Rozstanie z facetem - część 15 :( - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-09, 22:13   #2371
mrytka
Wtajemniczenie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Zachciało Ci się uczyć? Jak to jest?
No właśnie też mnie to zastanawia Ale spokojnie, zaraz będą ferie, to się rozleniwię i po feriach już mi się nie będzie chciało
Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
Zaraz mnie trochę Twoją chęcią do nauki. Bo ja dziś zamiast siedzieć i się uczyć do egzaminu, bawiłam się pazurkami
Zaraaaażaaaam
Nic bardziej zarażającego w tych buźkach nie znalazłam, ale mam nadzieję, że zadziała

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 22:15   #2372
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kopamatakawa Pokaż wiadomość
Jutro egzamin, właśnie się uczę i piję piwo, bo na trzeźwo TP S.A. nie ogarnę. Po każdym łyku coraz lepiej mi wchodzi. Trzymajcie jutro kciuki za mnie od 8.30 tak do 9.40 Jak zdam, to wam piękne rozwiązania telekomunikacyjne przygotuję
"Uczę i piję piwo" - u mnie to ZAWSZE była kombinacja tragiczna. Tragiczna dla nauki

Reggaenator a na czym polegają te obawy? I generalnie chcesz przybrać na wadze, czy zgubić? Bo niekumata dziś jestem
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 22:16   #2373
kopamatakawa
Rozeznanie

Cytat:
Będę trzymać jutro kciuki w takim razie
Dziękuję. Bardzo mi się przydadzą
Stary 2011-02-09, 22:16   #2374
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Właśnie boję się że ja z exem też będę to ciągnęła w nieskończoność. Kurcze koniec. Nie będę. Następnym razem zobaczę się z nim we wakacje , mam nadzieje że do tego czasu mi przejdzie , a jak coś będę unikać go teraz jak ognia.
I słusznie.

Cytat:
elve a wiesz, że ja właśnie przez Twoje to szarpanie się z tym kolesiem, albo raczej dzięki temu zdecydowałam się zakończyć wszelkie kontakty z eks? Zauważyłam, że zaczyna się dziać coś chorego i stwierdziłam, że po co mi to. Pamiętałam, co Ty pisałaś i sobie to do serca wzięłam. Także nauczyłam się na Twoich błędach/doświadczeniach Chociaż o takim totalnym zwycięstwie za wcześnie mówić, ale jednak już wiem dużo, właśnie dzięki Tobie
O proszę, aż mi się ciepło na serduchu zrobiło

No niestety, taka prawda, że ewentualna druga szansa jest do obgadania i wzięcia pod uwagę, ale kolejne to już tylko ciągną człowieka w dół. I nic z tego nie wynika, poza pogłębiającą się frustracją...

Cytat:
Napisane przez d0lcevita Pokaż wiadomość
o
mój 5 lat młodszy okazał sie dojrzałym ale MANIPLUANTEM
A to też ciekawe, ja to lubię manipulantów, zawsze można się czegoś nowego nauczyć

Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość
Musisz dać mi kopniaka ...

Łudzę się w sercu, że on jeszcze do mnie wróci.
Co najlepsze jadę na imprezę do Wrocka w ptk bądź sobotę, boję się że będę do niego pisać...

Aaaaa i wymyśliłam sobie,że jeśli spędzi z nią walentynki to nie chcę już go na 100% bo jeszcze się łudzę że mu się odwidzi :P:P
Naprawdę nie będzie Ci zbierało na , jak Cię będzie chciał dotknąć?

Mnie by zbierało.

Strasznie nie lubię zbierać resztek po kimś, a jeszcze mniej lubię być taką resztką, dojadaną na zimno. Bleeeeeeeeeeeee, ohyda.
Stary 2011-02-09, 22:17   #2375
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Byłam kiedyś z kibicem Lechii Gdańsk...jak na randkę ubrałam się w granatową bluzkę i żółtą spódnicę, to zachodziłam w głowę, czemu on tak niefajnie na mnie patrzy

http://www.youtube.com/watch?v=jYWrWoWbOVA

haha byłam lepsza krzyknąć we Wrocławiu Kolejowy Klub Sportowy Lech Poznań ! a mój były gra w Śląsku :p

albo na meczu Śląska z Lechem siedząc na trybunie z kibicami Śląska cieszyłam się gdy Lech strzelił bramkę...
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 22:18   #2376
elvegirl
po drugiej stronie szafy

A, właśnie, uprzejmie donoszę zainteresowanym, że ex mojego Słoneczka znowu planuje randkę
Stary 2011-02-09, 22:18   #2377
kopamatakawa
Rozeznanie

Cytat:
"Uczę i piję piwo" - u mnie to ZAWSZE była kombinacja tragiczna. Tragiczna dla nauki
Dla mnie też, ale teraz tego nie ogarnę tak normalnie. Ta Telekomunikacja Polska ma za dużo rozwiązań i kombinacji alpejskich. Powoli zaczynam trochę to ogarniać. Zobaczymy jak mi to ogarnianie wyjdzie na teście jutro.
Stary 2011-02-09, 22:20   #2378
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
haha byłam lepsza krzyknąć we Wrocławiu Kolejowy Klub Sportowy Lech Poznań ! a mój były gra w Śląsku :p

albo na meczu Śląska z Lechem siedząc na trybunie z kibicami Śląska cieszyłam się gdy Lech strzelił bramkę...
Z kumplem w środku nocy na łódzkim ŁKSie "je*ać, je*ać ŁKS, Widzew, Widzew panem jest" a potem srrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrru i problem, bo taksówkarze nie chcieli go wziąć do samochodu
Stary 2011-02-09, 22:20   #2379
kopamatakawa
Rozeznanie

Cytat:
A, właśnie, uprzejmie donoszę zainteresowanym, że ex mojego Słoneczka znowu planuje randkę
O mamo! Ta to jest niestrudzona. Słoneczko jednak jak na razie zdaje egzamin

Mój współlokator jest kibicem Widzewa, mieszkamy w Bydgoszczy, Bydgoszcz i Widzew się nienawidzą, bo bdg ma zgodę z ŁKS. Idziemy do monopola, na dzielnicy Zawiszy Bydgoszcz. Nasz okrzyk " Naszym klubem RTS" i dalej Dobrze, że w pysk nie dostaliśmy.

Edytowane przez kopamatakawa
Czas edycji: 2011-02-09 o 22:23
kopamatakawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 22:22   #2380
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Normalne, że się łudzisz. Jedziesz do Wrocka na imprę? Zostaw komórkę w domu i wyłącz jak wytrzeźwiejesz włącz i będzie ok. Ja tak zrobiłam w Sylwestra, dzięki temu po pijaku nie wysłałam mu życzeń. Nie zastanawiaj się co będzie robił w Walentynki. Zajmij się sobą. Nie wiem jaką masz cerę, ale ja jak ma beznadziejny humor kupuję sobie czekoladową maseczkę z Dermiki z serii Let's Dance. Kupuję sobie tanie drinki z Biedronki i robię sobie bjuti dej Maluję pazurki, wynajduję nowe makijaże, oglądam filmy i jest fajnie. Także w Walentynki zajmij się sobą i pokochaj przede wszystkim siebie słońce

oddam telefon komuś ( muszę niestety go mieć, będę nocowała u kumpla z liceum ) aaa jestem taka, że z całą pewnością bym pisała

Planuję sobie zrobić dzień dla siebie, pazurki i te sprawy, malować się nie umiem mam tysiące kosmetyków, które się marnują bo
po 1. nie chce mi się
po 2. tak jak wspomniałam nie umiem, ale hmmmm trening czyni mistrza

no i zamierzam pogadać z kuzynką, z którą jadę do Wrocka abyśmy sobie gdzieś wyskoczyły wieczorem ( chociaż może mieć inne plany ) jeśli to w ostateczności nie wypali pozostaje mi na wieczór seans filmowy w towarzystwie mojego mężczyzny , Pulpiego
Stary 2011-02-09, 22:24   #2381
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
No chciała dzisiaj, ale wybrał spotkanie ze mną, więc póki co zachowuje się jak należy

Ona teraz wybywa w dal świętować zakończenie sesji, ale jak wróci to pewnie nie odpuści...już szuka pretekstów. Ech, z babami...
Stary 2011-02-09, 22:25   #2382
kopamatakawa
Rozeznanie

Cytat:
O proszę, aż mi się ciepło na serduchu zrobiło
No niestety, taka prawda, że ewentualna druga szansa jest do obgadania i wzięcia pod uwagę, ale kolejne to już tylko ciągną człowieka w dół. I nic z tego nie wynika, poza pogłębiającą się frustracją...
Taka prawda. Dlatego drugi raz jakąś tam szansę mu dałam, a teraz dziękuję bardzo. Jednak cholernie się boję, że on się odezwie, a wiecie jak na mnie to źle działa. Dam radę jakoś w razie co
Stary 2011-02-09, 22:25   #2383
howdoi
Zadomowienie

Cytat:

Naprawdę nie będzie Ci zbierało na , jak Cię będzie chciał dotknąć?

Mnie by zbierało.

Strasznie nie lubię zbierać resztek po kimś, a jeszcze mniej lubię być taką resztką, dojadaną na zimno. Bleeeeeeeeeeeee, ohyda.

Odrzuca mnie to od niego, że to robi ale moje serce jeszcze jest głupie i bierze przewagę nad rozumem ;/
Stary 2011-02-09, 22:26   #2384
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
oddam telefon komuś ( muszę niestety go mieć, będę nocowała u kumpla z liceum ) aaa jestem taka, że z całą pewnością bym pisała
Na fb jest taki profil "PIŁEŚ - NIE PISZ!"
Stary 2011-02-09, 22:27   #2385
kopamatakawa
Rozeznanie

Cytat:
No chciała dzisiaj, ale wybrał spotkanie ze mną, więc póki co zachowuje się jak należy

Ona teraz wybywa w dal świętować zakończenie sesji, ale jak wróci to pewnie nie odpuści...już szuka pretekstów. Ech, z babami...
Bo masz dobre podejście do tego właśnie dlatego wybrał spotkanie z Tobą Też bym wolała na jego miejscu spotkanie z Tobą, bo taka babka jak Ty jest niespotykana Ach, jak ja Ci słodzę dziś
Stary 2011-02-09, 22:29   #2386
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Taka prawda. Dlatego drugi raz jakąś tam szansę mu dałam, a teraz dziękuję bardzo. Jednak cholernie się boję, że on się odezwie, a wiecie jak na mnie to źle działa. Dam radę jakoś w razie co
Jasne, że dasz. Pomarudzisz nam tu trochę, my się trochę powściekamy, a potem wszystko wróci do normy

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Cytat:
Odrzuca mnie to od niego, że to robi ale moje serce jeszcze jest głupie i bierze przewagę nad rozumem ;/
No akurat w moim przypadku nie rozum by odrzucało, tylko serce właśnie.

Być tą odstawioną na boczny tor, jak się wyszaleje...no nie no, oglądałabym jego fiutka, czy jeszcze przypadkiem jej soków na nim nie ma. Albo co.

Nie i chu, w życiu nie pozwoliłabym sobie na takie poniżenie. A chłopu na takie radosne przejście z jednej dziurki w drugą.

Ohyda.
Stary 2011-02-09, 22:29   #2387
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Kurcze ,a jednak czasem takie historie mają dobre zakończenie
Ja to jestem z natury raczej sceptykiem, więc powiem, że minęło za mało czasu, żeby stwierdzić, że historia ma dobre zakończenie Szczególnie patrząc na doświadczenia innych dziewczyn tutaj.

Cytat:
Łudzę się w sercu, że on jeszcze do mnie wróci.
Ja myślę, że jak mu nie wyjdzie/znudzi się tamta laska, to jest duże prawdopodobieństwo, że wtedy wróci na kolanach i z pieśnią na ustach. Co wtedy zrobisz? Przyjmiesz go?

Cytat:
Aaaaa i wymyśliłam sobie,że jeśli spędzi z nią walentynki to nie chcę już go na 100% bo jeszcze się łudzę że mu się odwidzi :P:P
A ja się obawiam, że to postanowienie o niechceniu po walentynkach jest mocno naciągane Przecież on już i tak jest z inną a Ciebie wciąż ciągnie do niego, co to za różnica, czy spędzi z nią kolejny weekend

Cytat:
Byłam kiedyś z kibicem Lechii Gdańsk...jak na randkę ubrałam się w granatową bluzkę i żółtą spódnicę, to zachodziłam w głowę, czemu on tak niefajnie na mnie patrzy

http://www.youtube.com/watch?v=jYWrWoWbOVA
Ja też jestem z kibicem, ale zagranicznej ligi i raz na jakiś Wielki Mecz założyłam czerwoną bluzkę (bo taki miałam nastrój). TA Drużyna ma stroje niebieskie, a czerwone ma... ich największy opluty, przebrzydły i sponiewierany rzeżączką wróg. Zorientowałam się jak wyglądam tak mniej więcej pod koniec pierwszej połowy Pewnie go cały mecz zęby bolały

Ten film mnie rozłożył Ale to jak rozłożyła mnie książka jest nie do opisania
Stary 2011-02-09, 22:31   #2388
kopamatakawa
Rozeznanie

Cytat:
Jasne, że dasz. Pomarudzisz nam tu trochę, my się trochę powściekamy, a potem wszystko wróci do normy
Czyli jak zawsze Dlatego jedyne, co dobre mi z tego związku wyszło, to jest to forum

howdoi zostaw komórkę w mieszkaniu wyłączoną i nie będzie Cię korciło żeby napisać do niego po pijaku Będziesz się dobrze bawiła bez komórki, bo zapomnisz zupełnie o tym zmartwieniu.
Stary 2011-02-09, 22:32   #2389
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Bo masz dobre podejście do tego właśnie dlatego wybrał spotkanie z Tobą Też bym wolała na jego miejscu spotkanie z Tobą, bo taka babka jak Ty jest niespotykana Ach, jak ja Ci słodzę dziś
No właśnie podejrzane

Wiesz, ona mogłaby BARDZO dużo zyskać, bo jest manipulantka jakich mało i zna go zdecydowanie lepiej ode mnie, ale przegrywa sprawę jedną rzeczą - jest niecierpliwa, chciałaby wszystko JUŻ. A każda dobra manipulantka wie, że sukces wymaga czasu i cierpliwości...no cóż, nie będę płakać, że jest jak jest

Chociaż przyznaję, że lubię mieć konkurencję...
Stary 2011-02-09, 22:33   #2390
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:

Mój współlokator jest kibicem Widzewa, mieszkamy w Bydgoszczy, Bydgoszcz i Widzew się nienawidzą, bo bdg ma zgodę z ŁKS. Idziemy do monopola, na dzielnicy Zawiszy Bydgoszcz. Nasz okrzyk " Naszym klubem RTS" i dalej Dobrze, że w pysk nie dostaliśmy.
Mieszkasz w Bydgoszczy? na Leśnym? ja też jestem z Bydgoszczy

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 22:34   #2391
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
J
Ten film mnie rozłożył Ale to jak rozłożyła mnie książka jest nie do opisania
No

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Cytat:
Czyli jak zawsze Dlatego jedyne, co dobre mi z tego związku wyszło, to jest to forum
I tego się trzymajmy
Stary 2011-02-09, 22:34   #2392
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja pierniczę

A nie masz wrażenia, że on spotyka się z nią po to, żeby wybadać Twoją reakcję i sprawdzić, czy i kiedy Ci puści struna i rykniesz "PO CHU SIĘ Z NIĄ SPOTYKASZ!?"
Stary 2011-02-09, 22:34   #2393
howdoi
Zadomowienie

Cytat:

Ja myślę, że jak mu nie wyjdzie/znudzi się tamta laska, to jest duże prawdopodobieństwo, że wtedy wróci na kolanach i z pieśnią na ustach. Co wtedy zrobisz? Przyjmiesz go?

A ja się obawiam, że to postanowienie o niechceniu po walentynkach jest mocno naciągane Przecież on już i tak jest z inną a Ciebie wciąż ciągnie do niego, co to za różnica, czy spędzi z nią kolejny weekend

;/ napisał mi, że nie chce teraz nikogo ( a ona to co? ) iii hmm nie wie co będzie za miesiąc więc ja mam czekać i nie robić głupstw

Gdyby się z nikim nie zabawiał zastanowiłabym się jeśli byłaby taka opcja powrotu. Po prostu musi to w końcu dojść do mnie ...
Stary 2011-02-09, 22:36   #2394
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Najbardziej dziwi mnie to, że WIEEEELKA miłość może od tak się skończyć. Z dnia na dzień.. ://
Bo to się nie skończyło wcale z dnia na dzień, tylko zgniło już jakiś czas temu...
Cytat:
Lily - co to ma być na tym fb?
O co chodzi z FB Lily?!
Cytat:
Jak chcesz koniecznie dostać wpier*ol od faceta, to może np wyjdź w Gdyni na skwer Kościuszki i zacznij się drzeć ARKA GDYNIA KU*WA ŚWINIA. Efekt gwarantowany. Nawet nie musisz eksa angażować a może jakichś nowych psycholi poznasz.

Cytat:
Napisane przez Reggaenator Pokaż wiadomość
Prawie codziennie biegam dystans 5-10 km. Trzy razy w tygodniu chodze na siłownie i wciąż przybieram na masie (...). Jutro idę po gitarę od znajomej, która już jej nie używa. Więc kolejny powód by zająć swoje myśli czymś innym
Tak trzymaj!
Cytat:
"przepraszam że zrójnowałem Ci życie"
A zrUjnował Ci życie? Chyba ma zbyt wysokie mniemanie
Cytat:
W życiu Was nie nadrobię. Zmieniło się coś u którejś od wczoraj, powiedzcie. Wiem, że jestem leniem
Byłam na basenie, zjadłam zupę. Jak nigdy.
Cytat:
Napisane przez d0lcevita Pokaż wiadomość
no własnie...bo laleczka mi sie podoba, chociaz jak dla mnie jest z deczka przerażająca ...ale tylko ociupinkę

Cytat:
Kiedyś dostałam "a ja Cię koham i huj"

Cytat:
Nie mów, że w poniedziałek
Zostało coś im jeszcze do obgadania? Na jego miejscu już bym nią rzygać zaczęła...
Stary 2011-02-09, 22:36   #2395
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość
OGARNIJ SIĘ! Dałaś mu ostatnią szanse, rozumiesz? OSTATNIĄ. To już jest przeszłością, was nie ma. Chcesz płakać to płacz aż poczujesz ulgę, ale nie możesz się nakręcać i załamywać. Jeśli nie dajesz rady czytać smsów, mejli od niego to nie wchodź na pocztę, wyłącz telefon, albo zmień numer. Po co to robisz? Przecież możesz to kontrolować. Każda rozmowa, każdy kontakt z nim odświeża rany. Musisz sie teraz skupić na studiach, bo jak zawalisz rok to na pewno nie będzie łatwiej Ci się podnieść.
Tyle że.. ja tego nie chcę! nie prowokuje. Ja nie piszę. On napisał 3 razy - w pon smsa, czy żyję, we wtorek z wyrzutami że jestem chora a potem po południu że przeprasza i dziękuję. Dzisiaj nie było nic. Pomijając to, że wczorajszego maila przeczytałam dzisiaj.. koszmar..

Cytat:
Robi to, na co mu pozwalasz.

Jasne, płacz, leć do niego, no, biegnij, może jak Ci wpier.doli porządnie, to się ogarniesz. Brak słów, serio.

To tak jakbym ja poleciała do swojego rozkosznego gwałciciela i powiedziała ze zniewalającym uśmiechem "proszę, zrób to jeszcze raz, nie będzie już tak bolało, jak za pierwszym razem, ale na bank i tak dostarczysz mi niesamowitych doznań, no proszę, proszę, proszę, specjalnie ścisnę nogi, żeby mieć to rozkoszne wrażenie poniżenia, krzywdy....ach..."-

Ale w jaki sposób mu pozwalam? nie rozumiem.. czy pozwalam mu na pisanie? Nie, bo rzeczowo powiedziałam mu że nie chce mieć z nim kontaktu. Mam nadzieję, że na tym mailu skończy się nasza znajomość.
A wiesz że mam ochotę? jestem w totalnej rozsypce, mam ochotę się tylko przytulić.. ale do tego starego M, a nie tego potwora sprzed kilku dni..
Masz rację. To dokładnie to samo.. prosić się o dalszą krzywdę.
ALE do jasnej, czemu to do mnie nie dociera?!?!?!

Muszę iść spać.. mam nadzieję, że zasnę.. ;(

Malla
- Lily na FBczku miała ustawiła "Marta jest w skomplikowanym związku"

po czym dodała, iż , że :
Marta jest w związku z użytkownikiem Ana Stępień i jest to skomplikowane.

plecaczkiem: 7250 km

Edytowane przez zjedzmniebejbe
Czas edycji: 2011-02-09 o 22:39
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 22:37   #2396
kopamatakawa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Mieszkasz w Bydgoszczy? na Leśnym? ja też jestem z Bydgoszczy
Na Szwederku mieszkam, w wakacje mieszkałam na Zawiszy No proszę jaki ten świat mały
Stary 2011-02-09, 22:38   #2397
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:

Cytat:
howdoi zostaw komórkę w mieszkaniu wyłączoną i nie będzie Cię korciło żeby napisać do niego po pijaku
Kiedyś tak zrobiłam i... zablokowałam na amen sima błędnymi pinami, pukami i całą resztą
Stary 2011-02-09, 22:40   #2398
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Ja pierniczę

A nie masz wrażenia, że on spotyka się z nią po to, żeby wybadać Twoją reakcję i sprawdzić, czy i kiedy Ci puści struna i rykniesz "PO CHU SIĘ Z NIĄ SPOTYKASZ!?"
Nie, on już wie, że podpuszczanie mnie nie kończy się dobrze, sprawdził i stwierdził, że mu się to nie opłaca
Na taką podpuchę to pewnie nawet by nie wpadł...po prostu grzeczne toto, naiwne jeszcze nieco i bardzo dobrze wychowane...jak mu eks pisze, że musi się z nim spotkać, bo ma mu coś ważnego na temat jego siostry do przekazania, a to poważna sprawa i nie na telefon, to on grzecznie się spotyka. Ofkoz pytając mnie najpierw o zdanie
Na razie udało mi się uzyskać tyle, że wie, że ona szuka pretekstu, natomiast jeśli mu wyraźnie nie powiem "nie", to się z nią spotka. A ja nie powiem "nie", choćby dlatego, że jestem ciekawa co ona wymyśli tym razem
Stary 2011-02-09, 22:40   #2399
kopamatakawa
Rozeznanie

Cytat:
No właśnie podejrzane

Wiesz, ona mogłaby BARDZO dużo zyskać, bo jest manipulantka jakich mało i zna go zdecydowanie lepiej ode mnie, ale przegrywa sprawę jedną rzeczą - jest niecierpliwa, chciałaby wszystko JUŻ. A każda dobra manipulantka wie, że sukces wymaga czasu i cierpliwości...no cóż, nie będę płakać, że jest jak jest

Chociaż przyznaję, że lubię mieć konkurencję...
Oj tam zaraz podejrzane
Dobrze prawisz z tym

Taka konkurencja to wiesz... Ona bardziej go wkurza tym, że się narzuca. Nierówną walkę kobietka toczy i tyle.

Malla jeśli na dobre ma jej to wyjść, to niech zablokuje pinami i pukami tę komórkę Chociaż puk można odzyskać idąc do operatora z tego co mi wiadomo.

Edytowane przez kopamatakawa
Czas edycji: 2011-02-09 o 22:42
kopamatakawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 22:40   #2400
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
;/ napisał mi, że nie chce teraz nikogo ( a ona to co? ) iii hmm nie wie co będzie za miesiąc więc ja mam czekać i nie robić głupstw
Zabiłabym śmiechem.

Bezczelny i chamski.

Ble.

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości