|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV
Cytat:
ale chociaż dłonie pomalujNatusia będzie rybką?
|
|
#1832 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV
Wklejam obiecane zdjęcie brzuchola. Końcówka 23tyg. Na zdjęciu wydaje się być większy
![]() Może dlatego, że plecy mam jakoś tak wygięte do tyłu... Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2011-02-09 o 16:32 |
|
|
|
#1833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1834 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Katuniu kochana, nie zastanawiaj się, tylko bierz tę pracę Co do dojazdów, to teraz akurat pogoda będzie coraz lepsza, więc nie będziesz narażona na dodatkowe stresy związane ze złymi warunkami na drodze, także będziesz mieć czas, żeby udoskonalić te umiejętności, które już masz. Jedyny większy dylemat to zakup autka, bo to większy wydatek, ale jak byś miała swoje, to byłabyś bardziej niezależna![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1835 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Rozmawialam z mezem na temat tej pracy tak dokladnie i on chce zebym szla oczywiscie i mi pomoze i powiedzial ze na poczatek moze mnie wozic a w miedzy czasie bede szlifowac moja jazde. Tylko Tomusia bedziemy musieli brac ze soba, on twierdzi ze wezmie go wtedy do siebie do stacji (na pogotowie gdzie pracuje) i tam z nim posiedzi, albo do cioci ktora mieszka niedaleko tam gdzie mialabym pracowac. Wszystko fajnie tylko boje sie zeby to malemy nie zaszkodzilo... a zmieniajac temat...zrobilam na probe te koreczki z omletkow z feta co kiedys wam wrzucalam przepis i co sa w moim menu- calkiem dobre. Tylko nie mialam chili i dodalam tylko czerwona papryke a chili mysle ze sie tam przyda bedzie mialo wyrazniejszy smak. |
|||
|
|
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
myszka ale on slodziak hihihihh a jak kokieteryjnie sie usmiecha hihih
ktosia bebenek jak sie patrzy niedlugo Ci wybije wiekszy A my dzis zaliczylysmy 2 spacery ![]() najpierw po 9 wyskoczylam na 2h do PUP podpisac liste - mialam na dzis wysnaczony termin jeszcze przed porodem, i wolalam pojsc mimo macierzynskiego, bo z nimi to nigdy nic nie wiaodmo Jeszcze biedronke zlaiczylam ![]() Przyszlam, nakarmilam mala i poszlam dalej na spacer Ale wymarzlam troche brrrr Kupilam sobie perfumy ![]() Hugo boss femme - calkiem przyjemnie pachna [nie wachalam ich wczesniej] kupilam z opisu w necie uzywtkoniczek Na walentynki - oswiadczylam mezowi ze sa sie ucieszyl ze nie musi nic kombinowac |
|
|
|
#1837 |
|
Zakorzenienie
|
Piękny brzusio
|
#1838 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tomciowi to na pewno nie zaszkodzi, nie martw się Prędzej czy później i tak byś pewnie poszła do pracy, a im wcześniej maluch się oswoi z myślą, że mama jest nie tylko dla niego, tym łatwiej będzie mu później, tak myślę Dasz radę i najważniejsze, że mąż tak Cię dopinguje Cytat:
![]() Super, że tak sobie pospacerowałaś dzisiaj, od razu się pewnie inaczej czujesz A perfumy wybrałaś sobie piękne, bardzo mi się podobają, ale należą do tych bardziej ulotnych niestety.---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Dziękuję |
||
|
|
|
#1839 |
|
Zakorzenienie
|
baja scio dziękuję za odpowiedzi odnośnie przedszkola
Katunia bierz prace!! a laktator - na dobre ci to wyjdzie bo wieczorem też z dziewczynami wyskoczysz do kina do knajpki bez stresu że musisz wrócić, a co do małego na pewno coś wymyślicie przecież to tylko raz w tygodniu, no ale nie wiem jak z tym pogotowiem a jak mąż będzie miał wezwanie to co wtedy?MisQa trzymam kciuki oby tak dalej ktosia śliczny brzucholek cudo!! ![]() kliwia to żeś się naspacerowała ![]() ![]() moje dziecko pełzając do tyły bo tylko do tyłu się przemieszcza wlazło pod stół... bo czemu nie... to ja się z wami żegnam, maż już pojechał po moją poznańską pyrkę na dworzec do "kliknięcia" w niedzielę wieczorem albo w poniedziałek rano ![]() nie piszcie za dużo żebym nie musiała wiele nadrabiać
|
|
#1840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I życzę mnóstwa radochy w związku z odwiedzinami "poznańskiej pyrki"
|
|
|
|
|
#1841 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A mam pytanie czy jak się idzie do porodu to można mieć pomalowane paznokcie?? Zawsze mnie to ciekawiło. Słyszałam już tyle historii na ten temat, że sama nie wiem. |
||
|
|
|
#1842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja słyszałam, że nie można. |
|
|
|
|
#1843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie moge juz malowac pazurków bo jak by sie cos wydarzyło to nie bede miała jak ich zmyc a do szpitala nie wolno miec pomalowanych nawet bezbarwnym a tak lubi czerwoneeeee Ktosia cuuudniasty brzusio mona ponoc natusia bedzie rybką
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2011-02-09 o 17:33 |
|
|
|
|
#1844 |
|
Zakorzenienie
|
A dlaczego nie można mieć pomalowanych nawet bezbarwnym?? A co jeśli ktoś trafi do szpitala w 7 miesiącu, a ma pomalowane, bo nie wie przecież, że urodzi w 7.
A mam znajomą co brała ślub będąc w 7 miesiącu, miała pomalowane na ślubie i weselu, a zaraz po oczepinach znalazła się na porodówce. |
|
|
|
#1845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie lekarka juz z miesiac temu na kolor zabroniła malowac bo po stanie plytki lekarz ocenia czy nic sie nie dzieje, np czy nie sinieje paznokiec a ostatnio jak sie pytała czy maluję powiedziałam ze od dawna niie a ona mnie spytała ale na bezbarwny też nie?? moge co najwyżej odzywke nakładać
|
|
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
anika222 dziękuję za dop. wreszcie wiem o co chodzi
|
|
|
|
#1847 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1848 |
|
Zakorzenienie
|
czesc lasunie
![]() Ktosia jaki masz cudowny brzuszek!!!!!! ja tez chce!!!! ![]() KAtusia bierz robotę jak się trafia okazja ![]() a co do malowania paznokci do porodu to z medycznego punktu widzenia chodzi tez m. in. o to, że w czasie porodu (np jak jest koniecznosc cesarki) na palec zakłada się pulsoksymetr (ktory mierzy zawartosc tlenu we krwi oględnie mówiąc) i jakikolwiek lakier na paznokciach moze zaburzac pomiar a jest to bardzo wazny pomiar. nie wolno malowac paznokci jak sie idzie do szpitala na jakikolwiek zabieg...
|
|
|
|
#1849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1850 |
|
Zadomowienie
|
Katuniu ja też jestem za pracą.
Misqa trzymam kciuki i za biznesik i za przemianę męża ![]() Ktosia cudny brzuszek Z tymi paznokciami to ja wiedzialam, ze nie można malowa ale do dzisiaj nie wiedziałam czemu.
|
|
#1851 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki, wczoraj dostałam maila z przeprosinami za naszą wannę
ciekawe co dalej ;/dzisiaj zaczynaja tata z mezulem budowac blat w łazience... całe kafle juz są.... potem fugowanie, zamontowac sprzety i gotowe Jeszcze tylko kawałek płytek w przedpokoju trzeba załozyc i mozna sie wprowadzac. a w sobote bedziemy miec konczona zabudowe w sypialni prawdopodobnie
|
|
|
|
#1852 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo w przedszkolu, w którym miałam praktyki było non stop otwarte Cytat:
i też jestem za tym żeby zamykać i był dzwonek, ale szczerze mówiąc to mniej widziałam przedszkoli gdzie jest dzwonek, a więcej gdzie nie ma...Cytat:
![]() Ja właśnie rozwożę podania do okolicy nawet ok. 25 km i jakby co to też będziemy kupować drugi samochód ![]() Chodzi o to, że jak w tym roku nie dostanę pracy, to na rekrutację w kolejnym roku musze zanieść cv ponownie gdyż tamtego już nie ma ![]() Cytat:
![]() Pochwal się jakimś zdjęciem malutkiej ![]() Cytat:
jak fajny brzuszek czy ty pisałaś o tłuszczyku? przepraszam, ale w którym miejscu? jesteś szczuplutka laska ![]() ![]()
|
|||||
|
|
|
#1853 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1854 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Przyjemnego wypoczynku od wizażu iiii... miłego spotkania i dużo gadania z koleżanką ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale bardzo mi miło przez to co napisałaś
|
|
|
|
|
#1856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wyglądasz elegancko ![]()
|
|
|
|
|
#1857 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1858 |
|
Zakorzenienie
|
Kotku to nie chodzi o reakcję bo pulsoksymetr to czujnik (taki klips na palcu moze widziałas kiedys np w tv) tylko o zaburzenia odczytu. Mnie na studiach uczyli
ze niczym nie powinno sie malowac paznokci do zabiegu-chyba ze masz na mysli taka odzywke która nie pozostawia zadnej powłoki jak lakier tylko wnika w paznokiec (nie wiem jak to napisac - mam jedna taka z avonu no ale spierac sie nie bede bo powtarzam tak jak byłam uczona ![]() edit- odpowiedz była do Any ale sie nie zacytowało nie wiem czmu ;/
|
|
|
|
#1859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz rację, ze ważniejsze od wagi jest samopoczucie, ja generalnie nawet jak byłam chodzącym kościotrupem ważyłam dużo, więc biorę na to poprawkę
|
|
|
|
|
#1860 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamietaj, ze taka okazja moze sie szybko nie powtorzyc Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
tez kiedys miałam, ładne delikatne niestety na mnie mało trwałe Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.

ale chociaż dłonie pomaluj
nie bardzo ostatnio mam kiedy nadrabiać, bo ciągle gdzieś jeździmy albo mam swoje zajęcie, bo próbuję maluteńki biznesik rozkręcić żeby jakąś kaskę na drobne wydatki mieć sobie

przepraszam, ale w którym miejscu?
Ale bardzo mi miło przez to co napisałaś