tak mam, że wchodzę na forum i nie mam kompletnie co napisać .
|
|
|
|
#1455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ide dzisiaj na ranTke ![]()
|
|
|
#1456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zimnym![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- jak ci Asia napisała jojczysz ![]() jaką?
|
|
|
|
|
|
#1457 |
|
Zakorzenienie
|
Pisała kiedyś, że nas opuszcza na jakiś czas
![]() jaką randke? ![]()
|
|
#1458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powodzenia A po randce opowiedz nam jak było ![]() Kupiłam odżywkę w sprayu Schaumy z ekstraktem z jeżyny i jakiejś jagody Była jeszcze z masłem shea i kokosem ale pomyślałam, że jak to jest bez spłukiwania to masło może obciążyć i przyklapić mi kudły
|
|
|
|
|
|
#1459 |
|
Zakorzenienie
|
ja od jakiegos czasu uzywam tego kremu bambino, tani a nie ustępuje tym drozszym kremom tylko myślę, czy on ma w sobie cos w miarę nawilżajacego czy tylko natłuszcza...
|
|
|
|
|
#1460 |
|
Zakorzenienie
|
A ja będę eksperymentować z oliwką w żelu J&J na mokrą skórę po kąpieli - koleżanka od jakiegoś czasu tak robi i ma bardzo miękką i gładką skórę
![]() Wypiłam inkę z mlekiem i syropem waniliowym ![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Są już napisy do Pretty Little Liars |
|
|
|
|
#1461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1462 | |
|
|
Jak się wyranTkujesz, to koniecznie opowiedz, jak było.
A właśnie, jak tam ta koleżanka od dziwnej historii [tak mi się przy okazji przypomniało]? Cytat:
![]() Też chciałabym sobie jakąś odżywkę kupić ![]() Tymczasem mam trzy spraye do wykorzystania, a biorąc pod uwagę, że jednek spray zużywam... uwaga - KILKA MIESIĘCY [pół roku ], to.. jestem u.du.pio.na .Idę zrobić swoją. Dzisiaj sąsiad znowu zrobił mi w.k.u.r.w ![]() W samym środku drzemki Ali wiertarę włączył. Potem dłuuuuuugo coś piłował, wbijał, obrabiał, szlifował [nie wiem, i tak na jedno wychodzi] a teraz jego bachory urządzają dyskotekę ![]() Jak to śpiewał Stachursky? Uważaj! Uważaj! Uważaj! Uważaj! Tak, wiem, wtedy nie będzie zmiłowania, łaski nie będzie. Tak wiem, dziś nasza kolej, już ustawiony sprzęt jest na stole... I dosko się czuję ![]() na samą myśl o tym, co się jutro będzie działo pod moim balkonem, sasasasasasasasasa A propos potężnej wichury z tekstu piosenki, ciekawe jak tam Kasia żyje...
|
|
|
|
#1463 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak na poważnie to w ogóle Ci się nie dziwię, mnie ostatnio doprowadza rodzina, która mieszka pode mną - rodzice z dwójką dzieci (na moje oko podstawówka i gimnazjum) plus babcia. Wyobraź sobie, środek tygodnia, godzina 23.30, chcę iść spać, leżę w łóżku i słyszę jak te dzieci biegają po mieszkaniu, skaczą (w tych blokach dźwięk bardzo się niesie do góry, poza tym nade mną mieszka tylko jakaś stara babka), wrzeszczą, cały czas jakieś śmiechy, wołanie "tata, taataa, TAATAAA!!!" Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1464 | ||
|
|
Cytat:
Na razie stoiska włosowe omijam szerokim łukiem ![]() Cytat:
, tylko teraz kawy się opiła i ruszyć jej się nie chce... ale to nic... poczekam jeszcze z godzinkę ![]() Współczuję Tobie... proponuję zrobić to samo, co ja ![]() Ja też
|
|
|
|
#1465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiem Ci, że poważnie się nad tym zastanawiam - te dzieci są jakieś nienormalne, non stop tylko słyszę jakieś wrzaski, teraz też, przed chwilą byłam z psem ma spacerze i na zewnątrz też było je słychać - ja nie wiem jak ci dorośli tam wytrzymują, mam wrażenie, że nie potrafią sobie w ogóle z tymi dziećmi poradzić i wygląda to na zasadzie "niech robią co chcą tylko niech mnie dadzą spokój" |
|
|
|
|
|
#1466 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byli na tej studniówce. Lipa straszna. On jest kompletnym debilem Ja z nim zreszta też juz kontaktu nie mam od długiego czasu, bo szukal sobie tylko pocieszenia po tym jak go dziewczyna zostawiła (nie dziwie jej sie ), w wiadomej formie oczywiscie co nawet mi zaproponował Cytat:
![]() A więc na ranTce było fajnie No i w moim typie, ma fajny styl, z twarzy też nienajgorszy haha A poznałam go przez neta ![]() Ogólnie miło było, mam nadzieje ze sie jeszcze odezwie ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
|
|
|
#1467 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1468 |
|
Zakorzenienie
|
dobra odezwał sie
haha sorry jak jakas małolata sie zachowuje
|
|
#1469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to wyczepiscie
|
|
|
|
|
|
#1470 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
No ja myślę ! Dobrze, że się zreflektowałaś. Letnim i odczekać kilka minut, żeby płatki napęczniały. Cytat:
Tak jak przypuszczałam, ledwo zdążyłam wysłać do Was wiadomość, wyłączyli prąd. Nie było cały dzień. Spałam w swetrze i pod dwiema kołdrami. O której włączyli - nie wiem. Dzisiaj wstałam i jest. Ale awaria była potężna, bo w całej okolicy nie było prądu. W niektórych miejscowościach zajęcia lekcyjne odwołali (ogrzewanie}. Dzisiaj słabiej dmucha, to mam nadzieję na ucywilizowane życie. ![]() To się cieszę i oby się udało. Cytat:
Lecę kota szukać, bo go całą noc nie było. Może już wiosnę czują ?! Miłego dnia |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.

.

.