![]() |
#4471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)
Cytat:
![]() Wojtas też ładny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4478 |
Zakorzenienie
|
![]() nie oglądnęłam Wspólnej ![]()
#4479 |
Zakorzenienie
|
Madziuś to Ty?
![]() Edit: już doczytałam to jednak Ty ![]() Ja jednym okiem oglądam właśnie Na wspólnej nic ciekawego się nie dzieje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4481 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dokładnie, też tak zawsze mam ![]() A co myślicie o romansie Marty ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4487 |
Zakorzenienie
|
Katuję się TYM już dobre kilka godzin
![]() Szukałam jakiegoś pustego filmu żeby obejrzeć wieczorem. Takiego gdzie wszystko proste, nie zostawia oglądacza z jakimiś głębszymi przemyśleniami. Stwierdziłam, że no nie mogę, bo to wszystko to hamerykańskie komedie romantyczne, które nie są dla mnie wskazane w tym stanie w którym się znajduję. Padło na dramaty, ale tam też zazwyczaj ktoś kogoś ma kogo kocha bardzo, bardzo i ten ktoś umiera, czyli jeszcze gorsze niż ww. komedie. No to jakiś horror, thriller czy coś takiego. Ale niiii, bo do kogo się wtulę jak się wystraszę? Przypomniałam sobie, że mam nie obejrzane 'dzieci Ireny Sendlerowej' za które się zabierałam parę razy ale było to za ciężkie i wyłączałam zaraz na samym początku. Myślę, że na obecny stan mojego umysłu jest to idealne. |
![]() ![]() |
![]() |
#4488 |
Zakorzenienie
|
haha przez to jest ciekawie, choć tak w prawdziwym życiu, nie ciepię takich ludzi
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Andrea a skąd nagle taka zmiana? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4490 |
Zakorzenienie
|
Madziuś nie wiem. Tak mnie jakoś natchło. Po tym jak nam powtarzają w kółko, że dużo czasu się poświęca temu, że to wymaga od nas dużego poświęcenia, że to tak na prawdę jest hobby a nie prawdziwy zawód, że to, że tam to. Jak tak pani na wfie opowiadała to stwierdziłam w ramach żartu, że jak moje życie towarzyskie będzie tak podłe jak teraz to jestem na dobrej drodze bycia wspaniałą nauczycielką. Problem w tym, że ja nie chcę. Nie chcę być tą wspaniałą, którą wszystkie dzieci kochają, która jest przygotowana na każde zajęcia perfekcyjnie. Ja chcę mieć też swoje życie, swój mały świat, którym były dzieci, a teraz są tym moim wielkim i jedynym światem. Chcę mieć z kim wyjść na spacer i z kim porozmawiać. Chcę odwiedzić Finlandię z kimś. Chcę czuć, że zawsze mogę do kogoś przyjść i być jako Ktoś a nie jako kolejna zbędna znajomość.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4491 |
Zakorzenienie
|
Andrea w końcu Ktoś się znajdzie, w najmniej spodziewanym momencie
![]() A wtedy będziesz miała wszystko- będziesz i cudowną nauczycielką i będziesz miała swój mały świat. |
![]() ![]() |
![]() |
#4492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale kurczę, jak ja nienawidzę swoich urodzin i czasu przed nimi. I wszystkich świąt. Choćby nie wiadomo jak cudowne i wspaniałe. No nie mogę tego znieść. I to wszystko przez 'krewnych i znajomych' królika. Jak tylko mi się uda stąd wyrwać (bo kiedyś mi się udać musi nooo) to podziękuję całej 'wspaniałej' rodzinie za to jak się przyczynili do zniszczenia mojej psychiki, a potem pójdę jeszcze do LO też im podziękować. I zrobię to z ogromną satysfakcją. I to chyba będzie najpiękniejszy dzień w moim życiu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4493 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Zakorzenienie
|
sprawdzam czy dam rade wyslac post z telefonu
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- udalo sie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4496 |
Rozeznanie
|
Gosiu czyżbyś wysłała sms do szkła kontaktowego o treści : "A mój mąż zamiast walczyć z demografią ogląda szkło"
![]()
#4497 |
Zakorzenienie
|
aaaale się zasiedziałam
![]() ale warto było bo zrobiłam piękniuchną ofertę cenową ![]() Dobranoc Misiaki ![]() *właściwie to.. Dzień Dobry! pewnie dla Madziusi ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tu ciągle czuwam ![]() ---------- Dopisano o 01:52 ---------- Poprzedni post napisano o 01:35 ---------- UFF, skończyłam kolejny rozdział ![]() Wcześniejsze mi promotor odesłał sprawdzone i mam tak mało do poprawy ![]() Ahh, został mi ostatni do napisania, ale za to najgorszy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4499 | |
Zakorzenienie
|
może przechodzi czas buntu?
![]() ja w akcji protestu ustawiłabym mu miseczkę za karę ![]() ![]() Cytat:
![]() ja tam nie oglądam nw bo mi nie przypadł nigdy do gustu. Widziałam na reklamie ją zaryczaną i teściowa opowiada, że se 'schrzaniła' życie. To jej mówię, jak mąż nie dbał to skok w bok, no wszystkiego trzeba spróbować ![]() ![]() ![]() ![]() Trzeba było dodać coś do filmu, żeby nadać 'pikanterii' i ludzie chcieli dalej oglądać ![]() ![]() ![]() Majusia mi zrobiła pobudkę o 3 ![]() ![]() ![]() Pogadałyśmy sobie troszkę i te jej wąsy po bokach... to one takie dziwne się zrobiły- takie krzaczaste ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wzięłam jej domek, przychodzę, a ona łapkami zaparta o miseczkę wody czeka, żeby mi pomóc władować jej chatę ![]() ![]() ![]() ![]() Zrobiłam jej zdjęcie:
![]() |
#4500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ktoś tu nawet jest o tej godzinie ![]() Ale Majusia słodziusia ![]() Co do filmów to faktycznie na wspólnej się ciągnie jak by chciało a nie mogło, ja oglądam jak mam czas i akurat jestem w domu ![]() ![]() Co do męża to mówiłam już że współczuję i trzymam kciuki żeby się ułożyło ![]() Idę już spać. Mogłabym jeszcze posiedzieć ale już zaczynam głupoty robić i zamiast poprawiać tą pracę to tylko ją pogarszam więc na dziś sobie już odpuszczam. Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.