Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-08, 21:02   #1741
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV

Na razie zdazylam nadrobuc:
Anika - domek natalki uroczy wygodnie tam dziewczyna ma! opuchlizna sie nie przejmuj, na pewno z porodem zniknie!

India - mebelki, mieszkanko pierwsz klasa - ta pani na rogówce takze przefajna podswietlenie barku - rewelacja!

Martus - szkolenie... hmmm czyli tylko mam zalowac nie spotkania sie z Toba ze szkolenia nie stracilam nic cennego ? a myslalam dzis o Tobie wlasnie w tych godzinach
kochana a tak z kijem na koleznke po fachu zobacze czy dzisiejsze foty ze spacerku i z domu nadaja sie do pochwalenie nowym fryz

Menu wiec pisze:
na slodko
-bounty,
-orzechowiec (znalazlam fajny przepis od kolezanki) albi snikers
-babka cytrynowa (specjalnie dla braciszka mojego )

przystawki
-boma koreczkowa (cos na wzor tego co Agus pokazywala)
-omletowe koreczki z fetą
-jajka faszerowane - jedne z szynka, drugie z tunczykiem
-salatki :
- z makaronow zupek chinskich (makaron, ser zolty, szynka, papryka, ogorek, majonez)
- salatka z tortelini (chyba z brokulem i cos tam jeszcze wrzuce-tylko do konca nie wiem co... )

na cieplo - wspominane makarony
- penne z kurczakiem w sosie pomidorowo serowym,
(do tego jeszcze papryka, cebulka)
- kokardki ze szinakiem i serem feta
-spagetti z sosem bolonskim
+bagietki z maslem czosnkowym

Co o tym sadzicie ? cos dodaj, cos ująć ?
chcialam do przystawek jeszcze dac muszle makaronowe nadziewane, ale pomyslam ze chyba za duzo juz by tego makaronu bylo.
I czy talerz wedlin i serow do przekasek dawac jeszcze i chlebek cebulowy ?
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 22:31   #1742
atomufka
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
tak wyd juka - kuferek i księga uśmiechu - są TRAGICZNE dzieci mają tylko kolorować, ale temat tygodnia KRZESŁO ile można gadać o krześle tydzień wow
no kobiety na własnej działalności rzadko idą na l4 bo raz same są szefem dwa muszą wszystkiego dopilnować trzy jak nie pracuje to nie zarabia.. np fryzjer..
jakbym miała swoją działalność to też pewnie bym siedziała w ciąży w pracy bo zawsze jak się źle czujesz to możesz odpoczać albo coś.. bo przeciez sama sie nie zwolnie

boż co za pytania - mów że nic nie będziesz robić, zarobiłaś przecież tyle kasy że do śmierci jesteś ustawiona ty twój mąż twoje dzieci i nawet wnuki
Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
mam nadzieje, że będzie tak jak ona mówi. A marzec coraz bliżej. Trzymam kciuki za 14 marca

kochana... naładowanie baterii zajmuje kilka chwil. Już proszę je włożyć o ładowarki!!!!

wow! Ale mieliście aktywny czas! Ale super, że remont skończony, że wózek kupiony no i wizyta udana. Super!

mam sentyment do imienia Aleksandra - Ola, Olusia, Oleńka - ślicznie!

dobrze, że tablice dostałaś, tym samym szkolenie na plus!

i ja bym tak wszystkim mówiła i niech się odczepią!

Ja wlaśnie piekę mufinki
Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Gucia - to nie do końca tak - musisz mieć zgodnie z przepisami "przygotowanie dydaktyczne" i w jeżeli w ramach studium je miałaś to to załatwia sprawę (np. dydaktyka, metodyka itp.).

Jeśli chodzi o akwarium jestem mistrzem Pytaj, w okresie największego rozmachu Tż miałam 2 akwaria w mieszkaniu i jedno u teściów Niestety z powodu wyjazdu z Polski musieliśmy nasze zlikwidować.

Na rybki musisz liczyć 1 litr wody na 1 cm długości dorosłej ryby. Od 30 l odejmij objętość podłoża, dekoracji itp. i to dopiero potraktuj jako punkt odniesienia.

Dla bojownika odpada towarzystwo - zagoni inne rybki, skalary potrzebują mnóstwo miejsca.

Tż poleca następujące gatunki: razbora galaxy, razbora klinowa, bystrzyk amandy, neon czerwony, neon inessa, neon czarny.
Najładniej wyglądają w grupie i nie wymieszane gatunkowo.

Jeśli tylko możesz staraj się zobaczyć z dyrektorem i zrobić jak najlepsze wrażenie Cały czas chodzi o to abyś się wyróżniła z tłumu kandydatów. Jakby na to nie patrzeć szukanie pracy to też praca.

Kasia, Twoja teściowa po prostu mnie osłabia

Zacznij od najłatwiejszego poziomu - a potem się wciągniesz i przepadłaś....

Standard - moja przyjaciółka jak tylko została nauczycielką pousuwała swoje zdjęcia z nk i nie przyjmuje zaproszen od uczniów ani rodziców.

Wiesz może zacznij opowiadać niesamowite historie i patrz na reakcje - możesz przyznawać punkty za reakcję Taka gra pt. "Powrót do kraju" Zostawisz po sobie legendę
Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Atomufka - możesz zorganizować tu konkurs na najlepszą odpowiedź 2,5 tyg. to jakieś 12 dni robocze czyli potrzebujesz tyle odpowiedzi
hehe w sumie dobry pomysł ja wymyśliłam,że od jutra każdemu będę opowiadać inną wersję i potem po moim wyjeździe zaczną gadać i wyjdzie na jaw ,że każdemu powiedziałam co innego

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 06:58   #1743
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

Katunia menu bardzo mi się podoba

Atomufka ach niedobra dziewczyno, niedobra tak brzydko kłamać ludziom ale popieram

wczoraj oglądałam fany film (stary, ale fajny) polecam "Wykolejony" http://www.filmweb.pl/Wykolejony

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2011-02-09 o 06:59
Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 07:22   #1744
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

wczoraj oglądałam fany film (stary, ale fajny) polecam "Wykolejony" http://www.filmweb.pl/Wykolejony
Madzia to niesamowite ja też go wczoraj oglądałam !!!!
Stary 2011-02-09, 07:29   #1745
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Madzia to niesamowite ja też go wczoraj oglądałam !!!!
żartujesz?? hehe to się zgrałyśmy I co, podobał się??

Stary 2011-02-09, 07:29   #1746
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cześć Laski
Katunia menu pyszne
Stary 2011-02-09, 07:33   #1747
klion78
Zadomowienie

Cytat:
żartujesz?? hehe to się zgrałyśmy I co, podobał się??
kurcze byłam w szoku jak przeczytałam że Ty go też oglądałaś wczoraj ... bardzo mi sie podobał ... niestety już na początku mój Tż przewidział jak się skończy i nie miałam niespodzianki
Stary 2011-02-09, 07:37   #1748
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze byłam w szoku jak przeczytałam że Ty go też oglądałaś wczoraj ... bardzo mi sie podobał ... niestety już na początku mój Tż przewidział jak się skończy i nie miałam niespodzianki
uuu szkoda, że zdradził Ci zakończenie. Dla mnie film super, bo właśnie zaskakiwał mnie zaskoczeniem. Jak już myślałam, że wiem jak się skończy to tu bach i inaczej. Chyba dwa razy tak miałam

Stary 2011-02-09, 07:42   #1749
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
hehe

ja też mam dziś zły dzień...prawie nakrzyczałam dziś na inżyniera w pracy jestem przed @ do tego stres chyba przejmuje kontrolę nad moimi zachowaniami I wkurzają mnie pytania wszystkich,a co będziesz robić w Polsce....kurde leżeć na kanapie będe
Ło matko a co ich to obchodzi?

Cytat:
(...)
kochana... naładowanie baterii zajmuje kilka chwil. Już proszę je włożyć o ładowarki!!!!

(...)
Zaraz coś wykombinuję

Katunia menu bardzo smakowite
Stary 2011-02-09, 07:43   #1750
martucha84
Zakorzenienie

Katunia tak tak spotkania żałować aczkolwiek plansza też super
co do menu to bardzo mi się podoba - a talerz wędlin to u mnie taka podstawa nie wyobrażam sobie go nie dać - wędlina ser warzywa (pomidor ogórek itd) do tego chlebek - bo nie zawsze gość lubi to co zborbiliśmy więc nie bedzie głodny a zresztą taka kanapeczka z tym co się lubi jest świetną przekąską

atomufka hahahahah to spisuj co mówiłaś będzie super zabawa

kilonku Magda to żeście się zgrały, a widzę kilonku że twój mąż to strateg i przewidywacz jak nasza Rosi

a ja musze dziś sprzątnąć mieszkanie, jak wróci wu to jedziemy na zakupy, no i upiec ciasteczka..
Stary 2011-02-09, 08:43   #1751
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
ja jutro na przyjazd przyjaciółki robię mocno czekoladowe ciasteczka z nutą miętową, szybko się robi - z 15 minut a do tego piecze tylko 12 a jakie pyszne
jesteś mistrzynią w szybkim gotowaniu! Podziwiam i proszę o przepis. Zresztą ja mogę przyjąć wszystkie Twoje przepisy

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Menu wiec pisze:
na slodko
-bounty,

przystawki
-salatki :
- z makaronow zupek chinskich (makaron, ser zolty, szynka, papryka, ogorek, majonez)
- salatka z tortelini (chyba z brokulem i cos tam jeszcze wrzuce-tylko do konca nie wiem co... )

chcialam do przystawek jeszcze dac muszle makaronowe nadziewane, ale pomyslam ze chyba za duzo juz by tego makaronu bylo.
kochana, wszystko brzmi pysznie. Muszli bym już nie robiła, bo za dużo. poproszę o przepis na kurczaka w sosie pomidorowo serowym
I też zrobiłabym talerz wędlin i serów. A jeśli chodzi o przystawkę jeszcze taką włoską, to możesz zrobić mango owinięte w szynkę parmeńską... rewelacja!

Dzień dobry! Dzisiaj będzie dobry dzień!!!!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 08:58   #1752
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 09:04   #1753
celi25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki przyleciałam

no iiiii Natusia jest dalej kobitką waży ok 2600 +/-400, obróciła sie juz głowka w dół (tylko zapomniałam zapytac czy moze sie kopyrtnąć spowrotem no ale w piątek juz nie zapomne) serduszko bije prawidłowo, kitke ma około 7 cm
i niestety zdjecia wam nie pokaze bo sie tak ułozyła ze buzią patrzy w moje pośladki... tez ma widok...plecki idą wdłóż mojego lewego boku beztóż mnie tak leje raczkami nózkami po prawym boku
wiec mam zdiecie tylko oczka i kawałka noska iiiiiii dówód na otwierdzenie ze dalej kobitka
ale tez takie marniutkie bo takie szarawe i nie widac nic na nim
Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość

a my wczoiraj na usg bylismy
malutka rosnie
zaslonila miedzy nozkami caly sprzet, wiec nadal 3mamy sie, ze nic tam nie wyroslo
super że w Wasze córunie zdrowo rosną

Cytat:
ja jutro na przyjazd przyjaciółki robię mocno czekoladowe ciasteczka z nutą miętową, szybko się robi - z 15 minut a do tego piecze tylko 12 a jakie pyszne
czekolada i mięta - uwielbiam proszę o przepis
ja wczoraj zrobiłam bułeczki z pesto

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 09:18   #1754
myszka_maj
Zakorzenienie

hej kochane....

wlasnie karmie Tomka i jedna reka do was pisze

czekam dzis na listonosza zamowilam komplecik jednak jasny, tzowi tez sie spodobal wiec stanelo na jasnym

Katunia tez ukladam menu na chrziny i chyba co nieco zgapie od ciebie

Aguś imie sliczne

Anika - widzialam ze byla rozmowa o nacieciu. ja bylam niedawno u gina na wizycie kontrolnej po porodzie (moj gin nie pracuje w szpitalu w ktorym rodzilam) i moj gin bardzo sie zdziwil ze nie bylam nacinana bo on baaaardzo zadko decyduje sie na pierwszy porod bez naciecia i ze musialam miec dobra polozna i ze ja musialam sie jej sluchac wogole ja sama sie dziwilam ze nie bylo naciecia bou nas w szpitalu to standard i to nie tylko przy pierwszym porodzie.

ktosiu fajna pralka tez czeka mnie zakup pralki a kompletnie nie wiem jaka

kurcze....tz mnie namawia na sciecie wlosow na krotko...jak mialam kiedys....a ja dopiero co je zapuscilam ....fakt mam teraz okropna dlugosc - odrosniety bob i wiecznie chodze rozczochrana .... sama nie wiem ... chcialam zapuscic na dluzsze zebym mogla w kite zwiazac ... ale kiedy one urosna...
jak to bywa z zakochanymi w swoich malenstwach mamami pochwale sie moim skarbem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg xyz.jpg (43,0 KB, 59 załadowań)

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2011-02-09 o 09:38
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 09:25   #1755
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
haha, ale fajna pyza z niego!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 09:27   #1756
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Na razie zdazylam nadrobuc:
Anika - domek natalki uroczy wygodnie tam dziewczyna ma! opuchlizna sie nie przejmuj, na pewno z porodem zniknie!

India - mebelki, mieszkanko pierwsz klasa - ta pani na rogówce takze przefajna podswietlenie barku - rewelacja!

Martus - szkolenie... hmmm czyli tylko mam zalowac nie spotkania sie z Toba ze szkolenia nie stracilam nic cennego ? a myslalam dzis o Tobie wlasnie w tych godzinach
kochana a tak z kijem na koleznke po fachu zobacze czy dzisiejsze foty ze spacerku i z domu nadaja sie do pochwalenie nowym fryz

Menu wiec pisze:
na slodko
-bounty,

przystawki
-salatki :

mniam chyba się wproszę

Cytat:
hej kochane....

czekam dzis na listonosza zamowilam komplecik jednak jasny, tzowi tez sie spodobal wiec stanelo na jasnym

Katunia tez ukladam menu na chrziny i chyba co nieco zgapie od ciebie

Aguś imie sliczne

Anika - widzialam ze byla rozmowa o nacieciu. ja bylam niedawno u gina na wizycie kontrolnej po porodzie (moj gin nie pracuje w szpitalu w ktorym rodzilam) i moj gin bardzo sie zdziwil ze nie bylam nacinana bo on baaaardzo zadko decyduje sie na pierwszy porod bez naciecia i ze musialam miec dobra polozna i ze ja musialam sie jej sluchac wogole ja sama sie dziwilam ze nie bylo naciecia bou nas w szpitalu to standard i to nie tylko przy pierwszym porodzie.

przystojniaczek aż żałuje, że nie mam córy
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 09:30   #1757
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
jesteś mistrzynią w szybkim gotowaniu! Podziwiam i proszę o przepis. Zresztą ja mogę przyjąć wszystkie Twoje przepisy
hahahah zarumieniłam się
ale ja nie mistrzyni ja po prostu jestem niecierpliwia i jak już gotuje to musi być to szybkie acz pyszne
przepis wrzucę do klubu

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
czekolada i mięta - uwielbiam proszę o przepis
ja wczoraj zrobiłam bułeczki z pesto
mrrr a jakie bułeczki?
przepis będzie w klubie

Cytat:
super jaki śliczny, ale on ma buzię jak dorosłego faceta wowww już taki mocno określony będzie niego typowy facet takie męska fajna buzia
ojj mama będzie miała nieprzespane noce jak syn ruszy na miasto będzie..

posprzątane
Stary 2011-02-09, 09:30   #1758
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-02-09, 09:36   #1759
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
haha, ale fajna pyza z niego!
oj tak, robi sie z niego kluseczka

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
przystojniaczek aż żałuje, że nie mam córy
haha dziekuje

Cytat:

super jaki śliczny, ale on ma buzię jak dorosłego faceta wowww już taki mocno określony będzie niego typowy facet takie męska fajna buzia
ojj mama będzie miała nieprzespane noce jak syn ruszy na miasto będzie..
moja siostra sie smieje ze to jest taki bobasek z twarzą mojego Tza

oj beda nieprzespane ale ja go obcej kobiecie nie oddam

Nasz Skarb
Stary 2011-02-09, 09:41   #1760
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

dzien dobry

dopiero wstałysmy matko kochana ile spania...

znow nei czuje opuszków palców takie mam ece sdretwiałe

Myszka ja tez mam nadzieje ze mnie ominie ciecie i zszywanie... powiedziałam mezu ze ma mnie pilnowac zebym słuchała połoznej!!
a mnie sie załącznik nie otwiera...

Katunia super menu same pyszności

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 09:43   #1761
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Edytowane przez 201803111825
Czas edycji: 2011-02-09 o 09:45
Stary 2011-02-09, 09:47   #1762
myszka_maj
Zakorzenienie

sprobujcie jeszcze raz bo zmniejszalam rozmiar fotki

Nasz Skarb
Stary 2011-02-09, 09:49   #1763
klion78
Zadomowienie

Cytat:
uuu szkoda, że zdradził Ci zakończenie. Dla mnie film super, bo właśnie zaskakiwał mnie zaskoczeniem. Jak już myślałam, że wiem jak się skończy to tu bach i inaczej. Chyba dwa razy tak miałam
Cytat:
Napisane przez martucha84;24958562
[B
kilonku Magda[/B] to żeście się zgrały, a widzę kilonku że twój mąż to strateg i przewidywacz jak nasza Rosi
Mój Tż twierdzi, że te filmy są przewidywalne.
Zdecydowanie wolę sama oglądać filmy, bo przynajmniej do samego końca nie wiem jakie będzie zakończenie. A ponieważ ja mam ciężkie myślenie to często nawet po obejrzeniu całego filmu i tak nie wiem jak się skończył i o co chodziło

Myszka śliczny synuś. Marta ma rację, ma już bardzo wyraźne rysy twarzy.

Edytowane przez klion78
Czas edycji: 2011-02-09 o 09:50
klion78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 09:50   #1764
atomufka
Zakorzenienie

myszka ale super zdjecie!!

[

Cytat:
Katunia tak tak spotkania żałować aczkolwiek plansza też super
co do menu to bardzo mi się podoba - a talerz wędlin to u mnie taka podstawa nie wyobrażam sobie go nie dać - wędlina ser warzywa (pomidor ogórek itd) do tego chlebek - bo nie zawsze gość lubi to co zborbiliśmy więc nie bedzie głodny a zresztą taka kanapeczka z tym co się lubi jest świetną przekąską

atomufka hahahahah to spisuj co mówiłaś będzie super zabawa

kilonku Magda to żeście się zgrały, a widzę kilonku że twój mąż to strateg i przewidywacz jak nasza Rosi

a ja musze dziś sprzątnąć mieszkanie, jak wróci wu to jedziemy na zakupy, no i upiec ciasteczka..
sprobuje

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Ło matko a co ich to obchodzi?

Zaraz coś wykombinuję

Katunia menu bardzo smakowite
wscibsy sa i tyle

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

A my wczoraj poszlismy znow do sasiadow i znow dzis mnie glowa boliza duzo wina.Mowie to TZ ze zanim wyjedziemy zostane alkoholiczka

anika spij kochana poki mozesz

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 09:51   #1765
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

otiwrea sie juz
co za zawadiacka minka
beda laski za nim latały

Stary 2011-02-09, 09:51   #1766
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
moja siostra sie smieje ze to jest taki bobasek z twarzą mojego Tza

oj beda nieprzespane ale ja go obcej kobiecie nie oddam
hahahhaa oddasz oddasz choć ja też mówię że nie :

Cytat:
Mój Tż twierdzi, że te filmy są przewidywalne.
Zdecydowanie wolę sama oglądać filmy, bo przynajmniej do samego końca nie wiem jakie będzie zakończenie. A ponieważ ja mam ciężkie myślenie to często nawet po obejrzeniu całego filmu i tak nie wiem jak się skończył i o co chodziło
ojjj biedactwo
u nas to ja jestem ta co psuje zakończenie jak mieszkaliśmy jeszcze z przyjaciółmi to miałam zakaz komentowania filmów... hahaha bo inaczej mnie wyganiali

przepis w klubie wrzucony
Stary 2011-02-09, 10:01   #1767
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-02-09, 10:27   #1768
mona_ja
Wtajemniczenie

Katunia mmm menu wyglada pysznie, ale jak ma byc włoskie to jedno z ciast zrobiłabym Tiramisu

Myszka jaki czarujący mały mężczyzna

Ja przeglądam pościel na all bo już powoli nie mamy pod czym spać, mam tylko jeden porządny komplet, drugi kupiony w makro zrobił się szmaciany a o tym tanim z all nawet nie piszę, kasa wyrzucona w błoto, teraz szukam czegos koniecznie polskiej firmy bo chińszczyzny już nie kupię

atrakcyjne cenowo są te
http://allegro.pl/satyna-posciel-100...432094660.html
http://allegro.pl/komplet-posciel-el...444427594.html
najbardziej podoba mi sie ten komplet ale też jest znacznie droższy, kolor fiolet
http://allegro.pl/posciel-satyna-220...424147954.html

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 10:32   #1769
celi25
Rozeznanie

Cytat:
hej kochane....

ale słodziak

Cytat:
mrrr a jakie bułeczki?
przepis będzie w klubie
jakie? pyszneeee hehe - napiszę w klubowej książce kucharskiej

mona raz się skusiłam na tańszą z allegro - i ładna była, bawełniana więc ok ale... masakrycznie farbowała. Poduszki zafarbowane, prześcieradło - już nie wspominając o nas

Edytowane przez celi25
Czas edycji: 2011-02-09 o 10:36 Powód: dopisek
celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 10:37   #1770
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Katunia mmm menu wyglada pysznie, ale jak ma byc włoskie to jedno z ciast zrobiłabym Tiramisu

Myszka jaki czarujący mały mężczyzna

Ja przeglądam pościel na all bo już powoli nie mamy pod czym spać, mam tylko jeden porządny komplet, drugi kupiony w makro zrobił się szmaciany a o tym tanim z all nawet nie piszę, kasa wyrzucona w błoto, teraz szukam czegos koniecznie polskiej firmy bo chińszczyzny już nie kupię

atrakcyjne cenowo są te
http://allegro.pl/satyna-posciel-100...432094660.html
http://allegro.pl/komplet-posciel-el...444427594.html
najbardziej podoba mi sie ten komplet ale też jest znacznie droższy, kolor fiolet
http://allegro.pl/posciel-satyna-220...424147954.html

mona ja mam pościel bawełnę satynową z elway i jestem bardzo z niej zadowolona , pierze sie super, nic sie nei dzieje, nie spiera sie, nie trzeba prasować, a mam ją już z 4 lata u męża

ja choruję na ten wzór
http://www.posciel-mateo.pl/posciel_...pro,470,0.html

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2011-02-09 o 10:39
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości