![]() |
#931 |
Przyczajenie
|
Dot.: Lampy UV - wątek zbiorczy
http://allegro.pl/lampa-uv-36w-zel-t...317799254.html
Co sądzicie o tym zestawie ? Chce kupić jakiś sprzęt tylko do własnego użytku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#932 |
Przyczajenie
|
http://allegro.pl/lampa-uv-36w-zel-t...317799254.html
Przepraszam, miałam na myśli ten link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#933 | |
Przyczajenie
|
dziękuję dziewczyny
![]() Wac .. ja też polecam lampe 36 wat nawet do własnego użytku . w cenie niewielka różnica a szybciej utwardzone. Dziewczyny mam pytanie... jakiego białego żelu uzywacie?? ja to wszystkie z sun flower i jestem póki co zadowolona , ale chciałam kupić znowu duży(30ml) a aktualnie nie maja z tej firmy i tak myślałam zeby kupić z ibd http://allegro.pl/ibd-zel-uv-builder...304965635.html używa może któraś z Was tego żelu?? albo jaki mogłybyście polecić?? bo na kilku białych sie już naciełam;/ (neonail; naildesign;reninail) pozdrawiam ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
dla mnie jak na początek to ten zestaw byłby ok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
Raczkowanie
|
jaka lampa do tipsów?
hej
![]() Chciałam siee spytać czy możem lampa do na nogi i na rece z sekundnikiem z szuszarką jest dobra czy lepiej kupić tradycyjną zwyklą z wyłącznikiem!?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#935 |
Raczkowanie
|
Dot.: jaka lampa do tipsów?
Ja osobiście preferuję lampy z timerem, ale to pytanie, to raczej na forum paznokciowe
![]()
![]() |
#936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A każda lampa do żelu nadaje się do utwardzania żelu na stopach, zatem to żadna nowina, raczej sprytny trik sprzedającego ![]() Suszarki do lakieru tez zazwyczaj to badziewie, całe suszenie w wiekszości przypadków polega na dmuchaniu powietrzem, zdaje egzamin o tyle, ze klientka ma ręce w lampie i nie macha nimi rozmazując lakier, ale samego procesu wysuszania toto nie przyspiesza ![]()
![]() |
![]() |
#937 |
Rozeznanie
|
Drogie dziewczynki. Ponawiam pytanie o namiary na żarówki do lampy eurotech, gdyż Dobra Rada je będzie miała po nowym roku, ale w bliżej nie określonym terminie, a jak wiadomo studniówki za pasem... a ja potrzebuje na już. Wyżej wymieniony sprzedawca niestety jest baaardzo niewiarygodny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#938 |
Raczkowanie
|
mam problem pomżcie... odnośnie lampy uv!
zamówiłam allegro lampe uv ale taraz dopiero zauważyłam że jest tak napisane :".Profesjonalna LAMPA UV 9 WATT z czterema żarówkami i timerem".
Comyslicie to znaczy ze lampa 9 wat i 4 wymienne żrówki ? CZy to lampa 36 wat ? Na zdj wygląda jak normalna 36 ..... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#939 |
Konto usunięte
|
Dot.: mam problem pomżcie... odnośnie lampy uv!
To nie są wymienne żarówki... Wszystkie cztery montuje się w lampe. Jedna żarówka ma 9 watt.
To chyba pierwsze Twoje zetknięcie z lampą UV... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Raczkowanie
|
Dot.: mam problem pomżcie... odnośnie lampy uv!
Ja tez mam pytanie... Czy posiada ktoś może lampe nail design, na jedną 9 vatową żarówkę? I czy próbował ktoś do takiej lampy wsadzić żarówkę sylvanie?
![]() |
#941 |
Raczkowanie
|
mialam kilka przypadków, ze klientki kupowaly lampy na allegro i one przestawaly im dzialac po kilku tygodniach lub nie dzialaly ani razu - od momentu jak je otrzymaly i w takim przypadku i tak szukaly dobrego sprzetu, z prawnie regulowana gwarancją etc
taki towar jak lampa uv praktycznie kazdy jest produkowany w chinach jednak jakosc zalezy od uzytych komponentow i mimo ze na zewnatrz moga wygladac tak samo - roznic sie beda jakoscia i czasem uzytecznosci a to dla nas bardzo wazne, dlatego z pozoru tak samo wygladajace lampy maja rozne ceny - i to nie jest kwestia narzutu dystrybutora danej firmy jak by był wlgąd na ilosc reklamacji u sprzedawcow na tanie lampy i na te z 1 gatunku komponentów - wówczas byscie zobaczyly w czym tkwi roznica. ja mam lampy, ktore pracuja od 5 lat i nic sie z nimi nie dzieje wiec zawsze uwazalam, ze za jakosc sie płaci zawsze powtarzam, ze nie piore w Dosi bo to dla mnie tani badziew i tak z wszystkim ;-) lampa uv to obudowa, najwazniejsze sa na jakich zarowkach pracujecie tak jak z lozkiem w solarium - nie wazne czy masz lozko za 1.200.000 zl czy za 30.000 - wazne jakie masz w nim lampy jednak reasumujac - w lozku za 5.000 zl nikt nie bedzie sie chcial opalac ze wzgledu na jego designe wiec wnioski warto wyciagnac samemu - ja stawiam na dobra lampe z zarowkami Sylvania tylko i wylacznie ale to rzecz gustu i podejscia - czy pracuje na super sprzecie, jednorazowych pilnikach , dobrych zarowkach w czystym salonie i dbam o sterylizacje czy chce tylko dziubac po godzinach ;-) chociaz do poczatujaco "dziubajacych" nic nie mam ;-) zycze jednak rozwoju i prawidlowego podejscia do zawodu - bo to jest nasz zawód!
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiele razy sie spotkałam,że dziewczynka kupowała tanią lampe na Allegro,doktórej pasowały li i jedynie badziewne żarówki firmy XYZ. Lepiej raz zainwestowac w dobra, a potem, to juz kwestia wymiany żarówek w odpowiednim czasie, a lampa służy latami. ![]()
![]() |
![]() |
#943 |
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny - czy ktoras z was spotkala sie z zarowkami (lub lampami) UV ledowymi?? Anstonishing wprowadzil nowe lakiery hybrydowe i mam w planach zamowic dwa kolorki, w opisie napisane jest, ze utwardzaja sie w 30 sek w lampach ledowych i to mnie wlasnie zaintrygywalo - czekam na jakies podpowiedzi z waszej strony
![]() Edytowane przez sunniva2007 Czas edycji: 2011-01-17 o 08:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
Rozeznanie
|
Sun ja również zaciekawiłam się plakacikiem Asto i lampą ledową. Jednak cena trochę wysoka, w allepaznokcie 500pln (lampki ledowe podobno 12 lat służą)...
Edytowane przez adzia'90 Czas edycji: 2011-01-17 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Zakorzenienie
|
Tak zapewne jest ale w zwykłej lampce jak potrzymasz 3-4 min tez sie ładnie utwardzą. A te "lakiery" są w innych firmach też np. Harmony . Te znam bo miałam okazjęsię z nimi spotkać na warsztatach u Asi R.
![]()
![]() |
#946 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
Zadomowienie
|
sunniva właśnie wyczytałąm że potrzebne sa do tego specjalne żele led ...hmmm?
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...t=motylek17222 ![]() http://nailsbysyja.blogspot.com/ Edytowane przez motylek17222 Czas edycji: 2011-01-18 o 11:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
Rozeznanie
|
Sun, przyznam, że nie mam pojęcia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
BAN stały
|
testowalam lampy ledowe i hybrydowki
niestety pic na wode nie dajcie sie zwodzic... nie wszystko co nowe gra huczy i spiewa. lepiej kupic porzadna lampe uv, niz inwestowac w ledy... 12 lat maja ledy zywotnosc a lampa 1 rok bo chinski szit.. ![]() za 12 lat, to juz ledow nie bedzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#950 |
Rozeznanie
|
![]()
Witajcie dziewczyny!
![]() Proszę, doradźcie mi w sprawie lampy UV. http://allegro.pl/cc-lampa-uv-wiatra...397169494.html ----> CO sądzicie o niej ? Jest warta zainteresowania? Chcę taką kupić. Ma to być moja pierwsza lampa, na której będę się póki co uczyć ![]() Czekam na Wasze opinie na jej temat ![]() Będę bardzo, bardzo wdzięczna Wam wszystkim razem i każdej z osobna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#951 |
Rozeznanie
|
![]()
Witajcie
![]() Proszę, napiszcie mi co sądzicie o tej lampie : http://allegro.pl/cc-lampa-uv-wiatra...397169494.html Dodam, że jest to moja pierwsza lampa, na której mam się zamiar uczyć metody żelowej ![]() Czekam na Wasze opinie, będę wdzięczna każdej Was z osobna ;*;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#952 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Doradźcie w sprawie lampy UV ;) PLISSSS :)
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#953 |
Rozeznanie
|
no właśnie pytałam moja sorkę od Kosmetologi, jaka firma lamp UV jest najlepsza i powiedziała, że nie ma najlepszej firmy, tylko żeby lampa miała 4 żarówki i każda będzie dobra ;P
Tylko wiem też, że wiele zależy właśnie od tych żarówek ; ich firmy... Dlaczego uważasz, że ogóolnie zestaw kiepski ? ;> chodzi o żele i inne akcesoria, że słabej jakości czy mało tego ;> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#954 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Odnośnie dodatków to jest ich dużo, ale coniektóre bezużyteczne (np aceton przy paznokciach żelowych), tylko po jednej sztuce pilników - jeden pilnik powinno się używać na jedną osobę. Na próbę możesz kupić ten zestaw, żele zużyjesz, nauczysz się i będziesz dokupować kolejne akcesoria, a lampa będzie wciąż służyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
Przyczajenie
|
O.P.I. lampa UV Axxium
Poznam opinie na temat lampy UV Light Axxium marki OPI. Zastanawiam się nad jej zakupem. W związku z tym że cena jest hmmmm... dość wysoka, chciałabym poznać opinie osób które pracują na tej lampie.
Przy okazji - czy któraś z Was kończyła szkolenia w Akademii OPI (BeautyIn)? Dziękuję. Edytowane przez Piskowa Czas edycji: 2011-01-30 o 14:09 Powód: błędy ortograficzne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
Rozeznanie
|
Dot.: O.P.I. lampa UV Axxium
Dziewczyny pomóżcie. Kupiłam Omegę. Nóweczka, wczoraj przyszła. Spodziewałam się, że będzie migać (czytalam o tym wiele na forum). Zastanawia mnie jednak fakt, że jedna z 4 żarówek migała mi wczoraj przez cały set. To jest normalne? :| Zdarzyło się tak już komuś? Dzwoniłam do hurtowni i dowiedziałam się, że "podczas pierwszych rozruchów to jest normalne".... trochę dziwne, nie sądzicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#957 | |
Zadomowienie
|
Dot.: O.P.I. lampa UV Axxium
Cytat:
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...t=motylek17222 ![]() http://nailsbysyja.blogspot.com/ Edytowane przez motylek17222 Czas edycji: 2011-02-10 o 10:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#958 |
Raczkowanie
|
hej,
mam problem i mam nadzieję, że ktoś mi pomoże ![]() ![]() kupiłam żarówki sylvania,ale niestety moja lampa to chiński badziew i żarówki mrugały w niej, wraz z rozgrzewaniem coraz bardziej,aż w końcu przestawały świecic. Wiem,że jest to spowodowane złej jakości lampą,mam tylko pytanie czy żarówki mogły się w ten sposób uszkodzic,zauważyłam ciemne plamy u nasady(wkleję zdjęcie chociaż nie jest to tam dobrze widoczne). Zrobiłam na tych żarówkach tylko kilka setów,ale mam obawy,że ta g...a lampa im zaszkodziła ![]() I drugie moje pytanie czy znacie jakąś lampę w której sylvanie świecą bez problemu? ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=305321 Edytowane przez euuuphoria Czas edycji: 2011-02-11 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Zakorzenienie
|
Nie sądzę aby żarówki się uszkodzily, ale ze mnie elekktryk żaden.... TŻ którejs z obecnych tu wizażanek, zdaje sie jest ekspertem, zatem zaczekajmy ja Jej opinię
![]() Jezeli masz taką mozliwośc, to włóz zarówki do lampy kogos znajomego i zobacz czy beda swiecić, jezeli tak- wsio oki ![]() Co do lamp- na 100% nie warto kupowac na Allegro, bo nie wiadomo co sie stanie, przy zmianie zarówek (tak, jak Tobie).
![]() |
#960 |
Rozeznanie
|
Ja też miałam omegę i z każdą wymianą żarówek było jeszcze gorzej - dajcie na świecenie ciągłe - zanim zaskoczy trochę potrwa, ale jak już się zaświecą, to do końca seta macie spokój
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:48.