Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011 - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-09, 18:47   #3001
kmat
Rozeznanie

Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

Witajcie. Ja dzis wyszlam ze szpitala. Jestem po aminopunkcji. Poszło dobrze, bez komplikacji. Teraz ookropne 3 tyg czekania. Nie wiem jak dam radę. Wyniku nie dadzą mi przez tel tylko musze jechać osobiście chyba zawału dostane jak nadejdzie ten dzień. Do tego na usg babka zobaczyła torbiel na splotach naczynkowych ale powiedziala zeby sie tym nie przejmowac bo moze tak wystepowac do 26 tyg. Tylko jak się tym nie przejmować jak ciagle coś nowego.

Ogólnie w szpitalu trafiłam na wiele kobiet które czekały na rozwiązanie większosć dzieci z wadami hipotrofia, wodoglowie, rozszczepy kregoslupa, podziwiam te kobiety za silę. Po tych wszystkich historiach mam bardzo mieszane uczucia. Cieszcie się kobeity ze macie zdrowe maluszki to jest tak wielki dar, reszta się nie liczy... pamietajcie o tym.

Chciałabym podziękowac tym z Was które o mnie pamiętały to bardzo miłe z Waszej strony dziękuje bardzo.

Z dobrych wiadomości będe mieć synka, oby tylko zdrowego

Nie chce wiecej pisać żeby Wam nie zasmucać wątku. Mi pozostaje tylko wierzyc i mieć nadzieję

Edytowane przez kmat
Czas edycji: 2011-02-09 o 18:49
kmat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 18:51   #3002
brumek
Zakorzenienie

Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

kmat, dobrze że jestes
ja cały czas wierzę, ze bedzie dobrze. pamietaj, że to jakaś nikła szansa, a w zasadzie nikłe ryzyko. naprawde, wierz w to!!!!!!
Stary 2011-02-09, 18:55   #3003
nerola
BAN stały

Dziewczyny o co chodzi z becikowym?
Dopiero będę słuchać ale zapowiedz nie brzmiała ciekawie
nerola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 18:57   #3004
marzena_S
Zadomowienie

Zakochałam się w tych kołyskach.
http://allegro.pl/kolyska-coneco-zie...440386435.html
Myślicie, że jest sens kupić coś takiego na pierwsze 5 miesięcy, a później zamienić na łóżeczko?
U nas trochę skomplikowana sytuacja- mamy dwa pokoje, ale jeden wynajmujemy przyjacielowi, który swoje mieszkanko ma odebrać na koniec czerwca, nie wiemy czy wyrobi się z remontem przed narodzinami dziecka i czy zdążymy z tż przygotować pokój dla malucha.
Dlatego było by to jakimś rozwiązaniem, bo kołyska zajmuje znacznie mniej miejsca niż łóżeczko, tylko wiadomo jest to dodatkowy koszt...
Czy któraś z Was używała kołyski?

kmat
, trzymam za Was bardzo mocno kciuki i wierzę, że Twój synek będzie zdrów jak ryba!

Edytowane przez marzena_S
Czas edycji: 2011-02-09 o 19:00
marzena_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 19:02   #3005
nerola
BAN stały

Kmat jak dobrze,ze się odezwałaś i że bez komplikacji sie odbyło.Ufff...
Kochana sama widziałaś z jakimi problemami borykaja sie rodzice.
Wasz synuś jest zdrowy
Czekamy razem z Wami an wyniki.

Ja też zakochana jestem w tych kołyskach ale mój mózg każe sie odkochać
Stary 2011-02-09, 19:04   #3006
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nerola Pokaż wiadomość
Ja nic nie słyszałam. Przecież do końca 2001 r. miało być be zmian: 1000 zł, a warunek to przedstawienie zaświadczenia o jednej wizycie u ginekologa do 10 tyg. ciąży.
Stary 2011-02-09, 19:06   #3007
Stapelka
Rozeznanie

Kmat - dobrze, ze po badaniu - trzymamy kciuki za wyniki. Wyobrażam sobie, że dodatkowo widok i rozmowy z kobietami, które wiedzą, ze mają chore dzieci nie nastraja pozytywnie. Ale staraj się być dobrej myśli. Dziś mi znajoma opowiadała, że jej pacjentka miała 2 amniopunkcje - pierwsza wyszła źle ale druga już super.

Kolina - gratulacje udanej wizyty!

Beata hehe nie mamy tajemnic - zażywamy lek, którego w ciąży się nie powinno i jesteśmy w fazie odstawiania, tzn Nerola ma to już za sobą, ja biorę 1/4 najmniejszej dawki, odsypując kuleczki z kapsułki.
A grypsujemy bo na początku zostałyśmy oskarżone o psucie sielskiej atmosfery.

fajnie, że się tak obłowiłaś
Stapelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 19:07   #3008
meszsares
Zadomowienie

kmat - gratuluje synka! BEDZIE ZDROWY ZOBACZYSZ!!!!

Zmalowana - w nowych wloskach wygladasz o wiele korzystniej! Fajna udana przemiana

Kolina - super, ze wyniki w porzadku i dzidzia zdrowa!

co do kredytow to my tez mamy - na 20 lat, we frankach niestety i nie RnS...
I bierzemy w tym roku nastepny, bo z roznych wzgledow chcemy/musimy zmienic mieszkanie. To obecne bedziemy wynajmowac i z odstepnego splacac pierwszy kredyt. Jakos kombinowac trzeba... Prawda jest taka, ze jak rodzice czy dziadkowie nie podaruja chocby malego mieszkania czy tez nie wspieraja finansowo to nie ma innego wyjscia jak tylko zaciagniecie kredytu. Zazdroszcze osobom, ktore "nie wyobrazaja sobie zycia z kredytem na glowie"
meszsares jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 19:09   #3009
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez kmat Pokaż wiadomość
Witajcie. Ja dzis wyszlam ze szpitala. Jestem po aminopunkcji. Poszło dobrze, bez komplikacji. Teraz ookropne 3 tyg czekania. Nie wiem jak dam radę. Wyniku nie dadzą mi przez tel tylko musze jechać osobiście chyba zawału dostane jak nadejdzie ten dzień. Do tego na usg babka zobaczyła torbiel na splotach naczynkowych ale powiedziala zeby sie tym nie przejmowac bo moze tak wystepowac do 26 tyg. Tylko jak się tym nie przejmować jak ciagle coś nowego.

Ogólnie w szpitalu trafiłam na wiele kobiet które czekały na rozwiązanie większosć dzieci z wadami hipotrofia, wodoglowie, rozszczepy kregoslupa, podziwiam te kobiety za silę. Po tych wszystkich historiach mam bardzo mieszane uczucia. Cieszcie się kobeity ze macie zdrowe maluszki to jest tak wielki dar, reszta się nie liczy... pamietajcie o tym.

Chciałabym podziękowac tym z Was które o mnie pamiętały to bardzo miłe z Waszej strony dziękuje bardzo.

Nie chce wiecej pisać żeby Wam nie zasmucać wątku. Mi pozostaje tylko wierzyc i mieć nadzieję
bądź dzielna, będzie dobrze! jesteśmy z Tobą i trzymamy kciuki

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 19:17   #3010
DaKaro
Zadomowienie

Kmat jesteśmy z Tobą, gratuluje synka!
Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
hej Kobity

no wróciłam z obu wizyt no i ogłaszam wszem i wobec że będziemy mieć SYNKA wszytko według lekarza jest w jak najlepszym porządku
Świetnie, gratulację!
Zmalowana o wiele lepiej Ci w brązie. Ja z kolei przeszłam przemianę w druga stronę, z brązu na blond.
Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
My na przykład... na razie. Myślimy o swoim domku, najchętniej o budowie, fakt że dopiero za jakiś czas... no i niestety na cały na razie nas nie stać, chyba że zacznę grać w totka regularnie... ale kredytu się boję jak nie wiem, i to będzie już ostateczność...wolałabym dać radę bez, choć nie wiem czy tak się uda.... [/COLOR]
My też myślimy o budowie domku. Trochę już odłożyliśmy, reszta z kredytu. Tak jak dziewczyny pisały, mało kto teraz kredytu nie ma.

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 19:17   #3011
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez nerola Pokaż wiadomość
Ja w radio słyszałam dziś że robili sondę czy znieść czy pozostawić i 36% osób było za tym żeby znieść a jedna babka starsza jakaś to dała taki argument żeby znieśli becikowe że ona 4 dzieci wychowała bez becikowego, to teraz matki też sobie dadzą radę bez tych pieniędzy

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 19:29   #3012
iwonap79
Raczkowanie

dobry wieczór

Kmat- trzymam kciuki i bądź z nami cały czas)) zobaczysz będzie ok

kredyty- narazie żadna mnie nie przebiła- ja mam 4szt w chf)) na super warunkach. ale ja inwestuję w nieruchomości, więc troche inaczej niż standardowo korzystam z kredytów. no i pomaga mi w tym wiedza i doswiadczenie zawodowe
ps dot RNS (rodzina na swoim) wąłsnie na TV Biznes mówili, że zmiany o któtrych pisałam wcześniej wchodzą w życie za pół roku

Becikowe- spokojnie, zanim wprowadzą jakiekolwiek zmiany w ustawie musi ona przejśc projekt, potem sejm.....całą długą procedurę. także my na 100% załapiemy się na aktualne warunki

ja do tej pory nie dostałam pisma od sprzedawcy niani na allegro!!!

dziewczyny zróbcie coś!!! już zjadłam połowę bitej smietany w sprayu;(((
skończy się jak ostatnio- cała w ciągu 30 min, a ja nie mam wymiotów i pójdzie w boczki!!!!
iwona

Edytowane przez iwonap79
Czas edycji: 2011-02-09 o 19:36
iwonap79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 19:37   #3013
BABONIK
Zadomowienie

Kolina- nie martw się,taka różnica to nie różnica 1 tc w USG to może byc 1 mm np długości dzieciątka,więc lekarz zawsze może zrobic minimalny "błąd" w pomiarze. Gratuluję NT i kości nosowej

Stapelka-ja z Bochni- i byłam za tym by na kawusi i lodzikach się spotkac w Krakowie, na pewno Aga ,Ty, Zasada i Aania mogłyby-bo o nas wiem,że jesteśmy z okolic,ale nie wiem czy nie będzie nam trudno się wszystkich zebrac... trzeba rzucic datę i i miejsce i się umawiamy

Kmat wspaniale,że amniopunkcja bez komplikacji, zawsze możesz liczyc na moje wsparcie,trzymam

Nikoś już z nami
BABONIK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 19:52   #3014
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Chyba czuję się seksowniejsza <Wstydniś>
Świetnie!!! Tak jak przypuszczałam, ożywiło Ci twarz Super!

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
w zasadzie to ja jestem bez pracy i szkoły,więc będzie mi łatwiej dostosowac się do Ciebie,jednak w ciągu tygodnia byłoby mi łatwiej,b w weekend mąż mnie zazwyczaj gdzieś wyciąga.więc podaj datę
Jak tylko wrócimy i sie ogarnę troszkę to pewnie że się spotykamy! W przyszłym tygodniu mam nadzieję że będzie luźniej, choć już mi gitarę zawracają :/

Stapelka, ja też nie z Krakowa ale podobnie jak Babonik, na lody w Krakowie dalej się piszę

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Ja się zapisuję na jogę dla ciężarnych.
jakby któraś chciała, to w ostatnim "M jak mama" jest kilka ćwiczeń jogi zamierzam się wziąć za ćwiczenia

Kmat, trzymaj się ciepło! na pewno wyniki będą dobre!!

Cytat:
Napisane przez DaKaro Pokaż wiadomość
My też myślimy o budowie domku. Trochę już odłożyliśmy, reszta z kredytu. Tak jak dziewczyny pisały, mało kto teraz kredytu nie ma.
Oj tak, niestety... nam na razie troszkę brakuje do wybudowania całego domku, ale na razie odkładamy...mam nadzieję że nie trzeba będzie wiele pożyczać, a kredyt to już ostateczność...
wiem, głupie to ale boję się po prostu...

Byliśmy właśnie w kinie, na Och Karol 2. trochę się bałam że przereklamowane, ale powiem wam że bardzo fajny film Pośmiałam się trochę, polecam

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 19:56   #3015
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Kmat kciuki kciuki!!!!! musi byc dobrze i koniec

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 19:56   #3016
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Cytat:
Napisane przez marmutita Pokaż wiadomość
cześć Dziewczyny

Aga, byłam przekonana że mnie mało kto pamięta a Ty takie konkrety do mnie
Nadal ostro pracuję, choć raz mnie choroba sama zapędziła na przymusowy "odpoczynek" do łóżka na tydzień, ale jak tylko powstałam znów na pełnych obrotach, a szczerze mówiąc już mi przechodzi ten zapał i chciałabym posiedzieć beztrosko w domku, mieć czas na sprzątanie, szukanie drobiazgów na allegro, bo jeszcze nic a nic
Narazie zaciskam zęby, ale mam nadzieję że w marcu mi się poluźni i nie będę musiała pracować pełną parą, bo teraz pod koniec dnia pracy czuje że brzuszek zaczyna się odzywać...
Dzieciątko w brzuszku już do mnie dotarło, a nawet od kilku dobrych dni daje o sobie znać. Od niedzieli jak mi puknie od środka to czuję nawet z zewnątrz jak przyłożę rękę. Nie jest to jeszcze super często, ale jak już jest to sama się do siebie śmieję, że to tak wyraźnie

Ech szkoda, ze mam tak mało czasu, może byłabym bardziej aktywna tutaj, ale po całym dniu pracy, starcza mi sił jedynie na odczytanie ostatnich postów, bo pędzicie jak szalone.
W każdym razie mniej więcej wiem co jest tutaj na tapecie

Pozdrawiam Was i idę po kiwi

aj i zapomniałam - ja też w pracy się ociągałam z radosną wiadomością, ale jak już powiedziałam, to wszystkim od razu na zebraniu, i jakoś kamień z serca. Współpracownicy zaskoczyli mnie bardzo ciepłym przyjęciem, także głowa do góry i czas najwyższy się wyspowiadać

No widzisz, bo ja ten watek czytam niemal od samego jego powstania (czyzbym miala przeczucie, ze to bedzie "moj " watek?), a Ty dolaczylas jak jeszcze nie bylo tak duzo dziewczyn i po prostu Cie zapamietalam, m.in to, ze bylas w podrozy sluzbowej zaraz na poczatku ciazy i sie wahalas jak to bedzie. Ciesze sie, ze zdrowie w miare dopisuje, zwolnij jesli mozesz, moze czasem sobie wez dzien wolnego? I super, ze maluszek juz daje znac o sobie.

A co do poinformowania w pracy - w koncu wczoraj sie odwazylam i powiedzialam mojej liderce. Wydaje sie, ze ona na razie jeszcze nikomu nie powiedziala, wiec reszta dowie sie pewnie po wielkosci mojego brzucha, a to juz pewnie niedlugo. Na dzien dzisiejszy pracuje do zamkniecia kwietniowego, czyli do poczatku maja. Od kwietnia bede miec zastepce, ktoremu przekaze obowiazki.

A teraz ide doczytywac dalej...
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 20:01   #3017
Vaniliova11
Zadomowienie

Kmat ja też trzymam kciuki będzie dobrze i gratuluje synka będzie śliczny i zdrowy
Kolina dobrze że wreszcie sie udało
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 20:02   #3018
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kmat Pokaż wiadomość

Całuję gorąco i wierzę, że synuś będzie zdrowy

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 20:14   #3019
margaret82
Zadomowienie

kmat My wszystkie dalej wierzymy ze Twój synek będzie zdrowiutki i czekamy razem z Toba na wyniki.

Co do poczty to ja rozumiem, ze listonosz nie bedzie nosił jakichs wielkich paczek, ale jakiej wielkości kopercie moze być letnia bawełniana sukienka bez rekawów W koncu za coś płacę prawda

Ech w dzisiejszych czasach to chyba każdy ma jakis mniejszy czy wiekszy kredyt, choćby na lodoówkę czy pralkę. Łatwiej spłacać co miesiąc po trochu niz wylożyc jednorazowo 2 tyś. Zwłaszcza jak się coś spitoli i nie ma gdzie jedzenia trzymać.

Co do becikowego to chyba Nas żadne zmiany nie obejmą Mam nadzieję, bo trochę licze na ta kase i już mniejwiecej ją rozdysponowałam Mnie to w ogóle śmieszy to całe becikowe ( wiadomo, dobrze ze jest bo to zawsze coś młodym rodzicom pomoże ) ale to niby ma byc zachęta do posiadania dzieci, ale tak naprawdę to na co to ma niby starczyć, przecież nawet na nowy wózek to nie starczy a gdzie tu mowa o reszcie wyprawki dla malucha
A i słyszalam że jest jeszcze jakaś kasa z Miejskiego Ośrodka Pomocy Rodzinie też 1.000zł jeśli dochód na osobe w rodzinie nie przekracza ileś tam.

beata_1988 gratuluje zdobyczy Ja też dzisiaj zdobyłam 2 pary spodni z H&MMama, 4 tuniki z krótkim rękawem i 2 bluzki koszulowe rozszerzane na brzuchu mamuśka poszła do koleżanki i tamta mówi że ma po córce ciuchy ciązowe i jak chce to moze sobie wziąć

Byłam dzisiaj w aptece i kupiłam sobie stary wypróbowany fissan
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 20:24   #3020
83monia
Zakorzenienie

marzenas- ja zdecydowana na kolyske wlasnie ze wzgledu na mala ilosc miejsca. mimo iz łóżeczko mam po starszym dziecku... ale wiem ile zajmowalo miejsca a teraz i tak mamy wiecej mebli (bo lozko w drugim pokoju dla starszego)

margaret - mi przez to że listonosz chcial cos wlozyc do skrzynki wrecz zdemolowali skrzynke, otwiera sie prawie sama bez kluczyka bo na sile chcial zamknac a sie nei miescilo. mam najbardziej rozwalona przegródke w calym bloku

becikowe dla nas na 100% bedzie, ulga w podatku takze, ale zastanawiaja sie nad rokiem 2012. ponadto wiem ze chyba sld chce przepchnac ustawe ze zakupy dzieciece, szczegolnie ciuchy na ktore wzrosł vat, beda objete ulga taka sama jak mieszkaniowa w rozliczeniu rocznym pit. ale szanse sa niewielkie ze to dojdzie do skutku

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 20:27   #3021
Lilkaa82
Rozeznanie

Czesc Kochane bardzo dawno nie pisałam, ale moze teraz bede sie odzywac czesciej pozdrawiam wszytskie brzuchatki i dzidziulki

Kmat trzymaj sie dzielnie !!!

Ja po wizycie wczoraj popoludniu dzidzi wygląda na dziewczynkę oczywiscie nie na 100% bo 100% to pani doktor powiedziala ze po porodzie hehe poza tym miala miec sprawdzane podniebienie twarde czy wporzadku ale niestety tylko polowe sie udalo sprawdzic bo niunia trzymala nozke przy twarzy i zaslaniala 1 marca mamy polowkowe USG to mam nadzieje ze sie lepiej maluch juz ulozy morfologia pomimo witamin mi leci jeszcze bardziej niz wczesniej wiec dostalam dodatkowo do nich jeszcze zelazo. I znow mam gore badan do zrobienia.. i test na krzywą cukrową 75 blee czyli po godzinie i dwoch. Zabralam sie wkoncu za fotografowanie moich łowów z lumpka wklejam fotki całe zakupy wyniosły mnie 108,50zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (31,1 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (32,2 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (35,8 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (33,9 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (31,7 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (36,2 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7.jpg (33,5 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8.jpg (31,5 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9.jpg (37,1 KB, 29 załadowań)

Karolinka ur. 19.06.2011r. - 52cm i 2700g szczęścia

24 tyg - 6770g

Jestem żoną mojego męża
Mamo, Tato ! - A ja rosnę i rosnę...
Lilkaa82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 20:31   #3022
zanka205
Zakorzenienie

Kmat dobrze, że się odezwałaś... wiem, że ciężko będzie Ci wytrzymać te 3 tygodnie, ale kciuki wciąż zaciśnięte i wiem, że dzidziuś jest zdrowy

Lilka super zakupki, poszalałaś

to teraz moje dla córki, z allegro
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1436474536.jpg (113,0 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bluzeczka.jpg (86,8 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ochr.jpg (58,7 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rampersik.jpg (86,9 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rampersy.jpg (46,0 KB, 18 załadowań)

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 20:31   #3023
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
margaret - mi przez to że listonosz chcial cos wlozyc do skrzynki wrecz zdemolowali skrzynke, otwiera sie prawie sama bez kluczyka bo na sile chcial zamknac a sie nei miescilo. mam najbardziej rozwalona przegródke w calym bloku
U Nas to jakims wielkim problemem by nie było bo My na parterze mieszkamy i do naszych drzwi jest raptem 6 schodków wiec to chyba nie wielki problem zeby do domu przunieśc
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
Stary 2011-02-09, 20:41   #3024
Vaniliova11
Zadomowienie

Lilka normalnie dostalam oczopląsów
Mnie gin nic jeszcze nie mówiła o krzywej cukrowej no a ja zapomniałam sie zapytać i o szkołe rodzenia . No cóż skleroza ciążowa moja nowa przypadlość
Dziewczyny jakie bierzecie witaminy dla ciężarnych . Ja dziś zakupiłam Femibion
Stary 2011-02-09, 20:42   #3025
nerola
BAN stały

Jakkkie cuda!!!
Przepiękne!Prześliczne

To i ja zaraz wkleję część.
Stary 2011-02-09, 20:43   #3026
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Lilkaa82 jesli to nie dziewczynka, to kilka ciuszków do wymiany

zanka widze ze szalejesz z różem

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 20:44   #3027
pieleszka
Wtajemniczenie

Kmat razem z Tobą czekamy na wyniki na pewno będzie dobrze!!!!!!!!

dziewczęta przeurocze te Wasze zdobycze ciuszkowe

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 20:45   #3028
zanka205
Zakorzenienie

no to by było na tyle z różu dopóki na połówkowym nie bedę miała potwierdzenia

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 20:45   #3029
margaret82
Zadomowienie

To ja ide poleżakować w wannie a jak wrócę to sobie poodlądam zdobycze
Stary 2011-02-09, 20:45   #3030
Vaniliova11
Zadomowienie

Dziewczyny śliczne te ubranka A ja jeszcze nic nie mam . Jutro jedziemy oglądać wózki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości