Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-10, 08:48   #781
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
myslę że nie powinno to robić róznicy... chyba większy wpływ na wygodę ma to jak są buty wyprofilowane, dopasowane do stopy...
Masz rację. Dziękuję za odzew w sprawie

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 08:56   #782
Kalpana
Zakorzenienie

Dzień dobry
Caate
gratuluję wspaniałego prezentu

Buahhot wydaje mi się, że 1cm przy takiej wysokości nie robi różnicy, jeśli lubisz chodzić na takich wysokich, to nie powinno być problemu

Ja dopiero wstałam. Zaraz sobie zaparzę pokrzywkę i posprzątam, bo wczoraj przymierzałam nowo kupione ciuchy i teraz leżą porozwalane na wszystkich krzesłach
TŻ pojechał do miasteczka wybrać prezent, bo w sobotę idziemy na osiemnastkę do jego kuzynki i pytał mi się co mi kupić i w ogóle co na walentynki bym chciała.... Zaproponowałam pędzel do pudru/różu/podkładu z naturalnego włosia, ale obawiam się, że TŻ nawet nie będzie wiedział gdzie takie mogą być i pewnie już zapomniał do czego te pędzle

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 09:59   #783
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
_Alessandra ja osobiście bardzo lubię tego Waxa, jak dla mnie jest lepszy, niż ten zagraniczny. I też jestem za, że kto pierwszy przychodzi do domu to robi obiad, sprząta, a nie, że jeden ogląda telewizję, a drugi wszystko robi. Śliczny ten makijaż i czekam na zdjęcia, jak się już nim pomalujesz.

Donka94 ładnie Ci w takich włoskach i, jaka śliczna jesteś. Nie widać, że chora. Dobrze, że już lepiej się czujesz.

loluska, a gdzie kupiłaś tą maskę https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...t=27230&next=1? I napisz koniecznie, jak się sprawuje!

marlienkaa2 zaprosiłam Cię do znajomych, bo nie mam, jak Cię zobaczyć by powiedzieć, czy Ci ładnie było by w czarnych.

Talullah też jej współczuje i w sumie ją rozumiem, że nie lubi mnie. Ja bym była wściekła, jak by mój Tż. miał zdjęcie innej powieszone nad łóżkiem... .

caate to Tż. się postarał.

Ja dzisiaj tzn. już wczoraj pojechałam na ten egzamin i koleżanka do mnie dzwoniła, i mówiła, że się pytała, czy zwalnia z egzaminu, jak się ma 5 z ćwiczeń powiedział jej, że nie. To ja troszkę załamana idę na ten egzamin. Siadłam w pierwszym rzędzie i, jak zobaczyłam te pytania to się przeraziłam, a prof. po 3 minutach mówi "Jak ktoś jest mało ambitny i ma 5 z ćwiczeń to może się tylko podpisać i wpisać 5 na kartkę". Jaka szczęśliwa byłam.
Zostały mi jeszcze 3 egzaminy i 1 zaliczenie. Czemu tylko na mojej uczelni sesja ciągnie się przez 3 miesiące.
no to super, gratuluje
Cytat:
wooow... to zaszalał, rwewelacyjny prezent

super, TŻ Ci gotuje

niedawno wstałąm, muszę iść na pocztę bo przyszło mi awizo.. a... znowu się rozchorowałam,chyba bez lekarza się nie obędzie, od ponad miesiąca mi gardło szwankuje.... masakra- jest lepeij na 5 dni a potem znowu mnie boli....
no prezent mega

ja tez znowu przeziebiona, wczoraj z TZtem nas przewialo i oboje mamy rozwalone gardlo
meczy mnie ta pogoda, kazdy non stop choruje, a wyleczyc tez ciezko..

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Caate
gratuluję wspaniałego prezentu

Buahhot wydaje mi się, że 1cm przy takiej wysokości nie robi różnicy, jeśli lubisz chodzić na takich wysokich, to nie powinno być problemu

Ja dopiero wstałam. Zaraz sobie zaparzę pokrzywkę i posprzątam, bo wczoraj przymierzałam nowo kupione ciuchy i teraz leżą porozwalane na wszystkich krzesłach
TŻ pojechał do miasteczka wybrać prezent, bo w sobotę idziemy na osiemnastkę do jego kuzynki i pytał mi się co mi kupić i w ogóle co na walentynki bym chciała.... Zaproponowałam pędzel do pudru/różu/podkładu z naturalnego włosia, ale obawiam się, że TŻ nawet nie będzie wiedział gdzie takie mogą być i pewnie już zapomniał do czego te pędzle
ten TZ to chyba jakims milionerem jest, ciagle Ci cos kupuje, a takie pedzle jeden to 25-60zl, sama wiem jak mi TZ sie wykosztowal, ale Wy ostatnio mieliscie duzo wydatko, slub, studniowka, podziwiam

wiem co kupie, Snow, ten pedzel do podkladu co mial wyjsc w lutym, pamietasz? musze poszukac jak on sie nazywal to mi sie bardzo przyda

buahhot zalezy jaka wysokosc ma platforma i tak jak Kitka mowi, jak jest wyprofilowany but pokaz zdjecia jak juz sie zdecydujesz

blondyneczko juz glosuje
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 10:02   #784
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
wiem co kupie, Snow, ten pedzel do podkladu co mial wyjsc w lutym, pamietasz? musze poszukac jak on sie nazywal to mi sie bardzo przyda

buahhot zalezy jaka wysokosc ma platforma i tak jak Kitka mowi, jak jest wyprofilowany but pokaz zdjecia jak juz sie zdecydujesz

blondyneczko juz glosuje
caate to byl pedzel Hakuro, ale nie ma na all sensownych ofert

a co do butków, to sama nie wiem, muszę się dłużej zastanowić

Stary 2011-02-10, 10:07   #785
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość

no wlasnie nie pamietam jaki nr, czy 51 czy 54
ale dokladnie, tak czy siak drogie jak nie wiem sa

myslicie, ze to oryginal?:
http://allegro.pl/everyday-minerals-...449820396.html
Stary 2011-02-10, 10:07   #786
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:

niedawno wstałąm, muszę iść na pocztę bo przyszło mi awizo.. a... znowu się rozchorowałam,chyba bez lekarza się nie obędzie, od ponad miesiąca mi gardło szwankuje.... masakra- jest lepeij na 5 dni a potem znowu mnie boli....
Ojoj duużo zdrowia

Cytat:
Cześć
dziewczyny powiedzcie, czy jesli nosze botki na platformie, ok 12cm z platformą to czy 1cm roznicy, czyli 13cm, będzie stanowić zbyt dużą różnicę i buty mogą być niewygodne?
Nie doradzę w tym temacie bo nie mogę nosić koturn, są one na samym początku na mnie niewygodne, im wyższy koturn tym gorzej bo mam wysokie podbicie. Ostatnio się nawet śmiałam, że spokojnie baletnicą bym mogła być

caate
masz rację, ciężko się wyleczyć gdy wszędzie naokoło wszyscy chorzy, ja mam w domu non stop chorych a i w pracy też

Ja też zaczynam zaś kaszleć i to mocno, chyba zaś będę musiała coś na kaszel kupić

Jednak wszystko sobie poprzesuwałam na jutro, bo i tak na 12 idę do kosmetyczki więc od razu sobie pochodzę po sklepach

Jak na razie umyłam włosy, poodżywkowałam je, nałożyłam krem na buzie i tyle

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 10:08   #787
Prymulkaaa
Rozeznanie

Cytat:

pokaz o jakie buty chodzi baardzo mnie zainteresowaly

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-10, 10:08   #788
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Źle się dziś czuje, jak pasztet.... brzydki, okropny pasztet....

Stary 2011-02-10, 10:14   #789
Kalpana
Zakorzenienie

Caate na studniówkę TŻ zapłacił tylko za zdjęcia 30zł, bo resztę już miałam zapłaconą. Co miesiąc 80zł na miesięczny mi daje, a za ślub o rodzice płacą, więc ze swojej kieszeni tylko miesięczny i te zakupy, chociaż za to trochę wyszło, bo kupiłam sobie 3 pary spodni, torebkę, naszyjnik i kolczyki, legginsy, 2 pary majteczek , kosmetyczkę i pasek do spodni
Pędzli mi nie kupi, bo powiedział że się nie zna i że sobie sama je kupię, takie jakie chcę. Właśnie przeglądałam all i były z naturalnego włosia po ok. 60zł + przesyłka, ale to już cały zestaw. I myślę, że może lepiej będzie zamówić cały zestaw, bo chyba taniej mi wyjdzie. Jak będę miała zamawiać, to się Caate Ciebie doradzę, bo jedyny pędzel jakiego używałam dotychczas, to do pudru taki najzwyklejszy....

K

Sz
Stary 2011-02-10, 10:16   #790
Prymulkaaa
Rozeznanie

a przy okazji butów.. stosujecie żelowe poduszeczki, żeby się odciski nie robiły...?
Stary 2011-02-10, 10:17   #791
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
no wlasnie nie pamietam jaki nr, czy 51 czy 54
ale dokladnie, tak czy siak drogie jak nie wiem sa

myslicie, ze to oryginal?:
http://allegro.pl/everyday-minerals-...449820396.html
nie znam sie, ale tez myslalam o tym pedzlu

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Ojoj duużo zdrowia

Nie doradzę w tym temacie bo nie mogę nosić koturn, są one na samym początku na mnie niewygodne, im wyższy koturn tym gorzej bo mam wysokie podbicie. Ostatnio się nawet śmiałam, że spokojnie baletnicą bym mogła być

caate
masz rację, ciężko się wyleczyć gdy wszędzie naokoło wszyscy chorzy, ja mam w domu non stop chorych a i w pracy też

Ja też zaczynam zaś kaszleć i to mocno, chyba zaś będę musiała coś na kaszel kupić

Jednak wszystko sobie poprzesuwałam na jutro, bo i tak na 12 idę do kosmetyczki więc od razu sobie pochodzę po sklepach

Jak na razie umyłam włosy, poodżywkowałam je, nałożyłam krem na buzie i tyle
tzn ja mowilam o platformach, taki typ jak w zalaczniku koturn nie chce, pomimo że są teraz modne

Cytat:
Napisane przez Prymulkaaa Pokaż wiadomość
pokaz o jakie buty chodzi baardzo mnie zainteresowaly
ajj wiesz co, pokaże jak sie zdecyduje dobrze? Bo sama nie wiem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 8_692a128bc84d5561af9655e110b5a8ac.jpg (24,0 KB, 16 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-10, 10:18   #792
Prymulkaaa
Rozeznanie

Cytat:
Caate na studniówkę TŻ zapłacił tylko za zdjęcia 30zł, bo resztę już miałam zapłaconą. Co miesiąc 80zł na miesięczny mi daje, a za ślub o rodzice płacą, więc ze swojej kieszeni tylko miesięczny i te zakupy, chociaż za to trochę wyszło, bo kupiłam sobie 3 pary spodni, torebkę, naszyjnik i kolczyki, legginsy, 2 pary majteczek , kosmetyczkę i pasek do spodni
Pędzli mi nie kupi, bo powiedział że się nie zna i że sobie sama je kupię, takie jakie chcę. Właśnie przeglądałam all i były z naturalnego włosia po ok. 60zł + przesyłka, ale to już cały zestaw. I myślę, że może lepiej będzie zamówić cały zestaw, bo chyba taniej mi wyjdzie. Jak będę miała zamawiać, to się Caate Ciebie doradzę, bo jedyny pędzel jakiego używałam dotychczas, to do pudru taki najzwyklejszy....
pokaz te pedzle
Stary 2011-02-10, 10:19   #793
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Kalpana a jakiej marki kupowałaś spodnie?

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:

tzn ja mowilam o platformach, taki typ jak w zalaczniku koturn nie chce, pomimo że są teraz modne

A o to chodzi, nie zrozumialam Cię, podobno taka koturna sprawia, że buty są wygodniejsze, tyle wiem

Stary 2011-02-10, 10:21   #794
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
nie mów tak, bo będzie bacik

Cytat:
a przy okazji butów.. stosujecie żelowe poduszeczki, żeby się odciski nie robiły...?
kupilam sobie nawet takie, bo przy peep toe przy zbyt wysokich obcasach stopa zsuwa mi się na dół i palce mnie bolą ale użyłam tylko raz

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Cytat:
Kalpana a jakiej marki kupowałaś spodnie?

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

A o to chodzi, nie zrozumialam Cię, podobno taka koturna sprawia, że buty są wygodniejsze, tyle wiem
tak, ja mam teraz botki na takiej platformie i są baardzo wygodne, ale chce kupic kolejne botki tyle że są wyższe i nie wiem czy też będą wygodne

Stary 2011-02-10, 10:28   #795
Prymulkaaa
Rozeznanie

Cytat:

kupilam sobie nawet takie, bo przy peep toe przy zbyt wysokich obcasach stopa zsuwa mi się na dół i palce mnie bolą ale użyłam tylko raz
czy to znaczy że polecasz czy nie:P?
Stary 2011-02-10, 10:31   #796
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
czy to znaczy że polecasz czy nie:P?
hmm nie wiem :P miałam tylko raz, coś tam pomogły, ale pozniej przyzwyczaiła mi się noga do tych butów i już nie obcierały wiec były mi nie potrzebne ale drogie nie są, kosztuja z 15zł takie wkładki

Stary 2011-02-10, 10:32   #797
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
nie mów tak, bo będzie bacik

tak, ja mam teraz botki na takiej platformie i są baardzo wygodne, ale chce kupic kolejne botki tyle że są wyższe i nie wiem czy też będą wygodne
Ała, no już dobrze, po prostu się tak czuję...a baty i tak mi sie należą bo zaniedbałam ostatnio uda....

A co do butów - powinny być jeszcze bardziej wygodniejsze w takim razie

Stary 2011-02-10, 10:34   #798
_Alessandra
Zakorzenienie

Dzień Dobry Piękności!
A ja wstałam jakoś po 10 dziś. I spojrzałam na okno i aż chciało mi się wstać, taka piękna pogoda dziś Zmyłam ten cały mix z włosów, zrobiłam sobie śniadanko i posiedzę tu chwilę a za niedługo muszę iść nogi ogolić, zrobić sobie peeling twarzy i maseczkę nałożyć, obiad zrobić i posprzątać trochę... A potem tylko makijaż i zrobić koka i na obsługę..Jednak muszę być na 16:30.. I koleżanka właśnie mi napisała, że jutro jakaś stypa jest i mamy być na 14 we dwie, oczywiście też w ramach praktyk, bo inne dwie praktykantki, zresztą od nas z klasy, są dojezdne i one wielce nie mogą, tak mnie to drażni A jutro piątek jest i też chciałam mieć popołudnie wolne, gdzieś z Tż'em wyjść itd., makijaż jakiś fajny sobie strzelić w końcu i w ogóle zrelaksować się i mieć jednak ten czas dla siebie, to nie wiem o której stamtąd wyjdziemy...Ile trwają stypy, tak mniej więcej??

caate - noo, tak fajnie wstać w tygodniu sobie o 10 Tylko jedynie to, że popołudnia i wieczoru nie mam dla siebie, no ale cóż, coś za coś. Też się cieszę, że tak krótko, bo po tamtym tygodniu po 8 godzin i w tym też tak, to jestem cała happy! Hahahaha dobree z tym Tż'emAle to bardzo dobrze o nim świadczy, bo się interesuje Tobą i twoimi marzeniami, pragnieniami i je spełnia jak może A od którego sprzedawcy zamawiałaś? Bo też się czaję na tą milk z Nyx'a Aaaa wolne 2 stówki, ojeej Ja bym oszalała ze szczęścia i na pewno je wydała - mnie się pieniądze w ogóle nie trzymają, nie potrafię oszczędzać, odkładać itd. co mam, to na kosmetyki Ojj za taką reklamę tego pudru powinni Ci płacić, aż się rozmarzyłam nad nim A co do pudru z My Secret, to nie wiem czy taki tańszy odpowiednik Chanel, bo nie miałam nigdy Chanel, ale mogę z ręką na sercu go polecić, jest cudowny, tylko że mimo, że piszą, że transparentny, to jednak w niewielkim stopniu, ale bieli, mi to nie przeszkadzało, bo ja naturalnie jasna jestem, ale to zależy od karnacji. Co do pędzla, wydaje mi się, że to oryginał, jestem prawie pewna

Prymulkaaa - dobre! Chyba też sama sobie kupię kwiatki, bo od Tż'a to nie wiem kiedy się doczekam Na początku to dawał mi kwiaty bez okazji itd. a teraz to najczęściej....jak się pokłócimy, na przeprosiny No, fakt, musiało mu się głupio zrobić, ale w sumie dobry przekaz, może się wykaże i za niedługo też jakiś ładny bukiecik dostaniesz od niego.

Czekoladowa1
- jakbyśmy śmiały o Tobie zapomnieć! No coś Ty Rozumiem, szkoła to ogromny pochłaniacz wolnego czasu, zwłaszcza ta nerwówka z wystawianiem ocen i wtedy nagle pełno sprawdzianów, kartkówek itd. bo oni muszą mieć oceny

Donka94
- ooo, a jaki to kremik dokładnie i przez ile go używałaś? Bo piszesz, że efekty są Mi na łuszczenie bardzo pomógł olejek FurMama, Babydream, naprawdę! Nakładam go na noc i rano taka mięciutka, nawilżona skóra jest i nie zapycha Pierwszy raz słyszę o takim określeniu, trójkąt bermudzki Nie przejmuj się Kochana, nie jest tak źle, naprawdę! Ja jakbym sobie zdjęcie robiła bez makijażu, nawet przekłamane, to byś dopiero się wystraszyła co ja mam na twarzy, dosłownie meksyk

Kalpana - to super, że zakupy udane!

gregia - dobry pomysł z tą ekipą na masaż do caate

agusiownik
- miło ze strony Tż'a z tą wczorajszą kolacyjką i to jeszcze jaką pyyyszną A które kosmetyki zamówiłaś?

E.J - też mam taką nadzieję, dziś wieczorem wezmę pierwszą tabletkę i zobaczymy, po dłuższym stosowaniu jak to będzie, bo męczące są takie zasłabnięcia itd. A na co idziesz do kosmetyczki?

angelinmyheart
- muszę go w końcu kupić, bo tak się do tego przymierzam i przymierzam i nigdy go nie kupię. No dokładnie, dokładnie, przecież dwie osoby mieszkają w tym domu a nie jedna, więc czemu jedna ma zapierniczać a druga siedzieć na tyłku. Postaram się zrobić te zdjęcia I super, że się tak udało z tym egzaminem !!

_blondyneczka_
- to byś zobaczyła moje ręce, też muszę w końcu kupić jakieś rękawiczki na te praktyki, bo przez to całe sprzątanie tych pokoi, przez zmywanie itd itp. to mam tak przesuszone, że nic mi nie pomaga, wyglądam jakbym miała zmarszczki na rękach

Kitka - wracaj do zdrówka Kochana To może idź na jakieś ogólne badania??

buahhot - jakie cudowne buty, te z załącznika

Tak więc ja na razie lecę sobie wszystko zrobić, co zaplanowałam, później może przed wyjściem do Was wpadnę, ale nie obiecuję A jak nie to wpadnę wieczorkiem późniejszym, miłego dnia!!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 10:39   #799
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

_Alessandra do kosmetyczki idę tylko na wyregulowanie brwi Oj, tż już daaawno nie widziałam kwiatka od Tż Dużo sił na dziś

Muszę kupić sobie spodnie dżinsowe ale nie wiem czy kupować markowe? opłaca się?

Spadam zjeść zupę, potem muszę do pracy się pomalować i iść, niestety

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-10, 10:39   #800
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

allessandra no dokladnie ja tez mam takie rece

ja kochane sprzatam papatki '
Stary 2011-02-10, 10:39   #801
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Miłego dnia

Stary 2011-02-10, 10:41   #802
Prymulkaaa
Rozeznanie

ja ostatnio ręce i stopy męczę maską z parafiną z bielendy. fajna jest
Stary 2011-02-10, 10:46   #803
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
współczuję.... ale każda z nas tak czasami ma... taki dzień....

Cytat:
ja nigdy nie stosowałam, nie mam problemu z odciskami...

Cytat:

skąd te buty??? bo są cudowne....

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
...Ile trwają stypy, tak mniej więcej??

Kitka - wracaj do zdrówka Kochana To może idź na jakieś ogólne badania??
stypy- myślę że nie wiecej jak 3 godziny....
a na badania powinnam chyba pójśc- chociaż na jakiś wymaz z gardła czy coś bo normalnie mam dośc... cały czaas zjechane jakby tarkąktoś mi po nim jeździł....

stwierdziłam że biorę się za niemiecki bo w czerwcu mam egzamin taki z 3 lat nauki... i będzie masakra- ja tego języka w ogóle nie umiem... wiec teraz jako że mam czas to stwierdziłam że zacznę powoli się może jakiś słowek uczyć...

u mnie też piękna pogoda... szkoda że nie czuję się na tyle dobrze żeby mojego psiaka wziąć i iść na spacer....

w ogóle trochę zła jestem bo mama zaczeła mi marudzić że mi pędzli nie kupi bo jak to można tyle kasy na pędzle wydać.. a ja chciałam takie za 60 zł... (no niestety mama nie zna się na cenach pędzli... - wiem że jakbym powiedziała jej że chcę torebkę czy coś innego co jest drogie to by nic nie mówiła , nie wiem czemu się uprzedziła do tych pędzli... chyba po prostu poproszę ją o kasę i sama kupię

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-10, 10:48   #804
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
współczuję.... ale każda z nas tak czasami ma... taki dzień....

ja nigdy nie stosowałam, nie mam problemu z odciskami...

skąd te buty??? bo są cudowne....

stypy- myślę że nie wiecej jak 3 godziny....
a na badania powinnam chyba pójśc- chociaż na jakiś wymaz z gardła czy coś bo normalnie mam dośc... cały czaas zjechane jakby tarkąktoś mi po nim jeździł....

stwierdziłam że biorę się za niemiecki bo w czerwcu mam egzamin taki z 3 lat nauki... i będzie masakra- ja tego języka w ogóle nie umiem... wiec teraz jako że mam czas to stwierdziłam że zacznę powoli się może jakiś słowek uczyć...

u mnie też piękna pogoda... szkoda że nie czuję się na tyle dobrze żeby mojego psiaka wziąć i iść na spacer....

w ogóle trochę zła jestem bo mama zaczeła mi marudzić że mi pędzli nie kupi bo jak to można tyle kasy na pędzle wydać.. a ja chciałam takie za 60 zł... (no niestety mama nie zna się na cenach pędzli... - wiem że jakbym powiedziała jej że chcę torebkę czy coś innego co jest drogie to by nic nie mówiła , nie wiem czemu się uprzedziła do tych pędzli... chyba po prostu poproszę ją o kasę i sama kupię
z deezee http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/czolenka/

a co do pędzli to zrób tak jak mówisz- weź od mamy $$ i sama sobie kup

Stary 2011-02-10, 10:56   #805
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
kazda z nas takie ma, jutro pojdziesz do kosmetyczki i Ci sie poprawi humor
a wlasnie, co bedziesz robic?

Cytat:
to pokazuj tu pedzle, buahhot i snow, tez napewno doradza, ja nie jestem jakims specem
sama teraz mam dylemat do podkladu miedzy EDM, a syntetycznym pixe... cena praktycznie ta sama, a zamawiajac EDM, to kupie zapewne jeszcze probki rozy chociaz jeszcze to przemysle, bo 9,90 tu i tu i tak kasa sie rozejdzie

aaaa w takim wypadku to rozumiem TZTa
i dobrze, ze nmie kupuje Ci pedzli, moj wiedzial co chce, bo wiele razy mu pokazywalam, a on sprytny chlopak dodaje sobie wszystko w zakladki i potem wie co mi kupic ja tez tak robie, jak zegarek kupowalam, to tez wywaid zrobilam najpierw co i jaki, oczywiscie jakies pol roku wczesniej, zeby nie bylo podejrzen

ciesze sie, ze ejdnak rodzice sie dokladaja Twoi, myslalam, ze jednak sie nie zdecyduja po Twoich ostatnich wypowiedziach, ale dobrze ze to przemysleli
Cytat:
Cytat:

swoja droga, uwielbiam koturny moge chodzic nawet w takich 12cm caly dzien

ja tez mam te wkladki, ale uzywam je na wieksze wyjscia, bo moje stopy maja dendencje do klapania i taka wkladka trzyma mi stope, a jak mam peep toe to i tak leci, jak bez wkladki

uzywam z compleed ten sztyw przeci odciskom i oparzeniom, dlatego ja moge smigac na obcasie, bo nic mi sie nie dzieje z noga, tzn nie bola mnie, bo zawsze je tym smaruje

piekne sa
Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Dzień Dobry Piękności!
A ja wstałam jakoś po 10 dziś. I spojrzałam na okno i aż chciało mi się wstać, taka piękna pogoda dziś Zmyłam ten cały mix z włosów, zrobiłam sobie śniadanko i posiedzę tu chwilę a za niedługo muszę iść nogi ogolić, zrobić sobie peeling twarzy i maseczkę nałożyć, obiad zrobić i posprzątać trochę... A potem tylko makijaż i zrobić koka i na obsługę..Jednak muszę być na 16:30.. I koleżanka właśnie mi napisała, że jutro jakaś stypa jest i mamy być na 14 we dwie, oczywiście też w ramach praktyk, bo inne dwie praktykantki, zresztą od nas z klasy, są dojezdne i one wielce nie mogą, tak mnie to drażni A jutro piątek jest i też chciałam mieć popołudnie wolne, gdzieś z Tż'em wyjść itd., makijaż jakiś fajny sobie strzelić w końcu i w ogóle zrelaksować się i mieć jednak ten czas dla siebie, to nie wiem o której stamtąd wyjdziemy...Ile trwają stypy, tak mniej więcej??

caate - noo, tak fajnie wstać w tygodniu sobie o 10 Tylko jedynie to, że popołudnia i wieczoru nie mam dla siebie, no ale cóż, coś za coś. Też się cieszę, że tak krótko, bo po tamtym tygodniu po 8 godzin i w tym też tak, to jestem cała happy! Hahahaha dobree z tym Tż'emAle to bardzo dobrze o nim świadczy, bo się interesuje Tobą i twoimi marzeniami, pragnieniami i je spełnia jak może A od którego sprzedawcy zamawiałaś? Bo też się czaję na tą milk z Nyx'a Aaaa wolne 2 stówki, ojeej Ja bym oszalała ze szczęścia i na pewno je wydała - mnie się pieniądze w ogóle nie trzymają, nie potrafię oszczędzać, odkładać itd. co mam, to na kosmetyki Ojj za taką reklamę tego pudru powinni Ci płacić, aż się rozmarzyłam nad nim A co do pudru z My Secret, to nie wiem czy taki tańszy odpowiednik Chanel, bo nie miałam nigdy Chanel, ale mogę z ręką na sercu go polecić, jest cudowny, tylko że mimo, że piszą, że transparentny, to jednak w niewielkim stopniu, ale bieli, mi to nie przeszkadzało, bo ja naturalnie jasna jestem, ale to zależy od karnacji. Co do pędzla, wydaje mi się, że to oryginał, jestem prawie pewna
bo my z TZtem tak juz mamy, tuszujemy wszelkie slady

jeszcze raz sprawdze kwc i na cos sie zdecyduje

w mojej sytuacji, kiedy pragne sie usamodzielnic to kazdy grosz sie liczy, wiec chetnie bym to 200zl odlozyla sobie, ale wiem ze jak odloze 100, to bedzie dobrze, a kupie sobie cos i bede zadowolona, bo znam siebie i przez kolejne 2miesiace, bede miala taki limit zakupowy, ze kupie tylko to co z mama w supermarkecie... ja potrafie oszczedzac, ejstem tak wychowana, ze o pieniadze trzeba dbac, bo w kazdej chwilii moze Ci braknac, a ja nienawidze pozyczac, nawet nie mialabym od kogo

z nyxem, torche dalam , bo robilam przelew przez 'plac allegro' i ejszcze nie doszedl, a facet wysyla tylko jutro i w sob i ma urlop do marca, wiec jak kasa nie wplynie to poczekam na kredke...
kupilam tutaj:
http://allegro.pl/show_item.php?item=1452723148

na zniszczone dlonie, polecam kapiel w oliwie z oliwem z olejkiem rycynowym, u mnie dziala cuda, wystarczy 20min a dlonie i paznokcie nawilzone na maxa

mam puder sypki z inglota, tylko mi sie wydaje ze on za ciemny jest, tzn zalezy z jakim podkladem... dlatego bym kupila ten my secret, tymbardziej ze bieli, a ja lubie taki efekt i na matowieniu mi nei zalezy, bo ja nie mam z tym problemu
a chanel, to moje marzenie

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-02-10 o 11:03
Stary 2011-02-10, 11:05   #806
Kalpana
Zakorzenienie

Teraz tych pędzli znaleźć nie mogę, ale były podobne do tych http://allegro.pl/prof-pedzle-do-mak...5.html#gallery te wstawiałyście wcześniej.... Ale teraz to nie wiem, bo tam pisze, że to za sztukę cena, a niżej, że zestaw...

Spodnie takie zwyczajne, po 50 zł....

K

Sz
Stary 2011-02-10, 11:11   #807
Prymulkaaa
Rozeznanie

caate, a ten sztyft kupię w aptece tak..? chyba się na niego skuszę, bo mnie sie ciągle robi odcisk

wie ktoś jak zrobić, żeby mąż był wyższy? haha

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Teraz tych pędzli znaleźć nie mogę, ale były podobne do tych http://allegro.pl/prof-pedzle-do-mak...5.html#gallery te wstawiałyście wcześniej.... Ale teraz to nie wiem, bo tam pisze, że to za sztukę cena, a niżej, że zestaw...

mnie się te podobają
http://allegro.pl/3-kolory-pedzle-do...423006641.html

chyba przez ten róż
Stary 2011-02-10, 11:11   #808
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:

te pedzle sa okej, buahhot je ma i poleca
tylko tutaj nie ma do podkladu

dziewczyny ktora mi doradzi, ktory wybrac?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...sh.html&next=1
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...sh.html&next=1

zawsze chcialam flat topa, ale jak czytam opinie, to niektore dziewcyzny pisza, ze flat top chowa sie przy kabuki i odwrotnie i badz tu madry
i ejszcze cena jest taka sama

Kitka, idz z tym gardlem do lekarza

znacie moze jakies fajne ksiazki, strony, kursy z angielskiego?
Stary 2011-02-10, 11:15   #809
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
caate, a ten sztyft kupię w aptece tak..? chyba się na niego skuszę, bo mnie sie ciągle robi odcisk

Buty na podwyższeniu Mój jest niewiele wyższy ode mnie, ale jak założy półbuty i tam ma taki jakby obcas, jak to w półbutach bywa, to różnica wzrostu była większa

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Caate właśnie zauważyłam, że nie ma do podkładu Ale może znajdę jakieś, w których będzie Na razie nie chcę od TŻta ciągnąć na nie kasy, odkładam sobie po parę zł i sama kupię, bo już tyle mi nakupował, a jeszcze te butki mi ma kupić Chociaż nie wiem, czy będę się umiała takimi pędzlami malować, bo to wyższa szkoła jazdy

K

Sz
Stary 2011-02-10, 11:25   #810
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

mnie się te podobają
http://allegro.pl/3-kolory-pedzle-do...423006641.html

chyba przez ten róż
tak, w SP napewno, w DOZie tez bedzie

to ten:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ja.html&next=1

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Kalpana, malo kiedy w zestawie jest pedzel do podkladu, to w takich drozszych pedzlach znajdziesz, a pzt jak juz znajdziesz w tanszych, to nie znaczy ze bedzie faktycznie dobry do podkladu, ja tez mam zestaw pedzli z naturalnego wlosia, a do podkladu kupuje z syntetycznego i calkiem innej firmy, bo zalezy mi zeby byl dobry pedzel, a nie z kompletu nawet nie wiem czy do podkladu sa z naturalnego
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości