Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-10, 11:27   #811
Prymulkaaa
Rozeznanie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Buty na podwyższeniu Mój jest niewiele wyższy ode mnie, ale jak założy półbuty i tam ma taki jakby obcas, jak to w półbutach bywa, to różnica wzrostu była większa

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Caate właśnie zauważyłam, że nie ma do podkładu Ale może znajdę jakieś, w których będzie Na razie nie chcę od TŻta ciągnąć na nie kasy, odkładam sobie po parę zł i sama kupię, bo już tyle mi nakupował, a jeszcze te butki mi ma kupić Chociaż nie wiem, czy będę się umiała takimi pędzlami malować, bo to wyższa szkoła jazdy
hmm zawsze to jakiś sposób..

a co do pędzli też się tego obawiam..
Stary 2011-02-10, 11:28   #812
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
swoja droga, uwielbiam koturny moge chodzic nawet w takich 12cm caly dzien

ja tez mam te wkladki, ale uzywam je na wieksze wyjscia, bo moje stopy maja dendencje do klapania i taka wkladka trzyma mi stope, a jak mam peep toe to i tak leci, jak bez wkladki

uzywam z compleed ten sztyw przeci odciskom i oparzeniom, dlatego ja moge smigac na obcasie, bo nic mi sie nie dzieje z noga, tzn nie bola mnie, bo zawsze je tym smaruje

piekne sa
nawiązując do koturn- to ja tez lubie chodzic w koturnach, przewygodne buty, mam na lato tego typu sandalki,... jednak aktualnie te koturny do mnie nie przemawiają tzn nie są brzydkie ale na pewno nie kupię bo Tżtowi się nie podobają (wiem że ubieram się dla siebie, ale Tztowi tez chce się podobać ) poza tym nawet nie wiem do czego miałabym nosić ja nosze zwykle dzinsy rurki, czarne rurki, legginsy -na modowych blogach potrafią jakoś ładnie złożyć fajny zestaw, mi to nie jest dane niestety. Poza tym, mam wrazenie ze wszyscy by się na mnie patrzyli tzn za bardzo zwracali by uwage na mnie Ale powiem Wam, że standardowe kopytka mi się podobają
Jeżeli kogoś uraziłam swoją wypowiedzią to przepraszam, ale ja się w takich butach z załączników nie widzę, aczkolwiek absolutnie nie przeszkadzają mi u kogoś
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0_e3f62fac1fe5bed67c1e495f54c120c0.jpg (61,2 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 526cd7e4c82a8a3f.jpg (33,6 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1345a8d688d70de2.jpg (37,4 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 768912d2ed9bfe24.jpg (31,1 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg df379243732270fb.jpg (31,5 KB, 4 załadowań)

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 11:31   #813
_Alessandra
Zakorzenienie

Ja tak dosłownie na chwileczkę, bo naprawdę się muszę wziąć za parę rzeczy bo nie zdążę I tylko tak przeleciałam wzrokiem co pisałyście i poodpisuje potem, ale jedno do caate - różnica między flat topem a kabuki jest taka, że flat top lepiej kryje niż kabuki , znaczy wiesz, jak nałożysz podkład/puder flat topem to uzyskuje on świetne krycie, a kabuki tego nie robi, znaczy też podkład/puder uzyskuje krycie ale takie minimalne Więc to zależy kto czego oczekuje Ja mam flat topa, ale z Pixie Cosmetics i jest przecudowny Jak mam gorsze dni i duużo do ukrycia, to właśnie nim nakładam podkład i jest super

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 11:33   #814
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
te pedzle sa okej, buahhot je ma i poleca
tylko tutaj nie ma do podkladu

dziewczyny ktora mi doradzi, ktory wybrac?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...sh.html&next=1
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...sh.html&next=1

zawsze chcialam flat topa, ale jak czytam opinie, to niektore dziewcyzny pisza, ze flat top chowa sie przy kabuki i odwrotnie i badz tu madry
i ejszcze cena jest taka sama

Kitka, idz z tym gardlem do lekarza

znacie moze jakies fajne ksiazki, strony, kursy z angielskiego?
oo to powiedz mi caate pedzlem kabuki naklada się podkład? Bo ja mam taki pędzel, jak byłam w stanach to kupiłam go w zestawie z pudrem "mineralnym" maybelline, ale go nie uzywam

A jesli chodzi o pędzle, to ja mam firmy LancrOne, ale mniejszy zestaw-7pedzli, jest bardzo fajny i włosie nie wypada

Stary 2011-02-10, 11:42   #815
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
nawiązując do koturn- to ja tez lubie chodzic w koturnach, przewygodne buty, mam na lato tego typu sandalki,... jednak aktualnie te koturny do mnie nie przemawiają tzn nie są brzydkie ale na pewno nie kupię bo Tżtowi się nie podobają (wiem że ubieram się dla siebie, ale Tztowi tez chce się podobać ) poza tym nawet nie wiem do czego miałabym nosić ja nosze zwykle dzinsy rurki, czarne rurki, legginsy -na modowych blogach potrafią jakoś ładnie złożyć fajny zestaw, mi to nie jest dane niestety. Poza tym, mam wrazenie ze wszyscy by się na mnie patrzyli tzn za bardzo zwracali by uwage na mnie Ale powiem Wam, że standardowe kopytka mi się podobają
Jeżeli kogoś uraziłam swoją wypowiedzią to przepraszam, ale ja się w takich butach z załączników nie widzę, aczkolwiek absolutnie nie przeszkadzają mi u kogoś
mi tez nie podchodza takie koturny, ani TZtowi

ja mam takie zwykle jak sa na platformie, tylko ze koturnie i z odkrytym palcem, mi sie tylko takie podobaja, a te 2,3 moze i ladne sa, ale nie kazdemu one pasuja i latwo o kicz, wlasnie wczoraj widzialam taka dziewczyne na zakupach, jak TZ prychnal smiechem na jej widok, to juz odechcialo mi sie takich butow

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Ja tak dosłownie na chwileczkę, bo naprawdę się muszę wziąć za parę rzeczy bo nie zdążę I tylko tak przeleciałam wzrokiem co pisałyście i poodpisuje potem, ale jedno do caate - różnica między flat topem a kabuki jest taka, że flat top lepiej kryje niż kabuki , znaczy wiesz, jak nałożysz podkład/puder flat topem to uzyskuje on świetne krycie, a kabuki tego nie robi, znaczy też podkład/puder uzyskuje krycie ale takie minimalne Więc to zależy kto czego oczekuje Ja mam flat topa, ale z Pixie Cosmetics i jest przecudowny Jak mam gorsze dni i duużo do ukrycia, to właśnie nim nakładam podkład i jest super
za pozno napisalas, ale i tak sie zdecydowalam na flat topa, juz kaska przelana i nawet juz doszla
ale ciesze sie, ze napisalas to, bo wlasnie tego oczekuje, czyli dokonalam dobrego wyboru mi zalezy tez na rozprowadzaniu plynnego podkladu, a dla mnie kabuka nadaje sie bardziej do suchych, pudrow i bronzerow. juz nie moge sie doczekac kiedy dojdzie do mnie
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 11:44   #816
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
mi tez nie podchodza takie koturny, ani TZtowi

ja mam takie zwykle jak sa na platformie, tylko ze koturnie i z odkrytym palcem, mi sie tylko takie podobaja, a te 2,3 moze i ladne sa, ale nie kazdemu one pasuja i latwo o kicz, wlasnie wczoraj widzialam taka dziewczyne na zakupach, jak TZ prychnal smiechem na jej widok, to juz odechcialo mi sie takich butow

za pozno napisalas, ale i tak sie zdecydowalam na flat topa, juz kaska przelana i nawet juz doszla
ale ciesze sie, ze napisalas to, bo wlasnie tego oczekuje, czyli dokonalam dobrego wyboru mi zalezy tez na rozprowadzaniu plynnego podkladu, a dla mnie kabuka nadaje sie bardziej do suchych, pudrow i bronzerow. juz nie moge sie doczekac kiedy dojdzie do mnie
kupilas ten pixie?

Stary 2011-02-10, 11:51   #817
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
oo to powiedz mi caate pedzlem kabuki naklada się podkład? Bo ja mam taki pędzel, jak byłam w stanach to kupiłam go w zestawie z pudrem "mineralnym" maybelline, ale go nie uzywam

A jesli chodzi o pędzle, to ja mam firmy LancrOne, ale mniejszy zestaw-7pedzli, jest bardzo fajny i włosie nie wypada
ja bym przetestowala
ale ogolnie moim zdaniem kabuka powinna sluzyc do nakladania pudrow, podkladow mineralnych, rozy i bronzerow, ale EDM podobno tez spisuje sie swietnie w plynnych podkladach, jednak czytajac kwc, dziewczyny najwieej wspominaja ze uzywaja go do wszystkiego co suche. Kabuka fajnie dociska i nieraz lepiej stapi podklad z pudrem jak nie jeden pedzel firmowy przeznacozny do tego celu

i tez jestem za mniejszym zestawem pedzli, kupowac to co potrzebne, a nie 16pedzli, z czego max uzywa sie polowe, a czasami mniejszy bedzie lepszy jakosci (firmy) w cenie tego drozszego, ja mam takie zdanie, z kosmetykami trzeba przemyslec wszystko, chyba ze ktos bogaty

ooo wlasnie, ide wyprac moje pedzle jak sa czysciutkie, tak fajnie sie nimi maluje

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Cytat:
kupilas ten pixie?
nie
flat topa EDM
http://allegro.pl/everyday-minerals-...449820396.html

myslalam nad pixe, ale EDM ma tyle opini na kwc, ze tym sie pokierowalam, juz sprawdzony jest

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-10, 11:59   #818
Prymulkaaa
Rozeznanie

a ja nie potrafię malować się pędzlami
zresztą mniew ogóle makijaże ostatnio nie wychodzą

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

któraś ostatnio szukała kodu na etorebkę.. nie pamiętam która ale wklejam
"Masz ochotę na tańszą etorebkę? Skorzystaj z mojego kodu dde0f26d Dziękuję"
Stary 2011-02-10, 11:59   #819
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Prymulkaaa Pokaż wiadomość
a ja nie potrafię malować się pędzlami
zresztą mniew ogóle makijaże ostatnio nie wychodzą
na spokojne trzeba cwiczyc, ja tez uwazalam ze nie potrafie, ale pedzlami jest o wiele latwiej, niz pacynkami, a nawet palcami. mniej kosmetyku sie uzywa i ja po prostu uwielbiam maziac sie pedzlami, dla mnie to frajda malowac, zawsze mi to poprawia humor
i zauwazylam, ze nawet pigmentacja sie rozni, nalozone pedzle sa kolory pardziej nasycone niz palcami, przynajmniej w przypadku moich cieni, widze ogrooomna roznice, teraz nawet bialy cien jako bazowy nakladam pedzlem

a sama nigdy nie stosowalam do podkladu, ale bylam malowana na jednej sesji i wtedy wiedzialam, ze musze to miec, calkiem inaczej ten podklad sie zachowuje na twarzy nalozony pedzlem niz palcami i teraz jak znalazla mi sie wolna kasa, to stwierdzilam, ze czas na niego
no i tak poszla mi 100zl w 24h, kupilam Merz, kredke Nyx'a i flat topa EDM, to taki moj prezent urodzinowy
Stary 2011-02-10, 12:02   #820
buahhot
Marcelover ♥♥♥

caate kusisz jesli kupie ten pedzel, to juz nic wiecej nie kupie w tym miesiacu Ale warto mieć taki pędzel? Będę umiała się nim umalować? Znowu ja mysle nad pixie
musze przestac wydawac siano

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2011-02-10 o 12:03
Stary 2011-02-10, 12:07   #821
caate
Zakorzenienie

GG do caate

chociaz nie wiecej wydalam, no trudno bo jeszcze cienie kupilam i ten zel school, no trudno

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Cytat:
caate kusisz jesli kupie ten pedzel, to juz nic wiecej nie kupie w tym miesiacu Ale warto mieć taki pędzel? Będę umiała się nim umalować? Znowu ja mysle nad pixie
musze przestac wydawac siano
ja kupilam EDM, bo podobno jest jeszcze bardziej milutki niz Pixie ale Alessandra ma i tez go kocha, mysle ze te pedzle rownaja sie sobie i kazdy jest dobry
no i podobno EDM mniej podkladu wchlania, dlatego tez krocej schnie, ale tu tez zdania sa podzielone

powiem, jak juz go przetestuje bo tak mi ciezko powiedziec, jak bedzie z aplikacja, ale ja bede robic tak, ze wylewam na grzbiet dloni troche podkladu i maczam pedzel, lub robie kropki punktowo na twarzy i stepuje pedzlem, mysle ze napewno podpasuje mi ktorys sposob
ma byc dobrze, bo juz go kupilam 42zl poszlo
ale jak dojdzie, to jeszcze kiedys kupie sobie jeden pedzel do cieni, bo brakuje mi takiego jednego do blendowania i bede w pelni zadowolona z mojego zestawu cieni, mimo ze juz jestem, wtedy bede spelniona

a butow juz tyle mam, ze teraz czas na pedzle, wolalam w to zainwestowac, bo uwazam, ze jak jeszcze moge poprawic moj makijaz, to kupuje go wreszcie

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-02-10 o 12:09
Stary 2011-02-10, 12:10   #822
Prymulkaaa
Rozeznanie

Cytat:
chociaz nie wiecej wydalam, no trudno bo jeszcze cienie kupilam i ten zel school, no trudno

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

ja kupilam EDM, bo podobno jest jeszcze bardziej milutki niz Pixie ale Alessandra ma i tez go kocha, mysle ze te pedzle rownaja sie sobie i kazdy jest dobry

powiem, jak juz go przetestuje bo tak mi ciezko powiedziec, jak bedzie z aplikacja, ale ja bede robic tak, ze wylewam na grzbiet dloni troche podkladu i maczam pedzel, lub robie kropki punktowo na twarzy i stepuje pedzlem, mysle ze napewno podpasuje mi ktorys sposob
ma byc dobrze, bo juz go kupilam 42zl poszlo
ale jak dojdzie, to jeszcze kiedys kupie sobie jeden pedzel do cieni, bo brakuje mi takiego jednego do blendowania i bede w pelni zadowolona z mojego zestawu cieni, mimo ze juz jestem, wtedy bede spelniona

a butow juz tyle mam, ze teraz czas na pedzle, wolalam w to zainwestowac, bo uwazam, ze jak jeszcze moge poprawic moj makijaz, to kupuje go wreszcie
a możesz mi przypomnieć jakich cieni używasz? (firmy), bo myślę, że dużo dają też cienie.. ja mam ich w 3 ale ostatnio tylko jednego używam..
Stary 2011-02-10, 12:21   #823
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
a możesz mi przypomnieć jakich cieni używasz? (firmy), bo myślę, że dużo dają też cienie.. ja mam ich w 3 ale ostatnio tylko jednego używam..
to chwile potrwa, ja uzywam glownie,
paletki Revlon 4kolory, chetnie przygarnelabym inne, ale szkoda mi kasy, cienie trwale, napigmentowane, za te cane uwazam, ze najlepsza paletka
http://rewards.golfdigest.com/pc____...01|18|15|title

i paletka moja ukochana Coastal Scents:
http://www.coastalscents.com/cfwebst...ow-palette.cfm
chetnie bym tez taka przygarnela: http://mybeautybasket.blogspot.com/2...lette-now.html

bardzo dobre cienie sa firmy sleek make up, jednak mi zawsze jakis kolor w paletce nie pasuje i dlatego jeszcze ich nie kupilam

pojedyncze cienie matowe uzywam z vipery i my secret

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-02-10 o 12:25
Stary 2011-02-10, 12:26   #824
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
z deezee http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/czolenka/

a co do pędzli to zrób tak jak mówisz- weź od mamy $$ i sama sobie kup
załatwiłaś mój portfel tymi butami....

caate a ten olej podgrzewasz jakoś do pazurków?? i jakiej dżywki używasz do paznokci?? bo ja właśnie swoje na zero spilowywuje.... i chcę o nie zadbać porządnie..

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 12:33   #825
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość

caate a ten olej podgrzewasz jakoś do pazurków?? i jakiej dżywki używasz do paznokci?? bo ja właśnie swoje na zero spilowywuje.... i chcę o nie zadbać porządnie..
Kupujesz?

Ja wlasnie kliknelam i zaplacilam juz za flat top+ 3probki gratis

Stary 2011-02-10, 12:35   #826
Prymulkaaa
Rozeznanie

Cytat:
to chwile potrwa, ja uzywam glownie,
paletki Revlon 4kolory, chetnie przygarnelabym inne, ale szkoda mi kasy, cienie trwale, napigmentowane, za te cane uwazam, ze najlepsza paletka
http://rewards.golfdigest.com/pc____.htm?catfilter=off& fields=merchant_id-18-fct_343-200483&pid=11432369&mnpos =1435|7601|18|15|title

i paletka moja ukochana Coastal Scents:
http://www.coastalscents.com/cfwebst...ow-palette.cfm
chetnie bym tez taka przygarnela: http://mybeautybasket.blogspot.com/2...lette-now.html

bardzo dobre cienie sa firmy sleek make up, jednak mi zawsze jakis kolor w paletce nie pasuje i dlatego jeszcze ich nie kupilam

pojedyncze cienie matowe uzywam z vipery i my secret
w tejdrugiej się zakochałam moje kolory trzeba poszukać na nie sponsora
znalazłam już je na all..
Stary 2011-02-10, 12:37   #827
ramoncia217
Wtajemniczenie

hej dziewczynki wpadłam na chwilkę się przywitać
wczoraj farbowałam włoski odrosty
Stary 2011-02-10, 12:38   #828
CABIN CREW

Cytat:
Kupujesz?

dziś nie kupię, muszę poczekać 2 tyg do urodzin bo na razie spłukana jestem a na dodatek przyszło nam do domu rozliczenie rachunków więc.... wolę nie szaleć... ale napaliłam się strasznie na sporo butków ....

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki wpadłam na chwilkę się przywitać
wczoraj farbowałam włoski odrosty
co tam u Ciebie??

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2011-02-10, 12:39   #829
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
dziś nie kupię, muszę poczekać 2 tyg do urodzin bo na razie spłukana jestem a na dodatek przyszło nam do domu rozliczenie rachunków więc.... wolę nie szaleć... ale napaliłam się strasznie na sporo butków ....

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

co tam u Ciebie??
pokaz ktore Ci sie podobaja uwielbiam ogladac buty

Ramoncia
czeesc pokaz sie w nowych wloskach, bo mowilas ze odcien chcesz zmienic

Stary 2011-02-10, 12:42   #830
CABIN CREW

Cytat:
pokaz ktore Ci sie podobaja uwielbiam ogladac buty

Ramoncia
czeesc pokaz sie w nowych wloskach, bo mowilas ze odcien chcesz zmienic
http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/..._nude_tan.html

http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/...na_wersja.html

i te zielone też są boskie... w ogóle masa pięknych czółenek jest....

ZALATANA......
Stary 2011-02-10, 12:44   #831
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:

piękne ja pewnie wzięłabym te nude

Stary 2011-02-10, 12:51   #832
CABIN CREW

Cytat:
piękne ja pewnie wzięłabym te nude
jestem właśnie ciekawa jak z ich stabilnością... poluje na nude od pewnego czasu , ostatnio w zarze mi się spodobały i idealne były wygodne itp ale ponad 200 zł kosztują... a te mają lepszą cenę....

nie mam już paznokci,,,

ZALATANA......
Stary 2011-02-10, 12:58   #833
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
jestem właśnie ciekawa jak z ich stabilnością... poluje na nude od pewnego czasu , ostatnio w zarze mi się spodobały i idealne były wygodne itp ale ponad 200 zł kosztują... a te mają lepszą cenę....

nie mam już paznokci,,,
no to musisz sie zastanowić w razie czego można chyba zwrócić nieużywane, tyle że na Twój koszt?

Stary 2011-02-10, 13:07   #834
CABIN CREW

Cytat:
no to musisz sie zastanowić w razie czego można chyba zwrócić nieużywane, tyle że na Twój koszt?
a tego to nie wiem... a podobno mają sklep stacjonarny w stolicy więc możę się wybiorę.. tylko podejrzeam że nie będzie tam takiego wyboru na ale zobaczę... i z K jeszcze pogadam, bo mu się strasznie podobały te zarowskie

ZALATANA......
Stary 2011-02-10, 13:11   #835
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
a tego to nie wiem... a podobno mają sklep stacjonarny w stolicy więc możę się wybiorę.. tylko podejrzeam że nie będzie tam takiego wyboru na ale zobaczę... i z K jeszcze pogadam, bo mu się strasznie podobały te zarowskie
aa no to super sprawa jesli możesz pójśc zobaczyć No te z zary były boskie, tylko dla mnie chyba już za wysokie no i drogie...

Stary 2011-02-10, 13:14   #836
Prymulkaaa
Rozeznanie

mnie się mega podobają te czerwone nude są dla mnie zbyt świecące... ja wole jednak matowe

KItka a może TŻ Ci się dorzuci?
Stary 2011-02-10, 13:20   #837
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:

podgrzewam w mikro 800W 45sec i dodaje 2lyzeczki soku z cytryny, wlasnie skonczylam je moczyc, rowno 30min
odzywkuje je miss sporty odzywka przyspieszajaca wzrost paznokcie i piluje pilnikiem szklany, poleruje polerka od czasu do czasu i tyle

Cytat:
Kupujesz?

o to pixie'a wzielas
to ja jedyna mam edm? moze zle zrobilam

Cytat:
w tejdrugiej się zakochałam moje kolory trzeba poszukać na nie sponsora
znalazłam już je na all..
cienie sama sobie kupuje, ale mam kochanego TZta ktory zafundowal mi pedzle, tak to do dzisiaj bym ich pewnie nie kupila

Cytat:

czerwone
ale ja bym takie buty zalozyla z pare razy i beda lezec, a na miasto w takich wysokich bym nie smigala, ja jednak buty nawet na platformie chce max 11cm
Stary 2011-02-10, 13:23   #838
CABIN CREW

Cytat:
mnie się mega podobają te czerwone nude są dla mnie zbyt świecące... ja wole jednak matowe

KItka a może TŻ Ci się dorzuci?
powiem szczerze że właśnie jestem ciekawa... bo ostatnio chodziliśmy po tej zarze i sam mi kazał te buty zmierzyć i jakoś tak je dokładnie oglądał... a że niedługo mam urodziny to jestem ciekawa czy może nie planuje zakupu.. ale nie chcę sięnakręcać

caate
dzięki za inf zaraz teżsobie zrobię... a co do butów- ja często w szpilach chodzę, szczególnie że sporo komunikacją miejską jeżdżę więc ... mogęsobie na to pozwolić

ZALATANA......

Edytowane przez Kitka:)
Czas edycji: 2011-02-10 o 13:24
Stary 2011-02-10, 13:27   #839
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Caate nie, czemu zle ja wzięłam pixie dlatego że:
1. Na 30 recenzji, 6osób oceniło go jakos Hit, a w EDM na 103 recenzje jest dla 6ciu osób Hitem
2. Recenzja Allesandry o pixie
3. Więcej na all sprzedaje se Pixie niż EDM,
4. No i były gratis próbki minerałów

ale tak jak mówię, to nie znaczy że EDM jest gorszy, może faktycznie jest bardziej miekki niż Pixie, poza tym Pixie wizualnie bardziej mi sie podoba

Stary 2011-02-10, 13:27   #840
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
powiem szczerze że właśnie jestem ciekawa... bo ostatnio chodziliśmy po tej zarze i sam mi kazał te buty zmierzyć i jakoś tak je dokładnie oglądał... a że niedługo mam urodziny to jestem ciekawa czy może nie planuje zakupu.. ale nie chcę sięnakręcać

caate
dzięki za inf zaraz teżsobie zrobię... a co do butów- ja często w szpilach chodzę, szczególnie że sporo komunikacją miejską jeżdżę więc ... mogęsobie na to pozwolić
no co Ty i smigasz tak na szpilach?
to podziwiam, dobra jestes, ja tam adidasy i balerinki, nawet jak autem jade tylko na imprezy obcas

jakby Ci kupil buty, tooooooooo
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości