|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kraków - część 8. i na pewno nie ostatnia :)
Cytat:
Ecrulo wzięła bardzo dużo na siebie, wszystko jej się nakładają, pewnie nie dosypia, wciąż się uczy, gonią ją terminy...każdy miałby moment zwątpienia czy też raczej spadku mocy. Bo nie wydaje mi się żeby Ecrulo zwątpiła w słuszność tego co robi. wiecie jak usunąć tzw. pliki systemowe???? nie wiem skąd to cholerstwo mi się wzięło i nie chce sobie pójść
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#4322 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A druga - WEŹ SIĘ DO CHOLERY W GARŚĆ! Ludzie za co jeść nie mają, codziennie walczą o przetrwanie, przez brak pieniędzy ludzie nimi gardzą, a Ty się przejmujesz jednym jakimś tam facetem co to pewnie kompleksy sam ma, że z taką pogardą patrzy. Jesteś ponad to wszystko! |
|
|
|
|
#4323 | |
|
moderatorka też wizażanka
|
Cytat:
Nawet jednokierunkowcy mogą mieć gorszy dzień, gorzej się czuć, ale nikt im nie mówi żeby rzucili studia. Gg22, Zawsze mogę zostawić u mnie w domu, chłopcy są i jak ładnie ich poproszę, to można wpaść Jadę na dłużej, bo od świąt nie byłam w domu. Wydzwaniają do mnie i nie mogą się doczekać powrotu, zwłaszcza siostrzenica.Wiem, że to chwilowe. Naprawdę nikt tak ze mnie siły nie wyssał jak dzisiaj ten profesor Oblewał po kolei, powietrze w sami egzaminacyjnej można było siekierą ciąć i ta jego mega pogarda....Edit: Miałam w tym roku ITS ale nie bardzo się tym przejmowali... Taka zasrana polityka. Będę jednak mimo to składać znowu, na obu kierunkach. Edytowane przez ecrulo Czas edycji: 2011-02-09 o 14:16 |
|
|
|
|
#4324 |
|
Zadomowienie
|
ecrulo - to na pewno tylko chwilowe, każdy ma gorszy dzień
zbierzesz siły i będzie dobrze
|
#4325 | |
|
|
Cytat:
Pliki systemowe są bardzo potrzebne, na nich komputer stoi ![]() Dzięki GG [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;24966152]Na to są 2 rady. Pierwsza, to popłacz sobie, zrób drinka, weź paczkę chusteczek i trwaj aż Ci nie przejdzie. A druga - WEŹ SIĘ DO CHOLERY W GARŚĆ! Ludzie za co jeść nie mają, codziennie walczą o przetrwanie, przez brak pieniędzy ludzie nimi gardzą, a Ty się przejmujesz jednym jakimś tam facetem co to pewnie kompleksy sam ma, że z taką pogardą patrzy. Jesteś ponad to wszystko![/QUOTE] Staram się pozbierać. Puściłam film, zaglądam kątem oka, sprzątam i będę się uczyć. Ostatnia prosta, jak się nie uda, trudno, poprawka to nie koniec świata. Dzięki ogromne |
|
|
|
|
#4326 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale ja czesto tak mam ze cos mi sie ubzdura-tez w sumie nie wiem czemu![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pomysl sobie, ile za Toba Naprawde Cie podziwiam, bo ja sama czasem ledwo daje rade z 2 kierunkami, a ty masz 3, do tego silownia, wizaz-masz prawo miec slabszy dzien Nalezy Ci sie dobre winko i wielka porcja lodow z polewa!Cytat:
|
||||
|
|
|
#4327 |
|
Zakorzenienie
|
Ecrulo, każdy ma schyłki mocy, teraz masz go Ty, ale wkrótce spojrzysz na życie przez nowy pryzmat i nabierzesz sił do działań niemożliwych
![]() Malla, ja zawsze kombinuję w kwestiach makijażu A mieszania nauczyłam się od szwagierki i za to jestem jej wdzięczna, bo dzięki temu dziewczyny w pracy kompletują moją nieskazitelną cerę (która wcale taka nie jest ) ![]()
|
#4328 |
|
Konto usunięte
|
ja nie demotywuje tylko napisałam jak to widzę ze swojej perspektywy, a tu od razu gromy na mnie. Skoro ecrulo, lubisz swoje studia to ok, a rezygnacja przed licencjatem to głupota.Należy Ci sie wagon ciastek i kosmetyków za to co robisz
|
|
|
|
#4329 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4330 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ecrulo, nie poddawaj się, my w Ciebie wierzymy i wiemy, że jesteś najnajnajlepsza Ja rzadko kiedy kogoś podziwiam, a Ciebie baaaardzo! Doceń to Pomyśl sobie, że dajesz sobie rewelacyjnie radę na 3 kierunkach! Wiele osób wymięka na jednym... Każdy ma gorsze dni, ale zobacz jaka jest cudna pogoda! Idź sobie pobiegać, albo zamów (zrób!!) pizzę, obejrzyj głupią komedię, zrób to co zawsze poprawia Ci humor Jak zarobić 200zł w jeden dzień?
|
|
|
#4331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jakimś tam głupim, wrednym profesorem nie ma co się przejmować. Tacy w ten sposób sobie kompleksy rekompensują Pewnie ma małego ![]() Odpocznij dziś troszkę, jakiś dobry relaks a później się pouczysz do jutrzejszego egzaminu
|
|
#4332 |
|
Konto usunięte
|
hiperaktywna, ale fajne demotki
![]() ecrulo, ważne że masz wsparcie, ode mnie też bo skoro napisałam żeby to olać to nie znaczy że cię nie wspieram ![]() mnie nikt nie wpierał bo jak chciałam wsparcia to wszyscy reagowali tekstem "to ile kasy ci potrzeba" więc sorry, ale chyba nie o to chodzi w wsparciu. koniec mojego wywodu bo znowu oberwę jako ta najgorsza Edytowane przez 2016070953 Czas edycji: 2011-02-09 o 14:30 |
|
|
|
#4333 | ||||
|
|
Jesteście kochane !
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;24966496]dla ecrulo: - http://demotywatory.pl/162583/Pocieszenie- - http://demotywatory.pl/273616/A-dla-...na-pocieszenie[/QUOTE] Rozczuliłaś mnie ! Dziękuję Cytat:
|
||||
|
|
|
#4334 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4335 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Często w nich ukrywają się wirusy.
|
|
|
#4336 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nigdy wcześniej mi się tak nie robiło.... już kombinuje na wszystkie sposoby jakie wyczytałam w necie i nicpojawia mi się info jak chce usunąć- nie można usunąć pliku: nie można odczytać z pliku lub dysku źródłowego pewnie że masz prawo do gorszych dni poza tym trzeba trochę wrzucić na luz, nie jesteśmy cyborgami![]() mówisz, ze kolegom zostawisz...mmmmm a fajni? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;24966496]dla ecrulo: - http://demotywatory.pl/162583/Pocieszenie- - http://demotywatory.pl/273616/A-dla-...na-pocieszenie[/QUOTE] sama się pocieszyłam
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||
|
|
|
#4337 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Idziesz na miasto i wyciągasz paru facetom portfel z tylnej kieszeni spodni. Jak badania? Cytat:
|
|
|
#4338 |
|
Konto usunięte
|
ale ładnie mam za oknem
jeszcze nie cała godzina na na na na na
|
|
|
|
#4339 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;24966748]Idź na spacer do babci, bo już wróciła i odbierz sobie fajne ciuchy. Mnie ciuchy zawsze humor poprawiają [/QUOTE]Mówisz? W godzinkę na bilecie godzinnym bym obróciła ![]() Dostałam list od mamy, tak normalnie pocztą. Dzwoniłam do niej ostatnio, a mimo to list dostałam. Za domem zatęskniłam |
||
|
|
|
#4340 |
|
Copyraptor
|
Gg, też miałam ostatnio ten problem
![]() Ściągnij sobie ten programik: http://www.dobreprogramy.pl/Unlocker...ows,12240.html Później odpalasz, w pierwszym menu wybierasz sobie ten plik, o który Ci chodzi. Jak na niego klikniesz, to automatycznie Ci zaznaczy. Klikasz "ok", a później z akcji wybierasz "usuń", i potwierdzasz A, no i ja też proponowałam moje mieszkanie, ale u mnie też dość ciemno. Tylko rano jest dużo światła
|
|
|
|
#4341 |
|
|
GG,
Jeden wolny i całkiem fajny. Dzisiaj pojechał do domu, ale jutro wraca Jeśli byś tak wolała, to poważnie no problem, mój współlokator1 jest sympatyczny.
|
|
|
|
#4342 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4343 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hmm... 12:30 "Słońce, a my czegoś nie mieliśmy dzisiaj zrobić?" "badania!" rejestracja była do 11 Miałam iść wczoraj, wstałam o 7 rano i zdałam sobie sprawę, że w portfelu mam 100zł, kartę i jakieś żółciaki. Za żaden z tych środków płatności biletu bym nie kupiła ;< a współlokatorka spała. Byłam na siebie okropnie zła,bo wczoraj rejestracja była do 9 rano tylko ale jutro rano zrobię, to obok dworca jest, M. zaniesie potem.Co do malowania, to u mnie w dzień jest jasno, bo słońce prosto w okna świeci. Gorzej wieczorem, bo mam beznadziejną lampę :<
|
|
|
#4344 |
|
Zakorzenienie
|
ecrulo - ja jak mam gorszy dzień to przede wszystkim sprzątam. Przy mega dole wyrzucam, a wręcz wyrywam ciuchy z szafy, rzucam nimi po pokoju żeby się rozładować, a potem składam z powrotem
Zajmuje to chwilkę, ale jest pomocne. Do układania włączam sobie jakieś przegłupie piosenki, do których można się wygłupiać, i które same wręcz do tego zachęcają Ostatnim hitem jest to:http://www.youtube.com/watch?v=z5y6USz4kaM Posłuchaj sobie, pośpiewaj, a się uśmiech sam pojawi
|
#4346 |
|
Wtajemniczenie
|
Wyobrazilam sobie siebie, z moim rozowym pilniczkiem, czatujaca w nocy pod modrzewiem
I tak w ogole, to jak jechalam w nocy autobusem i juz sie ulozyc nie moglam to nagle strasznie pozazdroscilam Malli wzrostu Jak usnelam w nocy i wyciagnelam sobie przez sen lekko nogi to jakis biegny chlopak prawie sie o nie nie zabil jak wysiadal |
|
|
|
#4347 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() O, jak dobrze, że Linux ma XKill w standardzie
|
|
|
#4348 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4349 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I nie wiem czemu ten kawalek kojarzy mi sie z tym http://www.youtube.com/watch?v=mHky57VKWTY SALUT!
|
|
|
|
|
#4350 |
|
Konto usunięte
|
Emilka pozdrów morze ode mnie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.

Jadę na dłużej, bo od świąt nie byłam w domu. Wydzwaniają do mnie i nie mogą się doczekać powrotu, zwłaszcza siostrzenica.
Oblewał po kolei, powietrze w sami egzaminacyjnej można było siekierą ciąć i ta jego mega pogarda....
zbierzesz siły i będzie dobrze
Pliki systemowe są bardzo potrzebne, na nich komputer stoi 
Naprawde Cie podziwiam, bo ja sama czasem ledwo daje rade z 2 kierunkami, a ty masz 3, do tego silownia, wizaz-masz prawo miec slabszy dzien 

A jakimś tam głupim, wrednym profesorem nie ma co się przejmować. Tacy w ten sposób sobie kompleksy rekompensują 
jeszcze nie cała godzina na na na na na