Maniaczka nie wiosny wypatruje ale o kolekcję nową wciąż truje-etorebka cz.23 - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-08, 22:14   #3211
ankhax1
Zakorzenienie

GG do ankhax1
Dot.: Maniaczka nie wiosny wypatruje ale o kolekcję nową wciąż truje-etorebka cz.23

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Dzięki Aniu ile taki kurier kosztuje? Do jakiegoś pudełka mam zapakować Krychę i paragon oraz karteczkę z informacją o usterce? Wybacz że tak sie dopytuję ale jeszcze nic nie musiałam reklamowac
Reniu, ja odsyłałam np wadliwą vivien dhlem na koszt etorebki.
Na stronie DHL jest podstrona "zamów kuriera" https://zamowkuriera.dhl.com.pl/ trzeba się zarejestrować, ustaw tam w zleceniu, że płatnikiem jest odbiorca czyli etorebka, ustawiasz którego dnia i pod jaki adres i w dodatku w jakich godzinach ma przyjechać kurier i tyle

ja musze w końcu sissy odesłać, bo jeszcze tego nie zrobiłam :/
Stary 2011-02-08, 22:14   #3212
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara
Dot.: Maniaczka nie wiosny wypatruje ale o kolekcję nową wciąż truje-etorebka cz.23

Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość
O tak, to wkurza

Dobry tekst
dziś jak szłam do metra to jakieś dwie laski zapaliły pink elephanty, łoł, niesamowity szpan

ja w jakimś programie słyszałam
- przepraszam, wiesz która godzina?
- <odpowiada>
- ooo, no to najwyższa pora się poznać

Danula, oj dobra, dobra
Nika, dobrze, że wstawiłas linka do podpisu . u mnie wszyscy oddają zawsze 1% na rehabilitację sparaliżowanego znajomego (wypadł z balkonu na imprezie. i jego głównym błędem było to, że...był trzeźwy . gdyby był pijany najpewniej nic by mu się nie stało )

uciekam dziewczyny. śpijcie dobrze
135nudziara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 22:17   #3213
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
Nika, dobrze, że wstawiłas linka do podpisu . u mnie wszyscy oddają zawsze 1% na rehabilitację sparaliżowanego znajomego (wypadł z balkonu na imprezie. i jego głównym błędem było to, że...był trzeźwy . gdyby był pijany najpewniej nic by mu się nie stało )

Przykre, że żyjemy w takim kraju, w którym pozostają żebry o pomoc...
Pijaństwo pomaga w wielu sytuacjach.

Dobrej nocy Dziarko

Każda złotówka się liczy.
NIKaP-n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 22:17   #3214
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Oki a w czym posłałaś torebkę? Koperta duza bąbelkowa wystarczy? Jeśli Krycha tam wlezie....

Ile jest różnicy między kurierem a pocztą? Bo jeśli kilka zł to wezmę kuriera, zwłaszcza ze mam numer i przyjedzie po paczkę. Ostatnio z pracy wysyłałam mały ale drogi sprzęt tym kurierem od torebek i zapłaciliśmy 46zł dobrze, ze to szef płacił
Poczta Polska paczka priorytetowa jakies 11-12 zł, a kurier ponad 30 zł - zależy jaka wielkość "pudełka", odległość itp.

Raz włożyłam w torbę foliową i wysłałam owiniętą w szary papier, innym razem w pudełku ... myślę, że jeżeli się zmieści to może być duża koperta bąbelkowa

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 22:20   #3215
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
o . ale ogólnie miła sytuacja

ja dziś miałam coś śmiesznego na korytarzu szkolnym. szłam sobie, a że wąski korytarz i ogólnie dużo ludzi, no to idzie się gęsiego . jednak zmieniłam zdanie, chciałam zawrócić i wpadłam na takiego chłopaka, który szedł za mną, książka mi upadła, na co on zaczął mnie przepraszać i mi ją podniósł, zanim ja cokolwiek skojarzyłam.
a to ogólnie była moja wina, sama nienawidzę jak ktoś nie dość, że się wlecze przede mną, to później zawraca z stąd ni z zowąd z takim impetem - zawsze mruknę coś pod nosem. to mnie uczy kurczę, żeby się tak nie wkurzać z byle powodu

a tzw "zawiechy" mam bardzo często. coś robię i nagle zacznę o czymś myśleć i koniec - wyłączam się , potrafię zastygnąć np. przed drzwiami albo coś

wiecie, mam obiekt westchnień w szkole
a co to za nowy obiekt?

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Cytat:
Napisane przez bejbi19 Pokaż wiadomość
Zamówiłam beżową i karmelową Madare

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Fufka Pokaż wiadomość
witajcie, chwilę mnie nie było, a tu już zaraz wątek się skończy i będzie kolejny

Podobają mi się te nowe torebki (duża singrid, bordo kryśka i czarna aida) ale te ceny... No cóż chyba wybiorę jakiś stary przeceniony model

Dziś niedaleko domu widziałam to http://allegro.pl/oryginalna-torebka...432365330.html w wersji bordo za 69, jak myślicie, brać? Nie wygląda jak kryśka, ale podobna. Skóra z klapy, jest fajna, ale ta krokodyla skóra trochę mi się nie podoba. Może mnie przekonacie lub odwiedziecie
nawet ciekawa

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 22:21   #3216
Ekscelencja
BAN stały

Dziewczynki przepraszam, że nie wkleiłam obiecanych fotek, ale strasznie dziś zabiegana jestem
Teraz nie zrobię, bo z lampą wyjdą brzydkie, ale tak :

Czarna Aida - bardzo mi się podoba bez żadnych wad, śliczna
Ruda Madara - chyba jednak się pożegnamy, nie podpasowała mi kształt, kolor taki sam jak na stronie, skórka mięciutka, coś podobnego do Aidy, tylko z mniejszą fakturą.
Sprzedam ją lub odeślę i zamówiłam rudą dużą Kryśkę, jutro będzie u mnie, więc wkleję zdjęcia wszystkich trzech
Ekscelencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 22:21   #3217
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
jest postęp w przekonywaniu R.
urabiaj go dalej

Stary 2011-02-08, 22:22   #3218
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:

Cześć Rybko i na wstępie się uśmiałam wybacz ciesz się, że masz tylko taki problem ja bym zrobiła z siebie gorszą idiotkę w zamian za przywrócenie zdrowia bliskiej osobie
życze zdrowia bliskiej osobie

a to co mi się wydarzyło nie jest dla mnie problemem.....napisałam Wam to tylko jako ciekawostkę

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
No to teraz będę musiała jakiegoś przyhaczyć, żeby się porównać

Tak też mi się wydawało, że pani oszukuje

Piosenka dla Ciebie http://www.youtube.com/watch?v=pt3g8HPwDSc

Masz dzisiaj dobry dzień A gdzie Ty w ogóle pracujesz, że masz dzieci i rodziców

a
to z tym pinem to było jakiś czas temu
dzięki za linka-idealnie pasuje do mojej sytuacji.....tylko że ja bardziej oryginalna byłam tam liścia będę mieć na głowie lepsze zakrętki z coca coli

hmmm napiszę Ci pw

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Też mi się ta piosenka skojarzyła Przepraszam Rybo
ależ nie ma za co

wiecie-nie spodziewałam się że będziecie się śmiać w ogóóóóle
przeca to śmieszne jest tak że moja mama jka mnie zobaczyła to śmiała się jak mało kiedy

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
rozbroiłaś mnie też często jestem taka "udana", dzisiaj wchodząc do tramwaju miałam zawias i przez dobrą chwilę gapiłam się na wysiadającego chłopaka, z którym spotkałam się w połowie schodków (nagle zaczął wychodzic, kiedy ja już wchodziłam) w końcu uśmiechnął się i mnie przepuścił do środka, a ja czerwona padłam na pierwsze krzesło z brzegu
cała przyjemność po mojej stronie

no widzisz ale w sumie to historia przyjemna

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość
Dziewczyny, przepraszam za offtop, ale to pilne.
Właśnie dowiedzieliśmy się, jakie nieszczęście spotkało kuzynkę mojego męża. Nastąpił przedwczesny poród, Filipek urodził się chory. Zbierają pieniążki na rehabilitację, Mały ma teraz 10 m-cy, ma wodogłowie...
Nie mieliśmy dawno kontaktu, Im było głupio się odezwać. Szukamy pomocy gdzie się da, teraz, gdy mamy Pawełka, wiemy jakim szczęściem jest zdrowe dziecko...
Jeżeli nie macie jeszcze planów, gdzie przekazać 1% podatku, prosimy o pomoc...

http://filipek.riventel.pl/

ryczę jak bóbr...
ojej
wiem co znaczy chore dziecko i wiem że potrzebujecie wsparcia zobacze czy da się jeszcze coś zrobić.....

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 22:23   #3219
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fixi_Pixi Pokaż wiadomość
Witam

Chciałam dzisiaj kliknąć Imogene kawową (Aide, ale mówię na nią po staremu ) ale teraz po tych zdjęciach jasnej mam zamieszanie w głowie... nie wiem na jaki kolor się zdecydować... Boję się że ta jasna bedzie w takim samym kolorze jak jasna Brook a znów kawowa może być jak Emilka... W każdym razie wiem na 100% że czarnej nie chcę

Ponadto dostałam dziś jakiegoś olśnienia i zakochałam się w ... Madarze Od zawsze wszystkie torebki ala teczka uważałam za okropne i blee może głupio to zabrzmi ale czułam,że jestem jeszcze za młoda na taką torebkę a dziś... zobaczyłam w Mohito karmelową "Madare" i jak ją wziełam do ręki to woooow W dodatku obejrzałam zdjęcia iwony200 i utwierdziłam się w przekonaniu,że Madara musi być moja

Chyba kupię te 2 i do końca mięsiąca już niestety koniec z zakupami bo konto puste

Na feriach muszę się zabrać wreszcie za przegląd torebek i powystawiać trochę na all jestem zła bo kilka "przerobiłam" i teraz nikt ich nie zechce a tak bym mogła chociaż trochę podreperować budżet

Ogólnie to mam straszne wyrzuty sumienia bo dziś poszukiwanie spodni (niecierpię tego ) zakończyły się zakupem torebki i nie wiem czy kilkać teraz te 2 czy się trochę wstrzymać boję się że wykupią
szału na madary jak na razie nie ma ale w każdej chwili może się zacząć

Stary 2011-02-08, 22:25   #3220
kali765
Zakorzenienie

Dobranoc dziewczynki
Stary 2011-02-08, 22:26   #3221
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
to z tym pinem to było jakiś czas temu
dzięki za linka-idealnie pasuje do mojej sytuacji.....tylko że ja bardziej oryginalna byłam tam liścia będę mieć na głowie lepsze zakrętki z coca coli

ależ nie ma za co

wiecie-nie spodziewałam się że będziecie się śmiać w ogóóóóle
przeca to śmieszne jest tak że moja mama jka mnie zobaczyła to śmiała się jak mało kiedy

Mhm

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 22:28   #3222
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Oki a w czym posłałaś torebkę? Koperta duza bąbelkowa wystarczy? Jeśli Krycha tam wlezie....

Ile jest różnicy między kurierem a pocztą? Bo jeśli kilka zł to wezmę kuriera, zwłaszcza ze mam numer i przyjedzie po paczkę. Ostatnio z pracy wysyłałam mały ale drogi sprzęt tym kurierem od torebek i zapłaciliśmy 46zł dobrze, ze to szef płacił
Jak wyślesz pocztą będzie trudno odzyskać pieniądze za wysyłkę a jak wyślesz kurierem na ich koszt to wyjdzie za darmo

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Cytat:
dziś jak szłam do metra to jakieś dwie laski zapaliły pink elephanty, łoł, niesamowity szpan

- <odpowiada>

Danula, oj dobra, dobra

śpij dobrze

Stary 2011-02-08, 22:29   #3223
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
Chyba to jest najlepsze wyjście bo oni napiszą ci że wysyłasz na swój koszt w jedna strone a oni w druga ale przecież to jest reklamacja i to oni ponoszą wszystkie koszty.
Zamów kochana kuriera na ich koszt wyślij i załącz kartkę czy chcesz wymianę na nową i dołącz tylko dowód zakupu

Cytat:
Napisane przez ankhax1 Pokaż wiadomość
Reniu, ja odsyłałam np wadliwą vivien dhlem na koszt etorebki.
Na stronie DHL jest podstrona "zamów kuriera" https://zamowkuriera.dhl.com.pl/ trzeba się zarejestrować, ustaw tam w zleceniu, że płatnikiem jest odbiorca czyli etorebka, ustawiasz którego dnia i pod jaki adres i w dodatku w jakich godzinach ma przyjechać kurier i tyle

ja musze w końcu sissy odesłać, bo jeszcze tego nie zrobiłam :/

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Poczta Polska paczka priorytetowa jakies 11-12 zł, a kurier ponad 30 zł - zależy jaka wielkość "pudełka", odległość itp.

Raz włożyłam w torbę foliową i wysłałam owiniętą w szary papier, innym razem w pudełku ... myślę, że jeżeli się zmieści to może być duża koperta bąbelkowa
dziękuję kochane
Napisałam im meila i poczekam do jutra na odpowiedź - najwyżej w czwartek zapakuję i odeślę Kryśke.

Dobranoc, idę już bo kiepsko ze mną. Do jutra....
Stary 2011-02-08, 22:29   #3224
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Przykre, że żyjemy w takim kraju, w którym pozostają żebry o pomoc...
Pijaństwo pomaga w wielu sytuacjach.

Dobrej nocy Dziarko

Każda złotówka się liczy.
zapisałam link i na pewno skorzystam

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
Dziewczyny, przepraszam za offtop, ale to pilne.
Właśnie dowiedzieliśmy się, jakie nieszczęście spotkało kuzynkę mojego męża. Nastąpił przedwczesny poród, Filipek urodził się chory. Zbierają pieniążki na rehabilitację, Mały ma teraz 10 m-cy, ma wodogłowie...
Nie mieliśmy dawno kontaktu, Im było głupio się odezwać. Szukamy pomocy gdzie się da, teraz, gdy mamy Pawełka, wiemy jakim szczęściem jest zdrowe dziecko...
Jeżeli nie macie jeszcze planów, gdzie przekazać 1% podatku, prosimy o pomoc...

http://filipek.riventel.pl/

ryczę jak bóbr...
o kurcze

Stary 2011-02-08, 22:31   #3225
ankhax1
Zakorzenienie

GG do ankhax1

NIka, ja zrobię niedługo jakiś przelew na konto dla tego chłopca, 1% oddaję zawsze dla pewnego hospicjum, tak sobie obiecałam kiedyś...
Stary 2011-02-08, 22:32   #3226
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ekscelencja Pokaż wiadomość
Dziewczynki przepraszam, że nie wkleiłam obiecanych fotek, ale strasznie dziś zabiegana jestem
Teraz nie zrobię, bo z lampą wyjdą brzydkie, ale tak :

Czarna Aida - bardzo mi się podoba bez żadnych wad, śliczna
Ruda Madara - chyba jednak się pożegnamy, nie podpasowała mi kształt, kolor taki sam jak na stronie, skórka mięciutka, coś podobnego do Aidy, tylko z mniejszą fakturą.
Sprzedam ją lub odeślę i zamówiłam rudą dużą Kryśkę, jutro będzie u mnie, więc wkleję zdjęcia wszystkich trzech
o jak fajnie koniecznie wstaw zdjęcia

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Cytat:

dziękuję kochane
Napisałam im meila i poczekam do jutra na odpowiedź - najwyżej w czwartek zapakuję i odeślę Kryśke.

Dobranoc, idę już bo kiepsko ze mną. Do jutra....
spij dobrze

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Dobranoc dziewczynki
Dobranocki

Stary 2011-02-08, 22:32   #3227
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:

- <odpowiada>

Też dobry
roxana222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 22:32   #3228
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
ja pinków nigdy nie paliłam, jestem ciekawa jak się mają do zwykłych papierosów... ale fakt faktem, strasznie dużo ludzi uważa, że jak idzie z różowym papierosem przez miasto to jest cool a to szczególnie widac wśród młodzieży...
ja papierosy palę okazjonalnie (bardzo, bardzo okazjonalnie, a ostatnio wcale, chociaż mam w portfelu jednego, którego wczoraj skręcił mi kolega ze śliwkowym tytoniem...), ale nie raz mam mega ochotę na takie Djarumy

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 22:37   #3229
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Dobranocki

Stary 2011-02-08, 22:39   #3230
roxana222
Zakorzenienie

Z angielskiego dostałam 4-

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Cytat:
ja pinków nigdy nie paliłam, jestem ciekawa jak się mają do zwykłych papierosów... ale fakt faktem, strasznie dużo ludzi uważa, że jak idzie z różowym papierosem przez miasto to jest cool a to szczególnie widac wśród młodzieży...
ja papierosy palę okazjonalnie (bardzo, bardzo okazjonalnie, a ostatnio wcale, chociaż mam w portfelu jednego, którego wczoraj skręcił mi kolega ze śliwkowym tytoniem...), ale nie raz mam mega ochotę na takie Djarumy
Nie mogę sobie Ciebie z papierosem w ręce wyobrazić
Stary 2011-02-08, 22:41   #3231
moniuleczka
Zakorzenienie

Cytat:

- <odpowiada>

dobre

Cytat:

moniuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 22:44   #3232
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
życze zdrowia bliskiej osobie

a to co mi się wydarzyło nie jest dla mnie problemem.....napisałam Wam to tylko jako ciekawostkę
i bardzo dobrze, bo przynajmniej rozweseliłaś takie smutaski jak ja

Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
Jak wyślesz pocztą będzie trudno odzyskać pieniądze za wysyłkę a jak wyślesz kurierem na ich koszt to wyjdzie za darmo

śpij dobrze
Koszty wysyłki reklamowanego towaru jak i dostarczenie nowego egzemplarza leży w ich interesie?

Stary 2011-02-08, 22:46   #3233
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mogę sobie Ciebie z papierosem w ręce wyobrazić
jak napisałam bardzo rzadko, a ostatnio to nawet nie pamiętam kiedy na co dzień nie przepadam, zazwyczaj paliłam gdy ktoś miał jakiś tytoń o ładnym zapachu lub na imprezach, własną paczkę to miałam tylko raz w życiu i znalazłam ją właśnie po jakiejś imprezie ale djarumy szczególnie lubię... ach. ale nie biorę się za ten okropny nałóg, za dużo kasy na niego idzie i ciągle pamiętam jak mój ojciec kiedyś rzucał i jak strasznie się przy tym męczył no i, już pomijając takie rzeczy jak zęby i charakterystyczny zapach palacza... ble.

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu

Edytowane przez CharLizZie
Czas edycji: 2011-02-08 o 22:47
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 22:48   #3234
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
A czemu - ?

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2011-02-08, 22:54   #3235
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniuleczka Pokaż wiadomość

Dzięki Waszym kciukom

Cytat:
jak napisałam bardzo rzadko, a ostatnio to nawet nie pamiętam kiedy na co dzień nie przepadam, zazwyczaj paliłam gdy ktoś miał jakiś tytoń o ładnym zapachu lub na imprezach, własną paczkę to miałam tylko raz w życiu i znalazłam ją właśnie po jakiejś imprezie ale djarumy szczególnie lubię... ach. ale nie biorę się za ten okropny nałóg, za dużo kasy na niego idzie i ciągle pamiętam jak mój ojciec kiedyś rzucał i jak strasznie się przy tym męczył no i, już pomijając takie rzeczy jak zęby i charakterystyczny zapach palacza... ble.
Rozumiem

Podkreślone - popieram Ja w życiu nie zapaliłam ani jednego papierosa, i nie zamierzam nawet próbować. Taki sam stosunek mam jeśli chodzi o wódkę, wino, itp.

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
A czemu - ?
Dobrze, że -, bo jak by ich nie było to bym miała 3 Ledwo się pewnie załapałam na to 4, ale jest dobrze

Edytowane przez roxana222
Czas edycji: 2011-02-08 o 22:55
Stary 2011-02-08, 22:58   #3236
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze, że -, bo jak by ich nie było to bym miała 3 Ledwo się pewnie załapałam na to 4, ale jest dobrze
Mhm

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2011-02-08, 23:04   #3237
ankhax1
Zakorzenienie

GG do ankhax1

Dobranoc
odkryłam nową jakość życia jak jestem wyspana, a zatem staram się nie przesiadywać dłużej niż do 23;30
Stary 2011-02-08, 23:04   #3238
hanusia505
Zakorzenienie

Nika, zrobie przelew dla Filipka!

Nie dam rady nadrabiac watku, strasznie pedzicie...

Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach!
klik
hanusia505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 23:09   #3239
harajuku-fish
Zakorzenienie

dobranoc Dziewczęta

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 23:12   #3240
di4ska
Wtajemniczenie

a ja właśnie skończyłam nadrabiać
dobranoc

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości