|
|
#4442 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)
Wczoraj od godziny 15 do nocy nie było prądu i wody w całym mieście i okolicznych wsiach. Taaaaki wiatr że masakra...
Działo się coś ważnego na wątku ?
|
|
|
|
#4444 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
niby szuka tego mieszkania, ale ja już mu przestaje wierzyć i w ogóle ufać Ja już zapomniałam jak teraz wygląda, jak się zachowuje, nie wiem jak pachnie, tak mi jest przykro i źle... ![]() Jeszcze Majusi nie widzę 2 dni
|
|
#4445 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję że z czasem się wszystko ułoży ! ![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
![]() no faktycznie wiatr był wczoraj nie do zniesienia, momentami to myślałam że upadnę A teraz nadrabiaj, nadrabiaj ![]() |
||
|
|
|
#4446 | |||
|
Zakorzenienie
|
ciiiii
weź ciepłą kąpiel wypij jakieś rozpuszczane witaminki ( przyjamniej mi to pomaga) i może lepiej się skupisz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
może zrób (takie dziecinne co prawda ale należy Ci sie) że przestaniesz odzywać się do póki sam się nie odezwie? przynajmniej zobaczysz jak Mu zależy na Tobie tj czy będzie szukał konataku z Toba;*Cytat:
nie było :p przynajmniej nie zauważyłam
|
|||
|
|
|
#4448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe i rodzinka nakarmiona za jednym zamachem ![]() a z czym wcinałaś ten ryż? ![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- jezuuu ale ja sie zrobiłam :p naczytałam sie Waszych relacji miłosnych i zaczęłam się nad Naszym zastanawiać :P i w ogóle kiedyś odpicowana umalowana w pełnej ekscytacji czekałam na Tż a teraz? soczewki ściągnęłam i siedzę w okularach by dać oczom odpocząć, makijaż na pół starty, za duże spodnie dresowe i t-shirt z napisem boom, kucyk związany byle jak no normalnie jaki żal i kompletny brak emocji, że Tż nie długo się zjawi :p |
|
|
|
|
#4449 |
|
Zakorzenienie
|
z filetem rybnym (obtoczony w serze) w panierce + sos koperkowy
![]() poprostu haha u mnie tak samo.. wiadomo, chce wygladać fajnie, ale nie żeby chodzić w pełnym makijażu
|
#4450 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wulgarne i obrzydliwe, ale.. co kto lubi ![]() Cytat:
![]() ja sama się wkurzam gdy pytam TŻ kiedy się widzimy, a on "nie wiem", a co dopiero Ty jak się tak króciutko widzicie.. Musisz wziąć sprawy w swoje ręce, skoro on tego nie robi ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny widziałyście reklamę always? TŻ mi ją ostatnio śpiewa http://anucia.wrzuta.pl/audio/4rPffT...tko_na_tip_top |
|||
|
|
|
#4451 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4452 |
|
Zakorzenienie
|
Madziara widziałam, ale jest okropna
a którą część najchętniej śpiewa? znając życie napewno mi się teraz wkręci
Edytowane przez Klepsydra88 Czas edycji: 2011-02-09 o 17:26 |
|
|
|
#4453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wpadłabym na to np z tym nosem ale cóż mogę być prostakiem :p weź nienawidzę tej reklamy :p i to za to, że tak wpada w ucho :P wszystko na tip top szpilki makijaz grrr :p |
|
|
|
|
#4455 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"każdy dzień jest twój, kiedy always.." ![]() Cytat:
![]() do później też bym połaziła po sklepach
|
||
|
|
|
#4456 |
|
Zakorzenienie
|
Faceci nie obdarowują drobnostkami, a liczą by kobieta
była zachwycona monotonnością. - fajny tekst |
|
|
|
#4457 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A kiedyś mojej koleżanki TŻ jak zobaczył ją pierwszy raz w dresach bez pełnego makijażu w niedbale związanych włosach wypalił jej w drzwiach 'ojezu! jak ty wyglądasz? I ona od tamtej pory do teraz (bo nadal są razem) chodzi w pełnym makijażu ciągle przy nim i odpicowana Ciekawe jak długo tak pociągnie heh.Cytat:
![]() Chyba już smaku nie czuje czy coś bo kiedyś jak się dało ogórka to on wąchał i uciekał a teraz bierze i wcina ze smakiem ![]() O nie! nienawidzę tego! zabierz to ![]() Myszka mi się zacina
|
|||
|
|
|
#4458 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zresztą i tak on nieraz gadał, że uwielbia mnie bez make up'u (taaa jasne )Cytat:
![]() w d.. bym go kopnęła i tyle Na starość? a ile ma Twój psiak? ![]() Nie zabiorę, to jest HYT ![]() Moja kuzynka walnęła laptopem o ścianę gdy ten jej się zaciął ![]() Co myślicie o tych butkach? http://allegro.pl/www-topobuwie-pl-c...443443583.html Edytowane przez Madziarka.n Czas edycji: 2011-02-09 o 18:23 |
||
|
|
|
#4459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przy swoim TŻcie nigdy nie jestem ogarnięta Nie no, też się staram ale nie zawsze wychodzi. ![]() Mój staruch ma 16 lat ![]() Nie walnę myszką o ścianę bo się rozpadnie, przeczyszczenie pomogło ![]() Co do butów, nie podoba mi się to takie pofalowane na górze heh. Ciekawe jak to się układa Wygląda jak pogniecione
|
|
|
|
|
#4460 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
] ? Może ja coś wiem
|
||
|
|
|
#4461 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pociesza, ale tylko obiecuje, a poprawy nie widać... też próbowałam metody, że się nie odezwę ale na nim to nie robi wrażenia, albo ja mu piszę niemiłego smsa, a on pisze smsa (np. wczoraj) że "musimy szczerze porozmawiać, odbierz"odbieram, bo myślałam, że to coś poważnego a on, że ogólnie chciał pogadać, bo się bał, że nie odbiorę...Cytat:
boję się bo tak jak ostatnio byłam strasznie oziębła i wredna i w ogóle, i się łasił i w ogóle... a ja taka wredna su*a jestem ale to nie moja wina, że musiał tam wyjechać i słucha się tatusia... mam tego dość Chcę go jakoś zmobilizować, ale nie wiem jak, nie wiem czym...
|
|
#4462 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
|
|
|
|
#4463 |
|
Zadomowienie
|
A właśnie , Madzia ma już tatuaż ? Bo nie widzę licznika dni w podpisie
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4464 |
|
Zakorzenienie
|
może w akcji desperacji zrobię sobie to, czego tż nie chce u mnie a u siebie ma
|
#4465 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
No chudzina straszna
![]() Ma 182 ![]() I nie mogę chodzić w szpilkach bo wtedy jestem od Niego wyższa Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wkręca się niesamowicie Jak ją usłyszę, to też chodzę i śpiewam w kółko 'wszystko na tip top' Cytat:
![]() Ja tez bym pogoniła takiego ![]() Cytat:
![]() Agatka Strasznie mi przykro, że tak to wszystko u Was wygląda ![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
Cytat:
Kami licznik zniknął ![]() A tatuaż mam w sobote o 11 Agatka, ale wiesz, że to na całe życie ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- No dobra, licznik wraca
|
|||||||
|
|
|
#4466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja nie wiem co dalej z moim A. zrobić szukam jakiejś metody, może któraś mnie wspomoże narazie napisał rano o 9.30 i nic poza tym... ani wędki ani nic... niby wraca do hotelu ale nie wiem co on tak długo robił...
|
|
#4467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochana bardzo chciałabym Ci pomóc ale naprawdę nie wiem jak |
|
|
|
|
#4468 |
|
Zakorzenienie
|
uhu! kupilam sobie śliczny sweterek
bo miałam brak swetrów jeszcze przydałaby mi się jedna para dzinsów rurek i para butów do ćwiczeń Madziuś Madziara te buty takie średniackie, ale to Tobie mają sie podobać
Edytowane przez Klepsydra88 Czas edycji: 2011-02-09 o 20:02 |
|
|
|
#4469 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

ja zaraz szału dostanę

62kg?! to ile on ma wzrostu?
szczuplak

niby szuka tego mieszkania, ale ja już mu przestaje wierzyć i w ogóle ufać
A teraz nadrabiaj, nadrabiaj
może zrób (takie dziecinne co prawda ale należy Ci sie) że przestaniesz odzywać się do póki sam się nie odezwie? przynajmniej zobaczysz jak Mu zależy na Tobie 

znając życie napewno mi się teraz wkręci 
Wygląda jak pogniecione