|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 |
Zadomowienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III
Swoją kotkę też mam przygarniętą z ulicy. Jakis c***j ją z samochodu wyrzucił. Taka malutka była, zapłakana. Aż żal było patrzeć. Moja kochana Lucy.
Nowy filmik Nissix. Makijaż wykonany paletką Naked. http://www.youtube.com/watch?v=pBMxM...&feature=feedu
#3152 |
Zakorzenienie
|
BRAWO NISSIAX, lecę oglądać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3153 |
Raczkowanie
|
Wracając do tematu historii YT ...
przeważnie krótko, przeważnie mnie coś rozśmieszy, przeważnie drzemie tam ziarno prawdy... jakby ktoś chciał obejrzeć inną gwiazdę ![]() http://www.youtube.com/watch?v=VkuAv..._order&list=UL |
![]() ![]() |
![]() |
#3154 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ja się nie wtrącam w życie par, więc do mojego życia singla proszę się odstosunkować ![]() Jak będę zakochana po uszy, to pewnie rzucę wszystko i zrobię co mi każą jak głupie ciele, ale do tego długa droga, a patrząc na moje powodzenie ta sfera życie zostanie tylko domniemana ![]() I proszę mi tu nie wyskakiwać z wyidealizowanymi gadkami typu "miłość przyjdzie w odpowiednim momencie", albo coś równie górnolotnego, bo się zrzygać można momentami ![]() Wybaczcie, ale wpieniacie mnie ostro ![]() A tak w temacie: KasiaD recenzuje moje ulubione minerały - Lily Lolo. Niestety funt drogi, niestety cena w Polskiej filii jeszcze lepsza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3155 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, mam do Was ogromną prośbę.
Napiszcie mi proszę co myślicie o Martynie Wojciechowskiej jako o kobiecie (wizualnie, seksualnie, itp), matce, podróżniczce, osobie medialnej, itp. Będę bardzo wdzięczna! |
![]() ![]() |
![]() |
#3156 | |
Blond forever!
|
Cytat:
![]() Wydłużenie czasu YT nie było dobrym pomysłem, bo jak kiedyś tutoriale trwały mniej niż 10 minut, tak teraz wszystko trwa powyżej 10 ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3157 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo z tą kuleczką można wyczyniac różne rzeczy ;D |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3158 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() - kobiecie (wizualnie, seksualnie, itp) - ... ![]() ![]() - matka - beznadziejna. coś więcej? ![]() - podróżniczka - tak se. mam wrażenie, że widzi to, co chce widzieć. nie pokazuje jakoś szczerej prawdy. no i jest zbyt entuzjastyczna, lub zbyt się wzrusza, lub zbyt przejmuje. wszystko zbyt. ja lubię najbardziej cejrowskiego, choć w ogóle nie podoba mi się jego filozofia życia. - osoba medialna - no, tu może jest dobrą osobą, ale jakoś nie szczególnie darzę ją sympatią. Cytat:
![]() ![]() Nie, serio, mi się przestały podobać te epopeje narodowe na YT. BH robi naprawdę niesamowity kawał dobrej i krótkiej roboty, nie gada bez sensu, powie co ma powiedzieć i pokazuje. Niessia w sumie chyba też zaczaiła bazę, bo zrobi jakiś szybki wstęp i przechodzi do rzeczy - fakt, że potrafi przedmiot opisywać w nieskończoność, ale w końcu jest to jakaś recenzja przedmiotu, a nie prolog do całości, i nie mam nic przeciwko temu. Ostatnio Maaaaaadzia zaszalała. Trzy produkty recenzowała 11min ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3159 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
w kwestii seksualnosci i urody - chodzi o to, ze nei jest wg Ciebie atrakcyjna, tak? ale czemu nie jest atrakcyjna? jest męska? a matka, czemu beznadziejna? piszesz tak, bo jej nie lubisz czy ocena jest wg Ciebie obiektywna? sor, że tak męczę, ale piszę pracę o micie piękna i potrzebuję trochę inspiracji z zewnątrz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3160 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3161 |
Wtajemniczenie
|
Ale takie głupoty umilają czas w baaaardzo przyjemny sposób
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3162 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jest silna, pokonuje ludzkie słabości ( mnie by się nie chciało drałować pod górkę, nawet jakby mi zapłacili milion, bo co mi po milionie, jakbym w połowie straciła ducha...) Lubię i podziwiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3163 | ||
Blond forever!
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() W ogóle śmieszy mnie ta nazwa jak w pewnym momencie KasiaD powtarza to kilka razy w ciągu minuty ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3164 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a co myslisz o niej jako o kobiecie? fizycznie, seksualnie. A a propos fragmentu, ze nie jest ideałem to chodzi Ci o cos konkretnego ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3166 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Matka zła, bo kiedyś obiło mi się o uszy, że tą córeczkę ma, bo ma, ale matczynych uczuć i zachowań to nie doświadcza. Wiadomo, że w sumie cały czas na wyjazdach, ale wyjazd to wyjazd, a rodzina to rodzina, chyba trzeba mieć zdrowe priorytety... Fakt, że zależy dla kogo jakie są zdrowe, ale 99% populacji wybrało by dziecko, a nie przechadzkę na Mt. Everest, skąd mogę nie wrócić... Wg mnie ocena subiektywna ![]() ![]() Nie lubię jej programów. Nie znam jako człowieka, choć jeśli to prawda z tą jej "matczynością", to raczej nie fajna jest :< |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3167 |
keep calm and contour on
|
Wbiję się w temat z tym ot
![]() Martyna Wojciechowska- z wyglądu w porządku, wiadomo,w takich warunkach afrykańskich czy gdzieś tam nie będzie mieć full make upu, także nieźle wygląda. (chociaz znam osobe,ktora ja zna osobiscie i mowi ze przez wiele lat miala straszny tradzik ktory ukrywala tapeta.. ale nie widac tego teraz) Bardzo podziwiam to co robi, widać że robi rzeczy które też ją wiele kosztują, je jakieś świństwa , głaszcze tygryska itd. Ma fajny program, najlepszy z tych podrozniczych, jest sympatyczna, lubie ja o ile mozna tak powiedziec o osobie publicznej. ![]()
![]() |
#3168 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3169 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3170 |
Zakorzenienie
|
Ciągle jakoś nie miałam okazji obejrzeć Kiediski, ale wczoraj zrobiłam to po raz pierwszy i sub z miejsca. Sympatyczna, naturalna dziewczyna, filmiki ciekawe
![]() Ma tylko jedną wadę! Przez Nią kupiłam dziś w Rossmannie żel Biały Jeleń, a niedługo zaczaję się też na puder Clinique ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3171 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Seksualność kwestia indywidualna. Dla niektórych seksownie wygląda kobieta w mini, na szpilkach, dla innych seksownie wygląda kobieta na 8850 m n.p.m. z czerwonym nosem i majtkami przymrożonymi do dupki. Wiadome jest, że każda babka, jak się ją ubierze i wymaluje wygląda jak sam sex. A to mniej idealne miejsce to faktycznie macierzyństwo - zdecydowanie odbiega od ogólnie przyjętych standardów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3172 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
moze to dziwnie zabrzmi- ale podoba mi się jej kolor ![]() ![]() co do tego jaką jest matką- zapewne dobrą, poza tym gdzie się nie pojawi opowida jak bardzo kocha swoja córkę. a te historie, ze jest zła matką, bo pojechała na wyprawę to jest śmiech na sali dla mnie. nie znamy historii? nie znamy, wiec nie oceniajmy tak drażliwej kwestii. podróżniczka- lubię jej programy, nie są może tak mocne i sugestywne jak cejrowskeigo czy pawlikowskiej, takie bardziej soft- dla szerszego odbiorcy. bardzo ją cenię za upór i brak rozczulania się nad sobą- kocha to co robi, więc to robi. nie zastanawia sie sto razy co powiedza inni. miała połamany kręgosłup, ale nie zniechęca jej to do dalszych wspinaczek. to mi się w niej bardzo podoba. silna kobieta. jest naczelną nationala, co budzi mój dodatkowy respekt. osoba medialna- potrafi sklecić poprawnie wiele zdań pod rząd, nie plecie od rzeczy jakichś andronów, jest sympatyczna i komunikatywna, sprawia wrażenia dość otwartej. ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- gratuluję argumentacji, dziewczyno. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3173 |
Wtajemniczenie
|
A ja powiem prosto. Wojciechowska swoją osobą wogóle mnie nie zainteresowała. Jak dla mnie jest niecharakterystyczna, o urodzie zwyczajnej, nie wnosi nic do mojego życia. Jej program przełączam, a informacje o niej przewijam. Jest mi kompletnie obojętna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3174 |
Zakorzenienie
|
Kiediska- załóż osobny watek o Martynie (bedziesz miec wikększy odzew i nie bedzie az takiego off)
i jak dla mnie: *kobieta - przeciętna, w porządku. Jak na swój wzrost i figurę oraz styl życia (sportowo- podróżniczy) całkiem niezle, zadbana. Tipsy, torebka Chanel oraz buty Mc Queena niezbyt by jej słuzyły. *matka. Miała jakąs wpadkę podczas chyba zdobywania kolejnego ze szczytów. Zjechano ja niezle. Z tego co mi się teraz obilo o uszy :P to dzieli swoj czas.Postawila warunek przy realizacji programu, ze wyjedzie tylko na ograniczony okres czasu. Ogolnie: nadal na plus. Nie jest matką, która zatracila sie w macierzynstwie i nie mowi jedynie o zupkach, strupkach, dupkach.Umie pogodzic swe własne pasje z wychowaniem dziecka. *podróżniczka - podziwiam, Odważna, realizuje swoje marzenia. Potrafi pokazać, ze kobieta tez moze. Obala mit, ze kobieta podrożniczka w pełnym makijazu i szpilkach (dziunia) nie da sobie rady. * osoba medialna. Pozytywna, sympatyczna, ma poczucie humoru, pokazuje prawdziwe uczucia. Mam nadzieje, ze taka jest naprawde, a nie kreuje sie dla wizerunku w programie.Przyznam, z eb. ja lubię, jej ksiązki i programy. Porównując z inna podrożniczka Beatą P, wybieram MArtynę.
![]() |
#3175 |
Zadomowienie
|
Odpowiedź na tag: bo dystans do siebie trzeba mieć. Tym razem Wata.
http://www.youtube.com/watch?v=8RZ-N...&feature=feedu
#3176 |
Zadomowienie
|
Troszkę niesprawiedliwie oceniacie Martynę jako matkę. Wiecie, że chorowala na raka i praktycznie nie bylo szans na to aby miała dzieci? Moim zdaniem to świetna, zadbana kobieta z pasją.
musze sobie tą paletkę kupić ![]() ![]()
#3177 |
BAN stały
|
Nie wiedziałam.
I przepraszam, że wyraziłam swoje zdanie, nie wiedziałam, że konstytucja mnie nie obowiązuje. Być może ma to związek z używaniem słów nadużywanych przez Polaków, nie wiem, nie chcę wnikać. |
![]() ![]() |
![]() |
#3178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3179 |
Zakorzenienie
|
Nie sądzę, że Martyna jest złą matką. Ta kobieta ma pasje, określony styl życia, którego moim zdaniem żadna z nas nie doświadczyła
![]() ![]() ![]() Natomiast jeśli chodzi o urodę - dla mnie ok. Jest ładna w swojej naturalności. I uważam, że jest atrakcyjniejsza niż chociażby Ania Mucha. Myślę, że posiadanie nietypowych pasji dodaje jej blasku. Aaa, jeszcze odnośnie przynudzania. Dla mnie mistrzynią jest Izabelle. Kiedyś widziałam film, który zaczęła od tego , że jak ktoś nie chce oglądać, bo nie interesuje go tematyka to niech wyłączy i koniec. I zamiast na tym zakończyć to przez 5 minut się z tego tłumaczyła ( no, że niektórym się przyda, może czegoś się dowiedzą). Normalnie ![]() ![]() ![]()
#3180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znasz ją osobiście i wiesz ile dni w roku ,godzin w dniu spędza a dzieckiem czy znasz ją portali ,które swego czasu psy na niej wieszali z powodu zostawienia dziecka ? Robi co kocha i co robiła od zawsze ,także przed dzieckiem ,nie chce rezygnować z siebie i wiele razy słyszałam jej wypowiedzi ,że jesli wyjeżdza to na góra 3 tygodnie odkąd ma dziecko. Wiesz ile czasu spędza z dziecmi rodzic pracujący 8 godzin dziennie ? ktos gdzies wyliczył ,że są to minuty ,to też nie jest zdrowe i normalne. Myślę ,że prędzej równowagę i jakość czasu z dzieckiem osiągnie M.W niż pracująca 8 godzin w biurze zwykła kobieta. Że o tym co przekazuje M.W dziecku nie wspomnę. Sama tez bym dziecka nie zostawiła dla zdobycia góry ale tylko dlatego ,że to nie moja pasja i nie lubie zimy ![]() Ale czym się rózni pasja zdobywania szczytów od innych pasji ,ktore uprawiamy zostawiając dzieci w domach ? Owszem istnieje większe niebezpieczeństwo ale tylko to,a to sprawa drugorzędna. Osobiście myślę ,że MW jest bardzo fajną ,mądrą kobietą z swoimi wyborami i zazdroszczę jej odwagi ![]() I uważam ,że jest lepsza matka niz np.słodkopierdząca Górniak bez jaj. Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2011-02-09 o 19:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:26.