|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: duzo minerałów guerlain shiseido miss dior cherie cocoon
ok,rozumiem.
|
|
|
|
#125 |
|
Zadomowienie
|
Znajdziesz cos u mnie za szminke maca?
|
|
|
|
#126 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do miejsca spotkania, to napisze Ci na PW
|
|
|
|
|
#130 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie mogę zrobić lepszego zdjęcia, bo teraz jestem w UK a bluzke mam w Polsce. Ja nosze S i ten sweterek dobrze na mnie leżał, jest na guziczki i zawiązywany ma bufiaste rękawy.
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za meteorki?
|
|
|
|
#133 | |
|
Rozeznanie
|
może Twoje meteorki... jak Winter Radiance mają się do mythic?
przypominam, że negocjujemy też niszowe sample ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
ok, bede myslec, a kiedy bedziesz w Pl? |
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Wyjeżdzam 16.02 więc w Polsce będe 17.02 pewnie poźno. Dam znać jak porobię lepsze fotki.
|
|
|
|
#136 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#137 |
|
BAN stały
|
ok, jakby co to wiem, że Guess można powąchać w sephorze(w Douglasie nie ma). To ten
http://*******.pl/*******/images/baz...e_30ml+BOX.jpg |
|
|
|
#138 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana, ja już Ci zostawiłam u mnie odpowiedź w naszej sprawie, już przemyślałam wstępnie i do jutra wieczorkiem dam znać co do 100% pewności
![]()
|
#139 |
|
Zadomowienie
|
Odpisałam u siebie
|
#140 |
|
Zadomowienie
|
Witaj
Pytałaś w moim wątku o podkład Lancome Teint Miracle, od Ciebie chciałabym za niego tylko Miss Dior Cherie
|
#141 |
|
BAN stały
|
Hej. Byłam zainteresowana u Ciebie Miss dior, ale za te perfumy pewnie chciałabyś jakieś tam ciekawe kosmetyki. Otóż podobają mi się cienie Guerlain 401 jeu de nuit oraz fuksjowa pomadka MAC.
W moim wątku dostępne jest w pełni to, czym byłaś zainteresowana, czyli nowa spódnica ołówkowa Tommy Hilfiger, sukienka marynarska a także kombinezon Topshop. Zapraszam jeśli byś się na coś zdecydowała. Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2011-02-09 o 15:26 |
|
|
|
#142 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#143 |
|
BAN stały
|
dwie rzeczy na pewno, wybór należy do Ciebie. Oczywiście polecę spódnicę Tommy Hilfiger, bo i jakość bardzo wysoka i cena
![]() A jak wyceniasz parafniarkę? Bo ja się nie znam, chętnie oddałabym 3 rzeczy, bo są ładne, ale mi tylko zalegają. |
|
|
|
#144 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
spódniczkę bardzo chętnie od ciebie wezme |
|
|
|
|
#145 |
|
BAN stały
|
ah, myślałam, że to jakaś z tych tańszych. Ja jestem przede wszystkim za tym, żeby zdobyć cienie, bo czasem od świta się przydadzą, a w moim dorobku jest jeden - czarny, bo na co dzień nie używam
Co byś chciała za cienie? I czy wypatrzyłabyś coś tak, żebym wzięła i parafiniarkę i cienie? Jeśli nie, to jestem za cieniami Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2011-02-09 o 19:10 |
|
|
|
#146 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja to bym chciała wszystko co i się spodobało, wyceń może te trzy rzeczy... ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
za perfumy wolałabym perfumy... |
||
|
|
|
#147 |
|
BAN stały
|
to tak - sukienka nowa z metką ok 70zł, kombinezon jako, że założony ze dwa razy (nowy był za 179zł) to połowa ceny czyli 90zł, a spódnica Tommy jak cena ze sklepu czyli 269zł
cena 130euro )No i jakby Ci te Guess Seductive podeszły to chętnie bym za Miss Dior wymieniła
|
|
|
|
#148 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mi najbardziej zalezy właśnie na niej i na sukience, kombinezon żliczny, ale i tak pewnie nie załozyłabym go jeszcze w tym roku, bo po ciązy jestem, może w przyszłym jak się do porządku doprwadzę |
|
|
|
|
#150 |
|
BAN stały
|
aj tam majstrowane
guziki przeszyłam tylko, na pewno mam jeszcze te poprzednie. Z takim zamysłem kupowałam spódnicę, ale się nie mieszczę ![]() wiesz co, ja jestem pełniejszych kształtów i wyglądam w kombinezonie bardzo dobrze (tj. dla mega chudzinki to on nie jest) - tylko teraz zgubiłam trochę w talii i jest przyduży. Sukienka się sprzedała, takż jeśli byłabyś chętna na spódnicę + kombinezon to ja bardzo chętnie. A wymieniłaś miss dior? Wąchałaś Guess?
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.

)