|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: LoFFcIaJąCe JuStInKa BiEbErKa MaTooRzYsTkI 2010 sŁiTa$nĄ X cZęŚcIą ŻeGnAjOm WaK
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;24918143]
ja to w ogole myślałam,że dwója nie jest wpisywana do indeksu nie wiem, ja się nie znam, tym lepiej, przynajmniej wstyd będzie mniejszy
|
|
|
|
|
#2222 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: LoFFcIaJąCe JuStInKa BiEbErKa MaTooRzYsTkI 2010 sŁiTa$nĄ X cZęŚcIą ŻeGnAjOm WaK
Cytat:
|
|
|
#2223 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
bo jak był egzamin z algebry to jak ktoś uwalił to brał indeks i wychodził, a jak oblałam ze wstępu to mi babka wpisała brzydką dwoję ![]()
|
|
|
|
|
|
#2224 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2225 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2227 |
|
Konto usunięte
|
Uje*ałam starożytna i czuję się jak oferma. ;(
I jeszcze mam Piasta, ale nie mam otwieracza do butelek. |
|
|
|
|
#2228 |
|
Raczkowanie
|
ja rycze ;___; od wczoraj mam ferie, zalyczylam wszysto ;____;
|
|
|
|
|
#2229 | |
|
Rozeznanie
|
Gratuluję tym, które zdały i trzymam kciuki za te, które maja poprawki. Dacie radę!
xD [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;24922531]tak teraz doszłam do wniosku ,że na mojej uczelni jest różnie bo jak był egzamin z algebry to jak ktoś uwalił to brał indeks i wychodził, a jak oblałam ze wstępu to mi babka wpisała brzydką dwoję ![]() [/QUOTE]Bo to zależy. Np. mój kolega z poilibudy ma 2 z fizyki, ale gośc mu powiedział, że nie wpisze, tylko ocenę z poprawki potraktuje jakby to był pierwszy raz. Cytat:
Ludzie, ludzie, a ja ZDAŁAM HLP na 4! W ogóle wszystkie ploty o Mistrzu okazały się nieprawdziwe (tzn., że ulewa na 1. terminie 99% osób, gryzie, drapie i torturuje). Spóźnił się 1,5 godziny, ale przyniósł nam ciastka (xD), wpuszczał po 2 osoby i kazał na kanonie zaznaczyc, które lektury umiemy dobrze/słabo/wcale i pytał tylko z tych 1. (dopytka z reszty po oddaniu pracy rocznej, ale kit). I nikt z mojej grupy nie ulał.
|
|
|
#2230 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() już miałam pytać, z k. Cytat:
Edytowane przez bedeliciuos Czas edycji: 2011-02-10 o 13:13 |
||
|
|
|
|
#2231 |
|
Wtajemniczenie
|
witaaaajcie ;**
eh no u mnie już właściwie po sesji - na szczęście i też dzięki szczęściu - zdanej, niedługo jadę do dooomu (pierwszy raz od świąt..). i cóż więcej mogę napisać ;D
|
|
|
#2232 |
|
Rozeznanie
|
Co tu tak cicho?
Prawie zdałam sesję ![]() Fonetyka do poprawki (nie mogę z siebie jakie błędy zrobiłam, zaznaczyłam wszystkie trudne gówna, a najłatwiejsze zawaliłam xD), ale babka spoko, poprawka za tydzień. A dziś grałam w filmie, promującym nasz kierunek (polonistkę-zombie) ^^ A teraz idę się pakować i jutro jadę na campus i mam wszystko gdzieś. (Łącznie z pracą roczną, której nie mam.)
|
|
#2233 |
|
Zadomowienie
|
witam moje drogie Panie ;* mialam do Was zajrzeć, tak jak obiecałam, ale widzę że tu coś cicho..
|
|
#2235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
|
#2236 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2237 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak, to super-ekstra-w dechę opcja. I właśnie dlatego czasami zastanawiam się, czy nie usunąć siebie z fejsa. Potrafię na nim siedzieć godzinami, przecież to chore. Dodatkowo zaznaczam, że nie zapisuję się do grup, nie jestem aż tak bardzo aktywna. To co ja tam robię tyle czasu dziennie ?! Cytat:
Pogadajmy też o dupie Maryny, jak dawniej. To siema. Mimo, że trochę mnie nie było, to chyba nie muszę się przedstawiać? (przepraszam, czytałam codziennie, wiem co i jak u każdej z was, ale nie potrafiłam napisać nic sensownego ... ).Wychodzi na to, że mam cały dzień wolny dzisiaj, bo nie ma wykładu 3 godzinnego, a na nieobowiązkowy nie będzie mi się chciało zwlec z łóżka. Ostatnio jeżdżę co tydzień do domu. Wszystkim mówię, że tylko do kota.Sesja pokonana, ale zaczął się drugi semestr i dołączam do tych, co mają matmę na studiach. Boże, jak ja się tego boję... A co u was? ROZMAWIAJMY !
|
|
|
#2238 |
|
Zakorzenienie
|
Kardina
![]() ja tam lubię schrony ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- acz mogę z niego wysunąć palca. a nawet dwa
|
|
|
|
|
#2239 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
<lekko wychyla głowę> Cytat:
cześć dziewczynyyy ;* jeszcze nie nadrobiłam wszystkiego w k. , dlatego odzywam się tutaj. zaliczyłam semestr.ciężkoo było,ale dałam radę. i też mi strasznie brakuje tych naszych rozmów, gdy miałam do nadrobienia tyyyle postów i pierwszą stroną którą odwiedzałam po przyjściu do domu był wizaż <buja w obłokach> Żbiki. Czy któraś z Was używała kremu do twarzy Lipolan ?
|
||
|
|
|
|
#2240 |
|
Zakorzenienie
|
Ile obecnych Żbików.
Odzywać się, Paskudki. ;*---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;25443497]Żbiki. Czy któraś z Was używała kremu do twarzy Lipolan ? [/QUOTE]Ja nie używałam i nic nie słyszałam ani nie czytałam na temat tego kremu. Kamila, gratsy z powodu semestru. ![]() ------------- Mam na stałe jedną uczennicę. I cieszę jak ... żbik. ![]() Robię interes życia.
|
|
|
#2241 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
rozwiń myśl ![]() O ironio, mam zapał do nauki teraz, kiedy jeszcze nie ma nic. Pewnie zapał minie za dwa tygodnie jak wszystko zacznie się rozkręcać ![]() I jak patrzę na swój plan to się wk***wiam. Mam takie przerwy między zajęciami, że zanudzę się na śmierć w instytucie, ale wracać mi się nie będzie opłacać. Ni w pi**ę ni w oko :/ |
|
|
|
|
|
#2242 |
|
Zadomowienie
|
hopsa hopsa hopsa
trzymajcie jutro kciuki, bo walczę o 7 brakujących eceteesówXD |
|
|
|
|
#2243 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wcześniej miałam sporadycznie, doraźnie, przed sprawdzianem tudzież kartkówką, a teraz mam pierwszą na stałe. Miałabym dwie, ale drugiej nie odpowiadał termin. Co najlepsze, ta, którą teraz mam, dostała numer od mojej innej uczennicy. Znaczy się, jestem polecana. ![]() Radość nieziemska. ![]() Schowaj zapał na później. ![]() Ja też mam miliard przerw - w poniedziałki, środy, piątki mam zajęcia porozrzucane na cały dzień, ale mi to odpowiada. Blisko mam do mieszkania to się skoczy coś zjeść, przepakować, doczytać coś. ![]() Cytat:
|
|
|
|
#2244 | ||
|
Zadomowienie
|
lubię to
![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;25443497] <lekko wychyla głowę> Żbiki. Czy któraś z Was używała kremu do twarzy Lipolan ? [/QUOTE]ja go nie znam
|
|
|
#2245 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No to super masz ja też myślałam o korkach, ale z moją wiedzą, mogłabym dawać tylko korepetycje w gimnazjum ![]() O dziwo ograniczyłam internet, znalazłam czas na czytanie książek ![]() Ja mam do uczelni 30 minut na nogach, więc nie będzie mi sie opłacało nigdzie ruszać ![]() ale uczelnie mam na rynku, więc pooddycham w tym czasie prawdziwym, Wrocławskim powietrzem
|
|
|
|
|
|
#2246 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak z wizażu znikniesz to gdzie ja Cię znajdę ? I też siedzę masę na fejsie, trochę pisze z ludzikami, trochę przeglądam a reszta to nie wiem co, strasznie pochłania mój czas. Cytat:
Cytat:
Ale nie wiem z czego mogłabym dawać te korki. Cytat:
Lubię, jak żyjecie. Fuksem zdałam ta matmę. Albo jestem mądra . Bo mało co się uczyłam, prawie nic. A jeszcze w czwartek byłam w Wawie, piątek spałam cały w sobotę egzam. Ale wyszłam z niego zadowolona i się udało. I chyba zbankrutuje przez te koncerty. Co tydzień ogłaszają coś, co kocham i zawsze powtarzałam, że umrę jak nie zobaczę. O matko sałatko, trzeba pracy szukać. |
||||
|
|
|
|
#2247 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#2248 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
chociaż nawet z tym u mnie marnie ![]() a ja w niedzielę idę na Grubsona ![]() a w poniedziałek na 8:30 zajęcia
|
|
|
|
|
|
#2249 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też się nad tym zastanawiam czasem, ale coś tam jem, oszczędnie. A waga leci ;D
Cytat:
ja byłam raz w poniedziałek na koncercie, a miałam na 7.15. Nie widzę problemu. A i w ogóle to miałam iść w tą niedzielę na Klimta, bo posłuchałam i jest dobry, a bilet 10 zł. Ale nie miałam już siły i czasu ![]() On jest z Sopotu to pewnie jeszcze nie raz będę mieć okazję. Posłuchajcie: http://www.myspace.com/klimt I doszły bilety na Sufjanka <3 aż na fejsie się musiałam pochwalić. To będzie piękny koncert. Mam I rząd, udało mi się dorwać, bo kolega dał mi znać, żebym kupiła jakieś 40 min po tym jak zaczęła się sprzedaż. Tydzień temu to było. A już prawie wykupione, zostało parę miejsc w ostatnich rządach. |
|
|
|
|
|
#2250 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
]. Ja nie mam ... biblioteki, z której mogłabym wypożyczyć coś nie związanego z medycyną i nauką. Szukałam, pytałam miejscowych znajomych i nikt nie wie o żadnej normalnej bibliotece. A tak bym poczytała, bo brakuje mi tego.Ja mam max. 15 minut, a i tak zazwyczaj jest to 5. Oczywiście mówię o chodzeniu pieszo [masło maślane ], a nie jeżdżeniu autobusem.Cytat:
Z seksu. Gratsy za matmę. ![]() Ja się czaję na Happysad. Muszę pójść! ![]() Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.

Dodatkowo zaznaczam, że nie zapisuję się do grup, nie jestem aż tak bardzo aktywna. To co ja tam robię tyle czasu dziennie ?!
Mimo, że trochę mnie nie było, to chyba nie muszę się przedstawiać? (przepraszam, czytałam codziennie, wiem co i jak u każdej z was, ale nie potrafiłam napisać nic sensownego ...

A tak bym poczytała, bo brakuje mi tego.