![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dziennik regeneracji włosów - część III :)
joanna professional szampon rewitalizujący kolor popielaty z mikroproteinami neutralizuje niepożądany odcień na włosach blond
![]() na kwc znalazłam trochę inny niż mam, zdjęcie mojego poniżej, przepraszam że trochę niewyraźne.. |
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
mycie : balsam mrs. potters z aloesem
odżywka d/s : fructis nutri-gładki i ziaja pszenica odżywka b/s : joanna len i rumianek, ziaja jojoba wcierka : joanna rzepa i mgiełka radical ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zasiedzenie
|
szampon Barwa rumiankowy do zmycia oleju
płukanka octowa Joanna Naturia Miód i cytryna mgiełka wzmacniająca Radical w skalp jedwab Biowax w końce biotyna, tran, wit B, pokrzywa, skrzyp
#94 |
Rozeznanie
|
Dziś: -zmycie oliwy z oliwek po całej nocy:
I mycie- Barwa rzepowa II mycie- Head'up methol (pomyliłam w sklepie z head & shoulders bo bardzo podobny ![]() -Maska kallos latte na 5 min będzie jeszcze: -gliss kur żółty w końce -mgiełka radical na skalp ![]() Edytowane przez pati0111 Czas edycji: 2011-02-09 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak sprawuje się ta odżywka?
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
olej kokosowy na 4h
mycie szamponem Nivea baby maska wax l'biotica do wypadających + gliceryna na 30 min w cieple odżywka Joanna naturia len i rumianek b/s gliceryna na końcówki wosk coconut oil hair shine TBS wew.silica |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
CORELIPS
|
pokrzywa, skrzyp
silica, wit.B w skalp seboradin wieczorkiem |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
szampon Isana
odżywka Isana intensywna pielęgnacja serum Biovax na końcówki
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
Podcięcie końców (ok. 2 cm).
na skalp: Joanna Rzepa Kuracja wzmacniająca żel aloesowy cien med + o. kokosowy + o. rozmarynowy na długość: olej kokosowy Zmyję to prawdopodobnie jutro. Edytowane przez gimli666 Czas edycji: 2011-02-09 o 17:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=Narek;24967995]Pachnie bananowo?
![]() Jak najbardziej czuć banana ale też wyczuwalny jet zapach migdału ogólnie maseczka pachnie niebywale słodko ![]()
marzenia się spełniają:[/I] laserowa korekcja wzroku- OP:25.03.2015 OL:26.03.2015 ....i życie staje się piękniejsze ![]() Wymiana: guerlain aqua allegoria coconut fizz ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1273321 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Dziś rano:
-sesa na długość Mycie: - szampon leczniczy Polytar Płukanka: -napar z pokrzywy Odżywka: -garnier naturalna pielęgnacja z żurawiną Zabezpieczenie: -odżywka b/s Stylizacja: -Żel Grafitti Na wypadanie: dziś Alpicort E Wewnętrznie: Humavit x2, Magnez z wit. B, Cerutin, napar z pokrzywy, napar z wierzbownicy. ![]()
"Look into my eyes You will see... You know it´s true everything I do I do it for you..." ![]() 27.05.2009r.- najszczęśliwsza kobieta na Ziemi ![]() www.radicalis.fbl.pl - strona mojego najzdolniejszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
do zestawu wewnetrznego wrocil olej z wiesolka
![]() na noc -czyli to co wlasnie na glowie: maska you grow (pare godzin temu) - to takie mazidlo na bazie olejow (troche w skalp, troche we wlosy. wcierka w skalp z oleju stymulujacego porost doo gro, a w koncowki - olej rycnowy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
CORELIPS
|
Cytat:
![]() Sesa.. to mydełko z helfów? polecasz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
Ta maska to nowość ja ją sobie kupiłam w salonie fryzjerskim 250 ml za 15 zł więc nie drogo,ale suuuuper nawilża
![]()
marzenia się spełniają:[/I] laserowa korekcja wzroku- OP:25.03.2015 OL:26.03.2015 ....i życie staje się piękniejsze ![]() Wymiana: guerlain aqua allegoria coconut fizz ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1273321 |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
O: garnier awokado i karite
M: farmona brzozowa O: biovax do włosów ciemnych 30 min w cieple odżywka b/s joanna jedwab + HA |
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Indios Bravos - twoja pielęgnacja mnie zachwyca ![]() Sylwia - to jest chyba to - http://www.helfy.pl/sesa-olejek-wypa...pecia-lysienie - Indios mam rację? Edytowane przez 201605090956 Czas edycji: 2011-02-09 o 22:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
w ciągu dnia:
olej kokosowy na 3godz pod czepkiem mycie clear, gliss kur shea cashmere, joanna jajeczny odżywka joanna jedwab wygładzająca jedwab chi na końce balsam do prostowania kallos relax (tak, prostowałam włosy ![]() wieczorem: nafta kosmetyczna na ok 20min mycie joanna rzepa do przetłuszczających i joanna jajeczny odżywka wygładzająca joanna jedwab w skalp kuracja wzmacniająca rzepa jedwab chi na końce |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
Wczoraj:
Suplementy: 1. Witaminka C 1000 2. Witaminka B complex 3. Cynk 4. Skrzyp polny 5. Citrospet Dzisiaj: Kosmetyki: 1. Kerastase Kąpiel VolumActive 2. Kerastase Odżywka Cementowa 3. Kerastase Chroma Riche Fluid 4. L'oreal Pro Liss Nuit 5. Wella SP Percfect Ends 1. Witaminka C 1000 2. Witaminka B complex 3. Cynk 4. Skrzyp polny 5. Citrospet Nie suszę i nie prostuję włosów (tzpnk) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
CORELIPS
|
tak, Kicia... wlasnie sama sie zastanawiam. Indiosa, jak wrazenia po mydelku?
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Wtajemniczenie
|
olej vatika na 4h
szampon Nivea baby odżywka HE 'nawilżenie po brzegi' odżywka ziaja plantica 'jojoba' gliceryna na końcówki wosk coconut oil hair shine TBS wew. silica |
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Póki co wew: kubek skrzypu wit C 200 mg dziś dokupuję cynk w tabletkach i pokrzywę i wierzbownicę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Przyczajenie
|
Witam jako nowa w tym wątku
![]() Jeszcze kilka dni temu nie musiałam regenerować moich włosów - nieudana przygoda z henną (opisałam w odpowiednim temacie) sprawiła, że wypadałoby tutaj dołączyć. Włosy teraz mam tak cienkie, że codziennie muszę nakładać maskę aby nie wypadały ![]() 2 żółtka, łyżka oliwy zimnotłoczonej, łyżka oleju z pestek winogron, sok z cytryny plus ew. łyżka jogurtu naturalnego - i pod ręcznik na godzinę (tak - aż tak są zniszczone). Całość zmywam niezastąpionym Babydreamem. (Swoją drogą to dzięki niemu miałam takie piękne włosy, po których pozostało wspomnienie ![]() ![]() Wczoraj wycieniowałam mocno włosy i zrobilam grzywkę. Zapuszczamy od nowa.... ![]() P.S. - Resztkę ww. odżywki nakładam na kilkanaście minut (aż wyschnie) na twarz. WOW!! Edytowane przez Anchesenpaaton Czas edycji: 2011-02-10 o 12:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Rozeznanie
|
Do tego co było wczoraj:
Rano dołożyłam olej kokosowy na końcówki 10 minut przed myciem nałożyłam naftę na skalp i na długość mycie 2x babydream odżywka garnier awokado i masło karite na kilka minut płukanka octowa odżywka b/s naturia mięta i wrzos na końce o. winogronowy, później jedwab chii od wczoraj piję po trzy(około 300 mililitrów) kubki pokrzywy. Gdy skończą mi się ferie pewnie zmniejszę ilość do dwóch/jednego. |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
nafta + żółtko na 20 minut przed myciem
mycie : ziaja figowy odżywka d/s : maska romantic odżywka b/s : joanna len i rumianek, ziaja pszenica wcierka: joanna rzepa i mgiełka radical |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
- mycie balsam Mrs.Potters z ginko
- Kallos Latte na 15 min.w cieple - olej kokosowy w końce
#120 |
Raczkowanie
|
olej kokosowy na kilka h
mycie babydream maska leo kokosowa+odżywka artiste+miód+olej avocado ziaja jojoba b/s |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.