|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Caate gratuluję wspaniałego prezentu ![]() Buahhot wydaje mi się, że 1cm przy takiej wysokości nie robi różnicy, jeśli lubisz chodzić na takich wysokich, to nie powinno być problemu ![]() Ja dopiero wstałam. Zaraz sobie zaparzę pokrzywkę i posprzątam, bo wczoraj przymierzałam nowo kupione ciuchy i teraz leżą porozwalane na wszystkich krzesłach ![]() TŻ pojechał do miasteczka wybrać prezent, bo w sobotę idziemy na osiemnastkę do jego kuzynki i pytał mi się co mi kupić i w ogóle co na walentynki bym chciała.... Zaproponowałam pędzel do pudru/różu/podkładu z naturalnego włosia, ale obawiam się, że TŻ nawet nie będzie wiedział gdzie takie mogą być i pewnie już zapomniał do czego te pędzle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#783 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tez znowu przeziebiona, wczoraj z TZtem nas przewialo i oboje mamy rozwalone gardlo ![]() meczy mnie ta pogoda, kazdy non stop choruje, a wyleczyc tez ciezko.. Cytat:
![]() wiem co kupie, Snow, ten pedzel do podkladu co mial wyjsc w lutym, pamietasz? musze poszukac jak on sie nazywal ![]() ![]() buahhot zalezy jaka wysokosc ma platforma i tak jak Kitka mowi, jak jest wyprofilowany but ![]() ![]() blondyneczko juz glosuje ![]()
![]() |
#784 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() a co do butków, to sama nie wiem, muszę się dłużej zastanowić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale dokladnie, tak czy siak drogie jak nie wiem sa ![]() myslicie, ze to oryginal?: http://allegro.pl/everyday-minerals-...449820396.html
![]() |
#786 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() caate masz rację, ciężko się wyleczyć gdy wszędzie naokoło wszyscy chorzy, ja mam w domu non stop chorych a i w pracy też ![]() Ja też zaczynam zaś kaszleć i to mocno, chyba zaś będę musiała coś na kaszel kupić ![]() Jednak wszystko sobie poprzesuwałam na jutro, bo i tak na 12 idę do kosmetyczki więc od razu sobie pochodzę po sklepach ![]() Jak na razie umyłam włosy, poodżywkowałam je, nałożyłam krem na buzie i tyle ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#787 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#788 |
Zakorzenienie
|
Źle się dziś czuje, jak pasztet.... brzydki, okropny pasztet....
![]()
![]() |
#789 |
Zakorzenienie
|
Caate na studniówkę TŻ zapłacił tylko za zdjęcia 30zł, bo resztę już miałam zapłaconą. Co miesiąc 80zł na miesięczny mi daje, a za ślub o rodzice płacą, więc ze swojej kieszeni tylko miesięczny i te zakupy, chociaż za to trochę wyszło, bo kupiłam sobie 3 pary spodni, torebkę, naszyjnik i kolczyki, legginsy, 2 pary majteczek
![]() ![]() Pędzli mi nie kupi, bo powiedział że się nie zna i że sobie sama je kupię, takie jakie chcę. Właśnie przeglądałam all i były z naturalnego włosia po ok. 60zł + przesyłka, ale to już cały zestaw. I myślę, że może lepiej będzie zamówić cały zestaw, bo chyba taniej mi wyjdzie. Jak będę miała zamawiać, to się Caate Ciebie doradzę, bo jedyny pędzel jakiego używałam dotychczas, to do pudru taki najzwyklejszy.... |
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Rozeznanie
|
a przy okazji butów.. stosujecie żelowe poduszeczki, żeby się odciski nie robiły...?
![]() |
#791 | ||
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ajj wiesz co, pokaże jak sie zdecyduje dobrze? Bo sama nie wiem ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#792 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#793 | |
Zakorzenienie
|
Kalpana a jakiej marki kupowałaś spodnie?
---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#794 | ||
Marcelover ♥♥♥
|
nie mów tak, bo będzie bacik
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Rozeznanie
|
czy to znaczy że polecasz czy nie:P?
![]() |
#796 |
Marcelover ♥♥♥
|
hmm nie wiem :P miałam tylko raz, coś tam pomogły, ale pozniej przyzwyczaiła mi się noga do tych butów i już nie obcierały wiec były mi nie potrzebne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do butów - powinny być jeszcze bardziej wygodniejsze w takim razie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Piękności!
A ja wstałam jakoś po 10 dziś. I spojrzałam na okno i aż chciało mi się wstać, taka piękna pogoda dziś ![]() ![]() ![]() caate - noo, tak fajnie wstać w tygodniu sobie o 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prymulkaaa - dobre! ![]() ![]() ![]() Czekoladowa1 - jakbyśmy śmiały o Tobie zapomnieć! No coś Ty ![]() ![]() Donka94 - ooo, a jaki to kremik dokładnie i przez ile go używałaś? Bo piszesz, że efekty są ![]() ![]() ![]() ![]() Kalpana - to super, że zakupy udane! gregia - dobry pomysł z tą ekipą na masaż do caate ![]() agusiownik - miło ze strony Tż'a z tą wczorajszą kolacyjką i to jeszcze jaką pyyyszną ![]() E.J - też mam taką nadzieję, dziś wieczorem wezmę pierwszą tabletkę i zobaczymy, po dłuższym stosowaniu jak to będzie, bo męczące są takie zasłabnięcia itd. ![]() angelinmyheart - muszę go w końcu kupić, bo tak się do tego przymierzam i przymierzam i nigdy go nie kupię. No dokładnie, dokładnie, przecież dwie osoby mieszkają w tym domu a nie jedna, więc czemu jedna ma zapierniczać a druga siedzieć na tyłku. Postaram się zrobić te zdjęcia ![]() ![]() ![]() _blondyneczka_ - to byś zobaczyła moje ręce, też muszę w końcu kupić jakieś rękawiczki na te praktyki, bo przez to całe sprzątanie tych pokoi, przez zmywanie itd itp. to mam tak przesuszone, że nic mi nie pomaga, wyglądam jakbym miała zmarszczki na rękach ![]() Kitka - wracaj do zdrówka Kochana ![]() buahhot - jakie cudowne buty, te z załącznika ![]() ![]() Tak więc ja na razie lecę sobie wszystko zrobić, co zaplanowałam, później może przed wyjściem do Was wpadnę, ale nie obiecuję ![]() ![]()
![]() |
#799 |
Zakorzenienie
|
_Alessandra do kosmetyczki idę tylko na wyregulowanie brwi
![]() ![]() ![]() Muszę kupić sobie spodnie dżinsowe ale nie wiem czy kupować markowe? opłaca się? ![]() ![]() Spadam zjeść zupę, potem muszę do pracy się pomalować i iść, niestety ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#800 |
Zadomowienie
|
allessandra no dokladnie ja tez mam takie rece
ja kochane sprzatam papatki ' ![]()
#801 |
Zakorzenienie
|
Miłego dnia
![]()
![]() |
#802 |
Rozeznanie
|
ja ostatnio ręce i stopy męczę maską z parafiną z bielendy. fajna jest
![]()
![]() |
#803 | |||
CABIN CREW
|
współczuję....
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a na badania powinnam chyba pójśc- chociaż na jakiś wymaz z gardła czy coś bo normalnie mam dośc... cały czaas zjechane jakby tarkąktoś mi po nim jeździł.... stwierdziłam że biorę się za niemiecki bo w czerwcu mam egzamin taki z 3 lat nauki... i będzie masakra- ja tego języka w ogóle nie umiem... wiec teraz jako że mam czas to stwierdziłam że zacznę powoli się może jakiś słowek uczyć... u mnie też piękna pogoda... szkoda że nie czuję się na tyle dobrze żeby mojego psiaka wziąć i iść na spacer.... ![]() w ogóle trochę zła jestem bo mama zaczeła mi marudzić że mi pędzli nie kupi bo jak to można tyle kasy na pędzle wydać.. a ja chciałam takie za 60 zł... (no niestety mama nie zna się na cenach pędzli... - wiem że jakbym powiedziała jej że chcę torebkę czy coś innego co jest drogie to by nic nie mówiła , nie wiem czemu się uprzedziła do tych pędzli... chyba po prostu poproszę ją o kasę i sama kupię ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() a co do pędzli to zrób tak jak mówisz- weź od mamy $$ i sama sobie kup ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#805 | ||||
Zakorzenienie
|
kazda z nas takie ma, jutro pojdziesz do kosmetyczki i Ci sie poprawi humor
![]() a wlasnie, co bedziesz robic ![]() Cytat:
![]() sama teraz mam dylemat do podkladu miedzy EDM, a syntetycznym pixe... cena praktycznie ta sama, a zamawiajac EDM, to kupie zapewne jeszcze probki rozy ![]() ![]() aaaa w takim wypadku to rozumiem TZTa ![]() i dobrze, ze nmie kupuje Ci pedzli, moj wiedzial co chce, bo wiele razy mu pokazywalam, a on sprytny chlopak dodaje sobie wszystko w zakladki i potem wie co mi kupic ![]() ![]() ciesze sie, ze ejdnak rodzice sie dokladaja Twoi, myslalam, ze jednak sie nie zdecyduja po Twoich ostatnich wypowiedziach, ale dobrze ze to przemysleli ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja tez mam te wkladki, ale uzywam je na wieksze wyjscia, bo moje stopy maja dendencje do klapania i taka wkladka trzyma mi stope, a jak mam peep toe to i tak leci, jak bez wkladki ![]() uzywam z compleed ten sztyw przeci odciskom i oparzeniom, dlatego ja moge smigac na obcasie, bo nic mi sie nie dzieje z noga, tzn nie bola mnie, bo zawsze je tym smaruje ![]() piekne sa ![]() Cytat:
![]() jeszcze raz sprawdze kwc i na cos sie zdecyduje ![]() w mojej sytuacji, kiedy pragne sie usamodzielnic to kazdy grosz sie liczy, wiec chetnie bym to 200zl odlozyla sobie, ale wiem ze jak odloze 100, to bedzie dobrze, a kupie sobie cos i bede zadowolona, bo znam siebie i przez kolejne 2miesiace, bede miala taki limit zakupowy, ze kupie tylko to co z mama w supermarkecie... ja potrafie oszczedzac, ejstem tak wychowana, ze o pieniadze trzeba dbac, bo w kazdej chwilii moze Ci braknac, a ja nienawidze pozyczac, nawet nie mialabym od kogo ![]() z nyxem, torche dalam ![]() kupilam tutaj: http://allegro.pl/show_item.php?item=1452723148 na zniszczone dlonie, polecam kapiel w oliwie z oliwem z olejkiem rycynowym, u mnie dziala cuda, wystarczy 20min a dlonie i paznokcie nawilzone na maxa ![]() mam puder sypki z inglota, tylko mi sie wydaje ze on za ciemny jest, tzn zalezy z jakim podkladem... dlatego bym kupila ten my secret, tymbardziej ze bieli, a ja lubie taki efekt i na matowieniu mi nei zalezy, bo ja nie mam z tym problemu ![]() a chanel, to moje marzenie ![]()
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-02-10 o 11:03 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Zakorzenienie
|
Teraz tych pędzli znaleźć nie mogę, ale były podobne do tych http://allegro.pl/prof-pedzle-do-mak...5.html#gallery te wstawiałyście wcześniej.... Ale teraz to nie wiem, bo tam pisze, że to za sztukę cena, a niżej, że zestaw...
![]() Spodnie takie zwyczajne, po 50 zł.... |
![]() ![]() |
![]() |
#807 | |
Rozeznanie
|
caate, a ten sztyft kupię w aptece tak..? chyba się na niego skuszę, bo mnie sie ciągle robi odcisk
![]() wie ktoś jak zrobić, żeby mąż był wyższy? haha ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
![]() http://allegro.pl/3-kolory-pedzle-do...423006641.html chyba przez ten róż ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko tutaj nie ma do podkladu ![]() dziewczyny ktora mi doradzi, ktory wybrac ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...sh.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...sh.html&next=1 zawsze chcialam flat topa, ale jak czytam opinie, to niektore dziewcyzny pisza, ze flat top chowa sie przy kabuki i odwrotnie i badz tu madry ![]() i ejszcze cena jest taka sama ![]() Kitka, idz z tym gardlem do lekarza ![]() znacie moze jakies fajne ksiazki, strony, kursy z angielskiego?
![]() |
#809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Caate właśnie zauważyłam, że nie ma do podkładu ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ja.html&next=1 ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Kalpana, malo kiedy w zestawie jest pedzel do podkladu, to w takich drozszych pedzlach znajdziesz, a pzt jak juz znajdziesz w tanszych, to nie znaczy ze bedzie faktycznie dobry do podkladu, ja tez mam zestaw pedzli z naturalnego wlosia, a do podkladu kupuje z syntetycznego i calkiem innej firmy, bo zalezy mi zeby byl dobry pedzel, a nie z kompletu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.