Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Życie wyjątkowe - mamusie majowo-czerwcowe 31 44,29%
Idzie idzie wiosna, nasze dzieci rosną jak na drożdżach - mamusie majowo-czerwcowe 2011 0 0%
Ten duży to tatuś a ja jestem mamusia, za pare tygodni przywitamy dzidziusia - mamusie maj-czer 5 7,14%
Trzeciego trymestru uroki czujemy i przez zakupy bankrutujemy - V-VI- 2011 12 17,14%
Miłość ogromna w nas skumulowana czeka na szczęśliwe rozwiązania - mamusie V-VI 0 0%
Istotka mała w nas rośnie i rośnie a my czekamy cierpliwie na wiosnę -V-VI 2 2,86%
Przytulić tak bardzo maleństwa już chcemy, zaraz z miłości eksplodujemy - V-VI 7 10,00%
Nosimy w sobie małe serduszka, wkrótce przywitamy naszego maluszka - mamusie maj-czerwiec 2011 13 18,57%
Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-09, 16:59   #151
mimbi
Zakorzenienie

Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

Cytat:
Napisane przez Herta_h Pokaż wiadomość
dziewczyn kupujcie welurowe pajacyki? czy może na ma -czerwiec będą one za ciepłe?
Ja mam kilka par, a to dlatego, ze nigdy nie wiadomo, jakie beda wieczory-noce nawet latem. Mamy drewniany dom, jak popada to jest swiezo i rzesko ale tez zawsze troche chlodniej. Tylko mi powiedzcie, czy taki welurkowy mozna na gole cialo i pieluszke, czy moze pod spod trzeba bodziaka chocby na ramiaczka?

Cytat:
Napisane przez antropia Pokaż wiadomość

a tak w ogóle to kupiłam 5 par białych skarpetuszek dla dzidzi za 25 zł
opłacało się???
Cytat:
w mothercare było 5 par za 9,99
Mi sie wydaje ze 25 zl to drogo, bo tez kupilam w MC, ale ta cena 9.99 to byla w promocji, wiec normalnie to pewnie kosztuja tez z 25 zl.

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
mowil
am mężowi ze duzo dziewczynek ma juz tak na imie, ale jemu to nie przeszkadza, moim rodzicom i siostrom tez sie podoba. Ja nie mam przekonania i chyba do porodu bede czekac, jak ja zobacze to moze sie zdecyduje, chyba ze mąż wpadnie na inne mniej popularne
Blagam Kasiu tylko sie nie obrazaj, ale dla mnie imie Nikola jest fatalne, bardzo negatywnie nacechowane, kojarzy mi sie z jakimis niefajnymi rodzicami. Oczywiscie to tylko i wylacznie Wasza decyzja, ja tylko wyrazam swoje zdanie i nie chce Cie urazic w zaden sposob, ale to jedno z takich imion, ktorych nigdy nie nadalabym swojemu dziecku.
Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość

Moria, uwielbiam Cię w tej bluzce, wyglądasz pięknie [nie tylko w niej, oczywiście]. Uważam, że masz bardzo, bardzo zgrabny brzuszek. Mnie też denerwują komentarze, że za mały/za duży. Do końca grudnia mogłam się ciąży wypierać, a teraz już mi rośnie. Kiedy mówię, że 7 miesiąc, to niektórzy wielkie oczy, TAKI MAŁY?! Już nawet moja Mama się poirytowała na uwagę jednej pani. A ja już chciałam popluć jadem i zapytać tej pani, czy też w ciąży, bo brzuszek taki duży

Kupiłam m.in. balsam przeciwko rozstępom Babydream. Miałam kupić oliwkę, ale strasznie uwalone opakowania były i wzięłam balsam. Będę od jutra testować, bo mi się skończył Eucerin, Mustela już dawno.

I oczywiście Hance w Pepco wzięłam body i czapeczkę. Body na jesień, bo duże, czapa malusia. Osiem zeta za obie rzeczy

Poczułam wiosnę i kupiłam sobie też kabaretki, żebyście widziały minę pani sprzedającej. Patrzyła na brzuch, potem na kabaretki. Miała takie zgorszenie w oczach, że myślałam, że mnie wyklnie! Powinnam przecież w worku chodzić i rajtuzach
Moze pani sie zastanawiala, jak Ty sie wcisniesz w te kabaretki z brzuchem? Ona z troska patrzy, z sercem na dloni, a Ty tu takie zlosliwosci wypisujesz :P
Pokazuj gifty z Pepco. Dla mnie maja zbyt uboga kolorystyke, albo rozowo albo niebiesko, ale faktycznie sa tanie. Ciekawe czy wytrzymaja dluzej niz do drugiego prania.
A co do brzucha, to ja ciagle slysze "Jaaaaaaki wieeeeelki" i tez mnie juz szlag trafia. Co oczywiscie nie zmienia faktu ze wczoraj z tym wieeeelkim brzuchem nikt mnie nie wpuscil do kolejki w banku i stalam z pol godziny. Kocham moj internetowy bank, ale musialam ojcu zalatwic pewna sprawe i stalam jak taki ciołek.
Z Babydream meczy mnie zapach. Jesli jest taki jak w oliwce, to mdlil mnie okropnie.

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
dziewczyny a ja mam pytanie, pewnie głupie :P Chyba mary powinnam spytac przede wszystkim Co znaczy słowo "Pierdyliard|" bo przyznaję sie, że nie znam nie smiać sie
Och pierdyliard to gdzies miedzy milionem a milardem chyba, ciezkie do zliczenia, bo i kto by te wszystkie pokusy zliczyl i jak? Na kartce spisac czy w wordzie??
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 17:05   #152
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

mimbi i mary, dziekuje Rozjasniłyscie mi sytuacje w jakim wątku pisze
tez mam jakieś welurkowe spiochy (pajacyki? nie odrózniam) i tez mysle ze wieczory bywają chłodne.

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 17:07   #153
andziot
Zakorzenienie

byłam na dłuuuugim spacerku z Zochną
wcale do domu wracać nie chciała
a mnie się tak siku chciało

teraz odpoczywam

moria brzucho superowy

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 17:07   #154
gusiagatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
Dziewczyny czytałyście ten opis porodu na styczniowo-lutowych
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1450
straszne, biedne maleństwo
właśnie przeczytałam, aż mi się oczy zaszkliły

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 17:08   #155
andziot
Zakorzenienie

a co do welurów to Zosia miała jeden i nosiła mimo ze to czerwiec był

Stary 2011-02-09, 17:08   #156
mimbi
Zakorzenienie

Cytat:
mimbi i mary, dziekuje Rozjasniłyscie mi sytuacje w jakim wątku pisze
tez mam jakieś welurkowe spiochy (pajacyki? nie odrózniam) i tez mysle ze wieczory bywają chłodne.
Ja to tak odrozniam, ze pajacyki to sa spiochy z rekami. Chyba?

Tez przeczytalam, dziecka bardzo zal, ale zachowania tej dziewczyny w trakcie porodu nie popieram. Oczywiscie nie wiem, jak sama bym sie zachowywala majac takie bole, ale nie wyobrazam sobie oszukac lekarza - jak lekarze maja potem ufac pacjentom?
Ona tam pisze, ze bedzie udawac,ze ma mocniejszy skurcz, zeby dostac leki - przeciez wartosc dawki ustala sie na podstawie relacji pacjentki - co, gdyby polozna podala jej zbyt mocny (bo przeciez tak ja boli) i pojawilyby sie komplikacje? Oczywiscie bylaby to wina poloznej, a nie pacjentki.
A co do tego, ze sposobem zawolala lekarza, to tez ciezko mi uwierzyc, zeby nie mozna bylo tego zrobic bez takiego oszustwa.
Ja mam ogolnie duzy szacunek dla lekarzy, za wyjatkiem jednego trafilam zawsze na odpowiedzialnych i kompetentnych ludzi i uwazam, ze wspolpraca powinna opierac sie na zaufaniu i szczerosci obu stron.
Czego sobie i Wam zycze podczas naszych przyszlych porodow.

Edytowane przez mimbi
Czas edycji: 2011-02-09 o 17:12
Stary 2011-02-09, 17:12   #157
Herta_h
Raczkowanie

mimbi wydaje mi się że welurowy można na gołe ciałko zakładać bo jest takie milutkie

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

pajacyki są śpiochy z rękawkami
Herta_h jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 17:15   #158
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
byłam na dłuuuugim spacerku z Zochną
wcale do domu wracać nie chciała
a mnie się tak siku chciało

teraz odpoczywam

moria brzucho superowy
o wróciłas Mamuski Gabrychy i Zochny
Pisałam przed chwilą o Tobie - dobrze mi sie zdawało, ze miałas dziś ginka? Jak było ? a jak pokręciłam coś, to przez zbudynienie

Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość
właśnie przeczytałam, aż mi się oczy zaszkliły
gusiagatko, ja tak samo.... az mi głupio, w pracy jestem a łezki mi sie polały

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-02-09, 17:23   #159
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
o wróciłas Mamuski Gabrychy i Zochny
Pisałam przed chwilą o Tobie - dobrze mi sie zdawało, ze miałas dziś ginka? Jak było ? a jak pokręciłam coś, to przez zbudynienie
byłam, byłam

wszystko ok
szyjka 32mm, więc się nie skraca
mała leży głową do góry

Stary 2011-02-09, 17:30   #160
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:

gusiagatko, ja tak samo.... az mi głupio, w pracy jestem a łezki mi sie polały
Mnie najbardziej dziwi (chociaż kompletnie się na tym nie znam) skąd u tej malutkiej tyle torbieli, krwiaczków w główce
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 17:33   #161
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Poczułam wiosnę i kupiłam sobie też kabaretki, żebyście widziały minę pani sprzedającej. Patrzyła na brzuch, potem na kabaretki. Miała takie zgorszenie w oczach, że myślałam, że mnie wyklnie! Powinnam przecież w worku chodzić i rajtuzach
jesteś niemożliwa

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
Blagam Kasiu tylko sie nie obrazaj, ale dla mnie imie Nikola jest fatalne, bardzo negatywnie nacechowane, kojarzy mi sie z jakimis niefajnymi rodzicami. Oczywiscie to tylko i wylacznie Wasza decyzja, ja tylko wyrazam swoje zdanie i nie chce Cie urazic w zaden sposob, ale to jedno z takich imion, ktorych nigdy nie nadalabym swojemu dziecku.
Kasiu, na mnie też się nie obrażaj ale mnie też to imię dziwnie się kojarzy i to jedno z tych, które na pewno nie dałabym dziecku. Może to przez to że zawsze jak słyszę to imię to wypowiadają je jakieś dziwne odpacykowane blond mamuśki

Byłam w Carrefourze i dorwałam chusteczki Pampers sensitive w promocji 6 paczek kosztuje 25,85 więc opłaca się.
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 17:35   #162
Herta_h
Raczkowanie

a takie torbiele nie są wcześniej do wykrycia?
Stary 2011-02-09, 17:37   #163
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
byłam, byłam

wszystko ok
szyjka 32mm, więc się nie skraca
mała leży głową do góry
no to cool Cieszę sie. Główka do góry, czyli musi sie jeszcze odwrócic na doł?

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

Cytat:
Mnie najbardziej dziwi (chociaż kompletnie się na tym nie znam) skąd u tej malutkiej tyle torbieli, krwiaczków w główce
Cytat:
a takie torbiele nie są wcześniej do wykrycia?
no własnie, nie da się tego wykryć wczesniej? Mamusia pisała o stresie zwiazanym z pogrzebami... ale czy to może byc przyczyna? Przecież każdy ma większe czy mniejsze stresy przez to 9 msc..... Aż zaczynam się bac

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-02-09, 17:37   #164
matallewar
Zakorzenienie

Edzik i ja meldujemy się na nowym wątku!

Jakaś masakra nadrabianie Was Nie było mnie kilka godzin, a mam 8 stron!

amarcia Czyli, że dwie stykające się ściany masz jasne i dwie ciemne? Bo podobno właśnie tych, co są naprzeciwko siebie nie powinno się na ten sam kolor, jeśli się robi dwa kolory...

violisia Ooo, dzięki. Na pewno wskazówki się przydadzą. Strasznie się boję, że sobie coś wymyślę, potem przyjadę po malowaniu i , bo tak mi się nie będzie podobać

Przez to Wasze pisanie o jedzeniu BURCZY mi w brzuchu A tż ma zrobić zakupy, bo ja nie dałam rady, a on będzie późno

Łóżeczko też Klupś kupujemy, ale jeszcze nie wiem do końca jakie...

moria Śliczna Igusia na zdjęciu z mamą

Skoro wszyscy w nowym wątku wrzucają zdjęcia i wielkość brzuszka, to melduję, że:
1.W brzuszku mam już 103 cm!
2. Ważę 68 kg, czyli mam wagę sprzed schudnięcia w ciąży, czyli mimo wcinania pączków i słodyczy nic nie przytyłam... Ja nie wiem, Edzik to chyba jakiś pasożyt, wysysa wszystko dla siebie
i wrzucam dzisiejsze zdjęcia brzusia oraz zdjęcie mojego sako Megawygodne, polecam

Ok, jestem na bieżąco, uff...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg brzuszek_26tydz_2d.jpg (19,0 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sako.jpg (22,2 KB, 21 załadowań)

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 17:38   #165
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

Cytat:
Dziewczyny czytałyście ten opis porodu na styczniowo-lutowych
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1450
straszne, biedne maleństwo
oj jezeli to oczywiscie prawda to strasznie wspolczuje temu dziecku i jej rodzicom

Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość
aaaaaaaaaa heh to o to chodzilo:P no tak w sumie am racje, moj to stwierdzil ze niestety sie przyjmie na jeszcze jeden etat bo braknie kasy na kosmetyki ciuchy i iiii tampony i podpaskiiii:P
no dokladnie, poczul sie odpowiedzialny jeszcze bardziej

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
J

no przeciez sie nie gniewam- ja nie z tych mi sie srednio podoba, tak jak wiekszosc imion dla dziewczynek. Nie mam pojecia jak jej damy na imie

chyba mi mloda zachorowala, caly dzien nie chce nic jesc, nawet sie zdrzemnela w dzien, ma czerwone policzki i gorąca glowe mąż bedzie poznym wieczorem.... w ogole mam jakiegos dola ostatnio.
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 17:40   #166
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Właśnie, Andziot, zapomniałam, że Ty gin! Szyja książkowa, a Gabi coś się ociąga z odwróceniem. Chociaż Hanka dopiero w zeszłym tygodniu się przekręciła, poznałam, bo już nie kopie po pęcherzu, tylko nad pępkiem

Mimbi, no właśnie ja już różu mam nadto. Dlatego kolejne ciuchy w kolorach, żeby móc łączyć z różem - szary, biały, czarny

W albumie wrzucam aktualną fotę z M1 Hanki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SSA44995.jpg (124,4 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SSA45002.jpg (146,5 KB, 22 załadowań)

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 17:41   #167
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
jesteś niemożliwa

Kasiu, na mnie też się nie obrażaj ale mnie też to imię dziwnie się kojarzy i to jedno z tych, które na pewno nie dałabym dziecku. Może to przez to że zawsze jak słyszę to imię to wypowiadają je jakieś dziwne odpacykowane blond mamuśki

Byłam w Carrefourze i dorwałam chusteczki Pampers sensitive w promocji 6 paczek kosztuje 25,85 więc opłaca się.
tez mam blond wloski ale nie jestem paniusia bo mnie nie stac spoko nie gniewam sie, Tż sie podoba...mi srednio

6paczek a po ile sztuk????? moze tez jutro kupie
Nikosia

Stary 2011-02-09, 17:42   #168
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Edzik i ja meldujemy się na nowym wątku!

Jakaś masakra nadrabianie Was Nie było mnie kilka godzin, a mam 8 stron!

amarcia Czyli, że dwie stykające się ściany masz jasne i dwie ciemne? Bo podobno właśnie tych, co są naprzeciwko siebie nie powinno się na ten sam kolor, jeśli się robi dwa kolory...

violisia Ooo, dzięki. Na pewno wskazówki się przydadzą. Strasznie się boję, że sobie coś wymyślę, potem przyjadę po malowaniu i , bo tak mi się nie będzie podobać

Przez to Wasze pisanie o jedzeniu BURCZY mi w brzuchu A tż ma zrobić zakupy, bo ja nie dałam rady, a on będzie późno

Łóżeczko też Klupś kupujemy, ale jeszcze nie wiem do końca jakie...

moria Śliczna Igusia na zdjęciu z mamą

Skoro wszyscy w nowym wątku wrzucają zdjęcia i wielkość brzuszka, to melduję, że:
2. Ważę 68 kg, czyli mam wagę sprzed schudnięcia w ciąży, czyli mimo wcinania pączków i słodyczy nic nie przytyłam... Ja nie wiem, Edzik to chyba jakiś pasożyt, wysysa wszystko dla siebie
i wrzucam dzisiejsze zdjęcia brzusia oraz zdjęcie mojego sako Megawygodne, polecam

wow a co to za cudo to sako? Siedzi sie na tym czy co ? Ale Ci brzusio matallewar śmignał Pieknie rośnie chatka Edzika Ja też waże 68kg i też już mam ok 103 pewnie w "Talii" Mierzysz na wysokości pępuszka?

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-02-09, 17:42   #169
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Matallewar, wyglądasz pięknie

Kasiu, mnie Nikola też się nie podoba, ale to Wasza decyzja

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 17:43   #170
spice1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
ja tez mam wrazenie jakby sie zmienil po tej wiesci, zdaje sobie sprawe ze teraz bedzie musial nie tylko mnie chronic...

pierwsza jego mysl: "to teraz juz w ogole nie bede łózka ścielil"

piekne brzuszki macie dziewczynki

co do imienia Mąż chce Nikole...a ja nie mam przekonania do tego imienia
Ni cola ni pepsi? Kumpel tak na swoją dziewczynę wołał

Zęby Hanusi
spice1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 17:43   #171
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

matal śliczny brzuszek

80 79 78 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66
6564 63 62 61 60 59 58 57 56 55
vanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 17:43   #172
Herta_h
Raczkowanie

Cytat:

no własnie, nie da się tego wykryć wczesniej? Mamusia pisała o stresie zwiazanym z pogrzebami... ale czy to może byc przyczyna? Przecież każdy ma większe czy mniejsze stresy przez to 9 msc..... Aż zaczynam się bac
ja też mam dużo stresujących sytuacji też byłam na pogrzebie bo zmarł mi dziadek ale wydaje mi się że to nie ma takiego dużego wpływu na dzidzie
Stary 2011-02-09, 17:43   #173
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:
!

jak to facet wyssysa co sie da
piekny brzucholek
Nikosia

Stary 2011-02-09, 17:44   #174
gusiagatko
Zakorzenienie

matallewar no i pięknie brzusio rośnie

06.07.2011
Stary 2011-02-09, 17:47   #175
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
no to cool Cieszę sie. Główka do góry, czyli musi sie jeszcze odwrócic na doł?
Ja też od razu o tym pomyślałam, każdy ma stresy
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 17:47   #176
matallewar
Zakorzenienie

W kwestii tego porodu od mamusiek styczniowo-lutowych, to chyba w miarę normalny
W sensie przebiegu, bo wiadomo, że dzidzia malutka i poród wywoływany...

A co do tego, że ciężkie sytuacje w ciąży? Jakoś nie wierzę, że pogrzeby i problemy z tż były powodem. Halo!? Pogrzeby się zdarzają, z tż-ami zawsze są jakieś problemy, a gorsze rzeczy się zdarzają w czasie ciąży i jakoś dzieci rodzą się zdrowe.

A przecież jej dzidzia była malutka i było zagrożenie, może od początku było coś nie do końca tak, jak powinno?

Współczuję tym rodzicom... Nie wiem, co by było jakby Edzik się chory urodził

za wszystkie maluszki majowo-czerwcowe, żeby się zdrowiutkie urodziły

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 17:47   #177
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

witam w nowym watku
zostawic was na chwile i 8 stron do doczytania
wszystkie brzuszki super! wygladacie bosko
andziot super ze szyjka ok, mala ma szanse sie jeszcze obrocic jak jest glowa do gory?

piekne ciuszki i oczywiscie nikomu nie odpisze, bo za duzo stron i czesciowo chcialam na pozostaly watek,
tylko ogolnie napisze, ze ja mam w obwodzie jakies 103 cm, ale to bardziej obwod z pod pepkiem, z bioderkami, to takie moje najszersze miejsce, w bylej talii mam ok 87

a ja dzisiaj bylam zamowic kanape,
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 17:49   #178
mimbi
Zakorzenienie

Cytat:

Mimbi, no właśnie ja już różu mam nadto. Dlatego kolejne ciuchy w kolorach, żeby móc łączyć z różem - szary, biały, czarny

W albumie wrzucam aktualną fotę z M1 Hanki
Zaraz wejde w album, ale dzialam na laptopie a tu internet hula jak wiater zawieje.
To czarne to z Pepco??? Ja mam straszna jazde na czarny i szary dla dziecka, az sie TZ smieje, ze mi opieka spoleczna dziecko zabierze A juz w ogole mam fantazje, ze bede mala ubierac w ubranka w czaszki i tu TZ sie zalamal
Stary 2011-02-09, 17:49   #179
gusiagatko
Zakorzenienie

Cytat:

dołączam i moje

06.07.2011
Stary 2011-02-09, 17:50   #180
Herta_h
Raczkowanie

Cytat:

chociaz piccolo wypijmy za to
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości