Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011 - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-10, 07:44   #3301
Tity
Zakorzenienie

Dot.: Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011

Cytat:
Napisane przez deneb3 Pokaż wiadomość
kupuje któraś z Was chustę do noszenia?
jeśli tak to elastyczną czy tkaną?

ja chcę elastyczną na początek kupić i sobie myślę jaką, nie mogę się zdecydować
Ja wczoraj zamówiłam coś takiego http://allegro.pl/womar-n16-zafir-no...445151059.html, bo kolega mówił, że ciągle małego w takim bananie noszą. Z resztą można z nim na szybciora wyjść i nie tachać wózka ze sobą

Cytat:
Napisane przez trzyrazyi Pokaż wiadomość
cioteczki wlasnie dostalam telefon i w piatek dostajemy klucze od mieszkania:ju pi: mozna zaczac remont......wreszcie bede prac ciuszki,prasowac i torbe zszykuje do spzitalatroche pozno ale mam nadzieje ze corcia jeszcez nie wyjdzie
No to super, ale zazdroszczę własnego M

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Ide sie kapciac i do spania, bo jutro ide na to nieszczesne badanie smaku. .
A co to jest badanie smaku?

Do mnie wczoraj przyszły zestawy ciuszków na 6 miesięcy i 9 miesięcy od rodzyneczek. Takie cuda, że nie mogę się napatrzeć Śmieję się, że będzie dzidziuś z żurnala A dzisiaj może przyjdzie karuzelka i mata Jeszcze tylko chusta i wsio

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 07:52   #3302
diatoma
Zadomowienie

Dot.: Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011

dzien doberek
ja od 6 nie spie, znowusie wybudzilam po fenotrenolu, a poza tym tesciowa dzis przyszła pobrac mi i tż krew, zebysmy do przychodni nie musieli sie wybierac. takze sie rozbudzilam, potem oczywiscie zachcialo mi sie jesc no i czekam az w tv cos sie pojawi.

jok3r mnie się też szara i czarna podoba najbardziej, fioletowa i niebieska są dość sezonowe, natmiast pozostałe kolory zawsze są na czasie

rozpoczynam dziś 33 tydzień

12. 09. 2015 Tosia
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 08:22   #3303
patrycja_22
Rozeznanie

Dzień dobry kochane
Ja już na nogach od 6.30 bo byłam na badaniach (mocz, krew, hbs).
A na śniadanie pączek i kawusia
Aja super pomysł z tymi emotkami, fajnie to wygląda

patrycja_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 08:27   #3304
wanilia83
Zadomowienie

helo dziewczyny
właśnie szamam ptysie (które wczoraj kupiłam mężowi ale nie zjadł to korzystam ) i popijam czekoladą na gorąco, jest mi obrzydliwie słodko, ale matko jak dobrze

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
wanilko to na coś sie przydała moja silownia przed ciaza..chociaz sobie piczke poogladam hahaha

ano przydała aż człowiek żałuje że ćwiczył ostatnio dwa lata temu

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
mój mnie rozumie bo ma większy brzuchol ode mnie nawet mi lekcje dawał "jak radzić sobie z dużym brzuchem"

wiecie co i się zbulersowałam podawali w wiadomościach szpital w oławie (to koło mnie) - matka z dzieckiem 7 miesięcznym przyjechała bo mały miał biegunkę i odesłali ją mimo że mówiła że leki które ma przepisane nie pomagają, kazali dalej podawać, i dziecko zmarło. a szpital twierdzi że to nie ich wina bo... nie stało się to w szpitalu no po prostu szlag człowieka trafia na tych lekarzy z bożej łaski

hihihi chyba też muszę u kogoś takie lekcje wziąć

a co do szpitala to jestem w szoku, ten koleś co się wypowiadał to miał totalna znieczulicę na twarzy, zero przejęcia że taka tragedia się stała

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
Widziałyście na styczniówkach na liście jaki mają "usmieszek" oczekiwania na dzidzię??
Może u Nas by tak zrobił?? Tylko od którego tyg??
Ja myślałam od 38 tyg, bo wtedy to już się może wszystko zdarzyć. Black brakuje tylko 16 dni do terminu

jestem za

Cytat:
Napisane przez izunia233 Pokaż wiadomość
a może na odchowalnię coś takiego:
"Maluszki już mamy, pieluszki im zmieniamy a baby bluesa pokonamy"

extra

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość
a może
opuściły nasze brzuszki i już z nami sa maluszki
opusciły nasze brzuszki, juz na zewnątrz sa maluszki

z tym baby bluesem, to po co sie tak nastawiac negatywnie od razu, że będzie i trzeba będzie go pokonać, na szczęście nie wszystkie muszą go mają, ja nie miałam

też super

Cytat:
CIOTECZKI zauwazylyscie moze na swoim ciele wiecej widocznych zylek??szczegolnie w okolicy klatki piersiowejnad piersiami

tak i to już od pierwszych miesięcy ciąży na piersiach a na brzuchu od jakiegoś miesiąca

Cytat:
Laski, bo siedze juz chyba z 2 tyg nad tymi kieckami nie moge sie zdecydowac na kolor. Jak mieli tylko czarne to nie bylo problemu i czekalam na kaske po tym jak zobaczylam jak na niektorych z Was lezy ta sukieneczka, ale jak wstawili inne kolory to juz sie zaczely schody i dupa blada, bo podobaja mi sie czarne, turkusowe, fioletowe i brazowe. I masz babo placek. Kiecka ma byc w miare uniwerslana, byc moze zalozyla bym ja na chrzciny Mateo, ale tez nie chce jej tak do konca zaszufladkowac jako typowo wizytowej. No i nie wiem. Maz radzi turkusowa, bo po 1 niebieski czyli moj ukochany kolor, po 2 nie jest wlasnie taka typowo wizytowa no i spokojnie mozna ja nosic tez latem. Jednak fiolecik i braz tez sie nadaja na rozne ikazje. No i nie wiem.

http://allegro.pl/trendy-mama-mala-c...440048046.html

ja bym wybrała czarną lub czerwona, tylko po co ci sukienka ciążowa jak za 2 tyg rodzisz dojść nie zdąży

wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 08:35   #3305
Olusiaa_
Zakorzenienie

Cytat:
CIOTECZKI zauwazylyscie moze na swoim ciele wiecej widocznych zylek??szczegolnie w okolicy klatki piersiowejnad piersiami
ja mam na cyckach, juz sie czasem zastanawiam czy to nie rozstepy... ale chyba nie, skoro cycki w ciąży W OGÓLE mi nie urosły

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
wanilko to na coś sie przydała moja silownia przed ciaza..chociaz sobie piczke poogladam hahaha
umarłam

ja mam niby mały brzuch, ale już się golę na oślep

Mam ochotę na naleśniki na śniadanie. Zapraszam
Olusiaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 09:10   #3306
Jok3r
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Ja wczoraj zamówiłam coś takiego http://allegro.pl/womar-n16-zafir-no...445151059.html, bo kolega mówił, że ciągle małego w takim bananie noszą. Z resztą można z nim na szybciora wyjść i nie tachać wózka ze sobą

No to super, ale zazdroszczę własnego M

A co to jest badanie smaku?

Do mnie wczoraj przyszły zestawy ciuszków na 6 miesięcy i 9 miesięcy od rodzyneczek. Takie cuda, że nie mogę się napatrzeć Śmieję się, że będzie dzidziuś z żurnala A dzisiaj może przyjdzie karuzelka i mata Jeszcze tylko chusta i wsio
W sumie to powiem Ci, ze tak naparwde to nie mam pojecia po co to w ogole jest. Dostalam "skierowanie" od gine. Polega to na tym, ze dostaje w takich malych kubeczkach rozne plyny, ktore mam sprobowac, ale nie polykac i okreslac jaki smak czuje i jak intensywnie. Sa to smaki gorzki, slodki, slony i ungu/ umru czy jakos tak zupki chinskiej jak to okreslaja. Generalnie mi to nic nie daje, tylko oni tam pisza jakas prace na ten temat. I dostaja jakas tam kase, bo moj gine sam sie przyznal. Zreszta inaczej by mnie tak nie wypychal na to badanie.

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
helo dziewczyny ga szamam ptysie (które wczoraj kupiłam mężowi ale nie zjadł to korzystam ) i popijam czekoladą na gorąco, jest mi obrzydliwie słodko, ale matko jak dobrze

ano przydała aż człowiek żałuje że ćwiczył ostatnio dwa lata temu

hihihi chyba też muszę u kogoś takie lekcje wziąć

a co do szpitala to jestem w szoku, ten koleś co się wypowiadał to miał totalna znieczulicę na twarzy, zero przejęcia że taka tragedia się stała

jestem za

extra

też super

tak i to już od pierwszych miesięcy ciąży na piersiach a na brzuchu od jakiegoś miesiąca

ja bym wybrała czarną lub czerwona, tylko po co ci sukienka ciążowa jak za 2 tyg rodzisz dojść nie zdąży
Tz ona ponoc nie jest taka typowo ciazowa, bo jak kiedys ktoras tu zamiescila zdjecie w niej to owszem jest tam miejsce na brzuch, ale material jest tak uszyty, ze nawet po ciazy mozna ja nosic. Tak mi sie wydaje.
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 09:10   #3307
gosikk_s
Zakorzenienie

Hej

Diatoma, gratki z okazji 33 tygodnia, ja zacznę w sobotę

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-10, 09:25   #3308
trzyrazyi
Zadomowienie

Moja siostra <cioteczna>wlasnie pojechala na porodowke byla umowiona na cesarkea jej maz slowa wydusic nie moze takiego ma stracha
trzyrazyi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 09:28   #3309
aja1
Zakorzenienie

Hehe Też bym chciała już, znaczy się, żeby już był mój termin.

Kurde wczoraj przed spaniem najadłam się sporo, a dziś tylko otworzyłam oczy i już mi w brzuchu burczy, no przecież jakaś masakra. Ani razu jeszcze w tej ciąży nie byłam TAKA GŁODNA.

Jok3r szara

Idę chałupę ogarniać i młodą do szkoły wysłać.

Mój Aniołek 30.12.2016

Edytowane przez aja1
Czas edycji: 2011-02-10 o 09:30
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 09:29   #3310
gosiawolna
Rozeznanie

witam ;p ja od rana robie gofry ;p
gosiawolna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 09:35   #3311
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:

Tz ona ponoc nie jest taka typowo ciazowa, bo jak kiedys ktoras tu zamiescila zdjecie w niej to owszem jest tam miejsce na brzuch, ale material jest tak uszyty, ze nawet po ciazy mozna ja nosic. Tak mi sie wydaje.

no chyba że tak bardzo ładna ta sukienka, ma fajny dostęp do cycków dla matek karmiących ale może poczekaj i na chrzciny synka kup już taką z krótkim rękawem, pewnie niedługo się pojawią

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość

Kurde wczoraj przed spaniem najadłam się sporo, a dziś tylko otworzyłam oczy i już mi w brzuchu burczy, no przecież jakaś masakra. Ani razu jeszcze w tej ciąży nie byłam TAKA GŁODNA.

może organizm szykuje się do porodu magazynując energię

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-10, 09:42   #3312
laseczkaa
Zadomowienie

hej

Cytat:
Laski, bo siedze juz chyba z 2 tyg nad tymi kieckami nie moge sie zdecydowac na kolor. Jak mieli tylko czarne to nie bylo problemu i czekalam na kaske po tym jak zobaczylam jak na niektorych z Was lezy ta sukieneczka, ale jak wstawili inne kolory to juz sie zaczely schody i dupa blada, bo podobaja mi sie czarne, turkusowe, fioletowe i brazowe. I masz babo placek. Kiecka ma byc w miare uniwerslana, byc moze zalozyla bym ja na chrzciny Mateo, ale tez nie chce jej tak do konca zaszufladkowac jako typowo wizytowej. No i nie wiem. Maz radzi turkusowa, bo po 1 niebieski czyli moj ukochany kolor, po 2 nie jest wlasnie taka typowo wizytowa no i spokojnie mozna ja nosic tez latem. Jednak fiolecik i braz tez sie nadaja na rozne ikazje. No i nie wiem.

ja bym zdecydowała się na czarną/fioletową/szarą

a ja od rana już zmęczona ...
wczoraj położyłam się do łóżka obejrzałam film, i potem męczyłam się ze spaniem dobre ponad 2 h ... a dziś rano wczesna pobudka -oczy to dziś mam na zapałkach

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpri09kp5b04ypq.png

Kacper 18.04.2011

laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 09:47   #3313
deneb3
Zadomowienie

Cytat:

czarna na lato to bedzie za ciemna, brąz też
turkusowy super ale faktycznie nie będzie to taka wizytowa

najfajniejsza SZARA możesz do tego dodatki zielone, czerwone (np takie przypinane duze kwiaty-broszki baaaardzo mi sie podobaja, albo buty rozne czy co) - najmodniejszy kolor teraz

sukienka ogolnie extra!! swietnie wygladaja zalozone i podkreslaja sylwetke

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
dzien doberek
rozpoczynam dziś 33 tydzień
GRATULACJE!!! teraz to już z górki

Cytat:
Napisane przez gosiawolna Pokaż wiadomość
witam ;p ja od rana robie gofry ;p
PASKUDA!!! chcę gofra albo ze 4 od razu
deneb3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 11:07   #3314
Ewelqa1985
Zadomowienie

witajcie ja juz po badaniach i po wizycie u kardiologa wypisal mi wszytskie papiery do porodu ale jesli nie urodze wczensiej 2.03 mam sie znow pokazac

diatoma gatuluje do ktorego tygodnia chce czekac twoj lekarz z porodem ??

jok3r jak dla mnie szara i fiolet sliczne sa
Ewelqa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 11:19   #3315
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
Moja siostra <cioteczna>wlasnie pojechala na porodowke byla umowiona na cesarkea jej maz slowa wydusic nie moze takiego ma stracha
Wlasnie urodzila zdrowa coreczke 3250... ..i pelno wloskow......
trzyrazyi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 11:20   #3316
agaaga89
Zakorzenienie

Dzień dobry ciężarówki
Wreszcie chociaż na chwilę wpadnę na łącze, brakowało mi wizażu już jeszcze trochę i wrócę na stałe, ale póki co Was tylko od czasu do czasu będę podglądać Bałam się, czy jak nie wejdę to już nie będzie już przypadkiem jakiejś świeżo upieczonej mamuśki, tak nam się tutaj spieszy do porodu Ja o ile do tej pory miałam wrażenie, że nie dotrzymam tak teraz mi się wydaje, że jeszcze przenoszę po odpoczynku i zwolnieniu tempa kręgosłup przeszedł, kłucia są rzadziej, więc wszystko wskazuje, że jeszcze trochę drogi z brzuszkiem mnie czeka

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Cytat:
Gratulacje!!!

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 11:22   #3317
Ewelqa1985
Zadomowienie

trzyrazyi przekaz gratulacje dla swiezo upieczonych rodzicow
Stary 2011-02-10, 11:24   #3318
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
fajnie
Stary 2011-02-10, 11:24   #3319
izunia233
Zadomowienie

Hej
Ale wy to ranne ptaszki. Ja dopiero wstałam, aż wstyd się przyznać.

Ewelqa1985 przed chwilką przesłałam ci książkę. Miłej lektury.

Dziewczyny a macie takie coś, bo czuję swoją małą w brzuchu jakby się tak zatrzęsła? Kiedyś tak nie miałam, ostatnio coś zaczęła.
izunia233 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-10, 11:31   #3320
Ewelqa1985
Zadomowienie

Cytat:
Hej
Ale wy to ranne ptaszki. Ja dopiero wstałam, aż wstyd się przyznać.

Ewelqa1985 przed chwilką przesłałam ci książkę. Miłej lektury.

Dziewczyny a macie takie coś, bo czuję swoją małą w brzuchu jakby się tak zatrzęsła? Kiedyś tak nie miałam, ostatnio coś zaczęła.
dziekuje za ksiazke

nie czulam takich ruchow jak opisujesz ale to pewnie "uroda" twojej corci na pewno nic zlego ale zeby sie nie stresowac skonsultuj sie ze swoim ginem spokoj w ciazy jest najwazniejszy
Stary 2011-02-10, 11:44   #3321
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość
to tak jakbym ja powiedziała, że dzieciom nie wolno czesac włosów do góry, bo u mnie w rodzinie jedno dziecko od tego wyłysiało
sorki ale normalnie padłam czytając to

Cytat:
baaardzo dużo

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość

eirine i wikalia
gratuluje 33 tyg, ja jutro do was dolacze
dziękuję i również dziś już gratuluję

ja mam czarną ale gdyby wtedy były inne kolory to brałabym inną kurcze, mi się fiolet podoba albo ta turkusowa.

Cytat:
no właśnie ja ostatnio tżtowi opowiadałam to się dziwił tak małym nieraz zatrzęsie jakby się wzdrygnął czy coś... nie wiem czy to normalne... ale teraz widzę że nie tylko u nas tak się dzieje

Aja1 zajrzyj do klubu nie chce mi się powtarzać pytania

dobra lecę babci jabłka pomagać trzeć do słoików w ciągu 1/2 godziny dowiedziałam się o prawie wszystkich mieszkańcach naszej wioski nowych ciekawych rzeczy ratuuunku

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 11:46   #3322
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:

gratulacje

Cytat:

o ja tak mam i wstyd się przyznać zapomniałam zapytać o to ostatnio ginekologa bo zdarza się małej co jakiś czas

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Cytat:

dobra lecę babci jabłka pomagać trzeć do słoików w ciągu 1/2 godziny dowiedziałam się o prawie wszystkich mieszkańcach naszej wioski nowych ciekawych rzeczy ratuuunku

hihi współczuje

Stary 2011-02-10, 11:52   #3323
izunia233
Zadomowienie

Eirene1987 wanilia83 to chyba tak ma być ale dla pewności zapytam się gin jak będę na wizycie. O ile nie zapomnę. Chyba napiszę sobie wszystkie pytania na kartce
Stary 2011-02-10, 11:52   #3324
iweczka
Zakorzenienie

witajcie
jejku bez komputera jak bez ręki.......a mój coś nie łapie neta
odwidziało mu się, ale zlitowali się nade mna i przywieźli mi 2 ale tylko na pare godzin.....

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
Poczłapałam do tej apteki, kolejka pod same drzwi. Jeszcze jakiś moher się wcisnął przede mnie, no ale myśle spoko. Może ktoś z 5 osobowej obsługi mnie zauważy i zawoła bez kolejki. czekam, czekam....nic.
Moja kolej(nareszcie) Mówię, że Femibion chce. przyniósł (taki młody koleś i mówi: dla kobiet planujących ciążę, tak?
myślałam, że tam skonam!
Mówię: nie! dla tych w 9 miesiącu!
trochę się speszył...

Już do własnej matki nie można zadzwonić, spytać co u niej słychać bo zaraz myśli, że dzwonię bo już rodzę. I zaczynają się telefony i smsy od ,,życzliwych".
mordka, jakis jełopowaty ten farmaceuta

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
to ty jak ja normalnie

jeszcze mi mąz wczoraj w wannie mowi patrzac na moje podbrzusze:

maż: co ty tu masz takie ciemnobrązowe??
ja: gdzie??
on: no tu na dole brzucha!!
ja: a skad mam wiedzec przeciez sie nei widze!!!
on: ja sie nei widzisz??
ja: no normalnie przeciez stóp swoich nie widze a ty mi mowisz o dole brzucha

jak sie zaczał smiac

potem przyszlismy do sypialni wziełam koc i mu poskładałam mniej wiecej na wielkosc mojego brzucha i przywiązałam paskiem
i mu moiwe jak jestes taki madry to se spróboj teraz stopy albo małego obejrzec!!!
poskładał sie ze smiechu prawie ale stóp nie obejrzał
anika, mało nie padłam czytając to

aja, buźki na 1 pierwsza stronę superowe

ehhhhhh jak ten czas zapiernicza, już 12
spadam do nauki i może na spacerek się wybiorę bo świeci piekne słoneczko, a gin kazał mi spacerować !!!

iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 11:53   #3325
Jok3r
Zadomowienie

Cytat:
sorki ale normalnie padłam czytając to

baaardzo dużo

dziękuję i również dziś już gratuluję

ja mam czarną ale gdyby wtedy były inne kolory to brałabym inną kurcze, mi się fiolet podoba albo ta turkusowa.

no właśnie ja ostatnio tżtowi opowiadałam to się dziwił tak małym nieraz zatrzęsie jakby się wzdrygnął czy coś... nie wiem czy to normalne... ale teraz widzę że nie tylko u nas tak się dzieje

Aja1 zajrzyj do klubu nie chce mi się powtarzać pytania

I co wedlug Ciebie nadaje sie na noszenie po ciazy?, bo w sumie teraz to juz sie calkiem pogubilam czy ja brac, bo jest super, ale moze jak juz urodze to faktycznie lepiej kupic cos nie ciazowego i jak z materialem? Czy ladnie sie ukalda i nie przyczepia sie nie do niego wszystko?
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 11:53   #3326
87czarna
Zakorzenienie

wanilia izunia ja właśnie wczoraj cos takiego poczułam,jak zaczęłam puszczac gazy Też mnie to zastanawiało,bo wydawało się,że mała się przestraszyła

trzyrazyi super,gratulacje

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 12:14   #3327
kinga2710
Raczkowanie

GG do kinga2710

dzień dobry dziewczynki ja właśnie wróciłam z badań i jestem lżejsza o 150zł .
noc miałam okropna ale to z własnej winy bo wypiła 1,5 coli w nocy ale oczywiście wy-gazowanej i 10razy byłam w nocy siusiu.
wózek który licytowałam przelicytowali mi więc szukam dalej, widziałam dzisiaj ten ESPIRO ATLANTIC fajna bryka nawet mężowi się podobał
no i muszę się przyznać że wczoraj wypiłam dwie małe lampki wina
teraz jak się przebierałam to mąż się przeraził że brzuch mi strasznie od wczoraj opadł ale czego on chce przecie to już 36 tydzień zaczyna lecieć
kinga2710 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 12:20   #3328
izunia233
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kinga2710 Pokaż wiadomość
teraz jak się przebierałam to mąż się przeraził że brzuch mi strasznie od wczoraj opadł ale czego on chce przecie to już 36 tydzień zaczyna lecieć
Szkoda, że kilogramy tak szybko nie uciekają jak kaska
No kochana to ty też już prawie na finiszu
Stary 2011-02-10, 12:21   #3329
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kinga2710 Pokaż wiadomość
noc miałam okropna ale to z własnej winy bo wypiła 1,5 coli w nocy ale oczywiście wy-gazowanej i 10razy byłam w nocy siusiu.
wózek który licytowałam przelicytowali mi więc szukam dalej, widziałam dzisiaj ten ESPIRO ATLANTIC fajna bryka nawet mężowi się podobał
no i muszę się przyznać że wczoraj wypiłam dwie małe lampki wina
my wczoraj w SR mielismy wlasnie o objawach nacdchodzacego porodu
i jak oppada brzuch i to znacznie to max 2 tygodnie

a do nas dojechalo lozeczko, materac, przewijak i przescieradelka
az mi sie lezka w oku zakrecila

ej dziewczyny ja nie wiem czy to normalnie
ale jak wczoraj w SR ogladalismy porod
to dwie pozostale pary wrecz uciekaly wzrokiem, tz patrzyl dzielnie
a jak juz sie dziecko urodzilo to ja sie poryczalam...
to bylo cudowne
ja nie wiem ale ja mam cos nie halo, ja juz sie go doczekac nie moge, i wcale sie go nie boje

ktora tak ma
Stary 2011-02-10, 12:24   #3330
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Szkoda, że kilogramy tak szybko nie uciekają jak kaska
No kochana to ty też już prawie na finiszu
Święte słowa

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości