Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-09, 08:20   #631
Prymulkaaa
Rozeznanie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI

cześć dziewczyny
gregia, a jaka to praca?
caate, jak humorek dzisiaj?

jak Was czytał, to utwierdzam się w przekonaniu, że w tym kraju jest mega problem z pracą.. i to jest straszne. ludzie wyjeżdżają, bo w Polsce się nie da żyć.. Masakra. Sama zastanawiam się czy nie wyjechać, żeby polepszyć sobie standard życia...
Stary 2011-02-09, 08:29   #632
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

caate wow jaka niespodzianka, milo ze strony Twojego tżta i widzisz urodziny wbrew pozorom skonczyly sie dobrze

niezapominajka ja uwielbiam lumpy, to jakies uzaleznienie HELP!!!!!!!!

skoro my siedzimy w domku tak jak blondi na przyklad a nasi Tżeci ciekzo pracuja to wydaje mis ie ze trzeba sie im za to jakos odwdzieczyc prawda przygotowac pyszny obiadek jak wroca z pracy ja uwielbiam gotowac i patrezc jak je i mu smakuje
Stary 2011-02-09, 08:35   #633
blondi1985
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
caate wow jaka niespodzianka, milo ze strony Twojego tżta i widzisz urodziny wbrew pozorom skonczyly sie dobrze

skoro my siedzimy w domku tak jak blondi na przyklad a nasi Tżeci ciekzo pracuja to wydaje mis ie ze trzeba sie im za to jakos odwdzieczyc prawda przygotowac pyszny obiadek jak wroca z pracy ja uwielbiam gotowac i patrezc jak je i mu smakuje
Tak, tak blondyneczka zgadzam się z Tobą, to oni nas utrzymują i też coś im się należy Przecież pracują żebyśmy miały lepiej
blondi1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 08:36   #634
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

caate ja uwielbiam te Twoje brwi...czerwone usteczka poprostu miodzio a kreski super ja nie potrafie zrobic, prubowalam tyle razy
Stary 2011-02-09, 08:37   #635
Prymulkaaa
Rozeznanie

Cytat:
caate ja uwielbiam te Twoje brwi...czerwone usteczka poprostu miodzio a kreski super ja nie potrafie zrobic, prubowalam tyle razy
popieram... caate jest rewelacyjna!
Stary 2011-02-09, 08:43   #636
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Napisane przez blondi1985 Pokaż wiadomość
Tak, tak blondyneczka zgadzam się z Tobą, to oni nas utrzymują i też coś im się należy Przecież pracują żebyśmy miały lepiej
no dokladnie tez tak uwazam! ja wiem jak oni ciezko pracuja zebysmy mialy na solarium, na kosmetyki na ciuchy czy na fryzjera, wiem jak ciezko jest na to zarobic. I chociaz ladnie wygladajacym domkiem i ugotowanym zarelkiem moge mu sie odwdzieczyc

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Prymulkaaa Pokaż wiadomość
muszę kiedyś spróbować..
myślę, ze tak.. kiedyś się wściekł bo dostałam od znajomego esa, ze mu się śniłam. Wtedy kazał mi wyp... był dość agresywny. dzisiaj było to samo... bo się spotkałam ze znajomym.. że jestem taka i owaka.. że się puszczam.. a on wraca do domu i już się sapie na laptopa.. posiedzi i idzie spać. Dzisiaj np poszedł o 21.... a wrócił po 19! to nie dla mnie..
ojej to przykre, moj Tż tez w klotni potrafi cos powiedziec czego pozniej zaluje ale zeby az tak agresywnie to nie!!!! Nie moze sie tak zachowywac. Porozmawiaj z nim szczerze i moze uda sie jeszcze jakos to wszytsko posklejac

gregia witaj
ja mam tez coreczke ma 2 latka i 3 miesiace

E.J odbijecie sobie w inny dzien walentynki, mozecie zrobic je pozniej co sie odwlecze to nie uciecze
Stary 2011-02-09, 08:49   #637
Prymulkaaa
Rozeznanie

blondyneczka, rozmawiała trzy tygodnie temu.. widać z jakim efektem.. wczoraj też. Powiedziałam, że tak być nie może, że on wpada i od razu laptop i telegazeta a ja nie istnieje! dzień wcześniej wrócił SPECJALNIE o 18. i co? i o n23 jak skończył się jego film dopiero się do mnie odezwał. No sorry.. A no i odzewem na moja wczorajszą rozmowę było to, że stał przy mnie jak robiłam mu obiad (wróciliśmy o tej samej godzinie.. zawsze wracam do domu po pracy przed nim więc mam obowiązek zrobić zakupy i obiad, pomimo, że muszę zrobić dwa bo ja jestem na diecie i muszę jeść inaczej..) czyli jakieś 30 min.. później zaczął zasypiać więc wygoniłam go do kąpania, wrócił.. i chwilę pooglądał tv i zasnął...a dzisiaj eski, że kocha, że miał złe sny..

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-09, 09:12   #638
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

gergia zaglosuje na psiaki

caate ojej nie ciekawa sytuacja moj Tz tez czesto mi mowi ze podobam sie jemu kolegą,ze mowia do niego ze ladna masz zonke ze fajna i wogole i on tez sie kwurza czasami ale jest dumny z tego ze koledzy mu zazdroszcza ale ta sytuacja juz zrobila sie chora, musisz powiedziec temu kolesiowe ze ma spadac na bambus i nie mieszac wam w zwiazku kurcze.....

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

caate moj Tż nigdy by nie pozwolil na to zebym poszla z kims na studniowke nawet jelsi to bylby jego przyjaciel !!!

tillavanilla ja jednak kupuje naroznik z materialu, bo te z eco skory tej sztucznej hm...boje sie bo nie wiem co sie znia zrobi po paru latach i w dodatku przy malym dzieckupodobaja mi sie czarne z tej skorki ale sama nie wiem

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cytat:
blondyneczka, rozmawiała trzy tygodnie temu.. widać z jakim efektem.. wczoraj też. Powiedziałam, że tak być nie może, że on wpada i od razu laptop i telegazeta a ja nie istnieje! dzień wcześniej wrócił SPECJALNIE o 18. i co? i o n23 jak skończył się jego film dopiero się do mnie odezwał. No sorry.. A no i odzewem na moja wczorajszą rozmowę było to, że stał przy mnie jak robiłam mu obiad (wróciliśmy o tej samej godzinie.. zawsze wracam do domu po pracy przed nim więc mam obowiązek zrobić zakupy i obiad, pomimo, że muszę zrobić dwa bo ja jestem na diecie i muszę jeść inaczej..) czyli jakieś 30 min.. później zaczął zasypiać więc wygoniłam go do kąpania, wrócił.. i chwilę pooglądał tv i zasnął...a dzisiaj eski, że kocha, że miał złe sny..
nie wiem co Ci doradzic, moj Tż tez jest trudny i ma ciekzi charakter....i tez roznie bywa, tez potrfai miec fochy albo odezwac sie w taki sposob w jaki nie powinien a pozniej mnie przeprasza i ja wiem ze to tylko w nerwach ale tak nie powinno sie robic. W kazdym razie nalezy sobie wybaczac i starac sie zeby bylo dobrze i zrozumiec ta druga osobe. Moze Twoj Tż potrzebuje troche samotnosci, zeby pobyc sam na sam. Moze on chec troche wolnosci wiecej.

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

blondi jak dzien mija? Moj w pracy a ja mam sprzatania ale chyba wezme sie za porzadki w czawrtek dzisiaj robie ryz na obiadek i sosik grzybowy moj Tz uwielbia a dawno nie robilam

chcialam sie zapytac Was bo slyszalam ze solarium wysusza wlosy mamje przykrywac czy jak?
Stary 2011-02-09, 09:14   #639
Prymulkaaa
Rozeznanie

blondyneczka, on ma tyle wolności że ło ho ho. Zero mojego kontrolowania. wraca do domu o 20. obraca się w towarzystwie kobiet. mogłabym mu robić akcje.. ale nie.ja mu ufam. on mnie nie. ja mam ciągle akcje. że ktoś do mnie napisał, że z kimś rozmawiałam. czemu nie ma mnie w domu itd.. to chyba taki typ.. chce być panem i władcą.. tzw syndrom dorosłego dziecka alkoholika.. ja pracuję w ośrodku pomocy społecznej..po 8 h mam dość. nie chcę jeszcze po godzinach walczyć z tym w domu!

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Cytat:

chcialam sie zapytac Was bo slyszalam ze solarium wysusza wlosy mamje przykrywac czy jak?
a często chodzisz..?
Stary 2011-02-09, 09:25   #640
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

no ja chodze co pare dni teraz

mowisz ze syndrom dziecka alkoholika hm ja tez czasami w stosunku do mojego meza jestem taka zaborcza, ze ma siedziec w domu i na czas wracac i wogole a jak nie to jazda, moze ja tez mam jakis taki syndrom, moj tata jest alkoholikiem i zawsze nim zostanie, niby teraz nie pije ale od kad pamietam zawsze byl pijany
Stary 2011-02-09, 09:31   #641
blondi1985
Raczkowanie

Blondyneczka ja też muszę posprzątać a lenia mam takiego hehe. W sobotę urodziny mojej córci i musze ogarnąć cały dom. Już zaplanowałam co do jedzenia i w piątek zacznę już robić. Ten dzień dzisiaj taki do niczego. Ale mi podsunęłaś pomysł na obiad dawno sosiku grzybowego nie robiłam, a grzybki mam zamrożone więc szybki obiad będzie dziś
Stary 2011-02-09, 09:33   #642
Prymulkaaa
Rozeznanie

Cytat:
Blondyneczka ja też muszę posprzątać a lenia mam takiego hehe. W sobotę urodziny mojej córci i musze ogarnąć cały dom. Już zaplanowałam co do jedzenia i w piątek zacznę już robić. Ten dzień dzisiaj taki do niczego. Ale mi podsunęłaś pomysł na obiad dawno sosiku grzybowego nie robiłam, a grzybki mam zamrożone więc szybki obiad będzie dziś
a co dobrego robisz?

blondyneczka mnie też by się przydało.ale może w niedzielę pojadę..
Stary 2011-02-09, 09:35   #643
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
a widzisz haha dzisiaj robimy taki sam obiadek moja corcia pewnie nie zje bo on ataka wybredna, najlepiej same zupy by jadla, teraz wcinamy chlebek z pomidorkiem oo to widze ze impreza sie szykuje, a duzy macie domek? ja tez bym musiala okn apomys i drzwi juz mam takei brudne czarne i wszytsko na nich widac
Stary 2011-02-09, 09:38   #644
blondi1985
Raczkowanie

[QUOTE=Prymulkaaa;24960311]a co dobrego robisz?

Prymulka ja od blondyneczki pomysł wzięłam, sos z grzybów leśnych z ryżem Dawno nie miałam
Stary 2011-02-09, 09:40   #645
gregia
Zakorzenienie

Cytat:
cześć dziewczyny
gregia, a jaka to praca?
caate, jak humorek dzisiaj?

jak Was czytał, to utwierdzam się w przekonaniu, że w tym kraju jest mega problem z pracą.. i to jest straszne. ludzie wyjeżdżają, bo w Polsce się nie da żyć.. Masakra. Sama zastanawiam się czy nie wyjechać, żeby polepszyć sobie standard życia...
witajcie Prymulka ide na rozmowe na stanowisko specjalisty ds. kadr i płac, to takie moje zainteresowanie kadry, zarzadzanie zasobami ludzkimi

Cytat:

blondynko moja Sara za 2 m-ce bedzie miała 3 latka, a ja w szoku jestem jak to szybko zleciało.dopiero co w ciąży chodziłam, a to już taka pannica
tez jestem uzależniona od lumpków, zwłaszcza jak u mnie w jednym z ulubionych jest przecena wszystko po 50%
gregia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 09:43   #646
Montii
Zakorzenienie

hej dziewczyny,mnie dopadła jakaś choroba, masakra nie mam siły na nic, a jeszcze taka piękna pogoda za oknem, eh

mam nadzieję,że Was żadne wirusy nie dopadły

zaczełam kurację radicalem ( ampułki ) ciekawe co z tego będzie , mam dwa opakowania

ale szczerze to denerwują mnie te baby hair mam aureolę nad głową no ale cóż... albo wóz albo przewóz...

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 09:46   #647
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

ktora mi wyslala zaproszenie na nk ?dzisiaj hm....

lece dziwczynki musze domek ogarnac i siebie corci przeczytac bajeczke

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

dziewczyny prosze glosujcie na moja szminke w konkursie

link w opisie
Stary 2011-02-09, 09:49   #648
Montii
Zakorzenienie

dałam 5 gwiazdek

[LEFT]
Stary 2011-02-09, 09:51   #649
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
ktora mi wyslala zaproszenie na nk ?dzisiaj hm....

lece dziwczynki musze domek ogarnac i siebie corci przeczytac bajeczke

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

dziewczyny prosze glosujcie na moja szminke w konkursie

link w opisie
ja wczoraj
a głos już oddałam

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-09, 09:54   #650
Kalpana
Zakorzenienie

gregia witaj To mamy że tak powiem wspólny temat, a mianowicie ślub Ja biorę w lipcu kościelny

Trochę się wczoraj pokłóciłam z TŻtem, bo mi było jakoś tak bez powodu smutno i zdołowana jakoś tak byłam i chciałam się przytulić, ale on miał ważniejsze rzeczy na głowie- oglądał TV. I dzisiaj się do niego nie odzywam, co mi się nie zdarzyło jeszcze nigdy w stosunku do TŻta, bo jak tylko widział że się przestałam odzywać, to mnie specjalnie rozśmieszał itp, żebym się zaczęła uśmiechać i zawsze skutkowało. A teraz od wczoraj ani jednego słowa.... Po południu na zakupy jedziemy, więc się muszę "odfochać"

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 09:57   #651
gregia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
gregia witaj To mamy że tak powiem wspólny temat, a mianowicie ślub Ja biorę w lipcu kościelny

Trochę się wczoraj pokłóciłam z TŻtem, bo mi było jakoś tak bez powodu smutno i zdołowana jakoś tak byłam i chciałam się przytulić, ale on miał ważniejsze rzeczy na głowie- oglądał TV. I dzisiaj się do niego nie odzywam, co mi się nie zdarzyło jeszcze nigdy w stosunku do TŻta, bo jak tylko widział że się przestałam odzywać, to mnie specjalnie rozśmieszał itp, żebym się zaczęła uśmiechać i zawsze skutkowało. A teraz od wczoraj ani jednego słowa.... Po południu na zakupy jedziemy, więc się muszę "odfochać"
blondyneczka zagłosowałam
kalpana opowiadaj na ile osób wesele, jakie koszty mniej wiecej Wam wyszły no i najwazniejsze jaki model sukni wybrałas
gregia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 10:01   #652
Prymulkaaa
Rozeznanie

[QUOTE=blondi1985;24960428]
Cytat:
a co dobrego robisz?

Prymulka ja od blondyneczki pomysł wzięłam, sos z grzybów leśnych z ryżem Dawno nie miałam
pytałam o żarło na imprezke
Stary 2011-02-09, 10:08   #653
buahhot
Marcelover ♥♥♥

czeesc
Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
hej dziewczyny,mnie dopadła jakaś choroba, masakra nie mam siły na nic, a jeszcze taka piękna pogoda za oknem, eh

mam nadzieję,że Was żadne wirusy nie dopadły

zaczełam kurację radicalem ( ampułki ) ciekawe co z tego będzie , mam dwa opakowania

ale szczerze to denerwują mnie te baby hair mam aureolę nad głową no ale cóż... albo wóz albo przewóz...
ooo a co stosujesz oprocz radicala, ze masz baby hair?
zdrowka

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-09, 10:08   #654
Prymulkaaa
Rozeznanie

dziewczyny potrzebuję rady/pomocy. Robi mi się brzydki osad na zębach. i to tych przednich. W styczniu robiłam piaskowanie i fluoryzację, miało być lepiej. Zęby myję 2 a czasem nawet więcej razy dziennie. używam płynu do płukania, nici.. a to cholerstwo znów wychodzi! Co mam robić? jak sobie z tym radzić????
Stary 2011-02-09, 10:10   #655
Kitka:)
CABIN CREW

caate kurczę, nieźle się musiałaś na pewno napracować żeby ten zegarek kupić... no ale ja też chciałabym kupić K coś droższego kiedyś.... bo warto zainwestować w coś , co druga osoba będzie miała na lata....
ciekawa jestem strasznie co to za prezent dostaniesz powiem Ci że twój TŻ pomysłowy jest, bardzo fajne pomysły z tą kąpielą itp..czasami takie prezenty są lepsze od rzeczy bo są naprawdcę z serca i widać że o Tobie myśli....
co do tego kolegi TŻ... okropna sprawa- też nie wiedział\abym jak się zachować na twoim miejscu...trochę się dziwiię że TŻ nic z tym nie zrobił bo kurcze- kto to widział grzebać drugiej osobie w telefonie....

aaa... pazurki piękne... i jakie długie... no i makijaż jak zawsze idealny...

E.J.; współczuję sytuacji... ale przecież możecie sobie ten dzień przełożyć na inny...ja poiwiem szczerze jestem raczej antywalentynkowa i wolałabym zrobić sobie takie "święto " właśnie w inny dzien

gregia; witaj

Prymulkaaa dobrze robisz żesię wyprowadzasz... facet Cię w ogóle nie szanuje, co wiecej- jest agresywny- ja bym się bała takiego typa... i jeszcze te przekleństwa... ja jestem porywcza ięc jak by mi tak powiedział to by pewnie jeszcze liścia dostał...
a co do męża- może rzeczywiście dobrze wam ta przerwa zrobiła, żeby uświadomić sobie co jest dla was ważne i że wam jednak zależy...

ale napisałyście wczoraj..... normalnie szok.... ja niedawno wstałam, wczoraj u K byłam do poźna... zaraz idę do sklepu a potem chyba wanna i spa

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 10:11   #656
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
czeesc

ooo a co stosujesz oprocz radicala, ze masz baby hair?
zdrowka
przed ciążą inneov gęstość włosów brałam 3 miesiące, ostatnią tabletkę w dniu testu ciążowego wzięłam.. wtedy miałam takie malusie ledwo co na 2mm może..a teraz przez 9 miesięcy mi urosły dość duże.. denerwują mnie strasznie nie da się zrobić fajnej kitki bo przy czole mam mnóstwo włosków, ale muszę to przetrwać i będą fajne
zostały mi jeszcze 2 opakowania ale podczas karmienia też nie mogę brac..szkoda, bo to akurat był dla mnie cudowny specyfik, włoski grube, gęste i mnóstwo nowych ah ;/
a Ty stosowałaś to ? bo pamiętam,że się zastanawiałaś

[LEFT]
Stary 2011-02-09, 10:22   #657
blondi1985
Raczkowanie

[QUOTE=Prymulkaaa;24960987]
Cytat:
pytałam o żarło na imprezke
Hihi a ja myślałam, że pytasz o obiad ale gapa ze mnie. A na imprezkę to dużo mięska, schabowe, filety z kurczaka, kurczak pieczony na butelce, buritos, narazie tyle wymyśliłam. Do tego jakies 2-3 sałatki, sama nie wiem co jeszcze A do kawy to oczywiście będzie torcik no i resztę muszę kupić bo nie lubię i nawet nie najlepiej piekę. Może masz jakiś pomysł co jeszcze mogłoby być na kolację? Bo narazie tyle wymyśliłam, a resztę to będę robić na ostatnią chwilę jak zawsze
Stary 2011-02-09, 10:27   #658
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość

ojj

dziewczyny robicie czasami zimne prysznice?
albo przemiennie-zimno ciepłe?

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 10:28   #659
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
przed ciążą inneov gęstość włosów brałam 3 miesiące, ostatnią tabletkę w dniu testu ciążowego wzięłam.. wtedy miałam takie malusie ledwo co na 2mm może..a teraz przez 9 miesięcy mi urosły dość duże.. denerwują mnie strasznie nie da się zrobić fajnej kitki bo przy czole mam mnóstwo włosków, ale muszę to przetrwać i będą fajne
zostały mi jeszcze 2 opakowania ale podczas karmienia też nie mogę brac..szkoda, bo to akurat był dla mnie cudowny specyfik, włoski grube, gęste i mnóstwo nowych ah ;/
a Ty stosowałaś to ? bo pamiętam,że się zastanawiałaś
Właśnie nie, w końcu się nie zdecydowałam. Używam teraz ha-pantoten, tak regularnie od dwóch miesięcy, ale jakoś jeszcze nic nie widzę Myślałam, że może stosowałaś jakąś wcierkę teraz jakoś, że tyle masz baby hair chociaż nie wiem czy w ciąży w ogóle można

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 10:32   #660
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Właśnie nie, w końcu się nie zdecydowałam. Używam teraz ha-pantoten, tak regularnie od dwóch miesięcy, ale jakoś jeszcze nic nie widzę Myślałam, że może stosowałaś jakąś wcierkę teraz jakoś, że tyle masz baby hair chociaż nie wiem czy w ciąży w ogóle można
teraz już zaczęłam wcierać radicala , miał am 30 ampułek zostało mi 26..tyle ile dni do porodu przynajmniej czas mi szybciej zleci.. jedna ampułka, jeden dzień mniej... mniej więcej haha.

chociaż ten radical tak jak wcześniej, ciągle mi włosy przetłuszcza..to ogromny minus, no ale co zrobić;/ wcieram bo mi zostało, ale raczej bym nie kupiła więcej
teraz zastanawia mnie szampon z Vichy do włosów słabych

[LEFT]
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości