Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-09, 15:58   #3151
marlienkaa2
Zadomowienie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III

Swoją kotkę też mam przygarniętą z ulicy. Jakis c***j ją z samochodu wyrzucił. Taka malutka była, zapłakana. Aż żal było patrzeć. Moja kochana Lucy.

Nowy filmik Nissix. Makijaż wykonany paletką Naked.
http://www.youtube.com/watch?v=pBMxM...&feature=feedu
Stary 2011-02-09, 16:12   #3152
muszynianka
Zakorzenienie

BRAWO NISSIAX, lecę oglądać
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 16:20   #3153
Eudajmonia
Raczkowanie

Wracając do tematu historii YT ...

przeważnie krótko, przeważnie mnie coś rozśmieszy, przeważnie drzemie tam ziarno prawdy... jakby ktoś chciał obejrzeć inną gwiazdę

http://www.youtube.com/watch?v=VkuAv..._order&list=UL
Stary 2011-02-09, 16:21   #3154
Kayako
BAN stały

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
A, to jak ktoś jest singlem to nie ma prawa głosu i musi brać ślub taki jaki mu się nawinie i cieszyć się że ma kogokolwiek? Błagam cie :/
Dobrze jest mówić komuś jak się nie jest singlem i od dawna nie jest.
Ja się nie wtrącam w życie par, więc do mojego życia singla proszę się odstosunkować Planować i rozmyślać o moim domniemanym pożyciu nikt mi nie zabroni, a fakt że nie mam z kim go planować te rozmyślenia bardzo mi ułatwia.
Jak będę zakochana po uszy, to pewnie rzucę wszystko i zrobię co mi każą jak głupie ciele, ale do tego długa droga, a patrząc na moje powodzenie ta sfera życie zostanie tylko domniemana
I proszę mi tu nie wyskakiwać z wyidealizowanymi gadkami typu "miłość przyjdzie w odpowiednim momencie", albo coś równie górnolotnego, bo się zrzygać można momentami

Wybaczcie, ale wpieniacie mnie ostro

A tak w temacie: KasiaD recenzuje moje ulubione minerały - Lily Lolo. Niestety funt drogi, niestety cena w Polskiej filii jeszcze lepsza
Kayako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 16:47   #3155
kiediska
Raczkowanie

dziewczyny, mam do Was ogromną prośbę.
Napiszcie mi proszę co myślicie o Martynie Wojciechowskiej jako o kobiecie (wizualnie, seksualnie, itp), matce, podróżniczce, osobie medialnej, itp. Będę bardzo wdzięczna!
kiediska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 16:47   #3156
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Napisane przez Kayako Pokaż wiadomość
Ja się nie wtrącam w życie par, więc do mojego życia singla proszę się odstosunkować Planować i rozmyślać o moim domniemanym pożyciu nikt mi nie zabroni, a fakt że nie mam z kim go planować te rozmyślenia bardzo mi ułatwia.
Jak będę zakochana po uszy, to pewnie rzucę wszystko i zrobię co mi każą jak głupie ciele, ale do tego długa droga, a patrząc na moje powodzenie ta sfera życie zostanie tylko domniemana
I proszę mi tu nie wyskakiwać z wyidealizowanymi gadkami typu "miłość przyjdzie w odpowiednim momencie", albo coś równie górnolotnego, bo się zrzygać można momentami

A tak w temacie: KasiaD recenzuje moje ulubione minerały - Lily Lolo. Niestety funt drogi, niestety cena w Polskiej filii jeszcze lepsza
Ja do Twojego snucia marzeń nie mam nic, ale właśnie, żeby nie spotkało Cię to, że Ty sobie teraz tworzysz scenariusze, a potem rzeczywistość z partnerem się zmieni. Mam kilka takich koleżanek co się bardzo rozczarowały, więc tego Ci oczywiście z całego serca nie życzę
Wydłużenie czasu YT nie było dobrym pomysłem, bo jak kiedyś tutoriale trwały mniej niż 10 minut, tak teraz wszystko trwa powyżej 10 Przewijam większość, bo mimo, że osoby lubię to nie mam tyle czasu, aby oglądać jak ktoś 15 minut maluje powiekę...
Stary 2011-02-09, 17:06   #3157
nobodysperfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Wydłużenie czasu YT nie było dobrym pomysłem, bo jak kiedyś tutoriale trwały mniej niż 10 minut, tak teraz wszystko trwa powyżej 10 Przewijam większość, bo mimo, że osoby lubię to nie mam tyle czasu, aby oglądać jak ktoś 15 minut maluje powiekę...
A ja uważam, że dobre jest to w przypadku makijaży wieczorowych. Uważam, że 15 minut na zrobienie perfekcyjnego makijażu krok po kroku z jakaś yt przynosi lepsze efekty niż np slideshow lub wycinanie połowy roboty w jakichś szybkich makijażach "maziu maziu i jest fajnie". Ale racja co do dziennych czy gadaniny to powróciłabym do krótszych materiałów. Ile można słuchac o jednym balsamie jak to nieziemsko pachnie. Jednak niektóre daże taką sympatia, że wyczekuje na długie odcinki jak na prosto w serce na tvn.
Bo z tą kuleczką można wyczyniac różne rzeczy ;D
nobodysperfect jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-09, 17:14   #3158
Kayako
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kiediska Pokaż wiadomość
Napiszcie mi proszę co myślicie o Martynie Wojciechowskiej jako o kobiecie (wizualnie, seksualnie, itp), matce, podróżniczce, osobie medialnej, itp. Będę bardzo wdzięczna!
O, temat dla mnie
- kobiecie (wizualnie, seksualnie, itp) - ... jakby była tylko ona i ja, to moooże
- matka - beznadziejna. coś więcej?
- podróżniczka - tak se. mam wrażenie, że widzi to, co chce widzieć. nie pokazuje jakoś szczerej prawdy. no i jest zbyt entuzjastyczna, lub zbyt się wzrusza, lub zbyt przejmuje. wszystko zbyt. ja lubię najbardziej cejrowskiego, choć w ogóle nie podoba mi się jego filozofia życia.
- osoba medialna - no, tu może jest dobrą osobą, ale jakoś nie szczególnie darzę ją sympatią.

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Ja z zegarkiem w ręku w 13min się maluję, a one 15minut powiekę szlifują, kurna, ile można? I jeszcze jak to makijaż wieczorowy, to spoko, ale jak DZIENNY?
Nie, serio, mi się przestały podobać te epopeje narodowe na YT. BH robi naprawdę niesamowity kawał dobrej i krótkiej roboty, nie gada bez sensu, powie co ma powiedzieć i pokazuje.
Niessia w sumie chyba też zaczaiła bazę, bo zrobi jakiś szybki wstęp i przechodzi do rzeczy - fakt, że potrafi przedmiot opisywać w nieskończoność, ale w końcu jest to jakaś recenzja przedmiotu, a nie prolog do całości, i nie mam nic przeciwko temu.
Ostatnio Maaaaaadzia zaszalała. Trzy produkty recenzowała 11min
Stary 2011-02-09, 17:22   #3159
kiediska
Raczkowanie

Cytat:
O, temat dla mnie
- kobiecie (wizualnie, seksualnie, itp) - ... jakby była tylko ona i ja, to moooże
- matka - beznadziejna. coś więcej?
- podróżniczka - tak se. mam wrażenie, że widzi to, co chce widzieć. nie pokazuje jakoś szczerej prawdy. no i jest zbyt entuzjastyczna, lub zbyt się wzrusza, lub zbyt przejmuje. wszystko zbyt. ja lubię najbardziej cejrowskiego, choć w ogóle nie podoba mi się jego filozofia życia.
- osoba medialna - no, tu może jest dobrą osobą, ale jakoś nie szczególnie darzę ją sympatią.
dzieki!

w kwestii seksualnosci i urody - chodzi o to, ze nei jest wg Ciebie atrakcyjna, tak? ale czemu nie jest atrakcyjna? jest męska?
a matka, czemu beznadziejna? piszesz tak, bo jej nie lubisz czy ocena jest wg Ciebie obiektywna?

sor, że tak męczę, ale piszę pracę o micie piękna i potrzebuję trochę inspiracji z zewnątrz
Stary 2011-02-09, 17:26   #3160
Eudajmonia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nobodysperfect Pokaż wiadomość
Ile można słuchac o jednym balsamie jak to nieziemsko pachnie. Jednak niektóre daże taką sympatia, że wyczekuje na długie odcinki jak na prosto w serce na tvn.
no właśnie, niektórzy to takie głupoty strzelają, że uszy więdną
Stary 2011-02-09, 17:28   #3161
nobodysperfect
Wtajemniczenie

Ale takie głupoty umilają czas w baaaardzo przyjemny sposób

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-09, 17:29   #3162
Eudajmonia
Raczkowanie

Cytat:
Zupełnie subiektywnie powiem - podziwiam w każdym calu, pod każdym względem, wiadomo... nie jest ideałem, ale kto jest?
Jest silna, pokonuje ludzkie słabości ( mnie by się nie chciało drałować pod górkę, nawet jakby mi zapłacili milion, bo co mi po milionie, jakbym w połowie straciła ducha...)
Lubię i podziwiam.
Stary 2011-02-09, 17:29   #3163
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Napisane przez nobodysperfect Pokaż wiadomość
A ja uważam, że dobre jest to w przypadku makijaży wieczorowych. Uważam, że 15 minut na zrobienie perfekcyjnego makijażu krok po kroku z jakaś yt przynosi lepsze efekty niż np slideshow lub wycinanie połowy roboty w jakichś szybkich makijażach "maziu maziu i jest fajnie". Ale racja co do dziennych czy gadaniny to powróciłabym do krótszych materiałów. Ile można słuchac o jednym balsamie jak to nieziemsko pachnie. Jednak niektóre daże taką sympatia, że wyczekuje na długie odcinki jak na prosto w serce na tvn.
To fakt, wieczorówki są fajne
Cytat:
Fakt, z ciekawości po jej recenzji zajżałam na stronę i ceny są takie se - ale! za jakość trzeba płacić
W ogóle śmieszy mnie ta nazwa jak w pewnym momencie KasiaD powtarza to kilka razy w ciągu minuty
Stary 2011-02-09, 17:33   #3164
kiediska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Eudajmonia Pokaż wiadomość
Zupełnie subiektywnie powiem - podziwiam w każdym calu, pod każdym względem, wiadomo... nie jest ideałem, ale kto jest?
Jest silna, pokonuje ludzkie słabości ( mnie by się nie chciało drałować pod górkę, nawet jakby mi zapłacili milion, bo co mi po milionie, jakbym w połowie straciła ducha...)
Lubię i podziwiam.
dzieki
a co myslisz o niej jako o kobiecie? fizycznie, seksualnie.
A a propos fragmentu, ze nie jest ideałem to chodzi Ci o cos konkretnego ?
Stary 2011-02-09, 17:36   #3165
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marlienkaa2 Pokaż wiadomość
Nowy filmik Nissix. Makijaż wykonany paletką Naked.
http://www.youtube.com/watch?v=pBMxM...&feature=feedu
Makijaż świetny Ale paletka NAKED jeszcze piękniejsza
Stary 2011-02-09, 17:37   #3166
Kayako
BAN stały

Cytat:
dzieki!

w kwestii seksualnosci i urody - chodzi o to, ze nei jest wg Ciebie atrakcyjna, tak? ale czemu nie jest atrakcyjna? jest męska?
a matka, czemu beznadziejna? piszesz tak, bo jej nie lubisz czy ocena jest wg Ciebie obiektywna?

sor, że tak męczę, ale piszę pracę o micie piękna i potrzebuję trochę inspiracji z zewnątrz
Tak, dla mnie jest nieatrakcyjna. Trochę taka babochłop. Nie chodzi o to, że wysportowana, silna i zaradna. Mówię z wyglądu, z buzi, z figury... No ideałem kobiety to nie jest i blisko do niego też nie ma

Matka zła, bo kiedyś obiło mi się o uszy, że tą córeczkę ma, bo ma, ale matczynych uczuć i zachowań to nie doświadcza. Wiadomo, że w sumie cały czas na wyjazdach, ale wyjazd to wyjazd, a rodzina to rodzina, chyba trzeba mieć zdrowe priorytety... Fakt, że zależy dla kogo jakie są zdrowe, ale 99% populacji wybrało by dziecko, a nie przechadzkę na Mt. Everest, skąd mogę nie wrócić...

Wg mnie ocena subiektywna

Nie lubię jej programów. Nie znam jako człowieka, choć jeśli to prawda z tą jej "matczynością", to raczej nie fajna jest :<
Stary 2011-02-09, 17:40   #3167
Pilar1899
keep calm and contour on

Wbiję się w temat z tym ot
Martyna Wojciechowska- z wyglądu w porządku, wiadomo,w takich warunkach afrykańskich czy gdzieś tam nie będzie mieć full make upu, także nieźle wygląda. (chociaz znam osobe,ktora ja zna osobiscie i mowi ze przez wiele lat miala straszny tradzik ktory ukrywala tapeta.. ale nie widac tego teraz)
Bardzo podziwiam to co robi, widać że robi rzeczy które też ją wiele kosztują, je jakieś świństwa , głaszcze tygryska itd.
Ma fajny program, najlepszy z tych podrozniczych, jest sympatyczna, lubie ja o ile mozna tak powiedziec o osobie publicznej.

Oh, screw beautiful. I'm brilliant.
If you want to appease me, compliment my brain.
Pilar1899 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 17:45   #3168
Fiodoria
Raczkowanie

Cytat:
Tak, dla mnie jest nieatrakcyjna. Trochę taka babochłop. Nie chodzi o to, że wysportowana, silna i zaradna. Mówię z wyglądu, z buzi, z figury... No ideałem kobiety to nie jest i blisko do niego też nie ma

Matka zła, bo kiedyś obiło mi się o uszy, że tą córeczkę ma, bo ma, ale matczynych uczuć i zachowań to nie doświadcza. Wiadomo, że w sumie cały czas na wyjazdach, ale wyjazd to wyjazd, a rodzina to rodzina, chyba trzeba mieć zdrowe priorytety... Fakt, że zależy dla kogo jakie są zdrowe, ale 99% populacji wybrało by dziecko, a nie przechadzkę na Mt. Everest, skąd mogę nie wrócić...

Nie lubię jej programów. Nie znam jako człowieka, choć jeśli to prawda z tą jej "matczynością", to raczej nie fajna jest :<
rany boskie, dziewczyno, co ty za głupoty piszesz? jak śmiesz twierdzić ze jest złą matką, bo coś ci się obiło o uszy? w jakiejś kolorowej gazetce przeczytałaś? no proszę cię.
Fiodoria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 17:49   #3169
Kayako
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Fiodoria Pokaż wiadomość
rany boskie, dziewczyno, co ty za głupoty piszesz? jak śmiesz twierdzić ze jest złą matką, bo coś ci się obiło o uszy? w jakiejś kolorowej gazetce przeczytałaś? no proszę cię.
rany boskie, babo, co za beznadziejne określenia na mnie wymyślasz!
śmię
ja cię nie proszę.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-09, 17:53   #3170
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Ciągle jakoś nie miałam okazji obejrzeć Kiediski, ale wczoraj zrobiłam to po raz pierwszy i sub z miejsca. Sympatyczna, naturalna dziewczyna, filmiki ciekawe

Ma tylko jedną wadę! Przez Nią kupiłam dziś w Rossmannie żel Biały Jeleń, a niedługo zaczaję się też na puder Clinique

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 17:56   #3171
Eudajmonia
Raczkowanie

Cytat:
dzieki
a co myslisz o niej jako o kobiecie? fizycznie, seksualnie.
A a propos fragmentu, ze nie jest ideałem to chodzi Ci o cos konkretnego ?
Fizycznie dla mnie jest ideałem, wszystko na swoim miejscu, ani za chudo ani za grubo, dupka okrągła, cyc wypięty (ale się nie dziwię, jak się chodzi na TAKIE wyprawy werwę trzeba mieć, a zanim się na coś takiego wybierze, trzeba trochę czasu spędzić na siłowni) Więc jej fizyczność siłą rzeczy BOMBA.
Seksualność kwestia indywidualna.
Dla niektórych seksownie wygląda kobieta w mini, na szpilkach, dla innych seksownie wygląda kobieta na 8850 m n.p.m. z czerwonym nosem i majtkami przymrożonymi do dupki.
Wiadome jest, że każda babka, jak się ją ubierze i wymaluje wygląda jak sam sex.
A to mniej idealne miejsce to faktycznie macierzyństwo - zdecydowanie odbiega od ogólnie przyjętych standardów.
Stary 2011-02-09, 17:59   #3172
Fiodoria
Raczkowanie

Cytat:
ja mam do martyny szalenie ciepły stosunek, bardzo przypomina mi moją przyjaciółkę. może to dlatego. niemniej wizualnie- nie ma klasycznej urody, ale jest szalenie wdzięczna, ubiera się dość męsko, co mi się nie podoba, ale z kolei figurę ma ultra kobiecą. przyjemnie się na nia patrzy. wg mnie jest konkretnie zmysłowa.
moze to dziwnie zabrzmi- ale podoba mi się jej kolor ten blond z ceimnymi oczami i brązer na policzkach, zawsze brązowe cienie i lekka szminka- tu wszystko mi bardzo gra u niej
co do tego jaką jest matką- zapewne dobrą, poza tym gdzie się nie pojawi opowida jak bardzo kocha swoja córkę. a te historie, ze jest zła matką, bo pojechała na wyprawę to jest śmiech na sali dla mnie. nie znamy historii? nie znamy, wiec nie oceniajmy tak drażliwej kwestii.
podróżniczka- lubię jej programy, nie są może tak mocne i sugestywne jak cejrowskeigo czy pawlikowskiej, takie bardziej soft- dla szerszego odbiorcy.
bardzo ją cenię za upór i brak rozczulania się nad sobą- kocha to co robi, więc to robi. nie zastanawia sie sto razy co powiedza inni. miała połamany kręgosłup, ale nie zniechęca jej to do dalszych wspinaczek. to mi się w niej bardzo podoba. silna kobieta. jest naczelną nationala, co budzi mój dodatkowy respekt.
osoba medialna- potrafi sklecić poprawnie wiele zdań pod rząd, nie plecie od rzeczy jakichś andronów, jest sympatyczna i komunikatywna, sprawia wrażenia dość otwartej.

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Cytat:
rany boskie, babo, co za beznadziejne określenia na mnie wymyślasz!
śmię
ja cię nie proszę.
gratuluję argumentacji, dziewczyno.
Fiodoria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 18:02   #3173
nobodysperfect
Wtajemniczenie

A ja powiem prosto. Wojciechowska swoją osobą wogóle mnie nie zainteresowała. Jak dla mnie jest niecharakterystyczna, o urodzie zwyczajnej, nie wnosi nic do mojego życia. Jej program przełączam, a informacje o niej przewijam. Jest mi kompletnie obojętna.
Stary 2011-02-09, 18:07   #3174
ania_z_wzgorza_marzen
Zakorzenienie

Kiediska- załóż osobny watek o Martynie (bedziesz miec wikększy odzew i nie bedzie az takiego off)

i jak dla mnie:
*kobieta - przeciętna, w porządku. Jak na swój wzrost i figurę oraz styl życia (sportowo- podróżniczy) całkiem niezle, zadbana. Tipsy, torebka Chanel oraz buty Mc Queena niezbyt by jej słuzyły.

*matka. Miała jakąs wpadkę podczas chyba zdobywania kolejnego ze szczytów. Zjechano ja niezle. Z tego co mi się teraz obilo o uszy :P to dzieli swoj czas.Postawila warunek przy realizacji programu, ze wyjedzie tylko na ograniczony okres czasu. Ogolnie: nadal na plus. Nie jest matką, która zatracila sie w macierzynstwie i nie mowi jedynie o zupkach, strupkach, dupkach.Umie pogodzic swe własne pasje z wychowaniem dziecka.

*podróżniczka - podziwiam, Odważna, realizuje swoje marzenia. Potrafi pokazać, ze kobieta tez moze. Obala mit, ze kobieta podrożniczka w pełnym makijazu i szpilkach (dziunia) nie da sobie rady.

* osoba medialna. Pozytywna, sympatyczna, ma poczucie humoru, pokazuje prawdziwe uczucia. Mam nadzieje, ze taka jest naprawde, a nie kreuje sie dla wizerunku w programie.Przyznam, z eb. ja lubię, jej ksiązki i programy. Porównując z inna podrożniczka Beatą P, wybieram MArtynę.

Przerzuć kartkę, zaryzykuj, bądź dziwakiem
Nie idź ścieżką, własną depcz, otwórz głowę
Zanim powiesz, zrozum, bądź
Nigdy nie burz, buduj, twórz
Smakuj, milcz, myśl i czuj
ania_z_wzgorza_marzen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 18:42   #3175
marlienkaa2
Zadomowienie

Odpowiedź na tag: bo dystans do siebie trzeba mieć. Tym razem Wata.
http://www.youtube.com/watch?v=8RZ-N...&feature=feedu
Stary 2011-02-09, 18:54   #3176
nenowka152900
Zadomowienie

Troszkę niesprawiedliwie oceniacie Martynę jako matkę. Wiecie, że chorowala na raka i praktycznie nie bylo szans na to aby miała dzieci? Moim zdaniem to świetna, zadbana kobieta z pasją.

musze sobie tą paletkę kupić naked naked
Stary 2011-02-09, 19:00   #3177
Kayako
BAN stały

Nie wiedziałam.
I przepraszam, że wyraziłam swoje zdanie, nie wiedziałam, że konstytucja mnie nie obowiązuje. Być może ma to związek z używaniem słów nadużywanych przez Polaków, nie wiem, nie chcę wnikać.
Stary 2011-02-09, 19:01   #3178
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:

myślę że mnie nie zrozumiałaś, bo ja się z tobą zgadzam
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 19:21   #3179
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Nie sądzę, że Martyna jest złą matką. Ta kobieta ma pasje, określony styl życia, którego moim zdaniem żadna z nas nie doświadczyła. Takim ludziom ciężko jest zrezygnować z aktywności na rzecz siedzenia w domu, ale to wcale nie oznacza, że jest złą matką. Myślę, że jak ktoś ma, że tak to nazwę "zdobywanie świata" we krwi to będzie nieszczęśliwy zatracając się w zupkach i pieluszkach. A jak nieszczęśliwa mama to i dziecko mniej radosne Ostatnio oglądałam odcinek "Kobiety na krańcu świata" i była scena jak Martyna w salonie fryzjerskim pokazuje kobietom zdjęcie córeczki noszone w portfelu i jakaś mała dziewczynka je ucałowała. Martyna bardzo się wzruszyła

Natomiast jeśli chodzi o urodę - dla mnie ok. Jest ładna w swojej naturalności. I uważam, że jest atrakcyjniejsza niż chociażby Ania Mucha. Myślę, że posiadanie nietypowych pasji dodaje jej blasku.

Aaa, jeszcze odnośnie przynudzania. Dla mnie mistrzynią jest Izabelle. Kiedyś widziałam film, który zaczęła od tego , że jak ktoś nie chce oglądać, bo nie interesuje go tematyka to niech wyłączy i koniec. I zamiast na tym zakończyć to przez 5 minut się z tego tłumaczyła ( no, że niektórym się przyda, może czegoś się dowiedzą). Normalnie Teraz mam nowe konto na YT i już jej nie dodałam do subskrypcji. Gdyby mówiła tylko konkrety, bez tłumaczenia się z każdego słowa, to długość jej filmów skróciłaby się o połowę.

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 19:32   #3180
paula78
Zakorzenienie

Cytat:

Znasz ją osobiście i wiesz ile dni w roku ,godzin w dniu spędza a dzieckiem czy znasz ją portali ,które swego czasu psy na niej wieszali z powodu zostawienia dziecka ?

Robi co kocha i co robiła od zawsze ,także przed dzieckiem ,nie chce rezygnować z siebie i wiele razy słyszałam jej wypowiedzi ,że jesli wyjeżdza to na góra 3 tygodnie odkąd ma dziecko.

Wiesz ile czasu spędza z dziecmi rodzic pracujący 8 godzin dziennie ? ktos gdzies wyliczył ,że są to minuty ,to też nie jest zdrowe i normalne.

Myślę ,że prędzej równowagę i jakość czasu z dzieckiem osiągnie M.W niż pracująca 8 godzin w biurze zwykła kobieta.
Że o tym co przekazuje M.W dziecku nie wspomnę.

Sama tez bym dziecka nie zostawiła dla zdobycia góry ale tylko dlatego ,że to nie moja pasja i nie lubie zimy

Ale czym się rózni pasja zdobywania szczytów od innych pasji ,ktore uprawiamy zostawiając dzieci w domach ?

Owszem istnieje większe niebezpieczeństwo ale tylko to,a to sprawa drugorzędna.

Osobiście myślę ,że MW jest bardzo fajną ,mądrą kobietą z swoimi wyborami i zazdroszczę jej odwagi

I uważam ,że jest lepsza matka niz np.słodkopierdząca Górniak bez jaj.

Edytowane przez paula78
Czas edycji: 2011-02-09 o 19:33
paula78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości