|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Do hotelu czy pod namiot?
Witam wszystkich forumowiczów! Mam takie pytanie do wszystkich, ostatnio coś mnie na filozofowanie wzięło i tak dumam nad sensem życia
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Dagmara |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Do hotelu czy pod namiot?
Hotel, bo cenie sobię bierzącą wodę i namiot, ponieważ kocham takie przygody.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
.
|
Cytat:
co do zarzutu, ze nia ma takich ludzi - jestes w bledzie. i to duuuuuuuuzym. widac, ze nie obracasz sie w srodowisku "turystycznym". caly czas poznaje ludzi, ktorzy robia niesmowite wyprawy i potrafia spac pod namiotem nawet w rowach, byle bezpiecznie bylo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że namiot kiedy tylko jest to możliwe bo wiadomo, że jak np. ktos jedzie na wycieczke do Madrytu to raczej musi wziac jakis hotel, chociaż ja bym wzięła najtańszy żeby tylko jakiś dach był nad głową
![]() ja ogólnie nie lubie jeździć z biur podróży, które liczą sobie wielkie ceny za wycieczki fakultatywne za które w lokalnych biurach płaci się o połowe mniej lub zupełnie jedzie na własną rękę ![]() pamietam jak pierwszy raz spałam pod namiotem i kąpalismy się pod zimnymi prysznicami albo w rzece, a jednej nocy był deszcz meteorytów i leżeliśmy wszyscy pod gołym niebiem ![]() ![]()
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zależy gdzie się jedzie. Byłam w Chorwacji i pod namiotem i w wynajętym apartamencie - pod namiot nie jechała bym nigdy więcej! Kasowo to praktycznie to samo a nie ma to jak klimatyzacja w ciepłych krajach ![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.