|
|
#2071 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(
Malla.. po prostu jeszcze się łudzę.. że.. wszystko się ułoży..
|
|
#2072 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Też tak uważam.
|
|
#2073 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
a ten już ktoś zwinął...
|
|
|
#2074 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() BEZCZELNY!!!
|
|
|
#2075 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Koleś podkręca na maxa a potem taka długaaaaaa przepaść ![]() Poza tym wolała bym go juz poznać i wiedzieć czy tak czy nie niż tracić czas na bezsensowane domysły... Bo moze i fajnie nam sie pisze i co z tego soro w realu może wyjść zupełnie na opak... Zresztą doszlismy do wspólnego punktu,ze nie ma się co podpalać benzyną bo obydwoje jakoś dosyć długo bez związkowi i jak on to ładnie określił "chwilowo serducho z kamienia" Kurde jak nie jechanie za exa to za domniemania czy się odezwać czy czekać ... Btw. czuję sie dobrze sama ze sobą ![]() Mam wiecznie czas dla siebie nikt nie krzyczy,nie kontroluje gdzie idę i z kim i dlaczego znowu piję ze znajomymi ![]() Jak patrzę na związki moich koleżanek to co 3 dostała dożywotnią ""przedmałżeńską" karę kiszenia sie w domu i patrzenia sobie w oczęta EDIT: idę Zuzola ukochać bo sis sie ogarnia a dzidzia ryk :P
Edytowane przez juniorka89 Czas edycji: 2011-02-08 o 22:41 |
|
|
|
|
#2076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie, nie da sie tego ograniczyć ot tak, mieszkamy też blisko siebie i amy wspólnych znajomych Tak, ale ja też chciałam pokazać, że sie dobrze bawie bez niego, że jestem chciana... Nawet dla samej siebie. Niestety randka sie nie udała, koleś dzwoni i pisze do mnie jak szalony, kiedy u mnie nie ma ani jednego maleńkiego fajerwerka... Jak Elve... JAK?!
|
|
|
|
|
#2077 |
|
Rozeznanie
|
Napisał na swoim profilu na nk..
"…Wspomnienia to najważniejsze co nam pozostaje... Zapamiętujemy te najbardziej wzruszające, płynące z głębi serca, zapisane do końca życia… Każda noc i dzień pozostawiają nam Kolejne.. Niezwykłe i Jedyne …WSPOMNIENIA… " Postanowiłam uciąć.. ułatwić sobie i jemu odejście.. usunęłam nasze fotki... Qrwa! Ryczałam jak bóbr.. dalej ryczę.. Chciałabym cofnąć czas..
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też płakałam, ale wziełam sobie tabsa i już lepiej troche... |
|
|
|
|
#2079 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wzięłam długą kąpiel aby się zrelaksować, nałożyłam pierwszy raz w życiu chyba maseczkę na twarz, poszłam po pudło... przeglądam pamiętnik w którym jest o Nim wszystko napisane... zasuszona róża ( błąd !!!! nie powinno się suszyć kwiatów) , prezenty z Francji, których nie miałam okazji wręczyć, miś walentynkowy, pierścionek który dostałam na urodziny, kolczyki które miały być na rocznicę ----> 15 stycznia 2011 ;/ zdjęcia z wakacji powieszone na ścianie w antyramie ... nie potrafię tak wszystkiego wsadzić do kartonu i położyć w kąt, zapomnieć... Nasz pierwszy pocałunek i ostatni, sposób w jaki mnie dotykał, przytulał, opiekował... Wyjścia nad Odrę, wracanie w deszczu , kizianie i mizianie się w Bałtyku bekanie, pierdzenie, przy nikim się nie czułam tak swobodnie, dodawał mi sił, sprawiał że wierzyłam w siebie, że mogę czegoś dokonać. zaimponowało mi to jak na mnie patrzył, z jaką delikatnością łapał mnie za rękę i z jaką pewnością obejmował me ramiona...chociaż najlepszym prezentem jaki dostałam jest mój królik - Pulpecik ( ale to od poprzedniego eksa). Wredny, niedobry mały tłusty knurek mam go już dwa lata i nie wyobrażam sobie aby już go nie było...
Edytowane przez howdoi Czas edycji: 2011-02-08 o 23:45 |
|
|
|
|
#2080 |
|
Przyczajenie
|
Kobitki czytanie was bardzo mi pomaga. Jednak dziś znów jakoś mi dołowato, jeszcze nie mogę przejść do porządku dziennego nad faktem, że zostałam porzucona, chociaż mija już prawie miesiąc
|
|
|
|
#2081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Próbowałam już skupić sie na nauce, hobby, innym facecie, wyjsciach z przyjaciółkami, imprezowaniu, zajęciu się sobą... Nic nie pomaga, NIC!!!
|
|
|
|
|
#2082 |
|
Rozeznanie
|
Piszecie o tych prezencikach od eksów. Ostatni eks jest jedynym, od którego wywaliłam wszystkie prezenciki, mało tego było, jakiś szaliczek, jakiś breloczek, takie drobne rzeczy. Ulżyło mi wtedy. Po innych eksach gdzieś do szafy na dno i tam zalegają te rzeczy. Chociaż po eks eksie niczego nie wywaliłam, nawet maskotki na wierzchu stoją, jakoś mnie nie bolały te prezenty. Jednak jak już chowacie te rzeczy, to nie zaglądajcie do nich, po co drapać rany, które się nie zagoiły? Dajcie sobie czas, za parę lat spojrzycie na to i będziecie się uśmiechać do tych rzeczy. Nie na myśl o eksie, tylko na myśl jaka to ja głupia byłam, że tak rozpaczałam za tym facetem.
|
#2083 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Ja też. I zerwać z nim rok temu, gdy robił cyrki, szantaże, płacze, spazmy - wszystko z "miłości". O ironio, gdybym tylko wiedziała co mnie czeka za rok... nawet bym nie popatrzyła na niego na ulicy. |
|
|
|
|
#2084 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czuję to samo. |
|
|
|
|
#2085 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do wyjazdu, nigdy nie wyjeżdżałam na dłużej, więc nie wiem, ale skoro masz tam przyjaciółke to może warto spróbować? Zawsze to jakaś zmiana otoczenia, a z kimś bliskim raźniej. Sama albo z kimś, kogo średnio znam pewnie nie odważyłabym się wyjechać. Na miejscu mogłabym się poczuć samotna, w obcym państwie, bez rodziny, znajomych, ale jak przyjaciółka zaprasza to czemu nie .
|
|
|
|
|
#2086 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2087 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Mam pudełko, w którym trzymam pamiątki po innych eksach, ale w życiu nie pomyślałabym, że choć jedna rzecz związana z eksem sie tam znajdzie. Zawsze myślałam sobie, że z tego kubeczka ktory mi dał bedą piły nasze dzieci i będą sie tak słodko pytać kiedyś tatuś kupił go mamusi, brasoletke którą dostałam będę mierzyć jako stara babcia... Z każdą z tych rzeczy miałam jakieś plany, no nigdy przez myśl mi nie przeszło, że któregoś dnia je wyrzuce, albo schowam w jakimś pudle. Nawet jak było źle miedzy nami nie brałam pod uwage opcji zerwania. Zawsze była jedna myśl: będziemy razem na dobre i złe. A tu się okazało, że moje marzenia, plany, starania, on tak po prostu wyrzucił do kosza w ciągu jednego dnia. Napisze to pierwszy raz w tym wątku, ale ja na prawę go nienawidze. Tęsknie za nim dawnym, za przytuleniem, zrozumieniem, za poczuciem że jest tylko mój, a ja jego, ale nienawidzę go za to co mi zrobił, w jak bezduszny sposób mnie potrakował. Po tym wszystkim co było między nami, po tych dwóch latach, wyrzeczeniach z mojej strony nie było go stać nawet na odrobine zrozumienia i szczerej rozmowy, żeby łatwiej było mi to znieść. On po prostu wyrzucił mnie ze swojego serca prosto na ulice i zostawił tak samej sobie. Nie wierze ze to jest ten sam człowiek![]() Nie oczekuje, teraz żadnego kopa, wiem że nie chce mieć z nim nic wspólnego, nie tworze sobie teorii spiskowych jak go odzyskać, bo wiem na pewno że nie chce być z kimś takim. Ale to znowu boli
|
|
|
|
|
#2088 |
|
Rozeznanie
|
Spokój ma być!!!
Nie nakręcać mi się tutaj wzajemnie! Wasze eksy to dupki, tak samo jak i mój, nie ma za kim ryczeć. Cieszcie się właśnie, że nie będą waszymi mężami. Chciałaby jedna z drugą mieć męża z takim podejściem? Jakiś problem, a go już nie ma? No sorry, ogarnijcie się, ale to już! Na noc się rozkminek zachcialo no!
|
#2089 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Hehe. A ja chyba nie Beznadziejne uczucie bezradności... Z jednej strony może masz jeszcze resztke nadzieji, a z drugiej wiesz, że nie bedzie lepiej jak wrócicie, bo on Cie skrzywdził, jest chu**m, nie zasługujesz na takie coś, itd. |
||
|
|
|
#2090 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tak samo, a On zamiast mi powiedzieć, że coś mu nie pasuje zostawił mnie, uczucie minęło... ;/ nie potrafię się z tego pozbierać. Nawet nie uczucie minęło On nie wie jak to nazwać, czuje sentyment hah Dokładnie takich samych słów użyłabym. Can you feel the love tonight tyryryryry ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez howdoi Czas edycji: 2011-02-08 o 23:58 |
||
|
|
|
#2091 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
howdoi już był taki wielki plan Niestety nie wypalił, bo się wszystkim plany inne posypały. Jednak ja jestem na tak
Przegrywa ten, kto pozwoli narzucić sobie wizję lub świadomość klęski. Edytowane przez kopamatakawa Czas edycji: 2011-02-08 o 23:57 |
|
|
|
|
#2092 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Siaaa, nas łączą nie tylko podobne i dziecinne extż, ale też to co rozkminiamy i kiedy... Dzisiaj tak właśnie sobie myślałam na tym przystanku, że strasznie tesknie za naszym wspólnym życiem, za naszymi "rytuałami", zwyczajami... Za nim jako za moim kochanym tż... Ale nie moge znieść tego, jak mnie potraktował, po 2 latach starania sie i kochania go... Przecież ja nie chciałam dla niego źle, chciałam dobrze... Chciałam, żeby był szczesliwym człowiekiem, żeby coś widział, gdzies był.... Chciałam być dla niego ciepłą przystanią, przyjaciółką, miłością... Żeby mógł do mnie biec zawsze o każdej porze dnia i nocy, chciałam go chronić... To dla niego brałam te tabsy (no dobra, dla siebie też, ale to on zaproponował jeszcze na poczatku...), dla niego zmieniłam tryb życia, olałam znajomych, bo tylko on sie liczył, wstawałam o 5 i robiłam kanapki do szkoły... Tak bardzo chciałam być z nim na zawsze... Nigdy nie brałam tego pod uwage, często mieliśmy spiny, dwa razy było tak, że zerwanie wisiało w powietrzu, ale pozniej zgoda i sielanka... Mielismy mały kryzys, ale przeszliśmy go... Myślałam, że na zawsze. Niestety sie mysliłam, bo jedna kłótnia zniszczyła nas... Tak bardzo sie starałam. I dostałam takie podziekowanie?! Za moja miłość, poswiecenie... Dlaczego to jest takie niesprawiedliwe... ????????????????????????? ????????????????????????? ????????????????????????? ????????????????????????? ?? Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-02-09 o 00:07 |
|
|
|
|
#2094 |
|
Rozeznanie
|
Już niewytrzymuje..najgorsze są wieczory..
Ciągle ryczę.. Nie umiem się ogarnąć.. Nie umiem spać.. Nie umiem jeść.. Ciągle rozmyślam, co by było gdyby... No i to,że ja go jeszcze nadal kocham.. a on.. ? Mmm..pewnie się już dzis pociesza.. ![]() Eeeh.. do dupy! Dobranoc.. Kobitki.. idę.. spać.. przynajmniej spróbuje.. Najgorsze jest, to, że ja nadal chce mu napisać sms'a.. no bo przecież na dobranoc.. I napisałam.. ale wysłałąm do kumpeli.. i.. to tak jakbym napisała do niego.. z czasem mam nadzieje,że się odzwyczaje! Jestem nienormalna.. zraniona.. mmm.. smutna.. i.. zniechęcona.. do miłości..do facetów.. bo poco kochać, skoro... przez to trzeba cierpieć? Poco te słodkie słówka? Eh.. Dobranoc..
|
|
#2095 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też ide, lek zaczął działac, oczy same sie kleją
Dobranoc
|
|
|
|
#2096 |
|
Zadomowienie
|
Zobaczyłam nasze zdjęcia i się poryczałam ... Jakie to jest ciężkie
![]() że ta twarz, te oczy, dołeczki w polikach, długie rzęsy, dłonie, ramiona NIC nie jest już moje ![]() ![]() co najgorsze zaczyna mnie boleć nerka ( mam kamicę nerkową ) a nie chce iść do szpitala... Edytowane przez howdoi Czas edycji: 2011-02-09 o 00:11 |
|
|
|
#2097 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I świadomość, że jest inna, która teraz to ma..
|
|
|
#2098 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Twój były też już z kimś się spotyka? Więc obejmuję cie moimi ramionami i mam nadzieję, że nie zrobię niczego źle. Moje oczy patrzą na ciebie, one patrzą na ciebie i mam nadzieję, że mnie nie zranisz. Tańczę w pokoju tak, jakbym była z tobą wśród drzew. Nie potrzeba niczego, oprócz muzyki. Muzyka jest dla mnie dowodem na to, że czas ciągle istnieje. czas ciągle istnieje. czas ciągle istnieje. Więc obejmuję cie moimi ramionami i mam nadzieję, że nie zrobię niczego źle. Moje oczy patrzą na ciebie, one patrzą na ciebie i mam nadzieję, że mnie nie zranisz. Więc obejmuję cie moimi ramionami i mam nadzieję, że nie zrobię niczego źle. Moje oczy patrzą na ciebie, one patrzą na ciebie i mam nadzieję, że mnie nie zranisz. Lecz to zrobiłeś ... Przepraszam, że to wkleiłam ale chciałam już to Mu wysłać... ;/ Edytowane przez howdoi Czas edycji: 2011-02-09 o 00:21 |
|
|
|
|
#2099 |
|
Zakorzenienie
|
Na chwilę Was same zostawić!!!
![]() To co robicie jest tak zdrapywanie strupa. Wiesz, że nie możesz go zdrapać, że sam odpadnie i się zagoi, że jak zerwiesz, to wszystko będzie się goiło od początku no ale, ale... I chu, zerwany, krew się leje. I z każdym takim zerwaniem, rana się coraz bardziej babrze i zostaje coraz większa blizna. Każdy powyżej 5 roku życia to wie, tak samo jak Wy wiecie, że robienie sobie jakichś ołtarzyków z byłych, którzy co niektóre z Was szmacili, a innych nie chcieli, to jest tylko podcinanie gałęzi, na której się siedzi. Ale pokusa, żeby to zrobić jest zbyt duża. Tylko, że nie ma już mamy, która Was upilnuje, same musicie zacząć się ogarniać i robić to, co dla Was dobre. Jedynym rozwiązaniem jak nachodzą myśli o byłym i o romantycznych chwilach jest natychmiastowe odwrócenie swojej uwagi, ale cóż nie każdemu musi się chcieć, ale popadaniem w coraz głębszą depresję niczego nie osiągniecie.
|
|
|
|
#2100 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
heh uwielbiam Cię
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

Duuuuuuuuużo zmian! 

.
Nie nakręcać mi się tutaj wzajemnie!