Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-09, 21:43   #751
Talullah
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI

Soph - lacze sie z Toba w wadzie, bo tez mam dobrze powyzej 5, nawet powoli blizej 6 ale pocieszam sie z chirurgia refrakcyjna w Polsce idzie naprzod szybciutko

Caate, Loluska - napisalam Wam na PW A i zapomnialam tam dodac odnosnie tycia ze w ksiazce profesora Breborowicza jest o tyciu przez tabletki anty - mianowicie zwiekszenie masy ciala poprzez zwiekszenie laknienia wystapuje przy stosowaniu preparatow z EE powyzej lub rownym 0,35 mg a kurcze chyba malo ktore tyle maja wiec mozna oblaic mit ze sie tyje przez anty. Tyje sie przez slaba wole i nadmierne jedzenie
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 21:46   #752
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
o ja to faktycznie musi być cudny cena przeraza, ale jesli wystarcza jej na około 1,5roku to sie mimo wszystko opłaca moze kiedys

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

caate znalazłam ten puder za 191.50
ogolnie takie gornopolkowe produkty starczaja czesto, na wiele wiele wiecej, ja to widze, po swojej pomadce chanel, mam ja od studniowki, uzywam ja tak 1-2x w tyg, a nie zuzylam nawet 1/5, a szminke mam przeszlo rok i kocham ja, predzej sie przeterminuje niz ja zuzyje
ona jak nie uzywa codziennie to na dluzej starcza, napewno, ale prawie codziennie daje na chociaz sama twarz.

gdzie go znalazlas?

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
super prezent sama myślę, żeby takie cudo sobie sprezentować, relaksowałabym się pijąc herbatkę i czytając wizaż
dokladnie
mam nadzieje, ze za jakis rok bede i tak uzywac masazera i mi sie nie znudzi, dobrze ze blisko mam przedluzacz, bo niestety pradu wymaga
Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Soph - lacze sie z Toba w wadzie, bo tez mam dobrze powyzej 5, nawet powoli blizej 6 ale pocieszam sie z chirurgia refrakcyjna w Polsce idzie naprzod szybciutko

Caate, Loluska - napisalam Wam na PW A i zapomnialam tam dodac odnosnie tycia ze w ksiazce profesora Breborowicza jest o tyciu przez tabletki anty - mianowicie zwiekszenie masy ciala poprzez zwiekszenie laknienia wystapuje przy stosowaniu preparatow z EE powyzej lub rownym 0,35 mg a kurcze chyba malo ktore tyle maja wiec mozna oblaic mit ze sie tyje przez anty. Tyje sie przez slaba wole i nadmierne jedzenie
dziekuje, wlasnie czytam
o tycie sie nie przejmuje, bo wiem ze to kwestia psychiki
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 21:46   #753
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
ogolnie takie gornopolkowe produkty starczaja czesto, na wiele wiele wiecej, ja to widze, po swojej pomadce chanel, mam ja od studniowki, uzywam ja tak 1-2x w tyg, a nie zuzylam nawet 1/5, a szminke mam przeszlo rok i kocham ja, predzej sie przeterminuje niz ja zuzyje
ona jak nie uzywa codziennie to na dluzej starcza, napewno, ale prawie codziennie daje na chociaz sama twarz.

gdzie go znalazlas?
ehh tak jak pisałam, może kiedyś
na truskawce
http://pl.strawberrynet.com/makeup/c...neId=1915#1915

czyli sporo taniej niz w sklepie

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 21:51   #754
agusiownik
Zakorzenienie

przyszły mi dzisiaj kosmetyki z avonu uwielbiam żele i balsamy zapachowe, później będę relaksować się w łazience, na razie wcinam kolację, którą zrobił mi Tż

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 21:52   #755
gregia
Zakorzenienie

Cytat:
super prezent sama myślę, żeby takie cudo sobie sprezentować, relaksowałabym się pijąc herbatkę i czytając wizaż
mamy 2 jak cos chetną z fotelem zawsze mozemy sie podzielic pół ekipy wpada na fotel caate a druga połowa na fotel agi:brz ydal:

mi sie tez marzy puder chanela, ale to jak bede zarabiac za granica
gregia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 21:54   #756
Prymulkaaa
Rozeznanie

caate, jak między nami.. on się stara.. jak zawsze po akcji.. ale ja mam swój humorek... niby jestem ok (kupiłam mu ciasto i jego kochane jabłka, zrobiłam kurczaka na kolacje), ale jestem.. dziwna.. nie widzę tu na dluzej miejsca dla siebie...

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cytat:
przyszły mi dzisiaj kosmetyki z avonu uwielbiam żele i balsamy zapachowe, później będę relaksować się w łazience, na razie wcinam kolację, którą zrobił mi Tż
a co dobrego?
Stary 2011-02-09, 22:00   #757
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
ehh tak jak pisałam, może kiedyś
na truskawce
http://pl.strawberrynet.com/makeup/c...neId=1915#1915

czyli sporo taniej niz w sklepie
no sporo, 70zl
no wlasnie, moze kiedys, jednak mnie jeszcze nie stac na to, nawet jak mam luzno kase, szkoda mi dac tyle za puder, mimo ze wiem co robi z moja twarza...

Cytat:
uwielbiam zele avon

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:
Napisane przez gregia Pokaż wiadomość
mamy 2 jak cos chetną z fotelem zawsze mozemy sie podzielic pół ekipy wpada na fotel caate a druga połowa na fotel agi:brz ydal:

okej, okej
ale naprawde taki fotel swietna sprawa, jeszcze szeroki jest bo ma 50cm szerokosci, to taka szczupla sie w nim czuje, ejszcze bardziej niz jestem

wlasnie! jak pojade gdzies za granice to sobie kupie, pamietam jak ojczymm TZtka z chin czy paryza mamie TZta przywozi tanie perfumy, kosmetyki, kiedys kazala mu kupic okulary przeciwsloneczne z versage oryginalne, bo tam po max.20euro, to kupil je 3pary i jedne ja dostalam, bo na nia za male byly a na mnie idealne i powiem Wam, ze w ogole sie nie rysuja, widac w nich dobrze i tak czystko, czasami mam szczescie
Cytat:
Napisane przez Prymulkaaa Pokaż wiadomość
caate, jak między nami.. on się stara.. jak zawsze po akcji.. ale ja mam swój humorek... niby jestem ok (kupiłam mu ciasto i jego kochane jabłka, zrobiłam kurczaka na kolacje), ale jestem.. dziwna.. nie widzę tu na dluzej miejsca dla siebie...

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

a co dobrego?
no tak jest zawsze, ze stara sie po burzy...
ale moze teraz na dluzej
to zalezy co Ty juz czujesz, czy go tak naprawde kochasz i chcesz z nim byc, czy dobrze Ci, czy lepiej samej lub jednak z mezem, czas pokaze
Stary 2011-02-09, 22:12   #758
Prymulkaaa
Rozeznanie

póki co to ja idę spać. dobranoc
Stary 2011-02-09, 22:14   #759
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
póki co to ja idę spać. dobranoc
dobranoc

posmarowalam te kurzajki, juz sie biale robia, tez zaraz ide spac, bo zmeczona jestem
Stary 2011-02-09, 22:18   #760
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:

kiedy wyjeżdżasz i gdzie? ja aktualnie w Irlandii jestem

Stary 2011-02-09, 22:20   #761
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
o nie mowilas nic

tak sie skapnelam, ze nie wiem jak to TZ zrobil, ale usunal ten fotel z aukcji all, skubany, wiedzial, ze bede sie logowac i cene zobacze
Stary 2011-02-09, 22:22   #762
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:

a co dobrego?
kanapki z sałatą, serem brie, papryką i pomidorem i zażyczyłam sobie herbatkę z miodem, a na obiad zrobił frytki, ale pieczone w piekarniku z ziołami, kiełbaskę podsmażaną i sałatkę

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Cytat:
o nie mowilas nic

tak sie skapnelam, ze nie wiem jak to TZ zrobil, ale usunal ten fotel z aukcji all, skubany, wiedzial, ze bede sie logowac i cene zobacze
już 3 lata tu siedzę

Stary 2011-02-09, 22:44   #763
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
kanapki z sałatą, serem brie, papryką i pomidorem i zażyczyłam sobie herbatkę z miodem, a na obiad zrobił frytki, ale pieczone w piekarniku z ziołami, kiełbaskę podsmażaną i sałatkę

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

już 3 lata tu siedzę
to tymbardziej mnie przerazilas
w sensie takim, ze moj wujek co mial wypadek, to wlasnie z Polakami mieszkajacymi w Irlandii i zona tego faceta co prowadzil ma na imie Aga, przerazilam sie ze to Ty, ale cale szczescie po zdjeciach widze inna twarz

jest tam nadal dobra praca? przeciez Irlandia coraz wieksze dlugi ma, slyszalam ze tyle fabryk zamykaja i ludzie bez pracy zostaja

a jedzenie na dzis pierwsza klasa

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

dobranoc
Stary 2011-02-09, 22:46   #764
gregia
Zakorzenienie

Cytat:
mój tż jest w holandii, dostał bardzo dobra oferte pracy i ją przyjął, narazie z mała nie jedziemy tam żeby troche pieniążków odłożyc na przyjazd do niego, ale mysle ze jak cos to bym za 2-3 m-ce dołaczyła do niego i odrazu dała mała tam do przedszkola. tutaj to mam marne szanse na przedszkole przez to że nie mam pracy.
Jak Aga sie Tobie zyje w Irlandii, na stałe planujesz zostac?
Stary 2011-02-09, 23:02   #765
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
to tymbardziej mnie przerazilas
w sensie takim, ze moj wujek co mial wypadek, to wlasnie z Polakami mieszkajacymi w Irlandii i zona tego faceta co prowadzil ma na imie Aga, przerazilam sie ze to Ty, ale cale szczescie po zdjeciach widze inna twarz

jest tam nadal dobra praca? przeciez Irlandia coraz wieksze dlugi ma, slyszalam ze tyle fabryk zamykaja i ludzie bez pracy zostaja

a jedzenie na dzis pierwsza klasa

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

dobranoc
nie ma tyle pracy co kiedyś i od tego roku płacimy większy podatek, ale tego się tak nie odczuwa, u mnie nikogo nie zwalniają jak nie ma ruchu mamy mniej godzin, u Tż dużo osób pozwalniali, ale na sezon znowu będą zatrudniać

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Cytat:
mój tż jest w holandii, dostał bardzo dobra oferte pracy i ją przyjął, narazie z mała nie jedziemy tam żeby troche pieniążków odłożyc na przyjazd do niego, ale mysle ze jak cos to bym za 2-3 m-ce dołaczyła do niego i odrazu dała mała tam do przedszkola. tutaj to mam marne szanse na przedszkole przez to że nie mam pracy.
Jak Aga sie Tobie zyje w Irlandii, na stałe planujesz zostac?
dobrze mi tu jest, mamy pełno znajomych, więcej niż w Polsce, łatwiej się żyje, spokojniej, podoba mi się bardzo, ale będę chciała wrócić do kraju. Nie wiem jeszcze kiedy, na razie o tym nie myślę. Najgorsza jest ta tęsknota za rodziną... Ja mam o tyle fajnie, że jak nie mam takiego ruchu to mogę w zimie wyskoczyć na miesiąc do Polski i nie muszę wykorzystywać urlopu

Stary 2011-02-09, 23:11   #766
gregia
Zakorzenienie

ja jeszcze nie byłam w holandii wiec nie wiem czy mi sie spodoba czy nie, ale znajac tż, jak zacznie zarabiac porządne pieniądze, a poza tym całkiem inne warunki pracy to nie bedzie chciał wracac bo do czego tu wracac tak naprawde?
Stary 2011-02-10, 00:03   #767
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Hej

Teraz odpisuję bo Tż u mnie był

Dziękuję za nazwy lakierów

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
C
Bardzo mi przykro, bardzo
Dziękuję za zrozumienie

Donka wracaj do zdrowia, duuużo sił

---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Cytat:
Alessandra i Loluska

dziekuje Wam dziewczyny za zyczenia bardzo

co do mojego TZta on byl pomyslowy tak do 2,5roku naszego zwiazku, a od ponad 1,5roku (mimo ze ja mu normalnie prezenty dawalam) dostalam po tak dlugiej przerwie pierwszy perezent od niego w grudniu pedzle, tymi co tak sie cieszylam jak wariatka, a dzis dostala FOTEL SKORZANY Z MASAZEREM:lov e:
lepszy niz ja chcialam, bo ma srebrne chromowane nozki, podlokietniki tez srebrne i obite skora, ma poduszke na glowe/kark, nie garbie sie w nim jest wysoki tak, ze 5cm wystaje mi glowa no bombowo, kocham TZta, normalnie oh i ah, nie sadzilam ze to mi kupi, szukalam takiego od przeszlo roku a on znalazl jeszcze lepszy niz chcialam

co do tego przyjeciela, TZ nie chce z nim rozmawiac, zdjecia usunal, no zobaczymy jak to bedzie...
O łał jaki super prezent

Alessandra ojoj, niedobrze, że tak źle się dziś czułaś, mam nadzieje, że tabletki wzmacniające Ci pomogą

Zakupiłam te bluzki co zarezerwowałam wczoraj, oprócz jednej bo się nie dało, dodatkowo jeszcze jedną zakupiłam, a jutro pójdę na szmateksy i na sklepy, może znajde coś fajnego i taniego mam nadzieję, że wstanę odp. wcześniej

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:44 ----------

Martwię się,że te bokserki dla Tż nie dojdą do piątku

Dziś podstawa, dobrej nocy

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 00:06   #768
angelinmyheart
Zakorzenienie

_Alessandra ja osobiście bardzo lubię tego Waxa, jak dla mnie jest lepszy, niż ten zagraniczny. I też jestem za, że kto pierwszy przychodzi do domu to robi obiad, sprząta, a nie, że jeden ogląda telewizję, a drugi wszystko robi. Śliczny ten makijaż i czekam na zdjęcia, jak się już nim pomalujesz.

Donka94 ładnie Ci w takich włoskach i, jaka śliczna jesteś. Nie widać, że chora. Dobrze, że już lepiej się czujesz.

loluska, a gdzie kupiłaś tą maskę https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...t=27230&next=1? I napisz koniecznie, jak się sprawuje!

marlienkaa2 zaprosiłam Cię do znajomych, bo nie mam, jak Cię zobaczyć by powiedzieć, czy Ci ładnie było by w czarnych.

Talullah też jej współczuje i w sumie ją rozumiem, że nie lubi mnie. Ja bym była wściekła, jak by mój Tż. miał zdjęcie innej powieszone nad łóżkiem... .

caate to Tż. się postarał.

Ja dzisiaj tzn. już wczoraj pojechałam na ten egzamin i koleżanka do mnie dzwoniła, i mówiła, że się pytała, czy zwalnia z egzaminu, jak się ma 5 z ćwiczeń powiedział jej, że nie. To ja troszkę załamana idę na ten egzamin. Siadłam w pierwszym rzędzie i, jak zobaczyłam te pytania to się przeraziłam, a prof. po 3 minutach mówi "Jak ktoś jest mało ambitny i ma 5 z ćwiczeń to może się tylko podpisać i wpisać 5 na kartkę". Jaka szczęśliwa byłam.
Zostały mi jeszcze 3 egzaminy i 1 zaliczenie. Czemu tylko na mojej uczelni sesja ciągnie się przez 3 miesiące.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 00:11   #769
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość

Ja dzisiaj tzn. już wczoraj pojechałam na ten egzamin i koleżanka do mnie dzwoniła, i mówiła, że się pytała, czy zwalnia z egzaminu, jak się ma 5 z ćwiczeń powiedział jej, że nie. To ja troszkę załamana idę na ten egzamin. Siadłam w pierwszym rzędzie i, jak zobaczyłam te pytania to się przeraziłam, a prof. po 3 minutach mówi "Jak ktoś jest mało ambitny i ma 5 z ćwiczeń to może się tylko podpisać i wpisać 5 na kartkę". Jaka szczęśliwa byłam.
Zostały mi jeszcze 3 egzaminy i 1 zaliczenie. Czemu tylko na mojej uczelni sesja ciągnie się przez 3 miesiące.
O to super

Ja mam sesje całoroczną

Stary 2011-02-10, 00:12   #770
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
O to super

Ja mam sesje całoroczną
Dziękuje.
Współczuje tej całorocznej sesji.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-02-10, 00:20   #771
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Dziękuje.
Współczuje tej całorocznej sesji.
To ma swój plus , sobie zdaje cały czas, w miarę spokojnie,tym bardziej, że na zaocznych niektóre mam przedmioty przez cały rok akademicki

---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ----------

Aha! No i zagłosowałam, piąteczka poszła

Stary 2011-02-10, 00:28   #772
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
To ma swój plus , sobie zdaje cały czas, w miarę spokojnie,tym bardziej, że na zaocznych niektóre mam przedmioty przez cały rok akademicki

---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ----------

Aha! No i zagłosowałam, piąteczka poszła
Dziękuje za ocenę.
Ja też jestem na zaocznych i np. w grudniu miałam 4 zaliczenia (w tym 3 w jeden dzień), a w styczniu tylko jedno zaliczenie, plus prezentacje. Teraz mam w miarę, więc u mnie to tak ciągnie się trochę.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-02-10, 00:31   #773
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Dziękuje za ocenę.
Ja też jestem na zaocznych i np. w grudniu miałam 4 zaliczenia (w tym 3 w jeden dzień), a w styczniu tylko jedno zaliczenie, plus prezentacje. Teraz mam w miarę, więc u mnie to tak ciągnie się trochę.
W tamtym roku też tak miałam, że np. w jednym dniu miałam 3 egzaminy lub 4 ale w tym jak na razie jest spokój, pewnie do czasu Ostatnio się dowiedziałam, że mam w marcu dodatkowy egzamin bo się profesorek wkurzył, że nikt z grupy na ćwiczenia nie przyszedł

Spadam bo jutro zaś nie wstane a mam mase spraw do załatwienia, śpij dobrze

Stary 2011-02-10, 00:32   #774
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
W tamtym roku też tak miałam, że np. w jednym dniu miałam 3 egzaminy lub 4 ale w tym jak na razie jest spokój, pewnie do czasu Ostatnio się dowiedziałam, że mam w marcu dodatkowy egzamin bo się profesorek wkurzył, że nikt z grupy na ćwiczenia nie przyszedł

Spadam bo jutro zaś nie wstane a mam mase spraw do załatwienia, śpij dobrze
Ty też, dobranoc.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-02-10, 01:45   #775
agusiownik
Zakorzenienie

było:
balsam na ciało
serum do biustu
depilacja
maseczka na twarz przeciw wągrom
żel punktowy na wypryski
krem pod oczy
krem na twarz
krem na dłonie

Stary 2011-02-10, 07:15   #776
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

dzień dobry oczywiście chwilę przed szkołą musiałam Was poczytać

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 08:47   #777
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

hej kochane

ja na chwilke,moja corcia spi jeszcze i widze ze Wy tez spiciechce dzisiaj troche posprzatac,ale nie kupilam rekawiczek a mam juz takie zniszczone rece. Pomaga mi bardzo olejek rycynowy na noc Moj Tż chory, gardlo go boli ze masakra, boje sie o Zuzie , bo jak jeden w domu chory to zaraz wszyscy, tak u nas jest. Mam nadzieje ze do niedzieli sie Zuzia nie rozchoruje, bo mam wyjazd do rodzicow.

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Mam wielka prosbe kochane!!!

Jak byscie mogly glosujcie na moja coreczke w konkursie, mozna glosy oddawac codziennie!!!! ale tylko raz dziennie. Byscie mi bardzo pomogly, walcze z tym konkursem przepraszam ze nie moge wpisac linku normalnie

http://www.*****************/galeria...djecie/62544/1 prosimy oddawac swoje glosy
w miejscu kropek jest bobowita.com.pl ale przez V
galeria_dzieci/zdjecie/62544/1

Edytowane przez _blondyneczka_
Czas edycji: 2011-02-10 o 08:51
_blondyneczka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 09:30   #778
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Alessandra i Loluska

dziekuje Wam dziewczyny za zyczenia bardzo

co do mojego TZta on byl pomyslowy tak do 2,5roku naszego zwiazku, a od ponad 1,5roku (mimo ze ja mu normalnie prezenty dawalam) dostalam po tak dlugiej przerwie pierwszy perezent od niego w grudniu pedzle, tymi co tak sie cieszylam jak wariatka, a dzis dostala FOTEL SKORZANY Z MASAZEREM:lov e:
lepszy niz ja chcialam, bo ma srebrne chromowane nozki, podlokietniki tez srebrne i obite skora, ma poduszke na glowe/kark, nie garbie sie w nim jest wysoki tak, ze 5cm wystaje mi glowa no bombowo, kocham TZta, normalnie oh i ah, nie sadzilam ze to mi kupi, szukalam takiego od przeszlo roku a on znalazl jeszcze lepszy niz chcialam

co do tego przyjeciela, TZ nie chce z nim rozmawiac, zdjecia usunal, no zobaczymy jak to bedzie...
wooow... to zaszalał, rwewelacyjny prezent

Cytat:
super, TŻ Ci gotuje

niedawno wstałąm, muszę iść na pocztę bo przyszło mi awizo.. a... znowu się rozchorowałam,chyba bez lekarza się nie obędzie, od ponad miesiąca mi gardło szwankuje.... masakra- jest lepeij na 5 dni a potem znowu mnie boli....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 09:32   #779
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cześć
dziewczyny powiedzcie, czy jesli nosze botki na platformie, ok 12cm z platformą to czy 1cm roznicy, czyli 13cm, będzie stanowić zbyt dużą różnicę i buty mogą być niewygodne?

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 09:47   #780
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Cześć
dziewczyny powiedzcie, czy jesli nosze botki na platformie, ok 12cm z platformą to czy 1cm roznicy, czyli 13cm, będzie stanowić zbyt dużą różnicę i buty mogą być niewygodne?
myslę że nie powinno to robić róznicy... chyba większy wpływ na wygodę ma to jak są buty wyprofilowane, dopasowane do stopy...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości