Rain już z mężem w lutym gania, my nie mamy dość gadania-PM 2011,cz.30 - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-09, 23:19   #4591
sweetieSS
Zakorzenienie

Dot.: Rain już z mężem w lutym gania, my nie mamy dość gadania-PM 2011,cz.30

Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość
no z drugiego zdjęcia Git

Słiti miałam na myśli Ciebie i mnie Bo tamten piękny tytuł który wybrałaś był mojego autorstwa
aaaaa, no jaaa sorrka, nie myślę o takiej randkowej porze
sweetieSS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 23:20   #4592
natalontko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
dobranoc
dobranoc
natalontko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 23:20   #4593
sweetieSS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
A rano

no dobra, ale bez wulgaryzmów
sweetieSS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 23:23   #4594
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Niesforna_88 Pokaż wiadomość

ooo widzę, że pracujesz w szkole a można wiedzieć w jakich klasach i czy chwalisz sobie tę pracę? pytam się bo to mój przyszły zawód
robię w szkole kilka rzeczy i własciwie pracuję z wszystkimi klasami bo jestem pedagogiem, terapeutą pedagogicznym, wychowawcą świetlicy i jeszcze w innym miejscu prowadzę socjoterapię. I chociaż czasem są w tej pracy trudne dni to nie wyobrażam sobie siebie gdzie indziej...no może poza salonem slubnym
happy2gether jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 23:25   #4595
Niesforna_88
Wtajemniczenie

Cytat:
robię w szkole kilka rzeczy i własciwie pracuję z wszystkimi klasami bo jestem pedagogiem, terapeutą pedagogicznym, wychowawcą świetlicy i jeszcze w innym miejscu prowadzę socjoterapię. I chociaż czasem są w tej pracy trudne dni to nie wyobrażam sobie siebie gdzie indziej...no może poza salonem slubnym
oooo hehe sporo mam nadzieję, że mi się uda dość szybko znaleźć pracę w szkole

Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, bądź dla mnie takim w jakiego dziś wierzę.

Jako jedność :
Niesforna_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 23:28   #4596
gitmartusia
Zadomowienie

Happy nie stresuj się. twoja suknie na pewno przyjdzie taka jaką zamawiałaś a nie unowocześniona. a swoją drogą czy Twoje obawy oznaczają, że moja (unowocześniona) Ci się nie podoba
Ja też jak się na nią zdecyduję to kupię czerwone buty i chyba kolczyki, bo przez tą szarfę raczej na szyję już nic nie pasuje. A kolczyki masz jasne? Bo ja myślałam, że można byłoby kupić jakieś kryształki swarovskiego w czerwonym kolorze, czy za dużo już by tego było
Stary 2011-02-09, 23:28   #4597
happy2gether
Wtajemniczenie

ja miałam być w swojej szkole na zastępstwie przez 2 miesiące a pracuję tam już 3ci rok Gdyby nie to, że mam już yle godzin...to pani dyr chciała mi dac jeszcze zastępstwo w zerówce ale na szczęście nie mam do tego kwalifikacji hehe
Stary 2011-02-09, 23:30   #4598
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gitmartusia Pokaż wiadomość
Happy nie stresuj się. twoja suknie na pewno przyjdzie taka jaką zamawiałaś a nie unowocześniona. a swoją drogą czy Twoje obawy oznaczają, że moja (unowocześniona) Ci się nie podoba
Ja też jak się na nią zdecyduję to kupię czerwone buty i chyba kolczyki, bo przez tą szarfę raczej na szyję już nic nie pasuje. A kolczyki masz jasne? Bo ja myślałam, że można byłoby kupić jakieś kryształki swarovskiego w czerwonym kolorze, czy za dużo już by tego było
Zawsze można kupić takie kolczyki, zwykłe proste nie będą drogie a jak nie będą pasowały to zawsze je do czegoś zalożysz

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 23:31   #4599
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:
mam jasne moje kolczyki.jpg

no i bardziej jednak podoba mi się moja bo marzyłam o sukni zapinanej na guziczki
Stary 2011-02-09, 23:34   #4600
happy2gether
Wtajemniczenie

a i jeszcze jedno, czy Twój model to na pewno White One 411, bo na stronie Cymbeline są zdjęcia nowej kolekcji 2011 i model 411 jest identyczny jak z 2010 i nawet z 2009 roku
Stary 2011-02-09, 23:35   #4601
gitmartusia
Zadomowienie

Tak się właśnie jeszcze zastanawiam nad tą suknią, bo właśnie przeglądałam suknie Madonny i tam jest dużo bardzo podobnych do tej także koniecznie będę musiała jechać do warszawy poprzymierzać. Tylko ciekawe jak cenowo tam jest?
A happy powiedz mi jeszcze czy Ty będzie mieć halkę (taką na kółku)?
Stary 2011-02-09, 23:38   #4602
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Tak się właśnie jeszcze zastanawiam nad tą suknią, bo właśnie przeglądałam suknie Madonny i tam jest dużo bardzo podobnych do tej także koniecznie będę musiała jechać do warszawy poprzymierzać. Tylko ciekawe jak cenowo tam jest?
A happy powiedz mi jeszcze czy Ty będzie mieć halkę (taką na kółku)?
w Madonnie na pewno jest sporo drożej

Stary 2011-02-09, 23:38   #4603
gitmartusia
Zadomowienie

Cytat:
mam jasne Załącznik 3734379
no i bardziej jednak podoba mi się moja bo marzyłam o sukni zapinanej na guziczki
Cytat:
a i jeszcze jedno, czy Twój model to na pewno White One 411, bo na stronie Cymbeline są zdjęcia nowej kolekcji 2011 i model 411 jest identyczny jak z 2010 i nawet z 2009 roku
Bardzo ładne kolczyki! Mi tez bardziej podobają się suknie zapinane na guziczki, ale pani nawet takiej mi nie przyniosła więc nie wiedziałam, że są. Nie wiem jaki jest model tej mojej sukni, bo pani powiedziała, że mają przepisy, że nie może mi dać, ale z tego co przeglądałam stronę internetową to wydaje mi się, że to właśnie ten, który wstawiłam.
Możesz dać linka do tego modelu o którym ty mówisz z kolekcji 2011, bo ja chyba nie widziałam
Stary 2011-02-09, 23:42   #4604
happy2gether
Wtajemniczenie

tak, na jednym , bo było jeszcze takie w kolanach ale pamiętam, że mi je babeczka wyciągnęła

---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ----------

Cytat:
Bardzo ładne kolczyki! Mi tez bardziej podobają się suknie zapinane na guziczki, ale pani nawet takiej mi nie przyniosła więc nie wiedziałam, że są. Nie wiem jaki jest model tej mojej sukni, bo pani powiedziała, że mają przepisy, że nie może mi dać, ale z tego co przeglądałam stronę internetową to wydaje mi się, że to właśnie ten, który wstawiłam.
Możesz dać linka do tego modelu o którym ty mówisz z kolekcji 2011, bo ja chyba nie widziałam
http://www.belladonna.net.pl/Kolekcj...011/index.html pierwsza
Stary 2011-02-09, 23:43   #4605
gitmartusia
Zadomowienie

Wiesz co happy tak sobie myślę, że może po prostu w Cymbeline w Kielcach nie ma sukni White One (może nie w każdym salonie są). A w ogóle to jestem zdziwiona, że kupiłaś swoją suknię w Białymstoku, bo pani mówiła Nam, że tylko w Kielcach mają firmowy salon
Stary 2011-02-09, 23:52   #4606
happy2gether
Wtajemniczenie

to salon współpracujący - pierwszy adres jak malowany http://www.cymbeline.com/pl_PL/sklep...ace/index.php5

---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ----------

chcesz, to Ci odsprzedam swoją po moim ślubie :P

---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ----------

zmykam spać choć wcale mi się nie chce...nie wiem jak ja jutro wstanę o tej 5:00
Stary 2011-02-09, 23:53   #4607
gitmartusia
Zadomowienie

Cytat:
to salon współpracujący - pierwszy adres jak malowany http://www.cymbeline.com/pl_PL/sklep...ace/index.php5

---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ----------

chcesz, to Ci odsprzedam swoją po moim ślubie :P
Faktycznie! Sorki, że nie widziałam, ale ja oglądałam suknie przez stronę paryżanki i może dlatego. A ciekawa jestem czy w Warszawie będą mieli tą suknię? Z ciekawości bym przymierzyła, chociaż powiem Ci szczerze, że jak przymierzyłam ją bez tej szarfy, to jakoś średnio w niej wyglądałam, tak nie wyraźnie i suknia tez była nijaka, ewidentnie czegoś jej brakowało. Także ten mój model bardzo mi się podoba, tylko zastanawiała bym się nad dekoltem i tym zapinaniem.
Stary 2011-02-09, 23:55   #4608
natalontko
Zakorzenienie

tez uciekam spac dobranoc
natalontko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 23:57   #4609
gitmartusia
Zadomowienie

I w ogóle to chyba ta moja suknia jest z kolekcji "Dexa" a Twoja "White One".

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-09, 23:58   #4610
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

i ja też
dobranoc

Stary 2011-02-09, 23:58   #4611
gitmartusia
Zadomowienie

Ja tez już zmykam. Najwyższy czas Dobranoc kobitki. Do jutra
Stary 2011-02-10, 00:08   #4612
happy2gether
Wtajemniczenie

jak im została ze starej kolekcji to pewnie mają albo może już zamówili stary model do sprzedaży na 2011 rok. Zadzwoń, zapytaj

Widzisz a jak ja mierzyłam bardzo podobną suknię tylko, że z kryształkami, to wszyscy stwierdzili, że dodatkowe ozdoby są w moim przypadku zbędne Dużo zalezy od rodzaju urody, koloru włosów, cery, oczu...naprawdę. W jednych sukniach się ginie a w innych wygląda się super
Jak będziesz miała tą szarfę, to owiń swój bukiet wstążką w takim samym kolorze. Będzie się pięknie komponowało
Zmykam spać, jutro chętnie z Tobą pogadam, jak będziesz jeszcze coś chciała wiedzieć paaa

---------- Dopisano o 01:08 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ----------

Cytat:
I w ogóle to chyba ta moja suknia jest z kolekcji "Dexa" a Twoja "White One".
dlatego się różnią
Cymbeline to firma francuska, White One to nazwa kolekcji a model mojej sukni to 411

a ta kolekcja Dexa to nie wiem czyja jest

lecę paaaaa
Stary 2011-02-10, 06:42   #4613
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Wstawać śpiochy

Ja już od 40 minut ciężko pracuję Ale masakra, nie mogłam wczoraj zasnąć, poszłam spać dobrze po 1, a pobudkę miałam o 5.30
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-10, 07:07   #4614
efonka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
ja może się ładnie uśmiechne do P w końcu w poniedziałek jest nasza rocznica
zazdroszcze - pochwals ie jak sie uda- ja nawet nie wspominam, jestesmy mocno pod kreska na 30 lat

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
No to czekamy
Załatwiłm tort
taki tylko w odcieniach fioletu
sliczny ten tort, mozesz sie pochwalic ile taki tort kosztuje?

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość

łoooo siet miało być 1kg/10 os.
no 1kg/os to było by tortu na tydzień

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Uwaga! Uwaga!
Od teraz jestem pełnoprawną właścicielką sklepu z odzieżą używaną

no i rzecz jasna dziś oblewam
gratulacje.
Moja ma miała kiedys taki sklep z uzywana odzieza- nie łatwa praca wiec bardzo cie podziwiam i tym bardziej zycze duzo dobrego

Cytat:
Zdaję relację z salonowych podbojów:
Na wstępie muszę Wam powiedzieć, że umęczyłam się strasznie, bo byłyśmy w pięciu salonach i przymierzyłam chyba ze 30 sukien. I jakie efekty i wnioski? Po pierwsze na pewno muszę mieć białą. Po drugie księżniczki i rybki raczej odpadają (księżniczki skracają mi sylwetkę no i za duża bym była przy TŻ-cie bo on szczuplutki jest no a rybki za bardzo krępują moje ruchy). Po trzecie dekolt jeszcze nie wiem jaki, bo w różnych sukniach różnie wyglądał. Kiedyś z założenia nie chciałam serduszka, ale muszę przyznać, że w większości sukien bardzo ładnie wyglądał w połączeniu z moim biustem Były też suknie, które fantastycznie wyglądały z dekoltem prostym także wszystko zależy od konkretnej sukni. I po czwarte moja mam stwierdziła, że jednak chyba kupimy suknię w jakimś firmowym salonie, bo są one o wiele ładniej uszyte i z o wiele lepszych materiałów a różnice cenowe (przynajmniej w Kielcach) nie były jakieś bardzo duże (salon nie firmowy np 22oo zł a w firmowym 2900 zł) No i cóż jeszcze? Tak naprawdę spośród wszystkich przymierzonych dzisiaj sukien dwie biorę pod uwagę. Początkowo były cztery, ale jedna kosztowała 4900 zł więc od razu z niej zrezygnowałyśmy a druga (rybka) choć super w niej wyglądałam miała cały gorset wysadzany kamieniami czy koralikami, które strasznie drażniły mi ręce (jak je opuszczałam).
Te dwie o których myślę to:
1. http://www.slubnesuknie.pl/a,2,061_AG33.html
2. http://www.slubnesuknie.pl/a,3,13_SB009.html

Od razu Wam powiem, że obie na zdjęciach wyglądają po stokroć gorzej niż w rzeczywistości.

Jeśli chodzi o tą pierwszą to mierzyłam ją ecru (nie mieli białej na stanie) i jakoś trudno jest mi sobie wyobrazić ją w bieli chociaż pani, która nas obsługiwała mówiła, że o wiele ładniej prezentuje się biała. Materiał tej sukni nie jest taki błyszczący jak na zdjęciu (tak naprawdę to nie wiem czy w ogóle się błyszczał ). Spodobała Nam się ta suknia, bo w zasadzie łączy w sobie wszystko: w miarę prostotę, troszkę koronki i kamyczku i szaleństwa w postaci tiulu. Do sukni jest też bolerko a raczej bufiasty rękawek z doszytą koronką na jedno ramię który prezentuje się rewelacyjnie.

Co do drugiej sukni, to mama niechętnie na nią spojrzała kiedy powiedziałam, że chcę ją zabaczyć, ale kiesy ją przymierzyłam to powiedziała, że super. Suknia jest bardzo prosta, subtelna, bez żadnych zdobień, ale ma prześliczny kolor perłowy. I mimo iż nie myślałyśmy o innym kolorze poza bielą to obie z mamą stwierdziłyśmy że dobrze w nim wyglądam i dodaje on sukni niepowtarzalnego uroku (w bieli nie wyglądałaby chyba tak dobrze). Do sukni jest szarfa z kwiatem (na zdjęciu w kolorze sukni). Dla mnie ta jasna szarfa niezbyt dobrze wyglądała i wtedy pani przyniosła ją w kolorze bordowym. Normalnie cudo Powiem Wam, ze komponują się rewelacyjnie. szarfa jest bordo z bordowym kwiatem a obok niego są jakieś aplikacje z czarnej koronki i kamyczków chyba jakiś. Normalnie świetnie to wygląda. Aha no i w rzeczywistości kolor tej sukni nie jest taki szary jak na zdjęciu

Kurcze, ale się rozpisałam! pewnie większości z Was nie będzie się chciało tego czytać, ale cóż musiałam się wypisać. A poza tym będę miała pamiątkę na przyszłość z moich pierwszych odczuć po przymiarkach. Może akurat na którąś z tych dwóch się zdecyduję wię będzie jak znalazł
gratuluje jakichkolwiek wyborów, ja wczoraj tez byłam na szukaniu sukienki- 3 salony odwiedzilam i wyszlam bo nic nie wpadlo mi w oko a w ostatnim czwartym mierzyłam 5 sukienek i nic mi sie nie podobało
bardzo podobaja mi sie sukienki z koronka po skosie od gorsetu przez ramie na plecy ale procz jedenj hiszpańskiej to nie widzialam innych
carmen.jpg
cos takiego tylko bez tego kwiatka na ramieniu
mierzyłam tez ta suknie i jest cudowna- wietnie sie w niej czuje , ma w sobie troche szaleństwa ale 3300 to dla mnie za duzo
w salonie ta sukienka wyglada lepiej, dziewczyna ze zdjecia ma bardzo nisko te falbanki
Stary 2011-02-10, 07:20   #4615
magbes
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Jak bym zjadła kg tortu to bym chyba umarła
doczytalam

Cytat:
Uwaga! Uwaga!

Cytat:

co tak zacichły, a?
uwielbiam tę trylogię (sami swoi, nie ma mocnych, kochaj albo rzuc) uwielbiam

Cytat:
Hej dziewczyny Sorki, że dopiero teraz się odzywam, ale nie tak dawno wróciłam do domu (po wizycie w kieleckich salonach byłam u TŻ-a)

Micia bardzo Ci gratuluję interesu !!!

Zdaję relację z salonowych podbojów:
Na wstępie muszę Wam powiedzieć, że umęczyłam się strasznie, bo byłyśmy w pięciu salonach i przymierzyłam chyba ze 30 sukien. I jakie efekty i wnioski? Po pierwsze na pewno muszę mieć białą. Po drugie księżniczki i rybki raczej odpadają (księżniczki skracają mi sylwetkę no i za duża bym była przy TŻ-cie bo on szczuplutki jest no a rybki za bardzo krępują moje ruchy). Po trzecie dekolt jeszcze nie wiem jaki, bo w różnych sukniach różnie wyglądał. Kiedyś z założenia nie chciałam serduszka, ale muszę przyznać, że w większości sukien bardzo ładnie wyglądał w połączeniu z moim biustem Były też suknie, które fantastycznie wyglądały z dekoltem prostym także wszystko zależy od konkretnej sukni. I po czwarte moja mam stwierdziła, że jednak chyba kupimy suknię w jakimś firmowym salonie, bo są one o wiele ładniej uszyte i z o wiele lepszych materiałów a różnice cenowe (przynajmniej w Kielcach) nie były jakieś bardzo duże (salon nie firmowy np 22oo zł a w firmowym 2900 zł) No i cóż jeszcze? Tak naprawdę spośród wszystkich przymierzonych dzisiaj sukien dwie biorę pod uwagę. Początkowo były cztery, ale jedna kosztowała 4900 zł więc od razu z niej zrezygnowałyśmy a druga (rybka) choć super w niej wyglądałam miała cały gorset wysadzany kamieniami czy koralikami, które strasznie drażniły mi ręce (jak je opuszczałam).
Te dwie o których myślę to:
1. http://www.slubnesuknie.pl/a,2,061_AG33.html
2. http://www.slubnesuknie.pl/a,3,13_SB009.html

Od razu Wam powiem, że obie na zdjęciach wyglądają po stokroć gorzej niż w rzeczywistości.

Jeśli chodzi o tą pierwszą to mierzyłam ją ecru (nie mieli białej na stanie) i jakoś trudno jest mi sobie wyobrazić ją w bieli chociaż pani, która nas obsługiwała mówiła, że o wiele ładniej prezentuje się biała. Materiał tej sukni nie jest taki błyszczący jak na zdjęciu (tak naprawdę to nie wiem czy w ogóle się błyszczał ). Spodobała Nam się ta suknia, bo w zasadzie łączy w sobie wszystko: w miarę prostotę, troszkę koronki i kamyczku i szaleństwa w postaci tiulu. Do sukni jest też bolerko a raczej bufiasty rękawek z doszytą koronką na jedno ramię który prezentuje się rewelacyjnie.

Co do drugiej sukni, to mama niechętnie na nią spojrzała kiedy powiedziałam, że chcę ją zabaczyć, ale kiesy ją przymierzyłam to powiedziała, że super. Suknia jest bardzo prosta, subtelna, bez żadnych zdobień, ale ma prześliczny kolor perłowy. I mimo iż nie myślałyśmy o innym kolorze poza bielą to obie z mamą stwierdziłyśmy że dobrze w nim wyglądam i dodaje on sukni niepowtarzalnego uroku (w bieli nie wyglądałaby chyba tak dobrze). Do sukni jest szarfa z kwiatem (na zdjęciu w kolorze sukni). Dla mnie ta jasna szarfa niezbyt dobrze wyglądała i wtedy pani przyniosła ją w kolorze bordowym. Normalnie cudo Powiem Wam, ze komponują się rewelacyjnie. szarfa jest bordo z bordowym kwiatem a obok niego są jakieś aplikacje z czarnej koronki i kamyczków chyba jakiś. Normalnie świetnie to wygląda. Aha no i w rzeczywistości kolor tej sukni nie jest taki szary jak na zdjęciu

Kurcze, ale się rozpisałam! pewnie większości z Was nie będzie się chciało tego czytać, ale cóż musiałam się wypisać. A poza tym będę miała pamiątkę na przyszłość z moich pierwszych odczuć po przymiarkach. Może akurat na którąś z tych dwóch się zdecyduję wię będzie jak znalazł
mnie rowniez bardziej podoba sie ta druga...ładna, prosta,,,lekko moj typ
Cytat:
Ta moja też jest z Cymbeline i kosztuje 2900 zł. A Ty zamawiałaś w tym roku? Będziesz miała dokładnie taką jak na tych zdjęciach? Bo moja od tych różni się jednak kolorem, ma dekolt chyba prosty a nie serduszko no i jest wiązana z tyłu, co osobiście średnio mi się podoba, ale wszystkie panie mówią, że wiązanie jest praktyczniejsze, bo lepiej można dostosować suknię do figury więc przestałam na nie zwracać uwagę.
Jeśli chodzi o welon to faktycznie fajnie się komponuje. Właśnie zastanawiałyśmy się z mamą czy do tej sukni welon w ogóle pasuje, ale na tych zdjęciach jest ok.
Kurcze złapałam się na tym, że napisałam "moja" suknia Może faktycznie powinnam się na nią zdecydować Ale skoro nie czułam tego bicia serca? Sama nie wiem.
moze miej ja na uwadze , jęsli masz mozliwosc poprzymierzac jeszcze cos to popatrz.... i porownasz czy sa inne bardziej godne uwagi od tej ale mi sie ta bardzo podoba
Cytat:
będę miała dokładnie taką tyle, że w kolorze perłowym zapinana na guziczki i pierwotnie kosztowała 2900 ale dostałam rabat w ogóle chcieli mnie zatrudnić w tym salonie
hehe, fajnie
jak widac ile ludzi tyle opinii, ja z kolei wole wiązaną bo mozna ladnie dopasowac do sylwetki i przy okazji troszke podrasowac sylwetke

a w ogole to dzien dobry
magbes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 07:32   #4616
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Uwaga! Uwaga!

Cytat:
Napisane przez Roougee Pokaż wiadomość
Ladne
dzięki

Cytat:
Dziewczyny czy wiecie już jaki będziecie mieć smak tortu ?
brzoskwinia, truskawka, czekolada i wiśnia (5 pięter)

Cytat:
2

zaraz zrobię głosowanie, nie stresować się
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 07:45   #4617
karolinusienka
Zakorzenienie

dzien dobry
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 07:46   #4618
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny czy wiecie już jaki będziecie mieć smak tortu ?
śmietankowy.

nie chcę tortu z kremem masłowym :P

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 07:50   #4619
Niesforna_88
Wtajemniczenie

hej jestem i ja

Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, bądź dla mnie takim w jakiego dziś wierzę.

Jako jedność :
Niesforna_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 07:52   #4620
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
śmietankowy.

nie chcę tortu z kremem masłowym :P
u mnie też smietanowy z tego co doczytałam w umowie
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości