|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI
Hejka
Dzis jakis senny ten dzien, nie moge sie dobudzic...No wiec tak, wczoraj wieczorem nalozylam na oczyszczona skore ta ampulke - wchlonela sie do sucha po jakis 2 minutach. Potem na to warstewka maseczki Daxa slodkie migdaly, niezbyt gruba, dalam jako krem na noc. Rano skora wygladala ladnie, nie byla podrazniona, ani sciagnieta. Skorek dzieki bogu nie bylo ![]() Dzis rano nakremowalam sie kremikiem nagietkowym Babydream, ladnie sie wchlania, nie jest w ogole tlusty w sensie oleisty, wchlania sie po chwili, super Bede kontynuowac terapie ampulkami i kremem Babydream do niedzieli ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- A, zapomnialam dopisac, zuzylam tusz Loreal Double Extension Renovation Serum (moje KWC) i bezbarwny tusz Miss Sporty (uzywalam jako zel do brwi)
|
|
#4952 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko, jak kupowałam buty na sylwestra, to też mi noga uciekała wycięciem z przodu. A jak brałam rozmiar mniejsze, to się w nie nie mieściłam.
Uratowały mnie zapiętki. Może to jest jakieś rozwiązanie?I w obu sukienkach wyglądasz świetnie.
|
#4953 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Jak mnie dzisiaj ludzie denerwują.
|
|
#4954 |
|
Zakorzenienie
|
Nosku dlaczemu?
|
#4955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamowilam pusye palety na cienie na ebayu jednak zaoszczedze w ten sposob na miejscu i bede miala wszystkie moje cienie ulozone wg kolorow tralala!
|
|
|
|
|
#4956 |
|
|
poza tym, że wszyscy mają już ferie oprócz mnie i poza tym, że nęka mnie taki jeden palant, którego głównym celem jest psucie mi krwi to wszystko jest dobrze
![]() kompletnie brakuje mi sił na naukę już
|
|
#4957 |
|
Zakorzenienie
|
nosku spokojnie ja mam nauke do 23-ciego
tez ciagle siedze
|
|
|
|
#4958 |
|
|
no to łączę się w bólu
|
|
#4959 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale się cieszę, że dojechałam, nie bij. Cytat:
Zdjęcia piękne. Prawdę gadamy. Się kolega poświęcił, nono. Kciuki żeby się udało coś ładnego kupić. Cytat:
![]() Cytat:
Dacie radę dziewczyny, to już niedługo. Ja jeszcze w pracy, jeszcze 15 minut. Ale zużyłam rano kredę do oczu z gąbeczką Avonu.
|
|
#4960 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() obie świetne
|
|
|
#4961 |
|
Zakorzenienie
|
Czerwona jest mega
O nie! Czyżbyś mnie zdetronizowała?! Nie zgadzam się! Ja mam 192 kolory, czyli muszę jeszcze dokupić 85 żeby Cię pobić Dziś nagrzeszyłam w Rossmanie, ale bardzo leciutko ;P Kupiłam w CND szampon Joanna rzepa, bo był tylko za 3 zł z groszami i tak samo z CND preparat do biustu z AA Ciało Szczupłe - coś koło 6 zł kosztował. Do biustu nie mam już nic w zapasie, a w mojej Ziai już powoli widać dno, także zakup potrzebny. Do tego kupiłam cztery saszetki do kąpieli Dresdner Essenz, bo były w promocji i trzy saszetki zapachowe do szafy: jaśminową, konwaliową i kwiat czereśni. No i znowu mam zużycia ) i żel pod oczy Flos Leku z aloesem. Zostałam teraz bez niczego pod oczy na dzień Bardzo się sprawdził ten flos lek i chciałabym kolejne opakowanie, ale nigdzie nie mogę go dostać Ostatnim razem zamawiałam z dozu, ale teraz nic innego nie potrzebuję i nie chcę dobijać niepotrzebnymi zakupami do 20 zł. (O ja, cóż za rozsądek! Normalnie siebie nie poznaję ).
|
|
|
|
#4962 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny! Ratujcie! Ja nie potrafię przestać kupować kosmetyków, zwłaszcza do włosów...
![]() Ostatnio w mojej szafie znalazły się: - gama odżywek Joanny b/s (mięta i wrzos, pokrzywa i zielona herbata, miód i cytryna, len i bawełna); - olejek Amla Jasmine; - szampon Joanna z rozmarynem; - no i dzisiaj zamówiłam na allegro Kallosa Carote, cały litr. Niby nie tak wiele ale mam niewykorzystane inne kosmetyki Np.: Isana z olejkiem babasu, szampon Eva z rzepą, WAX z miodem i cynamonem, szampon i odżywka Nivea dodająca objętość, woda brzozowa, mgiełka Radical, olejek kokosowy Vatika...I za każdym razem jak wchodzę do drogerii to mam ochotę coś nowego kupić, bo czytałam, że dobre, pachnące i działa... Ratujcie, a jak trzeba to nawet
|
#4963 |
|
Zakorzenienie
|
ja wczoraj kupiłam dwa lakiery Bell, w nagrodę, że jeszcze daję radę na tych na cholernych studiach, no nie mogłam się oprzeć...bardzo lubię te lakierki,
a dzisiaj zapomniałam odebrać zamówienie z Oriflame i będzie dopiero w pt ![]() zobaczyłam denko w dwóch cieniach... ![]() i chyba pierwszy raz od nie wiem kiedy w tym miesiącu skończę balsam (krem do ciała gr jpfrut i ginko z Oriflame), bo już mała małość została Nosku dostałaś PW ode mnie? ![]() Chardon witaj na wątku, ja Cię tylko ostrzegam, że czasem tu się można bardziej tylko zanęcić... ale baty będą oj będą... ![]() masz może listę/foto kolekcji? tylko z włosowymi artykułami masz problem?
|
|
#4964 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie przybył eyeliner wibo - 6,99 zł (nie umiem robić kresek tak w ogóle
)i wybielający utwardzacz do paznokci essence - 7,49 do kosza poszło opakowanie po kawowym maśle do ciała joanny
|
#4965 |
|
Zakorzenienie
|
Maliniarko jaki numer ma ten brąz?
|
#4966 |
|
|
Maliniarko dostałam, zaraz odpiszę, wyleciało mi z głowy, jakaś rozkojarzona jestem.
lakiery boskie ![]() Chardon ![]() cuciola jeszcze w temacie zużywania balsamów ja zużywam jedno masło na miesiąc średnio no ale przy takich zapasach i dość wymagającej skórze MUSZĘ smarować się (prawie) codziennie
Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2011-02-09 o 21:12 |
|
|
|
#4967 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powodzenia w poszukiwaniach butów idealnych ![]() Cytat:
![]() Ja dziś też nagrzeszyłam w Rossmanie . Poszłam po promocyjne gumki ( ), a wyszłam z dodatkowym szamponem (używam teraz miniaturek, wiec pełnego wymiaru brak) i żelem pod prysznic (już drugim w tym miesiącu ) - kakao/jojoba, pachnącym tak: Witaj Bardzo prawdopodobne, że udzielając się tutaj opanujesz jedną kategorie kosztem rozrostu pozostałych |
||
|
|
|
#4968 |
|
Zadomowienie
|
Zakupoholizm (jak to brzmi
) dopada mnie głównie w związku z kosmetykami do włosów, bo je aktualnie zapuszczam i bardzo chcę żeby były gęste, zdrowe i lśniące...Chociaż ostatnio będąc w Rossmanie wyszłam z oliwką do ciała z Ziaji, bo... była w przecenie Foto tego co mam pod ręką do pielęgnacji włosów poniżej (a przypomniałam sobie, że w łazience mam jeszcze balsam do włosów Goldwell, maskę len i bawełna Joanny, jeszcze jeden jedwab tylko CHI i szampon Loreala tylko siostra się myje więc zabrakło ich na zdjęciu )
|
#4969 |
|
Zakorzenienie
|
brąz nr 540(to taki ciemny beż z szarośćią raczej, albo bardzo rozbielona czekoladka
), był jeszcze 2 tony ciemnieszy, tez bardzo ładny zielony nr 542, kolor lepiej oddany w buteleczce, bo zdjęcia z lampą ![]() Gani gumki? ![]() Chardon stanowczo za dużo odżywek ![]() ja wczoraj próbowałam policzyć lakiery i o ile się nie pomyliłam to mam jakieś 60 buteleczek, nie licząc pielęgnacji, baz itd
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-02-09 o 21:37 |
|
|
|
#4970 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Witamy, ale nie obiecujemy ratunku ![]() Ładniutkie, zwłaszcza turkusowy ![]() Wróciłam niedawno z "Czarnego łabędzia" - film bardzo poruszający, ale niesamowicie "ciężki". |
|||
|
|
|
#4971 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Promocja -20% dla młodych nie obejmuje wyłącznie kosmetyków ![]() Nusiu, miałam iść w ten weekend na Łabędzia, ale uznałam, że na pre-walentynkową (z racji braku możliwości zobaczenia się w poniedziałek) randkę niekoniecznie pasuje . Raczej słusznie . Ostatecznie D. miał zarezerwować miejsca na Miłość i inne używki.
|
|
|
|
#4972 |
|
Zadomowienie
|
Maliniarka jak możesz tak twierdzić
Odżywek nigdy za wiele... Aż się boję powtórzyć, że za około 3 dni dotrze do mnie jeszcze 1000 ml Kallosa... Nusia7 ja nie chciałam tu nikogo doprowadzić do omdlenia... Od dzisiaj nie kupię żadnego nowego kosmetyku do włosów dopóki nie skończy się to, co mam! Pomożecie, prawda?
|
#4973 |
|
Zakorzenienie
|
zielony
http://www.spookynails.com/2011/01/b...day-1-542.html cuciolo , ale mówisz o cieniach do kasetek magnetycznych?, bo jakzwykłych to pamiętaj, że niektóre są na aluminium ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- U mnie łabędzia grają dopiero od 18 lutego, tak samo misia yogi, a Sylwestrowy chce na niego iść, to się śmiałam, że pójdziemy na dwa osobne seanse tego samego dnia odzielnie ![]() Gani miłość kwitnie ![]() ostatnio pytałam allegrowicza, czy uważa, żę to w porządku kraść zdjęcia z blogów lakierowych do swoich aukcji. i cisza... :| Chardon oczywiście, że za wiele! nonono! nawet jak myjesz włosy codziennie, to nie potrzebujesz tylu rodzajów...kiedy je zużyjesz wszystkie?
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-02-09 o 21:54 |
|
|
|
#4974 |
|
|
Chardon jesteś zadowolona z jaśminowej Amli?
|
|
#4975 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć pewnie będę ryczeć jak bóbr... A "Czarny łabędź" raczej na walentynkową randkę się nie za bardzo nadaje No cóż, ilość kosmetyków powala ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4976 |
|
Zakorzenienie
|
pisałam o tym
![]() tak to jest jak się robi zdjęcia przy lampce
|
|
#4977 |
|
Zakorzenienie
|
w życiu bym nie pomyślała że to ten sam lakier
|
#4978 |
|
Zadomowienie
|
Maliniarko na swoje usprawiedliwienie mogę tylko ze skruchą napisać, że myję włosy codziennie, bo każdego wieczora nakładam oleje, a pierwsze zmycie jest za pomocą odżywki właśnie. Ale już się nie usprawiedliwiam tylko przyjmuję zasłużone baty
![]() nosku ta Amla doszła do mnie dokładnie dzisiaj więc o właściwościach pielęgnacyjnych się nie wypowiem. Ale mam ją na włosach od 18:00 i moje spostrzeżenia są następujące: jest mniej tłusta niż kokosowa Vatika tej samej firmy, a zapach przypomina mi... koci mocz, a nie jaśmin. Dusi i dławi mnie ten odorek, ale mam nadzieję wytrwać do rana. Widziałam już Czarnego Łabędzia i jestem pod wrażeniem Teraz wybieram się jeszcze na King's Speech (polski tytuł mi umknął...)
|
#4979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://amantimakeup.blogspot.com/201...lette-con.html http://3d.images22.51img1.com/6000/l...bfc8056ca3.jpg to samo mozna powiedziec o cieniach Essence Te aluminium z paletki sie wyciagnie i wsadzi sie wklad z aluminium z kiko Poszedl do kosza blyszczyk Faberlic w tubce a kolejny (Burzujek 3d) czeka w kolejce. Pozostanie mi wtedy 6 blyszczykow
Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2011-02-09 o 22:16 |
|
|
|
|
#4980 |
|
Zakorzenienie
|
to ja już nic nie pokazuję
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.

Dzis jakis senny ten dzien, nie moge sie dobudzic...

Uratowały mnie zapiętki.

Ale się cieszę, że dojechałam, nie bij.
Kciuki żeby się udało coś ładnego kupić.