![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Włos w zupie
Właśnie - czy wy jesteście tak samo wrażliwi na to jak ja?
Kiedy znajdę włosa w jedzeniu to od razu zbiera mi się na ![]() ![]() ![]() Najgorzej jest w "gościach" czy w knajpie jakiejś. Znam ludzi którzy nie maja z tym problemu, gdy zobaczą włocha to wyciągają go, wyrzucaja i dalej jedzą ze smakiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włos w zupie
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Napisze tylko tyle,fuj i po znalezieniu włosa w niej,napewno dalej tej zupy bym już nie jadła :yyyyy:
Kiedyś jak jadłam zupe kalafiorową.Pyszna była do czasu,kiedy zauważylam że w zupie jest glisda(glizda) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Mnie kiedyś mama poczęstowała kalafiorem w którym znalazłam.. glizdę, taką małą, białą, bleee..
![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
kiedyś na obiedzie rodzinnym w sałatce znalazłam glizdę - zostawiłam to dla siebie by całej rodziny nie obrzydzać i nie wstydu ciotce nie zrobić przy wszystkich
do tej pory ledwo u niej coś zjem ![]() włosy, włosy, włosy - ble! momentalnie odsuwam miskę i nie jem, staram się o tym zapomnieć. na szczęście nie czuję się źle :P
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Jakieś 10 lat temu znalazłam włos ( kręcony! ) w kawiorce i od tego czasu nie ruszyłam już żadnej
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja jadłam kiedyś czereśnie z robakami i już 2 lata nie jem czereśni wogóle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ja tam nie mam z tym problemu, jak znajde wlosa to mnie lekko obrzydzi, ale wyjme go i jem dalej (to w domu, jak wlosy domownikow czy moje). w restauracji pewnie juz bym nie jadla, ale nie zdarzylo mi sie jeszcze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
To ja chyba jestem jakaś nienormalna(mam na myśli sytuacje, kiedy znajduję swój włos w jedzeniu :P).
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
no to ja jestem jakaś dziwna bo mnie robaczki nie obrzydzają - chyba że mucha. Jak usiądzie np na makaronie (kiedys na weselu to mi się zdarzyło) to już nie tknełam makaronu
![]() ale włosy to masakra. Pamiętam do dziś pewną sytuację. Wracałając ze szkoły, poszłam z koleznka do jej domu, ot tak pogadać. Byłam tak mega głodna że zjadłabym konia, no i akurat u niej na obiad były skrzyydełka, tak sie napaliłam że hej, w myslach już widziałam jak zatapiam zęby w mięsku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() co nie zmienia faktu, że usilnie próbowałam nie zwrócić tej ryby ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie natomiast dziwi histeria na widok wlosa i wymiotowanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez garden_d Czas edycji: 2011-02-09 o 15:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- albo jak rzęsę znajdę w jedzeniu. Wiadomo że nie zjem włosa, ale sam widok że pływał on w zupie mnie drażni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Naczelna Wizażanka:)
|
Ja też tak mam. Od razu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Robale mnie niezbyt brzydzą. Gorzej z kłakami - zwłaszcza czarnymi i długimi
![]() ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ja mam takiego pecha, że zawsze znajduje włosy w jedzeniu. Gdzie nie pójdę, to prawie zawsze - WŁOS. Moje własne mnie nie brzydzą na szczęście, ale cudze owszem, i to bardzo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
To co napiszę będzie obrzydliwe, ale niestety tak już mam. Znalezienie włosa, czy to swojego, czy obcego, kończy się u mnie wizytą w łazience, zwymiotowaniem tego, co zjadłam. Reszta dania ląduje w koszu, lub jeśli to lokal, to proszę o nową porcję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Jest to dosyć obrzydliwe, jeżeli to mój włos to nie przeszkadza mi bardzo, ale im dalsze pokrewieństwo włosa, to ohyda rośnie
![]() a zazwyczaj wmawiam sobie że to włos mojego kota, wtedy nie brzydzi mnie nic a nic ![]()
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Nie mam z tym problemu...
Gorzej było kiedy jadłam u mojej ciotki kawałek babki.Odwróciłam ją na drugą stronę,a tam pleśń ![]()
![]() |
#23 | |
nyan nyan ^^
|
Cytat:
Mnie też brzydzą włosy w jedzeniu. Chyba, że mój wpadł, wtedy wyciągam go i szamam dalej. U mojej babci NAGMINNIE w mojej porcji znajdowałam włosy. Kiedyś niefortunnie jeden powędrował do moich ust. Szybko się zorientowałam, nie mogłam go chwilę wyciągnąć, zaplątał się w jedzenie, natychmiast zaczęło mnie mdlić. "Walkę" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
dla mnie znalezienie włosa w jedzeniu to wiadomo - nic przyjemnego. ale żebym aż wymiotowała z tego powodu to nie, bo mnie z kolei wymiotowanie (sama myśl o nim) doprowadza do skrajnego obrzydzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Naczelna Wizażanka:)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
ja to w ogóle świr z jedzeniem jestem
jak sobie coś przygotowuje albo jak już jem to najpierw wycinam/wyjmuje wszystko co mi się nie podoba (spędzam kilkanaście minut nad pozbawianiem piersi z kurczaka wszystkiego co "brzydkie" zanim zabiorę się za dalsze przygotowywanie), często zdarza się że robiąc jedno danie używam z 5 łyżek do mieszania "bo poprzednia jest brudna od przypraw" (ale co tam że od przypraw których używam), wędlina która kładę na kanapki często wygląda jak dziurawy ser ;P włosy itp rewelacje w jedzeniu? w domu mieliby mnie z głowy z jedzeniem do końca dnia ;P i niestety - należy do tych którym od "dziwactw" w jedzeniu potrafi się zrobić niedobrze
![]() |
![]() |
#27 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Włos w jedzeniu - wyjmuje i jem dalej, co to za problem??????????????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Jak znajde na talerzu to jeszcze spoko, ale jak w ustach to juz cofkę mam.
Sprawe mam utrudnioną bo moje 2 koty futro zostawiaja wszedzie i zadzylo mi sie je znaleźć w bardzo dziwnych rzeczach. Ale az tak obrzydliwa zeby zwracac to nie jesem.
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.